adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Slatina

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Slatina - Ultimele stiri Adevarul Slatina - 18.02.2019

Carne importată din Ungaria, confiscată dintr-o shaormerie. Poliţiştii au pus sub sechestru aproape 400 kilograme
Poliţiştii olteni au pus sub sechestru, duminică, 17 februarie 2019, 380 kilograme de carne, diverse sortimente, într-o singură unitate fiind descoperită o cantitate importantă, din import, fără documente de provenienţă.

Descoperire macabră într-o comună din Olt. Un bărbat cu faţa mâncată de rozătoare, găsit de copiii aflaţi la joacă
Cadavrul unui bărbat a fost descoperit întâmplător, într-o comună din Olt, de mai mulţi copiii care se aflau la joacă.

UPDATE Agresiune în trafic, într-o comună din Olt. O maşină a fost distrusă, un bărbat a ajuns la spital
Un bărbat a ajuns la spital, duminică după-amiază, după o altercaţie în trafic. O maşină a fost oprită de patru persoane, iar şoferul şi pasagerii s-au luat la bătaie cu persoanele care le-au blocat accesul.

VIDEO Cum a transformat pesta porcină târgurile de animale. „Noi să nu mai vindem carnea noastră, să vândă ăi care aduc cu tirurile!“
De mai bine de jumătate de an, de frica pestei porcine africane, s-a interzis comerţul cu animale în toate târgurile din Olt.  Fermierii sunt nemulţumiţi şi spun că vânzarea a scăzut considerabil.

Mandat de arestare în lipsă pentru încă un traficant de etnobotanice. În trecut a făcut trafic cu droguri furate dintr-o plantaţie a unor italieni
Poliţiştii SCCO Olt îl caută pe cel de-al patrulea membru al reţelei de trafic de etnobotanice, după ce, miercuri, trei bărbaţi au fost reţinuţi şi arestaţi între timp.

Copiii de la ţară premiaţi cu un film 3D la cinematograf: „Am mai câştigat şi un concurs de teatru“
90 de copii din comune mai îndepărate de municipiul reşedinţă de judeţ au fost premiaţi cu o ieşire la cinematograf, unii având pentru prima dată o astfel de experienţă.

A murit în închisoare bărbatul care anul trecut a îngrozit Italia după ce i-a dat foc soţiei sale de naţionalitate română
Criminalul care, în noiembrie 2018, a lăsat fără mamă trei copii, a murit în închisoare vineri, 15 februarie, anunţă presa italiană. Cazul morţii româncei a îngrozit Italia în noiembrie 2018.

Cum ar trebui să se facă integrarea copiilor cu cerinţe speciale. Psiholog şcolar: „Are aceeaşi programă, singurul lui beneficiu e ora în plus la examen“
Numărul copiilor cu cerinţe educaţionale speciale (CES) creşte de la un an la altul, însă integrarea acestora în învăţământul de masă se face, în lipsa resurselor umane, cu totul altfel decât pe hârtie. Lipsesc profesorii de sprijin, părinţii nu au bani pentru terapie, nimeni nu se înghesuie să-i mediteze în particular.

UPDATE-VIDEO Traficanţi de etnobotanice, reţinuţi la Slatina. Reţeaua, care vindea drogurile inclusiv elevilor, înregistra profituri lunare uriaşe
Poliţiştii SCCO, coordonaţi de procurorii DIICOT, au reţinut trei persoane acuzate de constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuare fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Afaceriştii care şi-au făcut stradă la Slatina pe domeniul public vor şi parcare la poartă: „Le-o face primăria şi p-asta, au plantat pomi în jurul ei“
Mai mulţi cetăţeni din Slatina şi-au construit propria stradă pe domeniul public, îngrădind accesul cu bariere, iar acum, în faţa uneia dintre proprietăţi, s-a delimitat şi o parcare. Primăria îi ajută tacit.

Cum poţi contribui la colecţia viitorului Muzeu al Comunismului. Istoric: „Este un brand, dar noi nu ne dăm seama“
O colecţie de obiecte reprezentative pentru viaţa în comunism este în formare la Muzeul Judeţean Olt, după ce managerul instituţiei a făcut apel la cei care deţin lucruri păstrate din acea perioadă să le doneze, însoţite de o scurtă poveste. În proiect este însă înfiinţarea unui adevărat muzeu al comunismului.

VIDEO De ce au protestat taximetriştii la Slatina: „Ea vine frumos, de la umbră, curăţică, pe mine mă bate soarele, maşina are 40 de grade“
Aproximativ 150 de taximetrişti au protestat, miercuri, 13 februarie 2019, la Slatina, manifestându-şi, astfel, solidaritatea. Ce spun aceştia despre serviciile nou-apărute pe piaţă.

VIDEO Cum se desfăşoară o oră de educaţie sexuală la gimnaziu. Voluntar:  „Aceste probleme sunt tratate cu pudibonderie în şcoli“
Eleve cu vârste între 12 şi 14 ani, urmate de băieţi de aceeaşi vârstă, au luat parte la o întâlnire în care un medic le-a vorbit despre problemele apărute la această vârstă şi despre cum se pot feri de ele sau cum le pot rezolva, totul fiind pus la cale de voluntarele unei organizaţii non-guvernamentale.

Taximetriştii din Olt, protest în faţa Prefecturii
Aproximativ 150 de taximetrişti din Olt se vor afla, miercuri, 13 februarie 2019, în faţa Prefecturii Olt, susţinându-şi, astfel, colegii care protestează în capitală.

O femeie şi-a pierdut viaţa pe un drum din Olt. Poliţiştii încă nu i-au stabilit identitatea
Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri, 13 februarie 2019, pe un drum din judeţul Olt, o femeie pierzându-şi viaţa.