adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Targoviste

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 30.04.2016

VIDEO Traficul greu care dărâmă casele. Primar: „Nu mai ştii când e cutremur sau când trec maşini”
Zeci de case din comuna dâmboviţeană Lunguleţu sunt afectate de traficul greu de pe Drumul Naţional 7. Localnicii spun că sunt nevoiţi să repare locuinţele periodic. Oamenii arată cu degetul între şoferii de TIR care îşi încarcă peste măsură autovehiculele.

Lumina Sfântă de la Ierusalim ajunge în această seară, la Târgovişte. Mesajul ÎPS Nifon cu ocazia sărbătorilor pascale
Sâmbătă, 30 aprilie, începând cu ora 23.30, Slujba Învierii şi Sf. Liturghie Arhierească vor fi oficiate, la Catedrala din Târgovişte, cu ocazia celei mai mari sărbători creştine, Învierea Domnului, de către Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoţit de un sobor de preoţi şi diaconi.

VIDEO Pescar înecat în râul Argeş, căutat cu barca de pompierii dâmboviţeni
Pompierii intervin, sâmbătă, pentru căutarea unui pescare care s-a înecat în apele râului Argeş. Bărbatul a fost văzut la pescuit, iar martorii spun că, la un moment dat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut în apă.

Cum pot fi scoase drogurile din creier şi în cât timp dependenţii revin la o stare normală - explicaţia specialiştilor
Drogurile sunt nişte substanţe care acţionează direct asupra creierului, şi ne referim aici inclusiv la alcool sau ţigări. Atunci când cineva consumă pentru o perioadă îndelungată de timp, ele lasă urme, spun specialiştii, care ajung să nu se mai remedieze, poate, toată viaţa.

Calea Luminii s-a aprins, din nou, la Târgovişte. 2017 lumânări au luminat bătrânul Bulevard al Castanilor FOTO VIDEO
Bulevardul Castanilor din Târgovişte a fost, din nou, luminat de mii de lumânări. 2017 candele au fost aprinse de Primăria Târgovişte şi Arhiepiscopia Târgovişte pe traseul Mitropolie - Piaţa Mihai Viteazul - Bulevard - Gara Târgovişte.

Ansamblul Monumental „Curtea Domnească” poate fi vizitat în vacanţa de Paşte
Minivacanţa de 1 Mai reprezintă un prilej deosebit pentru dâmboviţenii şi turiştii care doresc să afle informaţii importante despre istoria vechii  Cetăţi de Scaun. Pentru ei sau pentru cei care doresc să petreacă aceste zile într-un mod aparte, muzeele dâmboviţene  sunt deschise pentru vizitare.

Sfârşit terifiant pentru o femeie din Pucioasa. Rudele spun că băiatul ei a omorât-o şi a băgat-o în WC-ul din curte VIDEO
Descoperire şocantă în oraşul Pucioasa, din Dâmboviţa, unde o femeie de 54 de ani a fost găsită moartă în wc-ul din gospodărie. Dispăruse de două zile de acasă şi nimeni nu mai ştia de ea. Cel care le-a dat de bănuit a fost chiar câinele din curte.

Când ne face rău consumul de apă şi ce probleme trebuie să îţi faci dacă ajungi să bei între 5 şi 7 litri de apă pe zi
Apa poate fi şi dăunătoare dacă o bem în cantităţi mari, atunci când este contaminată, de exemplu. De asemenea, consumul mare de apă demască o boală ascunsă şi trebuie să mergem imediat la medic.

Un copil scăpat din ochi de bunica sa a murit după ce a căzut într-un puţ cu petrol VIDEO
Durere mare într-o familie din comuna dâmboviţeană Cobia, unde un copil de doar un an şi şapte luni a murit după ce a căzut într-un puţ plin cu petrol, neasigurat. Micuţul a fost scăpat din ochi de către bunica sa pentru câteva clipe. Părinţii au aflat tocmai în Anglia vestea tragică, acolo unde sunt plecaţi la muncă

„Calea Luminii“, la Târgovişte. 2.017 lumânări vor fi aprinse din centrul oraşului până la gară
O nouă ediţie a evenimentului „Calea Luminii“, devenit deja tradiţie la Târgovişte, în Joia Mare, va începe de la ora 17.00. Credincioşii sunt invitaţi la Denia celor 12 Evanghelii la Catedrala Mitropolitană, după care vor aprinde cele 2.017 lumânări din centrul oraşului până la Gară.

UPDATE Cazul minorei de 16 ani violate de 7 tineri. Suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Unul dintre tineri: „Nu a silit-o nimeni“ VIDEO
Cei 7 tineri acuzaţi că au violat o minoră în vârstă de 16 ani au rupt, pentru prima dată, tăcerea. Cu toţii spun că fata le-a făcut ochi dulci şi că s-a culcat cu toţi de bunăvoie. Mai mult, ar fi cerut chiar şi bani pentru a întreţine relaţii sexuale, iar pentru că nu ar fi primit niciun leu a făcut denunţul.

Mama fetei de 16 ani violate de şapte indivizi în Dâmboviţa: „Eu cred că s-a dus cu cei şapte băieţi de bunăvoie“
Şapte tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din satul dâmboviţean Drăgăeşti, comuna Măneşti, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal după ce au abuzat de o minoră în vârstă de 16 ani, din aceeaşi localitate.

Rezultat bun pentru Ady Şotingeanu. Pilotul târgoviştean a obţinut locul 3 la trofeul Râşnov
În weekendul trecut, la Râşnov a avut loc prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coasta – Dunlop 2016, etapă primită cu multă bucurie de cei peste 85 de piloţi veniţi la start, după aproape 6 luni de pauză competiţională.

Proiect inedit pentru ajutorarea unui micuţ născut fără auz. ‪#‎AplauzePentruDavid‬‬‬‬
Fiecare se naşte diferit de ceilalţi, dar toţi avem nevoie de aer, de culoare şi sunet. David este un băieţel de un an şi două luni, din Târgovişte, care a venit pe lume cu toate darurile, în afară de libertatea de a auzi, suferind de hipoacuzie bilaterala profundă. Soluţia propusă de medici, implantul cohlear, este singura lui şansă de a auzi.

Tanchista de 24 de ani care a ajuns comandant de pluton: „Am în subordine bărbaţi, fac instrucţie cu ei“
Proaspăt ieşită de pe băncile Academiei Forţelor Terestre, Alexandra Guşoi demonstrează că nici vârsta şi nici lipsa muşchilor nu o împiedică să conducă un pluton de tancuri.