adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Targoviste

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 19.09.2014

FOTO Bătrână îngropată în spatele casei de fiul ei. Nu se cunoaşte, deocamdată, cauza morţii
Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Voineşti, este principalul suspect într-un caz mai puţin obişnuit. Omul a recunoscut, în faţa anchetatorilor, că şi-a îngropat mama în spatele casei, în urmă cu trei ani. Nu se ştie deocamdată dacă femeia a murit de mâna fiului său sau de moarte naturală.

Salariaţii de la Ţuicani-Moreni vor protesta, astăzi, la Târgovişte
De ani întregi, angajaţii Centrului Ţuicani încearcă să obţină drepturile conferite de lege pentru munca dificilă pe care o prestează cu persoane grav bolnave. Cei 100 de angajaţi ai Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Ţuicani-Moreni nu au reuşit să obţină fondurile pentru plata drepturilor salariale acordate de lege şi de Contractul Colectiv de Muncă.

Un tânăr actor care şi-a făcut stagiatura la Tony Bulandra, noul prezentator la Cronica Cârcotaşilor
Emisiunea Cronica Cârcotaşilor va avea doi noi prezentantori din acest sezon, după ce Găinuşa şi Dezbrăcatu au părăsit proiectul.

Linkuri Sponsorizate

Reţea de parcuri fotovoltaice în sudul României. Comuna Nucet, inclusă într-un proiect de 20 de mil. euro
În mai puţin de un an, o firmă privată (Power Clouds ) a investit în România 20 de milione de euro într-o reţea de parcuri fotovoltaice alcătuită din cinci mari parcuri fotovoltaice, amplasate între Scorniceşti şi Nucet, judeţul Dâmboviţa.

Ciocăneşti, pe lista comunelor care primesc "milioane" pentru a ieşi din "colaps financiar"
Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri o hotărâre pentru suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) cu suma de 25,584 milioane lei, în scopul deblocării financiare a 11 localităţi aflate în insolvenţă, în executare silită sau în imposibilitate de plată.

155 de chimişti, din toată lumea, participă la Conferinţa Internaţională de Chimie Analitică, de la Târgovişte
La Universitatea Valahia din Târgovişte a debutat, miercuri, cea de-a doua conferinţă internaţională de Chimie Analitică. Evenimentul se va încheia pe data de 21 Septembrie.

Problemele de la Petru Cercel, remediate. În total s-au investit, din fonduri europene, 5,4 milioane de lei
Liceul "Pentru Cercel", din Târgovişte, a beneficiat de fonduri europene în valoare totală de 5,4 milioane de lei. PLucrările ar fi trebuit să se termine la 28 septembrie 2014, însă au fost finalizate mai repede, aşa că elevii s-au mutat în casă nouă.

Peste 900 de dâmboviţeni au fost muşcaţi de câini, de la începutul anului
Peste 900 de dâmboviţeni au ajuns, de la începutul anului, la Secţia de Boli Infecţioase din Târgovişte, după ce au fost muşcaţi de câini. Cel mai uşor, aceştia pot scăpa cu toaletarea plăgii, dacă patrupedul nu prezintă risc de rabie, dar, în cazurile mai dificile, se ajunge până la vaccin antirabic în trei reprize, antitetanic şi chiar antibiotic.

La 1 octombrie începe renovarea Secţiei de Boli Infecţioase
Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte se va muta, începând cu 1 octombrie, pentru renovarea actualului sediu.

Schimb de experienţă realizat de voluntarii ED Târgovişte la alt centru din România
Schimburile de experienţă realizate în anii anteriori la alte centre EDIC ori la Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi-au dovedit eficienţa prin familiarizarea voluntarilor noştri cu metodele şi strategiile de lucru, cu iniţiativele ED Şelimbăr, Vâlcea, Bucureşti sau Târnave.

Mircea Diaconu şi Renate Weber, în PE: România va primi 3,5 milioane de euro pentru păcăleala ruşilor de la Târgovişte
Renate Weber şi Mircea Diaconu consideră că au reuşit să-i convingă pe membrii UE să acorde României o sumă importantă după ce ruşii de la Mechel au anunţat, în urmă cu trei ani, că vor investi sute de milioane de euro în industria sârmei, la Câmpia Turzii şi la Târgovişte. Însă, în locul dezvoltării, ruşii au recurs la concedieri masive.

Peste 1000 de locuri de muncă sunt disponibile în străinătate prin reţeaua Eures
Dâmboviţenii care doresc să-şi găsească un loc de muncă în Uniunea Europeană au la dispoziţie, săptămâna aceasta, peste 1000 de locuri de muncă vacante.

Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino din Târgovişte e în top de 20 de ani
Luni, 15 septembrie, s-au împlinit 20 de ani de la deschiderea Colegiului Naţional “Constantin Cantacuzino” din Târgovişte. Profesori care au activat pe parcursul acestor ani la colegiu s-au reunit, ieri, au depănat amintiri şi au sărbătorit împreuna acest moment.

Campioana CSM Târgovişte a câştigat prima ediţie a Supercupei României la baschet feminin
Campioana României la baschet feminin CSM Târgovişte a câştigat, marţi, la Bucureşti, prima ediţie a Supercupei României, după ce a învins formaţia ICIM Arad, cu scorul de 97-67 (48-41).

Sorana Cîrstea a pierdut, în China, împotriva unei jucătoare de pe locul 226
Sorana Cîrstea a continuat marţi seria rezultatelor proaste din acest an. Tenismena târgovişteană a fost eliminată încă din prima rundă a turneului de la Guangzhou (China) de croată Petra Martic, jucătoare venită din calificări şi aflată pe poziţia 226 în clasamentul WTA.