adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Suceava - Ultimele stiri Adevarul Suceava - 22.10.2014

Joi dimineaţă se reia furnizarea apei calde în Suceava
Deşi încasările de la populaţie au fost sub aşteptări, furnizarea apei calde va fi reluată începând de joi. Compania Bioenergy a repornit centrala termică deşi nu a primit niciun leu de la Primărie.

Klaus Iohannis, vizită electorală în judeţul Suceava
Candidatul ACL pentru funcţia de preşedinte al României, preşedintele PNL Klaus Iohannis, se află, miercuri, într-o vizită electorală în judeţul Suceava.

Doi elevi din Suceava au fost snopiţi în bătaie, în plină zi, de un grup format din cinci băieţi
Doi adolescenţi în vârstă de 17 ani, elevi ai Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava, au fost agresaţi, ieri, în faţa Catedralei de pe strada Mărăşeşti din Suceava. Tinerii au fost atacaţi de un grup format din cinci agresori, doi dintre aceştia fiind deja identificaţi de poliţie.

Linkuri Sponsorizate

Lista aleşilor penali din Suceava: primarii Olărean şi Gherman şi şeful CJ, Cătălin Nechifor, sunt cap de afiş
Numeroşi aleşi locali din judeţul Suceava au probleme cu legea. Cel mai răsunător caz este al primarului oraşului Rădăuţi, Aurel Olărean, aflat în arest preventiv pentru şantaj şi abuz în serviciu. Pe listă se mai regăsesc şeful CJ Cătălin Nechifor şi primarii Ion Lungu şi Ilie Gherman.

VIDEO Declaraţia de dragoste care face furori pe internet: o tânără din Suceava i-a transmis un mesaj inedit fostului iubit
Sute de mii de români au fost impresionaţi de mesajul transmis de o tânără din Suceava iubitului care o părăsise cu câteva zile mai devreme. Declaraţia de dragoste a strâns aproape 30.000 de likeuri şi a fost distribuită de 2.500 de ori.

Cum arată conacul negociat de Cătălin Nechifor şi baronul Viorel Hrebenciuc, pe banii Consiliului Judeţean Suceava
Procurorii DNA au început urmărirea penală faţă de Viorel Hrebenciuc pentru a încercat să-l determine pe Cătălin Nechifor să cumpere, pe banii Consiliului Judeţean Suceava, un conac şi un teren de zece hectare din Salcea, aparţinând prinţului Paltin Sturdza, naşul de cununie al lui Viorel Hrebenciuc.

Şeful CJ Suceava, implicat de Hrebenciuc în dosarul retrocedărilor. Negocieri pe banii instituţiei pentru cumpărarea unui teren de zece hectare
Numele preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, apare în dosarul retrocedărilor ilegale al DNA Braşov, alături de Viorel Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. Hrebenciuc ar fi negociat cu Nechifor cumpărarea de către CJ Suceava a unei suprafeţe de zece hectare.

La Suceava, PSD a aspirat 16 primari de la PNL şi PDL
La Suceava, PSD a fost marele câştigător al legiferării traseismului, reuşind să atragă 16 primari şi zeci de consilieri locali şi judeţeni. Acum, PSD are cel mai mare număr de primari din judeţ şi a obţinut majoritate în Consiliul Judeţean şi Consiliul municipal Suceava.

Prinţul Paul, vizat de DNA pentru că ar fi dat mită pentru a primi 30.000 de hectare de pădure din Suceava
Prinţul Paul şi prinţesa Lia sunt vizaţi de o anchetă DNA privind retrocedarea unei suprafeţe de 30.000 de hectare de pădure în Broşteni, judeţul Suceava. Cei doi sunt bănuiţi că ar fi dat mită pentru a li se aproba dosarul de retrocedare.

„Pârnaie”, stăpânul câinelui care a sfârtecat un copil, trimis în judecată pentru ucidere din culpă
Stăpânul câinelui care în martie 2012 a omorât un copil de şase ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru ucidere din culpă.

Cea mai mare locuinţă din pre-Cucuteni, veche de 7.000 de ani, a fost descoperită în Suceava
Cea mai mare locuinţă din prima fază a perioadei pre-Cucuteni, descoperită anul trecut în localitatea suceveană Baia, ar urma să fie protejată, astfel încât să poată fi vizitată, iar în zonă vor fi făcute cercetări geomagnetice pentru identificarea întregii aşezări.

Un sucevean şi-a dat iubita în judecată pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie şi cere daune morale de zece mii de lei
Un sucevean şi-a dat iubita în judecată pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie. Bărbatul a cerut daune morale de zece mii de lei.

Doi primari, doi judecători, un procuror, un afacerist, avocaţi şi poliţişti, judecaţi pentru şantaj şi corupţie
Primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, suspendat din funcţie, judecătorii Bogdan Bărbuţă şi Daniela Prandea, procurorul Dumitru Dâmbu şi omul de afaceri Constantin Babiuc au fost trimişi în judecată pentru fapte de corupţie, în cazul unor decizii privind atribuirea unui teren de peste 40 de hectare.

Sucevenii rămân fără apă caldă. Ultimatum de un milion de euro pentru repornirea centralei
Producătorul de energie termică din municipiul Suceava a anunţat că centrala termică va fi oprită în cursul serii zilei de marţi, din cauza restanţelor mari la întreţinere. Primarul Ion Lungu a avertizat că dacă populaţia nu va plăti un milion de euro în luna octombrie atunci nu va beneficia de încălzire în această iarnă.

Spectacol de operă, la USV
Filarmonica Banatul din Timişoara va susţine miercuri, 8 octombrie 2014, la ora 19.00, în Auditorium-ul Joseph Schmidt al Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava, un spectacol cu opera Orestia III – Eumenidele, operă de Aurel Stroe după tragedia lui Eschil.