adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Sibiu

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 30.05.2016

Cum fac marile sindicate campanie electorală pentru PSD. CNSRL Frăţia şi Cartel Alfa: „Vă recomandăm votarea candidaţilor stângii“
Filiale judeţene ale CNSRL Frăţia şi Cartel Alfa au trimis, astăzi, un comunicat de presă în care îi îndeamnă pe locuitori să voteze cu PSD la alegerile locale. Pe de altă parte, sindicaliştii din Sănătate vor participa, miercuri, la Bucureşti la un mega-protest.

Top 10 bancuri cu canibali. Cum se tratează arsurile stomacale în tribul mâncătorilor de oameni
Canibalii au constituit întotdeauna subiectul a numeroase bancuri, chiar dacă nu toată lumea „gustă” astfel de glume.

VIDEO Preşedintele Klaus Iohannis, pe bicicletă la maratonul caritabil de la Sibiu. Soţia sa a alergat pentru bebeluşii internaţi la Terapie Intensivă
Klaus Iohannis şi-a făcut în această dimineaţă (sâmbătă, 28 mai - n.r.) apariţia la maratonul caritabil de la Muzeul Satului din Sibiu, unde soţia sa, Carmen, a aleargat pentru a susţine cauza bebeluşilor internaţi la neonatologie, secţia de terapie intensivă din oraş.

Cine a fost, cu adevărat, Badea Cârţan, „ţăranul-cărturar” care a învăţat să citească în ciobănie şi a devenit celebru cu un drum pe jos până la Roma
Cel mai cunoscut ţăran român se naşte în anul 1849, la Cârţişoara, loc de poveste aflat la poalele munţilor Făgăraş, pe drumul care duce spre Bâlea Lac. Rămâne în istorie nu doar pentru drumul făcut pe jos până la Roma ci şi pentru cărţile cărate în desagi şi împărţite românilor din Ardeal.

Cum pregătim „Taci şi înghite“, un desert delicios şi rapid care ne aminteşte de copilărie
Delicios şi extrem de uşor de preparat, ”taci şi înghite” le aminteşte cu siguranţă, multora, de anii copilăriei.

Accident cu şase răniţi pe DN 1. Un microbuz de persoane a intrat într-un camion
Şase persoane au fost rănite, miercuri, într-un accdent produs pe drumul naţional 1, în zona localităţii Sălişte din judeţul Sibiu.

Un agent de la Poliţia Rutieră Sibiu a fost trimis în judecată, fiind acuzat de fals intelectual şi abuz în serviciu
Un agent de la SErvicdiul Rutier Sibiu a fost trimis în judecată de procurorii sibieni, fiind acuzat de presupusa comitere a mai multor infracţiuni.

Super-stânele dotate cu panouri fotovoltaice. Cum îmbină câţiva ciobani oieritul cu tehnologia modernă
Trei stâne din judeţele Braşov şi Mureş au fost dotate cu panouri fotovoltaice, în cadrul unui proiect susţinut cu fonduri norvegiene. Ciobanii au current, apă caldă şi învaţă să gestioneze problema gunoiului natural, astfel încât să nu afecteze mediul.

Rezultatele controlului de la Bucureşti în cazul vestitei replici „Îţi vine să ţi-o freci când iei un permis «cu greutate»?“ se lasă aşteptate la Sibiu
La aproape trei săptămâni de la izbucnirea scandalului vestitei replici spuse de şeful IPJ Sibiu unui agent de la circulaţie ofiţerii desemnaţi de la Bucureşti nu au finalizat controlul în acest caz.

Zăpadă de aproape un metru la sfârşitul lunii mai la Bâlea Lac. Imagini de poveste din inima munţilor Făgăraş
Zeci de turişti au ales duminică să renunţe la cele peste 20 de grade din marile oraşe pentru o porţie de bulgăreală la doar 4 grade Celsius, în inima munţilor Făgăraş, la Bâlea Lac.

Un meşter sibian construieşte un univers în miniatură. Creaţiile lui au ajuns din Europa până în America
Creaţiile lui Simion Cojocaru, un meşter miniaturist din localitatea Ocna Sibiului, au ajuns în toată Europa, dar şi în Statele Unite ale Americii. Singurul regert al sibianului e că nu a învăţat pe nimeni meserie.

Top 10 bancuri seci. Ce dilemă au două fire de nisip care zboară deasupra deşertului
Iubitorii de umor de calitate au apreciat întotdeauna bancurile seci. Iată câteva dintre cele mai reuşite astfel de glume.

Codul bunelor maniere la restaurant. Cum ne comportăm la masă atunci când suntem nemulţumiţi de chelneri
Dacă vreţi să vă comportaţi impecabil atunci când mergeţi la un restaurant, este suficient să ţineţi cont de câteva reguli simple.

EXCLUSIV Un dosar a fost uitat 8 ani în Arhiva Judecătoriei Sibiu. Cum explică eroarea reprezentanţii instituţiei
Un dosar prin care se declina competenţa teritorială de la o instanţă din judeţul Sibiu la o alta, din acelaşi judeţ, a ajuns la cea din urmă după opt ani. Reprezentanţii Judecători Sibiu spun că cei de la Arhivă au uitat să-l trimită mai departe.

Suspectul în cazul profesoarei de sport din Braşov, găsită moartă pe Transfăgărăşan, a fost arestat preventiv
Tribunalul Sibiu a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului suspectat de uciderea profesoarei  de sport de la Colegiul Remus Răduleţ din Braşov, Viorica Bozoş. Bărbatul a fost reţinut pe Aeroportul Otopeni.