adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Vaslui

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Vaslui - Ultimele stiri Adevarul Vaslui - 24.06.2018

Trei surori, cu vârste între 3 şi 8 ani, au ajuns în comă alcoolică la spital. Mânate de foamea cumplită, fetiţele au mâncat vişinele alcoolizate ale mamei
Şase copii, cu vârste cuprinse între 1 şi 12 ani, din localitatea vasluiană Avrămeşti, au fost scoşi din familie de Protecţia Copilului, după ce s-a constatat că erau puşi în pericol de propria mamă. Copiii erau înfometaţi, supuşi unor pedepse crunte şi închişi în beci printre şobolani.

Top 10 cele mai spectaculoase cascade din România. Feeria naturală unde apa cade de la 120 de metri înălţime
România deţine o colecţie impresionantă de cascade, unele dintre ele incluse în topuri internaţionale. Vă prezentăm un top al celor mai spectaculoase cascade din România, raportat la înălţimea acestora.

Lecţia impresionantă de mărinimie a unei tinere care a renunţat la viaţa din Bucureşti. A decis să se mute la Vaslui pentru a-i ajuta pe copiii foarte săraci
Magda Săvuică este o tânără din Bucureşti care a renunţat la viaţa din Capitală şi la locul de muncă pe care îl avea la o agenţie de marketing şi design online şi s-a mutat în judeţul Vaslui pentru a veni în sprijinul sărmanilor.

Fetiţa care a plecat de acasă de dorul mamei a fost găsită într-o pădure. Ce a declarat autorităţilor
Fetiţa de 11 ani din judeţul Vaslui, care noaptea trecută a plecat de acasă, de dorul mamei care a plecat definitiv în Republica Moldova a fost găsită de autorităţi într-o pădure din apropierea satului Bălteni-Deal.

O fetiţă de 11 ani a fugit în toiul nopţii de acasă, după ce mama şi-a părăsit familia. Mesajul tulburător al copilei care devenise mămica fraţilor mai mici
Peste 100 de forţe de ordine din Vaslui sunt în căutarea unei fetiţe de 11 ani, din localitatea Bălteni, care a dispărut de acasă în noaptea de 12/13 iunie. Copila a lăsat un bilet în care anunţă că a recurs la acest gest, deoarece mama a decis să plece definitiv în Republica Moldova, lăsând-o împreună cu fraţii mai mici în grija tatălui.

Primul dintre cei 7 violatori din Vaslui, mezinul grupului, a părăsit închisoarea. Acesta are interzis să se apropie de victimă
Prima eliberare condiţionată în dosarul celor şapte violatori din Vaslui a fost pusă în aplicare marţi 12 iunie. Alin Rotaru Dumitru a părăsit Penitenciarul Vaslui. Procurorii Vasluieni au fost de acord cu eliberarea condiţionată şi nu au contestat decizia.

Top 10 bancuri cu femei care şofează. De ce sunt considerate reprezentantele sexului frumos zeiţe la volan
Femeile au fost mereu ironizate pentru modul în care şofează, calităţile acestora fiind puse sub semnul îndoielii. Vă prezentăm o selecţie de bancuri care au în prim-plan femeile la volan.

Cazul ireal al unei fetiţe care a cerut să fie luată de Protecţia Copilului: legată cu lanţul de copac, arsă cu fierul şi obligată se asiste la desfrâul sexual al mamei
O copilă de 13 ani din comuna vasluiană Poieneşti a fost scoasă din familie în baza unei ordonanţe preşedinţiale şi dată în grija unui asistent maternal. Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt cutremurătoare.

Subiectele la Evaluarea Naţională 2018, proba la Limba Română: genul epic şi Cetatea Albă Carolina, provocarea pentru elevi în anul Centenarului
Astăzi, absolvenţii claselor a VIII-a au susţinut prima probă a Evaluării Naţionale, cea la Limba Română. Miercuri, 13 iunie, este programată proba la matematică.

Evaluarea Naţională 2018. O primărie din Vaslui a uitat să asigure transportul elevilor la centrul de examen
Astăzi, peste 3.500 de absolvenţi de clasa a VIII-a din judeţul Vaslui vor susţine proba scrisă la română a Evaluării Naţionale.

Cum şi-a torturat un fost poliţist soţia care i-a reproşat relaţia extraconjugală cu o elevă. „M-a blocat în casă înfiletând 3 holşuruburi în fereastra de termopan“
Un fost poliţist convertit în pedagog la internatul Liceului Tehonologic „Sfânta Ecaterina“ din Huşi a fost condamnat la doi ani şi două luni închisoare cu executare. Motivarea sentinţei scoate la iveală un caz tulburător de violenţă domestică.

Top 10 bancuri cu vecini. Când nu se împrumută niciodată un făcăleţ la vecina
Relaţiile dintre vecini au devenit o sursă de inspiraţie pentru iubitorii de umor. Vă prezentăm un top 10 cu cele mai reuşite bancuri care-i au pe vecini în prim-plan.

Cum se pregăteşte dulceaţa de zmeură. Secretele unui preparat delicios şi rafinat
Dulceaţa de zmeură este considerată o delicatesă a verii, iar pentru a obţine preparatul rafinat şi aromat este nevoie să fie respectaţi o serie de paşi. Pentru o dulceaţă de zmeură reuşită, focul iute şi fructele proaspete sunt esenţiale.

Judecătorii au aprobat prima eliberare condiţionată în cazul celor 7 violatori din Vaslui. Detaliile deciziei care încă n-a fost contestată de procurori
Magistraţii Judecătoriei Vaslui au admis prima eliberare condiţionată în cazul celor şapte violatori din Vaslui, condamnaţi în 2015 la pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani de închisoare. Decizia vine după ce, iniţial, un alt complet de judecată s-a opus liberării condamnatului care a primit cea mai mică pedeapsă.

S-a stins din viaţă duhovnicul Mina Dobzeu, sfântul temniţelor comuniste care l-a înfruntat pe Ceauşescu
Părintele Mina Dobzeu, unul dintre cei mai iubiţi duhovnici ai României s-a stins din viaţă joi, 7 iunie, la vârsta de 96 de ani. Mina Dobzeu şi-a trăit ultimii ani din viaţă într-o chilie modestă de la Mănăstirea ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, de pe lângă Episcopia Huşilor.