adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Timisoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 19.03.2018

Imagini din trafic, livrate Poliţiei de Frontieră pentru menţinerea siguranţei naţionale şi a ordinii de drept
Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi Primăria Timişoara sunt pe punctul de a semna un protocol în baza căruia imagini cu traficul din Timişoara, surpsinse de sistemul de management al traficului să poată fi furnizate Poliţiei de Frontieră.

VIDEO Ziua în care Traian Vuia a intrat în istoria aviaţiei mondiale. Cine mai are grijă de mormântul marelui inventator
Astăzi se împlinesc 112 ani de la momentul în care care românul Traian Vuia avea să intre în istoria aviaţiei mondiale prin realizarea primului zbor cu un aparat de zbor autopropulsat.

Povestea celor două regine moarte la Timişoara în decurs de opt ani. Cum a grăbit purtarea scandaloasă a regelui sfârşitul Mariei Piast
Două dintre soţiile Regelui Carol Robert de Anjou au murit la Timişoara: Maria Piast de Beuthen şi Betarix de Luxemburg.

Cum se obţine pensia de urmaş. Ce drepturi au soţul supravieţuitor şi copiii  unei persoane decedate
Casa Naţională de Pensii oferă, pe siteul propriu, o serie de informaţii utile legate de pensia de urmaş. Răspunzând unora dintre cele mai frecvente întrebări pe această temă, Casa de Pensii explică în ce condiţii se poate obţine pensia de urmaş, când poate fi solicitată şi cum pot beneficia copiii unei persoane decedate de o astfel de pensie.

Fost PSD-ist cu greutate, angajat consilier al unui parlamentar PNL: „Nu fac politică. Fac doar activitate de consiliere“
Un membru marcant al PSD, plecat din partid în urmă cu aproximativ un an, a fost preluat în echipa sa de un parlamentar PNL. „Nu fac politică. Fac doar activitate de consiliere”, a declarat fostul social-democrat.

VIDEO Părinţii educatoarei care şi-a ucis fiica nu pot înţelege ce s-a întâmplat: „Am fost rupţi de realitate, suntem debusolaţi“
Gestul educatoarei care şi-a omorât fiica de patru ani apoi a încercat să se sinucidă a şocat comunitatea din satul timişean Murani, comuna Pişchia, acolo unde femeia s-a născut şi a lucrat în ultimii 15 ani. Tatăl femeii spune că nici el, nici soţia lui nu au ştiut ce este în sufletul fiicei lor.

Percheziţii la cămătari. Printre suspecţi, un profesor de Limba Română
Poliţiştii au descins vineri dimineaţa la mai multe adrese într-un dosar de cămătărie în care suspect este şi un profesor de Limba Română de la o şcoală generală.

FOTO Mitropolia Banatului ţine de zece ani în ruină Castelul de la Banloc. „Nu au fonduri. Catedrala Neamului absoarbe o mare parte din banii bisericii“
În anul 2008, castelul de la Banloc a fost cedat de Primărie, în concesiune, Mitropoliei Banatului, pe o perioadă de 49 de ani. S-au scurs deja zece ani, iar castelul este tot în paragină.

Incident grav, la Timişoara. Semafoarele au „murit” pentru a doua zi consecutiv. Primarul Robu: „Acum se poate vedea ce înseamnă semafoarele de fapt”
Circulaţia din Timişoara a fost dată peste cap joi după – amiaza după ce sistemul de semaforizare a „murit”. Potrivit primarului Nicolae Robu, problemele sunt cauzate de defecţiuni în sistemul de alimentare cu energie electrică a semafoarelor.

Educatoarea din Timişoara a povestit cum şi-a omorât fetiţa de patru ani. Detalii groaznice relatate anchetatorilor
Tribunalul Timiş a dispus joi, 15 martie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Oanei Neţ, educatoarea acuzată că şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani. În faţa procurorilor, femeia în vârstă de 39 de ani a recunoscut că şi-a ucis fiica.

Cazul educatoarei care şi-a ucis fetiţa de 4 ani ar putea schimba radical modul în care profesorii sunt testaţi psihologic
Cazul educatoarei din Timiş, care şi-a ucis fetiţa de patru ani şi despre care inspectorul şcolar general al judeţului Timiş a declarat că a fost supusă unui test psihologic ultima dată în 2012, a determinat o reacţie Ministerului Educaţiei. Ministerul arată cum ar trebui să se desfăşoare testarea psihologică a cadrelor didactice.

VIDEO Educatoarea care şi-a ucis în mod brutal fiica de 4 ani, dusă în arestul Poliţiei. Psihiatrii au stabilit că avea discernământ când a comis crima
Oana Neţ, acuzată că şi-a ucis fiica de 4 ani, a fost introdusă în arestul Poliţiei, procurorii emiţând un mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Argumentul cu care primarul Timişoarei se opune demolării stadionului: „Pe acest stadion, aşa cum e el, a cântat Shakira“
În timp ce Timişoara duce lipsa unui stadion şi a unei săli polivalente, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, şi primarul Timişoarei Nicolae Robu se ceartă pe locul pe care să se realizeze proiectele atunci când vor fi bani. O dezbatere menită să îi pună la aceeaşi masă pe cei doi lideri politici i-a învrăjbit şi mai tare.

A rămas cu maşina blocată de trei zile, după ce muncitorii de la canalizare s-au apucat să schimbe conductele
O lucrare făcută de cei de la Compania Locală de Termoficare Colterm S.A imobilizează de trei zile maşina unui timişorean.

Inspectoare de la Fisc, trimisă în judecată de procurorii DNA. Este acuzată că a cerut bani pentru a influenţa un procuror
O inspectoare din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (A.J.F.P.) Timişoara a fost trimisă în judecată de procurorii DNA din Craiova, fiind acuzată că a cerut 60.000 de euro în schimbul influenţării unor judecători de la Curtea de Apel Timişoara.