adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Vaslui

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Vaslui - Ultimele stiri Adevarul Vaslui - 12.12.2018

Nebunia unui român deranjat că fetiţa lui n-ar semăna cu el: „A ameninţat c-o taie cu cuţitul şi-o pune pe pâine“
Un bărbat din Judeţul Vaslui a primit interdicţia de a se mai apropia de fetiţa sa, un bebeluş de un an, după ce a ameninţat că ”o va tăia şi o va pune pe pâine”.

Cum a reuşit un angajat să-şi recâştige salariile pe 11 luni după ce patronul, un fost ofiţer de poliţie, l-a concediat pentru că a îndrăznit să-şi ceară drepturile
Un angajat al unei societăţi de protecţie şi pază din Vaslui a reuşit să demonstreze în instanţă că a fost concediat abuziv, câştigându-şi toate drepturile salariale restante. Decizia a rămas definitivă, angajatorul fiind obligat să achite salariile restante pe 11 luni.

Dramele copiilor chinuiţi de părinţi, bătuţi, obligaţi să fure de foame. „A luat 4 la desen pentru că nu a avut foi, iar mama nu a mai putut cumpăra pe datorie“
Sute de copii din judeţul Vaslui au fost scoşi din familii în ultimii ani şi daţi în grija unor asistenţi maternali sau în centre de plasament, din cauza condiţiilor inumane în care trăiesc şi a neglijării la care sunt supuşi de părinţi.

Două decese fulgerătoare au îndoliat mediul de afaceri din Vaslui
Două decese subite au cutremurat duminică mediul de afaceri din Vaslui. Doi bărbaţi tineri au murit în condiţii aproape similare: amândoi au suferit stop cardiac, deşi nu erau cunoscuţi cu antecedente medicale.

Poliţiştii rutieri solicită persoanelor bolnave şi bătrânilor să renunţe la şofat: „Fenomenul este invers teribilismului“
Persoanele cu afecţiuni cardio-vasculare, dar şi vârstnicii pot fi un veritabil pericol pentru siguranţa rutieră, atrag atenţia poliţiştii. În Vaslui, doi conducători auto au murit după ce au făcut infarct în timp ce se aflau la volan.

Ce trebuie să ştiţi despre degerături. Care sunt primele simptome şi cum trebuie să acţionaţi pentru a nu vă agrava situaţia
Odată cu instalarea sezonului rece, unul dintre pericolele care pândeşte persoanele nevoite să să se expună la frig îl reprezintă degerăturile.

Cum au reuşit doi adolescenţi rebeli să fure un bolid Land Rover şi să-l facă praf într-un lan cu porumb
Doi adolescenţi, în vârstă de 18 ani, au fost condamnaţi de Judecătoria Huşi, fiind găsiţi vinovaţi de furtul unui autoturism Land Rover şi conducere fără permis. Pe lângă măsura educativă, judecătorii le-au interzis celor doi tineri teribilişti să se mai apropie unul de celălalt.

Cazul odios al mamei care i-a cerut fiicei să-şi ierte tatăl pentru violurile repetate la care a fost supusă. Nimeni din familie n-a vrut s-o salveze pe adolescentă
Un bărbat de 40 de ani din judeţul Vaslui a fost condamnat la 15 ani de închisoare, pentru că şi-a violat fiica. Mama minorei, ea-însăşi victimă a violenţei domestice, şi-a iertat soţul şi a făcut presiuni uriaşe asupra fetei pentru a-şi retrage plângerea.

Mesajul unei bunicuţe de 100 de ani, la Centenar: „România a fost frumoasă şi bogată, dar au distrus-o conducătorii“
În satul din Vaslui unde Regele Carol al II-lea a trăit tumultoasa poveste de dragoste cu Zizi Lambrino, Butucărie (Zăpodeni), trăieşte o adevărată legendă vie.

Incendii în lanţ în satele din Vaslui din cauza supraîncălzirii sobelor: doi morţi, un rănit grav şi opt case distruse
Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au lucrat la foc continuu în ultimele ore, opt incendii grave înregistrându-se în mai multe sate din judeţ. Bilanţul este unul tragic, iar pompierii atrag atenţia cetăţenilor asupra riscurilor la care se supun atunci când suprasolicită sursele de încălzire.

Lecţia de patriotism fără precedent oferită României de Vaslui. Peste 60.000 de elevi şi dascălii lor au venit la şcoală îmbrăcaţi în straie populare
Joi, 29 noiembrie, în toate unităţile de învăţâmânt din judeţul Vaslui a fost o adevărată emulaţie, peste 60.000 de elevi şi cadre didactice dorind să ofere României o lecţie de patriotism fără precedent.

Top 10 bancuri cu Moş Nicolae. Care este cadoul cu care un bărbat reuşeşte să-şi surprindă soţia
Aşteptat cu nerăbdare pentru a pune cadouri în ghetuţe, Moş Nicolae este şi o sursă de inspiraţie pentru românii cu simţul umorului. Vă prezentăm o selecţie a celor mai hazlii bancuri care circulă pe Internet  pe această temă.

Mobilizare impresionantă a elevilor şi a dascălilor de Centenar. Şcolile vasluiene transformate într-un uriaş tricolor
Un număr impresionant de elevi şi cadre didactice din judeţul Vaslui s-au mobilizat pentru cinstirea Centenarului Marii Uniri, numărul activităţilor desfăşurate în aceste zile în şcolile vasluiene fiind unul copleşitor.

Doi fraţi sărmani, abandonaţi de mamă, au mare nevoie de ajutor. Tatăl, singurul lor sprijin, s-a îmbolnăvit
”Valentin şi Lucian au nevoie disperată de ajutorul nostru, al tuturor!”, este mesajul disperat lansat de mai multe persoane din Huşi, judeţul Vaslui, care au aflat de situaţia cruntă a celor doi frăţiori din localitatea Bogdana.

O femeie de 80 de ani, din Bârlad, găsită carbonizată într-un fotoliu din locuinţă
O bătrână de 80 de ani, din municipiul Bârlad, a fost găsită carbonizată într-un fotoliu din propria locuinţă. Vecinii au fost cei care au alertat autorităţile.