adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Timisoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 06.05.2016

EXCLUSIV Pastorul din SUA care a scos în stradă zeci de mii de oameni în cazul Bodnariu: „Ferească Dumnezeu să nu le dea copiii! Nu jucăm x şi 0 cu Norvegia”
Cazul familiei Bodnariu, rămasă fără copii în Norvegia, a declanşat un val de proteste fără precedent în întreaga lume. Acţiunile au fost extrem de bine organizate din SUA, iar unul dintre principalii organizatori ai evenimentelor a fost pastorul penticostal Cristian Ionescu.

Miting în Piaţa Victoriei din Timişoara împotriva corpţiei din sistemul sanitar
Timişorenii îşi strâng rândurile pe Facebook, pentru un miting împotriva corupţiei din sistemul medical. Acesta este programat la ora 19.00, în Piaţa Victoriei.

Care a fost singura greşeală a lui „Toma necredinciosul”, omul care nu a crezut până nu a văzut
În fiecare an, la o săptămână după Paşte, creştinii sărbătoresc Duminica Tomii, aducându-şi aminte de ziua în care apostolul Toma, care nu credea în învierea Mântuitorului fără dovezi palpabile, s-a întâlnit cu Iisus, ajungând să creadă în Înviere după ce a pus mâna în semnul cuielor.

„Istoria Banatului” - propusă la premiul Academiei Române: „Acum 30 de ani, conceptul de istorie regională era condamnat”
Răzvan Theodorescu, prezent la lansare, a declarat că va nominaliza “Istoria Banatului” la premiile Academiei Române.

Danezii de la JYSK au deschis al doilea magazin în Timişoara. Coadă pentru o pernă cadou GALERIE FOTO
Retailerul danez de mobilă, decoraţiuni şi textile pentru casă a deschis un nou magazin JYSK în Timişoara. Primii 150 de clienţi au primit cadou o pernă.

Un sfert din mamele care au născut în România nu au ajuns niciodată la un control medical: „În epoca actuală este inadmisibil. Nu face cinste ţării noastre!”
Aproape 25 la sută din femeile gravide din România nu au fost la consultaţii medicale în timpul sarcinii, în anul 2014.

VIDEO Maşina care plimbă un „greu” din Primăria Timişoara, intrată cu tupeu pe o stradă pietonală pentru a-l duce pe „şefu” la o întâlnire cu procurorii
Zece străzi din zona centrală au fost transformate în străzi pietonale printr-un proiect european de reabilitare a centrului istoric. Problema parcărilor a rămas, însă, nerezolvată, iar în timp ce timişorenii de rând se chinuie să găsească un loc de parcare în zona centrală, un „greu” din Primăria Timişoara, cu şofer şi maşină la scară a intrat pe pietonală cu maşina.

Cum se previn rinitele, cele mai iritante alergii de primăvară. „Există nişte aparate cu care se face lavajul nazal“
Primăvara este sezonul în care alergicii sau cei predisuşi la alergii încep să îşi facă probleme. Iată câteva sfaturi pentru cei afectaţi de alergii, oferite de medicii din Timişoara.

Pianistul român Teo Milea, în finala naţională a concursului Searchlight 2016 din Canada VIDEO
Piesa solo piano a pianistului timişorean Teo Milea –„Ireversibil” - a ajuns în Top 25 la Searchlight Music Contest - CBC Music Canada.

Balaurul din Banat şi-a făcut selfie în vârful turnului Eiffel de la Slobozia FOTO VIDEO
Replica turnului Eiffel, construit de miliardarul Ilie Alexandrui la Slobozia, a fost escaladată de timişoreanul Flaviu Cernescu.

Judecătorul care şantaja minore pentru sex, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare. În patru ani se poate întoarce în magistratură
Curtea Supremă a emis sentinţa finală în dosarul în care fostul judecător Nicolae Aurelian Tomuş a fost trimis în judecată în dosarul „minore pentru VIP-uri”.  Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au menţinut sentinţa Curţii de Apel Timişoara prin care fostul magistrat a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru o perioadă de trei ani.

Prima femeie care candidează la funcţia de primar al Timişoarei. Este profesoară de "mate-info" la Sacoşul Turcesc
Simona Gabriela Tiriteu este unul din cei 11 candidaţi acceptaţi la alegerile locale, pentru funcţia de primar al Timişoarei.

Povestea unui „Robin Hood” din America. A adus în România peste 20 de milioane de dolari: „Am luat de la bogaţi şi am dat la săraci”
Americanul Bob Paggett s-a îndrăgosit de România în urmă cu 25 de ani, atunci când a venit într-o vizită oficială alături de guvernatorul din Missouri, John Aschcroft.

Fotografia zilei la Timişoara: Poa’ să plouă cât o vrea, pe strada Alba Iulia
Strada Alba Iulia din Timişoara este acoperită de câteva sute de umbrele colorate, în cadrul proiectului "Colorăm oraşul", ajuns la ediţia a patra.

Horia Colibăşanu începe ascensiunea spre vârful Manaslu, unul dintre cei mai periculoşi munţi de peste 8.000 de metri
Echipa slovaco-română urcă spre vârf mâine, 4 mai, a transmis Horia Colibăşanu, prin telefonul cu satelit. Este prima fereastră de vârf pe Manaslu în acest sezon marcat de ceaţă, ninsoare şi vânturi puternice.