adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Tulcea - Ultimele stiri Adevarul Tulcea - 26.07.2014

Proiect unic: arhitecţii vor construi case, unde deţinuţii vor învăţa meserii tradiţionale din Delta Dunării
Arhitecţii şi studenţii la arhitectură sunt chemaţi la un proiect unic în România: să proiecteze cinci locuinţe tradiţionale din Delta Dunării, unde deţinuţii vor învăţa diverse meserii.

FOTO Vacanţă tradiţională la Jurilovca, într-o gospodărie veche de un secol
Turiştii care doresc să petreacă o vacanţă tradiţională pot închiria o casă cu o vechime de peste 100 de ani, din Jurilovca. Totodată, se pot organiza excursii pe canalele din Delta Dunării.

Jurilovca, o floare din „Grădina Europei“. Comuna din Tulcea a dus mai departe tradiţiile locului
Sâmbătă, în Piaţa George Enescu din Bucureşti a avut loc evenimentul numit „România – Grădina Europei. Descoperă comorile României“. El a fost organizat de Asociaţia „Cele mai frumoase date din România – AFSR“, Autoritatea Naţională pentru Turism - ANT şi Centrul de creaţie, artă şi tradiţie al Municipiului Bucureşti – CREART.

Linkuri Sponsorizate

Delta Dunării, paradisul interzis la sfârşit de săptămână. Foarte puţine nave de călători opresc în localităţile din Delta Dunării în weekend
INCONVENIENT La sfârşit de săptămână, localităţile din Delta Dunării sunt rupte de civilizaţie, întrucât nu se mai efectuează curse navale regulate.Turiştii trebuie să-şi amâne plecarea sau venirea, iar localnicii nu se pot deplasa la Tulcea

ADMITERE LICEU 2014 TULCEA Rezultatele repartizării computerizate după Evaluarea Naţională, publicate pe site-ul edu.ro
Rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat au fost afişate luni, 14 iulie, pe site-ul edu.ro. În perioada 17 iulie - 25 iulie, candidaţii admişi trebuie să-şi depună dosarele de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi.

FOTO Simbolul Deltei nu piere. O lotcă pescărească a fost construită în Germania, în prezenţa publicului
Timp de zece zile, în standul Rowmania de la Donaufest Ulm / Neu-Ulm 2014 din Germania, cel mai amplu festival internaţional dedicat tradiţiilor, turismului şi mobilităţii în ţările Dunării, meşteri din delta au construit în prezenţa şi cu participarea publicului, o lotcă pescărească.

REZULTATE BAC 2014 TULCEA Mediile finale de la Bacalaureat 2014 se publică pe EDU.RO
Rezultatele finale de la Bacalaureat 2014 vor fi publicate mâine, 11 iulie, pe EDU.RO, după soluţionarea contestaţiilor depuse de candidaţii care nu au fost mulţumiţi de primele note de la Bac 2014, anunţate luni.

Traficant de droguri de mare risc trimis în judecată. Tânărul primea canabis via Italia
C. Adrian de 26 ani din Tulcea, cercetat pentru trafic de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Cinci tineri au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri
M. Alexandru Gabriel de 25 ani, C. Alexandru Ionel de 26 ani, ambii din Tulcea, D.R.M. de 17 ani din Niculiţel, N.O. de 17 ani din Nalbant şi B.G. de 17 ani din Nalbant au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri.

ADMITERE LICEU 2014 TULCEA Ultima zi de completare a fişelor de înscriere la liceu. Prima repartizare publicată pe EDU.RO pe 16 iulie
Data de 8 iulie este ultima zi în care absolvenţii clasei a VIII-a care au trecut de examenul de Evaluare Naţională 2014 pot să-şi exprime opţiunile pentru înscrierea la liceu. Dascălii sfătuiesc candidaţii să bifeze folosind codul corect cât mai multe opţiuni, în ordinea preferinţelor.

REZULTATE BAC 2014 TULCEA. Primele note de la Bacalaureat 2014 se afişează la avizierele liceelor
Candidaţii la examenul de Bacalaureat 2014 vor afla primele rezultate. Notele vor fi afişate la avizierele liceelor. Urmează apoi perioada de contestaţii, cu publicarea rezultatelor finale.

ADMITERE LICEU 2014 TULCEA Topul liceelor după mediile de admitere din 2013. Cel mai bun liceu: Liceul Teoretic „Grigore Moisil“, din Tulcea
Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din ţară, judeţ cu judeţ, după ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro. Liceul Teoretic „Grigore Moisil“ ocupă primul loc în judeţul Tulcea.

ADMITERE LICEU 2014 TULCEA Încep înscrierile. Elevii îşi aleg liceele, la care vor intra în funcţie de media de admitere
În perioada 4-8 iulie, absolvenţii clasei a VIII-a vor completa opţiunile în fişele de înscriere. Elevii vor fi repartizaţi computerizat pe 15 iulie.

BAC 2014 TULCEA Subiectele de la proba opţională de la Bacalaureat 2014. Cei mai mulţi dau examen la Geografie, Biologie şi Chimie din cele 10 materii
Elevii din judeţul Tulcea înscrişi la examenul de Bacalaureat 2014 sunt aşteptaţi vineri, 4 iulie, să susţină ultima probă a examenului.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 TULCEA. Mediile finale pentru admiterea la liceu au fost publicate pe EDU.RO
Au fost publicate rezultatele la examenul de Evaluare Naţională 2014, în urma cărora elevii vor afla care le este media de admitere la liceu. Mediile au fost afişate joi, 3 iulie, pe site-ul edu.ro.