adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Targoviste

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 18.08.2017

VIDEO A furat de la vecini. Femeie cercetată pentru furtul unor flori
O femeie din Târgovişte este cercetată pentru furt, după ce, într-o noapte, a furat un ghiveci întreg cu flori, dintr-o grădină îngrijită de locatarii unui bloc. Imaginile au fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată de locatari tocmai pentru a-i prinde pe cei care le fură florile.

Expoziţie de arme vechi, deschisă la Muzeul de Istorie
Muzeul de Istorie găzduieşte zilele acestea expoziţia “Evoluţia armamentului din preistorie până în zilele noastre”. La eveniment a participat şi Ministrul-Consilier al Ambasadei Republicii Moldova în România – Valeriu Turea.

Angajaţii Registrului Auto Român lucrează sâmbătă pentru a recupera ziua liberă de 14 august
În urma hotărârii Guvernului României care a declarat ziua de 14 august ca fiind nelucrătoare, cu obligativitatea recuperării ulterioare a acesteia de angajaţi, Registrul Auto Român va lucra cu publicul vineri 18 august, între orele 8.00. - 16.30. şi sâmbătă 19 august în intervalul orar 8.00. – 14.00.

Poliţiştii au dat amenzi cu duiumul în ultimele zile. Sute şoferi au călcat prea tare pedala de acceleraţie
În perioada minivacanţei de Sfânta Maria, poliţiştii au dat amenzi cu duiumul. Potrivit IPJ Dâmboviţa, au fost constatate 146 de infracţiuni, dintre care 63 contra persoanei, 48 contra patrimoniului şi 16 la regimul siguranţei rutiere.

Pădurea de lângă platoul Padina a ajuns o imensă toaletă publică. Cine întreţine bătaia de joc uriaşă din Parcul Natural Bucegi
Turiştii care aleg să campeze în zona muntoasă a judeţului Dâmboviţa se plâng că autorităţile nu le oferă un minim de confort. Pe tot platoul Padina, o zonă turistică vizitată intens, există doar două pubele de gunoi.

5 obiceiuri ale oamenilor de succes. Cum ne ajută banala întrebare „De ce“
Succesul se traduce diferit pentru fiecare persoană în parte. Unii măsoară succesul în titluri, bani, statut social / financiar sau pur şi simplu în lucrurile mărunte pe care le fac zi de zi. Specialiştii ne spun că, pentru a afla care ne este drumul în viaţă, trebuie să aflăm mai întâi ce ne face fericiţi şi să muncim pentru a ne atinge ţelul.

FOTO VIDEO Sute de turişti se mută vara la munte, cu cortul sau în rulotă: „Ne-am dezobişnuit de oraş“
Aerul tare şi libertatea pe care ţi-o oferă gratuit muntele îi fac pe mulţi turişti să uite de oraş şi să trăiască în Bucegi. Fie că dorm la corturi sau în rulote, turiştii se declară îndrăgostiţi de peisaj.

Expediţia SARM către „Marea Eclipsă Americană“, probabil cea mai vizionată eclipsă din istorie
Societatea Astronomică Română de Meteori (SARM) organizează, în perioada 15 august - 2 septembrie, expediţia dedicată observării eclipsei totale de Soare care se va vedea din Statele Unite pe data de 21 august 2017.

Extinderea UPU Târgovişte s-ar putea face cu bani de la Ministerul Sănătăţii
Extinderea UPU Târgovişte s-ar putea realiza cu bani de la Ministerul Sănătăţii, a anunţat ministrul Florian Bodog, în recenta sa vizită efectuată în Dâmboviţa. Acesta a analizat propunerea autorităţilor care vor să facă din zona de primire a pacienţilor un spaţiu mai generos.

FOTO Cum au devenit zeci de tineri „cei mai tari munţomani“ din Bucegi
Timp de şapte zile, 40 de tineri din judeţele Dâmboviţa, Constanţa, Vrancea şi Bucureşti-Ilfov,  cu vârste între 14 şi 35 de ani, au avut ocazia să îşi arate măiestria în faţa provocărilor muntelui, în cadrul unei tabere educative care s-a desfăşurat în zona Padina.

Volei feminin: CSM Târgovişte a achiziţionat-o pe poloneza Wojcieska
Echipa feminină de volei CSM Târgovişte a achiziţionat-o pe poloneza Sylwia Wojcieska, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Sănătăţii, despre vaccinare: „Părinţii pot refuza vaccinarea, dar îşi asumă responsabilitatea“
Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că Legea vaccinării a trecut prin Guvern şi a dat asigurări că părinţii nu vor fi obligaţi să îşi vaccineze copiii, însă aceştia vor trebui să îşi asume responsabilitatea.

Judeţul Dâmboviţa ar putea deveni „un hub al industriei de apărare din România“
Judeţul Dâmboviţa ar putea fi un hub al industriei de apărare din România, după ce la Moreni urmează să se demareze proiectul cu corporaţia germană Rheinmetall, în domeniul tehnologiei militare, prin care se va produce un nou transportor blindat, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, ministrul Economiei, Mihai Fifor.

VIDEO Remiză spectaculoasă între Pandurii şi Chindia Târgovişte
Remiză spectaculoasă la Motru în meciul de Liga a 2-a dintre Pandurii şi Chindia Târgovişte. Oaspeţii au deschis scorul repede, prin Honciu (min. 3) şi l-au majorat în minutul 16 prin Stoica.

Cum convertim o imagine PDF în JPEG. Trei aplicaţii care ne scapă de complicaţii
Când aveţi mult de lucru la calculator şi sunteţi prinşi într-un proiect important, cu siguranţă vă loviţi de nevoia transformării unui document PDF în care aveţi o imagine, într-un format de fotografie, cel mai adesea JPEG.