adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 23.10.2014

Cod Galben de vânt puternic şi răcire accentuată în Dâmboviţa
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o  ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ – COD GALBEN, valabilă şi pentru judeţul Dâmboviţa, pentru intervalul 23.10 (ora 23.00)- 24.10.2014 (ora 23.00). Fenomenele vizate sunt ploi însemnate cantitativ, precipitaţii mixte, intensificări ale vântului, răcire accentuată.

Grupul HeidelbergCement, recompensat cu distincţia „Best improver”
HeidelbergCement Group a primit distincţia „Best improver” în ceea ce priveşte comunicarea transparentă a indicatorilor de mediu, în cadrul programului Carbon Disclosure Project (CDP) fiind aleasă dintre cele mai mari şi puternice 350 de organizaţii din zona Germania – Austria – Elveţia.

UPDATE Ionuţ Dolănescu a ajuns la căpătâiul bunicii sale, maica Didina. Bătrâna a murit la 102 ani
Gherghina Dolănescu, mama fostului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, a murit la vârsta de 102 ani. Maica Didina, aşa cum i se spunea, zăcea la pat de mai multă vreme, iar astăzi s-a stins din viaţă.

Linkuri Sponsorizate

Clădirea fostei fabrici „Victoria”, demolată
Fosta mare fabrică de vopseluri “Victoria” a fost demolată, ieri, pentru a face loc unei noi construcţii. Clădirea ajunsese o ruină. Fabrica de vopseluri din Târgovişte “s-a născut” la 11 iunie 1948, când în baza legii numărul 118, în urma naţionalizării, s-a înfiinţat Întreprinderea Industrială Octombrie Roşu.

Mai multe primării din Dâmboviţa, amendate şi avertizate de AEP
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a aplicat în urma controalelor efectuate în septembrie la primăriile din Dâmboviţa, în scopul îndeplinirii principalelor obiective ale activităţii de instruire şi control electoral 2 sancţiuni. De asemenea, au fost date şi 5 avertismente.

Se opreşte apa în Micro VI
Mai multe blocuri din municipiul Târgovişte vor rămâne, astăzi, fără apă la robinete. Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa anunţă întreruperea furnizarii apei potabile între orele 08:30 - 18:00, la mai multe blocuri.

Peste 1100 de locuri de muncă sunt vacante, în spaţiul european, pentru dâmboviţeni
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa anunţă că cei interesaţi au la dispoziţie 800 de locuri de muncă în agricultură, în ţări precum Spania sau Germania, dar şi în domeniile medical şi comercial.

Grădiniţa din Merişu, terminată după 7 ani de la demararea lucrărilor
Zeci de copii de etnie romă se vor juca de acum înainte şi vor face educaţie preşcolară într-o clădire nouă, graţie unei investiţii demarate în 2007, printr-o Hotărâre de Guvern. Valoarea investiţiei este de aproximativ 700.000 de lei.

FOTO VIDEO Elevii nimănui. Cu ce ajung elevii dintr-o comună din Dâmboviţa la şcoala aflată la 7 kilometri distanţă
Microbuzul şcolar, care este destinat transportului elevilor din comuna Pietrari, este de aproape o jumătate de an în service, pentru reparaţii capitale. Părinţii spun că primarul comunei, Cornel Coman, nu a mişcat un deget pentru a remedia situaţia, iar acum, elevii sunt nevoiţi să caute alternative pentru a ajunge la şcoala care se află la 7 kilometri distanţă.

Dâmboviţa: Lista aleşilor locali certaţi cu legea
Cel mai recent caz penal al unui ales local este cel al senatorului PNL de Dâmboviţa, Sorin Roşca Stănscu. Liberalul a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la doi ani şi patru luni închisoare în dosarul Rompetrol. SRS  a fost condamnat pentru constituirea unui grup infracţional organizat. "Mi-am făcut bagajele. Mă pregătesc de drum", a declarat Roşca Stănescu, imediat după ce a aflat vestea că a fost condamnat.

Ordonanţa migraţiei aleşilor locali a creat răzmeriţă la Crevedia. Consilierii (foşti) PSD, trădaţi pentru un "taliban" PDL
Consilierii locali (foşti) PSD din comuna dâmboviţeană Crevedia, au ţinut, vineri, o întrunire cu cetăţenii din localitate, dublată de o conferinţă de presă, pentru a anunţa că şi-au dat demisia din partid, nemulţumiţi de primirea în sânul partidului social-democrat a unui "taliban" PDL, respectiv primarul comunei, Florin Teodorescu, precum şi a consilierilor acestuia.

FOTO VIDEO Descoperire de senzaţie la baza Turnului Chindiei, din Târgovişte, în urma unor săpături arheologice
Arheologii de la Curtea Domnească din Târgovişte au făcut o descoperire de senzaţia la baza Turnului Chindiei, sub biserica ridicată de Mircea cel Bătrân în jurul anului 1400. Curtea Domnească a devenit astfel, cel mai important şantier arheologic medieval din ţară.

FOTO VIDEO Varza zace pe câmpurile din Lunguleţu. Ţăranii o vând pe nimic
„Am muncit degeaba o vară întreagă", se plâng agricultorii din comuna dâmboviţeană Lunguleţu, unul dintre cele mai mari bazine legumicole din ţară. Oamenii spun că anul acesta nu îşi vor recupera nici măcar investiţia făcută în culturile de varză.

Ce spune prim-vicepreşedintele PDL Dâmboviţa despre cifra impresionantă de aleşi locali strânsă de PSD
Prim-vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu, îi ironizează pe mai-marii PSD, după ce aceştia au prezentat crifra impresionantă de aleşi locali PDL care au ales să treacă de partea puterii. „V-aţi întărit mişto“, spune Antonescu.

A cincea şedinţă a fost cu noroc la Consiliul Judeţean Dâmboviţa
Hotărârea Consiliului Judeţean Dâmboviţa privind rectificarea bugetară a fost aprobată, vineri seara, în a cincea şedinţă convocată pe acest subiect, iar suma repartizată unităţilor administrativ teritoriale a fost de 4,5 milioane de lei.