adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Zalau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 12.12.2018

Jandarm decorat de Centenar. Meritele care i-au adus Emblema de Onoare
În vârstă de 37 de ani, subofiţerul lucrează în cadrul Jandarmeriei din anul 2002, fiind încadrat la Structura de ordine publică.

Aventurile unui primar din Sălaj cu legea: cum a ajuns sa fie reţinut, arestat la domiciliu, suspendat din funcţie şi achitat
Pe parcursul cercetărilor, edilul a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, perioadă în care a fost suspendat din funcţie prin ordin de prefect.

Lista localităţilor din Sălaj care beneficiază de internet wireless gratuit
Comisia Europeană a făcut publică lista localităţilor câştigătoare ale apelului de proiecte din programul WiFi4EU, ce finanţează introducerea internetului wireless în locuri publice.

Singura femeie care i-a furat inima lui Freddie Mercury. Solistul trupei Queen i-a dedicat o melodie celebră
Mary Austin şi Freddie Mercury s-au întâlnit în 1969, când ea avea 19 ani, iar el, 24. Relaţia celor doi s-a dovedit a fi specială şi a durat o viaţă întreagă.

Cum au scăpat de puşcărie doi fraţi proxeneţi. Bărbaţii transportau prostituatele prin ţară, în căutare de clienţi
Peste 500 de clienţi au plătit sume cuprinse între 100 şi 200 de lei pentru a beneficia de serviciile sexuale ale tinerelor.

Povestea tristă a „Omului Elefant“. Cum a sfârşit bărbatul după o viaţă de umilinţe şi exploatare
Cel care a rămas în istorie drept creatura jumătate om, jumătate elefant, Joseph Merrick a dus o viaţă scurtă, dar marcată de cruzime, excludere şi tratament inuman.

Urmărire ca-n filme încheiată tragic. Ce pedeapsă a primit un şofer beat care şi-a ucis prietenul în timp ce fugea de poliţişti
Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor.

Ginerele primarului din Zalău rămâne adjunct al Poliţiei Sălaj. Cum îşi poate pierde fotoliul
După ce niciunul dintre aspiranţii la fotoliul de adjunct nu a promovat concursul, şefii Poliţiei Române au decis să prelungească împuternicirea lui Călin Rolnic ca adjunct al Poliţiei Sălaj.

Un nou centru de permanenţă în judeţul Sălaj. Când va fi deschis şi care sunt comunele arondate
Noul centru medical va deservi aproape 12.000 de locuitori din opt comune sălăjene, trei dintre ele neavând medic de familie.

Proiect european gigant în infrastructura de apă din Cluj şi Sălaj. Apă limpede pentru peste 200.000 de locuitori
Pentru derularea investiţiei, operatorul regional beneficiază de o finanţare de circa 300 milioane de euro de la Uniunea Europeană, din Fondul de Coeziune.

Păţania unui poliţist chemat să stingă un conflict în familie. Cum l-au întâmpinat scandalagiii
Chemaţi să aplaneze un conflict în familie, poliţiştii au fost întâmpinaţi cu ameninţări şi lovituri de către scandalagii.

Nico de Transilvania: folclor românesc pe ritmuri electronice. Proiectul inedit prin care un DJ vrea să salveze pădurile ţării
După două decenii dedicate muzicii în calitate de DJ şi de producător, Nico de Transilvania, o româncă stabilită în Marea Britanie, şi-a lansat primul album, unul în care muzica electronică face echipă cu sunetele tradiţionale româneşti.

Cea mai dură cursă din istoria maratonului. Cum s-a încheiat întrecerea în care mulţi sportivi au fost la un pas de moarte
Maratonul este unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul Jocurilor Olimpice, care are loc, conform tradiţiei, în ultima zi a competiţiei, chiar înainte de ceremonia de închidere. Întrecerile de azi par a fi floare la ureche pe lângă cursa din 1904, când mai mulţi sportivi au fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Mai puţin de jumătate dintre concurenţi au trecut linia de finiş.

Studentul care-i convinge pe oameni să meargă la teatru. Proiectul mărinimos prin care tânărul luptă să revitalizeze viaţa culturală a micului oraş natal
Darius Prodan, un tânăr de 20 de ani, student la Arta Actorului în Sibiu, a lansat un proiect ambiţios prin care se încăpăţânează să revitalizeze viaţa culturală a micului său oraş natal, Zalău.

Destinul tragic al celei mai mari dansatoare a lumii. Modul bizar în care şi-a pierdut viaţa
Într-o perioadă în care publicul admira mişcările clasice şi elegante ale balerinelor în tutu-uri şi poante, Isadora Duncan dansa pe scenă îmbrăcată în togă şi desculţă.