adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Suceava - Ultimele stiri Adevarul Suceava - 30.10.2014

Sucevean suspect de Ebola după o vizită în Sierra Leone, ţara unde virusul face ravagii
Un bărbat din comuna Baia care s-a întors săptămâna trecută din statul african Sierra Leone este monitorizat de autorităţile sanitare privind o posibilă infectare cu virusul Ebola. Cu 3.700 de cazuri confirmate, Sierra Leone se află pe primul loc în lume după numărul de îmbolnăviri. Până acum, în Sierra Leone au fost înregistrate o treime dintre decesele provocate de Ebola în întreaga lume.

Cardurile de sănătate, refuzate de mănăstirile Putna, Suceviţa, Sihăstria Putnei, Moldoviţa şi Buda
Călugării şi măicuţele de la mai multe mănăstiri din judeţul Suceava au refuzat să intre în posesia cardurilor de sănătate. Printre mănăstirile care au refuzat cardurile se numără Putna, Sihăstria Putnei, Suceviţa, Buda şi Moldoviţa. Reprezentanţii mănăstirilor au refuzat să explice de ce au refuzat cardurile.

Retrocedarea pădurilor, subiectul care care l-a împrietenit sau învrăjbit pe ÎPS Pimen cu Năstase, Ponta şi Flutur
Singurul lucru pe care l-a urmărit ÎPS Pimen în relaţiile cu politicienii a fost suprafaţa de 166.000 de hectare de pădure pe care de o revendică din anii '90 Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor. Prieten cu Năstase, Flutur sau Ponta când avea promisiuni de retrocedare, ÎPS Pimen i-a criticat apoi foarte dur când a Arhiepiscopia a rămas tot fără păduri.

Linkuri Sponsorizate

Un român este căutat de poliţiştii din Suceava pentru că nu a luat 2.000 de lei care i se cuveneau
O persoană care a uitat 2.000 de lei în fanta unui bancomat este căutată de câteva zile de Poliţia Suceava. Banii au fost observaţi de un poliţist aflat în timpul liber.

Cum a căpuşat reţeaua de cumătri a şefului PNL Suceava instituţiile din judeţ
Bugetar de-o viaţă, preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a strâns din senin o avere de un milion de euro. Totul cu ajutorul unei reţele de rude instalate în funcţii de conducere în instituţiile publice din judeţ.

FOTO VIDEO Ninge abundent în judeţul Suceava
Vineri dimineaţă a început să ningă abundent pe întregul teritoriu al judeţului Suceava. Deocamdată nu au fost înregistrate probleme. Judeţul se află sub atenţionare meteorologică de cod galben.

Blestem, destin tragic sau coincidenţă? Patru preoţi din marea familie Mihoc, ucişi în accidente
Familia Mihoc din Suceava, formată din peste 170 de membri, majoritatea slujitori ai Bisericii, pare lovită de un blestem. Patru dintre preoţii Mihoc au murit în accidente. Cea mai recentă tragedie a avut loc duminică, atunci când preotul Ilie Chişcari a fost călcat de o maşină în timp ce mergea să slujească la biserică.

Joi dimineaţă se reia furnizarea apei calde în Suceava
Deşi încasările de la populaţie au fost sub aşteptări, furnizarea apei calde va fi reluată începând de joi. Compania Bioenergy a repornit centrala termică deşi nu a primit niciun leu de la Primărie.

Klaus Iohannis, vizită electorală în judeţul Suceava
Candidatul ACL pentru funcţia de preşedinte al României, preşedintele PNL Klaus Iohannis, se află, miercuri, într-o vizită electorală în judeţul Suceava.

Doi elevi din Suceava au fost snopiţi în bătaie, în plină zi, de un grup format din cinci băieţi
Doi adolescenţi în vârstă de 17 ani, elevi ai Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava, au fost agresaţi, ieri, în faţa Catedralei de pe strada Mărăşeşti din Suceava. Tinerii au fost atacaţi de un grup format din cinci agresori, doi dintre aceştia fiind deja identificaţi de poliţie.

Lista aleşilor penali din Suceava: primarii Olărean şi Gherman şi şeful CJ, Cătălin Nechifor, sunt cap de afiş
Numeroşi aleşi locali din judeţul Suceava au probleme cu legea. Cel mai răsunător caz este al primarului oraşului Rădăuţi, Aurel Olărean, aflat în arest preventiv pentru şantaj şi abuz în serviciu. Pe listă se mai regăsesc şeful CJ Cătălin Nechifor şi primarii Ion Lungu şi Ilie Gherman.

VIDEO Declaraţia de dragoste care face furori pe internet: o tânără din Suceava i-a transmis un mesaj inedit fostului iubit
Sute de mii de români au fost impresionaţi de mesajul transmis de o tânără din Suceava iubitului care o părăsise cu câteva zile mai devreme. Declaraţia de dragoste a strâns aproape 30.000 de likeuri şi a fost distribuită de 2.500 de ori.

Cum arată conacul negociat de Cătălin Nechifor şi baronul Viorel Hrebenciuc, pe banii Consiliului Judeţean Suceava
Procurorii DNA au început urmărirea penală faţă de Viorel Hrebenciuc pentru a încercat să-l determine pe Cătălin Nechifor să cumpere, pe banii Consiliului Judeţean Suceava, un conac şi un teren de zece hectare din Salcea, aparţinând prinţului Paltin Sturdza, naşul de cununie al lui Viorel Hrebenciuc.

Şeful CJ Suceava, implicat de Hrebenciuc în dosarul retrocedărilor. Negocieri pe banii instituţiei pentru cumpărarea unui teren de zece hectare
Numele preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, apare în dosarul retrocedărilor ilegale al DNA Braşov, alături de Viorel Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. Hrebenciuc ar fi negociat cu Nechifor cumpărarea de către CJ Suceava a unei suprafeţe de zece hectare.

La Suceava, PSD a aspirat 16 primari de la PNL şi PDL
La Suceava, PSD a fost marele câştigător al legiferării traseismului, reuşind să atragă 16 primari şi zeci de consilieri locali şi judeţeni. Acum, PSD are cel mai mare număr de primari din judeţ şi a obţinut majoritate în Consiliul Judeţean şi Consiliul municipal Suceava.