adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul alba-iulia - Ultimele stiri Adevarul alba-iulia - 26.11.2014

Administratorii unei societăţi din Apuseni arestaţi pentru spălare de bani şi evaziune fiscală de 2,3 milioane de lei
Patronul unei societăţi comerciale din comuna Sălciua judeţul Alba a fost arestat preventiv la Tribunalul Alba pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Fonoage Nicolae Eugen este acuzat că, împreună cu alte şapte persoane printre care şi soţia sa Fonoage Elena, a produs un prejudiciu a la bugetul de stat în valoare de peste 2,3 milioane de lei.

Artificii spectaculoase în culorile drapelului naţional pregătite la Alba Iulia pentru ziua de 1 Decembrie
De Ziua Naţională a României specialiştii în artă pirotehnică de la „Pyro Events Team – Fireworks Design” revin la Alba Iulia pentru un nou spectacol din seria „Emotion Romania” – o alegorie pirotehnică dedicată spiritului românesc, care anul acesta va avea un puternic mesaj motivator.

Restricţii de circulaţie la Alba Iulia pentru manifestările de Ziua Naţională a României
Primăria Alba Iulia anunţă restricţii de circulaţie rutieră în oraş, în perioada 30 noiembrie – 1 Decembrie, cu ocazia manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Naţionale.

Linkuri Sponsorizate

Promisiunile PSD în campaniile electorale din Alba: abatoare, centre de colectare a laptelui, ambasada moţilor la Bruxelles
Miniştrii PSD, dar şi reprezentanţi din Alba ai partidului de guvernământ au lansat în ultimii doi ani promisiuni electorale cu care sperau să cucerească alegătorii. Acestea au vizat, în principal, zona Munţilor Apuseni, construcţia de autostrăzi şi revitalizarea companiilor proprietate a statului.

Faptele dosarului de fraudă de la Centrul de Investiţii Rurale Alba. Fost director cu vilă construită din bani de la UE - referatul procurorilor DNA
Cercetările şi percheziţiile efectuate de DNA, marţi dimineaţa, la două dintre instituţiile din Alba care se ocupă cu fondurile europene pentru agricultori precum şi la firme de consultanţă şi beneficieu au fost declanşate de suspiciunea de fraudă în cazul unui tânăr fermier din Ighiu.

FOTO VIDEO Căpitanul erou Răzvan Moldovan a fost înmormântat în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum
Tristeţe fără margini luni în Cetatea Alba Iulia, la înmormântarea căpitanului Răzvan Moldovan, decedat în tragicul accident de elicopter produs vineri în judeţul Sibiu. Sute de persoane, rude, prieteni, locuitori ai oraşului, dar şi foşti colegi ai pilotului, au ţinut să îl conducă pe ultimul drum pe eroul în vârstă de 29 de ani.

Patronul Carmes Alba achitat într-un proces de fraudă cu fonduri europene. Procurorii DNA invocă un prejudiciu de peste 2 milioane de euro
Patronul societăţii comerciale Carmes Alba SRL Mesentea, omul de afaceri Nicolae Cristea, a fost achitat la Tribunalul Alba pentrui infracţiuni de fraudă cu fonduri europene. Cristea este acuzat că a produs un prejudiciu de peste 2 milioane de euro. Decizia nu este definitivă.

UPDATE Percheziţii DNA în Alba într-un dosar de corupţie. Sunt vizate infracţiuni de fraudă din fonduri europene
Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Corupţiei efectuează marţi, 25 noiembrie, 12 percheziţii în Alba. Sunt vizate fapte de corupţie prin infracţiuni de fraudă din fonduri europene.

Militarul din Alba Iulia care a murit în accidentul de elicopter din Sibiu, declarat cetăţean de onoare post-mortem
Căptanul Răzvan Moldovan, tânărul din Alba Iulia care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului de elicopter de la Sibiu, va primi titlul de “Cetăţean de onoare al municipiului Alba Iulia” post-mortem.

Un băiat de 13 ani din Alba Iulia are nevoie de ajutor pentru o operaţie în Franţa. Ciprian Clamba are o tumoră cerebrală
Ciprian Beniamin Clamba era un băieţel vesel, plin de energie, până săptămâna trecută, când au apărut primele simptome ale unei boli crâncene: o tumoră cerebrală! Nu este o boală „necruţătoare”, pentru că şi această cumplită tumoră poate să fie învinsă, cu ajutorul nostru, al tuturor!

Preşedintele ales al românilor, Klaus Iohannis, sărbătoreşte Ziua Naţională la Alba Iulia
Klaus Iohannis, preşedintele ales a românilor, va fi prezent de 1 Decembrie la sărbătoarea Zilei Naţionale a României, la Alba Iulia. Potrivit unor surse din conducerea PNL, Klaus Iohannis va participa la Te Deum şi la parada militară.

Laura Todică a câştigat concursul festivalului de folk ”Ziua de Mâine”, organizat la Alba Iulia
Ediţia 2014 a concursului organizat în cadrul Festivalului de Folk „Ziua de Mâine” a fost câştigată de Laura Todică, interpreta din Alba Iulia primind un premiu în valoare de 1.500 de lei. La ediţia de anul trecut, aceasta a ocupat locul II.

Cel mai vechi primar liberal din Alba: Constantin Jinar administrează comuna Şugag din anul 2000
Odată cu victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale, PNL a devenit un partid la modă. În Alba, liberalii au o istorie importantă, fiind prezenţi în administraţia publică locală şi judeţeană încă de la primele alegeri de după 1989.

FOTO Eroul Răzvan Moldovan a ajuns acasă, la Alba Iulia. Sicriul cu trupul militarului mort în accidentul din Sibiu, depus la Cercul Militar
Tristeţe nemărginită duminică după-amiază în Cetatea Alba Iulia. Trupul neînsufleţit al căpitanului Răzvan Moldovan a fost adus casă de la Sibiu pentru funeralii. Sicriul a fost depus la Cercul Militar din cadrul Palatului Principilor.

„Ne cheamă Bălgradul“, îndemnul din noiembrie 1918: Răzbunând pe Mihai, Horea, Crişan şi Iancu - ne alipim cu toţii la falnicul regat România liberă
Documentul a fost redactat şi  dat publicităţii la Sibiu, în 29 noiembrie 1918. Manifestul avea scopul de a mobiliza toti romanii la Marea Adunare Naţională din Cetatea Bălgradului(Alba Iulia), din urmă cu 96 de ani.