adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Tulcea - Ultimele stiri Adevarul Tulcea - 07.07.2015

Insula Bisericuţa, paradisul interzis muritorilor. Cum arată unul dintre cele mai spectaculoase locuri ale României
Insula Bisericuţa, amplasată pe teritoriul localităţii Jurilovca, este o zonă strict protejată care face parte din teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Rezultate Bacalaureat 2015 Tulcea
Rezeultate BAC 2015. În acest an, la Tulcea, 1.450 de candidaţi  au susţinut  examenul naţional de Bacalaureat 2015. Primele rezultate la Bacalaureat 2015 Tulcea vor fi afişate pe 7 iulie.

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Tulcea
Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Absolvenţii de liceu susţin vineri, 3 iulie, ultima probă a examenului de Bacalaureat la probele de Geografie, Biologie, Chimie sau Fizică. Site-ul adevarul.ro va publica subiectele de la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Tot pe adevarul.ro puteţi urmări şi rezolvare subiectelor la Geografie, Biologie, Chimie, Fizică de la Bacalaureat 2015, după ora 12.00.

Linkuri Sponsorizate

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Tulcea
Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 Istorie. Subiectele la Istorie Bacalaureat 2015, precum şi rezolvările subiectelor la Istorie Bacalaureat 2015 vor fi publicate pe adevarul.ro, după începerea examenului.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Tulcea. Subiecte Bac 2015 Matematică Mate-Info, Ştiinţele Naturii, Tehnologic, Pedagogic
Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 Matematică. Subiecte şi rezolvări ale subiectelor la proba de Matematică de la Bacalaureat 2015, vor fi publicate pe adevarul.ro după începerea examenului.

Se redeschide Secţia de pediatrie din Tulcea. Spitalul se confruntă cu o acută lipsă de medici
În ziua în care părinţii se pregăteau să protesteze vizavi de faptul că trebuie să meargă cu copiii la Constanţa pentru un tratament, Secţia de pediatrie se redeschide.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Tulcea, după contestaţii
Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice va publica ierarhiile de rezultate finale Evaluare Naţională 2015 după contestaţii. Pe site-ul edu.ro vor putea fi găsite toate rezultatele examinării care decide admiterea la liceu.

Bacalaureat 2015 Română Tulcea. Ce subiecte au picat la BAC
Bacalaureat 2015 Română. Absolvenţii de liceu intră luni în examenul de Bacalaureat 2015, cu proba de BAC 2015 Română. Pe adevarul.ro va fi publicată lista de subiecte pentru BAC 2015 la Română, astfel încât după ce se vor uita pe subiecte, cei interesaţi să găsească şi rezolvări pentru subiecte la proba de Română de la Bacalaureat.

Permisul de acces în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării poate fi achiziţionat online
Turiştii care vor să admire peisajul din Delta Dunării, să arunce undiţa în apă sau să se plimbe printre canale pline cu nuferi pot să achite tariful de acces pe teritoriul rezervaţiei şi online.

Rezultate Evaluarea Naţională 2015 Tulcea. Ce note au luat elevii tulceni
Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat pe site-ul edu.ro rezultatele de la Evaluare Naţională 2015. Ierarhia va fi decisivă pentru repartizarea elevilor la liceu. Elevii au la dispoziţie 4 ore, de la ora 16 la ora 20 pentru a depune contestaţii. Rezultatele finale se dau la 30 iunie.

Sfinxul din Dobrogea, uimitoarea creaţie a naturii. Măcin, locul unde se găsesc roci pe care călcau primii dinozauri
În cei mai vechi munţi din ţara noastră, Măcin, din nordul Dobrogei, dacă urmezi traseul Culmea Pricopanului descoperi o minune a naturii: Sfinxul din Dobrogea.

Primarul din Tulcea rămâne în arest. Judecătorii au prelungit cu încă 30 de zile mandatul pentru Constantin Hogea
Constantin Hogea este acuzat de procurorii DNA de fapte de corupţie, respectiv că a luat mită de la o serie de oameni de afaceri pentru a-i favoriza.

Evaluare Naţională 2015 Tulcea. Subiecte Matematică
Evaluare Nationala 2015. Absolventii claselor a VIII-a sustin miercuri, 24 iunie, proba la Matematică. În judeţul Tulcea s-au înscris anul acesta 1.620 de elevi. Dintre aceştia, 44 au absentat de la prima probă.

Evaluarea Naţională 2015 Tulcea. Subiecte Limba Română
Absolvenţii claselor a VIII-a intră luni în febra Evaluării Naţionale cu proba la Limba Română. Reprezentanţii Ministerului Educaţiei avertizează că anul acesta candidaţii vor fi supravegheaţi atât video, cât şi audio.

Inspectorul şcolar general Dumitru Damian, trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu la BAC 2014
Inspectorul şcolar general al judeţului Tulcea, prof. Dumitru Damian, a fost trimis în judecată de procurorii DNA Constanţa, pentru abuz în serviciu. Alături de el vor răspunde în faţa legii şi două profesoare care au corectat lucrări la examenul de Bacalaureat 2014.