adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Zalau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Zalau - Ultimele stiri Adevarul Zalau - 26.03.2017

Marş pentru viaţă. Primarul Zalăului, despre căsătoria între persoanele de acelaşi sex: "Este o agresiune aproape brutală împotriva familiei creştine" FOTO VIDEO
"Marşul pentru viaţă" a scos în stradă, în acest an, la Zalău, circa 1.000 de persoane care au militat împotriva avorturilor şi au susţinut valorile familiei creştine tradiţionale.

Gusturi de odinioară. Reţeta cu pere şi spanac dezvăluită de un celebru gastronom
Renumit pentru implicarea sa în promovarea bucătăriei tradiţionale, gastronomul Mircea Groza vine cu o o reţetă pe cât de simplă, pe atât de delicioasă.

"Ready for wedding". Care sunt tendinţele în materie de nunţi pentru 2017
La târgul ce are loc în aceste zile, viitorii miri găsesc toate serviciile de care au nevoie pentru ca nunta lor să fie ca în poveşti.

Marş pentru viaţă în Sălăj. Peste 1.000 de persoane au anunţat că ies în stradă sâmbătă împotriva avortului
Peste 1.000 de persoane din Zalău au anunţat că vor lua parte sâmbătă, 25 martie, la cea de-a treia ediţie a Marşului pentru viaţă.

Cei mai sângeroşi criminali din istorie. Ucigaşul care îşi abuza sexual victimele după ce le omora cu cruzime
Gravitatea unor infracţiuni au adus notorietate autorilor lor, transformându-i pe mulţi dintre ei în adevărate personaje "istorice".

Elevi din 11 judeţe şi-au testat abilităţile de întreprinzători. Care sunt cele mai promiţătoare firme de exerciţiu -FOTO
Elevi din 11 judeţe au făcut un exerciţiu de antreprenoriat în cadrul celor de-a cincea ediţii a Târgului Regional al Firmelor de Exerciţiu, ce a avut loc în 23 şi 24 martie, la Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" din Zalău.

Te căsătoreşti? Cel mai mare târg de nunţi din Sălaj îşi deschide porţile
Viitorii miri sunt aşteptaţi, la finele acestei săptămâni, la târgul de nunţi "Ready for wedding", unde vor putea stabili toate detaliile pentru marele eveniment.

FOTO VIDEO "Porţi Deschise" la IPJ Sălaj. Doi infractori periculoşi prinşi după o urmărire ca în filme
Sute de copii de la grădiniţele şi şcolile din municipiu au luat parte la acţiunile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj cu prilejul Zilei Poliţiei Române.

Despre patriotism şi neorevizionism în corespondenţa lui Corneliu Coposu cu Ion Raţiu şi Vasile Măcărescu. Ce credea „Seniorul“ despre atitudinea maghiarilor
În anii `80 ai secolului trecut, Corneliu Coposu a avut o legătură strânsă cu emigraţia românească şi cu cei care intenţionau să plece în Occident, aspect urmărit îndeaproape de către organele de Securitate din România.

Cum îţi înveţi copilul să fie independent: „Copiii sunt perfecţi aşa cum sunt“
Fiecare părinte îşi doreşte ce este mai bun pentru odrasla lui: să ia note mari la şcoală, să aibă încredere în sine, să simtă mai puţină furie faţă de părinţi, să îşi rezolve singuri problemele.  La o privire mai atentă, însă, aceiaşi părinţi acceptă că de fapt este vorba de nevoile lor, nu neapărat ale copiilor.

Ce s-a ales din viaţa culturală de la ţară. „Multe cămine culturale sunt folosite doar pentru nunţi şi înmormântări“
Deşi au fost reabilitate cu bani grei, multe cămine culturale din judeţ şi-au pierdut destinaţia iniţială, după ce autorităţile locale au refuzat să mai organizeze activităţi specifice.

Un nou protest spontan la Mediu. Angajaţii ameninţă cu greva generală
După greva spontană de săptămâna trecută, salariaţii Gărzii de Mediu şi cei ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului au oprit din nou lucrul în semn de protest.

Protest inedit în instituţiile din subordinea Ministerului Tineretului. Grevă japoneză cu spatele la fotograf
Angajaţii au protestat împotriva discriminărilor salariale la care sunt supuşi şi pentru a atrage atenţia asupra stării dramatice a salarizării din sistemul teritorial MTS

Acte de vandalism în cimitir. Tineri cercetaţi pentru profanarea a opt morminte
Opt morminte din Cimitirul Municipal din Zalău au fost profanate în cursul săptămânii trecute, oamenii legii reuşind să-i identifice pe făptuitori la trei zile de la săvârşirea infracţiunii.

Peste 1.000 de zălăuani vor mărşălui pentru dreptul la viaţă al pruncilor nenăscuţi
Zalăul se alătură zecilor de oraşe din România care vor organiza şi în acest an Marşul pentru viaţă, o acţiune susţinută de către toate cultele religioase.