adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Timisoara

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 29.09.2014

"Testamentul" lui Nicolae Corneanu: mesaj pentru preoţii care au turnat la Securitate şi "talibanii"-ortodocşi
Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului timp de peste 50 de ani, a lăsat în urma lui un "tesament" rezultat al atitudinilor sale în faţa unor provocări ale societăţii româneşti.

Un ofiţer MapN trecut în rezervă, în război cu serviciul secret al Armatei şi cu Statul Major al Forţelor Aeriene
Ministerul Apărării Naţionale şi Statul Major al Forţelor Aeriene au calitate de „pârâţi” într-un dosar plimbat pe rolul mai multor instanţe de judecată şi aflat acum pe rolul Curţii de Apel Timişoara, arată www.redesteptarea.ro. La prima vedere, dosarul nu spune nimic, dar în contextul „spovedaniei” lui Turcescu, acuzele aduse de Lucian Jepan, un fost angajat al MApN, la adresa serviciului secret al Armatei sunt interesante.

FOTO Timişorenii îşi iau rămas bun, în Catedrală, de la Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului
Trupul neînsufleţit al mitropolitului Banatului a fost depus în Catedrală. Timişorenii îi pot aduce un ultim omagiun până miercuri, când va avea avea loc înmormântarea.

Linkuri Sponsorizate

Ultimul mesaj public al Mitropolitului Banatului: „Să alungăm din mintea şi din sufletul nostru întunericul răutăţii, al egoismului şi al plăcerilor deşarte”
Chinuit în ultmii ani de suferinţa trupească, Mitropolitul Banatului ÎPS Nicolae Corneanu a găsit de fiecare dată puterea să le transmită credincioşilor, cu ocazia Paştelui sau a Crăcinului, mesaje de încurajare şi de chemare la credinţă. Ultimul mesaj public al ÎPS Corneanu este Pastorala de Paşte. În acest mesaj, mitropolitul face apel la credinţa în Înviererea Domnului.

O aeronavă Blue Air a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Timişoara
Aeronava companiei Blue Air, care avea ruta Bucureşti-Koln, a aterizat pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara, în urma unor probleme tehnice.

A murit IPS Nicolae Corneanu, Mitropolitul Banatului
Înalt Prea Sfinţitul Nicolae Corneanu a murit duminică seara, în jurul orei 23.00. Mitropolitul Banatului ar fi împlinit 91 de ani, în data de 21 noiembrie.

EXCLUSIV Primul robinet care economisteşte 90% apă va fi montat în România, la Aeroportul Timişoara
Milionarul elveţianul Rold Senti a adus în România un produs revoluţionar, robinetul care economiseşte 90% apă şi 100% energie.

Gheorghe Ciuhandu: „Coposu spunea că vom asista la o luptă între un FSN de dreapta şi un FSN de stânga”
Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timişoarei în perioada 1996-2014, a participat la lansarea Clubului Naţional Ţărănist, care a avut loc sâmbătă, la Bucureşti.

Derby bănăţean în Liga II. Metalul Reşiţa-ACS Poli Timişoara 2-0
ACS Poli Timişoara a fost învinsă de Metalul Reşiţa, în etapa a V-a a Ligii secunde de fotbal. Reşiţenii ocupă primul loc în clasament.

FOTO „Conacul Ambrozy” a fost lansat la 40 de metri, deasupra viilor de la Recaş
Lansarea mărcii "Conacul Ambrozy" de la Cramele Recaş s-a făcut pe o platformă-restaurant, ridicată la 40 de metri deasupra viilor, cu ajutorul unei macarale.

Cercetătorul român care a inventat corneea artificială a venit la Timişoara, oraşul unde a făcut facultatea
Inventatorul primei cornee artificiale, profesor Traian V.Chirilă, a vizitat Universitatea Politehnică din Timişoara.

FOTO Singurul Experimentariu din România se află la Timişoara. Locul unde te poţi simţi Einstein pentru o clipă
Ce fac? Ce se întâmplă? Acestea sunt cele două întrebări la care timişorenii amatori de fizică primesc răspuns dacă intră în Experimentariul aflat la Facultatea de Hidrologie.

FOTO Sala Capitol din Timişoara a fost cosmetizată. S-au montat aproape 1.000 scaune noi
Cea mai importantă modificare din sală este înlocuirea vechilor scaune, rămase încă din anii 80, de pe vremea când Capitolul a fost cinematograf.

FOTO S-a deschis cel mai mare târg agricol din Timişoara. Muzeul Satului s-a transformat într-o mare piaţă
Peste 80 de producători agricoli îşi prezintă roadele la cel mai mare târg de profil din Timişoara. Roadele toamnei se desfăşoară în perioada 26-28 septembrie.

EXCLUSIV Cine este fata de judecător şantajată de fostul iubit cu poze indecente pe Facebook
Un tânăr de 19 ani din Timişoara a fost arestat la domiciliu, după ce a şantajat-o pe fosta sa iubită, fiica unei judecătoare. Tânăra în vârstă de 18 ani şi jumătate este studentă la Facultatea de Drept, dar la 16 ani a fost declarată fata lunii de către o agenţie de modelling. Tânărul arestat la domiciliu este a doua „victimă” a fetei, după ce un alt bărbat a fost condamnat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu fata când era minoră,