adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Targoviste

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 25.05.2016

Ce este „brunch“-ul şi de unde provine termenul
Brunchul reprezintă masa celor care iubesc somnul de dimineaţă şi aleg, măcar în weekend, să nu se trezesc pentru micul dejun. Pe de altă parte se asociază deseori cu masa de prânz pentru că este destul de consistent.

Târgovişte: Oprirea interzisă pe strada Radu de la Afumaţi
Poliţia Locală Târgovişte informează conducătorii auto că pe strada Radu de la Afumaţi sunt montate indicatoare de restricţie având semnificaţia oprirea interzisă. Astfel, pe sensul de mers dinspre Calea Bucureşti (fostul Magazin Chindia) către strada Gen. I. E. Florescu, se interzice cu desăvârşire oprirea.

Vinerea viitoare avem din nou film la Biblioteca Judeţeană  - "Miss Roma la şcoală"
Vineri, 3 iunie 2016, ora 17.00 la sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa în cadrul proiectului "KineDok powered by One World Romania" ediţia a 2-a, la Târgovişte, prin Centrul Europe Direct va rula filmul "Miss Roma la şcoală".

Patriarhia Română şi Jandarmeria Română, campanie comună de donare de sânge
În perioada 23-27 mai 2016, Patriarhia Română în parteneriat cu Jandarmeria Română şi cu sprijinul Institutului Naţional de Transfuzie Sanguină organizează un amplu program naţional de donare de sânge. Această acţiune face parte din campania naţională “Donează sânge! Salvează o viaţă!”, iniţiată de Patriarhia Română în anul 2013 şi ajunsă acum la a XI-a ediţie.

Microrobotul inventat de cercetătorii din Târgovişte ar putea ajunge produs de serie. Cine vrea să pună mâna pe el
Unul dintre coordonatorii grupului care a muncit la realizarea microrobotului spune că firme din domeniul biomedical şi universităţi din străinătate s-au interesat de cumpărarea acestuia pentru dezvoltarea de diferite programe. Deocamdată nu s-a stabilit un preţ, însă profesorii şi-ar dori ca invenţia lor să fie pusă în aplicare în cadrul Universităţii Valahia şi apoi să fie vândută.

Percheziţii la persoane bănuite de producerea şi comercializarea de alcool în Dâmboviţa, Argeş şi Ilfov
Poliţiştii dâmboviţeni efectuează 9 percheziţii domiciliare pe Valea Dâmboviţei, dar şi în Argeş şi Ilfov. Potrivit IPJ Dâmboviţa sunt vizate persoanele care au fentat statul în cazul producerii şi comercializării de alcool.

Proleasing analizează extinderea businessului cu marca BMW în Buzău şi Târgovişte
Proleasing Motors din Ploieşti, dealer auto în judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Buzău, analizează extinderea businessului cu marca BMW în Buzău şi Târgovişte.

Principalii candidaţi pentru funcţia de primar al oraşului Târgovişte vor dezbatere faţă-n faţă
Principalii candidaţi pentru funcţia de primar din Târgovişte, Cristian Stan (PSD) şi Ciprian Prisăcaru (PNL), vor o dezbatere publică, moderată de un jurnalist independent. Liberalul Prisăcaru propune ziua de 28 mai, ora 18.00, iar ca locaţie, Curtea Domnească.

S-a dus vremea frumoasă. Urmează două zile ploioase
Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a emis, luni, o atenţionare meteo "cod galben" valabilă şi pentru nordul judeţului Dâmboviţa, in intervalul  24 mai, ora 15.00 – 25 mai, ora 21. Fenomenele vizate sunt instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ.

Pasionatul de motoare care şi-a construit propria motocicletă. Cum arată „Ivan“, la care mecanicul a muncit 6 luni
Pasionat de mecanică, un târgoviştean de 33 de ani şi-a construit propria motocicletă. Sorin Ciprian Lepadat a fost pasionat de mic de motoare, mecanică şi fiare. Prima dată a meşterit la Simsoneta şi Mobra, pe când avea doar 14 ani.

Accident spectaculos! O şoferiţă pierde controlul volanului şi distruge o staţie de alimentare de pe A1 VIDEO
O şoferiţă a scăpat cu viaţă în urma unui accident spectaculos. Femeia a pierdut controlul pe Autostrada Bucureşti - Piteşti (A1) şi a intrat cu viteză mare într-o benzinărie, unde a făcut praf o staţie de alimentare.

Luni, sesiunea de admitere la Seminarul Teologic din Târgovişte
În perioada 23-24 mai 2016, va avea loc sesiunea de înscriere la Seminarul Teologic "Sf. Ioan Gură de Aur" din Târgovişte, pentru 28 locuri, la profilul teologie.

FM Logistic a înregistrat o cifră de afaceri de 24 milioane euro în anul fiscal încheiat în martie 2016. În Dâmboviţa deţine o platformă de 120.000 de mp
Operatorul logistic FM Logistic a extins anul trecut depozitul de la Petreşti, care pregăteşte şi livrează anual peste 7 milioane de cutii; tot acolo sunt realizate 3 milioane de pachete promoţionale. În depozitul de la Petreşti, care are o suprafaţă totală de 120.000 mp, lucrează 140 de angajaţi.

14 participanţi la programul de internship organizat de KRUK România au fost angajaţi în companie la sfârşitul sesiunii
Pentru cel de-al doilea an consecutiv, compania KRUK România a organizat un program de internship în cadrul departamentului Juridic.

Premieră pentru Târgovişte. Sportiv de Wushu, calificat pentru al doilea an consecutiv în finala Campionatului European
Marin George Mihai, în vârstă de 16 ani, a reuşit, pentru al doilea an consecutiv, să se califice în finala Campionatului European de Wushu. Acesta este antrenat de tatăl său, Marin Marius Mihai.