adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Timisoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 18.02.2019

Un cunoscut interlop din Timişoara a rănit grav o bătrână. A lovit-o cu maşina când mergea cu spatele
Lucian Boncu, un cunoscut interlop timişorean a fost implicat duminică într-un accident soldat cu rănirea gravă a unei bătrâne. Boncu a rănit-o pe femeie când făcea o manevră cu spatele.

VIDEO Bătrâni mutaţi de urgenţă dintr-o casă transformată în azil privat. Mizeria găsită a îngrozit autorităţile
Reprezentanţi ai mai multor instituţii din Timiş au descins luni la un azil de bătrâni din localitatea Liebling. Cei 11 bătrâni cazaţi aici erau ţinuţi în condiţii improprii, iar autorităţile au dispus închiderea centrului şi mutarea de urgenţă a bătrânilor într-un spital. Trei dintre bătrâni au refuzat să plece din cămin.

Localitatea Trebur din Germania a inaugurat o stradă cu numele oraşului românesc Jimbolia
La intrarea în localitate a fost montat un pano care prezintă oraşele cu care Trebur este înfrăţit: Jimbolia din România şi Verneuil d’Avre et d’Iton din Franţa.

Primăria Timişoara vrea să cumpere clădirea BancPost din centrul oraşului. Proprietarii cer peste 3 milioane de euro
Aleşii locali au votat în ultima şedinţă de consiliu ca o comisie să înceapă negocierile pentru achiziţia imobiulului.

VIDEO Emisiunea în care eşti tuns indiferent ce spui. „M-am plictisit să aud oameni care tot timpul comentează, dar niciodată nu fac nimic”
Invitaţii la “Cut” sunt puşi pe scaunul de frizer, iar în timpul interviului sunt frezaţi de către Robi - “Bărbierul mobil”.

Cel mai longeviv veteran de război din Timişoara a împlinit 102 ani. Nu are prea multe supărări. Acesta ar fi secretul vitalităţii sale
Ioan Dumitraşcu s-a născut în 16 februarie 1917, cu puţin timp înainte de izbucnirea Revoluţiei Ruse (în 23 februarie 1917), care a dus la răsturarea regimului ţarist.

Peste 1.200 de kilograme de carne de porc din Ungaria, sub sechestru în Timiş. Ar putea proveni din zone cu pestă porcină
Peste 1.200 de kilograme de carne de porc, provenită din Ungaria, a fost pusă sub sechestru într-un depozit din Timişoara, deoarece nu avea ştampila de sănătate şi ar putea proveni din zone unde pesta porcină a fost confirmată.

Tentativă de crimă în Timiş. Un tânăr de 20 de ani a fost lovit cu furca în cap
Tentativa de crima s-a petrecut duminică dimineaţa în localitatea timişeană Diniaş (aflată la 24 de kilometri de Timişoara, la frontiera cu Serbia).

Proprietăţile nucii de cocos. „Sunt singurele produse care ajută punctual la regenerarea celulelor nervoase“
Medicul nutriţionist Lavinia Bratu vorbeşte despre proprietărţile mirculoase ale nucii de cocos, un fruct bogat în proteine, zinc, fosfor şi fier.

Thierry Wolton, istoric: „Fără complicitatea Occidentului ar fi fost imposibil ca sistemul comunist să funcţioneze“
Jurnalistul, istoricul şi eseistul francez Thierry Wolton, autorul monumentalei trilogii „O istorie mondială a comunismului“, consideră că mirajul egalitarismului este marea găselniţă a comunismului.

FOTO Miting pentru susţinerea Laurei Codruţa Kövesi, la Timişoara
Aproximativ 250 de persoane protestează, vineri seara, în Piaţa Victoriei din Timişoara, în sprijinul Laurei Codruţa Kövesi.

Timişorenii vor avea un skate-park modern în Parcul Central. S-a finalizat licitaţia pentru execuţie
Amatorii de sporturi extreme din Timişoara vor avea un loc amenajat special pentru ei, în Parcul Central. Primăria a semnat contractul de execuţie cu firmele care se vor ocupa de construcţia skate-parkului.

Sute de şoferi amendaţi pentru că nu respectă norme elementare ale civilizaţiei şi nici legea
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, astăzi, că de la începutul acestui an, în zona pietonală din centrul Timişoarei au intrat cu maşinile 1.144 de şoferi.

Societatea Timişoara, solidară cu Laura Codruţa Kovesi: „Se creează impresia că în România orice e posibil, un semnal grav dat partenerilor europeni“
Societatea Timişoara a trimis vineri un mesaj de susţinere pentru fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. „Suntem convinşi că societatea civilă se va mobiliza“, spun reprezentanţii societăţii.

Unde poate duce graba de a urca în avion: „Hai afară şi desfă-mi cătuşele, să ne batem şi să ne răzbunăm!“
O discuţie dintre un pasager şi angajata unei companii aeriene, pe tema dimensiunii bagajului, poate degenera foarte uşor. O demonstrează cazul unui român plecat la muncă în Spania, care a ajuns să fie încătuşat după ce s-a enervat că durează prea mult îmbarcarea.