adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 18.04.2015

Cum a făcut România din Bibliile primite de la americani hârtie igienică: „Pe unele role găseai fragmente de versete biblice”
Din dorinţa de a persecuta creştinilor, Nicolae Ceauşescu a comandat distrugerea a 20.000 de Biblii venite din Statele Unite ale Americii.

Produse câştigătoare la loteria fiscală: bere la doi litri, pulover second hand, ciorbă de văcuţă, tobă de casă, cremă de picioare sau colac de WC
Ce poate cumpăra un român cu o sumă cuprinsă între 6 şi 7 lei? Răspunsul îl găsim în bonurile declarate câştigătoare la loteria fiscală. Potrivit unor date intrate în posesia „Adevărul” produsele care se regăsesc pe bonurile fiscale câştigătoare sunt diverse. Cele mai frecvente sunt pâinea, dulciurile, legumele sau sucurile, dar sunt şi produse pe care nu le cumperi în fiecare zi.

Linkuri Sponsorizate

VIDEO Bătaie de joc. O pistă de biciclete nou-construită într-un cartier de vile din Timişoara este atât de îngustă că nu ai loc cu bicicleta: are 35 de centimetri
O pistă pentru biciclete făcută pe o stradă recent reabilitată din Timişoara ajunge să aibă o lăţime de aproximativ 35 de centimetri.

Sentinţă finală. Primăria Timişoara a „pompat” ilegal 30 de milioane de lei în echipa de fotba Poli, patronată de Marian Iancu. Banii trebuie recuperaţi
Curtea de Apel Timişoara a emis sentinţa finală în dosarul în care Primăria Timişoara a contestat raportul Curţii de Conturi prin care se constata finanţarea ilegală a echipei de fotbal Poli din Marian Iancu cu aproape 30 de milioane de lei.

FOTO Pe urmele lui Vincenţiu Babeş, parlamentar român timp de 30 de ani la Budapesta. Osemintele sale au fost aduse la Hodoni după două decenii de la moarte
Vinceţiu Babeş este una din personalităţile marcante pe care le-a dat Timişul. Renumitul politician român s-a născut în satul Hodoni, la 20 de kilometri de Timişoara.

Proces cu clanul Cârpaci pentru unul din cele mai importante monumente istorice din Timişoara, pierdut din cauza incompetenţei autorităţilor
Judecătorii Tribunalului Timiş au redactat motivarea sentinţei prin care Primăria Timişoara a pierdut un proces extrem de important cu proprietarii vilei Muhle, imobil de o valoare istorică inestimabilă. Documentul intrat în posesia „Adevărul” scoate la iveală incompetenţa juriştilor din Primăria Timişoara care au deschis un proces în aşa fel încât şansele de reuşită erau nule încă înainte de începerea procesului.

Percheziţii de amploare la o reţea acuzată că a plasat în România sute de mii de euro falsificaţi de mafia italiană
Procurorii DIICOT sprijiniţi de poliţiştii de la Crimă Organizată au descins joi dimineaţa în mai multe locaţii din Timiş şi Arad pentru destructurarea unei reţele acuzate că a plasat pe piaţă sute de mii de euro falisificaţi.

Ceauşescu a făcut crize de nervi că nu a primit Nobelul pentru Pace. „Ani la rând a recrutat oameni influenţi care să-l ajute să aducă premiul în România”
Nicolae Ceauşescu s-a simţit îndreptăţit să primească Nobelul pentru Pace pentru rolul jucat în negocierile de pace între Israel şi Egipt, din 1977.

Fiica unei judecătoare, şantajată cu poze indecente pe Facebook, trebuie să primească 10.000 de euro daune morale. Şantajistul, condamnat cu suspendare
Tribunalul Timiş a emis prima sentinţă într-un dosar penal în care un tânăr din Timişoara este judecat pentru că a şantajat-o pe fosta iubită, fiica unei judecătoare din Timişoara, cu poze indecente. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Timişoara.

FOTO Povestea bisericii macedoromânilor din Budapesta, care a fost confiscată de ortodocşii ruşi
Grecii şi macedoromânii din Pesta şi-au construit biserica de pe malul Dunării, aceasta devenind una dintre clădirile renumite din capitala Ungariei.

FOTO Cum vă place mai mult Piaţa Libertăţii: Verde sau cheală? Scepticii cred că la vară vom avea saună, iar la iarnă patinoar natural
Timişorenii sunt împărţiţi când vine vorba de aspectul Pieţei Libertăţii. Unii tânjesc după zona verde de altădată, alţii sunt mulţumiţi cu cercurile din în jurul monumentului.

Cadavrul unui tânăr de 26 de ani din Craiova, descoperit fără mâini şi fără picioare într-o pădure din Timiş
Un pădurar a făcut o descoperire macabră într-o pădure de lângă municipiul Lugoj. Într-o pădure de la marginea oraşului, pădurarul a găsit un cadavru în stare de putrefacţie căruia îi lipseau atât membrele superioare, cât şi cele inferioare.

VIDEO Un nou nume mare la JazzTM 2015. Liv Warfield din trupa legendarului Prince va concerta la Timişoara
Liv Warfield a fost solista lui Prince în The New Pover Generation, iar Hornz a reprezentat secţiunea de suflători a uneia dintre cele mai bune trupe formate de Prince.

FOTO Opera Română şi Teatrul Naţional din Timişoara sunt greu accesibile persoanelor cu handicap
Asociaţia Ceva de spus a realizat un experiment pentru a demonstra cât de greu le este persoanelor cu handicap să ajungă la cultură în clădirea Operei şi a Teatrului.