adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 19.09.2014

FOTO Jurnal de vacanţă. Cu bicicleta de la Sadu pe vârful Măgura
O zonă de o frumuseţe rară, aflată la doar 15 kilometri de Sibiu, vă aşteaptă să o descoperiţi pe bicicletă în cadrul celei mai frumoase campanii Adevărul, “125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă”.

Şapte probe pentru desemnarea celui mai puternic om din lume, la Sibiu
„Strongman Champions League”, competiţia sportivă care va avea loc în acest weekend la Sibiu va fi supervizată de IFSA (International Federation of Strength Athletes) şi este inclusă în calendarul competiţional internaţional pentru anul 2014.

Mustăria tradiţională se redeschide în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului
Mustăria tradiţională se redeschide la Cârciuma din Bătrâni din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Organizatorii vor folosi în acest an aproximativ două tone de struguri.

Linkuri Sponsorizate

Realităţi din Est la Astra Film Festival
Astra Film Sibiu (6-12 octombrie 2014), cel mai important şi mai vechi festival de cinema documentar din regiunea Europa Centrală şi de Est, oferă la fiecare ediţie o perspectivă asupra documentarelor produse în ultimul an în această zonă. Festivalul are acest focus încă de la începuturi, iar filmele selecţionate abordează subiecte care definesc identitatea zonei şi redau realităţi necunoscute uneori chiar şi între ţările vecine.

Traficanţii de etnobotanice de la Sibiu au fost trimişi în judecată. Printre ei se află un tânăr considerat liderul distribuţiei de etnobotanice din România
Nu mai puţin de 28 de persoane au fost trimise în judecată, în dosarul reţelei de traficanţi de etnobotanice destructurată la Sibiu la sfârşitul lunii mai.

Cei mai puternici oameni ai planetei fac spectacol în centrul Sibiului
Martin Wildauer, Erwin Katona, Lauri Nami şi alţi şapte cei mai puternici oameni ai planetei, vin să îşi măsoare forţele în România, la Sibiu, la cea mai spectaculoasă competiţie de tip „strongman” din lume.

Start la distracţie în Piaţa Mare. Sibienii sunt aşteptaţi la CibinFEST
CibinFEST îşi aşteaptă fanii şi anul acesta în Piaţa Mare. Reţeta care i-a asigurat succesul rămâne neschimbată: parc de distracţii, hectolitri de bere, produse autohtone, muzică de inspiraţie bavareză şi mii de oameni care sărbătoresc împreună venirea toamnei.

Iohannis la deschiderea anului şcolar, către elevi: „Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi”. O fetiţă a început şcoala în costum popular românesc
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a participat luni, 15 septembrie, la deschiderea anului şcolar la şcoala nr. 18 din municipiul Sibiu.

Victor Ponta: ”Să nu mai depindem niciodată de Gazprom este lucrul cel mai important. Pentru asta trebuie să ne exploatăm toate gazele pe care le avem”
Primul ministru al României, Victor Ponta, a făcut vineri, 12 septembrie 2014, o vizită de lucru în judeţul Sibiu.

FOTO VIDEO O maşină a fost lovită de tren la Sibiu. Şoferul a fugit de la locul accidentului
Un accident rutier a avut loc în municipiul Sibiu, în zona căii ferate de pe strada Maramureşului. Şoferul autoturismului s-a făcut nevăzut după accident.

FOTO Super-şcoala din cătunul de romi. Mămicile ţigănci şi voluntari nemţi au muncit cot la cot la şcoala din Rusciori
Şase ani au durat lucrările la şcoala din cătunul aflat la aproximativ 15 kilometri de Sibiu. Mămicile copiilor, cei mai mulţi de etnie romă, au muncit cot la cot cu profesoarele, dar şi cu voluntari nemţi la curăţenia generală.

FOTO Peisajele splendide din jurul Răşinariului, descoperite pe bicicletă
Un traseu de mai bine de 20 de kilometri, greu pe anumite porţiuni dar incredibil de frumos, vă aşteaptă să-l descoperiţi cu bicicleta în cadrul celei mai frumoase campanii Adevărul, „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă”.

FOTO Olandeza care face agricultură bio într-un sat uitat de lume din Sibiu. Voluntari din toată lumea învaţă aici de la ea să devină fermieri
Agnes Jansen (57 de ani) a ajuns prima dată în ţara noastră într-o excursie. S-a îndrăgostit de meleagurile româneşti şi a cumpărat o casă în judeţul Sibiu, pe care a transformat-o într-o fermă bio.

FOTO Relaxare în peisaj de poveste, la Bâlea Lac. Sute de turişti au urcat pe Transfăgărăşan în primul week-end de toamnă
Vremea a fost perfectă duminică la Bâlea Lac, în primul week-end de toamnă, aşa că sute de turişti au urcat la peste 2000 de metri altitudine pentru a se relaxa departe de atmosfera agitată a marilor oraşe.

Dosarele din instanţe ar putea fi accesate online, contra cost. Informatizarea dosarelor, posibil parteneriat public-privat
Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a anunţat vineri, la Sibiu, că ”se conturează ideea” unui parteneriat public privat de informatizare a instanţelor, proiect a cărui valoare se ridică la zeci de milioane de euro.