adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 29.03.2015

VIDEO S-a făcut beznă la Târgovişte. Mii de lampioane, înălţate spre cer, în “Ora Pământului”
Timp de o oră, municipiul Târgovişte a fost în beznă, în “Ora Pământului”. Fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti s-a alăturat astfel, celor câteva mii de oraşe din toată lumea care au luat parte la “Ora Pământului”.

„Ora Pământului” aprinde 2015 lampioane, la Târgovişte
În seara aceasta, în intervalul 20.30 - 21.30, la Târgovişte se va stinge lumina, în cadrul proiectului internaţionale "Ora Pământului". Târgoviştenii sunt invitaţi în Piaţa Tricolorului pentru a aprinde 2015 lampioane albe şi multicolore. Evenimentul se desfăşoară sub deviza „Când stingi un bec se aprinde o stea. Încearcă şi tu!”.

Ne aşteptă un weekend plin de ploi si temperaturi scăzute
Judeţul Dâmboviţa se află sub atenţionare hidrologică, Cod Galben, până duminică după-amiază. Meteorologii au emis o avertizare valabilă de vineri, până duminică, la ora 14.00.

Linkuri Sponsorizate

Închisoare de 23 de ani şi 4 luni pentru Omar Hayssam. Sirianul este încarcerat la Penitenciarul Mărgineni
Omar Hayssam a fost condamnat definitic la 23 de ani de închisoare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin contopirea pedepselor primite de acesta în trei dosare. Iniţial, sirianul primise 39 de ani în cele trei dosare. El est acum încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

Tinerii din Moreni primesc terenuri pentru construcţia de locuinţe
14 familii de tineri din Moreni au primit aprobare de la Consiliul Local în vederea repartizării de terenuri gratuite destinate construirii de locuinţe. Tinerii trebuie să treacă urgent la treabă şi astfel vor schimba în bine şi faţa oraşului, pentru că de-acum trebuie să se ocupe de curăţarea şi împrejmuirea terenurilor primite.

Premieră. Olimpiada Naţională de Religie, la Târgovişte
Olimpiada Naţională de Religie pentru seminariile teologice se va organiza, în premieră, la Târgovişte, anul acesta. Concursul va avea loc în perioada 14-18 aprilie.

Ziua Internaţională a Romilor. Cât vrea Ţuţuianu să aloce pentru sărbătoarea din 5 aprilie
Ziua Internaţională a Romilor de Pretutindeni a stârnit discuţii aprinse, astăzi, la şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Şi asta în condiţiile în care o bună parte a consilierilor a refuzat să înţeleagă "importanţa" alocării unui mic ajutor bănesc de 40.000 de lei, pentru organizarea unor acţiuni culturale pe 5 aprilie.

10 lucruri ciudate despre Peştera Ialomiţei din Bucegi, locul unde întâlneşti fecioare zănatice cu ochii sclipind de puteri magice
Peştera Ialomiţei, cea mai vizitată peşteră din Munţii, reprezintă un punct de mare interes pentru turismul judeţului Dâmboviţa. La izvoarele Ialomiţei se nevoiau sihaştrii încă din secolul XV, însă mănăstirea Ialomiţei a fost ridicată în secolul al XV-lea, chiar la intrarea în Peştera Ialomiţei. „Adevărul” vă prezintă 10 lucruri inedite despre acest obiectiv turitistic săpat în munţi.

Weekend plin de aşteptări de la echipele CSM de volei şi baschet. Ambele se pot califica în finalele ligilor naţionale
Sâmbătă şi duminică, Sala Sporturilor din Târgovişte va fi plină de evenimente sportive. Târgovişte ar putea avea, în premieră, două echipe calificate în finalele campionatelor naţionale la volei şi baschet, performanţă cu care nu se pot mândri multe cluburi din România în acest sezon.

Cum se face treabă în PIDU-uri. Stan: câţiva muncitori au realizat că au treabă în momentul în care am ajuns noi pe şantier
Constructorii îşi bat joc de banii europeni obţinuţi în cadrul celor două PIDU-uri şi sparg asfaltul pentru a monta stâlpi sau pentru a face subtraversări. Lucrările sunt de proastă calitate, iar muncitorii mimează că fac treabă. Asta a observat Cristi Stan în vizitele pe şantier.

UPDATE Oamenii legii au stabilit cine se face vinovat de producerea acccidentului în care un poliţist a fost grav rănit
Trei persoane, printre care un agent de poliţie de la Târgovişte, au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte cu multiple leziuni, după ciocnirea a două autoturisme Logan pe DN 71. Potrivit anchetatorilor, maşinile s-au ciocnit frontal, după care au fost proiectate în şanţurile de pe marginea carosabilului.

Au reînceput asfaltările pe Bulevardul Unirii. Stan: „Nu sunt deloc mulţumit de proiectarea acestor lucrări“
Lucrările de asfaltare pe tronsonul B-dul Unirii, din Târgovişte, au fost reluate, miercuri, în cadrul PIDU A. Lucrările sunt executate între magazinul Kaufland şi Sala Polivalentă.

Primăria Pietrari, într-o veşnică lipsă de bani. Pentru ce este acuzat Cornel Coman de şeful CJD
A realizat o şcoală din fonduri europene, la care nu a fost în stare să cumpere o centrală termică, iar acum intră din nou în atenţia opiniei publice, cu lipsa sa de interes asupra educaţiei. Primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, este acuzat de Adrian Ţuţuianu că nu se interesează absolut deloc de soarat elevilor pentru că nu a vrut să cumpere trei frigidere în care să fie păstrate laptele şi cornul.

ANSVSA organizează un exerciţiu naţional de simulare tactică a bolii limbii albastre, în Dâmboviţa
ANSVSA organizează, timp de două zile, în municipiul Târgovişte, un exerciţiu naţional de simulare tactică pentru boala limbii albastre. Exerciţiul are loc în perioada 26-27 martie.

Un deputat de Dâmboviţa a devenit independent. ''Au fost mai multe lucruri care m-au şocat''
Un deputat de Dâmboviţa, afiliat Grupului parlamentar Liberal Conservator (PC-PLR) - partidul lui Tăriceanu, a devenit independent, anunţă Agerpres.