adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul life-style

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul life-style - Ultimele stiri Adevarul life-style - 16.12.2017

Povestea bărbatului cu o memorie „aproape perfectă“: „Poate fi şi frustrant, dar este minunat să ai acces uşor la amintiri fericite“ VIDEO
Joey DeGrandis, în vârstă de 33 de ani, este unul dintre puţinii oameni din lume care se pot mândri cu o memorie considerată aproape perfectă. Pentru DeGrandis, întreaga sa viaţă a fost guvernată de un flux constant de amintiri şi de cunoaştere expansivă.

În căutarea Crăciunului pierdut printre listele de cumpărături. Psiholog: „Ceea ce avem nevoie cu adevărat nu sunt obiectele şi cadourile“
În perioada sărbătorilor, mulţi dintre noi ne agităm în jurul listelor de cumpărături, încercăm să găsim cadoul perfect, cheltuim peste măsură, iar toate aceste trăiri ajung să ne afecteze emoţional. Pentru o minte sănătoasă în perioada următoare, psihologii ne sfătuiesc să ne reamintim ca sărbătorile sunt, în primul rând, despre prezenţa alături de cei dragi şi nu despre preţuri.

Cocoş în vin roşu, o reţetă de sărbătoare propusă de chef Liviu Balint
Chef Liviu Balint propune pentru perioada sărbătorilor de iarnă „Coq au vin” sau, pe româneşte, „cocoş în vin”, un preparat care umple casa cu mirosul lui îmbătător şi este foarte uşor de preparat, fiind o bună opţiune pentru cei care nu consumă carne de porc.

Oradea, un oraş tot mai vizitat de turişti. Boney M, invitata specială în cadrul spectacolelor Târgului de Crăciun
Oradea concurează şi anul acesta pentru titlul de „Cel mai frumos Târg de Crăciun din Romania“. În perioada 30 noiembrie - 31 decembrie, în Piaţa Unirii, magia sărbatorilor de iarna este readusă printr-un peisaj de poveste, în jurul bradului de Craciun urmând să cânte artisti precum Ştefan Bănică Junior sau Boney M.

Ritualuri surprinzătoare de Anul Nou în diferite culturi: cum alungă japonezii ghinionul
Sosirea Anului Nou este un moment plin de semnificaţii. Aşa se explică mulţimea tradiţiilor şi chiar a superstiţiilor care au rezistat până în vremea noastră în diferite culturi.

Mersul şi mâncatul simultan. Obicei sănătos?
Mersul şi mâncatul în acelaşi timp este un obicei foarte nesănătos. Când mănânci în timp ce mergi, nu reuşeşti să acorzi atenţie mâncării sau să mănânci corect, ceea ce duce la diverse probleme de sănătate.

Delta Dunării, în topul destinaţiilor de văzut în 2018!
Pasionat de fotografii, iubitor al naturii, senior dornic de relaxare sau turist în căutare de aventuri, Delta Dunării este un adevărat paradis pentru oricine ajunge aici. Parte din patrimoniul mondial UNESCO şi declarată Rezervaţie a Biosferei, Delta Dunării este casa a peste 5000 de vieţuitoare rare, fapt pentru care se află pe locul trei mondial ca importanţă ecologică.

„America Centrală se trăieşte, nu se vizitează!“ Patru tineri din România au fost într-o aventură în El Salvador, Honduras şi Nicaragua
Patru tineri români au petrecut aproape trei săptămâni în El Salvador, Honduras şi Nicaragua, ţări nu tocmai atrăgătoare din punct de vedere turistic, şi s-au întors cu o mulţime de poveşti grozave.

Sarmale cu 3 tipuri de carne şi 5 feluri de frunze, reţeta inedită a prezentatorul TV Mircea Radu
Inclusă în cartea „Poveşti cu gust“, reţeta de sarmale cu 3 tipuri de carne şi 5 feluri de frunze este una dintre cele mai interesante propuneri ale prezentatorul de televiziune Mircea Radu.

STUDIU Fumătorii sunt consideraţi mai puţin atrăgători, fiind uşor de identificat după caracteristicile faciale
Având ca obiectiv principal determinarea fumătorilor pe baza caracteristicilor faciale, cercetătorii englezi au ajuns la concluzia că aceste persoane sunt considerate mai puţin atractive, având caracteristici faciale specifice.

Topul Google al celor mai frecvente căutări despre relaţii în 2017
Statisticile Google arată interesul utilizatorilor în ceea ce priveşte relaţiile de cuplu. Cele mai multe căutări au vizat păstrarea longevităţii unei relaţii, poligamia sau infidelitatea.

Ce greşeli faci atunci când îţi tai unghiile
Aspectul mâinilor şi mai ales felul în care alegi să îţi îngrijeşti unghiile poate spune foarte multe lucruri despre caracterul şi starea ta.

De ce e importantă pentru organism vitamina B12
Vitamina B12 joacă un rol esenţial în producerea celulelor roşii din sânge. De asemenea, ajută la metabolizarea regulată a celulelor, iar funcţiile creierului depind foarte mult de vitamină. O deficienţă a acestei vitamine apare atunci când ea nu poate fi asimilată din alimentaţia zilnică.

Istoria cozonacului – Deliciul Sărbătorilor de iarnă
Te-ai întrebat vreodată de unde a apărut cozonacul şi cum era preparat în trecut? Data viitoare când te vei bucura de gustul lui, îl vei privi cu ochi şi mai plini de încântare.

Noua Dacia Duster, rezultate modeste la testele de accident. Numai trei stele din cinci. SUV-ul s-a comportat bine la simularea impactului lateral VIDEO
Noua Dacia Duster a fost testată la accident de Euro NCAP şi rezultatele nu sunt prea bune. SUV-ul produs în România a obţinut numai trei stele din cinci posibile.