adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Zalau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 30.05.2016

Natura s-a dezlănţuit în Zalău. Ploile abundente au inundat beciuri şi străzi din oraş
O furtună puternică s-a abătut asupra municipiului Zalău, la orele amiezii, pompierii fiind solicitaţi să intervină în mai multe zone.

Nepăsarea autorităţilor ar putea distruge unul dintre puţine coruri de cameră din ţară
Unul dintre cele mai vechi coruri din ţară, Camerata Academica Porolissensis Zalău, aşteaptă de zeci de ani să capete statut profesionist, care să îi permită independenţă financiară.

Pompierii sălăjeni s-au calificat în finala Cupei A.S.P.R la minifotbal
Echipa de minifotbal a ISU Porolissum Sălaj se pregăteşte de marea finală a competiţiei organizate de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România.

Secretul genialei din Zalău care bifează toate premiile la Olimpiada la Limba Română: „Nu te poţi considera un om întreg, dacă nu citeşti“
Cristiana Petre, o elevă de 18 ani din Zalău, a făcut cinste în cei patru ani de liceu Colegiului Naţional Silvania, pentru care a câştigat nenumărate premii la concursuri naţionale şi internaţionale de limba română. În plus, adolescenta promovează cu ardoare lectura şi se arată convinsă că, indiferent de drumul pe care-l va alege în viaţă, experienţa de la olimpiade o va ajuta să se integreze în orice mediu profesional

Demonstraţie de bunătate în centrul Zalăului. Târg caritabil pentru copiii din centrele de plasament - FOTO
Târgul caritabil organizat în cadrul Festivalului produselor hand-made a avut ca obiectiv sprijinirea copiilor mai puţin norocoşi din centrul de plasament de la Cehu Silvaniei.

Ai fost muşcat de câine sau de pisică? La ce pericole eşti expus şi cum te tratezi
Urmările unei muşcături de câine ori pisică pot fi extrem de periculoase pentru sănătatea ta, prin urmare trebuie să te adresezi cât mai repede unui medic.

Monumentul plăcerilor sexuale în aer liber. Locul în care Mihai Viteazul este omagiat cu sute de prezervative folosite
Construit pe vârful unui deal, la doi kilometri de şosea, monumentul dedicat lui Mihai Viteazul la Guruslău a devenit „loc de pelerinaj” pentru cuplurile de îndrăgostiţi.

Beţişoarele de curăţat, marele duşman al urechilor noastre - explicaţia medicilor
Atât de răspândite în igiena noastră de zi cu zi, beţişoarele de urechi reprezintă un pericol major pentru sănătate

Dezastru într-o comună din Sălaj. Ploile au lăsat în urma lor peste 100 de sinistraţi
Aproximativ 120 de persoane au rămas izolate în satele Cristolţ şi Poiana Onţii după ce un pod improvizat peste Valea Onţii a fost distrus în urma precipitaţiilor abundente care au căzut marţi, 24 mai.

Şefii secţiilor de votare din Sălaj încep să renunţe la funcţii
La doar o zi de la momentul în care Autoritatea Electorală Permanentă a desemnat, prin tragere la sorţi, preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din judeţ, la Biroul Electoral Municipal au fost depuse cereri prin care o parte din cei extraşi renunţă la calitatea dobândită.

Bunul samaritean din Sălaj. Cine este femeia care atinge cu fapte bune vieţile celor năpăstuiţi
Numele Corinei Ţurcaş este asociat în Sălaj cu ideea de acţiuni caritabile pentru persoanele aflate în situaţii dificile. Femeia a făcut o misiune din a-i mobiliza pe oamenii cu suflet mare pentru a veni în sprijinul celor nevoiaşi.

Campanie cu plângeri penale şi candidaţi puşi pe alergat
Deşi mai sunt doar câteva zile până la alegerile locale, campania electorală desfăşurată la nivelul judeţului Sălaj este lipsită de spectaculozitate, competitorii evitând, pe cât posibil, jocul murdar.

Moarte suspectă într-o comună din Sălaj. Un medic veterinar a fost găsit cu gâtul tăiat
Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Hida, a fost găsit în baia locuinţei sale, cu gâtul tăiat, primele cercetări conducând spre varianta sinuciderii.

Cine sunt elevii care reprezintă Sălajul la concursul naţional „Mesajul meu antidrog”
46 de elevi de gimnaziu şi liceu, reprezentând 12 unităţi şcolare din Sălaj, au participat la ediţia judeţeană a competiţiei "Mesajul meu antidrog".

Vaccin „cu porţia”! Medicii de familie din Sălaj nu vor putea imuniza toţi bebeluşii
În Sălaj, vaccinul lipseşte de mai bine de două luni. Peste 2.000 de bebeluşi din judeţ aşteaptă să fie imunizaţi împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, haemophilus, hepatitei B şi poliomielitei.