adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 30.10.2014

Legături neortodoxe: Câţi bani s-au scurs de instituţiile publice către bisericile lui Nifon şi care sunt legăurile dintre preoţii din Dâmboviţa şi politiceni
Biserici colorate în funcţie de partidul care se află la putere, milioane de lei din bani publici pentru reabilitarea lăcaşelor de cult, dar şi “declaraţii de iubire” din partea înalţilor prelaţi pentru politicieni de vază, reprezintă tabloul relaţiilor dintre politicienii şi preoţii din Dâmboviţa.

FOTO S-a deschis o nouă expoziţie la Muzeul Evoluţiei Omului, de la Târgovişte. Ce puteţi vedea
Viaţa vânătorilor de reni din regiunea extracarpatica a României a fost scoasă la iveală printr-o expoziţie inedită deschisă, începând de miercuri, 29 octombrie, la Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic de la Târgovişte.

Judeţul Dâmboviţa ocupă un loc fruntaş pe ţară, la numărul de şomeri
Numărul şomerilor a scăzut cu 2.043 în septembrie faţă de august, ajungând la 461.822, iar rata şomajului a fost de 5,11 la sută, judeţele cu cele mai multe persoane fără loc de muncă fiind Vaslui, Teleorman, Mehedinţi sau Dâmboviţa, a anunţat, miercuri, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Linkuri Sponsorizate

Către Compania de Apă Târgovişte - Dâmboviţa: "Nu înţelegem de ce e necesar să faceţi aceeaşi lucrare de 5 ori"
Radio Puls Fm a lansat pe Facebook o scrisoare deschisă către Compania de Apă Târgovişte - Dâmboviţa în care i se cere explicaţii pentru modul defectuos în care gestionează probleme de apă şi canal în Târgovişte.

În Târgovişte ar putea fi schimbate unele semnalizări rutiere
Primăria Târgovişte propune sens unic pe strada Cetăţii, spre Spitalul Judeţean, precum şi pe strada Berzei, în sens invers.

Expoziţie inedită la Târgovişte. Fildeşul de mamut descoperit la Curtea Domnească poate fi acum admirat
Astăzi, la Târgovişte, va fi deschisă expoziţia ”Descoperiri paleolitice în regiunea extracarpatică a României”, ce va avea loc la Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic. Artefactele expuse provin dintr-un nivel arheologic datat, prin metode absolute, în jurul vârstei de 20.000 de ani şi reprezintă un campament al vânătorilor graveţieni.

Astăzi se opreşte apa în Micro VI
Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile astpzi, intre orele 08:30 - 18:00, in micro 6, municipiul Targoviste.

Alegeri prezindeţiale 2014. Cisti Stan: Mai multe maşini au fost vandalizate la Sagricom
La Târgovişte “se încearcă manipularea electoratului”. Declaraţia a fost făcută, ieri, la Târgovişte, de Cristi Stan, care a semnalat că în cartierul Sagricom, mai multe maşini au fost vandalizate cu abţibilduri greu de desprins, ce purtau însemnele PSD.

Facilităţi fiscale pentru cei care îşi achită toate obligaţiile în luna noimebrie
Veşti bune pentru care îşi achită dările la stat, mai devreme. Dacă în cursul lunii se achită toate obligaţiile principale restante, Serviciul de Taxe şi Impozite al Primăriei acordă o scutire de plată a majorărilor de întârziere. Proiectul de hotărâre va fi dezbătut mâine, la ora 15.00, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Târgovişte.

Alegeri prezindeţiale 2014. PSD încearcă să strângă, la Târgovişte, 24.000 de voturi
Preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan, a declarat că organizaţia municipală şi-a fixat un target de 24.000 de voturi pentru alegerile prezidenţiale 2014. Asta înseamnă o prezenţă estimată de 60% din cei peste 79 de mii de târgovişteni cu drept de vot.

Alegerie prezidenţiale 2014. În Dâmboviţa au fost amenajate 432 de secţii de votare
Prefectura Dâmboviţa a realizat de tipărit buletinele de vot, dar şi de identificat numărul total de cetăţeni cu drept de vot din judeţ. Un lucru îngrijorător este faptul că aproape 56.000 de alegători nu deţin cărţi de identitate.

Cum au făcut avere baronii de Dâmboviţa. Traseele politice ale lui Ţuţuianu, Popescu şi Stan
Au venit din mediul privat, acolo unde nu au strălucit. Afacerile lor au început însă să strălucească la scurt timp de la intrarea în politică. Tocmai afacerile derulate, dar şi încrâncenarea din lumea politică i-au adus în faţa justiţiei.

Judecătoarea Marinela Chivu, pusă pe liber de Traian Băsescu
Preşedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din funcţie a mai multor magistraţi, informează Administraţia Prezidenţială.

Irlandezul Peter Hurley se va afla la Târgovişte, pe 13 noiembrie
Peter Hurley este un irlandez îndrăgostit de Maramureş şi de România, aflat intr-o permanenta cautare a spiritului romanesc. A venit in Romania in urma cu 20 de ani si a ramas aici. I-au placut oamenii, i-au placut locurile, i-au placut traditiile. Mai mult decat atat, Peter a facut o misiune din a promova Romania, asa cum este ea cu adevarat.

Avertizări de precipitaţii mixte, polei şi vânt pentru judeţul Dâmboviţa
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o  ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ, valabilă şi pentru judeţul Dâmboviţa, pentru intervalul 28.10 (ora 02.00)- 28.10.2014 (ora 14.00) . Fenomenele vizate sunt precipitaţii mixte, polei şi vânt.