adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Tulcea - Ultimele stiri Adevarul Tulcea - 27.08.2015

Primarul Hogea, trimis în judecată alături de soţia şi fiica sa. Arhitectul şi secretarul Primăriei Tulcea sunt de asemenea inculpaţi
Primarul Constantin Hogea a fost trimis în judecată în stare de arest de DNA Galaţi, pentru luare de mită şi alte infracţiuni în formă continuată. Alături de el vor răspunde în faţa justiţiei soţia şi fiica sa, alături de arhitectul-şef şi secretarul Primăriei Tulcea.

Doi belgieni, prinşi când încercau să traverseze înot Dunărea pentru a ajunge ilegal în Ucraina
Doi belgieni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Tulcea, în timp ce încercau să traverseze înot Dunărea cu o plută improvizată dintr-un buştean, pentru a ajunge ilegal în Ucraina, ei declarând că după ce au vizitat Delta Dunării au vrut să vadă şi obiective turistice din ţara vecină.

Scrisoare deschisă către Victor Ponta şi Nicolae Bănicioiu pentru salvarea spitalului din Tulcea
Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a trimis o scrisoare deschisă primului ministru şi altor reprezentanţi ai Guvernului în care cere majorarea salariilor medicilor.

Linkuri Sponsorizate

Cetăţeni străini şi o călăuză ucraineană, reţinuţi de poliţiştii de frontieră în zona Pardina
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona localităţii de frontieră Pardina din Tulcea, cinci cetăţeni din Sri Lanka, doi din Afganistan şi o călăuză din R. Ucraina, care au trecut fluviul Dunărea cu o ambarcaţiune, intenţionând să intre ilegal în ţara noastră.

Bani de la bugetul de stat pentru modernizarea Aeroportului „Delta Dunării”
Din bugetul de stat s-a aprobat un proiect de modernizare a aeroportului din judeţul Tulcea, în condiţiile în care el nu este operaţional.

Constantin Hogea, primarul din Tulcea, iese de după gratii. Judecătorii i-au dat mandat de arest la domiciliu
Constantin Hogea, edilul tulcean, este acuzat de procurorii DNA de fapte de corupţie, respectiv că a luat mită de la o serie de oameni de afaceri pentru a-i favoriza.

Cupă europeană de triathlon a juniorilor la Rowmania, Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle. Evenimentul a ajuns la a cincia ediţie
La cea de-a cincia ediţie a festivalului, care va avea loc în perioa 28 – 30 august, va avea loc o cupă europeană de triathlon destinată juniorilor.

Tradiţie dobrogeană la Tulcea. Mai mulţi tineri vor învăţa să coasă ii
Mai mulţi tineri din Tulcea vor învăţa să coasă ii printr-un proiect de valorificare a patrimoniului cultural judeţean.

Restricţii de viteză în Deltă, în zonele cu colonii de păsări: maximum 5 kilometri pe oră. Amenzile urcă până la 1.000 de lei
Hotărârea Guvernului privind accesul şi circulaţia navelor şi ambarcaţiunilor pe canalele şi lacurile interioare din perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a fost publicată în Monitorul Oficial.

Judeţul Tulcea a primit trei ambulanţe de ultimă generaţie de la Ministerul Sănătăţii
Serviciul de Ambulanţă Tulcea s-a înnoit cu trei maşini de ultimă generaţie. Ambulanţele au fost primite de la Ministerul Sănătăţii şi Familiei.

REPARTIZARE LICEU 2015 Tulcea. Au fost publicate rezultatele de la repartizarea computerizată în licee
Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele repartizării computerizate pentru admiterea la liceu 2015, în urma susţinerii examenului de Evaluare naţională (capacitate).

Rezultate finale Bacalaureat 2015 Tulcea. Listele au fost afişate la avizierele centrelor de examinare
Rezultate finale BAC 2015. Vineri, 10 iulie au fost afişate rezultatele finale la Bacalaureat 2015. Examenul maturităţii a început pe 29 iunie, cu prima probă, şi s-a terminat pe 3 iulie.

Noi reguli de circulaţie în Deltă. În anumite zone, se va putea înainta cu 5 kilometri pe oră
Accesul şi circulaţia navelor şi ambarcaţiunilor pe canalele şi lacurile interioare din perimetrul Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”, cu excepţia braţelor Dunării, se fac numai pe baza permisului de acces eliberat de Administraţia RBDD.

Rezultate Bacalaureat 2015 Tulcea
Rezeultate BAC 2015. În acest an, la Tulcea, 1.450 de candidaţi  au susţinut  examenul naţional de Bacalaureat 2015. Primele rezultate la Bacalaureat 2015 Tulcea vor fi afişate pe 7 iulie.

Insula Bisericuţa, paradisul interzis muritorilor. Cum arată unul dintre cele mai spectaculoase locuri ale României
Insula Bisericuţa, amplasată pe teritoriul localităţii Jurilovca, este o zonă strict protejată care face parte din teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.