adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Vaslui - Ultimele stiri Adevarul Vaslui - 31.10.2014

FOTO Contrabandă cu deltaplanul la Vaslui. Coletele cu ţigări dotate cu GPS
Doi bărbaţi din Republica Moldova au fost arestaţi astăzi la Vaslui, fiind acuzaţi că introduceau în România ţigări de contrabandă cu deltaplanul. Coletele cu ţigări erau dotate cu dispozitive GPS.

Cetăţean turc depistat la Vaslui cu peste 333.000 de petarde în maşină
Un cetăţean turc, în vârstă de 32 ani, cu domiciliu în Bucureşti, a fost identificat vineri seara raza municipiului Vaslui în timp ce transporta ilegal o cantitate impresionantă de materiale pirotehnice.

FOTO Medicii de la Policlinica Vaslui ameninţaţi cu confiscarea aerotermelor: Căldură cu porţia, consultaţii în frig
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a decis ca toate cabinetele medicale din incinta Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica) să fie încălzite numai câteva ore, dimineaţa, în ciuda temperaturilor extreme de scăzute din ultimele zile.

Linkuri Sponsorizate

Minore din centre de plasament, transformate în prostituate pentru clienţi străini
O anchetă a ofiţerilor de Crimă Organizată Vaslui confirmă că sistemul de protecţie a minorilor din judeţul Vaslui este extrem de vulnerabil, copiii aflaţi în centrele de ocrotire socială devenind cu mult prea mare uşurinţă ţinta abuzurilor.

Elevi de gimnaziu cu sticla de ţuică la şcoală. Doi copii au intrat în comă alcoolică în timpul orelor de curs
Un băiat şi o fetiţă de 13 ani, ambii elevi în clasa a VII-a la şcoala din localitatea vasluiană Perieni, au fost luaţi cu ambulanţa de la ore după ce li s-a făcut rău de la alcool

Fiu de procuror, consumator de etnobotanice, şi-a pierdut dreptul de a fi părinte. Instanţa i-a luat copiii de lângă el
Soţii Andrei şi Simona Mihai, din Bârlad, cu profunde convingeri mistico-religioase, cunoscuţi pentru consum de etnobotanice şi substanţe psihotrope, au pierdut dreptul de a-şi creşte cei doi copilaşi printr-o decizie a Curţii de Apel Iaşi.

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Vaslui. Ies sau nu vasluienii la vot?
Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 va fi anunţată de către Biroul Electoral Central (BEC) pe tot parcursul zilei de duminică, începând cu ora 11.30 şi terminând cu ora 22.30. adevarul.ro vă va ţine la curent cu statisticile privind prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 în judeţul Vaslui.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Vaslui
Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Vaslui, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.

Pensionară de 78 de ani, tâlhărită în propria casă de trei necunsocuţi. Tâlharii care i-au luat portofelul cu 1.230 de lei au rămas în libertate
Trei bărbaţi din comuna Zorleni, care au tâlhărit o consăteancă de 78 ani, au fost reţinuţi de poliţişti . Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de aceştia.

Mii de şomeri, 125 de locuri de muncă: ofertele Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui
Potrivit datelor rezultate din ofertele angajatorilor privind locurile de muncă vacante, in evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui sunt înregistrate 125 locuri de muncă in data de 30.10.2014

Minunile Bârladului se ţin lanţ. După centru SPA şi cinema 3D, urmează altă investiţie de fiţe la polul sărăciei: centru socio-cultural pentru bătrâni
Coloşii în ruină ai Bârladului se schimbă la faţă cu eforturi substanţiale de la bugetul public. După ce a îndatorat oraşul pentru 25 de ani pentru jacuzzi şi cinematograf, primarul Constantin Constantinescu face pregătiri pentru noi proiecte măreţe: un centrul socio-cultural pentru persoane vârstnice.

VIDEO Mama alcoolică din Vaslui, filmată în timp ce se prăbuşea peste copii, a rămas fără prunci. Minorii au fost luaţi de acasă de Poliţie
Şapte dintre cei opt copilaşi ai mamei beţive din judeţul Vaslui au fost luaţi din familie azi-dimineaţă  de către reprezentanţii Protecţiei Copilului şi au fost duşi într-un centru specializat. Micuţii, plini de purici şi cu hăinuţele ude au primit îngrijirile necesare.

Pomana electorală a baronilor PSD din polul sărăciei pentru biserici: „Domnul iubeşte pe dătătorul de bună voie”
Baronii PSD ai Vasluiului s-au întrecut în pomeni electorale pentru biserică. În apropierea alegerilor prezidenţiale, puţinii bani de la bugetul celui mai sărac judeţ al ţării au fost direcţionaţi bisericilor. Episcopia Huşilor şi trei biserici din Bârlad au primit sume considerabile în pragul alegerilor

Închisoare cu suspendare pentru eleva din Huşi care şi-a ucis nou născutul
Judecătorii Tribunalului Vaslui au condamnat-o la doi ani cu suspendare pe eleva din Huşi care anul trecut şi-a ucis bebeluşul abia născut şi l-a ascuns sub un fotoliu.

Vasluian, acuzat că racola minore şi le transforma în sclave sexuale, reţinut de procurorii de la Crimă Organizată
Un băbat de 42 ani, din Vaslui, cunoscut cu antecendente penale pentru infracţiuni la viaţa sexuală a fost reţinut astăzi de procurorii de la Crimă Organizată sub acuzaţia de trafic de minore.