adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Suceava

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Suceava - Ultimele stiri Adevarul Suceava - 28.08.2016

Un plutonier adjunct, care a primit mită de la şase persoane ce se visau soldaţi în Armata Română, a fost reţinut de DNA
Plutonierul adjunct Marius Smadici de la Unitatea Militară 02541 Câmpulung Moldovenesc a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a primit mită între 500 şi 1.600 de euro de la şase persoane ce vroiau să se angajeze în armată. Inculpatul le-a oferit candidaţilor variantele cu testele psihologice, cu o zi înainte de examen.

10 locuri bântuite din România. Poveşti sinistre cu Hotelul Cişmigiu, Castelul Bran şi Casa Poporului
Poveştile despre locuri care ar fi bântuite au stârnit întotdeauna interesul oamenilor. De-a lungul timpului, în întreaga ţară s-a vorbit despre clădiri, păduri sau lacuri unde s-ar afla sufletele chinuite ale unor persoane care au avut parte de un sfârşit tragic. În cele ce urmează vă vom prezenta 10 dintre cele mai cunoscute locuri din România despre care se crede că sunt bântuite.

CJ Suceava riscă să piardă aproape 3,2 milioane de euro după ce a transferat o clădire în proprietatea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Suceava
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a semnalat faptul că există o problemă în ceea ce priveşte la schimbarea destinaţiei Centrului Economic Bucovina (CEB) în terminal internaţional pentru Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava. Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a arătat că în cazul în care va fi schimbată destinaţia CEB, CJ Suceava va trebui să înapoieze Uniunii Europene suma de 3,13 milioane de euro.

Groapa de gunoi construită în vârf de munte, realizată în proporţie de 99,7%, nu poate fi dată spre folosinţă
Deşi localnicii din comuna Pojorâta sunt împotriva gropii de gunoi construite în vârf de munte, autorităţile au găsit o soluţie prin care aceasta poate fi dată spre folosinţă. Consiliul Local Pojorâta a decis să reia procedura de adoptare a unei hotărâri pentru transferul terenului necesar depozitului ecologic care se construieşte pe raza comunei.

Un festival inedit de film se desfăşoară în acest weekend la Câmpulung Moldovenesc
Câmpulung Film Fest este un festival de film ce se va desfăşura în perioada 26-28 august 2016, la Câmpulung Moldovenesc, în judeţul Suceava.

Suceava ocupă un nedorit loc întâi la numărul deceselor din centrele de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică
La nivel naţional, în ultimii trei ani au murit 624 de adulţi cu dizabilităţi care erau în centre de recuperare şi 228 de copii din centrele de plasament. Cei mai mulţi dintre aceştia, şi anume 166, sunt din judeţul Suceava, pe locul doi în acest tragic clasament fiind Bistriţa-Năsăud, cu 144 de decese.

Top bancuri cu extratereştri. De ce nu vin marţienii la noi în baruri şi de ce au extraterestrele sânii la spate
Existenţa extratereştrilor a fost întotdeauna un subiect ce a trezit interes. În cele ce urmează vă vom prezenta 10 bancuri cu extratereştri, unele dintre cele mai bune.

VIDEO O maşină ce s-a angajat într-o depăşire riscantă a fost spulberată de un tir. Accidentul a fost surprins de camera de pe bordul mastodontului
Un şofer a vrut să depăşească o dubiţă, care tocmai virase spre stânga, astfel că a pătruns pe contrasens şi a fost izbit în plin de un tir, care în urma impactului s-a răsturnat în şanţ. Cei doi şoferi s-au ales cu leziuni serioase, însă nici unul nu este în stare gravă.

Cum să arunci bani publici pe aparatură la suprapreţ: Primăria Fălticeni a plătit de 4 ori mai mult pe nişte copiatoare care costau 40.000 de lei
Curtea de Conturi a României a confirmat recent, într-un raport de audit financiar, nereguli la Primăria Fălticeni (judeţul Suceava): în 2014, au fost închiriate mai multe copiatoare la un preţ mult mai mare decât dacă respectivele aparate ar fi fost cumpărate la second hand.

VIDEO Bătaie în autobuz. Un bărbat a fost bătut de un bătrân pe care l-a înjurat de mamă
Doi călători dintr-un autobuz TPL, ce circula pe străzile din Suceava, s-au luat la bătaie băgând spaima în celelalte persoane aflate în mijlocul de transport public, intervenţia destul de promptă a unui bărbat a făcut ca lucrurile să nu degenereze în ceva mult mai grav.

Povestea primei medalii olimpice obţinute de România şi destinul tragic al primului român ajuns campion olimpic
România a participat prima dată la Jocurile Olimpice în anul 1900. Începând cu anul 1924 şi până în prezent, ţara noastră a participat la aproape toate ediţiile Jocurilor Olimpice, în afara celor de la Los Angeles (1932) şi Londra (1948). La Olimpiada de la Los Angeles din 1984, România a fost singura ţară comunistă care nu a luat parte la boicotul organizat de Uniunea Sovietică.

Criză de medici în judeţul Suceava: patru localităţi din judeţ nu au medic de familie
Chiar dacă pentru mediul rural nu este valabilă reglementarea conform căreia un medic de familie trebuie să aibă cel puţin 800 de pacienţi asiguraţi pe liste, se pare că niciun medic nu a dorit să-şi desfăşoare activitatea în Cârlibaba, Poieni Solca, Coşna sau Crucea.

Cum a cedat autoritatea publică în faţa Bisericii. Răspuns pentru preotul care vede satanism în rock: „Vă asigurăm de o triere atentă în viitor a trupelor“
Reprezentanţii Consiliului Judeţean Suceava, prin managerul Centrului Cultural Bucovina, au transmis un răspuns oficial cu privire la memoriul adresat de preşedintele Asociaţiei Culturale „Sfântul Mitropolit Dosoftei” Suceava, preotul Justinian Remus Cojocar, care viza prezenţa trupei Dark Funeral la festivalul Bucovina Rock Castle.

Top 10 cele mai importane bătălii purtate de români. Cine a fost primul european care a înfrânt Imperiul Otoman
Cele mai importante victorii izbutite de domnitorii români au fost împotriva turcilor, Ştefan cel Mare, Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul reuşind să-i înfrângă pe otomani. Există însă şi alte bătălii deosebit de importante în istoria poporului român.

Replica rockerilor acuzaţi de satanism: „Niciun preot ortodox nu ne poate opri pe noi şi nici legiunile de fani devotaţi!”
După concertul susţinut la Suceava, rockerii de la Dark Funeral au publicat pe pagina oficială de facebook un mesaj prin care mulţumesc publicului pentru susţinere şi ironizează protestul preoţilor suceveni care au cerut organizatorilor să nu permită desfăşurarea spectacolului considerat satanist.