adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 25.10.2014

Un CEO olandez şi colegii săi români, săltaţi de DNA chiar dintr-un restaurant. Ancheta vizează contracte cu Ministerul Sănătăţii
Procurorii DNA au organizat vineri seara o acţiune în forţă într-un dosar de corupţie în care managerul unei firme olandeze şi colegii lui de la subsidiara din România sunt suspectaţi de fapte de corupţie în derularea unor contracte de livrare a unor echipamente medicale către spitale din România.

Procuror acuzat de o şpagă penibilă, pus sub control judiciar într-un dosar de corupţie
Anchetat de DNA pentru fapte de corupţie, procurorul Valentin Cârstea, de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin, este acuzat că fapte de corupţie după ce a luat mită mai multe produse electronice. Şpaga ar fi reprezentat şi alimente, care potrivit unor surse judiciare au fost de-a dreptul penibile.

Ministru aflat în vizită pe „moşia” baronului Frunzăverde, exasperat de drumul pe care localnicii îşi distrug maşinile zilnic
Ministrul delegat pentru Apă, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, a vizitat joi morile de apă de la Eftimie Murgu, judeţul Caraş-Severin. Ministrul, aflat pentru o zi în localitatea morilor de apă unice în Europa, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de starea în care se află drumul judeţean pe care localnicii „păstoriţi” de ani de zile de baronul Sorin Frunzăverde, preşedinte al CJ, îşi distrug maşinile, fiind singurul drum de acces în comună.

Linkuri Sponsorizate

FOTO Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis, la Timişoara: Mii de persoane au asistat la mitingul din Parcul Rozelor
Candidatul ACL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, a efectuat vineri, o vizită în Timişoara. Acesta şi-a lansat cartea la Casa Adam Muller Guttenbrun, iar apoi a participat la mitingul electoral din Parcul Rozelor.

STENOGRAME Cum „s-au faultat“ milioane de euro din bani publici în fotbalul penal: „Ne doream să aveţi şi bunele, şi relele“
DNA cercetează modul în care peste şapte milioane de euro, bani publici, „s-au pompat” într-o firmă a condamnatului Marian Iancu. Stenogramele şedinţelor de  Consiliu Local prin care s-a aprobat alocarea banilor scoate la iveală graba cu care consilierii au aprobat finanţarea ilegală a echipei de fotbal cu peste şapte milioane de euro. Un detaliu: deciziile s-au luat în şedinţe extraordinare.

UPDATE Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin, care este şi profesor de Drept, prins în flagrant de procurorii DNA
Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin, profesor la Facultatea de Drept a Universităţii Constantin Drăgan din Lugoj este cercetat pentru fapte de corupţie, fiind acuzat că a luat mită pentru promovarea unui student. Procurorii DNA le-au organizat colegului lor şi un flagrant.

FOTO O autocisternă înmatriculată în România s-a răsturnat în Ungaria. O persoană a decedat
Accidentul a avut loc joi în apropierea oraşului Szolnok, din Ungaria. O autocisternă MAN, înmatriculată în România, a intrat într-o furgonetă Peugeot.

EXCLUSIV Unul dintre cei mai scumpi fotografi de nunţi din România pierde 84% din venituri pentru că refuză să mai lucreze sâmbăta, din motive religioase
Plasat într-un top neoficial în primii 15 fotografi de nunţi din România şi cunoscut în ţară şi în străinătate, Sergio Malik, bySergio, cum îl ştiu fanii, refuză să mai facă poze la nunţi sâmbăta. Motivul este unul religios, iar cum majoritatea nunţilor sunt sâmbăta, fotograful, ale cărui tarife pornesc de la 1.700 de euro, susţine că asta înseamnă o pierdere de 84 la sută din venituri.

Eveniment de marcă la Timişoara: Festivalul Internaţional de Literatură “La Vest de Est / La Est de Vest”
A început la Timişoara cea de a treia ediţie a Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara (FILTM), care reuneşte în capitala Banatului scriitori din România, Ungaria, Croaţia, Franţa, Albania, Elveţia şi Anglia.

Programul de iarnă la Aeroportul Internaţional Timişoara. Se introduc patru noi curse în perioada următoare
Programul de iarnă la Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” intră în vigoare duminică 26 octombrie 2014. Vor fi introduse şi noi destinaţii accesibile direct de la Timişoara.

FOTO Cum ar arăta Timişoara dacă nu s-ar fi demolat zidurile cetăţii. Un arhitect vorbeşte despre o „teorie a conspiraţie”
Arhitectul Valentin Luca vine cu noi perspective asupra Timişoarei în volumul II al cărţii “Cetatea Timişoarei”. Acesta tratează felul în care ar fi putut să arate azi cetatea Timişoarei dacă nu s-ar fi demolat zidurile, dar şi o “teorie a conspiratiei.

O reţea de traficanţi de migranţi a fost destructurată la Timişoara
Poliţiştii şi jandarmii au descins în această dimineaţă la opt locuinţe într-o acţiune care vizează destructurarea unei reţele de trafcicanţi de migranţi.

Muncitorii cu pelerine l-au convins pe primarul Timişoarei că traficul prin pasajul Michelangelo va fi deschis în „Decembrie 2014!”
Priamarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, marţi, că lucrările de la pasajul Michelangelo au avansat şi circulaţia rutieră poate fi deschisă în variantă finală în câteva săptămâni, „fără a fi considerat acesta un angajament”. Miercuri, primarul s-a răzgândit şi a anunţat deschiderea circulaţiei în luna decembrie, indiferent de condiţiile meteo. Motivul: muncitori cu pelerine de ploaie pe cap împânzesc şantierul.

Noua distracţie a tinerilor plictisiţi şi prost crescuţi: turarea motoarelor  bolizilor
Poliţşii locali din Timişoara nu contenesc să împartă amenzi tinerilor care confundă oraşul cu pestele de Formula 1.

ADR Vest a semnat contractele de finanţare pentru modernizarea unor şcoli din Oraviţa şi Orăştie
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat astăzi contractele de finanţare pentru reabilitarea şi extinderea şcolii de arte şi meserii din Oraviţa şi a şcolii gimnaziale „Dominic Stanca” din Orăştie.