adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 24.10.2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: La Guvern nu mai semnează nimeni absolut nimic de frica DNA
Victor Ponta a declarat, vineri, că la Guvern nu se mai semnează nimic de frica DNA. Premierul a arătat că acum, în România, există o atmosferă de suspiciune care trebuie schimbată.

Alegeri prezidenţiale 2014. Ponta: Dacă voi fi preşedinte, voi sta la mine acasă. La Vila Lac 3 trebuie făcute multe slujbe
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Târgovişte, că, dacă va fi ales şef al statului va locui în continuare la el acasă şi nu se va muta, el arătând că la Vila Lac 3, unde locuieşte actualul preşedinte, Traian Băsescu, trebuie făcute multe ”slujbe”.

Dâmboviţa: Situaţie inacceptabilă pentru un judeţ în care bântuie urşii
Pentru un judeţ în care numărul urşilor este cu mult depăşit, dacă ne referim la suprafaţa alocată, autorităţile stau extrem de prost la timpul de intervenţie în cazul în care ursul ara ataca persoane sau chiar se prinde în gard, după cum s-a întâmplat în ultimele luni.

Linkuri Sponsorizate

UM Mija are nevoie de o nouă hală de producţie
UM Mija ar avea nevoie de 10 miliarde de lei vechi, pentru finalizarea construcţiei halei de producţie şi de încă 2 milioane de euro, pentru dotarea acesteia cu echipament specific. Acestea sunte doleanţele pe care directorul Um Mija le-a transmis autorităţilor judeţene în cadrul unei întâlniri.

FOTO Saramura naturală, secretul murăturilor perfecte. Oamenii o consumă direct de pe dealurile pline de sare
Murăturile nu sunt doar gustoase, ci şi sănătoase. Mai ales atunci când sunt pregătite cum trebuie şi murăturile şi varza murată sunt un deliciu pe masa tuturor românilor. În comuna dâmboviţeană Ocniţa exist un ingredient minune folosit de localnici de zeci de ani.

Alegeri prezidenţiale 2014. Acuzaţii de încercare de fraudare cu urna mobilă
Alianţa Creştin Liberală Dâmboviţa acuză PSD că încearcă să fraudeze alegerile prezidenţiale pe orice cale, "inclusiv prin practicarea unor metode de folosire nelegală a urnelor mobile".

Pe urmele curţii itinerante a lui Constantin Brâncoveanu. Trasee culturale şi memoriale
În acest an se comemorează 300 de ani de la martirajul lui Constantin Brâncoveanu, figură marcantă a culturii şi istoriei româneşti. Curtea Domnească încearcă abordeze o temă mai puţin cunoscută, cea a curţii itinerante, dar şi al potenţialelor trasee culturale şi memoriale (monumente sub formă de ruine) ce se vor puncta în aceste locuri.

VIDEO O namilă de urs, de peste 200 de kilograme, a dat târcoale unei şcoli din Bezdead
Panică în această dimineaţă în localitatea dâmboviţeană Bezdead, unde un urs de peste 200 de kilograme a fost găsit prins într-un gard, cel mai probabil într-un laţ pus de localnici. Totul s-a întâmplat la nici 200 de metri de şcoala generală din localitate.

Grupul HeidelbergCement, recompensat cu distincţia „Best improver”
HeidelbergCement Group a primit distincţia „Best improver” în ceea ce priveşte comunicarea transparentă a indicatorilor de mediu, în cadrul programului Carbon Disclosure Project (CDP) fiind aleasă dintre cele mai mari şi puternice 350 de organizaţii din zona Germania – Austria – Elveţia.

Cod Galben de vânt puternic şi răcire accentuată în Dâmboviţa
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o  ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ – COD GALBEN, valabilă şi pentru judeţul Dâmboviţa, pentru intervalul 23.10 (ora 23.00)- 24.10.2014 (ora 23.00). Fenomenele vizate sunt ploi însemnate cantitativ, precipitaţii mixte, intensificări ale vântului, răcire accentuată.

UPDATE Ionuţ Dolănescu a ajuns la căpătâiul bunicii sale, maica Didina. Bătrâna a murit la 102 ani
Gherghina Dolănescu, mama fostului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, a murit la vârsta de 102 ani. Maica Didina, aşa cum i se spunea, zăcea la pat de mai multă vreme, iar astăzi s-a stins din viaţă.

Clădirea fostei fabrici „Victoria”, demolată
Fosta mare fabrică de vopseluri “Victoria” a fost demolată, ieri, pentru a face loc unei noi construcţii. Clădirea ajunsese o ruină. Fabrica de vopseluri din Târgovişte “s-a născut” la 11 iunie 1948, când în baza legii numărul 118, în urma naţionalizării, s-a înfiinţat Întreprinderea Industrială Octombrie Roşu.

Mai multe primării din Dâmboviţa, amendate şi avertizate de AEP
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a aplicat în urma controalelor efectuate în septembrie la primăriile din Dâmboviţa, în scopul îndeplinirii principalelor obiective ale activităţii de instruire şi control electoral 2 sancţiuni. De asemenea, au fost date şi 5 avertismente.

Se opreşte apa în Micro VI
Mai multe blocuri din municipiul Târgovişte vor rămâne, astăzi, fără apă la robinete. Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa anunţă întreruperea furnizarii apei potabile între orele 08:30 - 18:00, la mai multe blocuri.

Peste 1100 de locuri de muncă sunt vacante, în spaţiul european, pentru dâmboviţeni
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa anunţă că cei interesaţi au la dispoziţie 800 de locuri de muncă în agricultură, în ţări precum Spania sau Germania, dar şi în domeniile medical şi comercial.