adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 26.11.2014

Dâmboviţa: Promisiunile PSD care nu s-au materializat: amnistia fiscală pentru pomicultorii din Voineşti sau redeschiderea CFR Pietroşiţa
În 2014, an electoral, politicieni de seamă ai PSD s-au aruncat în tot felul de promisiuni, care mai de care mai “magnetizante” pentru electorat. Amnistia fiscală pentru pomiculorii de pe Valea Dâmboviţei care au avut de suferit de pe urma intermperiilor, lărgirea DN 7 la patru benzi sau redeschiderea liniei de cale ferată Târgovişte – Pietroşiţa s-au aflat mereu în capul listei de promisiuni.

Poleiul închide temporar accesul la Turnul Chindiei din Târgovişte
Răcirea accentuată a vremii a provocat neplăceri şi la Curtea Domnească din Târgovişte. Conducerea unităţii a luat decizia de a închide, temporar, Turnul Chiniei, din cauza poleiului care s-a format pe platforma celui mai vizitat obiectiv din Dâmboviţa.

Apa va curge cu presiune scăzută, astăzi, la Găeşti
Compania de Apa Târgovişte-Dâmboviţa informează că astăzi, se va reduce presiunea din reţelele de alimentare cu apa potabilă în oraşul Găeşti, în intervalul 10:00 - 14:00, în vederea efectuării unor lucrări la bazinele de stocare a apei potabile.

Linkuri Sponsorizate

Consilierii din Moreni s-au luat la harţă pe tema chioşcurilor alimentare
Aspectul zonei centrale din municipiul Moreni a fost prilej de aprigi dispute la ultima şedinţă a Consiliului Local. Şi asta pentru că aleşii locali din opoziţie nu au fost de acord cu modul în care municipalitatea a hotărât să degajeze zona centrală de construcţiile comerciale inestetice.

89 de apeluri la 112, în doar 24 de ore
Zeci de apeluri la numărul unic de urgenţă, în Dâmboviţa, într-o singură zi! Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, ieri, la Biroul Operaţional şi Apeluri de Urgenţă 112 Dâmboviţa, au fost primite 89 de apeluri, din care 31 au necesitat intervenţia poliţiştilor. Din totalul apelurilor preluate de poliţişti, 23 au fost în mediul rural şi opt în urban.

FOTO VIDEO Carambol pe DN 72 Târgovişte - Găeşti. 14 maşini s-au ciocnit din cauza poleiului. Un şofer a ajuns la spital
Mai multe tamponări au avut loc în această dimineaţă, pe DN 72 Târgovişte- Găeşti, din cauza poleiului. din cauza poleiului. 14 autovehicole s-au ciocnit în decursul a câteva minute pentru că, spun şoferii, drumarii nu au intervenit deloc iar carosabilul era acoperit de polei.

Salvamont Dâmboviţa: pe drumul dintre zona Cuibul Dorului şi Lacul Bolboci s-a format un strat de gheaţă acoperit de zapadă
Salvamontişii dâmboviţeni atrag atenţia turiştilor care vor să admire piscurile semeţe ale Munţilor Bucegi: drumul este acoperit cu un strat de gheaţă, iar pericolul de accidente este foarte mare.

"Descoperă trecutul, iubeşte moştenirea culturală", proiect de promovarea a bisericilor vechi din Târgovişte
Primăria Municipiului Târgovişte a lansat un amplu proiect de promovare a biserilor-monumente istorice din oraş. A fost lansată şi o expoziţie, deschisă în  perioada 24-30 noiembrie la corpul "K" al  Universităţii Valahia.

SARM şi Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, premiate la Gala Naţională a Societăţii Civile Tinere
În weekendul trecut, staţiunea Covasna a fost gazda primei ediţii a Galei Naţionale a Societăţii Civile Tinere din România, eveniment ce s-a desfăşurat sub genericul „Inspirăm o nouă generaţie” şi care a adunat laolaltă reprezentanţi ai societăţii civile tinere din toată ţara, alături de instituţii şi autorităţi locale şi centrale.

Salarii mai mici cu 21% în Dâmboviţa faţă de restul ţării
Efectivul salariaţilor, în Dâmboviţa, este în creştere cu 136 persoane faţă de luna august, ajungând la 73.586 de persoane, dar în scădere cu 682 persoane faţă de luna corespunzătoare din anul 2013. În judeţul Dâmboviţa, câştigurile salariale s-au situat sub nivelul celor înregistrate pe total ţară cu aproximativ 21%.

Flacăra Moreni, campioana de toamnă
Flacara Moreni a incheiat prima parte a campionatului pe primul loc, la 4 puncte distanta de FC Aninoasa si la 9 de ocupanta pozitiei a 3-a, Comertul Brezoaiele. In runda cu numarul 17, ultima a turului de campionat judetean, in Liga a 4-a, Flacara Moreni a invins, in deplasare, formatia PAS Pucioasa cu scorul de 1-0, urmare a reusitei lui Iliescu.

Un arbitru a ieşit plin de sânge de pe teren, la un meci de "Onoare Vest"
Ultima etapă programată din acest an nu putea fi ocolită de scandaluri, Unul dintre arbitrii cunoscuţi ai judeţului fiind lovit cu sălbăticie duminică, la Morteni. Era minutul 17, când Vasile Grigoraşcu a încasat doi pumni peste faţă de la portarul echipei din Româneşti, liderul neînvins al Seriei Onoare Vest.

Dănuţ Bădău, „liberal până la moarte”.„Nu vedeţi că fiecare partid are o latură liberală?”
Primarul oraşului-staţiune Pucioasa, Dănuţ Bădău, se declară un liberal înrăit şi, spre deosebire de primarii traseişti care şi-au schimbat doctrina peste noapte el rămâne consecvent valorilor liberale. „Nu vedeţi că fiecare partid are o latură liberală?”, spune edilul şef care se află la al doilea mandat.

VIDEO O femeie a murit după ce a fost muşcată de câinele vecinilor. Poliţia a deschis o anchetă
O femeie în vârstă de 84 de ani, din localitatea dâmbovieaţeană Bezdead, a murit, duminică, după ce a fost muşcată de câinele unor vecini, care i-a intrat în curte. În urmă cu o săptămână animalul agresiv şi-a muşcat şi stăpânul.

Şeful PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, propus pentru un loc în conducerea centrală
Adrian Ţuţuianu este primul nominalizat pentru intrarea în lupta pentru un loc în conducerea centrală a PSD. Un congres al partidului va avea loc în februarie anul viitor. Ţuţuianu a fost propus pentru prima funcţie în partid de senatorul PSD Valentin Calcan. Acesta spune că la Dâmboviţa, PSD a obţinut un scor bun.