adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 30.07.2015

Un târgoviştean şi doi braşoveni vor să reînvie Via Carpatica, „poteca păstorilor“, şi vor parcurge pe jos 2.500 de kilometri prin întregul lanţ Carpatic
Un târgoviştean de 27 de ani, împreună cu doi prieteni din Braşov s-au încumetat la traversarea Vic Carpatica, ce acoperă întregul lanţ Carpatic, pentru a promova frumuseţile naturale de pe această “potecă a păstorilor”. Au început călătoria pe 18 iulie, din Bratislava. Toată ideea trăsnită înseamnă aproximativ 2.500 de kilometri de mers pe jos.

Lucrările decontate care nu există. Acuzaţii de înşelăciune şi abuz în serviciu în cazul reabilitării termice a blocurilor din Târgovişte
Primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, a cuzat de înşelăciune şi abuz în serviciu mai mulţi diriginţi de şantier, dar şi funcţionari din primărie, în cazul reabilitării termice a blocurilor din municipiu. Edilul spune că s-au decontat lucrări care nu există, iar acolo unde acestea s-au efectuat, sunt de proastă calitate.

Dinamo a câştigat la limită amicalul cu Chindia Târgovişte
Dinamo a învins cu scorul de 2-1 formaţia Chindia Târgovişte, din Liga a II-a, într-un meci amical disputat pe stadionul Eugen Popescu din Târgovişte.

Linkuri Sponsorizate

Turist maghiar atacat de câini, în Munţii Bucegi
Un turist maghiar a crezut că i-a venit sfârşitul, în vârf de munte, după ce a fost atacat de mai mulţi câini, în zona Dichiu, din Masivul Bcuegi. Turistul, în vârstă de 45 de ani, se plimba prin zona Dichiu cu intenţia de a fotografia peisajele.

VIDEO Tânăr căutat de poliţie, după ce a plecat cu un telefon mobil uitat pe tejgheaua unui fast food
S-a dus să comande o şaorma, dar a plecat cu un telefon mobil uitat pe tejghea de un tânăr. Un adolescent a crezut că poate fenta camerele de supraveghere de la un fast-food din Târgovişte şi că poate pleca liniştit cu telefonul. Patronul localului a făcut publică înregistrarea pe care se vede clar toată "operaţiunea".

Dinamo şi-a stabilit un meci amical cu Chindia Târgovişte
Dinamo va disputa un meci amical, miercuri, la Târgovişte, în compania echipei din Liga a II-a, Chindia Târgovişte.

Astăzi este Ziua Imnului Naţional
Astăzi, la Târgovişte, va fi marcată Ziua Imnului Naţional. Manifestările vor începe la ora 10, în Piaţa Tricolorului, cu intonarea Imnului de Stat al României (instrumental). Vor urma un scurt moment de rugăciune şi alocuţiuni ale autorităţilor locale şi judeţene.

UPDATE VIDEO Cazul fetei tunsă cu sabia. Doi interlopi, reţinuţi pentru 24 de ore
Doi bărbaţi implicaţi, noaptea trecută, în scandalul monstru produs la o terasă din Titu, judeţul Dâmboviţa, au fost prinşi de poliţie şi duşi la Parchetul Răcari pentru audieri şi luarea unor măsuri preventive. Este vorba de Bela, 28 de ani şi fratele său, Englezu, de 33 de ani.

Târgovişte: Se reia tratamentul aviochimic de combatere a insectelor
Primăria Municipiului Târgovişte aduce la cunoştinţa populaţiei că în perioada 30 iulie – 1 august 2015, în intervalul orar 5.30 – 10.30, pe toată suprafaţa municipiului Târgovişte (inclusiv cartierele Priseaca şi Sagricom) se va executa cea de-a doua etapă de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc), prin pulverizare aeriană.

Dâmboviţa: Se caută 250 de confecţioneri cablaje auto
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează în perioada 29 - 30 iulie, Bursa Locurilor de Muncă. Acţiunea are ca scop recrutarea şi selecţia de 250 de persoane pentru a ocupa postul de confecţioner cablaje auto.

FOTO Bătaie cu săbii la Titu, între două clanuri. Patru persoane au ajuns la spital. O tânără a fost tunsă cu sabia şi desfigurată
Scandal monstru, noaptea trecută, în oraşul dâmboviţean Titu, unde membrii unor clanuri interlope s-au luat la bătaie pentru o fată. Patru persoane au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate, iar o tânără spune că a fost tunsă cu sabia.

Ce înseamnă, de fapt, expresia „Io“ din titulatura voievozilor din Ţara Românescă şi din Moldova - explicaţia istoricilor
Toţi marii domnitori ai Ţării Româneşti şi Moldovei foloseau această expresie atunci când emiteau acte din cetatea de domnie şi nicidecum nu însemna „eu”.

Povestea femeii care nu poate face un pas din cauza inimii care îi cedează. În opt zile s-au adunat 20.000 de euro pentru a fi operată în Franţa
Viaţa unei femei de 35 de ani, din Găeşti, mama unui băiat de 13 ani, atârnă de un fir de aţă. Are nevoie urgenţă de o operaţie care să îi repare inima afectată de patru probleme grave. Fără această intervenţie, i-au spus medicii, nu va putea să-şi vadă băiatul crescând. Georgeta Alina Coman are 35 de ani, iar de cinci ani inima a început să nu-i mai funcţioneze normal. Când o lua la galop, când încetinea periculos de mult.

Liceenii din Târgovişte, într-un proiect inedit pentru pasionaţii de cinematografie
13 oraşe din ţară participă la proiectul "Filme pentru liceeni", derulat de asociaţiile Macondo, din România, şi Lanterna Magică, din Elveţia, prin care se doreşte facilitarea accesului tinerilor la cinematografia de artă, informează Mediafax.

Pictorul târgoviştean, Grigore Stan, expune la Cercul Militar Naţional
Pictorul târgoviştean, Grigore Stan, a expus la Cercul Militar National, sala Ronda, expoziţtiei “Drumurile noastre…”. Expoziţia va fi deschisă până pe 2 august.