adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Targoviste

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 19.02.2017

Domnitorul cu cele mai multe domnii pe tronul Ţării Româneşti. I-a depăşit pe Mircea cel Bătrân şi pe Vlad Ţepeş
Cu siguranţă, domnitori precum Mircea cel Bătrân, Vlad Ţepeş şi Petru Cercel au marcat istoria Ţării Româneşti prin faptele lor de vitejie sau prin proiecte îndrăzneţe care au făcut din Târgovişte un important centru comercial. Cu toate acestea, unul dintre conducători se remarcă prin numărul mare de domnii pe care le-a avut pe tronul Ţării Româneşti.

FOTO Sute de copii se întrec la Cupa „Contratimp“ Chindia, primul mare concurs naţional de înot desfăşurat la Complexul de Nataţie din Târgovişte
Cupa "Contratimp" Chindia a debutat în această dimineaţă la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte. 22 de cluburi din toată ţara au venit la Târgovişte pentru prima mare competiţie desfăurată în noul punct de tracţie din oraş.

Peştera Ialomiţei şi alte obiective de importanţă naţională din Dâmboviţa, promovate şi anul acesta la Târgul de Turism de la Romexpo
Complexul Naţional Muzeal "Curtea Domnească" din Târgovişte se promovează şi anula acesta la Târgul de Turism al Romaniei - Romexpo 2017. Printre cele mai importante obiective promovate la ediţia de anul acesta se află Peştera Ialomiţei, Curtea Domnească şi Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, alături de multe alte monumente istorice şi biserici.

FOTO Accident spectaculos în Târgovişte, provocat de un şofer neatent
Un şofer în vârstă de 57 de ani, din Târgovişte, s-a ales cu dosar penal, după ce vineri, a provocat un accident spectaculos într-o intersecţie aflată lângă piaţa din microraionul XI.

Baschet feminin: CSM Târgovişte, învinsă la Galaţi, în Liga Naţion
CS Municipal Târgovişte, recentă câştigătoare a Cupei României, a fost învinsă neaşteptat de CS Phoenix Galaţi, cu scorul de 77-68 (26-12, 19-16, 16-20, 16-20), în Sala Dunărea din Galaţi, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, prima din Grupa pentru locurile 1-6.

Sevil Shhaideh a venit în Dâmboviţa pentru a-i asigura pe primari că pot accesa fără probleme fondurile europene
Ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a avut o întâlnire de lucru la sediul CJ Dâmboviţa, cu conducerea judeţului şi cu primarii. Principalele puncte ale discuţiei au vizat clarificarea aspectelor referitoare la buna derulare a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) la nivelul unităţilor administrativ – teritoriale dâmboviţene.

VIDEO Protest inedit la poarta COS Târgovişte. Sute de muncitori „i-au rugat“ pe conducătorii ruşi să iasă la discuţii
Aproximativ 300 de muncitori ai Combinatului de Oţeluri Speciale (COS) Târgovişte au protestat în faţa unităţii, nemulţumiţi de nivelul salariilor, dar şi de eşuările în negocierile colective. Oamenii au avut la ei coli în format A4 pe care scria: „Vă rugăm“.

Şeful Comisiei de Control SRI susţine că ar fi identificat mai multe multinaţionale care şi-ar fi obligat angajaţii să protesteze
Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, susţine că angajaţi ai unei firme private i-ar fi spus că au fost obligaţi să meargă la protest.

Adrian Ţuţuianu, despre referendumul iniţiat de preşedintele Iohannis: „Un cadru constituţional în care să se reîncarce politic“
Preşedintele PSD Dâmboviţa, sentorul Adrian Ţuţuianu,  a declarat joi, 16 februarie, într-o conferinţă de presă, că referendumul care va fi iniţiat de preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi un câştig doar pentru şeful de la Cotroceni, care se “reîncărca politic”.

Evaziune fiscală de aproape un milion de euro. Administratorul unei firme înregistra cheltuieli fictive în contabilitate
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au documentat activitatea infracţională a unei femei de 53 de ani, din comuna dâmboviţeană Vulcana-Pandele, bănuită de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Construcţia de locuinţe ANL va fi reluată la Târgovişte după o pauză de 8 ani
Primăria Târgovişte a anunţat că la Târgovişte va fi reluată construcţia de locuinţe ANL după o pauză de 8 ani. Asigurările vin chiar de la directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Stan George Ciprian.

Ţuţuianu, PSD Dâmboviţa: „CCR ne arată că Guvernul a avut dreptate când a emis Ordonanţa 13“
Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că CCR a arătat că Guvernul României a avut dreptate când a emis OUG 13, pentru că în tot mai multe instanţe din ţară "se constată că infracţiunea de abuz în serviciu a fost dezincriminată şi că nu mai poate fi tras nimeni la răspundere penală".

Cinci zile cu mortul în casă din cauza doctoriţei satului. Revoltă în masă a localnicilor: „Avea un comportament foarte bun înainte de a se căsători“
700 de localnici din comuna dâmboviţeană Morteni au semnat o petiţie prin care cer autorităţilor să le aducă un alt medic de familie, după ce actualul medic nu a putut fi găsit pentru eliberarea unei adeverinţe, necesară pentru obţinerea unui certificat de deces. Astfel, o familie a fost nevoită să stea cu mortul în casă cinci zile.

Poliţiştii investighează furtul unei poşete cu peste 100.000 de lei. Suspectul spune că i s-a înscenat totul
Un tânăr în vârstă de 22 din Titu este a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore, după ce acesta ar fi furat din casa concubinei sale o poşetă în care s-ar fi aflat o sumă de peste 100.000 de lei. Suspectul se declară nevinovat şi spune că totul i-a fost înscenat.

Florăresele din Târgovişte au dat de mare necaz, chiar de ziua îndrăgostiţilor
Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au făcut "ordine" printre florăresele din Piaţa 1 Mai din Târgovişte, chiar de ziua îndrăgostiţilor, când vânzările erau în toi.