adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Zalau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 19.03.2018

FOTO Ce se poartă în materie de nunţi în 2018. Ultimele tendinţe în moda de profil
Timp de trei zile, viitorii miri pot afla ultimele tendinţe în materie de nunţi, în cadrul unei noi ediţii a târgului "Ready for Wedding", unul dintre cele mai importante evenimente de profil organizate în Ardeal.

Top 5 edificii ameninţate cu dispariţia din patrimoniul universal al umanităţii
Locuri şi monumente cu valoare universală excepţională sunt ameninţate cu degradarea sau chiar cu dispariţia, UNESCO întocmind o Listă a Patrimoniului Mondial în Pericol prin care încurajează acţiunile coercitive.

Cum a salvat casa ţărănească din satul copilăriei un român stabilit în Germania. Totul l-a costat aproape 16.000 de euro
Dorul de meleagurile natale, de locurile în care şi-a petrecut copilăria şi l-au format ca om, l-au determinat pe Iosif Marin Mureşan, un român mutat în Germania de aproape 20 de ani, să readucă la viaţă o casă ţărănească veche.

Reţeta delicioasă a sarmalelor împrăştiate. Ingredientele secrete care dau gust incredibil preparatului
Pentru acest preparat puteţi folosi fie varză proaspătă, fie murată. Indiferent de alegerea făcută, dacă respectaţi reţeta bucătarului Mircea Groza, veţi obţine o delicatesă cu care vă veţi impresiona musafirii.

Sfaturi pentru un somn liniştitor. Ce este total contraindicat înainte de culcare
Numărul persoanelor care au tulburări de somn este tot mai mare, iar cauzele sunt diferite; printre ele, stilul de viaţă dezordonat, instabilitatea emoţională, stresul, problemele medicale.

Record de infracţiuni pentru un tânăr de 22 de ani. Fără permis şi beat, a furat o maşină şi a intrat cu ea într-un cap de pod
Când a văzut că autoturismul parcat în faţa imobilului avea cheia în contact, tânărul nu a stat pe gânduri, s-a urcat la volan şi s-a oprit într-un cap de pod.

Firmele din zona industrială câştigă bătălia pentru impozite mai mici. Autorităţile locale: „Am corectat ce am greşit“
Agenţii economici din zona industrială s-au coalizat pentru a dovedi autorităţilor locale că noua zonare a intravilanului municipiului nu a respectat realitatea din teren şi că impozitele de lux ce le-au fost impuse nu au fundament.

Lider UDMR, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni: „Să trăim ca fraţii, cu respect reciproc şi să fim liberi“
Câteva sute de etnici maghiari au participat la activităţile prilejuite de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, care s-au încheiat cu un marş cu torţi şi depuneri de coroane.

O mamă şi iubitul ei, prinşi fără permis la volanul aceleiaşi maşini. Cum s-au justificat în faţa poliţiştilor
Doi tineri care formează un cuplu s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi la volanul aceleiaşi maşini, la interval de doar o jumătate de oră, deşi nu deţinea permise de conducere.

Cele mai noi tendinţe în materie de nunţi, la „Ready for Wedding“. Vezi oferta târgului
Cei mai importanţi expozanţi din Transilvania îşi dau întâlnire la finele acestei săptămâni în cadrul unei noi ediţii a Târgului de Nunţi "Ready for Wedding".

Cum i-a fost luată de sub nas lui Iuliu Maniu funcţia de prim-ministru în anul 1926. „A fost un moment politic unic în analele luptei politice interbelice“
În 27 martie 1926, după patru ani în care s-a aflat la cârma ţării, guvernul condus de Ion I.C. Brătianu îşi depunea mandatul. Înainte de asta, premierul liberal s-a prezentat la Cameră şi Senat, pentru a da citire decretului de dizolvare a Parlamentului.

Ziua Maghiarilor restricţionează circulaţia în centrul oraşului. Programul manifestărilor
Ziua Maghiarilor de Pretutindeni va fi marcată prin organizarea mai multor acţiuni, printre care depuneri şi tradiţionalul marş cu torţe pe principala arteră a municipiului.

Mii de persoane apte de muncă, fără o slujbă. Care este profilul şomerului sălăjean
Aproape jumătate dintre persoanele aflate în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă au cel mult patru clase.

Mobilizare de primăvară: începe Luna Curăţeniei
Angajaţi din instituţii publice, societăţi comerciale şi elevi din unităţi de învăţământ se mobilizează pentru aduce primăvara pe străzile din municipiu.

Se apropie primul termen de plată a impozitelor locale. Cum puteţi beneficia de reducerea de 10%
Contribuabilii - persoane fizice şi juridice - îşi pot plăti taxele şi impozitele locale atât numerar, la ghişee, cât şi online.