adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Suceava - Ultimele stiri Adevarul Suceava - 26.11.2014

Strat de zăpadă de până la cinci centimetri în judeţul Suceava
Stratul de zăpadă depus în judeţul Suceava în urma ninsorilor din ultimele ore este de până la cinci centimetri, iar pe drumurile din judeţ s-a intervenit cu materiale antiderapante, circulaţia desfăşurându-se normal.

Dolhasca, primul oraş unde PSD pierde puterea. Consilierii PNL au schimbat viceprimarul şi au majoritate în CL
Primele mişcări spectaculoase pe scena politică suceveană de după alegerile prezidenţiale s-au produs la Dolhasca. Consilierii PNL au obţinut majoritate în Consiliul Local şi au schimbat din funcţie viceprimarul PSD, înlocuindu-l cu un liberal.

FOTO Superbul drum turistic Transrarău, invadat de TIR-uri cu buşteni. Limitatoarele, înălţate ilegal de camionagii
Transrarăul, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri turistice din ţară, a fost invadat de transportatorii de lemne care au modificat, ilegal, semnalizarea rutieră de pe şosea.

Linkuri Sponsorizate

Criză de vaccin împotriva hepatitei B în maternităţile din Suceava
Maternităţile din judeţul Suceava se confruntă, de aproximativ o săptămână, cu lipsa vaccinului necesar imunizării nou-născuţilor împotriva hepatitei de tip B.

Poliţist lovit în cap cu o bucată de fier în timp ce încerca să aplaneze un conflict
Un poliţist din judeţul Suceava a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o bucată de fier de către un bărbat în timp ce încerca să intervină pentru aplanarea unui conflict.

Harta rezultatelor alegerilor prezidenţiale 2014 în judeţul Suceava, pe localităţi
Dacă în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014 Klaus Iohannis a obţinut primul loc în 33 de localităţi din cele 144 din judeţul Suceava, situaţia s-a schimbat în turul al doilea atunci când Iohannis a câştigat în 60 de localităţi.

Incident electoral grav la Suceava. Jurnaliştilor şi membrilor ACL li se refuză accesul într-un spital de boli psihice unde se votează cu urna mobilă
Jurnaliştilor acreditaţi să documenteze modul în care decurge procesul de votare la Suceava li se refuză în mod abuziv accesul într-un cămin de bătrâni unde s-a intrat cu urna mobilă.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Turul doi. Klaus Iohannis a câştigat alegerile în judeţul Suceava, cu 51,50% dintre voturi
Potrivit rezultatelor alegerilor prezidenţiale 2014 prezentate de Biroul Electoral Judeţean, Klaus Iohannis a câştigat cu un procent de 51,50% dintre voturi. Rezultatele sunt finale.

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Turul doi în Suceava. Prezenţa la vot până la ora 19.00: 55,2%
În judeţul Suceava, la ora 19.00 votaseră 55,2% dintre sucevenii înscrişi pe listele electorale pemanente, cu 8,8% mai mulţi faţă de primul tur. Cu două ore înainte de închiderea urnelor, în Suceava numărul votanţilor era deja egal cu totalul alegătorilor prezenţi la urne în turul al doilea de la alegerile prezidenţiale din 2009.

VIDEO Ziua Independenţei Poloniei, sărbătorită la Suceava
11 noiembrie 1918 a fost ziua în care Polonia a renăscut pe harta Europei după ce vreme de o sută de ani s-a aflat sub ocupaţie austriacă, prusacă şi rusească. Ziua Independenţei Republicii Polone a fost sărbătorită, la Suceava, cu evocări şi cântece patriotice.

Cum a fost tras pe linie moartă baronul PSD de Suceava, Gavril Mîrza
Fost şef al CJ Suceava în perioada 1996-2008, liderul PSD Gavril Mîrza a căzut într-un anonimat total. Deşi a reuşit să fenteze problemele cu legea, Mîrza a fost înlăturat de foştii colegi de la vârful partidului.

Primarul Sucevei promite nocturnă pe un stadion lăsat în paragină
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că va propune Consiliului Local să aloce fonduri pentru instalarea unei instalaţii de nocturnă pe stadionul municipal, construcţie despre care Inspecţia de Stat în Construcţii susţine că nu mai prezintă siguranţă.

Dramele colectivizării în Suceava: ţăranii eroi care s-au împotrivit, ucişi sau arestaţi de trupele de Securitate
Colectivizarea terenurilor agricole în judeţul Suceava a înregistrat episoade sângeroase în mai multe localităţi în care ţăranii s-au confruntat cu trupele de Miliţie şi Securitate.

Cum s-a dublat numărul voturilor pe listele suplimentare în judeţul Suceava
Faţă de alegerile din 2009, numărul persoanelor care au votat pe liste suplimentare s-a dublat în judeţul Suceava, în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2014.

Ponta, la Suceava: „Ne vedem pe 17 să sărbătorim. Sigur în Moldova veţi câştiga turul al doilea la diferenţă şi mai mare”
Primul-ministru Victor Ponta, candidat PSD la preşedinţia României, s-a întâlnit cu câteva sute de membri PSD în sala de nunţi a unui restaurant din localitatea suceveană Cacica. După-amiază, Ponta va merge la Cernăuţi unde va participa la manifestări culturale.