adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Timisoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 19.02.2017

Nicolae Robu, precizări despre dosarul DNA în care este suspect: „Mă doare când onoarea, bunul meu cel mai de preţ, îmi este pătată în mod atât de nedrept”
Citat vineri la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost anunţat că este suspect într-un complex dosar de abuz în serviciu, Nicolae Robu susţine că este sută la sută nevinovat. Robu susţine că „este strigător la cer” să fie asociat cu vânzarea a 1.000 de imobile în condiţiile în care în mandatul său s-au vândut doar două apartamente, tranzacţii care au fost avizate de juriştii primăriei.

Deschiderea lotului II al Autostrăzii Lugoj – Deva, amânată pe termen nelimitat. Ministrul Transporturilor: „Şefii de proiect m-au minţit“
Deschiderea lotului II al Autostrăzii Lugoj – Deva, anunţată iniţial pentru 10 februarie şi amânată succesiv, se amână din nou. Anunţul a fost făcut, la Timişoara, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care susţine că a fost minţit de şefii de proiect, care i-au spus că autostrada poate fi deschisă, în condiţiile în care mai era de lucru.

UPDATE Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi fostul primar, Gheorghe Ciuhandu, urmăriţi penal într-un dosar cu nume grele şi prejudiciu uriaş
Primarul Timişoarei Nicolae Robu, viceprimarul Dan Diaconu, fostul secretar al Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, şi trei funcţionari din Primăria Timişoara sunt audiaţi la structura centrală a DNA în dosarul afacerii „112”. E vorba de ancheta care vizează modul în care mii de locuinţe au fost vândute de Primăria Timişoara în baza legii 112.

Curtea de Conturi a României, învinsă în instanţă de un angajat sancţionat la cererea unui medic celebru
Curtea de Apel Timişoara a emis sentinţa finală într-un litigiu de muncă în care un auditor al Curţii de Conturi Timiş a contestat o sancţiune primită din partea Curţii de Conturi a României. Auditorul, sancţionat după descoperirea unor nereguli comise de un medic renumit, a obţinut în instanţă anularea sancţiunii disciplinare.

Cântăreaţa care a renunţat la New York pentru a ajunge vedetă în Banat. „Mereu am ştiut că mă voi întoarce acasă“ VIDEO
Andreea Voica a decis să renunţe la viaţa din America, unde a emigrat împreună cu părinţii, pentru a putea cânta bănăţenilor ei.

O doamnă în vârstă care vine la mitinguri cu mesajul „Mai rezist! Deci exist“ a ajuns vedetă pe Facebook. „Încearcă să ne cumpere cu 100 de lei. Eu renunţ la ei“
Fotografiile realizate duminică cu o femeie în vârstă, care purta la piept o pancartă pe care scrie „Mai rezist! Deci exist”, au devenit virale pe Facebook. Vă spunem cine este această persoană.

Inaugurarea unui petic de autostradă înseamnă speranţa unei vieţi mai bune pentru locuitorii din Ţara Făgetului
După remedierea unor probleme la terasament şi canalul de scurgere, primul tronson din Lotul II al autostrăzii Lugoj-Deva ar putea fi deschisă circulaţiei, vineri, 17 februarie.

Un fost fotbalist antrenat de Gică Hagi, la Poli Timişoara, a deschis o franciză cu care face concurenţă McDonalds-ului
Remus Cosovanu – fost fotbalist la Poli Timişoara, a devenit antreprenor pe piaţa de fast-food. Acesta a deschis primul său restaurant Spartan, în Timişoara.

UPDATE Femeia despre care s-a crezut că a fost răpită, găsită moartă în casa liftului de la magazinul Bega
Marina Budeanu, femeia de 58 de ani din Timişoara dată dispărută de familie în urmă cu două zile a fost găsită moartă.

Cum a ajuns o şcoală „de fiţe“ să fie inclusă într-un program destinat elevilor săraci. Director: „Nici noi nu am înţeles“
Guvernul României derulează un program pilot prin care elevilor din 50 de şcoli din toată ţara li se acordă o masă caldă sau un pachet alimentar în valoare de 7 lei/zi. Programul îi vizează în primul rând pe elevii din „medii dezavantajate geografic, economic sau social”. Din acest motiv, includerea în program a unei şcoli din Timişoara, considerată „de fiţe“, a surprins atât conducerea şcolii, cât şi pe cea a inspectoratului.

Biserica din Timişoara convertită de Armata Roşie în centrală telefonică. Turnul a fost ciuruit de tiruri de artilerie
Biserica romano-catolică din cartierul Fratelia are o poveste inedită. Consacrarea bisericii a fost făcută în 6 iulie 1930 de către episcopul Augustin Pacha.

Cea mai vârstnică timişoreancă a împlinit 105 ani. Secretul longevităţii: mereu i-a plăcut mierea
Luisa Steinfeld s-a născut la Timişoara în 7 februarie 1912, însă de foarte mulţi ani trăieşte în Germania, la Traunreut (regiunea Traunstein).

O femeie de 58 de ani din Timişoara dispărută fără urmă. Familia suspectează că femeia a fost răpită de pe stradă
Poliţiştii din Timişoara sunt în alertă după ce fiul unei femei în vârstă de 58 din Timişoara a anunţat dispariţia mamei sale, care a plecat luni dimineaţa la lucru, dar nu a mai ajuns, având totodată telefonul închis. Familia a refăcut traseul femeii, iar în baza unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere, fiul femeii crede că mama sa a fost luată cu forţa de pe stradă.

Îndrăgostiţii au transformat un pod din Timişoara. Îşi pecetluiesc dragostea, după ce aruncă şi cheia lacătului în Bega
Sute de lacăte au fost închise pe gardul de pe pasarela pietonală de peste Bega, de la Parcul Copiilor. Iniţiativa aparţine tinerilor din clubul Rotaract.

Programul cornul şi laptele a rămas fără lapte, în Timiş. În şcoli se distribuie doar cornul: „Au fost nişte încurcături”
Programul prin care se distribuie cornul şi laptele în şcolile din Timiş a fost suspendat parţial, în sensul că elevii care beneficiau de acest program vor primi în peioada următoare doar cornul. Licitaţia pentru desemnarea firmei care să distribuie laptele este în desfăşurare.