adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 25.04.2015

I-a cerut divorţul, iar el i-a răspuns cu o bâtă de baseball în cap. Femeia se află în stare gavă la spital
O femeie de 35 de ani, din Găeşti, este terorizată de soţul ei, care a lovit-o seara trecută cu o bâtă de baseball în cap pentru că i-a cerut divorţul. Femeia nu mai suporta bătăile şi jignirile şi a încercat să rupă legătura dintre ei, chiar dacă au două fete împreună, una de 17 ani şi cealaltă de 12 ani.

Baschet feminin: Două campioane de la CSM Târgovişte, în lotul pentru Europene
Două campioane de la CSm Târgovişte au fost cooptate de slecţionerul Florin Nini pentru lotul naţional de baschet feminin al României, lot ce a început pregătirile pentru Europenele din această vară.

Directorul Gărzii de Mediu Dâmboviţa  şi un comisar, trimişi în judecată pentru şantaj şi luare de mită
Fostul director al Gărzii de Mediu Dâmboviţa, Mirel Nica, şi comimsarul Rizea Valentin, au fost trimişi în judecată de DNA pentru şantaj şi luare de mită în formă continuată.

Linkuri Sponsorizate

VIDEO Fiul judecătoarei Veronica Cârstoiu, băgat la închisoare pentru 4 ani. Florin Cergan a omorât familia unui preot într-un accident auto
Florin Cergan, fiul judecătoarei Veronica Cârstoiu, a primit sentinţa definitivă prin care va face 4 ani de închisoare pentru accidentul mortal provocat în 2011 la Târgovişte, în care şi-au pierdut viaţa un preot, soţia lui şi fiica lor.

O franciză de videochat "glamour" a fost cumpărată în Târgovişte
Una dintre cele mai cunoscute firme de videochat a vândut o franciză la Târgovişte. Reţeaua de videochat Studio 20 a semnat deja trei precontracte, unul dintre ele fiind semnat pentru un studio care se va deschide la Târgovişte.

Un bilet câştigător la Joker a fost jucat la Târgovişte. Cu cât a plecat acasă norocosul
La tragerea Joker de duminică nu a reuşit nimeni să pună mâna pe marele pot, în valoare de aproximativ 1,4 milioane euro, la categoria I. Un târgoviştean, însă, a câştigat un premiu important l categoria a II-a.

Ploaie de meteori, în această noapte
Iubitorii de astre ar putea observa, în această noapte, o ploaie de meteori, curentul Lyride fiind mult mai activ ca de obicei.

Cristi Minculescu va cânta din nou cu Iris şi ar putea susţine un concert la Târgovişte
Chiar dacă s-a mutat în Germania, Cristi Minculescu se gândeşte tot la foştii colegi de la Iris, cu care ar putea colabora din nou. Cristi va cânta cu foştii colegi în cadrul a două concerte care vor avea loc pe 22 mai la Cluj Napoca şi pe 23 mai la Târgu Mureş.

Trei localităţi au rămas fără apă în această dimineaţă
Trei localităţi din Dâmboviţa au rămas fără apă, miercuri dimineaţa, din cauza unor lucrări programate, anunţă CATD. Este vorba de municipiul Moreni şi de comunele Petreşti şi Morteni.

VIDEO Turişti împotmoliţi la Cabana Roşie din Masivul Bucegi, din cauza zăpezii şi a noroiului
Jandarmii din cadrul Postului Ordine Publică Montan Zănoaga au dat o mână de ajutor, marţi seara, unor turişti rămaşi împotmoliţi în zona Cabana Roşie din Masivul Montan Bucegi, din cauza zăpezii şi noroiului.

Cum au decis judecătorii să împartă averea lui Ion Dolănescu
Şase ani s-au certat fraţii Ionuţ (43 de ani) şi Dragoş Dolănescu (39 de ani) în instanţă, pentru a obţine cea mai de preţ avere rămasă după decesul tatălui: drepturile de autor şi casa părintească din strada caimatei din Capitală. Marţi (21 aprilie), Fiul cel mare al regretatului Ion Dolănescu a câştigat în fond cele mai importante proprietăţi şi bunuri alte artistului.

UPDATE 15 reţineri în cazul scandalului nonstru de la Pătroaia, dintre două familii de ţigani
Peste 200 de poliţişti şi luptători SIAS din Bucureşti, Dâmboviţa şi Argeş au fost mobilizaţi pentru a pune în aplicare mai multe mandate de aducere a unor persoane din comuna dâmboviţeană Crângurile, în această dimineaţă, acuzate de mai multe infracţiuni. 17 suspecţi sunt, la această oră, la sediul Poliţiei Găeşti pentru audieri.

Greşeala care a şters şapte domnitori români din istorie, după un ordin al lui Ceauşescu. „Cetatea celor 33 de voievozi” a avut, însă, 40 de domnitori
Fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, Târgovişte, a fost, vreme de 350 de ani, cea mai importantă zonă culturală, comercială şi militară din Ţara Românescă. De aici se emiteau “actele de domnie” şi tot aici se înscăunau, sau detronau, domnitori celebri. Târgovişte este cunoscută ca fiind “Cetatea celor 33 de voiezozi”, însă, numărul lor real ar fi de 40.

Care sunt şansele ca CSM Târgovişte să piardă, la masa verde, titlul de campioană. "Ce se întâmplă este o copilărie"
Sepsi SIC Sfantu Gheorghe a contestat la Federaţia Română de Baschet dreptul de joc al sportivei Porchia Green, lucru care care ar putea duce la pierderea titlului de campioană a CSM Târgovişte. Şansele sunt infime să se întâmplae acest lucru, cred conducătorii echipei campioane, pentru că, spun ei, toate fetele au avut drept de joc.

Dan Fleşeriu încă nu a semnat cu altă echipă. Care este viitorul antrenorului care i-a adus CSM-ului al 12-le titlu de campioană
Dan Fleşeriu este ca şi plecat de la echipa campioană a României la baschet feminin. Tehnicianul sibian a făcut posibil ca la Târgovişte să ajungă cel de-al 12 titlul de campioană, însă este greu să mai rămână la Târgovişte.