adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Timisoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 22.01.2017

Incendiu puternic la un spital de psihiatrie din Timiş: zeci de bolnavi au fost evacuaţi
Un puternic incendiu a izbucnit, duminică seară, la un pavilion al Spitalului de Psihiatrie din oraşul Gătaia, judeţul Timiş, iar zeci de pacienţi, printre care 25 netransportabili, au fost evacuaţi de către personalul unităţii medicale.

Nae Caranfil şi-a prezentat noua comedie apocaliptică la Timişoara: „Avem nevoie de cinematografe, filmul la mall a ajuns o anexă la popcorn”
Premiera filumului „6,9 pe scara Richter” în regia lui Nae Caranfil a ajuns şi la Timişoara. Premiera a avut loc la Sala Capitol, în prezenţa regizorului.

UPDATE Aproximativ 5.000 de oameni au mărşăluit pe străzile Timişoarei: „Dragnea, nu uita, asta nu e ţara ta“ FOTO VIDEO
Mitingul din Piaţa Victoriei a început la ora 18.00. Peste 4.000 de persoane au ieşit deocamdată în stradă în Timişoara.

Fetiţă de doi ani, moartă în urma unui incendiu în locuinţa familiei
O fetiţă în vârstă de doi ani şi patru luni a murit, sâmbătă seara, într-un incendiu izbucnit în locuinţa familiei din localitatea Sâmpetru Mare din judeţul Timiş, iar fratele acesteia, în vârstă de patru ani, a fost salvat, primind îngrijiri de la medicii sosiţi la locul incendiului.

„Balada lui Dragnea“ a devenit virală pe Facebook: „Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane, măi Grindeane?“ VIDEO
Timişoreanca Marilena Mihailescu a compus un cântec dedicat şefului PSD, Liviu Dragnea. Piesa a devenit în câteva ore virală.

Timişoara de altădată. Povestea unei celebre cofetării unde bunătăţile erau servite în farfurii de porţelan Rosenthal şi cu tacâmuri de argint FOTO
Cofetăria Arendt din Timişoara a fost deschisă de Iuliu Arendt în anul 1929, în cartierul Iosefin, vizavi de actualul Teatru de Păpuşi „Merlin”.

Unde se duc banii din cutia milei de la McDonald’s. Mărunţişul lăsat de români ajută părinţii copiilor internaţi în spitale
Banii sunt folosiţi de Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald, care are în România două Case “Ronald McDonald” – una în Bucureşti şi cealaltă în Timişoara.

Culisele tentativei de asasinat de la Timişoara. De ce i-ar acuza victima pe „Zaher Iskandarani şi fiul lui Rami”?
Un sirian în vârstă de 40 de ani din Timişoara, nepot al lui Zaher Iskandarani, a fost rănit într-un atac armat în care s-au tras asupra lui mai multe focuri de armă. Într-un interviu pentru pressalert.ro, victima Jamil Fadi a spus că îi suspectează de comiterea atacului pe Zaher Iskandarani şi pe fiul acestuia, Rami. În urmă cu un an, Jamil Fadi a fost condamnat alături de Zaher într-un dosar de fals şi tentativă de înşelăciune.

Detaliile la care trebuie să fii atent când cumperi o maşină second-hand. Aparatul care depistează chitul de pe caroserie
Achiziţia unei maşini este fără doar şi poate o decizie importantă în viaţa unei familii sau a unui tânăr dornic să îşi înceapă aventura pe şosele. Pentru cei care nu îşi permit să cumpere o maşină nouă, cea mai bună variantă rămâne achiziţia unei maşini second-hand. Cu toate avantajele preţului, maşina second-hand aduce cu sine şi riscuri.

În jur de 1.500 de timişoreni au ieşit în Piaţa Victoriei: „După 27 de ani de jaf asupra românilor, e timpul să studiem hoţia în şcoli“ FOTO UPDATE
Mitingul din Piaţa Victoriei a început la ora 18.00. Adunarea s-a făcut pe pagina „Spune NU aministiei, spune DA democraţiei!”, de pe Facebook.

A renunţat la jobul de manager într-o multinaţională pentru a-i ajuta pe copiii străzii şi a fost răsplătită cu un soţ fără mâini: „Sunt foarte fericită“
Căsătorită cu un bărbat rămas fără ambele mâini în urma unui accident suferit în copilărie, Ligia nu a ştiut niciodată cum este să o îmbrăţişeze soţul ei. Nu a încetat, însă, niciun moment să îl iubească pe Sergiu, mărturisind că este foarte fericită.

UPDATE Dosar penal pentru tentativă de omor în cazul incident armat în care a fost împuşcat un sirian, rudă cu Zaher Iskandarani
Jamil Fatid, un bărbat de origine siriană în vârstă de 40 de ani, a fost rănit într-un incident armat care a avut loc miercuri seara, la Timişoara. Bărbatul ieşea de la o sală de sport când a căzut victimă unui atac armat.

Încălzire la Timişoara pentru mitingul de joi: „Nu ne-a spus nimeni înainte de alegeri că urmează să fim slugile unor condamnaţi!“
Aproximativ 100 de persoane s-au întâlnit miercuri seară în Piaţa Victoriei din Timişoara, la mitingul „Spune NU amnistiei, spune DA democraţiei”.

Povestea timişoreanului care a fost vreme de cinci ani mascota echipei de fotbal Bayern München
Timişoreanul Hansi Müller a ajuns să lucreze la unul dintre cele mai titrate cluburi de fotbal din lume, Bayern München.

Sentinţă judecătorească: o şcoală de top a introdus criterii discriminatorii la înscrierea copiilor în clasa zero
Curtea de Apel Timişoara a emis prima sentinţă într-un dosar în care Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timişoara a contestat o amendă de 2.000 de lei primită din partea Consiliului Naţional pentru Combatere Discriminării (CNCD). Liceul a fost amendat pentru impunerea unor criterii de înscriere la clasa zero considerate discriminatorii. Judecătorii au decis că acele criterii au fost într-adevăr discriminatorii. Sentinţa nu este definitivă.