adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Timisoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 18.08.2017

FOTO Centrul unui oraş, împânzit de picturi realizate de cel mai rapid caricaturist din lume
Ambasador al turismului românesc şi declarat cel mai rapid caricaturist din lume, Ştefan Popa Popa’s a realizat 11 lucrări pe care le donează unui oraş din vestul ţării. Lucrările vor fi expuse în centrul oraşului – staţiune balneară.

Tânără băgată în spital după un scandal între două clanuri de romi din Timişoara: „O dădeau cu capul de asfalt şi de maşină“
O femeie din Timişoara, membră a unui clan de romi din oraş, a ajuns la spital după ce a fost bătută de membrii unui alt clan din Timişoara. Motivul scandalului ar fi o casă.

Firmele care au avut angajaţi în concediu medical, bătaia de joc a statului: „Este o nesimţire fără limite. E hoţie pe faţă”
Firmele care trebuie să recupereze de la Casa de Asigurări de Sănătate banii plătiţi angajaţilor aflaţi în concediu medical riscă să nu îşi mai primească banii, conform legii. Mai multe documente intrate în posesia „Adevărul” scot la iveală un mecanism prin care firmele care au avut angajaţi în concediu medical pot rămâne fără banii plătiţi deja în locul statului.

Clarvăzătorul intrat la închisoare cu „părintele OTV”, eliberat condiţionat. De ce a refuzat un judecător să-l pună în libertate
Dorel Petru Pârv, unul dintre şantajiştii din dosarul „Dan Diaconescu”, condamnat la patru ani de închisoare, a fost, miercuri, eliberat condiţionat. Pârv, clarvăzător în cadrul emisiunilor de la OTV, a fost eliberat de Tribunalul Timiş după ce Judecătoria Timişoara îi respinsese iniţial cererea de eliberare condiţionată.

VIDEO „Maşini de îndrăgostiţi“, filmate de primărie, cu camera ascunsă.  Ce a vrut primarul să afle
Exasperat de transformarea unui câmp de la marginea oraşului în groapă de gunoi clandestină, un primar a dispus montarea unei camere de supraveghere pentru prinderea celor care aruncă gunoi. Edilul nu i-a prins pe răufăcători, camera video captând doar imagini cu câini vagabonzi şi „maşini de îndrăgostiţi“.

VIDEO Bărbat bătut cu sălbăticie la un bâlci din Banat. Nimeni nu a avut curajul să oprească ploaia de pumni a beţivului
Scene de violenţă extremă, în care un bărbat este lovit cu pumnii în cap, căzând la pământ au fost transmise live pe Facebook. Imaginile au fost realizate cu ocazia unui bâlci organizat într-un oraş din Banat.

VIDEO Un nou filmuleţ scandalos făcut public de „vânătorul de hoţi“
Timişoreanul Cristian Brâncovan, cunoscut şi sub numele de „vânătorul de hoţi” după ce a demarat pe cont propriu o campanie împotriva hoţilor de buzunare, face public un nou filmuleţ scandalos. Camerele de supraveghere l-au surprins pe un cunoscut hoţ de buzunare intrând într-un apartament în timp ce familia era în casă.

Primăria Timişoara a cumpărat în primele opt luni din an peste 6.000 de sticle de apă. Cine produce apa a cărei imagine a fost Adrian Mutu
Peste 6.000 de sticle de apă plată şi minerală de 0,5 l şi 600 de sticle de apă la doi litri, toate marca Perenna, au fost achiziţionate de la începutul anului şi până în prezent de Primăria Timişoara. Apa, produsă de omul de afacerei Teodor Tuducan, a fost cumpărată printr-o firmă care deţine un magazine de cartier.

FOTO Cum arată pixurile de 145 de lei bucata, cumpărate de o primărie pentru a le oferi cadou cu ocazia unei inaugurări
O primărie de comună a achiziţionat prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice 20 de pixuri Heri Silver Effect 3012 în valoare de 145 de lei bucata. Cu aceeaşi ocazie s-a achiziţionat şi un set stilou+pix, în valoare de 245 de lei.

VIDEO Oraşul în care clanurile de romi sunt imposibil de stăpânit: „A spus că dacă nu le dau bani să părăsesc oraşul“
La trei săptămâni de la incidentul în care s-au lovit cu maşinile în trafic, în centrul oraşului, două clanuri rivale au intrat din nou în conflict. De această dată, un BMW a fost distrus cu toporul, iar geamurile unei case au fost sparte.

Cum poţi ajunge vinovat fără vină într-un accident rutier grav. Şoferul care a provocat tragedia poate scăpa nepedepsit
Conducerea pe drumurile publice reprezintă una dintre cele mai mari responsabilităţi, iar o decizie greşită poate provoca tragedii. În astfel de situaţii, inclusiv şoferi nevinovaţi, care au făcut o manevră de evitare a unui accident, pot deveni vinovaţi.

Românul care străbate Dunărea înot, de la izvor până la vărsare, nu poate intra în România odată cu fluviul: „Este ilegal”
Ajuns în Serbia, bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, care şi-a propus să străbată Dunărea înot de la un capăt la celălalt, a anunţat că nu poate intra în România prin dreptul localităţii Baziaş, fiind obligat să intre în ţară prin punctul de trecere a frontierei de la Veliko Gradiste.

Cine este corporatistul arestat în cazul italianului mort după o altercaţie în trafic: „E ultimul om la care te aşteptai să ajungă într-o situaţie de genul ăsta”
Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Timişoara, cetăţean italian, a murit vineri, 11 august, la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma unei bătăi suferite în data de 2 august, cu ocazia unui incident din trafic. Tânărul de 27 de ani arestat în urma incidentului este Dorin Zima, manager în cadrul unei companii din Timişoara şi cunoscut ca un tip liniştit, fără niciun fel de antecedente.

Un italian bătut în trafic din cauza unei oglinzi a murit la o săptămână de la incident
Un bărbat de 63 de ani, cetăţean italian, a murit la aproape o săptămână de la internarea sa în spital ca urmare a unei agresiuni în trafic. Agresorul a fost arestat preventiv.

Timişoara: Trafic feroviar blocat jumătate de oră, după ce un copil de trei ani şi-a prins un picior între şinele de cale ferată
Circulaţia feroviară a fost întreruptă, vineri, aproximativ 30 de minute, în sudul municipiului Timişoara, după ce un copil de trei ani şi-a prins un picior între şinele de cale ferată, la locul incidentului intervenind pompierii.