adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Suceava - Ultimele stiri Adevarul Suceava - 22.12.2014

UPDATE VIDEO Percheziţii DNA la şeful SIPI Suceava, suspectat că proteja poliţişti implicaţi în contrabanda cu ţigări
Locuinţa şefului serviciului de informaţii al Ministerului de Interne din judeţul Suceava, Cristian Macsim, este percheziţionată de procurorii DNA. Ofiţerul este suspect de abuz în serviciu şi favorizarea infractorului. În dosar sunt efectuate alte cinci percheziţii.

FOTO Traian Băsescu, jurnal de călătorie în judeţul Suceava
În cele două mandate de preşedinte, Traian Băsescu a ajuns în judeţul Suceava de numeroase ori. Vizitele la socrii din Burdujeni, la mănăstiri, la sărbători câmpeneşti, la acţiuni de plantare sau repetatele inspecţii în teren după inundaţiile din 2008 şi 2010 pot fi amintite în jurnalul de călătorie al lui Traian Băsescu în judeţului Suceava.

Bărbatul care şi-a schingiuit părinţii cu toporul, le-a tăiat gâtul şi le-a aruncat cadavrele în râpă, internat la Psihiatrie
Maxim Vleju, suceveanul care şi-au ucis ambii părinţi cu un topor, va fi internat la Neuropsihiatrie, în secţia bonlavilor psihic periculoşi. Bărbatul le-a spus jurnaliştilor că părinţii săi meritau să moară. Vleju le-a tăiat gâtul ambilor părinţi pentru că „aşa i-a cerut Sf. Ioan Botezătorul”.

Linkuri Sponsorizate

Două autoşenilate pentru ISU Suceava, una luată din sponsorizarea asigurată parţial de o firmă privată
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a fost dotat, vineri, cu două autoşenilate, vehicule utilitare de teren amfibiu destinat intervenţiilor în zone greu accesibile, una fiind achiziţionată cu fonduri europene, iar o alta cu sprijinul unei firme private şi al Fundaţiei SMURD.

„Mâncatorul de femei” a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare
Vasile Lavric, mecanicul auto din Rădăuţi supranumit de presă "Mâncătorul de femei" după ce trei surori cu care ar fi avut relaţii intime au dispărut fără urmă, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru tenativă de omor, pentru o lovitură aplicată fostei soţii în urmă cu 14 ani.

Crimă la Suceava. Un fiu le-a tăiat gâtul părinţilor şi a aruncat cadavrele într-o râpă
Un bărbat din Suceava şi-a ucis părinţii spunând că "aşa i-a cerut Sf. Ioan Botezătorul". Dublul asasinat a fost descoperit abia după cinci zile, perioadă în care un cadavru a stat în curtea locuinţei, iar altul într-o râpă.

FOTO Dezastrul de la Rozita: tavanul prăbuşit, standurile distruse, marfa făcută scrum, pagubele sunt uriaşe
Pompierii şi poliţiştii suceveni au început ancheta în cazul incendiului suspect izbucnit luni dimineaţă la centrul comercial Rozita din Şcheia. După stingerea flăcărilor, comercianţii au dat ochii cu imagini catastrofice. Tavanul s-a prăbuşit, standurile au fost topite, marfa a fost făcută scrum. Pagubele se ridică la câteva milioane de euro.

FOTO VIDEO Incendiu devastator la Centrul Comercial Rozita
Un incendiu de proporţii a izbucnit luni dimineaţă la centrul comercial Rozita din comuna suceveană Şcheia. Flăcările au distrus marfă în valoare de câteva milioane de euro.

Percheziţii la firma Eurospeed Suceava. DNA vizează contracte suspecte cu CNADNR
Sediul din Şcheia al firmei Eurospeed Suceava este percheziţionat, vineri, de procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie, într-un dosar de corupţie în care sunt vizate contracte de reparaţii ale vehiculelor Direcţiei Regionale Iaşi din cadrul CNADNR.

VIDEO Ţara lui Dorel: asfaltări şi betonări pe ninsoare, la Suceava
O echipă de muncitori ai firmei de construcţii SUCT a fost filmată în timp ce asfalta o stradă din municipiul Suceava deşi afară ningea abundent, iar carosabilul era acoperit de zăpadă.

Preşedintele CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare şi ar putea să-şi piardă mandatul
Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu (PNL), a fost condamnat definitv, joi, de Curtea de Apel Suceava, la şase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual şi uz de fals. Ţurcanu ar putea să-şi piardă mandatul prin ordin al prefectului de Botoşani.

Primarul comunei Udeşti, Săvel Botezatu, a fost suspendat din funcţie
Primarul comunei sucevene Udeşti, Săvel Botezatu (PSD), arestat vineri de Tribunalul Suceava în dosarul privind fraude cu fonduri europene, va fi suspendat din funcţie după ce Curtea de Apel a respins, miercuri, contestaţia la decizia de arestare formulată de primar.

Percheziţii DNA în depoul CFR Suceava. Procurorii au audiat angajaţi şi au ridicat documente într-un dosar de corupţie
Dosarul de corupţie în care este cercetat preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, are ramificaţii şi la Suceava. Procurori DNA şi mascaţi ai jandarmeriei au descins, miercuri dimineaţă, în Depoul CFR din Iţcani. Percheziţiile au vizat un contract de achiziţii încheiat cu o firmă controlată de un apropiat al şefului CJ Timiş.

Sucevenii vor dârdâi de frig în case. Debranşări şi temperaturi de 12 grade Celsius în apartamente, de săptămâna viitoare
Temperatura în cele 21.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare din Suceava va ajunge peste patru zile la 12 - 15 grade Celsius. De săptămâna viitoare, blocurile cu datorii vechi la întreţinere vor fi debranşate de la apă caldă şi căldură.

Spectaculosul drum turistic Transrarău, închis pe perioada iernii
Drumul Transrarău, care face legătura între DN 17 şi DN 17 B peste Masivul Rarău, este închis circulaţiei în perioada iernii, potrivit CJ Suceava, care spune că se va interveni pentru deszăpezirea traseului doar dacă va fi deschisă pârtia de schi de pe Rarău, proiect de investiţii blocat din 2012.