adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Targoviste

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 27.07.2016

VIDEO Medic acuzat de neglijenţă şi dezinteres în cazul unui pacient intrat în comă. Cireaşa de pe "tort": rudele trimise să cumpere shaorma de către un asistent
Spitalul Judeţean din Târgovişte anchetează un alt caz revoltător după cazul bărbatului care a fost găsit cu viermi în picior. Rudele unui pacient diabetic, în vârstă de 76 de ani, acuză cadrele medicale că l-au tratat cu indiferenţă şi că în doar trei zile a intrat în comă diabetică, timp în care acestea au crezut că bărbatul este "stabil".

Adrian Ţuţuianu a fost ales preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a fost ales preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud - Muntenia (CpDR). Evenimentul a avut loc în cadrul şedinţei extraordinare a CpDR desfăşurată la Potlogi, judeţul Dâmboviţa. Anunţul a fost făcut de către Preşedintele Adrian Ţuţuianu la finalul acestei întâlniri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fenomenul Dumy Klaw lansează "Lumea Mea"
Are 17 ani şi este considerat pe bună dreptate un fenomen în domeniul muzicii. Vorbim despre Claudiu Dumitrache, alias Dumy Klaw, care şi-a lansat duminică prima piesă: Lumea Mea, compoziţie proprie pe versurile mamei sale - Gabriela Dumitrache. Melodia vorbeşte despre dorinţe, idealuri şi, nu în ultimul rând, despre dragoste.

Cele două unităţi medicale implicate în cazul pacientului cu viermi se acuză reciproc. Medic: „Sunt şanse ca pacientul să fi plecat cu larve în picior de la spital“
Controlul DSP Dâmboviţa în centrul medico-social în care este internat bărbatul care s-a prezentat cu viermi în picior la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte este departe de a fi finalizat. În timp ce personalul medical de la Centrul din Bucşani acuză Spitalul că nu au curăţat pacientul la chirurgie şi l-au trimis înapoi cu crustele pe picior, medicii de la Târgovişte spun că bărbatul reprezintă un „caz neglijat“.

Zeci de locuri de muncă în reţeaua Eures pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic ce doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt şi Block House, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Braşov în data de 08 septembrie 2016.

De unde vine expresia „Patul lui Procust“ şi cum trebuie folosită corect
Chiar dacă expresia „Patul lui Procust“ este mai cunoscută datorită celebrului roman scris de Camil Petrescu, nu toţi ştiu şi ce semnificaţie are aceasta. Procust, în mitologia greacă, era un tâlhar din Atica, o regiune a Greciei, care ataca drumeţii pe drumul dintre Atena şi Megara.

Bătrân snopit în bătaie în propria locuinţă: „Au intrat peste mine doi mascaţi şi m-au nenorocit“. Tâlharii, neidentificaţi
Un bărbat în vârstă de 76 de ani, din comuna Conţeşti, judeţul Dâmboviţa, a trecut prin clipe de groază după ce, în urmă cu două nopţi, doi indivizi mascaţi, rămaşi deocamdată neidentificaţi, au intrat peste el şi l-au bătut pentru a le spune unde ţine ascunşi banii. Omul poveseşte că s-a luptat cu cei doi pentru viaţa sa, iar hoţii au reuşit să ia doar un cazan de ţuică.

Control al DSP Dâmboviţa la Centrul Medico-Social de la Bucşani, după ce un bărbat a ajuns la spital cu o rană infectată plină de viermi
DSP Dâmboviţa anunţă că va demara o anchetă în cazul bărbatului de 67 de ani, internat la Centrul Medico-Social din Bucşani, care a ajuns la spital cu o rană infectată în care colcăiau viermii. Direcţia de Control din cadrul DSP Dâmboviţa s-a autosesizat în urma apariţiei ştirii, iar marţi, 26 iulie, o echipă a insituţiei va desfăşura o anchetă la Centrul de Asistenţă Medico-Socială din Bucşani.

Cupa DHS, competiţie dedicată elevilor de gimnaziu, a ajuns la finala celei de a VII-a ediţii
În weekendul trecut a avut loc, la Târgovişte, finala competiţiei naţionale Cupa DHS la ciclism, concurs de îndemânare pe biciclete şi educaţie rutieră, dedicat elevilor din clasele V-VIII, organizat de Eurosport DHS cu sprijinul Carrefour România.

A murit comandantul Detaşamentului de Pompieri de la Pucioasa, lt.colonel Mihai Traian Duţulescu
Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, care au pierdut un camarad de nădejde, prin cel care a fost Lt.colonel Mihai - Traian Duţulescu, comandantul Detaşamentului de Pompieri Pucioasa.

Pacient adus la Spitalul din Târgovişte cu o rană infectată plină de viermi. Medic curant: „I-au mai apărut şi altădată“
Un nou caz scandalos înregistrat în spitalele româneşti zguduie lumea medicală. Un bătrân în vârstă de 67 de ani, internat la un centru medico-social din judeţul Dâmboviţa, a ajuns la Spitalul Judeţean din Târgovişte cu o rană infectată în care colcăiau viermi.

FOTO Invitaţie în împărăţia caprelor negre din Bucegi
În ideea de a relansa mişcarea turistică dâmboviţeană, atât prin promovarea unor zone mai puţin cunoscute publicului larg, cât şi prin organizarea de drumeţii pe aceste trasee, montaniarzii grupaţi în jurul Asociaţiei Chindia Jurasic Park au organizat weekendul trecut o excursie pe frumoasele plaiuri ale comunei Runcu.

Care sunt cauzele ascunse ale respiraţiei urât mirositoare. „Nu toate cazurile au legătură cu bolile de stomac“
Halena sau respiraţia urât mirositoare creează un disconfort atât „persoanei gazdă“, cât şi semenilor din jur. Afecţiunea este generată, în principal, de regimul alimentar, dar poate avea şi cauze interne.

Top 10 insule greceşti, în funcţie de tipul turiştilor. Locurile speciale pentru aventurieri sau pentru familiile cu copii
Cu aproximativ 6.000 de insule în interiorul frontierelor sale, Grecia are multe de oferit călătorilor. Indiferent dacă sunteţi în căutarea de plaje sălbatice, activităţi de familie sau doar un loc unde vă puteţi relaxa, Grecia este locul perfect.

Românul care-şi câştigă existenţa din graffiti la Londra. „Dacă ar fi legală toată treaba asta, unde ar mai fi distracţia?“
Alexandru Drugescu (26 de ani), cunoscut în mediul artistic underground sub aliasul „Masko“, este unul dintre cei mai apreciaţi tineri grafferi români. Originar din Târgovişte, Masko face parte dintr-un grup (n.r. – „crew“, în jargonul artiştilor desenatori) intitulat ALC - Always Lurking Criminal, cu membri în România, Polonia, Anglia şi Cehia.