adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Tulcea

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Tulcea - Ultimele stiri Adevarul Tulcea - 19.08.2018

Cum sfidează şefii judeţului Tulcea dreptul de proprietate al statului şi al agricultorilor privaţi din Deltă
Războiul declanşat de Consiliul Judeţean Tulcea împotriva agricultorilor din Deltă, pe care i-au deposedat abuziv de patrimoniu, face victime colaterale: statul român. Terenurile luate de la societăţile agricole privatizate sunt revendicate de Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului.

Intervenţie contracronometru pentru salvarea unui bărbat care intra în şoc anafilactic
Un bărbat de 67 de ani care a  fost înţepat de o albină şi risca să intre în şoc anafilactic a fost salvat de pompierii militari.

Carniprod Tulcea şi-a reluat producţia cu marfă din import
Nicolae Ciuleac, patronul Carniprod Tulcea, a reluat activitatea de procesare a cărnii de porc cu marfă din import.

Toţi mistreţii şi şacalii din Delta Dunării vor fi omorâţi. „Nu e nimeni criminal, este foarte grav ce se întâmplă”
În aproximativ două săptămâni, autorităţile speră să înceapă vânătoarea mistreţilor şi şacalilor din Delta Dunării. Măsura este luată pentru stoparea răspândirii virusului pestei porcine africane.

Accident la pescuit. Un bărbat a murit electrocutat în timp ce manevra undiţa
Pescarul de 40 de ani a murit electrocutat pe malul canalului de centură al oraşului Sulina. Poliţia a deschis un dosar penal.

FOTO Imagini de vis din Delta Dunării. Cum se reinventează un sat pitoresc aşezat în nordul Dobrogei
Un loc aparte se găseşte în nordul Dobrogei, în Delta Dunării. Satul Mahmudia a luat naştere pe locul unei aşezări romane, are peisaje extrem de frumoase, iar turismul şi pescuitul se împletesc cu aventura.

VIDEO Poliţist revoltat de sistem: „Voi merge la mitingul diasporei, nu vreau să trăiesc în ţara care-şi goneşte copiii“
Un poliţist a anunţat că va participa la mitingul din Piaţa Victoriei ca simplu cetăţean. El şi-a justificat decizia, deşi face parte dintr-un sistem care nu permite politica printre angajaţi.

În nouă sate din judeţul Tulcea vor fi omorâţi toţi porcii din cauza pestei porcine africane
Decizia de ucidere a porcilor din nouă sate din judeţul Tulcea a fost luată pe 3 august de către Centrul Local de Combatere a Bolilor din Judeţul Tulcea. Decizia a fost comunicată astăzi primarilor din localităţile vizate.

Turist salvat după ce a căzut cu bicicleta pe un traseu din Munţii Măcinului
Turistul a fost salvat de poliţişti şi transportat cu targa la ambulanţă. Accidentul s-a produs luni, 6 august, în Munţii Măcinului.

Descoperire macabră în cimitirul lagărului de la Periprava: un schelet lipsea dintr-un sicriu
În campania de cercetări arheologice recent încheiată de la Periprava au fost descoperite 44 de morminte. În trei dintre acestea au fost înhumaţi localnici care s-au sinucis.

O şcoală din judeţul Tulcea a luat foc. Pompierii s-au luptat ore în şir pentru localizarea incendiului
Pompierii s-au luptat ore în şir cu un incendiu izbucnit la şcoala din localitatea Dorobanţu, judeţul Tulcea. Flăcările s-au manifestat pe o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi.

FOTO Locuri minunate din jurul Deltei Dunării, care trebuie neapărat explorate
Una dintre aşezările din apropierea Deltei Dunării, Murighiol, are frumuseţi ce trebuie explorate. Comuna este compusă din şapte sate care aşteaptă să fie descoperite de vizitatori.

FOTO Cum arată singurul pod suspendat peste Dunăre care va lega Tulcea de Brăila. Va fi finalizat în 2022
Macheta viitorului podul care va lega Tulcea de Brăila a fost prezentată astăzi de oficialităţile judeţului Tulcea. La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai asocierii de firme IHI Infrastructure Systems Co. din Japonia şi Astaldi din Italia, câştigătoarea licitaţiei pentru construirea podului suspendat.

Femeie omorâtă de un camion. Şoferul executa o manevră fără să se asigure
Şoferul camionului are 46 de ani şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului rutier soldat cu moartea femeii.

Pesta porcină africană închide al doilea mare procesator din Tulcea. Peste 17.000 de porci urmează să fie omorâţi
Pesta porcină africană închide al doilea mare crescător şi procesator din judeţul Tulcea. Peste 17.000 de porci urmează să fie incineraţi. Focarul a fost confirmat oficial miercuri, 25 iulie.