adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Timisoara

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 25.07.2014

Despăgubiri de 37 de miloane de dolari pentru urmaşii magnatului interbelic Max Ausnit. Prima tranşă a fost plătită. Avocaţii iau jumătate din sumă
Statul Român le-a virat moştenitorilor lui Max Ausnit, marele industriaş interbelic, prima tranşă din despăgubirile pentru uzinele Titan-Nădrag-Călan. Fiul lui Max Ausnit a declarat că avocaţii primesc jumătate din suma totală. Practic, din totalul despăgubirilor avocaţii iau jumătate din sumă, iar restul se împarte între trei moştenitori.

Cadavrul unui tânăr despre care familia crede că a fost ucis, ţinut de mai bine de două luni în congelator la Medicină Legală
Familia lui Daniel Ursu, un tânăr din Timişoara care s-a sinucis la jumătatea lunii mai, la Găeşti, bănuieşte că tânărul a fost ucis şi a cerut o nouă autopsie a cadavrului.

VIDEO Grav accident de muncă în Timiş. Un bărbat a intrat în comă după ce a căzut de la o înălţime de cinci metri
Ambulanţa Lugoj a fost solicitată astăzi să intevină la un accident de muncă petrecut la o firmă de pe strada Timişoarei, informeză www.redesteptarea.ro.

Linkuri Sponsorizate

Cei mai buni elevi din ţară la Memoria Holocaustului. Povestea eroilor care au salvat evrei a luat premiul întâi
Peste 70 de elevi de gimnaziu şi liceu din toată ţara au participat săptămâna trecută, la Lugoj, la Concursul Naţional de Memorie a Holocaustului. Un elev din Timişoara a luat premiul întâi la categoria gimnaziu, iar o elevă din Râmnicu-Vâlcea a luat locul întâi la categoria elevilor de liceu.

FOTO Copaci de 18 milioane de ani, în „Pădurea împietrită” din Banat
În zona Poienii Lupului, locul unde are loc celebrul festival de jazz de la Gărâna (Caras-Severin), există un muzeu în aer liber unicat în România. Este primul muzeu din ţară în care sunt expuşi arbori fosilizaţi, vechi de până la 18 milioane de ani.

Finanţare de peste 6 milioane de euro pentru modernizarea Arsenal Park de la Orăştie
Fraţii Marius şi Emil Cristescu, cei mai bogaţi oameni de afaceri din Timiş, au câştigat un proiect European, pe axa “Dezvoltare durabilă şi promovarea turismului”, în valoare de peste trei milioane de euro, pentru Arsenal Park.

Cinema în aer liber, în Parcul Rozelor. Ecran gonflabil de 120 metri pătraţi şi singurul proiector digital mobil din ţară
Iubitorii de filme au ocazia să vadă producţii nominalizate la Oscar şi Cannes. Proiecţiile din Parcul rozelor încep la ora 21.30, intrarea fiind liberă.

Pistolarul care a ciuruit o maşină în zona stadionului “Dan Păltinişanu” a fost reţinut
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă un bărbat de 38 de ani, bănuit că ar fi tras mai multe focuri de armă în direcţia unui autoturism în care se aflau trei persoane.

FOTO A fost inaugurat la Timişoara cel mai mare pod din PET-uri din lume. Capitala Banatului a bifat o nouă premieră mondială
Cel mai mare pod realizat din PET-uri a fost inaugurat la Timişoara. Cei de la EcoStuff şi voluntarii timişoreni au folosit 104.502 de sticle de plastic.

Cum şi-a propus gigantul rus Gazprom să cucerească vestul României: Vor fi investiţi peste 600 de milioane de euro
Gazprom Neft, divizia petrolieră a gigantului rus, prin NIS Petrol, subsidiara din Serbia, a stabilit un plan de bătaie pe termen lung în judeţul Timiş.

EXCLUSIV Accidentul cu români din Spania. Povestea tânărului mort în drum spre avionul care îl aducea în România să se însoare
Unul dintre românii morţi în accidentul de microbuz din Spania avea 27 de ani, lucra ca şofer de TIR în Spania şi trebuia să vină în România pentru nunta pe care o avea programată în 23 august, la Jimbolia, judeţul Timiş.

VIDEO Asian Dub Foundation, la Festivalul Plai de la Timişoara
Asian Dub Foundation, una dintre cele mai cunoscute trupe de pe scena dub, va concerta la a IX-a ediţie a Festivalului Plai, care va avea loc între 12-14 septembrie 2014.

O sentinţă controversată pe tema mamelor surogat, emisă în premieră naţională la Timişoara, a fost confirmată de CEDO
O decizie a Curţii de Apel Timişoara, emisă recent, în premieră naţională, a creat vâlvă mare în mediul juridic. Cu păreri pro şi contra, sentinţa Curţii de Apel Timişoara a primit o confirmare de la CEDO, care a soluţionat două cazuri similare din Franţa. Decizia CEDO, nu este, însă, definitivă.

VIDEO Documentar despre „Semmeringul bănăţean”. Prima linie ferată montană de pe teritorul ţării, sortită închiderii
În 25 noiembrie 1863, în inima Munţilor Aninei se punea în funcţiune prima cale ferată montană de pe teritoriul actual al României. “Semmeringul bănăţean” va deveni istorie.

Vaporetto pe Bega, din vara anului viitor. Şapte vapoare vor oferi transport public pe apă
În vizită de lucru pe şantierul de pe malurile Begăi, Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a dat asigurări că în 2015 vor circula primele vapoare ale RATT.