adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Vaslui

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Vaslui - Ultimele stiri Adevarul Vaslui - 30.06.2016

Teroare pe străzile din Bârlad. Cum au ajuns un clan de romi şi luptătorii MMA să-şi facă dreptate cu săbiile şi bâtele
Patru luptători MMA şi doi membri ai clanului Dura din Bârlad au fost reţinuţi miercuri noapte de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, ca urmare a scandalurilor de stradă în care au fost implicaţi în ultimele săptămâni.

Tragedie într-un sat din Vaslui. Doi bărbaţi au murit intoxicaţi într-o fântână
Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa joi dimineaţă în comuna vasluiană Ghrgheşti, în timp ce încercau să cureţe o fântănă, intoxicându-se cu gaze de la pompa folosită pentru a scoate apa.

Decizia judecătorilor în cazul executării silite a celor 7 violatori din Vaslui, urmare a neplăţii daunelor morale
Judecătoria Vaslui s-a pronunţat miercuri, 29 iunie, în dosarul în care avocata tinerei batjocorite de cei şapte violatori din localitatea Văleni a solicitat executarea silită a acestora, urmare a nerespectării obligaţiilor civile stabilite odată cu condamnarea lor la închisoare.

O familie din Vaslui, implicată într-un accident cumplit la Sibiu. Unul dintre copii, în comă profundă
O familie de vasluieni revenită în concediu din Spania a fost implicată într-un groaznic accident de circulaţie produs pe DN1, în localitatea Apoldu de Sus, judeţul Sibiu.

Evaluare Naţională 2016 Matematică: geometria va face face diferenţa. Profesor: „Mă tem că anul acesta nu vom avea foarte multe note mari“
Elevii vasluieni care au susţinut miercuri proba la matematică la Evaluarea Naţională 2016 s-au plâns de dificultatea problemelor de geometrie.

Managerul celei mai cunoscute clinici medicale din Vaslui, achitat. Judecătorii: ”Fapta nu este prevăzută de legea penală”
Judecătoria Vaslui a pronunţat miercuri, în dosarul în care omul de afaceri vasluian Cătălin Marius Botezatu, managerul Teoclinik, a fost judecat sub acuzaţia de sustragere de sub sechestru.

Perle la Română, Evaluarea Naţională: „Am fost într-o staţiune cool cu gipanul tatălui meu, unde am băut băuturi cum nu găseşti în ţara asta prăpădită”
Profesorii care au corectat lucrările elevilor ce au susţinut proba de Limba Română la Evaluarea Naţională au avut parte, din nou, de exprimări hazlii şi răspunsuri date „după ureche”.

Violatorii din Vaslui sfidează victima şi din puşcărie. Afirmaţie despre daunele neplătite: „O să ia praful de pe tobă“
Cei şapte violatori din localitatea vasluiană Văleni, condamnaţi în vara anului trecut după ce au violat o elevă până la leşin, n-au achitat niciun leu din despăgubirile pe care au fost obligaţi de instanţă să le plătească victimei cu titlul de daune morale.

Afacere de familie în Vaslui: copii de 9 ani, instruiţi de părinţi ca traficanţi de droguri. Minor: „Când faci mulţi bani din droguri, îi ascunzi în pereţii casei”
Doi soţi din Bârlad i-au uluit până şi pe anchetatorii de la Crimă Organizată, după ce au pus la cale o „afacere de familie” prin care îi alimentau cu droguri pe elevii şcolilor din oraş. Cei doi şi-au implicat mai mulţi dintre cei 12 copii în vânzarea etnobotanicelor. Doi dintre copii, adulţi, au fost arestaţi odată cu părinţii, ceilalţi, cu vârste de la 9 ani, instruiţi ca dealeri de droguri, sunt prea mici pentru a putea răspunde penal.

FOTO Incendiu în apropierea unei şcoli din Vaslui, după ce un cazan de ţuică şi două butelii cu GPL au explodat
Un incendiu puternic a izbucnit într-o gospodărie din municipiul Vaslui, după ce un cazan de ţuică a explodat. Două butelii cu GPL au explodat în timpul incendiului, provocând spaimă printre locatarii blocurilor din zonă.

Evaluare Naţională 2016 Vaslui. Reacţia elevilor după examen: „Mai uşor ca la simulare“. Profesorii: „Putem avea şi surprize neplăcute“
Evaluarea Naţională 2016 s-a desfăşurat fără probleme în judeţul Vaslui, optimismul caracterizând atmosfera în centrele de examen, după aflarea subiectelor.

Revoltă la o primărie din Vaslui. Sătenii înarmaţi cu bâte au blocat accesul în instituţie, nemulţumiţi de noul vice. Primarul, ameninţat cu moartea
Peste 50 de persoane înarmate cu bâte au blocat luni dimineaţă accesul în Primăria Rafaila, din judeţul Vaslui, cerând schimbarea noului viceprimar, validat la sfârşitul săptămânii trecute de majoritatea Consiliului Local.

VIDEO Lagărul de exterminare al copilăriei fericite. Fraţii-pepinieră de păduchi, crescuţi în miros de urină. Mama: „Dacă se murdăresc, ce să le fac?”
Înfometaţi, murdari, urât mirostitori şi lipsiţi de orice şansă de a ajunge oameni demni. Aşa cresc şase fraţi cu vârsta cuprinsă între cinci luni şi 12 ani, ai căror părinţi nu privesc mai departe de ziua de mâine.

Scene teribile la Huşi. Un bărbat s-a aruncat în faţa unui autocamion
Un accident teribil a avut loc luni dimineaţă în imediata apropiere a Spitalului Municipal Dimitrie Castroianu din Huşi.

Evaluare Naţională 2016 Vaslui.  Genul liric şi naraţiunea, printre cerinţele examenului
Din cei 4832 de elevi înmatriculaţi în clasa a VIII-a în anul şcolar 2015 - 2016, în judeţul Vaslui, doar 3592 s-au înscris la Evaluarea Naţională 2016.