adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 10.10.2015

Ţiganul care bate poveştile de succes româneşti: as la facultate, învăţător în sat, mentor pentru UE. „De ce să-mi fie ruşine? Dacă altul fură, sunt eu vinovat?”
Adrian Pascu (22 de ani), din Brădeni, judeţul Sibiu, a învins prejudecăţile legate de romi şi şi-a urmat visul, devenind unul dintre puţinii din satul lui care au urmat o facultate.

Cum facem cel mai bun lapte de pasăre - o reţetă delicioasă pentru cel mai iubit desert al copilăriei
Cu siguranţă în copilărie aţi gustat cel puţin o dată deliciosul lapte de pasăre, unul din cele mai iubite deserturi din bucătăria bunicii.

Patru noi sensuri unice în Sibiu
Reprezentanţii municipalităţii sibiene anunţă instituirea în oraş a patru noi sensuri unice. În acest week-end sunt anunţate şi lucrări de reparaţii la podul CFR de pe Şoseaua Alba Iulia.

Linkuri Sponsorizate

Mitul centralei termice pe lemne mai ieftine decât cea pe gaz, contestat de specialişti: „Creează disconfort, ocupă mult spaţiu, investiţia este mai mare“
Specialiştii consultaţi de "Adevărul" descriu în amănunt detaliile care trebuie avute în vedere la achiziţionarea şi montarea unei centrale termice de apartament.

FOTO James Bond de România: Un şofer a intrat pe lotul închis din Autostrada Orăştie-Sibiu şi s-a oprit între două basculante
Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Giurgiu, a fost protagonistul unor adevărate cascadorii pe tronsonul închis al Autostrăzii Orăştie-Sibiu.

DNA la Primăria Sibiu şi în alte cinci judeţe din ţară. Reprezentanţii primăriei Sibiu: Percheziţiile vizează un angajat de la Direcţia Tehnică
Procurorii DNA Cluj au făcut percheziţii, miercuri, 7 octombrie, în 32 de locuri din judeţele Sibiu, Cluj, Alba, Sălaj, Mureş şi Prahova. Aceştiau au făcut percheziţii la sediile a cinci instituţii publice (primării), sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

Cum sunt priviţi refugiaţii în satul din inima României: „Cu ce să-i ţin, că eu nu sunt în stare să-mi plătesc curentul”
Problema refugiaţilor este cunoscută în Dealu Frumos, localitate considerată centrul geografic al României. Nu sunt însă mulţi cei care ar fi dispuşi să-i găzduiască.

Lupta unui elev cu bursă de merit, crescut de bunică: „Iarna e mai greu. Luăm lemne, dar rămânem fără pâine. Ne descurcăm cum ajută Dumnezeu“
Un adolescent în vârstă de 16 ani din Sibiu, cu rezultate foarte bune la şcoală şi cu bursă de merit, duce o luptă pentru supravieţuire alături de bunica lui, singurul sprijin care i-a mai rămas. Tatăl l-a abandonat, iar mama a murit de cancer.

Cum ne afectează coloana tocurile cui. Ce ne sfătuiesc specialiştii să facem pentru a ne proteja spatele
Extrem de cochete, tocurile cui se pot transforma într-un inamic al coloanei vertebrale, accentuând durerile date de afecţiuni precum hernia de disc.

FOTO Trafic de persoane la un centru pentru femei cu handicap din Mediaş: o infirmieră obliga paciente din centru să cerşească şi să se prostitueze
Eva Grancia, infirmieră în cadrul unui centru pentru persoane cu handicap din Mediaş, ar fi făcut timp de şase ani trafic de persoane cu  paciente din centru, susţin anchetatorii.

Ministrul Educaţiei: Faţă de 2007-2008, numărul studenţilor din România s-a înjumătăţit
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat joi, la Sibiu, că numărul studenţilor români s-a înjumătăţit faţă de anul universitar 2007-2008, ajungând în prezent la puţin peste 500.000 de studenţi.

Cât de important este pieptănul pentru sănătătatea părului. Reţetele magice ale bunicii pentru o podoabă capilară de vis
Un păr frumos poate fi întreţinut cu uşurinţă acasă, fără drumuri costisitoare la coafor, după câteva “reţete” vechi, uşor de aplicat.

Afacerea de 60.000 de euro sprijinită de prinţul Charles şi făcută cadou unui ţăran din Covasna. Săteanul este asaltat de clienţi din toată România
Moştenitorul tronului Marii Britanii a sprijinit financiar recondiţionarea unui atelier de ţiglărie din localitatea sibiană Apoş, unde a intrat ulterior să înveţe dedesubturile îndeletnicirii practicate în Ardeal de peste 200 de ani.

Cum facem cele mai bune siropuri de casă. Patru reţete delicioase şi foarte uşor de preparat: sirop de brad şi de trandafiri
Siropurile de casă sunt nu doar uşor de făcut, ci şi sănătoase, pentru că la preparararea lor nu se folosesc conservanţi sau aditivi alimentari.

Marcel Piteiu a murit. Fostul director al Romgaz s-a stins din viaţă duminică la Bucureşti
Marcel Piteiu, fostul director genreral al Romgaz Mediaş, a murit duminică la Bucureşti, cauza decesului urmând să fie stabilită de medicii legişti.