adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 13.10.2015

„Dacă moare, asta e!“ Declaraţia unui tată, la scurt timp după ce şi-a înjunghiat fiul
Declaraţie halucinantă a unui bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna dâmboviţeană Potlogi. După o ceartă aprigă cu fiul său, de 44 de ani, acesta a pus mâna pe cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen. Bărbatul a spus că nu îl interesează dacă fiul său moare, pentru că l-a supărat foarte tare.

VIDEO Game of Thrones de România: A apărut trailerul oficial al documentarului artistic „Istorii despre Vlad Voievod Drăculea“
Trailerul oficial al filmului documentar artistic „Istorii despre Vlad Voievod Drăculea” a fost lansat de chiar autorul proiectului, Vaşile Lupaşc, scriitor târgoviştean. Filmul prezintă aspecte din viaţa lui Vlad Drăculea, voievodul Ţării Româneşti, şi va fi lansat la 1 decembrie.

De ce are nevoie zona Padina - Peştera pentru a deveni staţiune de interes naţional
Planul de Management al Parcului Natural Bucegi a fost luat în discuţie de conducerea judeţului, la finalul săptămânii trecute. Temele principale de discuţie au vizat priorităţile administraţiei judeţene şi locale, pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare economică şi perspectivele investiţionale private din zonă.

Linkuri Sponsorizate

Dan Puric vine la Târgovişte pe 17 octombrie
Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa organizează în data de 17 octombrie 2015, ora 18:00, la Casa Sindicatelor, un concert susţinut de Orchestra Simfonică „Muntenia”, în deschiderea stagiunii 2015-2016. Tematica concertului este muzica celebră din filme.

Lucrările de reabilitare de la Palatul Brâncovenesc Potlogi, pe ultima sută de metri
Proiectul european “Restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, precum şi crearea / modernizarea infrastructurilor conexe din zona Ansamblului Brâncovenesc Potlogi”, este pe ultima sută de metri.

Etapa judeţeană a Naţionalelor şcolare de trântă va avea loc Târgovişte, luna aceasta
În cadrul proiectului „Campionii de mâine”, organizat de MTS, prin programul Pierre de Coubertin, figurează şi Campionatele Naţionale şcolare de trântă. La etapă judeţeană au participat mai bine de 600 de copii de 10-11 ani, cei mai buni urmând să se întreacă la finală ce va avea loc la Târgovişte în zilele de 23 şi 24 octombrie.

Carpatcement a sponsorizat sistemul de încălzire termică al Grădiniţei “Dumbrava Minunată” din Fieni
Carpatcement Holding sprijină activ educaţia copiilor din oraşul Fieni. Pe perioada verii, compania a acordat o sponsorizare în valoare de peste 25.000 de euro, suma fiind utilizată de Primăria Fieni pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a sistemului de încălzire termică al Grădiniţei “Dumbrava Minunată” din oraş.

30 de elevi de la Coresi sunt "Voluntari în Bucegi"
Continuând tradiţia începută acum cinci ani, odată cu programul „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ implentează în perioada 1-25 octombrie 2015, a 55-a etapă a programului, intitulată „Voluntar în Bucegi”.

Cum apare meteosensibilitatea, boala care ţintuieşte la pat milioane de oameni. Medic: „Chiar şi cei sănătoşi pot avea probleme“
Meteosensibilitatea era în urmă cu 20-30 ani aproape inxistentă, însă a devenit o afecţiune care poate ţintui la pat milioane de oameni.

8 perechi de trenuri pe ruta Târgovişte-Pietroşiţa
Transferoviar Călători SRL, operator privat de transport, anunţă că va începe operarea trenurilor de călători de la 15 octombrie, pe secţiile feroviare Târgovişte-Pietroşiţa şi Târgovişte-Ploieşti.

Bărbat care promitea angajări în SRI, arestat pentru 30 de zile
Un bărbat din Dâmboviţa a fost arestat şi trimis în judecată după ce le-a promis altor doi că îi poate angaja în cadrul SRI Argeş. Escrocul le-a cerut peste 35.000 de lei. El a fost prins în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie.

ÎPS Nifon participă în Chambesy, la cea de-a V-a Conferinţă  Pan-Ortodoxă,  presinodală
Cea de-a 5-a Conferinţă Pan-ortodoxă de la Chambésy şi-a deschis astăzi astăzi lucrările. Anterior, a fost oficiată Sfânta Liturghie, în Biserica Sfântul Apostol Pavel.

Taxele pentru parcare scad la jumătate. Cele mai scumpe locuri, cele supravegheate video
Valoarea noilor tarife pentru locurile de parcare scad la jumătate, începând cu anul 2016. Taxele diferă în funţie de cât de sigură e zona. Dacă locul de parcare se află în zone supravegheate video scad de la 44 lei lunar la 20, iar dacă nu sunt supravegheate, de la 33 lei lunar, la 12 lei.

Gheorghe Stan, antrenorul care scoate sportivi pe bandă rulantă. “Visul meu e să ajung la olimpiadă cu un târgoviştean”
Gheorghe Stan a urcat pentru prima dată într-un ring de box, îndrumat fiind de un unchi de-al său, în urmă cu 40 de ani. Ca sportiv a dus gloria Târgoviştei pe cele mai înalte culmi, iar ca antrenor îşi propune să ajungă la Olimpiadă cu unul dintre sportivii săi.

Ministrul Sănătăţii dă asigurări că vaccinarea antigripală va începe la timp
Campania de vaccinare antigripală va începe la timp, pe 15 octombrie, a declarat, la Târgovişte, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.