adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Tulcea - Ultimele stiri Adevarul Tulcea - 01.11.2014

Fundaţia SMURD a donat o şalupă şi un hovercraft pentru sistemul de urgenţă din judeţul Tulcea
Pompierii tulceni au primit de la Fundaţia SMURD o şalupă şi un hovercraft pentru a putea interveni mai rapid la urgenţele din Delta Dunării.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Tulcea
Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Tulcea, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Tulcea. Ies sau nu tulcenii la vot?
Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 va fi anunţată de către Biroul Electoral Central (BEC) pe tot parcursul zilei de duminică, începând cu ora 11.30 şi terminând cu ora 22.30. adevarul.ro vă va ţine la curent cu statisticile privind prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 în judeţul Tulcea.

Linkuri Sponsorizate

Horia Teodorescu, de la „Avântul Babadag“, în fruntea judeţului Tulcea
De  profesie inginer, Horia Teodorescu se află în fruntea judeţului Tulcea din anul 2012. Şi-a câştigat renumele de baron local după ce firmele sale au fost abonate la mai multe contracte cu bani publici.

Fostul boxer Aurel Toma, supranumit „spaima campionilor“, are bust la  Babadag, oraşul său natal
Aurel Toma, singurul boxer care a reuşit să-l învingă prin Knock-Aut pe legendarul Benny Lynch, nu a fost uitat de autorităţile din Babadag, locul unde s-a născut. În centrul oraşului poate fi admirat bustul său.

Sărbătoare mare la Babadag. Biserica şi-a serbat hramul, de Sf. Dumitru
Sute de enoriaşi au ajuns, duminică dimineaţă, la biserica mare din oraşul Babadag, acolo unde un sobor de preoţi a oficiat slujba de Sf. Dumitru (Dimitrie), Izvorâtorul de Mir, cel căruia biserica îi poartă numele.

Care sunt traseele ce pot fi parcurse pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării
Pentru protejarea patrimoniului cultural, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării permite practicarea turismului doar în anumite zone. Oriunde v-aţi duce însă, vă veţi bucura de un peisaj sălbatic.

FOTO Hoinărind prin Delta Dunării, pe telefon. Turismul high-tech e disponibil pe iOS şi Android
Ideea realizării acestui manual digital a aparţinut Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD). Instituţia a făcut rost de bani europeni şi a lucrat cu o companie românească la realizarea primei aplicaţii care are rol de ghid turistic, hartă dar şi un mic manual de istorie pentru locurile străbătute de Dunăre în drumul către Marea Neagră.

Licitaţie pentru Bursa de peşte de la Tulcea. Se caută un sistem informatic de aproape 4 milioane lei
Bursa de peşte din Tulcea va fi dotată cu un sistem IT în valoare de 3,7 milioane de lei. Prin acest sistem va fi vândută producţia piscicolă din Delta Dunării.

Valorificarea stufului din Delta Dunării, stabilită de Administraţia Biosferei
Lucian Eduard Simion, guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), a aprobat Normele privind accesul şi desfăşurarea activităţii de valorificare a resursei stuficole neconcesionate din domeniul public al statului din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Mai multe drumuri judeţene din Tulcea vor fi reabilitate
Mai multe drumuri judeţene din Tulcea vor fi reabilitate, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Vasile Strat.

Ordonanţa lui Liviu Dragnea a tulburat apele pe scena politică din Tulcea şi Delta Dunării. Ce partid a avut de câştigat
În Judeţul Tulcea, a fost o adevărată mişcare de trupe pe scena politică de la intrarea în vigoare a ordonanţei de urgenţă a lui Liviu Dragnea care le permite aleşilor locali să schimbe partidul fără să-şi piardă mandatul.

FOTO Jurilovca, capitala culinară a Dobrogei. Cel mai bun borş de peşte s-a împărţit în mii de porţii
Mii de oameni au luat duminică cu asalt Jurilovca pentru a gusta din cel mai bun borş de peşte, la Serbarea Borşului Pescăresc.

O expoziţie inedită despre corpurile de iluminat de pe cinci continente va fi deschisă la Tulcea
Peste 300 de exponate şi fotografii şi documente de epocă despre corpurile de iluminat de pe cinci continente vor putea fi admirate de publicul tulcean.

Premieră la meciul România-Ungaria. Răsună imnul Naţionalei de fotbal, compus de tulceanul Rafael. Solistul Iris: „Dacă ne tai, curge sânge tricolor“
MÂNDRIE. Muzicianul originar din Tulcea este autorul Imnul naţionalei de fotbal a României, ce va fi lansat sâmbătă, la meciul cu Ungaria.