adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Tulcea

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Tulcea - Ultimele stiri Adevarul Tulcea - 01.07.2016

Rezultate Evaluare Naţională 2016 Tulcea. Ce note au luat elevii din Tulcea. Cine a obţinut singura medie de 10 din judeţ
Rezultate Evaluare Naţională 2016. Ministerul Educaţiei anunţă vineri, 1 iulie, rezultatele parţiale la Evaluarea Naţională. Notele sunt afişate pe site-ul edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ. Rezultatele pot fi contestate doar pe 1 iulie, în intervalul orar 16.00 - 20.00. Rezultatele finale sunt făcute publice pe data de 5 iulie.

Doi torţionari, demascaţi de IICCMER. Gheorghe Boştină şi Marian Petrescu au condus lagăre de muncă forţată unde au murit sute de oameni
Torţionarii Gheorghe Boştină şi Marian Petrescu au fost demascaţi de Institutul de Cercetare a Crimelor Comunismului. Specialiştii au depus actele doveditoare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, făcând sesizare penală. Cei doi torţionari sunt încă în viaţă, conform Evidenţei Populaţiei.

Minunea turistică de la Uzlina. Sătucul din Delta Dunării a fost reconstruit în mijlocul paradisului acvatic
Un mic sat de pescari din Delta Dunării, Uzlina, a devenit în ultimele decenii o zonă turistică vestită, unde vizitatorii pot pescui, se pot relaxa şi gusta din delicatesele locale.

Tulcea: Un copil în vârstă de 13 ani dispărut în Dunăre în timp ce se afla la pescuit este căutat de pompieri
Un copil în vârstă de 13 ani a dispărut în Dunăre, miercuri după-amiază, în timp ce se afla la pescuit, el fiind căutat de pompieri.

VIDEO Centrul oraşului Tulcea este sub ape. Străzile s-au transformat în fluvii
Scene de coşmar la Tulcea. Centrul oraşului s-a inundat din nou după ploaia torenţială de miercuri. Din fericire, nu sunt victime.

O tânără şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un copac. Andreea avea permis de câteva săptămâni
Un tragic accident rutier s-a produs duminică, în judeţul Tulcea, în afara localităţii Niculiţel. O tânără a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului.

Simone Tempestini a câştigat toate cele 11 probe de clasament la Danube Delta Rally. Vineri, o maşină din concurs a ars în întregime
Simone Tempestini a reuşit un raliu perfect la Danube Delta Rally, câştigând toate cele 11 probe de clasament. Tempestini bifează astfel a doua victorie consecutivă la Tulcea şi cea de-a treia din sezon în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop.

Viziunea ignorată a căpitanului-planetă despre miracolul natural al României: „Delta Dunării este rezerva strategică a turismului european“
Jacques-Yves Cousteau, celebrul oceanolog francez născut pe 11 iunie 1910, a vizitat în două rânduri Delta Dunării şi a schimbat pentru totdeauna viaţa românilor celor care l-au cunoscut.

S-a dat startul Raliului Deltei. 43 de echipaje au trecut rampa de start a competiţiei auto din Dobrogea
Joi seara s-a dat starul celei de-a XVII-a ediţii a Raliului Deltei. În Piaţa Civică din Tulcea, un public numeros a salutat cele 43 de echipaje care au trecut rampa de start.

Georgian Caraman a câştigat Primăria Babadag cu un singur vot în plus: „Romii m-au sancţionat pentru că le-am demolat casele ilegale şi nu le mai dau pomeni“
A fost luptă strânsă pentru câştigarea fotoliului de primar al oraşului Babadag. Candidatul liberal a câştigat alegerile locale 2016 pe muchie de cuţit.

Alegeri locale 2016. Cine sunt primarii care au câştigat oraşele din judeţul Tulcea
În municipiul Tulcea a câştigat un nou mandat candidatul independent Constantin Hogea. Mari oraşe din judeţ au fost adjudecate de PSD.

Alegeri locale 2016 Tulcea. Constantin Hogea, trimis în judecată pentru fapte de corupţie, a câştigat din nou fotoliul de primar
Conform primelor informaţii, candidatul independent la Primăria Tulcea, Constantin Hogea, a câştigat un nou mandat. Mesajul său pentru tulceni a fost „Avem un oraş frumos. Continuăm“.

Alegeri locale 2016. Prezenţa la vot în judeţul Tulcea a fost de 48,54%
Alegeri locale 2016. Un număr de 76.156 de alegători tulceni sunt aşteptaţi astăzi la vot, la alegerile locale 2016. Tulcenii îşi vor alege primarul dintre cei 11 candidaţi care s-au înscris în cursa electorală.

UPDATE Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Tulcea
Alegeri locale 2016. Partidele din Tulcea au venit cu nume grele pentru şefia Consiliului Judeţean. Liberalii l-au pus în fruntea listei pe deputatul Vasile Gudu, iar PSD pe Horia Teodorescu, actualul preşedinte.

Alegeri locale 2016 Tulcea. Rezultatele scrutinului din 5 iunie. Constantin Hogea a câştigat un nou mandat
Alegeri locale 2016. 11 candidaţi au intrat în lupta electorală pentru fotoliul de primar al oraşului Tulcea. Printre ei se află şi actualul primar Constantin Hogea.