adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Vaslui - Ultimele stiri Adevarul Vaslui - 23.10.2014

Culmea remuşcărilor: un tânăr din Vaslui s-a sinucis, crezând că şi-a omorât tatăl, pe care îl lovise cu o sapă
Un bărbat de 33 de ani din comuna Soleşti, judeţul Vaslui s-a spânzurat la câţiva metri de poliţişti. Omul a fost sigur că şi-a omorât tatăl de 75 de ani, pe care îl lovise cu o sapă. În timp ce anchetatorii făceau cercetări la faţa locului, agresorul şi-a pus capăt zilelor.

Incendiu devastator la o casă din Bârlad, soldat cu un mort şi o persoană grav rănită
Tragicul eveniment a avut loc în cursul nopţii. Cel mai probabil, focul a izbucnit din cauza unui coş de fum defect sau al unei instalaţii de încălzire defecte

Măsuri speciale de protecţie la Tribunalul Vaslui: doi investigatori sub acoperire audiaţi în condiţii deosebite
Cei doi investigatori sub acoperire folosiţi de DNA în destructurarea uneia dintre cele mai solide reţele de contrabandişti de ţigări din Republica Moldova, sprijinită chiar de şeful Punctului de trecere a Frontierei Leova, aflat în prezent în arest, au fost audiaţi astăzi în condiţii speciale la de judecătorii Tribunalul Vaslui.

Linkuri Sponsorizate

FOTO Psihologul criminalist Tudorel Butoi, la Vaslui: ”Am scăpat caii în lucernă cu testarea poligraf”
Prezent la Vaslui la un curs de formare destinat psihologilor care doresc devină experţi în psihologie aplicată în justiţie, profesorul universitar Tudorel Butoi a vorbit despre tehnica poligraf, pe care chiar el a introdus-o în România, arătând că folosirea acesteia a scăpat de sub control.

Povestea sării, condimentul la fel de preţios ca aurul în preistorie
Cum era extrasă sarea de omul preistoric, utilajele folosite, experimente ale oamenilor de ştiinţă. Sunt aspectele ce vor fi expuse în cadrul unei conferinţe susţinute la muzeul bârlădean

Bărbatul care câştigă bani de droguri cu o poveste impresionantă: „Sunt disperat, fetiţa mea a fost călcată de o maşină“
Bărbatul din imagine şi-a construit o poveste care ar înmuia inima oricui pentru a face rost de banii necesari pentru droguri şi băutură.

FOTO Adjunctul Poliţiei Bârlad s-a lansat în literatură. Nuvele poliţiste inspirate din cazuri reale
Volumul de nuvele poliţiste “Puterea justiţiei”, scris de comisarul şef Marinel Gâlcă, adjunctul comandantului Poliţiei Bârlad, a avut parte de o dublă lansare.

Sancţiuni revoltătoare. Iată "toleranţa zero" promisă de ministrul Sănătăţii în cazul fetiţei de 4 ani, decedate la spitalul din Huşi
Echipa de control a Ministerului Sănătăţii a finalizat verificarea respectării procedurilor medicale şi a condiţiilor igienico-sanitare, dar si modul în care a fost gestionat cazul fetiţei de 4 ani care a primit asistenţă medicală la compartimentul de pediatrie a Spitalului Municipal Husi. Spitalul, Serviciul de Ambulanţă şi mai mulţi medici au fost amendaţi. Singurul nesancţionat este managerul unităţii sanitare.

Judecătorii au decis intrarea în insolvenţă a clubului de fotbal FC Vaslui
Tribunalul Vaslui a admis cererile Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) şi a societăţii Comprest, patronată de Adrian Porumboiu, de deschidere a procedurii generale a insolvenţei împotriva Sporting Club Vaslui.

O bătrână din judeţul Vaslui a fost condamnată la 7 ani de închisoare după ce şi-a ucis soţul, motivând că o jignea
O femeie în vârstă de 65 de ani, din localitatea vasluiană Cozmeşti, a fost condamnată, miercuri, de Tribunalul Vaslui, la şapte ani de închisoare pentru omor, după ce şi-a înjunghiat mortal soţul.

Prima condamnare în dosarul ”Lotul Albiţa II”. Recunoaşterea a scăpat de puşcărie vameşa care şi-a turnat colegii
Magdalena Coşniţă, singurul vameş din Lotul “Albiţa II” care a recunoscut acuzaţiille de corupţie aduse de procurorii DNA a fost condamnată astăzi de Tribunalul Vaslui la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Nea’ Titi refuză confruntarea cu medicii bârlădeni. Edilul a organizat o întâlnire cu uşile închise
După aproape două săptămâni de la protestul spontan al medicilor bârlădeni, gest disperat generat de situaţia critică a instituţiei pe care o slujesc, primarul Constantin Constantinescu a decis să calce în spital, nu ca pacient, ci ca principal ordonator de credite

Procurorii cer închisoare cu executare pentru eleva din Huşi care şi-a ucis bebeluşul
Astăzi la Tribunalul Vaslui s-a încheiat procesul în care o tânără de 19 ani din Huşi a fost judecată pentru uciderea nou născutului.

Priviţi şi vă minunaţi gratis. Ziua porţilor deschise la Primărie şi la Centrul SPA
În cinstea aniversării a 80 de ani de la inaugurarea Palatului Comunal, denumirea iniţială a Primăriei Bârlad, cetăţenii oraşului vor putea intra gratis şi se vor putea minuna de realizările municipalităţii.

Deputatul Florin Ciurariu a câştigat procesul în care era acuzat de ANI de incompatibilitate
Liderul PNL Vaslui, deputatul Florin Ciurariu a câştigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care în luna martie, anul curent, îl declarase incompatibil.