adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 02.08.2015

UPDATE Drifturi criminale. Doi tineri au murit striviţi de un BMW la o cursă ilegală de maşini. Şoferul ucigaş, care era băut, a fost reţinut şi va fi dus la arestare
Doi tineri de 20 şi 24 de ani au murit vineri noaptea într-un accident provocat din teribilism. Costel Lazăr (20 de ani) şi Ovidiu Şerban (24 de ani) erau spectatori la o cursă ilegală de maşini. Unul dintre prietenii celor doi, participant la întrecere, a pierdut controlul volanului şi i-a strivit pe cei doi tineri.

O maşină de legendă din America – din filmele cu Clint Eastwood, Robert Redford sau Kim Basinger, pe străzile din Timişoara
Un superb Cadillac Fleetwood Eldorado, fabricat în 1974, atrage privirile timişorenilor. Limuzina decapotablă îi aparţine colecţionarului Vlad Capotescu.

Încep să fie renovate clădirile istorice de pe bătrâna stradă Eugeniu de Savoya din Timişoara
Strada Eugeniu de Savoya, cândva celebră pentru prăvăliile, cârciumile şi restaurantele, are şansă să renască după ce s-a transformat în stradă pietonală.

Linkuri Sponsorizate

„Primarul de terasă”. Programul teraselor din toată Timişoara, prelungit până la ora unu noaptea. Cetăţenii care nu pot dormi din cauza gălăgiei se revoltă
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care deţine patentul pentru expresia „ziarişti de terasă”, riscă să devină „primarul de terasă” după ce şi i-a pus în cap pe locatarii din centrul Timişoarei pentru că a propus prelungirea programului la terasele din centru. În urma unui amendament, Consiliul Local Timişoara a aprobat  prelungirea programului la terasele din tot oraşul.

FOTO Ultimele pregătiri în Parcul Rozelor pentru concertul cu HIM: Ville Valo şi ceilalţi muzicieni au cerut mâncare vegetariană
Mult aşteptatul concert cu trupa HIM va avea loc în această seară, de la ora 21.30, în Parcul Rozelor din Timişoara.

FOTO Casa unui italian din Piaţa Traian a fost transformată într-un ghetou
Proprietarul unei clădiri istorice de pe strada Dacilor din zona Traian, sancţionat pentru că nu întreţine imobilul şi nu ia măsuri de îndepărtare a chiriaşilor ilegali.

FOTO Ce secrete ascunde singura aşezare dacică din Banatul de câmpie. Situl arheologic ar putea fi „polisul” Zurobara
La aproximativ 30 de kilometri de Timişoara, în zona satului Unip, s-a descopeirt singura aşezare dacică din Banatul de câmpie.

Săraca primărie cu monografie „copy paste” de 15.000 de euro. Culisele unei afaceri încheiate între doi politicieni PSD
Fără a avea încă apă curentă şi canalizare, proiectul fiind acum în derulare, una din cele mai sărace comune din Timiş, a plătit 15.000 de euro pentru o monografie a comunei. Lucrarea a fost atribuită prin încredinţare directă de primarul PSD din Ohaba Lungă, Ion Lăzărescu, consilierului PSD din Lugoj, Voichiţa Coţolan.

FOTO Graffiti uriaş pe clădirea fabricii europarlamentarului Maria Grapini
Artista Corina Nani a înfrumuseţat cu cu grafiti balcoanele fostei fabrici Pasmatex, în cadrul Festivalului de Artă Stradală FISART 2015.

Luptă crâncenă între dezvoltatorii de mall-uri din Timişoara. A fost emisă autorizaţia de construcţie pentru cel de-al treilea mall din oraş
Situaţie fără precedent pe piaţa imobiliară din Timişoara. Strâns cu uşa de sud-africanii de la NEPI, care construiec un mall în Calea Şagului, proprietarul actualului mall din oraş anunţă dezvoltarea unui proiect grandios în zona actulaului mall. În tot acest timp, Primăria Timişoara a emis autorizaţie de construire şi pentru un al treilea mall, construit în zona Modern.

Ville Valo, solistul trupei HIM, înainte de concertul de la Timişoara: „I-am atribuit demonului rolul celui mai ghinionist îndrăgostit”
Concertu cu trupa HIM va avea loc în 31 iulie, în Parcul Rozelor, din Timişoara. Un bilet costă 135 de lei. Puteţi citi un interviu acordat de Villea Valo pentru TVR Timişoara.

Papa Francisc, despre reabilitarea bazilicii Maria Radna: „Este un eveniment de importanţă globală”
Bazilica Maria Radna a beneficiat de o finanţare record pentru o reabilitarea unei biserci din România: 11 milioane de euro.

FOTO Romii se plâng de lipsa de civilizaţie a „vagabonzilor“ Timişoarei: „Este inadmisibil ce se întâmplă într-un oraş care se pretinde european“
O familie de romi înstăriţi din Timişoara se plânge de lipsa de civilizaţie şi dezordine lăsată de vecinii lor, care sunt persoane fără adăpost.

FOTO Lucian Boia, copleşit de numărul timişorenilor prezenţi la lansarea cărţii „Cum s-a românizat România”. Coperta are o poză din Timişoara anului 1910
Renumitul istoric Lucian Boia a lansat la librăria "Cartea de nisip" din Timişoara ultimul său volum, "Cum s-a românizat România".

CNADNR, la un pas de a fi obligată să plătească daune pentru un accident rutier cauzat de o pată de ulei de pe şosea
O firmă de asigurări a dat în judecată CNADNR, solicitându-i companiei naţionale de drumuri să suporte jumătate din daunele plătite pentru o maşină avariată într-un accident rutier. Societatea de asigurări a câştigat în primă instanţă, dar a pierdut în recurs.