adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Timisoara

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 02.09.2014

Un fost maior din Armată, acuzat că a „ţepuit” Ministerul Apărării cu aproape 15.000 de euro
Procurorii Parchetului Militar din Timişoara l-au trimis în judecată pe un mn maior în rezervă de la UM 02316 din Craiova. Marius Cătălin Vintilă este acuzat că a falsificat mai multe documente pentru a primi indemnizaţia de chirie acordată de MapN cadrelor militare care lucrează în altă localitate decât localitatea de domiciliu. Prejudiciul estimat în cauză este de 63.500 de lei, aproximativ 15.000 de euro.

Episcopul de Plzen, František Radkovský, în vizită în comunităţile cehe din Banat. A inaugurat primul muzeu al cehilor din România
Casa cehă sau "cesky dum", cum o denumesc localnicii, este amenajată în stil rustic cu o serie de dependinţe, şură, anexe gospodăreşti şi grădină.

Reţea specializată în traficul de migranţi, destructurată de poliţiştii de frontieră timişeni
Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere cu sprijinul SRI – Timiş, sub coordonarea procurorilor DIICOT Timişoara, au destructurat un grup infracţional organizat, constituit din cetăţeni din România, Pakistan şi Camerun, specializat în traficul de migranţi.

Linkuri Sponsorizate

Bacalaureatul de toamnă 2014. Catastrofe: 77,35 la sută dintre candidaţi din Timiş au picat examenul
Ministerul Educaţiei Naţionale a făcut păblic rezultatele examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă. În judeţul Timiş, situaţia este alarmantă: 321 de candidaţi au luat Bac-ul.

FOTO Nonconformista pistă de biciclete de pe malul Begăi naşte pasiuni în rândul timişorenilor conservatori
Timişorenii se pot plimba deja cu bicicletele pe malul canalului Bega, reamenajat în urma unui proiect european. Pistele de biciclete sunt pe alocuri spectaculoase.

FOTO Cercurile din Piaţa Libertăţii din Timişoara încep să prindă contur
Lucrările de reabilitare a Pieţei Libertăţii din Timişoara au intrat într-o nouă fază. În scurt timp începe montarea pavajului.

"Made in TM" la Festivalul Bega Bulevard. Concerte, defilare de ambarcaţiuni, jonglerii cu foc şi expoziţii pe malurile Begăi
Ediţia a VII-a a Festivalului Bega Bulevard se va desfăşura în perioada 5-7 septembrie, între Podul Episcopiei şi Podul Traian.

FOTO Pensiunile din Timiş care încearcă să păstreze aroma satelor şvăbeşti de altădată
Vacanţe şvăbeşti în pensiuni româneşti. Aşa ar putea să sune reclama pentru câteva pensiuni turistice care s-au deschis în judeţul Timiş. Pensiunile încearcă să păstreze aroma satelor şvăbeşti, în care ordinea şi liniştea sunt cuvinte de ordine.

Nicolae Robu atenţionează fabrica de lacuri şi vopsele Azur şi pe Facebook: "Să ia în foarte serios avertismentul dat"
Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, un nou avertisment pentru companiile care poluează în oraş. Principala ţintă a fost fabrica Azur.

FOTO Incredibila poveste a conacului de secol al XIX-lea care a scăpat ca prin minune de buldozerele comuniştilor
Conacul Kopony este unul dintre cele mai misterioase case din Timişoara. Construit în 1852, frumosul domeniu este ca o insulă, înconjurat de fostele autobaze comuniste ITIA şi Autobaza 2, în apropierea Căii Aradului (fosta stradă Kralik nr. 2).

Subpasajul Michelangelo este aproape gata. Un utilaj italian scoate pământul din subteran
Un utilaj special adus din Italia a reuşit să străpungă tunelul pasajului Michelangelo, care va costa aproximativ 68 de milioane de lei.

VIDEO Comuna Dumbrăviţa va avea sală de sport de peste 1,3 milioane de euro
Primăria Dumbrăviţa a accesat cel mai mare proiect transfrontalier între România şi Ungaria, bani din care se va ridica o modernă sală polivalentă.

Operaţiunea „ţânţarul”, un eşec de sute de mii de euro. Bani pentru combaterea ţânţarilor, „aruncaţi” degeaba din elicopter
Consiliul Judeţean Timiş a cheltuit în această vară peste 320.000 de euro pentru dezinsecţie. Chiar şi preşedintele CJT, Titu Bojin, recunoaşte că efectele au fost sub aşteptări, dar dă vina pe vreme. Cu toate acestea, Consiliul Judeţean a decis suplimentarea sumei pentru dezinsecţie.

Alexandru Andrieş concertează la Timişoara cu ocazia albumului aniversar “Interioare”
Alexandru Andrieş vine la Timişoara să prezinte cel mai recent proiect muzical al său, lansat în primăvară acestui an, cu ocazia împlinirii a trei decenii de la scoaterea pe piaţă a primului său album. Concertul va avea loc miercuri, 24 septembrie, ora 20:00, la Filarmonica “Banatul” din Timişoara.

FOTO Cele mai frumoase şi curajoase grăsuţe pot să lucreze ca modele. Câştigurile vor fi pe măsura lor
Castingul pentru descoperirea de noi modele "plus size" se desfăşoară, astăzi, în magazinul C&A din Iulius Mall, din Timişoara.