adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Suceava

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Suceava - Ultimele stiri Adevarul Suceava - 18.02.2019

DSP Suceava s-a autosesizat în cazul Clinicii din Bucureşti acuzată că a făcut intervenţii medicale într-un coafor
DSP Suceava s-a autosesizat în cazul clinicii din Bucureşti care a fost reclamată de Poliţie de către Colegiul Medicilor că ar efectua intervenţii medicale într-un coafor. Inspectorii au încercat să verifice coaforul chiar în cursul zilei de luni, 18 februarie, dar unitatea era închisă.

Un depozit ecologic pentru deşeuri, care zace nefolosit de trei ani, ar putea fi dat în folosinţă în regim de urgenţă
Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, îi va propune Consiliului Judeţean Suceava darea în folosinţă în regim de urgenţă a depozitului ecologic de deşeuri de la Moara. Investiţia a fost finalizată în anul 2016, dar, în lipsa unui operator, nu a fost pusă  în funcţiune.

Violator în serie, prins după ce a păcălit o femeie că ar fi medic. Cum acţiona individul care a îngrozit Suceava după ce-a agresat sexual şase tinere
Un bărbat în vârstă de 44 de ani a băgat spaima în femeile din Suceava. Mihăiţă Novac a agresat sexual şase tinere, majoritatea minore, fragile şi lipsite de apărare. Atacurile au început toamna trecută în cartierele Mărăşeşti şi George Enescu. Potrivit anchetatorilor, Mihăiţă Novac îşi găsea victimele, le urmărea pe stradă şi le ataca pe la spate.

Doctorii unei clinici de înfrumuseţare din Bucureşti, reclamaţi că ar practica medicina într-un coafor din Suceava
Colegiul Medicilor Suceava a depus o plângere la Poliţie pe numele unei clinici de înfrumuseţare din Bucureşti, pe motiv că ar acorda servicii medicale, de tipul injectării pomeţilor sau a buzelor cu acid hialuronic, într-un coafor din Suceava. Clinica susţine că este recomandată de Bianca Drăguşanu. Vedeta apare pe afişele de promovare.

Acuzaţii: „o piesă demnă de muzeu, de valoare istorică extremă“, a dispărut din sinagoga de la Siret şi a ajuns la o casă de licitaţii din Israel
Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România – Cultul Mozaic a depus o plângere penală la Poliţia Siret, semnalând că a fost înlocuit Chivotul Sfânt al sinagogii din Siret cu o replică. Piesa originală, care este placată cu aur, ar fi fost scoasă la vânzare, iar licitaţia va avea loc săptămâna viitoare, în Israel.

VIDEO Un tânăr şi-a pus câinii de luptă să sfâşie un ciobănesc. Teribila scenă a fost filmată, iar în înregistrare se aude cum se negociază durata măcelului
Scene teribile în oraşul Broşteni, judeţ Suceava. Un tânăr şi-a asmuţit câinii de luptă asupra unui ciobănesc bolnav. Imaginile şocante au fost filmate cu telefonul mobil de nişte copii. În înregistrare se aude cum se negociază durata măcelului.

Oraşul care ar urma să rămâne fără spitale după ideea Ministerului Sănătăţii. „Cum se poate aşa ceva când economia duduie şi-s tot mai mulţi bani la buget?“
Ministerul Sănătăţii ar vrea să închidă cele două spitale din oraşul sucevean Siret şi să reducă numărul de paturi la spitalele din Câmpulung Moldovenesc şi Suceava. Propunerile se regăsesc în masterplanul regional pe servicii de sănătate pentru perioada 2014-2020.

Omul de afaceri care a tipărit 3 milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi“: „Vinovaţi pentru că eu risc să crăp pe drumuri în 2019 sunt 19 oameni“
Ştefan Mandachi, proprietarul lanţului de fast-food-uri „Spartan”, a decis să se implice personal pentru a convinge autorităţile să ia de urgenţă măsuri în privinţa infrastructurii rutiere din România. Investitorul este revoltat că trăieşte în cea mai riscantă zonă din Uniunea Europeană din punct de vedere rutier.

Teribilul accident de la Cornu Luncii: „Microbuzul era transformat atizanal şi efectua în mod regulat transport ilegal de pasageri şi mărfuri către Italia”
Două persoane au murit şi alte şapte au ajuns la spital, în urma accidentului de la Cornu Luncii (judeţul Suceava). Federaţia Operatorilor Români de Transport arată, într-un comunicat de presă, că tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive şi a stării tehnice necorespunzătoare a microbuzului transformat artizanal.

VIDEO După medicul fals a apărut şi falsul preot: spovedanie suprinsă în benzinărie
Un filmuleţ care a devenit viral pe internet prezintă un bărbat îmbrăcat în haine preoţeşti, care i-a pus patrafirul în cap unei femei într-o benzinărie. Aceasta este îngenuncheată pe trotuar pentru a se spovedi. Recent s-a dovedit că preotul este un escroc din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

Întâlnirea dintre tovarăşa Suzana Gâdea şi un elev de clasa a XII-a care voia să se facă medic psihiatru: „A sărit în sus foarte ofuscată, foarte supărată“
Medicul psihiatru Alexandru Paziuc s-a întâlnit cu Suzana Gâdea, fost ministru al Educaţiei în comunism, pe când era elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava. Gâdea, care era inginer chimist, efectua o inspecţie la o oră de biologie.

Uniunea pentru Bucovina, noul partid regional lansat în România: „Bucovinenii merită să-şi recapete respectul“
Uniunea pentru Bucovina este cel mai nou partid de pe scena politică românească. Structura are patru membri fondatori: Adrian Prelipcean, Bogdan-Ştefan Găgilă, Sandrinio Neagu şi Paul-Vasile Ciurari. Ultimii doi sunt de profesie jurnalişti.

Pacient transportat în căruţă până la ambulanţă pe o stradă lăsată baltă de primar: „Uliţa era îngustă şi avea gheaţă“
Un pacient şi personalul medical de pe ambulanţă au fost hurducaţi într-o căruţă, pe uliţele comunei Zvoriştea din judeţul Suceava. Imaginile au fost publicate pe Facebook de un localnic.

Revolta unei mame al cărei copil suferă de tetrapareză spastică: „Dacă primăriile rămân fără bani, primii care nu vor lua salariile vom fi noi“
Părinţii copiilor cu dizabilităţi trăiesc un adevărat coşmar de când au aflat că Guvernul a alocat zero lei, în proiectul de buget pe 2019, pentru indemnizaţiile persoanelor cu handicap şi pentru salariile asistenţilor personali.

Revolta unei tinere bolnave de scleroză multiplă faţă de statul român: „Nu merită să mă omor din cauza voastră“
O tânără scriitoare, Ioana Laura Florescu, îşi strigă revolta faţă de un sistem medical şi social ineficient din România - care te face uneori să-ţi doreşti moartea.