adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Timisoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 24.09.2016

Controversatul Dr.Love, pentru amatorii de filme precum “Romeo şi Julieta” sau “Pe aripile vântului”: “Sunteţi nişte gurmanzi de suferinţă, tristeţe şi durere”
Psihologul timişorean Cătălin Ilie, cunoscut în Timişoara ca Dr. Love, susţine că “iubirea nu presupune sacrificii şi nici suferinţă”!

Top 15 cele mai spectaculoase parcuri de aventură din România. Unde se află singurul traseu de căţărăre din Europa construit într-o salină
Parcurile de aventură s-au înmulţit în ultimii ani şi în România. Nu am încercat să alcătuim un clasament, ci pur şi simplu să prezentăm principalele parcuri în funcţie de popularitate.

Miting pentru centura Timişoarei: „Un camion care coboară de pe autostradă face, până în Calea Şagului, patru ore. De la Budapesta până în ţară, sub patru ore“
Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, sâmbătă, la mitingul „Pentru centura Timişoarei”, la chemarea primarului Nicolae Robu.

Timişoara va fi legată prin curse aeriene de Moldova şi Transilvania. Zborurile vor fi asigurate de compania Blue Air
Aeroportul Timişoara pregăteşte o nouă surpriză pentru locuitorii din Banat şi zona de vest. Începând cu 1 octombrie, vor avea posibilitatea să călătorească zilnic spre destinaţiile Iaşi şi Cluj.

CNADNR promite începerea lucrărilor la centura Timişoarei în perioada 2017-2018. Primarul Robu nu crede o iotă din această poveste
Compania Naţională de Drumuri a transmis primarului Timişoarei că realizarea centurii de ocolire din sudul oraşului a fost prevăzută în Masterplan. Nemulţumit de răspuns, Nicolae Robu cheamă timişorenii în stradă, sâmbătă, de la ora 11.00.

Se pregăteşte la Timişoara cel mai mare târg educaţional din Europa de Sud-Est. Cele mai mari universităţi din Anglia, Germania sau Franţa vin după studenţi
Timişoara va găzdui, la începutul lunii octombrie, cel mai mare târg internaţional de universităţi din Sud-Estul Europei.

Revolta medicilor după ce trei micuţi au murit de rujeolă: „Există un trend printre părinţi de a nu vaccina copiii. Este vorba despre siguranţa naţională!“
Doi dintre copiii decedaţi din cauza rujeolei sunt din judeţul Arad, iar unul este din Timiş. De altfel, cele două judeţe sunt, conform statisticilor naţionale, în Top 5 privind epidemia de rujeolă, cu 113, respectiv 80 de cazuri, cele 675 de cazuri raportate, anul acesta, de Minister în 23 de judeţe.

Baştanul Ionelaş Cârpaci, „albit” de DNA într-un dosar care viza o afacere cu aur în valoare de un milion de euro
Cercetat într-un dosar DNA care viza restituirea unei cantităţi de 27 de kilograme de aur, Ionelaş Cârpaci şi concubina sa, Mirela Stanca, au fost declaraţi nevinovaţi, procurorii stabilind că fapta nu există. Decizia este din 2014, dar a fost făcută publică acum, la solicitarea „Adevărul”.

Epidemie de rujeolă în România. Trei bebeluşi au murit în 2016: „O să plătim pentru că femeia modernă a fost atrasă de curentul anti-vaccin”
Cele mai multe cazuri de rujeolă au fost înregistrate la graniţa dintre judeţele Bistriţa Năsăud şi Cluj (219 cazuri). Urmează Mureş (145 cazuri), Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu vârsta sub 1 an) şi judeţul Timiş (71 cazuri din care 1 deces la copil cu vârsta sub 1 an).

UPDATE Miting apatic la Timişoara împotriva senatorului Gabriel Oprea FOTO
La Timişoara au participat, în Piaţa Victoriei, aproximativ 130 de persoane la un miting sub motto-ul „Lăsaţi Justiţia să-l judece pe Oprea!”.

DNA îi scapă pe Robu şi Ciuhandu, acuzaţi de un „tun” de 3.000.000 de lei
Relaţia Primăriei Timişoara cu una dintre cele mai controversate firme din oraş, cea de semnalizare rutieră, a intrat în atenţia DNA în urma unui raport al Curţii de Conturi care a reclamat un prejudiciu de 3.000.000. După trei ani de anchetă în care „peştii cei mari” erau Nicolae Robu şi Gheorghe Ciuhandu, DNA a închis dosarul, constatând că prejudiciul reţinut de Curtea de Conturi nu se confirmă.

Angajaţii Primăriei Timişoara chemaţi, printr-un mesaj intern, la mitingul pentru centură organizat de primar. Mitingul ar putea fi doar un concert
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, îi cheamă pe timişoreni la un miting de amploare pentru a cere alocarea fondurilor necesare construirii centurii de ocolire a oraşului. Entuziasmul primarului a cuprins-o şi pe o şefă de serviciu din Primăria Timişoara care le-a trimis tuturor angajaţilor din primărie un email în care îi anunţă că are loc mitingul iniţiat de primar.

Protest spontan al grefierilor de la Judecătoria Timişoara şi Tribunalul Timiş. Procesele nu au fost afectate
Zeci de grefieri de la Judecătoria Timişoara şi Tribunalul Timiş au participat miercuri, la un protest spontan, organizat în faţa Palatului Dicasterial din Timişoara. Grefierii li se alătură astfel colegilor judecători, care şi-au asumat deja un memorandum de protest.

Poveştile bişniţarilor de viniluri din Banatul anilor '80: „Timişoara a respirat occidental în anii comunismului“
Mai mulţi pasionaţi de muzică din Capitala Banatului s-au ocupat în anii ’80 cu vânzarea pe sub mână a discurilor de vinil ajunse ilegal în România în anii comunismului. Aceştia istorisesc pentru „Adevărul“ cum decurgea comerţul ilicit şi de ce cred că Timişoara a fost privilegiată cultural datorită micului trafic.

Film artistic în grai bănăţean cu Dan Puric şi Adrian Titieni. Operă de artă realizată acum 26 de ani, în Banatul sârbesc VIDEO
Filmul „Tinereţe frântă”, coproducţie româno-iugoslavă din 1990, a fost filmat la Vladimiriovac, în Banatul sârbesc.