adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Vaslui - Ultimele stiri Adevarul Vaslui - 21.10.2014

VIDEO Umilinţă maximă pentru bolnavii din Vaslui: s-a tăiat raţia de carne în spital. Mâncare pe alese, doar la puşcărie
De mai bine de o lună, hrana bolnavilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cea mai mare unitate sanitară din judeţ, se bazează exclusiv de legume şi lactate, după ce furnizorii de carne au refuzat să mai participe la licitaţii. În timp ce bolnavii mănâncă zilnic fasole, cartofi şi orez, deţinuţilor din Penitenciarul Vaslui nu le lipseşte carnea în nicio zi.

Autorităţile vasluiene dau asigurări că nu vor mai fi luate prin surprindere de căderea zăpezii
Autorităţile asigură vasluienii că nu vor mai avea probleme din cauza căderilor de zăpadă. Aceleaşi asigurări au fost date şi în anii trecuţi, numai că socoteala din birouri nu s-a potrivit cu cea de pe drumuri.

"Literature Live", proiect derulat de Complexul Şcolar alături de nouă ţări europene
Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” din Bârlad derulează, în intervalul 2013-2015, Proiectul Multilateral Comenius “Literature Live”, cu numărul de referinţă COM-13-PM-795-VS-CZ, în parteneriat cu alte 9 instituţii de învăţământ din Cehia ( şcoala coordonatoare), Estonia, Germania, Italia, Lituania, Polonia, Slovacia, Turcia şi Ungaria.

Linkuri Sponsorizate

FOTO Două maşini furate au fost descoperite într-o singură noapte la Albiţa
Noaptea trecută, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la ieşirea din ţară două autoturisme ce figurau ca fiind bunuri căutate în vederea confiscării de către autorităţile din Elveţia, respectiv Germania.

Consiliul Judeţean Vaslui cere primarilor ”să nu cheltuie banii de la rectificare pe perdele sau să pună gazon”
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Corneliu Bichineţ, le-a cerut primarilor vasluieni să folosească cu chibzuinţă banii primiţi în urma rectificării bugetare.

Activitate blocată la Spitalul din Huşi. Cei trei medici amendaţi de Ministerul Sănătăţii au intrat în concedii şi ameninţă cu demisia
Trei medici şefi de la Spitalul Huşi au intrat în concediu şi au anunţat că intenţionează se demisioneze, după amenzile date de Ministerul Sănătăţii în urma anchetei demarate în cazul unui copil de patru ani decedat în spital.

Bătaie în cancelarie. Două profesoare s-au luat la păruială într-o şcoală din judeţul Vaslui
O profesoară de la Şcoala ”Virgil Caraivan” din comuna vasluiană Şuletea este cercetată de poliţişti după ce a lovit o învăţătoare chiar în incinta unităţii de învăţământ.

FOTO Cum a fost furat cel mai sărac judeţ al ţării de propriii primari, fără ca vreunul să ajungă în închisoare
În ultimii doi ani, zece primari din judeţul Vaslui au fost trimişi în judecată şi mulţi dintre ei condamnaţi pentru infracţiuni ce au dus la prejudicierea bugetelor locale, iar banii in loc să ajungă în investitii pentru infrastructură au ajuns în buzunarele acestora sau a firmelor de casă

FOTO Ofiţerul huşean care atenţiona traficanţii de ţigări prin sms, despre controale la frontieră, a fost eliberat din arest
Valentin Badiu, ofiţer în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, acuzat că a sprijinit o grupare de contrabandişti din Republica Moldova, a fost eliberat din arest. Curtea de Apel Iaşi a decis cercetarea în stare de libertate a celui în cauză şi a încă unui inculpat. Astăzi, Badiu a refuzat să dea declaraţii în faţa judecătorilor, prevalându-se de dreptul la tăcerere.

Procurorul vasluian care cerea şpagă, invocând că ”este necăjit”, rămâne în arest
Magistraţii Curţii de Apel au decis astăzi menţinerea stării de arest a procurorului Vasile Şelaru, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, trimis în judecată petru fapte de corupţie.

FOTO Trofeul celei de-a şasea ediţii a festivalului „Cântec, joc şi voie bună”, de la Negreşti, a ajuns la Bihor
Oraşul Negreşti a răsunat de cântece populare şi voie bună, cu prilejul celei de-a şasea ediţii a festivalului concurs „Cântec, joc şi voie bună”. Sute de dansatori din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare, au dat tot ce au avut mai bun pe scenă şi s-au luptat pentru trofeul festivalului, care anul acesta a mers la Bihor.

VIDEO Povestea Măriucăi, fetiţa abandonată la orfelinat, ajunsă la 27 ani: „Ai doar un sentiment de curiozitate. Mama este cea care m-a crescut“
În urmă cu 27 ani, o familie din Vaslui avea să schimbe destinul unei fetiţe abandonate la orfelinat de cea care i-a dat viaţă. Părinţii au crescut-o cu eforturi deosebite, lacrimi şi greutăţi.

FOTO Primarul Bârladului mai pune o piatră de moară spitalului falimentar: Centru SPA pentru bolnavi
Constantin Constantinescu, primarul de Bârlad, nu a onorat astăzi întrevederea cu angajaţii spitalului pentru a găsi soluţii de salvare a unităţii. În timp ce cadrele medicale în aşteptau pentru discuţii, edilul-şef a făcut o vizită la  cea mai mare investiţie a oraşului din ultimul timp, la fosta baie comunală reabilitată din banii contribuabililor

FOTO Rezultatele Clubului de karting Bârlad la “Cupa Olteniei”: locul VII din 16 cluburi
Cei patru piloţi de la Clubul de Karting al Clubului elevilor “Spiru Haret” Bârlad au reuşit să se claseze pe locul VII la Concursul naţional de karting “Cupa Olteniei”

FOTO 14 medalii pentru sportivii clubului de arte marţiale Wazary Dojo Bârlad
Un sfârşit de saptămâna senzaţional pentru copilasii înscrişi la Clubul Wazary Dojo Bârlad  care au participat sâmbătă la o întrecere sportivă: 14 medalii de aur, bronz şi argint