adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 24.07.2014

Traseu de vacanţă pe două roţi, în Sălaj. Cum să-ţi încarci bateriile în miezul verii pe un tărâm fermecător
O bicicletă bună, cască de protecţie şi dorinţa de a simţi aerul cald de vară, dar spălat de ploile din ultimele zile. E tot ce ai nevoie pentru a porni într-o aventură pe două roţi pe drumurile pitoreşti ale Sălajului. „Adevărul“ vă prezintă, în cadrul Campaniei „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“, un colţ de rai prin care pasionaţii de pedalat se pot plimba în voie.

Fost viceprimar, "îmbogăţit fără justă cauză"
Caz inedit pe rolul Judecătoriei Jibou. Primăria Ileanda l-a acţionat în instanţă pe fostul viceprimar, Teofil Mureşan, într-un dosar ce are ca obiect "îmbogăţire fără justă cauză".

TITULARIZARE 2014 Sălaj 30 de candidaţi s-au speriat de subiecte şi au ieşit din examen
Subiectele la cele 19 discipline la care s-a organizat în acest an examen de titularizare în Sălaj par să le fi dat serioase bătăi de cap, pe unii luându-i cu leşin în momentul în care au văyut ce au de făcut.

Linkuri Sponsorizate

Un tânăr de 19 ani, "specializat" în violarea femeilor în vârstă, a încercat să se spânzure. Violatorul recidivist a fost salvat de un poliţist
Un tânăr de 19 ani din localitatea sălăjeană Zalnoc, autorul mai multor violuri asupra unor femeie în vârstă din sat, a sunat la 112 pentru a se preda. Până la sosirea poliţiştilor, tânărul şi-a pus frânghia la gât şi s-a spânzurat într-o anexă a casei bunicii sale, împreună cu care locuia. Poliţistul care a ajuns la faţa locului a tăiat imediat frânghia, violatorul revenindu-şi în câteva minute.

Petrecere „made in România“ în inima Americii: „Zilele Zalăului la Chicago“, cu mici, fasole cu ciolan şi muzică românească
În paralel cu Zilele Zalăului, ce vor avea loc weekendul viitor în municipiul reşedinţă de judeţ al Sălajului, în oraşul american Chicago vor avea loc Zilele Zalăului la Chicago, un eveniment prin care cei peste o mie de zălăuani stabiliţi acolo, în majoritate tineri, încearcă să fie cu sufletul mai aproape de casă.

Femeia de 49 de ani dispărută în urmă cu o săptămână, găsită moartă
Femeia de 49 de ani din localitatea Bulgari, judeţul Sălaj, care a plecat vineri, 11 iulie, de acasă, spunându-le membrilor familiei că se duce în pădurea din apropiere să culeagă ciuperci, a fost găsită după aproape o săptămână, însă, din păcate, moartă.

FOTO Cum arată ”zeiţa” care va conduce parada Festivalului Roman Zalău Porolissum
O copilă de 14 ani va conduce, vinerea viitoare, parada care va deschide cea de-a X-a ediţie a Festivalului Roman Zalău Porolissum. Ea o va întruchipa de zeiţa Victoria, simbolul biruinţei absolute şi intermediar între muritori şi ceilalţi zei ai Panteonului roman.

FOTO Expediţie high-tech: doi alpinişti realizează jurnalul foto-video al ascensiunii pe Vârful Lenin din Pamir
Doi tineri alpinişti, unul din Sălaj, altul din Bistriţa-Năsăud, pornesc la sfârşitul acestei săptămâni în cea mai importantă expediţie din viaţa lor de până acum. Ei vor escalada Vârful Lenin din Munţii Pamir, cu o altitudine de 7.134 de metri, urmând să marcheze fiecare etapă din aventura lor cu imagini foto şi video ce vor fi postate în timp real pe un jurnal de expediţie online.

FOTO Schimbare de gardă la Inspectoratul Şcolar. Şeful numit de PNL, schimbat cu cel susţinut de PSD
Şeful Inspectoratului Şcolar al judeţului Sălaj este, începând de miercuri, Maria Pop, ocupantă până acum a funcţiei de inspector şcolar general adjunct. Pop, susţinută în funcţie de PSD, îi urmează, astfel, în funcţie, lui Gheorghe Bancea, susţinut la conducerea Inspectoratului Şcolar de liberali.

FOTO Minţi de nota 10. Secretele elevilor care făcut lucrările perfecte la examenele naţionale
Sunt, în general, timizi, modeşti şi ştiu să spună lucrurilor pe nume. Spun că au ajuns să iasă în evidenţă, ca elevi cu 10 pe linie la examenele naţionale, doar muncind - poate mai mult şi mai eficient decât colegii lor - în toţi anii de şcoală.

Gratuităţi în 46 de cabinete stomatologice. LISTA medicilor care pot oferi servicii gratuite
46 de cabinete stomatologice din Sălaj, în care lucrează peste 50 de medici dentişti au intrat de luna aceasta în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi vor putea acorda, în consecinţă, servicii stomatologice gratuite.

Începe CineLatino. Trei seri cu proiecţii gratuite de film
La Zalău are loc, în zilele următoare, cea de-a treia ediţie a Festivalului Tenaris CineLatino, eveniment prin care TenarisSilcotub şi propune să înlesnească accesul zălăuanilor la cultura latino-americană.

DEFINITIVAT 2014: 15 candidaţi din Sălaj s-au retras din examen la vederea subiectelor
La Colegiul Naţional "Silvania" a avut loc luni, 14 iulie, Examenul Naţional de Definitivat. 123 de cadre didactice cu vechime de cel puţin un an în învăţământ s-au înscris pentru a susţine acest examen.

REZULTATE ADMITERE LICEU 2014 SĂLAJ Topul specializărilor din licee după ultima medie de admitere
Chiar dacă Sălajul nu are nicio specializare care să fi intrat în topul 50 al specializărilor din România la care s-a intrat cu cele mai mari medii, una dintre ele s-a apropiat foarte mult de acest top.

REZULTATE ADMITERE LICEU 2014 SĂLAJ S-au afişat rezultatele repartizării computerizate
Pe www.edu.ro au fost afişate luni, rezultatele repartizării computerizate a absolvenţilor de clasa a VIII-a pe locurile disponibile în clasa a IX-a la liceu. În Sălaj, au fost repartizaţi 1.553 de candidaţi proveniţi din judeţ şi 44 veniţi din alte judeţe. Fără un loc la liceu, după această primă etapă, au rămas şapte elevi.