adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Zalau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 19.08.2018

FOTO VIDEO Cum îşi propun preoţii ortodocşi să îi apropie pe tineri de biserică. Peste 1.000 de tineri la un eveniment cu procesiune, rugăciune colectivă şi muzică populară
Peste 1.000 de tineri din cinci judeţele au participat, timp de două zile, la un amplu eveniment religios menit să creeze o legătură mai strânsă cu biserica.

Accident de muncă la Silcotub. Muncitor în stare gravă după ce s-a prăbuşit de la peste 6 metri
Muncitorul a ajuns la spital în stare gravă, după ce a căzut de pe şina unei macarale, de la peste 6 metri înălţime.

Bărbat găsit carbonizat în locuinţă. A adormit cu ţigara aprinsă
Incendiul a fost observat de către vecini după ce flăcările s-au extins la întreg imobilul, la sosirea pompierilor, proprietarul fiind găsit carbonizat.

Cum explică medicul rezident declaraţiile jignitoare la adresa protestatarilor. „Am avut o pornire agresivă din spirit civic“
Rezidenta care i-a criticat dur, pe Facebook, pe protestatarii de la mitingul din 10 august a revenit cu o postare în care le cere scuze pentru cuvintele grele folosite.

Sfârşit tragic pentru un adolescent. A murit înecat într-un lac de agrement
Un copil de 14 ani a avut parte de un sfârşit tragic, după ce s-a înecat într-un lac de agrement, cel mai probabil în timp ce era la scăldat.

Pesta porcină dă liber la uciderea mistreţilor. Peste 1.000 de exemplare trebuie împuşcate
Autorităţile trec la măsuri radicale pentru a împiedica răspândirea pestei porcine africane, mistreţii fiind consideraţi principala sursă de transmitere a acestei boli.

Pacientul dispărut dintr-un centru neuropsihiatric a fost găsit. Familia şi poliţiştii l-au căutat aproape trei săptămâni
Bărbatul este nevăzător, a fost instituţionalizat în centrul neuropsihiatric în urmă cu mai bine de 10 ani, însă îşi doreşte să se întoarcă în sânul familiei.

Poliţia Română caută şef pentru IPJ Sălaj. Ce condiţii li se cer candidaţilor
La un an de la pensionarea fostului inspector şef al Poliţiei sălăjene, Ovidiu Dosa, cel mai înalt fotoliu din instituţie este scos la concurs.

Reacţia unui protestatar, după intervenţia jandarmilor: „Au atacat mişeleşte nişte oameni ce voiau să se retragă la casele lor“
Fost director de cabinet al ministrului Comunicaţiilor în guvernarea Cioloş, bărbatul condamnând nu doar intervenţia jandarmilor în Piaţă, dar mai ales modul în care aceştia au acţionat faţă de protestatarii retraşi din zonă, pentru a nu asista la violenţe.

Se caută bugetari. Lista instituţiilor publice care fac angajări
Dacă îţi surâde ideea de a deveni bugetar, te poţi orienta spre unul dintre posturile scoase la concurs în această perioadă în instituţiile publice din judeţ.

Program special la Paşapoarte şi Permise în minivacanţa de Sfânta Maria
Programul pentru minivacanţa de Sfânta Maria a fost stabilit ţinându-se cont de faptul că luna august este perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie.

Aproape 2 milioane de lei pentru sutele de disponibilizaţi de la Cuprom. Fost angajat: „Cu un ochi râdem, cu unul plângem“
Foştii angajaţi au fost puşi în drepturi la mai bine de un an după ce societatea Cuprom a intrat în faliment şi la mai bine de un an de când şi-au câştigat drepturile în instanţă.

Cine este singurul candidat admis cu 10 la Medicină la Cluj. A ales să ducă mai departe o tradiţie din familie
Când era un puştan, şimleuanul Horia Paşca (19 ani) visa să devină fotbalist. Odată cu trecerea anilor, s-a reorientat şi a decis să ducă mai departe tradiţia mediciniştilor din familie.

Reţeta ciorbei de mazăre cu carne. Se prepară uşor şi are un gust desăvârşit
Dacă aveţi poftă de o ciorbă hrănitoare, uşor de făcut, cu ingrediente la îndemână, puteţi încerca ciorba de mazăre proaspătă a unui cunoscut bucătar din părţile Ardealului.

Mărturia unei tinere rănite în timpul incidentelor din Piaţa Victoriei. „Am simţit foarte multă furie şi m-am simţit luată de proastă la mine acasă“
Printre protestatarii care au participat la mitingul din 10 august, de la Bucureşti, s-a numărat şi Corina Bonţe, o zălăuancă de 23 de ani, care trăieşte în Anglia de câţiva ani. A stat în primele rânduri ale mulţimii, cu aparatul de fotografiat în mână, pentru a surprinde evenimentele din Piaţa Victoriei, şi spune că a fost rănită de o fumigenă aruncată de jandarmi.