adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 26.01.2015

Primăria Târgovişte anunţă noi măsuri împotriva maidanezilor
Reprezentanţii Primăriei Târgovişte anunţă luarea de noi măsuri după ce numărul maidanezilor de pe străzile municipiului pare din ce în ce mai mare. Viceprimarul Târgoviştei, Cristian Stan, a declarat că se va face un recensământ pentru că nu se ştie numărul câinilor fără stăpân din municipiu, se va întocmi un plan de măsuri şi vor începe demersuri pentru construirea unui adăpost pentru câini.

Teatrul Tony Bulandra lnsează un nou program: „Telecomanda teatrală”
Teatrul Tony Bulandra Târgovişte lansează programul ''telecomanda teatrală'', în cadrul căruia spectatorii vor putea alege spectacole ce vor fi puse în scenă.

Senatorul Valentin Calcan, despre plecarea în noul PSD: „Am încredere în Victor Ponta şi Victor Ponta are încredere în mine!“
Noua formaţiune pregătită de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie continuă să facă vâlvă, atât în rândul PSD-iştilor, cât şi în mediul online. Dat ca sigur în noua grupare PSD, senatorul Valentin Calcan a spus că va rămâne alături de Victor Ponta.

Linkuri Sponsorizate

Mare atenţie unde vă parcaţi maşina. Poliţia Locală din Târgovişte trece la amenzi
Poliţia Locală Târgovişte anunţă mai multe măsuri care să îi împiedice pe şoferi să mai parcheze ilegal pe Centrul Vechi din municipiu.

CSM Târgovişte – Nova Vita Tg. Mureş. Luni, ora 18.30
Campioana începe săptămâna cu meci oficial. După confruntarea cu Rapid, CSM primeşte vizita unei alte formaţii modeste din campionatul intern. Nova Vita Tg. Mureş nu este echipa la care jucătoarele pregătite de Dan Fleşeriu să se gândească temător.

Crucea Roşie Dâmboviţa a primit ajutoare în valoare de 17.000 de euro din Franţa
Filiala de Cruce Rosie Dambovita a primit un transport de ajutoare umanitare din partea unei fundatii din Franta : AIMA- ”Allons Imaginer un Monde d'Amitiés”.

Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte selectează voluntari
Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte organizează în data de 27 ianuarie 2015, ora 14.30 la sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa o nouă selecţie de voluntari.

Gabriel Stroe, unul dintre cei mai buni arbitri dâmboviţeni ai momentului, vrea la mondial
Unul dintre cei mai buni arbitri dâmboviţeni ai momentului, Gabriel Stroe, a oficiat o finală de Euro Winners Cup, echivalentul Ligii Campionilor, dar şi meciuri în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, iar acum îşi doreşte să prindă şi un Campionat Mondial.

Fabrică de alcool care funcţiona ilegal, depistată de poliţişti în Dâmboviţa
Poliţiştii dâmboviţeni au depistat, vineri, o fabrică de alcool care funcţiona ilegal în localitatea I.L. Caragiale, iar în urma percheziţiilor au fost descoperite aproape două tone de alcool şi arme deţinute ilegal, bărbatul care pusese la punct afacerea fiind reţinut.

VIDEO Vlad „Dracula” Ţepeş şi povestea neştiută a vampirului căutat de americani. Urmaşul lui Bram Stoker: „Am vrut să spăl păcatele stră-străbunicului meu”
Fie că ne place sau nu, mitul lui “Dracula” şi implicit al domnitorului Vlad Ţepes, asemuit cu un vampir feroce, ne aduce pe harta ţărilor “însâgerate” de vampiri. În realitate, însă, România a ajuns să fie cunoscută pentru vampirism mult mai bine decât state care au o cultură bazată pe vampirisim.

VIDEO Incendiu: un depozit ilegal de petarde, aproape să sară în aer
Un depozit clandestin de pertarde a ieşit la iveală după ce imobilul în care se afla a fost cuprins de flăcări! Pompierii au sosit imediat la faţa locului cu trei autospeciale, însă, până la sosirea lor, martorii spun că au auzit sunete de petarde care buşeau, însă un cameraman amator a surprins momentul în care petardele explodau.

FOTO Americanii de la Universal Pictures, pe urmele lui Dracula, la Târgovişte: „Vampirii sunt chiar sexy”
Mitul „Dracula” continuă să nască fantezii, iar străinii sunt tot mai atraşi de povestea din spatele voievodului Vlad Ţepeş, care a domnit la Târgovişte. O echipă de la Universal Pictures din Statele Unite, dar şi mai mulţi jurnalişti de specialitate au venit de la Târgovişte pentru a afla mai multe despre domnitorul Ţării Româneşti. Totul, în urma apariţiei filmului Dracula Untold.

UPC şi Flanco fac angajări la Târgovişte
UPC şi Flanco fac angajări la Târgovişte. Ce profiluri caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

Atenţie şoferi: CNADNR a montat camere noi pe drumul care leagă Târgovişte de Ploieşti
Încurajată de succesul supravegherii prin camere instalate pe şosele a rovinietelor, Compania de Drumuri şi Autostrăzi extinde sistemul. Punctele strategice au fost identificate şi monitorizate, aşa că şoferilor le va fi tot mai greu să se strecoare fără rovinietă, oricât de mult s-ar strădui să scape de paznicul electronic.

Se caută culegători de zmeură în Danemarca
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa informează că se caută culegători de zmeură în Danemarca. Se cer cunoştinţe de limba engleză, experienţă de muncă la culesul zmeurei, iar salariul este de 1,6 euro/kg. Experienţa de muncă în străinătate în domeniul agricol constituie un avantaj.