adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Sibiu

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 26.07.2016

Rezultatul verificărilor IGPR la IPJ Sibiu: sesizări înaintate la Parchetul Sibiu şi la Direcţia Generală Anticorupţie
Două dintre actele de sesizare trimise Direcţiei Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu şi Direcţiei Generale Anticorupţie, la finalizarea verificărilor făcute la IPJ Sibiu.

Cazul poliţiştilor de la Ordine Publică acuzaţi de abuz în serviciu: firma unde s-a intervenit este urmărită penal pentru distrugere. Ce povesteşte unul din martorii evenimentelor
Firma la care au intervenit cei patru poliţişti de la Ordine Publică acuzaţi de abuz în serviciu, şi unde administrator special era la momentul respectiv unul din finii şefului IPJ Sibiu, este urmărită penal pentru distrugere. Un martor care a asistat la evenimente povesteşte că şeful IPJ Sibiu ar fi petrecut la faţa locului câteva zeci de minute.

Verificări ale Direcţiei Control Intern din cadrul IGPR la IPJ Sibiu. Opt petiţii care semnalau presupuse nereguli au fost înregistrate la Bucureşti
Direcţia Control Intern din cadrul Inspectoratlui General al Poliţiei Române a demarat verifcări la IPJ Sibiu, după ce la BUcureşti au ajuns mai multe petiţii prin care erau semnalate o serie de presupuse nereguli.

Top 10 bancuri cu poliţişti. Cum demonstrează oamenii legii faptul că un şofer era băut la volan
Oamenii legii a fost întotdeauna ţinta a numeroase bancuri, care de care mai haioase. Iată câteva dintre cele mai reuşite astfel de glume.

Top 3 reţete simple de salată. Recomandările lui Bogdan Roman, sibianul care a făcut senzaţie al Masterchef
Vara este sezonul în care salatele sunt mai căutate ca niciodată. Iată trei astfel de reţete, uşor de făcut acasă de către orice gospodină.

Cele mai bune cosmetice pregătite acasă. Secrete pentru un ten impecabil, mâini catifelate şi un păr superb
Preparatele cosmetice naturale sunt uşor de pregătit acasă şi a eficienţă dovedită pentru ten, mâini sau podoaba cailară. Iată âteva reţete de frumuseţe extrem de uşor de făcut acasă de fiecare dintre noi.

Rezultate Bacalaureat 2016 Sibiu. S-au afişat notele finale la Bac 2016 după contestaţii
Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat sâmbătă, 16 iulie, rezultatele finale la Bacalaureat 2016. Notele s-au afişat pe site-ul bacalaureat.edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ.

Imagini înfiorătoare surprinse la Spitalul din Sighişoara: „Eu nu am cuvinte, poate aveţi voi?“
O pacientă internată la Spitalul Municipal din Sighişoara a postat pe pagina sa de Facebook imagini care surprind o mizerie înfiorătoare, greu de imaginat într-o unitate sanitară, fie ea şi de stat.

Povestea educatoarei care coase costume populare splendide şi abia face faţă comenzilor
Maria Dumitru, o educatoare din satul Nadeş, judeţul Mureş, coase costume populare extrekm de frumoase şi a ajuns renumită în zonă pentru măiestria ei.

Şase motociclete au fost furate din parcarea unui hotel din Sibiu. Prejudiciul este estimat la zeci de mii de euro, autorii nu sunt încă identificaţi
Şase motociclete au fost furate din parcarea unui hotel din Sibiu în noaptea de luni spre marţi, iar hoţii sunt deocamdată neidentificaţi.

Cum a luat Ghiţă Ciobanul BAC-ul cu doar 8 clase. Povestea unei ştiri-bombă: „Am făcut numai o şcoală de meserii. La câte scrie presa despre mine...”
Mare parte din presa naţională anunţă miercuri, cu surle şi trâmbiţe, că Ghiţă, vestitul cioban din reclamele la telefonie mobilă, şi-a luat Bacalaureatul din a şaptea încercare. Doar că, la o simplă verificare, pe cel care apare în liste îl cheamă Constantin, nu Gheorghe, iar Ghiţă personal spune că ultima şcoală pe care a terminat-o a fost una de meserii, acum 11 ani.

UPDATE Rezultate Bacalaureat 2016 Sibiu. Au fost afişate notele la Bac
Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat marţi, 12 iulie, rezultatele la Bacalaureat 2016. Notele au fost afişate pe site-ul edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ.

Colţul de rai care a primit calificativul „excepţional“ pe booking.com. Povestea pensiunii din casa construită în 1780
La Veseud, un sat uitat de lume aflat la aproximativ 65 de kilometri de Sibiu, doi saşi plecaţi din ţară au transformat o casă din 1780 într-o locaţie turistică de top, cu scor record pe cel mai cunoscut portal de rezervări online din lume.

Turist accidentat pe un traseu din Munţii Făgăraş. A fost solicitat un elicopter SMURD pentru preluarea victimei
Un turist s-a accidentat la un picior pe un traseu din Munţii Făgăraş, în zona Cabanei Podragu, pentru salvarea acestuia intervenind salvamontiştii care au solicitat un elicopter SMURD pentru preluarea bărbatului, întrucât acţiunea terestră ar dura mai bine de zece ore.

Top 30 locuri superbe de văzut în România, recomandate de Trip Advisor
Locuri de poveste din întreaga ţară sunt incluse printre recomandările celui mai cunoscut portal de călătorii din lume.