adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 23.10.2014

STENOGRAME Cum „s-au faultat“ milioane de euro din bani publici în fotbalul penal: „Ne doream să aveţi şi bunele, şi relele“
DNA cercetează modul în care peste şapte milioane de euro, bani publici, „s-au pompat” într-o firmă a condamnatului Marian Iancu. Stenogramele şedinţelor de  Consiliu Local prin care s-a aprobat alocarea banilor scoate la iveală graba cu care consilierii au aprobat finanţarea ilegală a echipei de fotbal cu peste şapte milioane de euro. Un detaliu: deciziile s-au luat în şedinţe extraordinare.

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin, care este şi profesor de Drept, prins în flagrant de procurorii DNA
Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin, profesor la Facultatea de Drept a Universităţii Constantin Drăgan din Lugoj este cercetat pentru fapte de corupţie, fiind acuzat că a luat mită pentru promovarea unui student. Procurorii DNA le-au organizat colegului lor şi un flagrant.

FOTO O autocisternă înmatriculată în România s-a răsturnat în Ungaria. O persoană a decedat
Accidentul a avut loc joi în apropierea oraşului Szolnok, din Ungaria. O autocisternă MAN, înmatriculată în România, a intrat într-o furgonetă Peugeot.

Linkuri Sponsorizate

EXCLUSIV Unul dintre cei mai scumpi fotografi de nunţi din România pierde 84% din venituri pentru că refuză să mai lucreze sâmbăta, din motive religioase
Plasat într-un top neoficial în primii 15 fotografi de nunţi din România şi cunoscut în ţară şi în străinătate, Sergio Malik, bySergio, cum îl ştiu fanii, refuză să mai facă poze la nunţi sâmbăta. Motivul este unul religios, iar cum majoritatea nunţilor sunt sâmbăta, fotograful, ale cărui tarife pornesc de la 2.000 de euro, susţine că asta înseamnă o pierdere de 84 la sută din venituri.

Eveniment de marcă la Timişoara: Festivalul Internaţional de Literatură “La Vest de Est / La Est de Vest”
A început la Timişoara cea de a treia ediţie a Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara (FILTM), care reuneşte în capitala Banatului scriitori din România, Ungaria, Croaţia, Franţa, Albania, Elveţia şi Anglia.

Programul de iarnă la Aeroportul Internaţional Timişoara. Se introduc patru noi curse în perioada următoare
Programul de iarnă la Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” intră în vigoare duminică 26 octombrie 2014. Vor fi introduse şi noi destinaţii accesibile direct de la Timişoara.

FOTO Cum ar arăta Timişoara dacă nu s-ar fi demolat zidurile cetăţii. Un arhitect vorbeşte despre o „teorie a conspiraţiei”
Arhitectul Valentin Luca vine cu noi perspective asupra Timişoarei în volumul II al cărţii “Cetatea Timişoarei”. Acesta tratează felul în care ar fi putut să arate azi cetatea Timişoarei dacă nu s-ar fi demolat zidurile, dar şi o “teorie a conspiratiei.

O reţea de traficanţi de migranţi a fost destructurată la Timişoara
Poliţiştii şi jandarmii au descins în această dimineaţă la opt locuinţe într-o acţiune care vizează destructurarea unei reţele de trafcicanţi de migranţi.

Muncitorii cu pelerine l-au convins pe primarul Timişoarei că traficul prin pasajul Michelangelo va fi deschis în „Decembrie 2014!”
Priamarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, marţi, că lucrările de la pasajul Michelangelo au avansat şi circulaţia rutieră poate fi deschisă în variantă finală în câteva săptămâni, „fără a fi considerat acesta un angajament”. Miercuri, primarul s-a răzgândit şi a anunţat deschiderea circulaţiei în luna decembrie, indiferent de condiţiile meteo. Motivul: muncitori cu pelerine de ploaie pe cap împânzesc şantierul.

Noua distracţie a tinerilor plictisiţi şi prost crescuţi: turarea motoarelor  bolizilor
Poliţşii locali din Timişoara nu contenesc să împartă amenzi tinerilor care confundă oraşul cu pestele de Formula 1.

ADR Vest a semnat contractele de finanţare pentru modernizarea unor şcoli din Oraviţa şi Orăştie
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat astăzi contractele de finanţare pentru reabilitarea şi extinderea şcolii de arte şi meserii din Oraviţa şi a şcolii gimnaziale „Dominic Stanca” din Orăştie.

Puternica industrie automotive din vestul României dă de lucru absolvenţilor de la Politehnică
Mulţi studenţi de la Universitatea Politehnică din Timişoara au deja un loc de muncă asigurat în industria automotive.

Timişoara şi-a ales conceptul pentru Capitala Culturală Europeană 2021. S-a renunţat la Revoluţie în favoarea Begăi
Channel of Cultures prezintă întregului continent european un oraş care a reuşit să demonstreze că diversitatea este un adevărat atu.

FOTO Misterioasa curte a lutheranilor din Timişoara păstrează aerul începutului de secol XIX
Biserica Lutherană din Timişoara a aniversat 175 de ani de la sfinţire. Casa parohială a fost construită însă în anul 1832.

EXCLUSIV Dosarul „Poli” de la DNA. Procurorii anchetează, Cojocari driblează. Secretarul primăriei este la un turneu de fotbal în Turcia
Procurorii DNA au descins marţi la Primăria Timişoara pentru a verifica modul în care Consiliul Local a finanţat în perioada 2008-2012 echipa de fotbal patronată de Marian Iancu. Ajunşi la primărie pentru procurorii au solicitat o serie de documente. Pentru lămuriri a fost chemat şi secretarul Ioan Cojocari. Acesta nu a fost de găsit, fiind plecat la un turneu de fotbal din Turcia, alături de mai mulţi funcţionari din primărie.