adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Sibiu

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 24.06.2018

Iohannis, la Sibiu: „Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de preşedinte al României“
Klaus Iohannis, prezent sâmbătă la Sibiu la întâlnirea cu foştii colegi de liceu, a declarat că este pregătit să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al României.

Sibienii i-au cerut preşedintelui Camerei Deputaţilor să plece din funcţie. Oamenii se afla în a 181-a zi consecutivă de protest
Câteva zeci de sibieni continuă să vină la protestele anti-PSD din centrul oraşului, în aşa-numita Zona Liberă de Corupţie (ZLC). Duminică, 24 iunie, oamenii au afişat mesaje precum „Dragnea, Demisia!”.

VIDEO Sibienii continuă să protesteze. „Nouă de ce nu ne ceri scuze, Dragnea?”
La Sibiu oamenii continuă să protesteze faţă de actuala coaliţie de guvernare, cerând demisia premierului Viorica Dăncilă, a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, dar şi alegeri anticipate.

Autostrada A1 a fost blocată din cauza unei maşini care a ars în totalitate
Autostrata A1 Sebeş-Sibiu a fost blocată în jurul orei 19:00, din cauza unui incident care s-a soldat cu o maşină de model BMW arsă în totalitate

Experienţele românilor care-şi fac curaj să-şi trateze adicţiile. „Salut, sunt Andrei şi sunt dependent de alcool, droguri şi jocuri de noroc“
Alcoolismul, dependenţa de droguri sau de jocurile de noroc sunt printre cele mai frecvente adicţii pe care le dezvoltă oamenii, iar statistica nu pare să se schimbe în ultimii ani. Unii aleg să lupte pentru viaţa lor, alţii – invers, lasă ca adicţia să le curme viaţa. Ce se întâmplă însă când un singur om ajunge să sufere de toate cele trei dependenţe simultan?

Ce fel de selfie şi-ar fi făcut pictorii din secolul al XIX-lea dacă ar fi avut cont de Instagram
Firea artistică a lui Courbet, ironicul Degas sau suferindul Munch: cum ar fi arătat cunoscuţi pictori ai secolului al XIX-lea dacă aceştia ar fi avut un cont pe Instagram.

VIDEO Sute de oameni în stradă la Sibiu, încântaţi de sentinţa primită de Liviu Dragnea: „La mulţi ani cu executare, domnule Dragnea!“
Sibienii s-au strâns joi seară, în Piaţa Mare o oraşului, într-un protest organizat faţă de modificarea codurilor penale. La aflarea veştii că Liviu Dragnea a fost codamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, protestatarii au deschis o şampanie şi au scandat ”La mulţi ani cu executare, domnule Dragnea!”.

Sfaturi pe care să le urmezi pe caniculă
Atunci când este supus la o sursă de căldură prea mare, organismul va încerca să restabilească temperatura normală a corpului, prin mecanisme de adaptare.

VIDEO Mii de oameni protestează în Sibiu. „Am intrat în etapa finală a bătăliei pentru România”
Un nou protest împotriva guvernării PSD are loc în seara zilei de miercuri, 20 iunie, la Sibiu. Câteva sute de persoane s-au adunat în Piaţa Mare din centrul oraşului, iar la scurt timp numărul acestora a depăşit 1.000.

TIFF Sibiu debutează miercuri cu „Insula câinilor”, de Wes Anderson
Festivalul Internaţional de Film Transilvania îşi deschide porţile astăzi, pe 20 iunie, pentru cel de-al 12-lea an consecutiv, la Sibiu. Insula câinilor/ Isle of Dogs, animaţia regizată de Wes Anderson, va da startul evenimentului miercuri seară, de la ora 22:00, în Piaţa Mare. Peste 40 de proiecţii sunt programate până duminică, 24 iunie, şi zeci de invitaţi vor fi prezenţi la întâlnirile cu publicul găzduite în 5 din cele 7 spaţii partenere.

Lider PSD după ce un deputat s-a alăturat grupului PNL: „Completează gaşca formată din studenta de la Moscova şi «Terminatorul»“
Decizia fostului deputat social-democrat Ovidiu-Ioan Sitterli de a se alătura grupului parlamentar PNL i-a înfuriat pe liderii PSD Sibiu. Aceştia au emis un comunicat de presă.

Eleva de la ţară care a obţinut cea mai mare notă la Evaluarea Naţională în judeţul Sibiu. „Am muncit foarte mult“
În judeţul Sibiu şapte elevi au luat cea mai mare notă medie la Evaluarea Naţională. Toţi au fost foarte aproape de a obţine nota maximă, reuşind să ajungă la media de 9,90. Printre cei şapte o singură elevă este dintr-o şcoală din afara municipiului Sibiu, tânăra fiind singura care reprezintă o comună în primii 40 cei mai buni elevi ai judeţului.

Majoritatea celor care au depus contestaţii în Sibiul la Evaluarea Naţională cer recalcularea notelor la Limba română
Peste 600 de contestaţii au fost depuse de elevii clasei a VIII-a din judeţul Sibiu. Cei mai mulţi nu sunt de acord cu notele pe care le-au primit la proba de Limba română.

FOTO Protest la Sibiu după adoptarea modificărilor la Codul de Procedură Penală
Un protest civic a avut loc la Sibiu după adoptarea de către Camera Deputaţilor a modificărilor la Codul de Procedură Penală a avut loc marţi la Sibiu. Protestul a fost organizat de comunitatea „Vă Vedem din Sibiu”.

Rezultate Evaluare Naţională 2018. Judeţul Sibiu, locul 8 la nivel naţional
Judeţul Sibiu se situează pe locul al 8-lea la nivel de ţară în ceea ce priveşte rata de promovabilitate la Evaluarea Naţională din anul 2018: 76,8% dintre elevii care au fost prezenţi la examene au obţinut note pozitive, cu 2% mai puţin decât în anul trecut.