adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 23.05.2015

Românul care a început să lucreze de la 13 ani, a cunoscut succesul în America, dar s-a întors în ţară: „Poţi face afaceri corecte şi de succes în România”
Până la un punct, povestea de viaţă a lui Sebastian Văduva, seamănă izbitor cu povestea a mii de români din străinătate, care au pornit de jos, au muncit enorm şi au cunoscut succesul într-o ţară în care erau doar nişte imigranţi. În cazul lui Sebastian Văduva diferenţa o face întoarcerea definitivă în România, fiind convins că, deşi e greu, poţi face afaceri cinstite şi profitabile în România.

Drama copilului român cu părinţii plecaţi în străinătate: o fetiţă grav bolnavă a fost operată abia după ce a venit mama din Italia să semneze că îşi dă acordul
O fată de 13 ani din Timiş care a fost operată de apendicită a făcut o complicaţie şi nu a putut fi operată din nou până nu a venit mama din Italia. În România, fata este îngrijită de o mătuşă, după ce tatăl a părăsit-o deocamdată.

FOTO Nesimţire fără margini. Scuterele şi tricicletele electrice fac slalom în voie în centrul Timişoarei
Scutere şi triciclete electrice circulă nestingherite pe aleea pietonală, cât şi în Piaţa Victoriei, interzisă bicicliştilor prin hotărâre de Consiliu Local.

Linkuri Sponsorizate

Un poliţist din Timişoara a refuzat o mită de 250 de euro de la un şofer băut
Agentul de poliţie din cadrul Secţiei 1 Timişoara a refuzat să primească 250 de euro oferiţi drept mită de un şofer prins băut la volan.

FOTO Zeci de mii de flori vor umple centrul Timişoarei în week-end. Urbea de pe Bega este "oraşul florilor" din 1850
Primăria organizează prima ediţie a festivalului Timfloralis, care va avea loc vreme de trei zile în Piaţa Victoriei şi pe străzile Alba Iulia şi Mărăşeşti.

Ce se petrece, de fapt, în mintea geloşilor şi cât de rău face gelozia: „Geloşii sunt cei care înşală primii. Posesivitatea atinge cote inimaginabile“
Psihoterapeutul Cătălin Ilie, cunoscut în Timişoara cu numele de „Dr.Love”, susţine că una din marile probleme din cuplu este „gelozia”. Specialistul vorbeşte despre cât rău face gelozia şi despre cum vor fi excluşi geloşii din relaţiile de cuplu.

Mărturiile unor timişoreni terorizaţi pentru că au refuzat să-şi vândă casele unor romi: „Nu ţi-e teamă că o să-ţi cadă o cărămidă în cap când vii acasă?“
O sentinţă a magistraţilor din Timişoara scoate la iveală chinul trăit de mai multe familii de timişoreni a căror singură vină este că deţin apartamente într-o clădire pe care a pus ochii Trifu Cârpaci, liderul unui clan de romi. Oamenii au povestit cum au fost ameninţaţi şi inundaţi pentru a-i vinde romului la preţ de nimic. Cârpaci a fost condamnat la doi ani şi şase luni cu suspendare.

Investiţie de 40 milioane de dolari şi tehnologie de ultimă oră la Timişoara: „Procesor care reconstituie modul în care vedem obiectele din jur“
Compania Movidius din Timişoara a primit o investiţie de 40 de milioane de dolari pentru a dezvolta o afacere şi, implicit, a crea noi locuri de muncă.

Reţeaua de tuneluri folosite de „teroriştii“ lui Ceauşescu: „Leagă două aeroporturi, sediul Partidului Comunist şi Casa Poporului“
Ziarul „Chicago Sun Times” din 25 decembrie 1989 a publicat un articol al lui Viorel Urma despre reţeaua de tuneluri folosită de „teroriştii“ lui Ceauşescu.

FOTO O actriţă din Timişoara vine la tine acasă să te scape de uleiul folosit în bucătărie
Timişoara mai numără o premieră: actriţa Ana Munteanu lansează un proiect inedit – “Borcanul cu Ulei”, proiect dezvoltat şi implementat împreună cu Asociaţia Eco Club Timişoara.

VIDEO O trupă de metal din Italia face furori cu piesa „Fată verde“ de la Phoenix. Reacţia lui Nicu Covaci
Formaţia italiană Tothem a preluat piesa „Fată verde” a celor de la Phoenix. Coverul are foarte mare succes în rândul admiratorilor trupei.

Alarmă în zona Aeroportului Timişoara. Un cioban a descoperit o grenadă de mână
O grenadă de exerciţiu a fost descoperită în această dimineaţă pe păşunea de lângă Aeroportul Internaţional Timişoara.

FOTO Strada Alba Iulia din Timişoara a fost acoperită cu sute de umbrele colorate. A devenit punct de atracţie pentru iubitorii de „selfie“
Pentru al doilea an, strada Alba Iulia din Timişoara a fost decorată cu sute de umbrele colorate. Acestea vor ţine umbră până după terminarea Festivalului Timfloralis.

Rămas bun de la Dukász Péter, unul dintre cei mai iubiţi şi admiraţi actori ai Teatrului Maghiar din Timişoara
Îndrăgitul actor Dukász Péter a încetat din viaţă în data de 9 mai, cu două zile înainte de a împlini vârsta de 61 de ani. Sicriul va fi dus de familie la cimitirul din Szentendre, Ungaria.

Plăcerea pedalatului pe digul Begăi stricată la graniţa cu Serbia. Amenzi între 100 şi 1.000 de lei dacă ajungeţi pe fâşia de protecţie a frontierei
Pista de biciclete de pe digul canalului Bega, inaugurată oficial în urmă cu două luni, dă bătăi de cap pentru cei care reuşesc să strabată distanţa până la graniţa cu Serbia.