adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Vaslui

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Vaslui - Ultimele stiri Adevarul Vaslui - 29.07.2016

O minoră de 14 ani, din Vaslui, suspectată că ar fi vrut să-şi vândă bebeluşul de 5 luni pentru 2.400 de euro
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui au declanşat o anchetă în cazul unei minore de 14 ani, mama unui bebeluş de 5 luni, în urma unei sesizări primite din partea conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. În cauză există suspiciuni că mama minoră intenţiona să-şi vândă copilul unei familii din Bucureşti.

Proiect unic la Vaslui: una dintre cele mai mari închisori din România, pictată de zeci de artişti într-o imensă ”pată de culoare”
Un proiect inedit iniţiat de organizatorii festivalului Open Camp Vaslui va fi găzduit săptămâna viitoare de Penitenciarul Vaslui. Zeci de artişti din întreaga ţară vor încerca să aducă arta dincolo de limitele convenţionalului.

Planul exotic al prefectului din Vaslui pentru oprirea violurilor. Ce instituţie din perioada comunistă va fi resuscitată
Prefectul judeţului Vaslui, Daniel Olteanu, va organiza o serie de întâlniri civice, periodice în comunele din judeţ, la care să participe primarul, viceprimarul, preoţii, profesorii, poliţiştii.

FOTO Incendiu în apropierea poligonului auto din Vaslui: tone de furaje şi zeci de anvelope au luat foc
Două echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje situat în apropierea poligonului auto din Vaslui.

10 reguli esenţiale pentru a evita "răul de maşină". De ce nu este recomandat cititul şi jocul pe telefon în timpul deplasării
Pentru a preveni ameţeala sau greaţa în timpul călătoriilor, nu avem nevoie de medicamente, spun medicii, ci este necesar respectarea unor reguli în timpul deplasărilor. "Răul de maşină" apare, de regulă, atunci când creierul primeşte informaţii contradictorii de la organele senzoriale: ochii pot să nu detecteze mişcarea în acelaşi grad în care mecanismul echilibrului din urechea internă înregistrează deplasarea vehiculului.

Campion K1 ales viceprimar într-o comună din Vaslui: „Ziua merg la primărie, seara la sală“
Daniel Alexandru (27 ani), cunoscut luptător K-1, deţinător al centurii europene WAKO la profesionişti, a fost ales viceprimar în comuna Banca din judeţul Vaslui.

Mai multe sate din judeţul Vaslui au rămas fără medici de familie, iar situaţia se va agrava şi la oraşe
Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a prezentat, miercuri, în cadrul Şedinţei Grupului de Dialog Civic, un raport privind situaţia cabinetelor de medicină de familie din judeţul Vaslui, arătând că asigurarea asistenţei medicale primare este una precară.

Ce să mâncăm ca să nu avem nevoie de ochelari. Alimentele care ne fac ochii sănătoşi şi vederea de vultur
Toată lumea este convisă că morcovii sunt cele mai bune alimente pentru a avea o vedere mai bună. Oftalomogii afirmă însă că multe alte beneficii le regăsim într-o multitudine de produse pe care ni le oferă natura.

Bătrână din Vaslui violată pe patul de moarte. Femeia a murit după două zile de agonie
Cazul din localitatea vasluiană Măscurei, comuna Pogana, este unul dintre cele mai revoltătoare abuzuri sexuale petrecute în România, victimă fiind o octogenară aflată în comă, căreia rudele „îi ţineau lumânarea“.

Fost primar din judeţul Vaslui, călcat de hoţi în timp ce se afla la biserică. O sumă importantă de bani şi bijuterii au fost sustrase din casă
Fostul primar al comunei vasluiene Cozmeşti a fost călcat de hoţi, care au acţionat în timp ce fostul edil şi soţia se aflau la slujbă la biserica din sat.

Cum a încercat fostul şef al Poliţiei Locale Vaslui să scape de acuzaţii dând foc actelor din arhivă: motivele condamnării
Laurenţiu Turbatu, fost şef al Poliţiei Locale Vaslui, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, fiind acuzat că a delapidat cu 200.000 de lei instituţia pe care a condus-o vreme de 14 ani.

Impresionanta adolescentă de 16 ani din Vaslui care conduce singură un centru de echitaţie: „Sunt înnebunită după cai“
Alina Elena Toma este o adolescentă de 16 ani din Huşi care, în urmă cu doi ani, sprijinită de părinţi, a pus bazele primului centru de echitaţie din judeţul Vaslui, pe care, în prezent, îl administrează singură.

Poliţiştii de frontieră din Vaslui, medalie de bronz la Campionatul de Oină al Ministerului Afacerilor Interne
Echipa de oină a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui a ocupat locul III la Campionatul de Oină al Ministerului Afacerilor Interne 2016.

Şcoală de vară pentru pasionaţii de informatică, organizată de Liceul ”Emil Racoviţă” Vaslui
Liceul “Emil Racoviţă” Vaslui va găzdui Şcoala de vară de informatică aplicată „Next level”, organizată în parteneriat cu Adobe România.

Zeci de paturi scoase din clădirea ”TBC” a spitalului din Vaslui, pe motiv că bolnavii nu au suficient aer
Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a pierdut aproape 10% din numărul total de paturi, după ce inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui au stabilit,în urma controalelor efectuate, că saloanele din clădirea veche a spitalului, în care funcţionează secţiile Pneumoftiziologie şi Cronici nu respectă normele.