adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 29.11.2015

„Îngerii” care au terorizat Timişoara, anchetaţi în 20 de dosare. În jumătate dintre ele, şmecherii care au umilit un oraş au fost declaraţi nevinovaţi
Abuzurile comise de „Îngerii Galbeni” din Timişoara au atins apogeul sâmbătă, când angajaţii firmei au ridicat maşina unui profesor de la Universitatea Politehnică, deşi omul se afla în interiorul maşinii. Profesorul a refuzat să se dea jos în semn de protest, mai mulţi timişoreni s-au adunat la faţa locului, iar într-un final patroul firmei de tractări a fost reţinut pentru 24 de ore.

Metodele diabolice ale Îngerilor Galbeni care pun gheara pe maşinile timişorenilor. Abuzurile au ajuns până la şantajarea concernului german Lidl
Angajată să păzească parcările unor magazine din Timişoara, o firmă de tractări a ajuns să comită abuz după abuz. Ultimul care a căzut victimă a „Îngerilor Galbeni“ a fost un profesor. Mai mulţi timişoreni s-au solidarizat cu el, iar patronul firmei a fost reţinut după ce a lovit cu maşina mai multe persoane şi a fugit.

Doi tineri au murit, iar alţi trei au fost răniţi după ce o maşină s-a răsturnat în şanţ, îm judeţul Timiş
Doi tineri au murit, iar alţi trei au fost răniţi, duminică, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului la ieşirea din localitatea Periam, judeţul Timiş, maşina răsturnându-se într-un şanţ, transmite Mediafax.

Linkuri Sponsorizate

A pornit revolta timişorenilor împotriva Îngerilor Galbeni. Patronul firmei de tractări maşini a fost reţinut de poliţie
Răzvan Nedelcu a reuşit să scape de furia mulţimii, însă, conform martorilor, a lovit cu maşina mai multe persoane. Poliţiştii l-au dat în consemn, iar după câteva ore patronul “Îngerilor” s-a predat şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

FOTO Statuia “Supermam” a încins spiritele în Timişoara. Oamenii se arată oripilaţi de lucrarea de pe strada Mercy
A fost dezvelită prima din statuile care vor străjui zona central a Timişoarei, reabilitată pe fonduri europene. "Supermam" aparţine sculptorului Virgil Scripcariu.

Centrul Civic Timişoara - planul diabolic al arhitecţilor comunişti care doreau să „îngroape” Piaţa Operei
Radu Radoslav, fostul arhitect-şef al Timişoarei, a dezvăluit planul Centru Civic Timişoara, în urma căruia parcul din spatele magazinului Bega ar fi fost ras.

Premieră medicală la Timişoara: prima anestezie cu eter de pe teritoriul actual al României, realizată în anul 1847
La 5 februarie 1847, Mathias Musil, împreună cu medicul-şef Joseph Siehs, supraveghează prima anestezie cu eter sulfuric aplicată vreodată într-o intervenţie chirurgicală la Timişoara.

FOTO Locomotiva cu aburi care a tractat echipament de luptă germană în al Doilea Război Mondial, expusă la Timişoara
Una din locomotivele germane care au rămas pe teritoriul României după al Doilea Război Mondial a fost expusă la Gara de Nord din Timişoara.

Finanţare europeană de 10 milioane de euro pierdută pentru că nimeni nu s-a prezentat la licitaţie. Raportul care arată că a existat, totuşi, interes al firmelor
Consiliul Judeţean Timiş a pierdut o finanţare europeană nerambursabilă de aproape 10 milioane de euro pentru dotarea Spitalului Judeţean Timişoara cu aparatură de ultimă generaţie. Într-un raport înaintat comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean este explicat cum a fost posibil să se piardă această finanţare.

Maşină nouă sau second-hand? Cum îţi alegi cel mai bun autoturism - avantaje şi dezavantaje explicate de specialişti
Achiziţia unei maşini nu este nicidecum o decizie uşoară. Iar dealerii de maşini spun că doamnele se uită mai întâi la culoare şi design, în timp ce domnii se interesează de motorizări şi dotări ale autoturismului. Atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, preţul este însă de cele mai multe ori cel care contează.

Artistul Ştefan Popa Popa’s, la Gala Diplomaţilor de la Madrid: „Avem aici un adevărat Michelangelo al secolului 21”
Artistul timişorean Ştefan Popa Popa’s a fost invitat special la Gala ADE 2015, organizată de Asociaţia Diplomaţilor din Spania, care s-a desfăşurat la Madrid. În cadrul galei de la Casinoul madrilean a avut loc şi o expoziţie marca “Popa’s”, artistul român prezentând peste 40 de lucrări, portrete de şefi de stat şi caricaturi.

DHL a lansat cel mai modern sediu operaţional, în incinta Aeroportului Internaţional din Timişoara
Noul terminal permite îmbunătăţirea timpilor de livrare şi preluare pentru expedierile internaţionale cu până la 60 de minute. DHL a investit aproape 1 milion de euro în noua locaţie.

VIDEO Scandal uriaş într-un liceu din Timiş. Profesoară înregistrată cum îi spune unui elev: „În faţa mea nu îţi arăţi talente. Îţi mut falca şi dinţii din gură”
Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş a declanşat o anchetă la Liceul Teoretic din Periam după ce profesoara de limba germană a fost înregistrată în timpul unei crize de nervi în care îi spune unui elev că „îi mută fălcine şi dinţii din gură”.

Noi detalii despre copiii românului din Norvegia luaţi din familie cu Poliţia: „O simplă urecheală ocazională sau o pălmuţă la fund e considerată abuz“
Fratele românului din Norvegia ai cărui copii au fost luaţi de autorităţile norvegiene aduce noi detalii din acest caz. Potrivit familiei Bodnariu, acţiunea a fost pornită în urma unui denunţ care reclama un „creştinism radical” al părinţilor, ajungându-se la acuzaţii de abuz asupra copiilor. „Nu au făcut cu nimic mai mult decât ar face un părinte care îşi iubeşte copiii”, spune Daniel Bodnariu, fratele românului din Norvegia.

Secretele singurului pod plutitor care leagă Banatul de Crişana peste Mureş
Râul Mureş desparte nord-estul judeţului Timiş de judeţul Arad, dar şi Banatul de Crişana. Din localitatea timişeană Igriş (comuna Sânpetru) se poate trece peste Mureş doar cu bacul. Sau compa, cum îi spun localnicii.