adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Suceava - Ultimele stiri Adevarul Suceava - 16.09.2014

FOTO Victor Ponta s-a sfătuit cu pastorii evanghelici din Suceava, la Biserica Penticostală Dumbrăveni
Aflat într-o vizită în judeţul Suceava, premierul Victor Ponta a participat la o cununie religioasă oficiată la Biserica Penticostală „Betel” din comuna Dumbrăveni. După slujbă, Ponta a avut o întâlnire cu mai mulţi pastori ai bisericilor neoprotestante din judeţ.

FOTO Sufrageria învăţătoarei, „sală de clasă” pentru elevi. Clădirea şcolii din sat, degradată şi invadată de şobolani
O improvizaţie cum, probabil, doar în România putea fi întâlnită: învăţătoarea Ionela Păcuraru şi-a transformat casa în şcoală pentru cei patru elevi din Dîrmoxa, un cătun din Munţii Bistriţei. Şcoala veche din sat este de aproape un veac, dărăpănată, plină de şobolani şi lipsită de încălzire. Cea mai apropiată instituţie de învăţământ nouă ar fi la 20 de kilometri, mult prea departe pentru nişte micuţi.

UPDATE Trenuri blocate între Moldova şi Ardeal. Traficul feroviar, închis din cauza unui TIR răsturnat pe calea ferată
Un TIR s-a răsturnat luni seară, în jurul orei 19.00, pe calea ferată care leagă Moldova de Ardeal, în apropiere de Vatra Dornei. Traficul este blocat pe magistrala feroviară.

Linkuri Sponsorizate

VIDEO Premierul Victor Ponta a inaugurat o grădiniţă în comuna suceveană Dumbrăveni
Premierul Victor Ponta a participat la festivitatea de inaugurare a unei grădiniţe din comuna suceveană Dumbrăveni, unde vor învăţa, în două schimburi, 190 de copii. Ponta i-a înmânat primarului şi cheile unui microbuz şcolar.

FOTO Microbuze şcolare, transformate de CJ Suceava în maxi-taxi pentru turişti
Şase microbuze şcolare din judeţul Suceava au fost folosite pentru transportul turiştilor la o petrecere câmpenească organizată de Consiliul Judeţean în masivul Rarău.

VIDEO Şase ţigani din clanul Turu din Burdujeni, înarmaţi cu bâte şi pistoale, blocaţi în trafic de mascaţi
Două maşini în care se aflau şase persoane înarmate până-n dinţi au fost blocate în trafic de poliţişti. În frunte cu Decebal Turu, suspecţii se pregăteau să atace membrii unui clan rival dintr-un al cartier al municipiul Suceava.

VIDEO Primarul de Rădăuţi, Aurel Olărean, arestat 30 de zile pentru şantaj şi abuz în serviciu
Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a fost reţinut de procurorii DNA pentru 24 de ore într-un dosar de şantaj şi abuz în serviciu. Olărean este acuzat că l-a ameninţat pe consilierul local Traian Andronachi că îi va concedia soţia dacă nu votează o hotărâre a Consiliului Local.

Licitaţie suspectă a Primăriei Suceava, anulată de judecători. Cea mai scumpă ofertă era declarată câştigătoare
Primăria municipiului Suceava a semnat, în august, un contract de 25,8 milioane de lei cu firma Geprocon Iaşi pentru asfaltarea unor străzi din oraş. Contractul a fost semnat cu firma care a depus cea mai scumpă ofertă, deşi licitaţia era contestată în instanţă. Judecătorii Curţii de Apel au decis, ieri, anularea documentelor care au dus la semnarea contractului.

VIDEO Incendiu violent urmat de mai multe explozii, la SPIT Bucovina
Un incendiu a izbucnit joi după-amiază la fabrica SPIT Bucovina din zona industrială a municipiului Suceava. Incendiul a fost lichidat de pompierii militari şi pompierii de la serviciul privat al Ambro SA.

VIDEO Trei pompieri, intoxicaţi cu fum în timpul unui incendiu de proporţii la un depozit de cauciucuri din Rădăuţi
Un incendiu de proporţii a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri la un depozit de anvelope din municipiul Rădăuţi. Flăcările au cuprins nouă clădiri şi au provocat pagube imense. Trei pompieri militari s-au intoxicat cu fum pe durata intervenţiei şi au primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD.

Predicţia stareţului vizionar din Suceava, specializat în şefi de stat: „Viitorul preşedinte al ţării va fi Elena Udrea“
Părintele Ioil, stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, judeţul Suceava, a vorbit în faţa credincioşilor despre viitorul preşedinte al României.

Agresorul fotbalistului Radu Sava, arestat pentru tentativă de omor
Munteanu Romică, tânărul care l-a înjunghiat pe fotbalistul Radu Sava chiar în faţa sediului Poliţiei Suceava, a fost arestat, joi, de judecătorii Tribunalului Suceava, pentru 30 de zile, ancheta vizând săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

„Mâncătorul de femei” a scăpat de arest după două luni de greva foamei
Mecanicul auto rădăuţean Vasile Lavric, suspectat în cazul dispariţiei a trei surori, a fost eliberat din arest după ce s-a aflat în greva foamei timp de 55 de zile.

Touge - cursă auto extrem de riscantă, inventată în Japonia, testată în premieră în România, la 1.550 de metri altitudine
O secţiune a drumului care duce spre masivul Rarău, în localitatea suceveană Pojorâta, este închisă circulaţiei în acest weekend pentru o competiţie auto care se desfăşoară în premieră în România.

FOTO Valea Bistriţei, Piatra Ţibăului şi Cheile Zugreni, văzute de pe bicicletă
Adevărul vă propune astăzi să descoperiţi, pe bicicletă, valea râului Bistriţa, în cadrul campaniei „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă”. Locul pe care îl prezentăm este absolut încântător, iar bicicliştii se pot bucura de o plimbare relaxantă în timpul căreia pot respira aer proaspăt.