adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Targoviste

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 25.06.2017

VIDEO Un bărbat din Braniştea creştea doi lei în spatele casei. Poliţia i-a confiscat şi i-a trimis la ZOO
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au descins la domiciliul unui bărbat de 32 de ani, din localitatea Săveşti.

Cum să arăţi chic la vârsta a treia. Ţinute care îi fac invidioşi chiar şi pe actorii de la Hollywood
Cine a spus că persoanele în vârstă nu trebuie să mai fie atente la cum se îmbracă şi cum îşi aranjează părul? Site-ul Brightside a căutat în tot Instagramul bătrânei simpatici, care ţin la aspectul lor mai mult decât majoritatea tinerilor.

Reacţia oficială a KFC Germania în scandalul reclamei cu piticul nud: „Îi rugăm pe locuitorii Târgoviştei să ne accepte scuzele“
Lanţul de fast-food KFC Germania a prezentat public scuze municipiului Târgovişte şi României pentru reclama în care un pitic nud sare din Turnul Chindiei direct într-o găleată mică în uralele a sute de admiratori.

VIDEO Caniculă, grindină şi vijelii în nordul judeţului Dâmboviţa
După ce a fost încins la peste 30 de grade Celsius, nordul judeţului Dâmboviţa a fost lovit de grindină, vijelii şi inundaţii. O ploaie de câteva zeci de minute cu grindină a făcut ravagii în comunele Moţăieni şi Pietrari.

VIDEO Hoţ suprins de camerele de supraveghere în timp ce fuge cu o drujbă
Un bărbat din Târgovişte a furat o drujbă dintr-un magazin situat chiar în centrul oraşului. Nu s-a gândit în niciun moment că o cameră de supraveghere "stă cu ochii pe el". A pândit momentul în care vânzătorul nu era de faţă şi a fugit cu obiectul.

Antrenament pentru cucerirea simbolului alpinismului european, vârful Mont Blanc
În perioada 4–10 septembrie 2017, atunci când autorităţile locale vor sărbători „Ziua Cetăţii”, montaniarzii dâmboviţeni grupaţi în jurul asociaţiei Chindia Jurasic Park vor participa la o ascensiune montană, pentru cucerirea „bătrânului” simbol al alpinismului european, vârful Mont Blanc (4810 m) din Alpii francezi.

“Tinerii Gardieni ai Mediului” aduce elevii preocupaţi de mediu în practică la fabricile de ciment HeidelbergCement România
26 de liceeni au efectuat în luna iunie 2017 câte o oră de practică în cadrul celor trei fabrici de ciment ale HeidelbergCement România, participând la monitorizarea şi măsurarea valorilor indicatorilor de mediu.

Sfatul oftalmologilor: „Purtaţi ochelari de soare, dar evitaţi produsele contrafăcute“
Ochelarii de soare au devenit o necesitate în anotimpul cald. Medicii oftoalmologi atrag atenţia că ochelarii contrafăcuţi, fără standardele minime de siguranţă, ne fac mai mult rău decât bine.

VIDEO Scandalul piticului nud din reclama KFC filmată în Turnul Chindiei. „Nimeni n-a umblat dezbrăcat în turn“
Autorităţile din Dâmboviţa cred că imaginea simbolului Târgoviştei a fost afectată şi spun că vor cere daune lanţului de fast-food KFC, după ce o reclamă difuzată în Germania prezintă un actor pitic dezbrăcat care se aruncă din Turnul Chindiei.

Primarul Târgoviştei, scrisoare deschisă adresată KFC în urma apariţiei spotului publicitar în care un bărbat apare gol în Turnul Chindiei
Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, a adresat o scrisoare deschisă lanţului de fast-food KFC, în urma apariţiei spotului publicitar în care un bărbat apare gol în Turnul Chindiei. Edilul consideră filmuleţul "ofensator şi revoltător".

VIDEO Spotul filmat de KFC în Turnul lui Vlad Ţepeş a stârnit un val de ură pe Facebook
Un spot publicitar filmat de cunoscutul lanţ de fast-food KFC, la începutul lunii mai, i-a oripilat pe internauţi. Reclama a fost realizată în Turnul Chindiei, iar în imagini apare un bărbat de statură pitică dezbrăcat.

Dâmboviţa. Un liceu a câştigat finanţăre la competiţia de educaţie financiară Bani pentru şcoala ta
Colegiul Naţional Avram Iancu Ştei din Bihor a câştigat a cincea ediţie a competiţiei naţionale de educaţie financiară Bani pentru şcoala ta™. Acesta va primi o finanţare echivalentă cu EUROpunctele câştigate - 2.613 de euro, după ce s-a clasat pe primul loc în cadrul competiţiei.

Ia românescă este sărbătorită la Muzeul de Istorie
Cu ocazia Zilei Universale a Iei, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte, oferă publicului vizitator expoziţia etnografică, intitulată sugestiv: „Sărbătoarea iei”, în cadrul căreia vor putea fi admirate frumoasele ii purtate pe melegurile dâmboviţene, dar şi obiecte specifice meşteşugului ţesutului.

Reacţia Arhiepsicopiei Târgovişte cu privire la icoana Sf. Cuv. Paraschiva care lăcrimează de trei zile
Arhiepiscopia Târgoviştei a avut o primă reacţie în a treia zi de când icoana Sf. Cuv. Paraschiva, de la biserica Târgului din Târgovişte a început să lăcrimeze. Arhiepiscopia îndeamnă la "prudenţă, echilibru şi răbdare", fiind reţinută la orice comentariu pe marginea subiectului.

Capacitate 2017. 115 absenţi la Matematică în Dâmboviţa. Profesor de matematică: "Subiectele nu au fost foarte uşoare"
Capacitate 2017 Dâmboviţa. Potrivit Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, de la proba scrisă la Matematică au lipsit 115 elevi, fiind prezenţi 3.565. Şeful ISJ a declarat pentru "Adevărul" că nu s-au înregistrat incidente la evaluarea naţională.