adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Zalau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 24.06.2018

Cum a ajuns un şofer de Uber român să fie distribuit în rolul principal al unui horror francez. Actorul norocos a ajuns recent pe covorul roşu de la Cannes
Întâlnirea cu un regizor francez, în timpul unei călătorii cu taxi-ul, i-a schimbat viaţa lui Andrei Indreieş, un bărbat din Zălău în vârstă de 29 de ani care trăieşte la Paris.

Poliţist condamnat pentru tentativă de omor. Şi-a desfigurat în bătaie colegul de serviciu
Agresiunea, ce a pus în pericol viaţa victimei, avut loc pe fondul consumului de alcool, după petrecerea prilejuită de bilanţul anual al Poliţiei.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2018. Notele elevilor după recorectare
Rezultatele finale la Evaluarea Naţională 2018 au fost publicate de către Ministerul Educaţiei în cursul zilei de sâmbătă, 23 iunie.

Cea mai gustoasă ciorbă de cartofi. Ingredientele care o scot din anonimat
O mâncare uşoară şi rapid de preparat, ce îmbină savoarea cărnii, cu gustul legumelor şi aroma plantelor-condiment, este propunerea cunoscutului bucătar Mircea Groza pentru meniul acestui sfârşit de săptămână.

Minora dispărută în drum spre şcoală a fost găsită după 11 zile de căutări. Unde au descoperit-o poliţiştii
Piros Julia, copila de 11 ani care a dispărut de acasă în urmă cu aproape două săptămâni, a fost găsită de către poliţişti.

Joacă transformată în pasiune. Fotografia unui licean premiată la un festival naţional de arte
Jucându-se cu camera foto a telefonului, adolescentul a pătruns în lumea fascinantă a fotografiei şi şi-a descoperit o nouă pasiune.

Doi proxeneţi reţinuţi de poliţişti. Victimele erau plasate în hoteluri şi apartamente private
Doi bărbaţi de 29 şi 37 de ani vor fi aduşi în cursul zilei de vineri în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, într-un dosar de proxenetism.

Fost primar PSD, trimis la închisoare pentru corupţie. Instanţa l-a găsit vinovat în 6 capete de acuzare
După ce a executat o pedeapsă de 6 luni de închisoare, prima instanţă l-a trimis din nou după gratii pentru săvârşirea a 6 infracţiuni.

Camaşa tradiţională românească, sărbătorită în centrul oraşului. Programul complet al evenimentului
Zălăuanii sunt invitaţi, joi, 21 iunie, să îşi scoată cămăşile din lăzile de zestre şi să celebreze ia, în amfiteatrul din Parcul Central.

Parcul auto al IPJ Sălaj, dotat cu opt autospeciale noi. Unde vor fi repartizate
Opt autospeciale înnoiesc, de miercuri, parcul auto al Poliţiei sălăjene, cele mai multe dintre ele fiind repartizate către posturile de poliţie din mediul rural.

Evaluare Naţională 2018. Peste 200 de contestaţii după aflarea rezultatelor
După aflarea notelor a Evaluarea Naţională, candidaţii nemulţumiţi de rezultate au avut la dispoziţie cinci ore pentru a depune contestaţii.

Secretul singurului 10 din Sălaj la Evaluarea Naţională: „Cel mai important este ca elevii să fie propriii lor profesori“
Singurul absolvent de 10 din judeţul Sălaj la Evaluarea Naţională provine, şi în acest an, de la un liceu vocaţional. Dacă anul trecut, media 10 revenea unei eleve al Liceul de Arte, în 2018 reuşita îi aparţine unei absolvente de liceu cu program sportiv.

Grădini desprinse din poveste. Unde se află oaza lui Yves Saint Laurent
Grădinile ne cuceresc prin spectacolul de culoare şi parfum creat de arborii exotici, florile multicolore şi platele rare, care le-au transformat în atracţii turistice populare.

Directoare de şcoală trimisă în judecată pentru corupţie. Cum a fost descoperită cu o mită de 8 metri cubi de lemne
Directoarea unei şcoli din judeţul Sălaj a acceptat pentru şcoală lemnul de calitate inferioară, în schimbul materialului lemnos care i-a fost livrat la domiciliu cu titlu de mită.

Rezultate Evaluare Naţională 2018. Ce note au luat candidaţii din judeţul Sălaj
Elevii au aflat marţi primele note la Evaluare; cei nemulţumiţi pot depune contestaţii în cursul acestei zile, în intervalul orar 14-19.