adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Timisoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 26.03.2017

S-a inaugurat Târgul de Paşte de la Timişoara, mai slab ca niciodată FOTO
Târgul de Paşte din Piaţa Victoriei s-a deschis oficial, duminică, odată cu un concert susţinut de orchestra Timişoara Big Band.

UPDATE „Miting pentru Europa”. Timişorenii aniversează în stradă 60 de ani de la crearea U.E.
„Mitingul pentru Europa” este pus la cale de organizaţia Timişoara Civică şi va începe la ora 19.00, în Piaţa Victoriei. Oamenii sunt îndemnaţi să aducă cu ei steaguri ale U.E. şi baloane albastre.

Carnea de vită în sânge, o modă culinară care i-a cucerit şi pe bucătarii români: "Conteză şi temperatura din interiorul cărnii"
Chiar dacă la prima vedere este foarte simplu de preparat, această mâncare este sofisticată şi necesită o tehnică aparte, dar şi materie primă de cea mai bună calitate

Pe lângă festivalurile Sziget şi EXIT, bănăţenii au la îndemână şi Nova Rock Festival. În 2017 vin Linkin Park, Blink-182, Green Day şi System of a Down
Între 14-17 iunie, pe câmpul Pannonia de lângă Nickelsdorf (la graniţa dintre Austria şi Ungaria) are loc cea de a 12 ediţie a festivalului Nova Rock.

Mitropolitul Banatului, la Marşul pentru viaţă: „Peste România a trecut şi al treilea Război Mondial. Au pierit mai mulţi decât în primele două războaie“ FOTO
La Marşul pentru Viaţă de la Timişoara au participat aproximativ 250 de persoane. Mitroplitul Banatului, Ioan Selejan, s-a adresat credincioşilor care au participat la eveniment.

Cel mai tânăr migrant. Poliţiştii au descoperit un grup de persoane care încercau să treacă fraudulos frontiera. Printre ei, şi un copil de 10 zile
Poliţiştii de frontieră din Timiş au descoperit, în noaptea dintre vineri şi sâmbătă, un grup de 21 de persoane care încercau să treacă ilegal frontiera dintre Serbia şi România.

UPDATE Peste 200 de persoane iau parte la Marşul pentru Viaţă de la Timişoara
Un oraş cu tradiţie în organizarea Marşului pentru Viaţă, Timişoara este unul dintre oraşele care se alătură evenimentului. La Timişoara, în organizarea Marşului sunt implicate toate cultele creştine.

Colegi de Revoluţie cu Rădulescu, despre faptele eroice pe care le clamează deputatul: „Ştiu din ce mi-a povestit el“
În dosarul de revoluţionar, care îi aduce o indemnizaţie de aproximativ 500 de euro lunar, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a nominalizat şase persoane despre care a spus că pot depune mărturie cu privire la faptele sale eroice. „Adevărul” a contactat trei dintre martorii lui Rădulescu şi niciunul dintre ei nu a putut spune cu exactitate ce a făcut Rădulescu la Revoluţie.

Pont pentru minivacanţa de Paşti. „Elveţia“ sârbească şi satul de lemn al lui Emir Kusturica
Zlatibor a primit primii turişti încă în anul 1750, însă adevărata dezvoltare a început după 1893, atunci când devine locul preferat al regelui Serbiei Aleksandar Obrenovici.

Lipsă de civilizaţie în saunele din România. Administratorii se plâng că oamenii nu fac duş înainte şi după, intră în şlapi şi fără prosop
Înainte şi după saună este obligatoriu să faceţi duş. Nu se intră cu şlapi şi trebuie să aveţi tot timpul un prosop. Specialiştii recomandă să se stea cel mult 15 minute.

Laboratoare de fizică şi chimie la nivel occidental, în cadrul Liceului "Nikolaus Lenau" din Timişoara FOTO
Două laboratoare unice în România au fost inaugurate astăzi la Liceul „Nikolau Lenau” din Timişoara, în prezenţa noului ambasador al Republicii Federale Germania în România, Cord Meier-Klodt.

Dosarul de revoluţionar al deputatului Cătălin Rădulescu, verificat de procurori: „Să-mi ia certificatul. Mă piş pe el. Nu mă mai interesează“
Timişoreanul Corneliu Vaida a contestat certificatul de revoluţionar al lui Cătălin Rădulescu, iar surse din cadrul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor au declarat pentru „Adevărul” că dosarul de revoluţionar al deputatului a fost solicitat de Parchetul de lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Cătălin Rădulescu se arată revoltat numai la gândul că cineva îi pune la îndoială trecutul revoluţionar.

Om de afaceri suspectat că şi-a construit o reţea de firme-fantomă. „Am 600 de angajaţi. Dacă mă ia cu duba e nasolie“
Mai mulţi oameni de afaceri din Timiş au ajuns în ultimii ani în atenţia DIICOT din cauza unor relaţii comerciale cu mafia din Strehaia, care s-a specializat în emiterea de facturi fictive de pe firme „fantomă”. Un cunoscut om de afaceri din Timişoara este, însă, vizat de un dosar DIICOT în care este suspectat că şi-a construit propria reţea de firme „fantomă”.

Gabriel Mafa de la Negura Bunget a murit ca urmare a unui infarct. Cea mai cunoscută formaţie românească de peste hotare şi-a anulat turneul din America
Gabriel Mafa, liderul şi toboşarul trupei Negura Bunget, a decedat marţi seara după ce a suferit un infarct. Formaţia timişoreană a anulat turneul din America, Canada şi Mexic, care urma să înceapă peste două săptămâni.

Soartă nefericită pentru primul câine-ghid pentru orbi din România. Animalul adus din Italia nu a supravieţuit unei boli incurabile
Labradorul Geo, primul câine ghid pentru nevăzători din România, achiziţionat cu 16.000 de euro din Italia, a murit la Timişoara.