adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Tulcea - Ultimele stiri Adevarul Tulcea - 01.09.2014

RowmaniaFest, Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, în imagini
Este ultima zi a Festivalului Internaţional al Bărcilor – RowmaniaFest, care are loc la Tulcea. Timp de trei zile, multiplul campion Ivan Patzaichin i-a purtat pe participanţi în lumea bărcilor cu vâsle, a tradiţiilor Deltei Dunării.

Bazilica de la Niculiţel va putea fi vizitată de turişti începând de anul viitor
La începutul lunii aprilie au început lucrările la reabilitarea monumentului paleocreştin de la Niculiţel. La sfârşitul anului viitor, el va putea fi redeschis turiştilor.

Terapie prin joc, formă şi culoare pentru mai mulţi copii cu nevoi speciale
Un număr de 16 copii de la Şcoala Gimnazială Specială nr.14 din Tulcea vor face terapie prin joc, formă şi culoare, timp de 12 săptămâni. Ei vor fi asistaţi de un psiholog.

Linkuri Sponsorizate

Sfântu Gheorghe, localitate din inima Deltei, va avea sistem de canalizare
Guvernul a aprobat în şedinţa din data de 26 augut suma de 4,3 milioane de lei pentru sistemul de canalizare de la Sfântu Gheorghe, unde trăiesc aproximativ 1.000 de suflete.

Protest la înălţime. Un bărbat din Babadag ameninţă că se sinucide ori de câte ori are probleme la primărie
Un bărbat din Babadag se urcă pe stâlp şi ameninţă că se aruncă ori de câte ori are probleme cu primăria oraşului.

Funcţionar al Primăriei Văcăreni, trimis în judecată de DNA. Violeta Hagiu a falsificat mai multe acte pentru a obţine fonduri europene
Violeta Hagiu, funcţionar la Primăria Văcăreni, a fost trimisă în judecată pentru că a încercat să obţină pentru un membru al familiei sale fonduri europene cu acte false.

Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle. Ce străzi vor fi închise circulaţiei
130 de poliţişti vor asigura ordinea publică în perioada Festivalului Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, care se va desfăşura la Tulcea în perioada 29 – 31 august.

„Stuful e beton!“ Campanie de promovare a meşteşugurilor tradiţionale din Delta Dunării
În timp ce locuinţele din Deltă sunt acoperite cu ţiglă sau alte materiale de construcţie, stuful din Delta Dunării cucereşte acoperişurile caselor de lux din Europa. Tot mai mulţi adepţi ai caselor ecologice se îndreaptă spre acoperişurile de stuf.

FOTO Începe RowmaniaFest, la Tulcea. Amfitrionul evenimentului va fi Ivan Patzaichin. Programul complet al festivalului
În perioada 29 – 31 august, la Tulcea are loc RowmaniaFest - Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle. Multiplul campion Ivan Patzaichin vă aşteaptă la o aventură în lumea bărcilor cu vâsle, a tradiţiilor Deltei Dunării.

Lucian Eduard Simion, fostul prefect, este noul guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării
Lucian Eduard Simion, fostul prefect de Tulcea, este noul guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. El i-a luat locul lui Edward Bratfanof, care a fost revocat din funcţie de Victor Ponta.

FOTO „Parchez ca un bou“, varianta de Tulcea. Poliţia Locală a făcut publice imagini din jungla urbană
Doar în două săptămâni, Poliţia Locală Tulcea a amendat mai mulţi conducători auto care au parcat în locuri interzise. Fotografiile au fost făcute publice.

BACALAUREAT 2014 TULCEA. Subiectele la Limba şi Literatura Română
Dintre aceştia, peste 29.600 sunt din promoţia curentă şi peste 9.400 din promoţiile anterioare, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.

Judeţul Tulcea a primit 11 microbuze şcolare
11 primării din judeţul Tulcea au primit microbuze şcolare achiziţionate din fonduri guvernamentale, de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Victor Ponta: „Există doi candidaţi anti-Băsescu şi o pleiadă de epigoni ai domnului Băsescu“
Reprezentanţii social democraţilor spun că, în ceea ce priveşte calendarul alegerilor,  Congresul care va valida rezultatul scrutinului din judeţe va avea loc pe data de 12 septembrie, urmând ca pe data de 20 septembrie să aibă loc, la Bucureşti, lansarea candidaturii.

Sinagoga din Tulcea, unică în România prin arhitectura ei, a fost reabilitată
Sinagoga de pe strada Babadag din Tulcea, renovată cu bani de Guvernul României, a fost inaugurată vineri. Ea este unică prin arhitectura sa.