adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Tulcea - Ultimele stiri Adevarul Tulcea - 27.08.2014

FOTO „Parchez ca un bou“, varianta de Tulcea. Poliţia Locală a făcut publice imagini din jungla urbană
Doar în două săptămâni, Poliţia Locală Tulcea a amendat mai mulţi conducători auto care au parcat în locuri interzise. Fotografiile au fost făcute publice.

BACALAUREAT 2014 TULCEA. Subiectele la Limba şi Literatura Română
Dintre aceştia, peste 29.600 sunt din promoţia curentă şi peste 9.400 din promoţiile anterioare, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.

Judeţul Tulcea a primit 11 microbuze şcolare
11 primării din judeţul Tulcea au primit microbuze şcolare achiziţionate din fonduri guvernamentale, de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Linkuri Sponsorizate

Victor Ponta: „Există doi candidaţi anti-Băsescu şi o pleiadă de epigoni ai domnului Băsescu“
Reprezentanţii social democraţilor spun că, în ceea ce priveşte calendarul alegerilor,  Congresul care va valida rezultatul scrutinului din judeţe va avea loc pe data de 12 septembrie, urmând ca pe data de 20 septembrie să aibă loc, la Bucureşti, lansarea candidaturii.

Sinagoga din Tulcea, unică în România prin arhitectura ei, a fost reabilitată
Sinagoga de pe strada Babadag din Tulcea, renovată cu bani de Guvernul României, a fost inaugurată vineri. Ea este unică prin arhitectura sa.

Congresul PSD de la Tulcea s-a lăsat cu vărsare de sânge. Mazăre şi-a spart capul
Incident neaşteptat la Congresul PSD de la Tulcea. Prezenţa primarului Constanţei, Radu Mazăre, nu a trecut neobservată. Edilul a avut parte de o experienţă mai puţin plăcută: şi-a spart capul.

Inspectorul principal Florea Străinu, trimis în judecată pentru luare de mită şi pentru fapte ilegale de comerţ. Ce avere are omul legii
Inspectorul principal Florea Străinu, inspector principal de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculări Vehicule Tulcea, a fost trimis în judecată de procurorii DNA Constanţa, într-un alt dosar.

VIDEO Dans lasciv pe scena de la Magic Delta Fest din Sfântu Gheorghe
INTERZIS MINORILOR În faţa unui public format din adulţi dar şi din copii, Olitia şi trupa sa au dansat din fese, la o oră nu foarte înaintată, pe scena Festivalului Delta Magic Fest din Sfântu Gheorghe.

Don Giovanni, piratul de la Sulina. Cum a reuşit fostul marinar să înşele autorităţile şi să rămână cu marfa ilegală şi cu despăgubirea
Una dintre cele mai frumoase poveşti cu piraţi, scrisă de comadorul Nicolae Ionescu Johnson, elevul lui Ion Creangă, în „Însemnările unui marinar“, este cea al lui don Giovanni din Sulina, de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX.

FOTO Regal de costume, dans şi tradiţii la Festivalul „Peştişorul de Aur“
Festivalul Internaţional de Folclor „Peştişorul de Aur“ 2014 a avut loc în perioada 7 – 12 august. Evenimentul a ajuns la cea de-a 22-a ediţie.

Locuri de joacă pentru copiii din Valea Nucarilor
La Valea Nucarilor, localitate situată în centrul judeţului Tulcea, s-au inaugurat două locuri de joacă pentru copiii din comună. Pe timpul nopţii, spaţiile vor fi păzite.

Ibram Dolari, romul de pe Victoriei, a murit într-un accident rutier
Ibram Dolari, de 22 de ani, a murit în acest weekend. El se îndrepta spre Ciucurova, la volanul unui Audi. La un moment dat, a pierdut controlul bolidului şi a intrat într-un copac. Tânărul a murit la scurt timp. El avea permis de conducere.

Epidemia de Ebola a afectat Festivalul Internaţional de Folclor „Peştişorul de Aur 2014“
Din păcate, cinci ansambluri africane aşteptate din Algeria, Ghana, Guineea şi Sierra Leone nu au putut participa la festivalul din Tulcea din cauza epidemiei de Ebola.

Comisia Europeană a aprobat proiectul de dezvoltare a Deltei Dunării pe termen lung
În această săptămână a fost semnat Acordul de Parteneriat 2014-2020 între Guvernul României şi Comisia Europeană, prin care se asigură fondurile necesare celor mai importante investiţii ce urmează a fi derulate în România în următoarea perioadă.

Ruşii, interesaţi de proiectele din judeţul Tulcea. Un yacht club şi podul ce va lega Tulcea de Brăila, aduse în discuţie
O delegaţie a Congresului Internaţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor, o organizaţie înfiinţară în 1992, care cuprinde asociaţii naţionale ale antreprenorilor din 23 ţări din Europa şi Asia, a vizitat joi judeţul Tulcea.