adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret


Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 26.11.2015

Procurorii l-au reţinut pe liderul grupului de falşi inspectori de integritate şi pe omul lui de legătură
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au reţinut încă două persoane implicate în cazul falşilor inspectori de integritate care au înşelat mai mulţi primari din ţară. Cei doi aveau roluri importante în grupare.

O companie multinaţională a dat burse de 9.600 de lei pentru 40 de studenţi cu potenţial de lideri şi cu rezultate bune la învăţă
40 de tineri cu potenţial de lideri şi rezultate excelente de la facultăţi cu profil tehnic din Cluj, Bucureşti, Iaşi şi Ploieşti au primit burse de studiu în valoare de 9.600 de lei prin Roberto Rocca Program, susţinut, pentru al zecelea an consecutiv, de TenarisSilcotub.

Adjunctul ISU Sălaj, numit pe aceeaşi funcţie la comanda ISU Bucureşti - Ilfov, după suspendarea conducerii instituţiei bucureştene
Sorin Mureşan, adjunctul inspectorului şef al ISU Sălaj pe partea de prevenire a fost numit pe funcţia similară din cadrul ISU Bucureşti – Ilfov. În funcţia de inspector şef a fost numit şeful ISU Hunedoara.

Linkuri Sponsorizate

Cele mai mari cinci greşeli alimentare pe care le facem în post. Cum ne putem îmbolnăvi şi îngrăşa crezând că ne detoxifiem
Perioada de post este o provocare nu doar pentru suflet, ci şi pentru organism. Privarea de anumite alimente, făcută greşit, poate duce la îngrăşare şi chiar la îmbolnăvire, avertizează nutriţioniştii.

Un doctor în genetică a lăsat cercetarea pentru a face agricultură. Astăzi are o afacere de mare succes
În urmă cu 14 ani, a lăsat viaţa de oraş şi munca în cercetare, şi-a luat soţia şi cei zece copii şi i-a adus în Sălaj, la Hida, un loc cu care nu avuse nimic în comun până atunci. Şi-a cumpărat o casă mare şi şase ari de teren şi a pornit ceea ce este astăzi una dintre cele mai bine cotate pepiniere de căpşuni şi arbuşti fructiferi din ţară.

Ghidul ANI pentru primarii creduli: inspectorii de integritate nu fac controale la sediile primăriilor şi verifică persoanele, nu instituţiile!
Agenţia Naţională de Integritate face precizări cu privire la specificul activităţilor sale după ce 14 primari din Sălaj, precum şi edili din alte judeţe, au căzut în plasa unor falşi inspectori de integritate, care s-au prezentat la sediile primăriilor.

O multinaţională a adus Electric Castle la Zalău. Cadoul destinat liceenilor studioşi a inclus şi burse consistente
Liceeni din Zalău care au încheiat anul şcolar trecut cu medii foarte mari au avut parte luni, 23 noiembrie, de o seară pe cinste. Un renumit DJ le oferit, în premieră pentru Zalău, o Electric Party, în încercarea organizatorilor de a reconstitui o fărâmă din Electric Castle.

Când istoria, solidaritatea şi omenia se întâlnesc. La Bădăcin
Români cu suflet mare şi-au arătat solidaritatea şi au donat bani pentru salvarea unei pagini de istorie naţională - Casa memorială Iuliu Maniu. Indirect, au ajutat şi o familie necăjită din sat, care va avea cu ce să aprindă focul în sobă.

Cum arată ”Staţia Carte”, locul primitor de la Biblioteca Judeţeană unde sunt aşteptaţi pasionaţii de lectură
După mai bine de nouă ani de peregrinări, Secţia de împrumut pentru adulţi a Bibliotecii Judeţene ”Ioniţă Scipione Bădescu” Sălaj - Zalău s-a întors acasă. Spaţiul în care îi aşteaptă acum pe cititori este unul modern şi primitor.

Cum a ajuns un primar suspicios să strice afacerea unor falşi inspectori ANI. Impostorii au făcut mai multe victime în rândul edililor din România
Falşi inspectori de integritate au convins primari din mai multe judeţe să semneze contracte multianuale pe mii de euro, sub pretextul implementării unui ”sistem informatic integrat”. Afacerea lor a fost stricată de un primar din Sălaj, care a ”mirosit” escrocheria şi a sesizat Parchetul.

Solistă de muzică populară, prinsă în flagrant în timp ce se dădea drept agentă de integritate. Împreună cu complicii ei, a fraierit zeci de primari
O tânără de 28 de ani din  judeţul Gorj, cunoscută şi ca solistă de muzică populară, a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să înşele un primar din Sălaj, pretinzând că este agent de integritate şi cerându-i să încheie un contract pe sute de euro.

Cum se prepară „Ratuta domnească“, micul dejun savuros care-i impresionează rapid chiar şi pe cei mai delicaţi musafiri
Un mic dejun delicios şi rapid, care combină ingrediente naturale şi tradiţionale, poate fi reţeta perfectă pentru o dimineaţă de weekend sau atunci când aveţi musafiri la prima oră.

Daniela Stoica, vocea care i-a cucerit pe juraţii de la X Factor. ”Nu oricine poate să facă asta...”
Ultima ediţie de audiţii cu juriul din cadrul sezonului 5 al show-ulu1 X Factor de la Antena 1, difuzată vineri, 20 noiembrie, i-a adus unei tinere din Zalău calificarea în etapa următoare a competiţiei cu trei de ”Da”.

Poetul Ady Endre are casă memorială la Zalău. Kelemen Hunor a tăiat panglica inaugurală
Casa în care a locuit, între anii 1892 - 1896, poetul maghiar Ady Endre, considerat unul dintre cei mai importanţi poeţi ai vremii sale, a devenit Casa memorială Ady Endre, după ce a asociaţie a cumpărat imobilul de la proprietari, l-a renovat şi a aşezat, înăuntru, obiecte care-l leagă pe poet de oraşul Zalău.

Tragedia din Colectiv lasă Sălajul fără distracţii nocturne. 11 cluburi s-au închis preventiv
11 cluburi şi localuri din Sălaj şi-au închis, benevol, porţile, după ce tragedia din Clubul Colectiv a atras atenţia opiniei publice asupra problemelor pe care majoritatea acestor locuri de distracţie le pun în ceea ce priveşte siguranţa clienţilor.