adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Timisoara

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 27.08.2014

EXCLUSIV Reacţia unui manager public plătit cu 2.500 de euro lunar după demitere:„Nu vreau postul înapoi. Vreau demnitatea şi banii - 200.000 de lei”
Fostul manager al Colterm Timişoara, societate al cărui unic acţionar este Consiliul Local Timişoara, contestă în instanţă decizia prin care a fost demis din funcţia de director general care îi aducea un salariu lunar de 10.000 de lei. Petrică Pampu susţine că demiterea sa a fost o comandă politică şi îşi cere înapoi demnitatea distrusă, dar şi despăgubiri de 200.000 de lei (aproximativ 45.000 de euro).

A fost jefuită în plină stradă. Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore
Un bărbat de 28 de ani, bănuit de tâlhărirea unei tinere din Timişoara, a fost reţinut de poliţiştii pentru 24 de ore.

SUBIECTE Bacalaureat de toamnă 2014! Examene la matematică şi istorie. Un elev a fost prins copiind cu telefonul mobil
Aproximativ 1.800 de elabsolvenţi de liceu din judeţul Timiş s-au prezetat la proba obligatorie a profilului: matematică sau istorie.

Linkuri Sponsorizate

EXCLUSIV Au furat statuia de bronz a lui Ştefan Popa Popa’s: „Am spus şi o repet. Suntem penali în fiecare minut”
Statuia de bronz a lui Ştefan Popa Popa's, care se afla în cartierul timişorean Dâmboviţa, a fost furată. Artistul a aflat de acest lucru după apariţia unui interviu dat pentru Adevărul.

FOTO Designul noilor tramvaie second-hand din Timişoara decis, într-o oră, după o avalanşă de like-uri pe Facebook: „Sunt mai mult de trei like-uri pe minut”
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a prezentat marţi dimineaţa designul exterior al tramvaielor din Timişoara, aflate în reabilitare generală. Mare fan al reţelei de socializare Facebook, primarul le-a cerut prietenilor virtuali să îşi spună părerea despre designul exterior al tramvaielor printr-un „like” sau „dislike”. După 200 de like-uri şi 16 comentarii, în mai puţin de o oră, primarul a decis: modelul este perfect.

Un escroc care a „oferit” un premiu de 11.500 de euro în numele Romtelecom, condamnat la închisoare
Judecătoria Lugoj a emis prima sentinţă într-un dosar de înşelăciune în care victime au căzut doi lugojeni naivi. Dosarul a fost deschis după ce oamenii au fost înşelaţi de un bărbat din Craiova prin metoda „premiul cel mare” de la Romtelecom.

FOTO VIDEO Terapia muzicală care alungă frica de stomatolog. Vangelis de România cântă pentru pacienţi
Timişoreanul Gheorghe Iovu, cel mai cunoscut compozitor român de muzică terapeutică, poate fi găsit zilnic în cabinetul stomatologic al soţiei.

Firmă cu „pedigree”, intrată pe aeroport printr-o licitaţie aflată în vizorul DNA, dată în judecată pentru restanţe de peste 25.000 de euro la plata chiriei
SC Trinvest Bakery SRL, firma deţinută de vărul deputatului Alin Popoviciu, care a intrat pe Aeroportul Timişoara printr-o licitaţie verificată acum de DNA, are restanţe la plata chiriei şi a utilităţilor de 130.000 de lei (aproximativ 25.000 de euro). Din cauza acestor datorii, conducerea Aeroportului Traian Vuia din Timişoara cer rezilierea contractelor încheiate cu Trinvest Bakery.

Bacalaureat de toamnă 2014! Peste 1.800 de elevi din Timiş susţin astăzi proba scrisă la Limba şi Literatura Română
Absolvenţii de clasa a XII-a care au picat prima probă a Bacalaureatului sau nu s-au prezentat susţin, astăzi, proba scrisă la Limba şi literatura română. În judeţul Timiş s-au înscris la Bacalaureatul de toamnă 1.831 de elevi.

FOTO Sălile de sport „Adrian Năstase” la 10 ani de la inaugurare între jalnic şi acceptabil: „Sunt prost făcute. Joci fotbal de unul singur. Nu te vede nimeni”
Recent eliberat din puşcărie Adrian Năstase sărbătoreşte anul acesta 10 ani de la construirea celor 400 de săli de sport. Unele dintre săli construite încă de la început cu probleme (infiltraţiile de apă spre exemplu), la care s-a adăugat incompetenţa unor primari şi proasta educaţie a unora care provoacă distrugeri, arată jalnic. În localităţile cu primari mai gospodari sălile sunt întreţinute şi arată acceptabil.

INTERVIU Caricaturistul Ştefan Popa Popa's: „85% din populaţia ţării este imbecilizată. Totul este sălbatic, făcut de oameni primitivi”
Celebrul caricaturist Ştefan Popa Popa’s (59 de ani) a vorbit cu „Weekend Adevărul“ despre viaţa sa, mărturisind în premieră că este de sorginte evreiască. Unul dintre cei mai cunoscuţi români peste hotare, el spune că mereu a spălat imaginea negativă a ţării noastre în străinătate.

FOTO VIDEO Trei TIR-uri implicate într-un grav accident rutier pe centura Lugojului. Unul dintre şoferi a murit carbonizat
Scene greu de descris în cuvinte sâmbătă la prânz pe şoseaua de centură a Lugojului. Potrivit www.redesteptarea.ro, trei camioane, unul românesc, unul bulgăresc şi unul polonez au fost implicate într-un accident în urma căruia un şofer a murit carbonizat după ce cabina camionului în care se afla a luat foc.

Cum i-a prins un „detectiv” de la sat pe hoţii care i-au furat 8.000 de euro ascunşi într-o haină din dulap
Judecătoria Lugoj a emis prima sentinţă într-un dosar de furt în care hoţii, care i-au furat unui bărbat din localitatea timişeană Şuştra aproape 10.000 de euro, au fost prinşi după o acţiune demnă de filmele cu detectivi.

VIDEO UPDATE Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a dat răspunsul după ce a fost provocat să îşi toarne o găleată cu apă cu gheaţă pe cap
ALS Ice Bucket Challenge, care a devenit o activitate virală în toată lumea, a ajuns şi la Timişoara. Angajaţii unei firme de web development din Timişoara au lansat provocarea pentru primarul Nicolae Robu.

Una din cele mai mari bănci din România a fost sancţionată pentru că i-a reţinut unei cliente cu restanţe la credit „singurul mijloc de existenţă”
O instituţie bancară aflată în topul băncilor din România s-a judecat cu Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Regiunea Vest pentru suspendarea unei deicizii care obligă banca să înceteze „o practică comercială incorectă”. Decizia Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului a fost luată după ce banca i-a reţinut unei cliente cu restanţe la credit salariul virat într-o lună pe card.