adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Zalau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 20.10.2017

Dezinteres pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Nici măcar 100 de participanţi, pe aproape 500 de posturi
În ciuda eforturilor organizatorilor, la evenimentul ce a avut loc astăzi au venit pentru a analiza oferta locurilor de muncă doar câteva zeci de persoane.

Colecţie de condamnări pentru un ţepar prin metoda „Premiul“. Are de executat aproape 20 de ani de închisoare
Din spatele gratiilor şi cu ajutorul unor complici, bărbatul a reuşit să înşele mai multe persoane, anunţându-le că au câştigat premii de fidelitate pentru care au de plătit diverse taxe.

Cele mai bune afaceri din judeţ, premiate la Topul Firmelor
Şi în acest an, Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj a acordat premii celor mai puternice firme din judeţ, în cadrul unei noi ediţii a Topului Judeţean al Firmelor.

Miting de amploare al sindicaliştilor Sanitas. Angajaţii din sănătatea sălăjeană protestează în Capitală
Nemulţumiţi de inechităţile salariale din sistemul bugetar, sindicaliştii din Sănătate organizează joi o amplă acţiune de protest în Capitală.

Atenţie la ţepele de pe Internet. Ce se poate ascunde în spatele ofertelor de muncă la domiciliu
Ofertele cu locuri de muncă din faţa calculatorului, care mai de care mai fanteziste, au explodat în ultima perioadă în mediul online. Specialiştii recomandă să deschidem bine ochii înainte de a comunica unor necunoscuţi date personale.

10 spaţii noi de joacă în oraş. Cât a cheltuit municipalitatea pentru distracţia celor mici
Lucrările la trei locuri de joacă au fost finalizate deja, pentru alte şapte, investiţiile fiind în curs de execuţie.

Şanse de angajare pentru absolvenţi. Peste 360 de locuri de muncă sunt puse la bătaie
Cei 23 de angajatori care şi-au anunţat, până acum, participarea sunt în căutarea a peste 360 de angajaţi, atât cu studii superioare, cât şi cu studii medii.

VIDEO Aproape 2.000 de elevi au „îngheţat“ pentru 4 minute. Mesajul transmis prin gestul lor
Organizată pentru al şaptelea an consecutiv, acţiunea a mobilizat aproape 2.000 de elevi din ciclul gimnazial şi liceal, coordonaţi de consilierii şcolari.

Cornul a ajuns pe băncile elevilor. Trei firme împart un contract de peste 1 milion de lei
Aproximativ 25.000 de preşcolari şi elevi sălăjeni primesc începând de miercuri, 18 octombrie, produsele de panificaţie acordate gratuit în cadrul programului "Laptele şi cornul".

Poeta care a devenit un simbol al lesbianismului
Sappho a fost o poetă din Grecia care a scris versuri dedicate pasiunii şi iubirii, atât de apreciate în Grecia antică şi nu numai.

Două fetiţe rănite într-un accident de circulaţie pe DN 1H
Două copile de 5, respectiv 10 ani, au ajuns la spital, după ce au fost victimele unui accident de circulaţie produs din neatenţia unei şoferiţe.

„Nu eşti de vânzare – Alege pentru binele tău!“. Flash mob-uri împotriva traficului de carne vie
Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane va fi marcată prin organizarea de flash mob-uri în mai multe oraşe din judeţ.

Snopit în bătaie pentru bijuterii, telefoane şi o tabletă. Tâlharul a fost trimis după gratii
Un bărbat a fost tâlhărit în propria locuinţă de către un tânăr care a profitat că victima se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a furat bunuri în valoare de 6.500 de lei.

5 lucruri surprinzătoare despre şarpele Boa Constrictor. De ce i-au transformat mulţi oameni în animale de companie
Uriaşii şerpi constrictori se remarcă în rândul reptilelor prin semnele distinctive pe care le au şi care sunt în strânsă legătură cu habitatul în care trăiesc. În funcţie de acesta, corpurile lor pot avea culoarea bronzului, verde, roşu sau galben şi pot prezenta linii zimţate, ovale ori circulare.

Românul condamnat după un simulacru de proces pentru că ar fi susţinut Revoluţia Ungară. „Cum să-i denunţ pe cei care au avut încredere în mine?“
Gheorghe Pop (85 de ani) a fost închis, după un simulacru de proces, cu vina de a fi susţinut Revoluţia ungară din 1956. „Agitaţie publică“, au strigat comuniştii, care l-au purtat apoi într-un periplu de cinci ani prin cele mai groaznice penitenciare şi colonii de muncă silnică din gulagul românesc. Dar Gheorghe Pop a rezistat, a rămas fidel crezului său democratic şi a supravieţuit.