adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 21.10.2014

Preţul unui vot: 1,5 milioane de lei. Cum au ajuns consilierii locali dintr-un orăşel din Ardeal să plătească pentru votul lor
Primarul oraşului Cehu Silvaniei, din Sălaj, şi consilierii locali din mandatul precedent, 12 la număr, sunt puşi de instanţă de plătească în solidar aproape 1,5 milioane de lei unei firme din oraş căreia i-au blocat o investiţie din fonduri europene.

Vagon - cisternă plin cu 50.000 de litri de motorină, deraiat lângă Şimleu Silvaniei
Incident periculos în desfăşurare la ieşirea din oraşul sălăjean Şimleu Silvaniei, către Cehei. Un vagon - cisternă, încărcat cu 50.000 de litri de motorină, a deraiat  pe o cale ferată de manevră din apropierea depozitului de combustibil de acolo.

Când tocmeala ia locul legii. Aleşii din Sălaj care au ajuns după gratii ori care luptă în instanţă pentru a scăpa de închisoare
Conflict de interese, abuz în serviciu, fals intelectual. Sunt câteva dintre faptele de corupţie de care sunt acuzaţi mai mulţi primari şi foşti primari din Sălajul. Unul a ajuns deja în spatele gratiilor. Alţii - aşteaptă încă deciziile instanţelor de judecată.

Linkuri Sponsorizate

Atenţie la ciupercile de pădure! Număr record de pacienţi diagnosticaţi cu intoxicaţii acute
Număr record de pacienţi diagnosticaţi cu intoxicaţie acută cu ciuperci. Doar de vineri până duminică, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Zalău au ajuns 12 sălăjeni care au avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce au mâncat ciuperci culese de ei din pădure.

FOTO Seniorul Corneliu Coposu are statuie la Şimleu Silvaniei
În Parcul Central din Şimleu Silvaniei a fost dezvelit în weekend bustul fostului mare om politic Corneliu Coposu, de la al cărui naştere s-au împlinit anul acesta 100 de ani. Bustul a fost realizat de artistul sibian Nicu Mihoc.

Descoperire macabră: femeie moartă de mai multe zile, într-un bloc din Zalău
Trupul în descompunere al unei femei din Zalău a fost găsit în weekend în apartamentul în care aceasta locuia. Descoperirea macabra a fost făcută de pompieri, alertaţi de vecini.

Dispariţie sau aventură? Fata de 14 ani din Zalău dată în urmărire naţională a plecat de bunăvoie cu iubitul
Andreea, fata de 14 ani din Zalău, care a stârnit în weekend o adevărată isterie în mass -media şi pe reţelele de socializare după ce mama ei s-a adresat televiziunilor pentru a-şi găsi fata dispărută de acasă, ar fi plecat cu iubitul de bunăvoie.

FOTO Monarhiştii din Sălaj strâng rândurile
Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) are, de săptămâna aceasta, filială şi în Sălaj. Sălăjenii cu idei monarhiste s-au întâlnit, joi, pentru a-şi alege organele de conducere.

Furia unei neveste:  o femeie şi-a lovit soţul cu o rangă în cap până i-a crăpat craniul
O femeie din Zalău este dovada vie a faptului că nu doar femeile sunt victimele violenţei domestice. Ea fost arestată preventiv ieri, după ce aproape că şi-a omorât soţul în bătaie.

FOTO Afterschool gratuit pentru elevi din două şcoli. O multinaţională finanţează programul
Un proiect-pilot, de susţinere a programului „Şcoala după şcoală“ de către o companie privată, se derulează, de zilele acestea, în două şcoli gimnazilae din  Zalău.

Ordonanţa traseiştilor i-a adus PSD-ului, în Sălaj, încă patru primari
Pe lângă cei 21 de primari pe care îi avea în urma alegerilor locale din 2012, Ordonanţa 55/2014 i-a adus organizaţiei PSD Sălaj încă patru primari. Alături de PSD, celălalt beneficiar al ordonanţei este, în Sălaj, PLR, spre care au migrat consilieri locali şi judeţeni.

Un bărbat de 38 de ani a murit pe loc, strivit de tractorul pe care-l conducea
Un bărbat de 38 de ani din Turbuţa, comuna Surduc, a murit miercuri după-amiază după ce s-a răsturnat cu tractorul la o diferenţă de patru metri faţă de partea carosabilă. Decesul s-a produs instantaneu.

Angajări la Primăria Zalău. Se caută jurişti şi informaticieni
Primăria Municipiului Zalău organizează un concurs pentru ocuparea a patru posturi din aparatul propriu. Două sunt pentru jurişti, celelalte două adresându-se informaticienilor.

Accident mortal la Boghiş. Victima - un bărbat de 55 de ani
Un bărbat de 55 de ani din localitatea sălăjeană Boghiş a murit, la spital, la câteva ore după ce, în timp ce circula pe parea carosabilă, a fost acroşat de un autoturism intrat în depăşire.

Venit de lichidator: a făcut peste un milion de lei net, într-un an, din prăbuşirea firmelor afectate de criză
Criza a crescut exponenţial veniturile lichidatorilor, care au ajuns să-i depăşească, pentru al doilea an consecutiv, pe cei consideraţi până acum cei mai bine plătiţi liber-profesionişti: notarii. În Sălaj, cel mai de succes lichidator a adunat anul trecut venituri nete de peste un milion de lei.