adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 20.10.2014

EXCLUSIV Întâlnire granzilor la Timişoara. Ştefan Popa Popa's l-a surprins pe Florin Piersic cu un cadou de suflet
Înainte de spectacolul „Străini în noapte”, de pe scena Teatrului Naţional din Timişoara, îndrăgitul actor Florin Piersic s-a întâlnit cu caricaturistul Ştefan Popa Popa’s.

VIDEO Se bat ca sălbaticii pe un bulevard circulat din Timişoara
O înregistrare video a fost postată pe Youtube de către un timişorean care a surprins, aseară, o bătaie generală pe bulevardul Simion Bărnuţiu.

Primul hypermarket Carrefour din Timişoara se va deschide în mall-ul din Calea Şagului
Reprezentanţii fondului de investiţii NEPI, care construieşte la Timişoara un mall pe terenul fostei fabrici Detmatina anunţă deschiderea în cadrul mall-ului a unui hypermarket Carrefour, potrivit economica.net.

Linkuri Sponsorizate

Dosarul de angajare al viceprimarului Timişoarei, Traian Stoia, este incomplet: „Dacă ne-ar controla ITM-ul, ne-ar amenda”
Scandalul de la vârful Primăriei Timişoara dintre primarul liberal Nicolae Robu şi viceprimarul Traian Stoia atinge o dimensiune nouă. După ce i-a luat lui Stoia toate atribuţiile, primarul Nicolae Robu susţine că viceprimarul nu şi-a completat nici acum dosarul de la Resurse Umane, pentru a putea fi angajat legal.

Colegiul „C. D. Loga“, ridicat în 1903 după proiectul arhitectului Alpár Ignátz, trece pe reabilitare pe fonduri europene
Liceul „C. D. Loga“ din Timişoara a primit o infuzie de peste 7 milioane de lei, din fonduri europene, pentru reabilitarea clădirii.

Amenda primită de un vameş pentru o vitează de 120 de kilometri pe oră în localitate, anulată pentru că radarul a dublat, din greşeală, viteza
Magistraţii Judecătoriei Timişoara au anulat o amendă pentru viteză aplicată de Poliţia Rutieră vameşului Neta Ionelia Şaptebani. Ajunsă celebră după ce a deconspirat ancheta procurorilor DNA din vămile din Vestul ţării, Neta Şaptebani a reuşit să îşi anuleze în instanţă sancţiunea primită pentru depăşirea vitezei pentru că a demonstrat că radarul a dat o eroare când a transformat o viteză de 47 de kilometri pe oră în 119 kilometri pe oră.

Principele Nicolae al României, mesaj pentru tinerii din Timişoara: “Dacă aveţi o provocare, nu ezitaţi să o acceptaţi”
Universitatea de Vest din Timişoara a început un program educaţional complementar unic în România, EDU for Life. Programul cu o durată de trei ani a fost lansat de Alteţa Sa Regală Principele Nicolae.

Peste 2.200 de monede şi alte obiecte din patrimoniul cultural, ridicate în timpul percheziţiilor la traficanţii de comori. Ancheta vizează o reţea internaţională
Poliţiştii desfăşoară o amplă anchetă care vizează o reţea internaţională de trafic cu monede descoperite în situri arheologice. Printre cei vizaţi de ancheta derulată cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii se află şi un expert al Muzeului Banatului din Timişoara.

Un tânăr părăsit de iubită şi-a dat foc după ce i-a incendiat fetei uşa apartamentului
Supărat că este respins de fosta iubită, un tânăr de 27 de ani din Lugoj s-a dus la casa fetei din Timişoara, unde a incendiat uşa apartamentului, iar apoi şi-a dat foc.S

FOTO Gest de mare omenie din partea sportivilor şi suporterilor din Timişoara, pentru fetiţa lui Iosif Rotariu
Baschetbalişti, voleibalişti, handbalişti, rugbişti, jucători de fotbal american, fotbalişti şi fotbaliste din Timişoara s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru un eveniment caritabil. Fondurile strânse se vor duce la familia Rotariu, care are nevoie de bani pentru o nouă operaţie pentru fata lor înfiată.

Turma de zimbri din Armeniş se luptă cu boala limbii albastre. Trei dintre cele 17 animale din Munţii Ţarcului au murit
Ultimele luni au pus la încercare turma de zimbri din Munţii Ţarcu, din cauza bolii limbii albastre ce manifestă deja în 26 de judeţe din ţară.

Alegeri prezidenţiale 2014: Elena Udrea, în campanile electorală la Timişoara: „Mă voi duce acasă la Iohannis“
Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, se află la Timişoara, într-un turneu electoral. Candidata la preşedinţie se va întâlni, astăzi, cu simpatizanţii din Timiş.

FOTO Veritabila sărbătoare a timişorenilor: 18 octombrie. Eugeniu de Savoya întră triumfal în cetate
Liga Bănăţeană a depus o coroană la bustul lui Eugeniu de Savoya. 18 octombrie este zi de Importanţă Locală la Timişoara, declarat prin Hotărâre de Consiliu din 2011.

FOTO Un strungar şi soţia lui, părinţi pentru copii abandonaţi: „Cel mai mult mi-a plăcut când mi-a spus că mă iubeşte“
Marius şi Daniela Bălan locuiesc într-un centru de plasament dedicându-şi timpul pentru îngrijirea şi educaţia a 13 copii. Zece dintre micuţi sunt abandonaţi şi daţi în plasament de Direcţia pentru Protecţia Copilului. Tot ce fac cei doi soţi este voluntar. În aceeaşi casă, în aceleaşi condiţii locuiesc şi soţii Ruben şi Andreea Iancu, care cresc tot 13 copii, dintre care doi sunt ai lor şi 11 abandonaţi de părinţi.

Cel mai strălucit om de ştiinţă timişorean, care a descifrat universurile paralele, a devenit Doctor Honoris Causa al Universităţii Politehnica
Peter George Oliver Freund, profesor emerit al Universităţii din Chicago, a primit titlul de Doctor Honorios Causa al Universităţii Politehnica din Timişoara.