adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 05.07.2015

Cum facem cea mai bună ciorbă ardelenească de porc. Reţetă recomandată de Bogdan Roman, sibianul care a făcut senzaţie la Masterchef
Dacă aţi ajuns în Ardeal, e imposibil să nu fi gustat delicioasa ciorbă ardelenească de porc, asezonată cu smântână şi servită musai cu un ardei iute. „Adevărul” vă prezintă reţeta deliciosului preparat.

Cincisprezece persoane, la spital cu toxiinfecţie după ce au mâncat la un restaurant din Păltiniş
Cincisprezece persoane, între care patru copii, au fost transportate la spital, sâmbătă, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat la un restaurant din staţiunea Păltiniş, judeţul Sibiu, iniţial şapte oameni solicitând intervenţia echipajelor medicale.

Metoda ingenioasă folosită în 30 de ţări prin care bebeluşii învaţă limba engleză odată cu limba maternă
Copiii pot învăţa limba engleză de la vârste la care abia gânguresc. O demonstrează specialiştii unei reţele internaţionale de predare a limbii engleze ca a doua limbă, după metode originale. Micuţi de doar câteva luni merg împreună cu părinţii la un curs la care, prin cântece, jocuri şi poezii deprind noţiuni de engleză.

Linkuri Sponsorizate

Cătălin Predoiu, la Sibiu: „Trebuie să se pregătim pentru România după Victor Ponta"
Cătălin Predoiu, propunerea PNL pentru funcţia de premier, a susţinut vineri o conferinţă de presă la Sibiu, unde urmează să participe la Festivalul Bujorului, în localitatea Gura Râului.

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Sibiu
Examenul de Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică are loc vineri, elevii urmând să primească dimineaţa la ora 9:00 variantele de subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Aflaţi totul despre rezolvări subiecte Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, pe site-ul adevarul.ro. De asemenea, subiectele la Bacalaureat Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor fi publicate pe adevarul.ro, imediat după începerea examenului.

Supravieţuire miraculoasă în munţii Cindrel. Un biolog din Cluj a stat 4 zile în munţi, după ce a căzut 15 metri printre stânci
Un biolog în vârstă de 26 de ani din Cluj a supravieţuit miraculos timp de 4 zile în munţii Cindrel, după ce a căzut în gol aproximativ 15 metri printre stânci.

Povestea cabanelor de la Bâlea Lac, de la cabana de vânătoare a lui Ceauşescu la cea care l-a găzduit pe Jean Claude van Damme
Cabanele din inima munţilor Făgăraş au fiecare poveşti fascinante, iar dacă aveţi drum în zonă vă puteţi caza în apartamentul care i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu, dar şi în camera unde a dormit câteva nopţi Jean Claude van Damme.

Bacalaureat 2015 Matematică Sibiu. Elevii spun că au primit subiecte nesperat de uşoare
Examenul de Bacalaureat 2015 matematică a fost nesperat de uşor, iar elevii sibieni au ieşit zâmbitori din sălile de clasă. La porţile liceelor s-au discutat variantele de rezolvare, elevii putând ieşi cu foile cu subiecte bacalaureat 2015 matematică abia după două ore şi jumătate. Şi părinţii au venit să afle ce subiecte s-au dat. Aflaţi totul despre rezolvări subiecte matematică bacalaureat pe site-ul adevarul.ro.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Sibiu
Bacalaureat 2015 Istorie. Examenul de Bacalaureat 2015 Istorie începe miercuri, 1 iulie, la ora 9.00. Subiectele la Bacalaureat 2015 Istorie vor fi prezentate pe site-ul adevarul.ro, la puţin timp după ce începe examenul. De asemenea, pe site vor fi disponibile şi rezolvările subiectelor la Istorie Bacalaureat 2015.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Sibiu
Examenul de Bacalaureat 2015 Matematică începe miercuri, 1 iulie, la ora 9.00. Subiectele la Bacalaureat 2015 Matematică vor fi prezentate pe site-ul adevarul.ro, la puţin timp după ce începe examenul. De asemenea, pe site vor fi disponibile şi rezolvările subiectelor la Matematică Bacalaureat 2015.

Un poliţist din Sibiu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru omor calificat. Sentinţa nu este definitivă
Un poliţist din judeţul Sibiu, acuzat că ar fi omorât în urmă cu doi ani un localnic din satul Ţapu, comuna Micăsasa, a fost condamnat marţi de Tribunalul Sibiu la 5 ani de închisoare cu executare pentru omor calificat. Sentinţa nu este însă definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Bacalaureat 2015 Limba Maternă Germană Sibiu: „Examenul a fost mai greu decât la limba română“
Proba de Bacalaureat 2015 germană scris a fost una surprinzător de grea, spun candidaţii din Sibiu, oraş unde învăţământul în limba germană este unul cu tradiţie. Aceştia au putut ieşi cu foile cu subiecte bacalaureat 2015 germană abia după două ore şi jumătate, iar puţinii elevi care au ieşit înainte de 11:30 au povestit emoţionaţi ce subiecte s-au dat. Aflaţi totul despre rezolvări subiecte germană bacalaureat pe site-ul adevarul.ro.

Drama Sorinei, primul român care a făcut schimbare de sex: „În veac nu o să fiu femeie adevărată“
La 20 de ani de la operaţia care uimea România, Sorina Raţiu face naveta între România şi Italia, unde cerşeşte în porţile bisericilor. Sorina a fost primul român care a făcut o astfel de operaţie.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Sibiu, după contestaţii
Rezultatele finale la Evaluare Naţională 2015 vor fi făcute publice marţi, 30 iunie. Lucrările elevilor care au făcut contestaţii vor fi recorectate. Notele finale vor fi publicate de adevarul.ro la scurt timp după afişarea acestora pe edu.ro.

Subiecte Bacalaureat 2015 Limba Maternă Maghiară şi Germană Sibiu
Examenul de Bacalaureat 2015 la Limba Maternă se desfăşoară marţi, 30 iunie. Află primul subiectele la Limba Maternă. Adevarul.ro prezintă, de la ora 11.00, subiectele la Bacalaureat 2015 limba maghiară şi subiectele la Bacalaureat 2015 limba germană. Pe site veţi putea citi în cel mai scurt şi rezolvările subiectelor la limba maternă maghiară şi germană la Bacalaureat 2015.