adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 18.12.2014

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Ludovic Orban, află astăzi dacă va câştiga şefia partidului
Klaus Iohannis îşi va anunţa retragerea de la şefia PNL şi din calitatea de membru de partid, joi, la BPN, for care urmează să aleagă şi succesorul său la conducerea formaţiunii, liderii PNL fiind însă convocaţi de miercuri seară la o şedinţă informală, în încercarea de a stabili un singur candidat.

Carpatcement a premiat câştigătorii „Premiilor Profesionale” - Ediţia a X-a
În luna decembrie, la sediile universităţilor şi facultăţilor participante, Carpatcement Holding a premiat câştigătorii celei de-a zecea ediţii a Concursului „Premiile Profesionale Carpatcement”.

Candidaţii la Primăria Târgovişte vor fi daţi de sondajele de opinie
PSD şi PNL vor stabili candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte în urma unor sondaje, care vor fi făcute la începutul anului viitor.

Linkuri Sponsorizate

Independeţii, persoane non grata în Consiliul Judeţean Dâmboviţa
Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte echilibru în cadrul instituţiei şi că pentru asta s-ar alia şi cu PNL. O temă fierbinte este majoritatea din CJD.

Tânăr amendat de jandarmi, după ce intrat într-un liceu din Târgovişte cu articole pirotehnice
Un tânâr de 21 de ani a fost amendat, astăzi, de jandarmii dâmboviţeni pentru că a pătruns fără drept într-o instituţie de învăţământ din Târgovişte având asupra sa articole pirotehnice.

Alimentele de la UE au început să fie distribuite în Târgovişte
Astăzi, a început distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană, pentru categoriile defavorizate, la Târgovişte. Distribuirea se va face, de luni până vineri, între orele 09,00 – 16,00, pe strada Lt. Stancu Ion, la fostele depozite auto UPET - pentru toate categoriile de beneficiari.

Viaţă pentru Cezar, bebeluşul care are nevoie de 10.000 de oameni pentru a trăi: „Acest copil are steaua lui“
Cezar Nica, un bebeluş de doar 3 luni, care s-a născut cu grave probleme de sănătate, aşteaptă ajutorul târgoviştenilor. Cezar a văzut lumina zilei pe 8 septembrie anul acesta, însă de atunci a trăit mai mult prin spitale. Boala care îi afectează inima şi plămânii se numeşte sindrom scimitar.

VIDEO Dig de apărare pe pârâul Holboca, din comuna Răscăieţi. Zeci de tone de materiale de construcţii, în calea apelor
Autorităţile şi sătenii din Răscăieţi au pus umărul la construcţia unui dig de apărare în apropierea pârâului Holboca, unde de fiecare dată apele ies din matcă şi inundă zeci de gospodării.

Radu Popa, atac la Dragnea: Cum ar trebui eliminată sintagma de baron
Consilierul lui Victor Ponta, Radu Popa, a punctat  pe pagina sa de socializare că e doar o chestiune de timp până când Preşedintele României va activa articolul 109 din Constituţie, ce îl va determina pe Liviu Dragnea să plece din cadrul cabinetului Ponta.

20 de unităţi de învăţământ din Argeş şi Dâmboviţa vor primi calculatoare şi echipamente IT din partea Renault România
Renault România şi asociaţia Ateliere Fără Frontiere şi-au dat întâlnire, luni, la Mioveni, alături de reprezentanţi ai unor instituţii de învăţământ şi organizaţii nonprofit din judeţul Argeş, pentru a finaliza proiectul de solidaritate digitală, demarat în luna octombrie a acestui an.

Moş Crăciun s-a pregătit cu daruri pentru copiii din Aninoasa
Primarul Constantin Maricescu anunţa la finele lui 2013 că anul 2014 va fi unul al copiilor în comuna Aninoasa. Au fost creat un nou parc de joacă iar celelalte, din Aninoasa, Săteni, Viforâta şi Valea Sasului au fost reabilitate.

Mănăstirea Viforâta are o nouă stareţă
ÎPS Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, alături de părinţi consilieri de la Centrul eparhial, stareţi şi monahii, au săvârşit, luni, slujba vecerniei, la Mânăstirea Viforâta, din apropierea Municipiului Târgovişte, în cadrul căreia a fost hirotesită şi instalată noua stareţă a mânăstirii, maica Macaria Mavrodin.

FOTO Trend de Crăciun: Globuleţe cu vopsea crăpată
Mai este puţin până la Crăciun, iar într-o făbricuţă de globuleţe din Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, este mare forfotă. Cele şase angajate lucrează la turaţie maximă pentru a face faţă comenzilor din ţară şi străinătate, care au crescut cu 15% faţă de anul trecut. Noutatea absolută din acest an o reprezintă globuleţele cu vopsea crăpată, numite globuleţe cu efect „croco”.

PNL Dâmboviţa şi-a desemnat candidatul la funcţia de primar al Târgoviştei
Fotoliul de primar (interimar) al Târgovişte este deţinut, în acest moment, de viceprimarul Ciprian Prisăcaru, susţinut, cel puţin până acum, de fost organizaţie PDL Dâmboviţa. După contopirea PNL - PDL, altul pare să fie candidatul dreptei.

Asfalt turnat de două luni, spart de Compania de Apă Târgovişte - Dâmboviţa
Chiar dacă Primăria Târgovişte a anunţat că nu va mai elibera autorizaţii de spargere a străzilor începând cu 20 noiembrie, Compania de Apă Târgovişte - Dâmboviţa lucrează după bunul plac. Aşa cum a făcut cu Calea Domnească, aşa cum a făcut cu Centrul Vechi şi aşa cum, de fiecare dată, distribuie apă neagră la robinetele celor care o ţin în viaţă.