adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Targoviste

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Targoviste - Ultimele stiri Adevarul Targoviste - 01.09.2014

40 de elevi dâmboviţeni s-au distrat la "Şcoala Curajului 2014"
Şcoala curajului 2014 a ajuns la final. În perioada 24-30 august s-au desfăşurat în Munţii Bucegi la Padina, activităţile practice ale ediţiei a6a a proiectului finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Arieratele înregistrate la bugetele locale se cifrau la peste 200 milioane de lei. Dâmboviţa are 24 de milioane
Plăţile restante de peste 90 de zile (arieratele) înregistrate la bugetul general al unităţilor administrativ-teritoriale se cifrau la 200,29 milioane lei la finalul lunii iulie 2014, în uşoară creştere faţă de nivelul de 196,25 milioane lei la finalul anului 2013, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

Biciclist italian, accidentat în Masivul Bucegi
Un turist italian, care s-a accidentat în zona Lunca Padinii din Masivul Bucegi, a fost sprijinit de jandarmii montani dâmboviţeni. Într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmboviţa se arată că, ieri după-amiază, jandarmii de la Peştera au fost solicitaţi de un turist să acorde sprijin prietenului său, care se accidentase cu bicicleta.

Linkuri Sponsorizate

Se opreşte apa în Târgovişte
Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa anunţă întreruperea alimentării cu apă în municipiul Târgovişte în data de 01.09.2014, pe străzile Laminorului şi Cooperaţiei, în intervalul orar 08:00 – 16:00, pentru efectuarea unor lucrări programate de reabilitare prevăzute pe programul POS Mediu.

Europe Direct Târgovişte participă şi în acest an la "European Christmas Tree Decoration Exchange"
European Christmas Tree Decoration Exchange este un proiect care presupune realizarea şi schimbul de podoabe pentru Pomul de Crăciun lansat de Centrul EUROPE DIRECT "Llangollen" din Marea Britanie. Programul se va derula în perioada octombrie – decembrie 2014.

Biblioteca Judeţeană „I.H  Rădulescu”, vizitată de o delegaţie de elevi şi cadre didactice din Republica Moldova
În orice ţară şi cultură, tinerii sunt consideraţi a fi viitorul. Din acest motiv, este foarte important să se investească în dezvoltarea lor, mai ales dacă ei provin din ţări mai slab dezvoltate. Educaţia nu trebuie neglijată, indiferent de condiţiile de trai sau situaţia economică a fiecăruia dintre ei.

Alerte mai rapide şi mai precise în caz de inundaţii, graţie proiectelor de cercetare ale UE
Alertele de inundaţii lansate în timp util şi monitorizarea în timp real a urgenţelor legate de inundaţii pot salva vieţi şi preveni pagube materiale, asupra infrastructurii şi asupra mediului. Imprints,WeSenseIt şi UrbanFlood sunt doar trei exemple de proiecte finanţate de UE care au dezvoltat sisteme unice de prognoză şi alertă destinate avertizării comunităţilor cu privire la iminenţa inundaţiilor.

C. Prisăcaru: "B-dul Unirii va fi gata anul acesta". Cât s-a lucrat în cadrul PIDU, la Târgovişte
Lucrările din cadrul PIDU A, în zona Bulevardului Unirii sunt puţin întârziate. Autorităţile locale apelează, însă, la înţelegerea cetăţenilor şi toleranţa şoferilor care tranzitează zilnic aceste zone în care se lucrează. Primarul interimar, Ciprian Prisăcaru a dat asigurări că B-dul Unirii, care va fi lărgit la patru benzi, se va finaliza anul acesta.

Parcul Mitropoliei, în plin proces de îmfrumuseţare
Târgoviştea se pregăteşte de sărbătoare. Municipalitatea a înlocuit mare parte din spaţiile verzi din centrul Târgoviştei.

Chindia a câştigat derby-ul local cu Urban Titu
Chindia a câştigat şi al doilea duel oficial cu Urban Titu din această vară, echipă căreia i-a administrat o înfrângere (1-0) şi în Cupa României Timişoreana.

Europe Direct Târgovişte, în schimb de experienţă la Centrul Europe Direct Buzău
Echipa Centrului EUROPE DIRECT Targoviste a mers în "deplasare", joi, la Centrul EUROPE DIRECT Buzău - centru găzduit de Camera de Comerţ şi Industrie Buzău. După ce s-au cunoscut prin intermediul unor exerciţii de icebreaking şi team building tinerii au trecut la treabă.

Comisia Europeană anunţă măsuri de sprijinire a pieţei în sectorul laptelui
omisia Europeană a anunţat că va oferi sprijin pentru depozitarea în regim privat a untului, laptelui praf degresat (LPD) şi anumitor brânzeturi, în scopul de a atenua impactul restricţiilor ruseşti la importurile de produse lactate din UE şi pentru a limita efectele negative pe piaţa internă.

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură a făcut o vizită de lucru în Dâmboviţa
Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, a efectuat, joi, o vizită de lucru în Dâmboviţa, la obiective afectate de inundaţii, în scopul de a prioritiza lucrările necesare şi de a evalua dacă acestea se încadrează la accesare de fonduri europene.

Femeile din Dâmboviţa, fără un loc de muncă, pot face cursuri de lucrător în domeniul conservelor
60 de femei din judeţul Dâmboviţa încep cursurile de lucrător în domeniul conservelor de fructe şi legume, prin proiectul Anotimpuri la borcan Sud Muntenia.

Germanos face angajări la Târgovişte
Germanos face angajări în Arad, Oradea, Târgovişte, Târgu-Jiu, Satu-Mare, Caracal, Huşi, Ploieşti, Carei, Ciorogârla. RomaniaTV.net vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.