adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Vaslui

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Vaslui - Ultimele stiri Adevarul Vaslui - 19.03.2018

Cum motivează judecătorii refuzul de a-i „reda viaţa“ cetăţeanului declarat mort. Greşeala majoră făcută de petent în instanţă
Judecătorii Tribunalului Vaslui au motivat decizia prin care au respins apelul bărbatului de 63 de ani declarat decedat, deşi acest trăia de 19 ani în Turcia.

Cele mai crunte răzbunări din dragoste. Bărbaţii rămaşi fără organele sexuale la capătul unor conflicte dure în familie
Conflictele în familie pot avea urmări dramatice dacă persoanele implicate nu îşi pot controla accesele de furie. În ultimii ani, România a înregistrat cel puţin trei cazuri şocante.

Cum a ajuns o tânără din Banat zâna copiilor sărmani din Moldova. „Mulţi dintre ei n-au nici curent electric“
Alexandra Timar (28 de ani) este din Arad şi de mai multe luni desfăşoară ample campanii de filantropie pentru copiii şi bătrânii sărmani din mediul rural, acţiunile sale stârnind un val impresionant de solidaritate în rândul românilor din ţară şi străinătate.

Elevii vasluieni îndemnaţi să nu cadă în capcana stupefiantelor: „Viaţa este prea frumoasă ca să te laşi condus de droguri!”
În cadrul proiectului „Stand Against Drugs” (Lupta împotriva drogurilor) a avut loc  o nouă activitate  locală desfăşurată de clubul Kiwanis Vaslui în colaborare cu  Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Vaslui.

VIDEO Tânărul împuşcat în cap de un poliţist era căsătorit şi avea o fetiţă de 3 ani. „Era teribilist, nu se putea abţine de la pahar, dar nu-i iei viaţa pentru asta“
Cazul poliţistului din Vaslui care a împuşcat mortal în cap un tânăr de 27 de ani, surprins în trafic deşi avea dreptul de a conduce suspendat, a împărţit opinia publică în două tabere.

Poliţistul care l-a împuşcat în cap pe nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere - suspendat şi anchetat pentru omor
Oficialii Poliţiei Române au anunţat vineri, 16 martie, primele măsuri pe care le-au luat după evenimentul petrecut în Vaslui cu o zi în urmă. Un poliţist de la Rutieră l-a împuşcat mortal în cap pe un tânăr de 27 de ani care a încercat să fugă în timpul unui control în trafic.

Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui este nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere
O stranie coincidenţă în cazul tânărului împuşcat mortal joi pe o stradă din Zona Industrială a Vasluiului, după ce a fugit de un echipaj rutier. Victima este nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu. Poliţistul care a tras cu arma este tocmai agentul care l-a denunţat de DNA pe subcomisarul Munteanu.

Povestea halucinantă a românului declarat mort la tribunal, deşi judecătorii l-au văzut viu, în carne şi oase: „Sunt un om decedat, dar totuşi trăiesc“
Un bărbat de 63 de ani din Bârlad a solicitat Tribunalului Vaslui să anuleze o decizie judecătoarească prin care, în 2016, a fost declarat mort. Magistraţii au menţinut sentinţa anterioară, deşi petentul s-a prezentat la instanţă în carne şi oase.

Un bărbat care a încercat să fugă de poliţişti după ce a fost oprit în trafic, împuşcat în cap accidental. Medicii au declarat decesul victimei
Un tânăr care conducea joi, 15 martie, un autoturism fără a deţine permis de conducere a fost somat de poliţişti să oprească, însă acesta a abandonat maşina şi a încercat să fugă. Poliţistul care alerga după el cu pistolul în mână l-a împuşcat accidental, în timp ce încerca să îl prindă de umeri.

FOTO Grav accident rutier în Vaslui: un bărbat de 34 de ani a murit, iar o tânără de 18 ani este în comă, după ce un şofer beat a intrat pe contrasens
Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara la ieşirea din municipiul Vaslui, spre Bacău. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru salvarea victimelor.

Poliţistul zilei: un agent din Vaslui a readus la viaţă un tânăr care s-a spânzurat de balustrada unui pod
Un agent din cadrul Postului de Poliţie Pochidia din Judeţul Vaslui a fost declarat ”poliţistul zilei” de către Inspectoratul General al Poliţiei Române, după ce a salvat de la moarte un tânăr care s-a spânzurat de un pod.

Un român din Diaspora l-a sunat pe deputatul care cere retragerea cetăţeniei pentru defăimarea ţării: „Patriotismul nu înseamnă să furi, ci să condamni furtul“
Propunerea lansată de deputatul PSD Adrian Solomon, preşedintele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor, privind retragerea cetăţeniei românilor care defăimează ţară a stârnit un val de reacţii printre internauţi. „Să se ocupe şi de Caragiale. Şi el a defăimat ţara“, i-a transmis un vasluian din Diaspora parlamentarului din judeţul natal.

Cum a ajuns o fetiţă de 9 ani olimpică la limba rusă, deşi nu studiază disciplina la scoală. „Pentru mine, este o limbă foarte frumoasă şi uşor de învăţat“
Elena Jidănaşu, elevă în clasa a II-a la Şcoala ”Episcop Iacov Antonovici” Bârlad, a obţinut premiul întâi la olimpiada de limba rusă, desfăşurată de 3 martie la Vaslui, deşi nu studiază limba lui Puşkin la şcoală şi nici nu provine dintr-o familie rusofoni.

Un bărbat şi-a omorât soţia cu toporul la scurt timp după vizita Poliţiei. Ucigaşul s-a răzbunat fiindcă mama lui a fost amendată pentru apel fals la 112
Un bărbat de 51 de ani din judeţul Vaslui a fost arestat preventiv duminică, 11 martie, fiind acuzat că şi-a ucis soţia. Crima a avut loc la scurt timp după ce un echipaj de poliţie a fost la locuinţa celor doi pentru a aplana un scandal sesizat la 112 de mama agresorului.

Top 10 bancuri despre femei. Când se hotărăşte o doamnă să înceapă o dietă
Calităţile şi defectele femeilor sunt tratate cu umor de iubitorii de glume, bancurile pe seama lor fiind printre cele mai numeroase. Vă prezentăm mai jos o selecţie a celor mai amuzante bancuri care le au în prim plan pe femei.