adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Vaslui

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Vaslui - Ultimele stiri Adevarul Vaslui - 30.08.2016

Percheziţii de amploare la Vaslui. Poliţiştii de frontieră au descins la traficanţii de ţigări
11 de percheziţii domiciliare au loc pe raza judeţelor Vaslui, Galaţi şi Iaşi pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări.

Noutăţi pentru şoferii amendaţi: ce documente pot fi trimise prin email la Poliţie
Conducătorii auto sancţionaţi contravenţional pot primite actul de identitate şi dovada plăţii amenzii de circulaţie, scanate, pe adresa de e-mail a fiecărui inspectorat de poliţie judeţean.

”Blocada” pe şoselele vasluiene: sute de şoferi amendaţi, zeci de permise reţinute
Poliţia Română desfăşoară acţiunea “Blocada” la frontierele României, acţionând pe sectoarele de drum cu trafic intens, pe şoselele dinspre şi către punctele de trecere a frontierei, dar şi în gări şi autogări. Într-o săptămână, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au constatat 21 de infracţiuni, au aplicat peste 350  de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 39 permise de conducere.

Un bărbat de 60 de ani care se masturba în faţa copiilor a fost reţinut de poliţiştii din Vaslui
Poliţiştii din Vaslui au reţinut un bărbat de 60 de ani care a fost surprins de mai multe persoane în timp ce se masturba în faţa copiilor în parcurile din oraş.

Situaţie fără precedent la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui: fără şefi, fără procurori
Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui se confruntă cu o situaţie fără precedent: a rămas fără  niciun şef, iar din cei cinci procurori care mai activează în cadrul unităţii unul este stagiar, iar altul procuror de instanţă.

Seminar internaţional pentru profesorii de limbă franceză din Vaslui
Profesorii de limbă franceză din judeţul Vaslui sunt aşteptaţi la un eveniment internaţional ce va fi susţiunut de un lector din Franţa, formator al Institutului Francez.

Sindromul ciudat care ne dă peste cap realitatea. Ce declanşează tulburarea denumită după o lectură a copilăriei
Aproape cu toţii ştim povestea personajului Alice din romanul scriitorului Lewis Carroll, care în drumul spre Ţara Minunilor a suferit numeroase transformări, micşorându-se sau mărindu-se în urma consumării unor prăjituri sau ciuperci. „Alice în Ţara Minunilor” este, însă, şi denumirea unui sindrom real întâlnit în medicină.

Cum au reuşit câţiva copii de 12-13 ani să fure o maşină din centrul oraşului Murgeni şi să se plimbe cu ea
Patru minori din Murgeni, bănuiţi de comiterea furtului unui autoturism, au fost depistaţi de poliţişti la scurt timp după ce au abandonat maşina.

Moment ruşinos al consilierilor PSD din Bârlad: au contestat un geolog renumit, pe motiv că nu ar fi popular pe internet. Apoi, l-au făcut cetăţean de onoare
Vineri, 26 august, cu îngăduinţa consilierilor locali PSD, municipalitatea bârlădeană a conferit titlul de cetăţean de onoare al oraşului geologului Gheorghe Istrate, cercetător ştiinţific în Germania şi singurul bârlădean prezent într-o misiune mondială la Polul Sud.

Cine este femeia din judeţul Vaslui care a pierit în urma cutremurului din Italia: „A fost găsită cu buletinul în mână“
Steluţa Novac, o vasluiancă de 47 de ani originară din comuna Zorleni, se numără printre victimele cutremurului devastator care a avut loc maţi noapte în Italia. Familia Steluţei a primit confirmarea oficială a decesului joi seara.

Demisie la vârful Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad
La un an după ce a câştigat, prin concurs, postul de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, procurorul Alina Mihaela Tinică a renunţat la funcţie, înaintând o solicitare în acest sens Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Lecţia de ambiţie a unei mame din Vaslui: a fost admisă la Facultatea de Medicină în acelaşi timp cu fiica ei şi este studentă la 45 de ani
Irina Corozel (44 ani) este din Vaslui şi în această vară a fost admisă la Universitatea de Medicină şi Farmacie Oradea, alături de fiica ei, Bianca, ambele cu medii de peste 9.00.

Accident feroviar la Banca. O căruţă a fost lovită de tren, un minor în stare gravă
Grav accident în localitatea 1 Decembrie, comuna Banca, unde un tren a lovit o căruţă în care se afla un minor în vârstă de 17 ani.

Misiune de salvare a unei bârlădence din masivul Ceahlău. Turista leşinase din cauza epuizării
O turistă din Bârlad, aflată în vacanţă la munte, în judeţul Neamţ, a fost salvată noaptea trecută de salvamontişti, după ce a leşinat din cauza epuizării.

Sinuciderile crunte care au zguduit lumea medicală românească. Salvatorii pierduţi în lupta cu propria viaţă
Cunoscuţi medici români care şi-au dedicat viaţa salvării altor vieţi au căzut pradă problemelor care le-au zbuciumat sufletul şi au sfârşit dramatic, punându-şi capăt zilelor.