adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 14.02.2016

Mesajul faimosului Doctor Love, de Ziua Îndrăgostiţilor: „Anumite evenimente trebuie sărbătorite în fiecare zi“
Psihoterapeutul Cătălin Ilie, cunoscut în Timişoara ca Dr. Love, are de transmis un mesaj îndrăgostiţilor, de „Valentine`s Day“.

Linkuri Sponsorizate

Un autobuz a luat foc în Lugoj. Două autospeciale, trimise la locul incendiului
Un autobuz a luat foc, sâmbătă, pe o stradă din Lugoj, la locul incendiului intervenind 11 pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă.

FOTO Timişoara by Night: Imagini spectaculoase după lăsarea serii, realizate cu drona Eye in the Sky
Drona „Eye in the Sky” nu conteneşte să surprindă imagini spectaculoase cu Timişoara aeriană. Începutul de februarie a fost unul în care drona a zburat în special după lăsarea serii.

FOTO A fost lansat la apă primul vaporetto cumpărat de Primăria Timişoara, pentru transportul pe Bega
O delegaţie a Primăriei Timişoara a plecat la Galaţi pentru a asista la lansarea la apă a primului vaporettor fabricat ca mijloc de transport pe Bega.

Pedeapsa primită de un judecător acuzat de şantaj în dosarul „minore pentru VIP-uri”. Sentinţa nu este definitivă
Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au emis vineri prima sentinţă din dosarul „minore pentru VIP-uri” în care mai multe persoane, printre care şi Nicolae Aurelian Tomuş, un magistrat de la Judecătoria Timişoara, au fost trimise în judecată cu acuzaţia că au racolat eleve minore pe care le constrângeau mai apoi să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi clienţi cu potenţă financiară. Fostul judecător a recunoscut faptele şi a primit deja sentinţa.

Un primar PNL se consideră cel mai defăimat om din România: „Pot demonstra asta foarte simplu”
Legea defăimării a stârnit o dezbaterea aprinsă în spaţiul public, dar şi reacţii violente din partea unor internauţi care au inundat pagina lui Liviu Dragnea, unul dintre promotorii legii, cu mesaje „de bine”. Un primar liberal, vicepreşedinte al partidului la nivel naţional susţine că este cel mai defăimat om din România.

Povestea unei case istorice care nu are intrare. Proprietara poate să folosească poarta vecinilor pe durata vieţii
Lipită de clădirea Episcopiei Romano-Catolice, pe strada Eugeniu de Savoya, în Timişoara, o casă pitorească, neobişnuit de îngustă, vopsită în roz, cu două geamuri la etaj şi o prăvălie la parter atrage atenţia. Ca toate imobilele istorice din zonă, şi acesta are o poveste extrem de interesantă.

Judeţul Timiş, cel mai competitiv judeţ pe pieţe externe: exporturi de bunuri în valoare de 3,417.391 miliarde euro
Nicolae Ţăran, cunoscutul analist economic din Timişoara, a oferit datele publicate de Institutului Naţional de Statistică, care arată că firmele din Timiş au realizat, în primele opt luni ale anului trecut exporturi în valoare de 3,417.391 miliarde euro.

Tot ce trebuie să ştiţi când cumpăraţi pneuri second-hand. Cum se descifrează marcajul DOT, codul care indică vârsta exactă a cauciucurilor
În cazul în care cumpăraţi anvelope second-hand, ori o maşină la mâna a doua, nu doar starea cauciucurilor trebuie controlată cu atenţie.

FOTO Controversata expoziţie de cadavre de la Timişoara bate toate recordurile Muzeului Banatului
În numai câteva zile, expoziţia „Our Body: Universul Interior”, de la Bastionul Therezia, a fost vizitată până acum de peste 1.500 de persoane.

Percheziţii la traficanţi de droguri. Cameramanul unei televiziuni centrale, ameninţat cu pistolul de un poliţist
Procurorii DIICOT Timişoara şi poliţiştii de la Crimă Organizată au descins, miercuri, dimineaţa la 42 de adrese din judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin. Vizată este o reţea de trafic de droguri din care fac parte mai mulţi recidivişti. Descinderile au înregistrat şi un incident între un poliţist şi un cameraman de la o televiziune centrală.

Cum să deschizi un proces stând în fotoliu şi să câştigi fără să dai ochii cu judecătorul
Justiţia din România a fost nevoită să se adapteze noilor tehnologii din secolul vitezei. Chiar dacă mai este mult de lucru în acest domeniu, instanţele permit totuşi deschiderea unor procese civile exclusiv online. Justiţiabilii au şi posibilitatea de a depune înscrisuri online. Astfel, pot ajunge să câştige un proces  civil stând acasă.

Povestea arhitectului timişorean care a proiectat Domul din Szeged, Poşta din Zagreb şi Seminarul din Timişoara
Foerk Ernő a fost un renumit arhitect maghiar care s-a născut în Timişoara, în anul 1868. În anul 1913 a proiectat Domul din Szeged, una din cele mai frumoase lucrări ale sale.