adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Suceava - Ultimele stiri Adevarul Suceava - 02.07.2015

Cum ajungi de la 5,40 la 9,80 la Limba Română – „modelul românesc“ de evaluare naţională
O elevă de la Liceul Tehnologic „Nicolai Nanu“ din oraşul sucevean Broşteni, care a luat la Evaluarea Naţională 2015 Limba Română nota 5,40, a făcut contestaţie, iar după recorectare a obţinut nota de 9,80. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava au arătat că a fost vorba despre o eroare în momentul în care nota a fost introdusă în aplicaţia electronică a Evaluării Naţionale 2015.

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Suceava
Examenul de Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, are loc vineri, elevii urmând să primească dimineaţa la ora 9.00 variantele de subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Aflaţi totul despre rezolvări subiecte Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, pe site-ul adevarul.ro.

Admitere liceu 2015 Suceava. Ierarhia la Evaluarea Naţională 2015 arată că 2.040 de elevi au medii între opt şi zece
Inspectoratul Şcolar Suceava a dat publicităţii ierarhia la Evaluarea Naţională 2015, unde promovabilitatea în Suceava a fost de 79,97%.

Linkuri Sponsorizate

O subunitate de pompieri a fost înfiinţată la Poiana Stampei
În comuna din Poiana Stampei, pompierii suceveni au înfiinţat o nouă subunitate care este dotată cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD.

Mama care şi-a omorât copilul şi a fost lăsată liberă de procurori a dispărut de acasă
Iuliana Andreea Ciubotariu, de 22 de ani, din Râşca, tânăra care în luna noiembrie a anului trecut şi-a omorât fetiţa în vârstă de patru săptămâni şi care a fost lăsată în libertate de procurori pentru că nu ar fi avut discernământ în momentul comiterii faptei, nu s-a mai întors acasă după ce a plecat la noul ei concubin din Ipoteşti.

Un jandarm a fost arestat preventiv pentru că a comis 27 de infracţiuni
Plutonierul major Paul Ciprian Zamă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava este acuzat de săvârşirea a 14 infracţiuni de abuz în serviciu, 12 infracţiuni de fals intelectual şi o infracţiune de folosire în orice mod direct sau indirect de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii în scopul obţinerii unui folos necuvenit.

Suceava va avea, în sfârşit, un cinematograf. Lucrările la reamenajarea fostului cinema Modern au fost încheiate
Lucrările de reamenajare a clădirii fostului cinematograf Modern din municipiul Suceava şi transformarea acesteia în Centrul Cultural Bucovina, începute în urmă cu cinci ani, s-au încheiat, urmând să fie montată aparatura şi să fie selectat un operator cinematografic, a anunţat primarul Ion Lungu.

Un vicepreşedinte liberal vrea şefia Consiliului Judeţean Suceava şi îl acuză pe Flutur că introduce vrajba în partid
Vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeţean Suceava Ilie Niţă a anunţat, miercuri, că şi-a depus, în partid, candidatura la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, el arătând că Gheorghe Flutur nu-şi doreşte funcţia, dar acuzându-l pe acesta că introduce "ura, invidia şi vrajba" în partid.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Suceava
Bacalaureat 2015 Istorie Suceava. Miercuri, 1 iulie 2015, peste 6.000 de elevi suceveni vor da examenul de maturitate, a doua etapă fiind rezolvarea subiectelor la istorie. Adevărul va prezenta subiectele de la Bac 2015 Istorie, dar va oferi şi rezolvări ale subiectelor de la Istorie de la Bacalaureat.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Suceava
Bacalaureat 2015 Matematică Suceava. Miercuri, 1 iulie 2015, peste 6.000 de elevi suceveni vor da proba scrisă la Matematică Bacalaureat 2015. Adevărul va prezenta subiectele de la Bac 2015 Matematică la puţin timp după începerea examenului, dar va oferi şi rezolvări ale subiectelor de la Matematică de la Bacalaureat.

Judecător suspendat de CSM pentru că venea beat la serviciu
Magistratul Dorin Neagu de la Tribunalul Suceava a fost suspendat la începutul acestei luni de Consiliul Superior al Magistraturii. Acesta este acuzat că a venit beat la serviciu, producând panică printre colegii săi.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Suceava, după contestaţii: numărul elevilor de 10 a ajuns la 29
Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Suceava după contestaţii. Elevii din Suceava vor afla marţi, 30 iunie, rezultatele finale de la Evaluarea Naţională 2015 după contestaţii. Toate rezultatele finale pot fi consultate la şcolile unde s-a suţinut examenul sau pe portalul edu.ro.

Condamnat pe viaţă pentru patru crime şi eliberat de judecători, criminalul Covali a ieşit dezbrăcat în stradă, susţinând că este femeie
Toader Covali s-a întors la Socola locul unde a comis două dintre cele patru crime ale sale pentru care a fost condamnat la închisoare pe viaţă. El a fost eliberat condiţionat, însă nu a rezistat foarte mult în libertate, fiind internat la psihiatrie după ce şi-a făcut un obicei din a ieşi dezbrăcat pe stradă sau îmbrăcat în lengerie de damă şi cu o glugă pe cap, susţinând că este femeie.

Bacalaureat 2015 Română Suceava. Un elev a fost dat afară din BAC după ce i-a sunat telefonul mobil
Bacalaureat 2015 Română Suceava. Relaţia între două personaje dintr-un roman interbelic sau personajele din operele lui Ion Creangă, Marin Preda sau George Călinescu nu le-au pus mari probleme elevilor suceveni. Aceştia au ieşit încrezători de la examene şi se aşteaptă la note mari la proba de Limba română.

Bacalaureat 2015 Română Suceava. Ce subiecte au picat la BAC
Bacalaureat 2015 Română Suceava. Luni, 29 iunie 2015, peste 6.000 de elevi suceveni vor da examenul de maturitate, prima etapă fiind rezolvarea subiectelor la limba română. Adevărul va prezenta subiectele de la BAC 2015 Română, dar va oferi şi rezolvări ale subiectelor de la Română de la Bacalaureat.