adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Targoviste

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 22.10.2018

Primul rezultat al vizitelor bilaterale Dâmboviţa - Guilin. Chinezii s-au angajat că vor construi o zonă verde în Târgovişte
Chinezii din provicia Guilin au sosit, din nou, în Târgovişte, vineri, 19 octombrie. Au fost primiţi la Primăria Târgovişte de către autorităţile locale şi judeţene. Vizita se dovedeşte a fi prima în care chinezii s-au angajat că vor investi în Târgovişte.

Crimele bizare produse în Argeş, sub atenta supraveghere a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa
Două cazuri bizare de crimă în Argeş, în aceeaşi zi. Ce au constatat anchetatoriiPoliţiştii şi procurorii argeşeni anchetează două cazuri de omor, după ce vineri dimineaţă un bărbat a fost găsit pe un câmp, cu multiple semne de violenţă, iar o femeie a fost găsită în faţa casei, cu leziuni grave la cap, ea murind la spital, informează News.ro.

Recomandările Poliţiei: cum trebuie să circulăm pe timp de ploaie
Fiecare manevră în trafic trebuie efectuată numai după o temeinică asigurare. „Fiţi responsabili şi daţi dovadă de politeţe rutieră”, spun poliţiştii.

Minoră fugită de acasă. Poliţia şi familia o caută de trei zile
O minoră de doar 13 ani este căutată de familie şi Poliţie, după ce în data de 19 octombrie a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni. Minora locuieşte în comuna Corbii Mari, sat Ungureni.

Amenzile pot fi plătite la jumătate, în termen de 15 zile
Potrivit Poliţiei, şoferii care calcă pe bec au posibilitatea să achite amenda în termen de 15 zile calendaristice de la data înmânării sau comunicării procesului-verbal, la jumătate din minimul amenzii prevăzute de actul normativ, în loc de 48 de ore, cum era până acum.

Crizantema de Aur 2018. Cine a căştigat marele trofeu
Festivalul Crizantema de Auro 2018 s-a încheiat, sâmbătă, iar marele premiu a rămas acasă. Trofeul Crizantema de Aur a fost câştigat de o dâmboviţeancă.

VIDEO Accident cu trei femei rănite, la Văcăreşti
Pompierii de la ISU Dâmboviţa au intervenit pentru descarcerarea a trei persoane rănite în urma unui accident rutier produs, duminică dimineaţa, în localitatea Văcăreşti.

Ce funcţionează, în realitate, pentru tratarea răcelilor banale şi a simptomelor de nas înfundat şi strănut la copii
Copiii „au parte” de şase până la opt răceli pe an, de două ori mai mulţi decât adulţii. Specialiştii spun însă că există puţine dovezi despre remediile care chiar ajută la îmbunătăţirea simptomelor de răceală la copii, cum ar fi nasul înfundat sau strănutul.

FOTO VIDEO A început cea de-a 51-a ediţie a Crizantemei de Aur. Stan: „Am convingerea că şi la această ediţie vom petrece momente emoţionante”
A început cea de-a 51-a ediţie a Fesivalului Naţional „Crizantema de Aur”, eveniment ce are loc în perioada 18-20 octombrie şi se desfăşoară sub patronajul Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO şi sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural.

Ambasadorul Croaţiei la Bucureşti a vizitat Universitatea Valahia şi mai multe uzine din industria de apărare
Ambasadorul Republicii Croaţia în România, Davor Vidis, a vizitat, joi, mai multe uzine din judeţul Dâmboviţa, care activează în industria de apărare, după ce, în cursul dimineţii, a purtat discuţii cu reprezentanţii autorităţilor locale şi ai Universităţii Valahia din Târgovişte, în perspectiva iniţierii unor parteneriate bilaterale.

DSP Dâmboviţa a început distribuţia vaccinului antigripal
Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a primit şi a început distribuţia în teritoriu a vaccinului antigripal. Pentru sezonul epidemic 2018-2019, Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului Dâmboviţa 47.220 de doze de vaccin antigripal.

Facilităţi fiscale pentru cei care nu îşi pot plăti la timp taxele şi impozitele locale
Primăria Municipiului Târgovişte informează cetăţenii că, în conformitate cu prevederile din Codul de Procedură Fiscală, s-a aprobat scutirea de la plata majorărilor de întârziere aferente impozitelor şi taxelor locale.

Bananele sunt versiunea naturală a bomboanelor. Cât de bine substituie zahărul şi ce alte beneficii aduc
Bananele sunt cele mai exportate fructe proaspete din lume, potrivit Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură, iar beneficiile lor pentru sănătate sunt multiple.

Patru jucătoare de la CSM Târgovişte, în lotul echipei naţionale de baschet feminin
Naţionala feminină de senioare urmează să dispute ultimele două jocuri din actuală campanie de calificare la Women’s EuroBasket 2019, cu Franţa (17 noiembrie, ora 19:00) şi Finlanda (21 noiembrie ora 20:00), ambele pe teren propriu, în sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Primăria Târgovişte investeşte 7 milioane de euro, bani europeni, în reducerea decalajului dintre cartierul Romlux şi restul oraşului
Primăria Târgovişte derulează un proiect european în valoare de 7 milioane de euro, destinat zonelor defavorizate din oraş, proiect accesat prin Grupul de Acţiune Locală ,,Targovistea Egalitatii de Sanse’’.