adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Timisoara - Ultimele stiri Adevarul Timisoara - 23.11.2014

Medic acuzat că a omorât o fată pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului: „Nu am văzut pe nimeni şi deodată am auzit o bubuitură”
Gheorghe Beg, un medic din Caraş-Severin, acuzat că a  ucis o fată pe trecerea de pietoni după care a fugit de la locul accidentului va fi cercetat în libertate. Decizia a fost luată sâmbătă de magistraţii Judecătoriei Caransebeş, care au respins cererea de arest la domiciliu, formulată de procurori.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, părăseşte politica mare
Copreşedinte al noului PNL Timiş şi fost preşedinte al PD-L, postură din care a fost ales şi preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a luat o decizie care resetează jocurile politice din Timiş. Ostaficiuc s-a retras din funcţia de copreşedinte al PNL, rămânând un simplu membru de partid.

Mega PNL-ul care a „înghiţit” PD-L funcţionează ca două partide separate: „Avem conduceri bicefale. Vom avea o conducere monocefală”
După ce s-au bucurat împreună de rezultatu alegerilor prezidenţiale din Timiş, ca reprezentanţi ai ACL, liberalii şi democrat-liberalii din Timiş, care ar fi trebuit să funcţioneze de luni ca membri ai aceluiaşi partid, PNL, se unesc cu greu, apărând între membri celor două partide şi primele…animozităţi.

Linkuri Sponsorizate

Cadavrul unei femei ucise în Portugalia, adus de ucigaş până în România pe scaunul din spate al maşinii
Poliţiştii bănăţeni investighează un caz macabru din Caraş-Severin. Un bărbat este acuzat că şi-a ucis concubina în Portugalia şi a adus-o în România pe bancheta din spate a maşinii. Potrivit www.resita.ro, cazul a fost sesizat de un vecin al bărbatului care se pregătea să îşi îngroape concubina.

Luteranii din vestul ţării se bucură pentru preşedintele Klaus Iohannis: "Nu face tam-tam din religia lui"
În urma alegerilor prezidenţiale din noiembrie, România are un preşedinte sas şi creştin evanghelic luteran. Jurnaliştii Adevărul au discutat cu mai mulţi preoţi lutherani care au vorbit despre comunitatea credincioşilor şi despre particularităţile bisericii luterane.

Sinistrată şi umilită de Tăriceanu acum 10 ani, o femeie a fost poreclită „Tăriceanca”. La alegerile pentru preşedinte s-a răzbunat prin vot
Viorica Bogdanovici, o femeie din localitatea timişeană Otelec a ajuns celebră după ce, la inundaţiile din 2005, premierul de la vremea respectivă, Călin Popescu Tăriceanu, aflat în vizită la sinistraţi, a luat-o peste picior spunând că nu poate să îi facă hotel ca să o cazeze. La aproape 10 ani de la momentul respectiv, femeia şi-a refăcut viaţa, dar sătenii au botezat-o „Tăriceanca”.

Programul manifestărilor organizate la Timişoara de Ziua Naţională a României
Timişorenii sunt invitaţi să participe la evenimentele care vor avea loc în oraş cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Concertele serii vor fi cu Desant şi Proconsul.

FOTO Refacerea şi consolidarea malurilor Begăi, finanţate de UE cu peste 4 milioane de euro, sunt în grafic
Apele Române prin Administaţia Bazinală de Apă Banat implementează proiectul “Refacere  consolidări canal Bega în Timişoara”. Aproximativ 60%  din totalul lucrărilor prevăzute în proiect au fost realizate deja.

Două zile în care puteţi scăpa de anvelopele uzate. Cauciucul va fi prelucrat şi transformat în negru de fum
Voluntarii de la ECO Club Timişoara organizează cea de-a cincea ediţie de colectare a anvelopelor uzate din oraşul de pe Bega.

Tailor Căcărează, trimis în judecată pentru evaziune fiscală cu cereale
Procurorii Curţii de Apel Timişoara anunţă trimiterea în judecată a două persoane acuzate de evaziune fiscală. Potrivit procurorilor cei doi care au fost deferiţi justiţiei sunt Tailor Vasile Căcărează şi Dumitru Căcărează.

Fostul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, audiat de procurori în dosarul de retrocedare a unei vile din centrul Timişoarei
Gheorghe Ciuhandu a fost citat, marţi dimineaţa, ca martor, într-un dosar al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care vizează retrocedarea unei clădiri de pe strada Trandafirilor numărul 5. În acelaşi dosar au mai fost audiaţi, tot ca martori, secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, şi fostul şef al Direcţiei de Patrimoniu, Nicuşor Miuţ.

VIDEO Noua ispravă a “Omului-Păianjen”, nerecomandată celor slabi de inimă. A urcat fără asigurare pe un coş de fum înalt de 280 de metri
Flaviu Cernescu, cunoscutul practicant de slakline, unul din noile sporturi extreme care au pătruns în România, a urcat, fără asigurare, pe un coş de fum înalt de 280 de metri.

FOTO Povestea celei mai vechi biserici ortodoxe române din zona Cetate a Timişoarei. Comuniştii au transformat-o în depozit de fruncte şi legume
Este cunoscută cu numele de Biserica Militarilor şi se află în Piaţa 700 din Timişoara. Lăcaşul de cult a fost amenajat în Bastionul Eugeniu, după unirea Banatului cu România.

Primar de oraş care a schimbat două partide în doi ani şi s-a „ţepuit” cu ordonanţa traseiştilor: „Regret că am intrat în politică”
Decizia primarilor din Timiş care au crezut că dau lovitura sărind în braţele PSD profitând de ordonanţa traseiştilor s-a dovedit a fi un mare eşec. Pe lângă faptul că în multe din localităţile pe care le conduc, Victor Ponta a pierdut alegerile, candidatul PSD a pierdut şi la nivel naţional, iar fondurile promise odată cu migrarea la PSD sunt acum incerte.

Timişoara are un laborator de geofizică unic în România. Datările de vârstă prin metoda Carbon 14 se pot face acum la Szeged
Arheologii, muzeografii şi cercetătorii din zona de Vest nu vor mai fi nevoiţi să meargă la Bucureşti, unde se află singurul laborator de datare prin metoda Carbon 14.