adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul life-style

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul life-style - Ultimele stiri Adevarul life-style - 24.06.2018

Dieta modelelor Victoria’s Secret a fost dezvăluită de trainerul agenţiei: ce beau fetele înainte de micul dejun
Unul din trainerii agenţiei Victoria’s Secret a dezvălui planul alimentar al modelelor. Conform acestuia, unul din alimentele des întâlnite în dietele recomandate de nutriţionişti este exclus din mesele recomandate fetelor.

Lucrurile pe care ar trebui să le facem în fiecare zi, potrivit medicului Vasi Rădulescu
Medicul Vasi Rădulescu a întocmit o listă a lucrurilor pe care ar trebui să le facem zilnic pentru sănătatea trupului, a minţii, dar şi a sufletului.

Cum deosebim o ie autentică de un fake
Ia a devenit un obiect vestimentar extrem de modern, însă pe piaţă sunt o mulţime de bluze stilizate care se vând la preţ de ie.

VIDEO Ziua Universală a Iei, sărbătorită la Muzeul Astra: „Până Dumnezeu mă lasă şi îmi dă putere, mă lupt pentru tradiţia şi pentru neamul meu”
Muzeul Astra din Sibiu a organizat o serie de activităţi în încercarea de a readuce în atenţie portul popular românesc cu ocazia Zilei Universale a Iei. Prezente la festival, bătrânele satului ne-au povestit cu tristeţe cum copiii şi nepoţii au uitat de tradiţie şi nu mai au răbdare să înveţe ţesăturile şi modelele moştenite din moşi-strămoşi.

Ce spune dansul mirilor despre relaţia voastră
Pregătirile de nuntă se fac tot mai din timp, dar nu se rezumă la spaţiul de petrecere, meniu şi vestimentaţie. Tot mai important a devenit şi dansul acestora, care dă tonul şi tonusul petrecerii. Mirii relaxaţi aleg coregrafii care implică prietenii, explozive, dar uşoare, în timp ce mirii tradiţionalişti preferă clasicul vals. Mai multe despre acestea, ne spune unul dintre cei mai  apreciaţi profesori de la o şcoală de renume din Capitală.

Secretele lui Jamie Oliver pentru un grătar perfect
Jamie Oliver, celebrul bucătar englez, are câteva secrete pentru un grătar de chef, pe care să îl aprecieze toţi prietenii tăi.

Topul zodiilor cărora le place să-şi domine partenerul în dormitor
Sunt super energici sexual şi nu vor rezista într-o relaţie dacă partenerul nu le face faţă. Sunt foarte deschişi cu partenerii lor şi le comunică exact ce dorinţe au atunci când vor o noapte de pasiune nebună.

5 lucruri de care să ţii cont când cumperi loţiunea de plajă
Loţiunea de protecţie solară trebuie să se regăsească în geanta ta oriunde ai merge vara asta, deoarece îţi va proteja pielea de razele puternice ale soarelui şi va încetini procesul de îmbătrânire al celulelor. Dacă te întrebi de ce ai avea nevoie de acest produs, află care sunt avantajele lui şi ce trebuie să ştii înainte să îl cumperi.

Automotive Color Trends pentru anul 2018-2019
Mobilitatea viitorului şi nevoile umane au inspirat predicţiile BASF din raportul Automotive Color Trends pentru anul 2018-2019. Culorile acromatice unice sunt punctul central al raportului Automotive Color Trends.

Topul celor mai bune restaurante din lume în 2018
Prestigioasa publicaţie britanică de profil „Restaurant“ a organizat gala 50 Best Restaurants în Bilbao, oraş celebru pentru gastronomia avangardistă. Osteria Francescana (Italia) a detronat Eleven Madison Park din New York, câştigătorul de anul trecut.

Întrebări la care să îţi răspunzi dacă ai o relaţie
O relaţie de cuplu de lungă durată spune multe despre cei doi parteneri. Însă, chiar şi aşa, există câteva întrebări pe care trebuie să vi le adresaţi. Răspunsurile vă vor ajuta să vă daţi seama în ce stadiu este relaţia voastră.

Ford Focus împrumută tehnologii de pe avioanele de vânătoare
O tehnologie dezvoltată în premieră pe avioanele de vânătoare ajută la îmbunătăţirea experienţei de şofat pe noua generaţie Focus, model care oferă primul sistem Head-up Display propus de Ford în Europa.

Volkswagen AG şi Ford – o alianţă uriaşă
Cei doi coloşi ai industriei auto au anunţat că au semnat un memorandum care să pună bazele unei viitoare alianţe menite a creşte competitivitatea celor două companii şi a aduce pe piaţă produse mai bune pentru clienţi.

VIDEO Audi a prezentat a doua generaţie a sub-compactei premium A1 Sportback
După ani şi ani, avem o a doua generaţie Audi A1 Sportback. Prima generaţie a fost lansată în 2010, constructorul german fiind singurul, din trio-ul german care oferă un model sub-compact.

Cornuleţe fragede cu nucă după reţeta bunicii
Pentru nostalgicii care vor să se bucure din nou de gustul copilăriei, vă propunem reţeta cornuleţelor fragede cu nucă. Simplu de preparat, acestea vor strânge întreaga familie la masă.