adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Suceava - Ultimele stiri Adevarul Suceava - 01.09.2014

Când să îl credem pe Victor Ponta, când cerea o lege mai aspră anti-traseism sau când favorizează migraţia politică?
În 2005, Victor Ponta îşi dorea o lege mai aspră împotriva traseismului, afirmând că migraţia se face prin şantajul partidului aflate la guvernare. Acum vrea să eludeze legea pe care tocmai el a susţinut-o.

Touge - cursă auto extrem de riscantă, inventată în Japonia, testată în premieră în România, la 1.550 de metri altitudine
O secţiune a drumului care duce spre masivul Rarău, în localitatea suceveană Pojorâta, este închisă circulaţiei în acest weekend pentru o competiţie auto care se desfăşoară în premieră în România.

FOTO Valea Bistriţei, Piatra Ţibăului şi Cheile Zugreni, văzute de pe bicicletă
Adevărul vă propune astăzi să descoperiţi, pe bicicletă, valea râului Bistriţa, în cadrul campaniei „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă”. Locul pe care îl prezentăm este absolut încântător, iar bicicliştii se pot bucura de o plimbare relaxantă în timpul căreia pot respira aer proaspăt.

Linkuri Sponsorizate

Hoţi de tractoare în Italia căutaţi de poliţişti în Suceava şi Bistriţa. Zece percheziţii organizate în cele două judeţe
Zece percheziţii au loc, luni dimineaţă, în judeţele Suceava şi Bistriţa-Năsăud, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în furt şi trafic de vehicule.

Olimpici la o materie care la noi nu se studiază, astronomii de aur ai României devin cercetători în SUA şi Anglia
SUCCES Şase medalii de aur şi patru medalii de argint a obţinut România la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică, desfăşurată la Suceava, în perioada 1-11 august. Astfel, toţi cei 10 membri ai lotului ţării noastre s-au clasat pe primele două locuri.

Peisajele superbe, codrii seculari şi păstrăvăria din munţii Giumalău, descoperite pe două roţi
O escapadă cu bicicleta în codrii seculari din masivul Giumalău şi o oprire la păstrăvăria din Valea Putnei, aceasta este propunerea de astăzi în cadrul campaniei „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă”.

Peste zece mii de pelerini, aştepaţi la Mănăstirea Putna
Zeci de mii de pelerini sunt aşteptaţi să participe, vineri, la praznicul Adormirii Maicii Domnului la Mănăstirea Putna. Pelerinii se vor închina la mormântul Sfântului Ştefan cel Mare din biserica mănăstirii.

A început festivalul de artă medievală din Cetatea de Scaun a Sucevei
Cetatea de Scaun şi Muzeul Satului Bucovinean din Suceava găzduiesc, de joi până duminică, cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”.

Mii de catolici, în pelerinaj la Cacica
Mii de credincioşi catolici sunt aşteptaţi, vineri, în pelerinaj la sanctuarul naţional marian de la Cacica, judeţul Suceava, cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului.

Victor Ponta, în pelerinaj la Putna şi Cacica
Premierul Victor Ponta participă, vineri, la pelerinajele de la sanctuarul naţional marian catolic din comuna Cacica şi la Mănăstirea Putna, ambele din judeţul Suceava.

FOTO Recunoaşteţi vandalii? Acte inexplicabile de distrugere pe traseul celui mai frumos proiect de voluntariat realizat în 2014 în România
Peste 250 de voluntari muncesc de la începutul verii la reabilitarea unuia dintre cele mai spectaculoase trasee montane din România: Via-Maria-Theresia, din munţii Călimani. Munca lor a fost batjocurită în bună măsură prin acte de vandalism inexplicabile.

Adolescent de 16 ani ademenit de un fals poliţist să-i predea toate bijuteriile mamei
Un tânăr de 16 ani din municipiul Suceava a avut în ultimul moment o revelaţie care i-a ajutat familia să păstreze bijuterii cu valoare ridicată.

Şase medalii de aur şi patru de argint, obţinute de România la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică
România a ocupat primul loc pe naţiuni, cu şase medalii de aur şi patru medalii de argint, la ediţia din acest an a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică.

Cerere în căsătorie pe zidurile Cetăţii de Scaun a Sucevei
Cerere în căsătorie inedită în Suceava. Un tânăr i-a cerut mâna iubitei sale într-un cadru foarte romantic, pe zidurile Cetăţii de Scaun.

Comisarul Răzvan Andreica a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi fals în declaraţii
Comisarul judiciarist Răzvan Andreica a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava pentru abuz în serviciu, purtare abuzivă şi fals în declaraţii, după ce a confiscat actele unui taximetrist.