adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Targoviste

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 30.04.2017

FOTO VIDEO Fost sportiv de performanţă român, om de bază pentru şeicii din Dubai care vor o Poliţie la standarde mondiale
Nicolae „Nino“ Barbu (30 de ani) a fost căpitanul echipei naţionale de rugby în 7 a României şi chiar a fost declarat în 2012 cel mai bun jucător de rugby în 7 din ţara noastră. Nino a început să practice acest sport la Steaua Bucureşti, după care s-a transferat la Dinamo, unde a continuat până la vârsta de 18 ani.

VIDEO A început dezinsecţia în oraş
Primăria Municipiului Târgovişte, prin Direcţia de Salubritate, a început acţiunea de dezinsecţie. În primă fază, au fost vizate parcurile din oraş, dar s-a intervenit şi aerian.

FC Aninoasa şi-a revenit. A învins Urbanul lui Dumitrescu
FC Aninoasa a trecut rapid peste înfrângerea cu Atletic Bradu. Echipa antrenată de Cristi Bălaşa s-a comportat exemplar în deplasarea de la Titu şi a depăşit Urbanul cu 1-0.

CJ Dâmboviţa vrea să modernizeze secţia de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean cu bani europeni
Autorităţile judeţene vor să reabiliteze, să modernizeze şi să doteze Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Târgovişte cu fonduri europene, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, Claudia Gilia.

Penitenciarul Găeşti caută "recruţi"
Penitenciarul Găeşti a început campania de recrutare a candidaţilor pentru ocuparea locurilor cuprinse în oferta educaţională a anului 2017.

Peştera Ialomiţei, cel mai vizitat obiectiv din Dâmboviţa, este deschisă de 1 Mai
Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte anunţă programul special de vizitare al Pesterii Ialomiţei pentru data de 1 mai 2017, noul program de vizitare pentru următoarea perioadă, precum şi cuantumul taxelor de vizitare.

Teatrul Tony Bulandra participă la Festivalul Internaţional de Teatru Clasic din Antalya
Teatrul Tony Bulandra participă la Festivalul Internaţional de Teatru Clasic din Antalya, cu susţinerea ICR Istanbul

Bărbat cercetat de poliţişti, după ce a înfiinţat un post de radio pirat, care emitea în zonă
Un bărbat din judeţul Dâmboviţa este cercetat de poliţişti, după ce, în urma unei percheziţii făcute sâmbătă în locuinţa sa din comuna Corbii Mari, au fost descoperite echipamente cu care acesta realizase un post de radio pirat, care emitea în zonă.

De ce este considerat fisticul un superaliment. Top 10 beneficii remarcate de către specialişti
Fisticul este recunoscut pentru proprietăţile nutriţionale şi reprezintă o sursă bună de proteine, grăsimi şi minerale.

Imagini terifiante. Căprioară decapitată de braconieri găsită la marginea unei păduri. „Au fost descoperite capcane puse de persoane rău-intenţionate“
Poliţia cercetează un caz de braconaj în comuna dâmboviţeană Ocniţa, după ce pe Facebook au apărut imagini cu un cap de căprioară, găsit la marginea unei păduri. Au fost descoperite şi capcanele care au ajutat la prinderea animalului.

Târgovişte. Piaţa 1 Mai se închide pentru igienizare
Primăria Municipiului Târgovişte anunţă că Piaţa Agroalimentară 1 Mai din municipiul Târgovişte, microraionul IX, va fi închisă în data de 01.05.2017 pentru acţiuni de curătenie generală.

Cum vă puteţi petrece minivacanţa de 1 mai la Complexul de Nataţie
În minivacanţa de 1 Mai, târgoviştenii vor avea parte de distracţie la Complexul de Nataţie. Primăria Târgovişte a pregătit mai multe acţiuni sportive şi un concert. Intrarea va fi gratuită.

Distracţie la Târgovişte, în cadrul Festivalului "Întâlnirea mini-vedetelor lângă Turnul Chindiei"
Copii şi tineri din întraga ţară îşi vor da întâlnire în zilele de 13 şi 14 mai la Târgovişte, unde va avea loc a doua ediţie a Festivalului "Întâlnirea mini-vedetelor lângă Turnul Chindiei".

Copiii s-au întrecut în desene şi picturi despre "Salvarea planetei albastre” la Moreni
Miercuri, 26 aprilie 2017, Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, doamna Claudia Gilia, a participat la evenimentul dedicat celei de a XIII-a ediţii a Concursului Internaţional Multidisciplinar „Copii, salvaţi planeta albastră!”, ce a avut loc la Clubul Copiilor din Municipiul Moreni.

OMV dă din nou startul competiţiei „Idei din Ţara lui Andrei”. Sunt oferite granturi în valoare de 200.000 euro
OMV Petrom lansează a 6-a ediţie a competiţiei „Idei din Ţara lui Andrei”, sprijinind proiectele de mediu şi educaţie profesională ce utilizează tehnologii inovatoare şi componente de digitalizare.