adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul life-style

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul life-style - Ultimele stiri Adevarul life-style - 19.03.2018

Topul celor mai fericite ţări din lume, potrivit ONU: Norvegia a fost detronată. Ce loc ocupă România şi Moldova
Norvegia nu mai este cea mai fericită ţară din lume, fiind detronată în Raportul Mondial al Fericirii 2018, care prezintă un top alcătuit din 156 de state. România se numără printre primele 100.

Ultima extravaganţă a vedetelor de la Hollywood: creme de faţă cu extract din prepuţ de bebeluş coreean
Ca să arate cât mai tinere şi să aibă un ten perfect, vedetele de la Hollywood nu ezită să apeleze la metode cosmetice radicale, chiar controversate.

De ce trăiesc japonezii mult: cercetătorii dezvăluie factorii care contribuie la longevitatea acestui popor
Se ştie deja că japonezii sunt cea mai longevivă naţie. Plecând de la acest aspect, oamenii de ştiinţă au încercat să afle care sunt factorii care contribuie la acest rezultat.

Astrologii au făcut topul celor mai loiale zodii
Fidelitatea este una din cele mai căutate calităţi ale unei partener de cuplu. Din ce în ce mai greu de găsit, aceast lucru ţine atât de experienţe cât şi de predispoziţia fiecărei persoane.

Povestea incredibilă a primei femei asiatice care a defilat pentru Victoria's Secret
Este prima femeie din China inclusă în topul celor mai bine plătite modele şi singura asiatică ce a defilat pentru Victoria's Secret. Cu toate acestea, Liu Wen nu şi-a dorit niciodată să devină model.

Succesul în carieră, influenţat de 14 de factori esenţiali
Încurajarea bărbaţilor de a-şi lua concediu de creştere a copilului, lucrul de acasă, înlocuirea călătoriilor de afaceri cu şedinţe via internet, încurajarea creativităţii, trainingurile pentru dezvoltarea continuă - sunt câţiva factori care ajută la încurajarea egalităţii la locul de muncă, esenţială în dezvoltarea carierei şi atingerea succesului, indiferent de domeniul de activitate.

5 gustări „sănătoase“ la care ar trebui să renunţi
Există foarte multe alimente care poartă eticheta de sănătos/bio, dar este posibil ca ele să nu fie aşa de sănătoase precum credem noi. Iată care sunt gustările pe care obişnuim să le mâncăm şi la care ar trebui să renunţăm.

Exerciţiile care ard cele mai multe calorii: săritul corzii şi taekwondo, pe primele locuri
Specialiştii unei clinici engleze au realizat un top al exerciţiilor care ard cel mai mare număr de calorii. Plecând de la dorinţa oamenilor de a scăpa de kilogramele în plus într-un mod relaxant, medicii au ales activităţi care să nu reprezinte un stres pentru cei care le practică.

Oferta Citroen pentru Rabla 2018
Citroën intră în Programul Rabla 2018 cu zece modele ce însumează peste 50 de versiuni cu emisii de CO₂ mai mici de 130g/km şi peste 17 versiuni cu emisii de C0₂ mai mici de 98g/km.

Peugeot aliniază 9 modele la linia de start pentru programul Rabla 2018
Peugeot intră în Programul Rabla 2018 cu nouă modele ce însumează peste 100 de versiuni cu emisii de CO₂ mai mici de 130 g/km şi peste 20 de versiuni cu emisii de C0₂ mai mici de 98 g/km, propunând astfel una dintre cele mai diversificate şi competitive oferte existente pe piaţă în acest moment.

Decalogul bunelor practici la schimbarea anvelopelor
Achiziţionarea anvelopelor este o investiţie importantă pentru fiecare conducător auto. Longevitatea unui set de anvelope poate fi asigurată prin respectarea principiilor de bază ale utilizării corecte, însă aceasta nu este totul. Se pare că durabilitatea anvelopei este, de asemenea, influenţată de schimbarea anvelopelor, în funcţie de sezon, efectuată în mod corespunzător.

Un model Victoria's Secret refuză să mai ţină diete stricte: „Viaţa mea înseamnă mai mult decât ce măsură port la blugi“
Modelele Victoria's Secret sunt lăudate pentru trupurile lor subţiri, atletice, care sunt adesea rezultatul unor diete stricte, programe de antrenament, dar şi bagaje genetice foarte bune.

Casa de modă Versace va înceta să mai folosească blană în produsele sale
Casa de modă Versace va înceta să mai folosească blană în produsele sale, a anunţat Donatella Versace în cadrul unui interviu acordat unei reviste britanice.

Topul alimentelor care provoacă dependenţă şi topul celor mai puţin dăunătoare
Studiile arată că anumite alimente provoacă dependenţă. Aproape toate aceste alimente sunt bogate în grăsimi sau zahăr (sau ambele).

3 teme şi idei de petreceri pentru copilul tău
Vrei să faci o petrecere de neuitat copilului tău? Aici vei găsi idei despre cum trebuie să arate petrecerea perfectă pentru acesta. Contează foarte mult tematica, pentru a crea o atmosferă magică în stilul acesteia. Planifică petrecerea în funcţie de vârsta copilului. Ţine cont de dorinţele lui, vezi ce anume îi place. Stabileşte detalii, alege data şi un interval orar, invită copiii care vrei să participe la petrecere.