adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 30.07.2014

FOTO Staţiunea din Sălaj a Elenei Udrea, redeschisă pentru public. Cum arată Boghiş Băi după o investiţie de sute de mii de euro
Staţiunea sălăjeană Boghiş Băi, a cărei co-proprietară este, de toamna anului trecut, Elena Udrea, şi-a redeschis vineri, 25 iulie, zona de agrement în aer liber, unde au avut loc, începând cu luna aprilie, ample lucrări de modernizare.

FOTO Aventura românească a patru tineri din Texas, subiect de blog
Patru studenţi ai uneia dintre cele mai mari universităţi din SUA se află de două luni în România, unde îmbină practica la una dintre cele mai importante companii multinaţionale din ţară cu experimentarea esenţei româneşti - de la sărmăluţe şi mămăligă, la obiective turistice care se confundă cu imaginea României.

Gemenele de 10 pe linie: Ioana şi Maria, surorile pentru care nu există decât nota 10
Ioana şi Maria Costache, gemene identice din Zalău, au reuşit o performanţă incredibilă: nu numai că au absolvit gimnaziul cu 10 curat, dar au promovat cu nota maximă şi Evaluarea Naţională.

Linkuri Sponsorizate

FOTO 37 de cupluri şi-au sărbătorit ”Nunta de aur” la Primărie
37 de perechi din municipiul Zalău care anul acesta împlinesc o jumătate de secol de viaţă în doi au fost invitate sâmbătă, 26 iulie, la Primăria Zalău, pentru a fi felicitate pentru longevitatea lor în cuplu.

FOTO Premii pentru olimpicii Zalăului. Cu cât i-a recompensat Primăria pentru performanţele naţionale şi internaţionale
23 de elevi din Zalău, premiaţi la etapa naţională şi internaţională a olimpiadelor şcolare, au fost premiaţi, sâmbătă, 26 iulie, de către Primăria Zalău, în cadrul festivităţii de deschidere a Zilelor Cetăţii 2014.

TITULARIZARE 2014: Patru profesori de nota 10 în Sălaj
Patru dintre candidaţii care au participat anul acesta la examenul de titularizare – proba scrisă au obţinut nota 10 Doi dintre ei sunt învăţători, o candidată este învăţătoare, iar unul este profesor de educaţie civică.

Fost viceprimar, "îmbogăţit fără justă cauză"
Caz inedit pe rolul Judecătoriei Jibou. Primăria Ileanda l-a acţionat în instanţă pe fostul viceprimar, Teofil Mureşan, într-un dosar ce are ca obiect "îmbogăţire fără justă cauză".

TITULARIZARE 2014 Sălaj 30 de candidaţi s-au speriat de subiecte şi au ieşit din examen
Subiectele la cele 19 discipline la care s-a organizat în acest an examen de titularizare în Sălaj par să le fi dat serioase bătăi de cap, pe unii luându-i cu leşin în momentul în care au văyut ce au de făcut.

Un tânăr de 19 ani, "specializat" în violarea femeilor în vârstă, a încercat să se spânzure. Violatorul recidivist a fost salvat de un poliţist
Un tânăr de 19 ani din localitatea sălăjeană Zalnoc, autorul mai multor violuri asupra unor femeie în vârstă din sat, a sunat la 112 pentru a se preda. Până la sosirea poliţiştilor, tânărul şi-a pus frânghia la gât şi s-a spânzurat într-o anexă a casei bunicii sale, împreună cu care locuia. Poliţistul care a ajuns la faţa locului a tăiat imediat frânghia, violatorul revenindu-şi în câteva minute.

Traseu de vacanţă pe două roţi, în Sălaj. Cum să-ţi încarci bateriile în miezul verii pe un tărâm fermecător
O bicicletă bună, cască de protecţie şi dorinţa de a simţi aerul cald de vară, dar spălat de ploile din ultimele zile. E tot ce ai nevoie pentru a porni într-o aventură pe două roţi pe drumurile pitoreşti ale Sălajului. „Adevărul“ vă prezintă, în cadrul Campaniei „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“, un colţ de rai prin care pasionaţii de pedalat se pot plimba în voie.

Petrecere „made in România“ în inima Americii: „Zilele Zalăului la Chicago“, cu mici, fasole cu ciolan şi muzică românească
În paralel cu Zilele Zalăului, ce vor avea loc weekendul viitor în municipiul reşedinţă de judeţ al Sălajului, în oraşul american Chicago vor avea loc Zilele Zalăului la Chicago, un eveniment prin care cei peste o mie de zălăuani stabiliţi acolo, în majoritate tineri, încearcă să fie cu sufletul mai aproape de casă.

Femeia de 49 de ani dispărută în urmă cu o săptămână, găsită moartă
Femeia de 49 de ani din localitatea Bulgari, judeţul Sălaj, care a plecat vineri, 11 iulie, de acasă, spunându-le membrilor familiei că se duce în pădurea din apropiere să culeagă ciuperci, a fost găsită după aproape o săptămână, însă, din păcate, moartă.

FOTO Cum arată ”zeiţa” care va conduce parada Festivalului Roman Zalău Porolissum
O copilă de 14 ani va conduce, vinerea viitoare, parada care va deschide cea de-a X-a ediţie a Festivalului Roman Zalău Porolissum. Ea o va întruchipa de zeiţa Victoria, simbolul biruinţei absolute şi intermediar între muritori şi ceilalţi zei ai Panteonului roman.

FOTO Expediţie high-tech: doi alpinişti realizează jurnalul foto-video al ascensiunii pe Vârful Lenin din Pamir
Doi tineri alpinişti, unul din Sălaj, altul din Bistriţa-Năsăud, pornesc la sfârşitul acestei săptămâni în cea mai importantă expediţie din viaţa lor de până acum. Ei vor escalada Vârful Lenin din Munţii Pamir, cu o altitudine de 7.134 de metri, urmând să marcheze fiecare etapă din aventura lor cu imagini foto şi video ce vor fi postate în timp real pe un jurnal de expediţie online.

FOTO Schimbare de gardă la Inspectoratul Şcolar. Şeful numit de PNL, schimbat cu cel susţinut de PSD
Şeful Inspectoratului Şcolar al judeţului Sălaj este, începând de miercuri, Maria Pop, ocupantă până acum a funcţiei de inspector şcolar general adjunct. Pop, susţinută în funcţie de PSD, îi urmează, astfel, în funcţie, lui Gheorghe Bancea, susţinut la conducerea Inspectoratului Şcolar de liberali.