adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Tulcea

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Tulcea - Ultimele stiri Adevarul Tulcea - 22.10.2018

Toamna a colorat Munţii Măcinului. Imagini de vis surprinse în cei mai vechi munţi ai României
Fie că o iei la pas, călare sau pe bicicletă, vei descoperi peisaje unice în Munţii Măcinului şi poţi admira specii rare, pe cale de dispariţie.

Accident rutier cu patru victime. Medicii au declarat decesul unui tânăr de 25 de ani
Pentru scoaterea a două victime a fost nevoie de intervenţia pompierilor. În total, patru bărbaţi se aflau în autoutilitara implicată în accident.

VIDEO Bărbat arestat pentru raporturi sexuale cu minore. Victimele sale au între 12 şi 15 ani
O investigaţie începută de poliţişti în luna iunie a scos la iveală coşmarul prin care treceau mai multe fete minore.

„Comorile judeţului Tulcea“, proiect implementat cu ocazia Centenarului. 1.000 seturi de vederi cu tărâmul din nordul Dobrogei
Consiliul Judeţean Tulcea implementează un proiect dedicat centenarului Marii Uniri care se va derula la Casa Avramide, obiectiv care face parte din Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord – Dobrogean.

Şantierul naval din Tulcea a lansat la apă o navă de croazieră şi expediţii
VARD, şantierul din Tulcea, a lansat la apă, vineri, 12 octombrie, o navă de croazieră şi expediţii, în prezenţa oficialităţilor tulcene.

FOTO Frumuseţea Dobrogei, strânsă într-un tărâm de vis din nordul regiunii
Unul dintre locurile binecuvântate ale Dobrogei este Jurilovca, aşezarea de pe malul Lacului Razelm. Satele sale şi împrejurimile sunt de o frumuseţe deosebită, magnet pentru iubitorii naturii.

Caznele construirii podului peste Dunăre. Cum este blocată, mai nou, investiţia gândită cu peste jumătate de secol în urmă
Construcţia podului de peste Dunăre, care va lega Tulcea de restul ţării, gândit prima dată de comunişti în 1969, dar care se va realiza cu fonduri europene, se blochează în birocraţie.

Accident mortal în judeţul Tulcea. Trei victime încarcerate, printre care şi un copil
Accidentul rutier s-a produs în dimineaţa zilei de luni, 8 octombrie, pe drumul naţional 22A, în localitatea Ciucurova, judeţul Tulcea.

UPDATE Referendum 2018. Ultima estimare BEC privind prezenţa la vot. Câţi tulceni au ieşit la urne pentru definirea familiei
Prezenţa la Referendumul pentru revizuirea Constituţiei privind definirea familiei a fost foarte slabă şi în a doua zi de votare. Tulcea se situează sub media naţională.

UPDATE Prezenţa la vot în judeţul Tulcea. Peste 190.000 de alegători sunt aşteptaţi la urne
Până la ora 19.00, au votat 7.135 de locuitori ai judeţului dintre cei 196.531 cu drept de vot la referendumul din 6 şi 7 octombrie.

Cinci cetăţeni libanezi, prinşi la vânătoare într-o rezervaţie naturală. Aveau la ei peste 1.200 de cartuşe
Cei cinci cetăţeni libanezi erau însoţiţi de un bărbat din Constanţa. Toţi au fost prinşi la vănătoare ilegală în rezervaţia naturală Lacul Traian.

A murit Andrei Svoronos, fostul guvernator al Biosferei Delta Dunării
Andrei Svoronos, fostul guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, a murit la 4 octombrie. el a condus instituţia timp de trei ani, în perioada 1997 - 2000.

Un poliţist de la Frontieră s-a sinucis. El i-a lăsat soţiei un bilet în care îşi explica gestul
Adjunctul de la Poliţia de Frontieră Isaccea s-a sinucis cu arma din dotare în noaptea de joi spre vineri. El i-a lăsat soţiei un bilet de adio.

FOTO Casele tradiţionale din Letea, atracţie în Delta Dunării. Au reguli unice de construcţie
Cea mai frumoasă rezervaţie naturală a Europei, Delta Dunării, este un teritoriu pe cât de fascinant, pe atât de greu de stăpânit.

Începe pregătirea şantierului pentru realizarea podului peste Dunăre. Cum arată proiectul
Săptămâna viitoare vor începe lucrările de descărcare de sarcină arheologică a terenului pe care va fi construit podul peste Dunăre.