adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret


Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 11.02.2016

Povestea lui Dinică, legendarul milionar din satul cu cei mai bogaţi oieri din România. Bun prieten cu Nicu Ceauşescu, casa lui a fost decor de film
Se spune că primul milionar al Sibiului, în anii de dinainte de Revoluţie, ar fi fost un bărbat din Poiana Sibiului, posesor al mai multor torcătorii de lână şi bun prieten cu Nicu Ceauşescu.

Muncitori intoxicaţi într-o fabrică din Sibiu. ITM închide atelierele
Un număr de 22 de persoane au ajuns, joi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe, după ce s-au intoxicat cu substanţe toxice în atelierele unei fabrici - producătoare de pierse auto - din Sibiu, ITM dispunând deja închiderea provizorie a unor secţii.

Cum facem rapid cele mai bune brioşe cu ciocolată. Reţeta lui Bogdan Roman, bucătarul care a făcut senzaţie la Masterchef
Delicioase şi uşor de preparat, brioşele cu ciocolată sunt un desert la îndemâna oricărei gospodine. „Adevărul“ vă prezintă o reţetă extrem de simplă, recomandată de Bogdan Roman, bucătarul sibian care a făcut senzaţie la Masterchef.

Linkuri Sponsorizate

„Hârburile” de la Rutieră. Cu ce maşini merg în misiuni poliţiştii sibieni: un Logan cu 400.000 de kilometri la bord, cel mai „rulat” autoturism
26 de maşini sunt în prezent în dotarea Serviciului Rutier Sibiu, însă deplasarea la volanul unora dintre ele ar putea fi considerată de către unii şoferi un act de curaj.

Fântâna săpată în podeaua unei biserici din judeţul Sibiu: de ce apa de aici este considerată cea mai bună
În podeaua bisericii fortificate din comuna Brădeni, judeţul Sibiu, a fost săpată încă de la construirea lăcaşului de cult o fântână care este funcţională şi acum.

Răzvan Pop este candidatul PNL la Primăria Sibiu
Istoricul Răzvan Pop, directorul Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Sibiu, este candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Sibiu.

Directorul unei şcoli din judeţul Sibiu, suspectat că s-a îmbătat şi a lovit cu maşina sa trei autoturisme
Directorul Şcolii Generale “Octavian Goga” din Răşinari, judeţul Sibiu, este cercetat după ce ar fi băut şi ar fi lovit cu maşina trei autoturisme, la o oră la care trebuia să fie la şcoală, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean trimite, joi, o echipă pentru a face verificări.

Top 10 bancuri cu soldaţi. Ce face un militar după ce duce o maimuţă la Zoo
Militarii au fost întotdeauna subiectul unor bancuri savuroase. Iată care sunt zece dintre cele mai reuşite bancuri cu soldaţi.

Cele mai simple reţete de chec. Cum putem pregăti un desert delicios în doar un sfert de oră
Delicios şi extrem de uşor de preparat acasă, checul este un desert la îndemână nu doar datorită ingredientelor deloc pretenţioase, ci şi timpului de pregătire, care nu depăşeşte un sfert de oră.

Peste 2.000 de persoane au participat la Sibiu la un marş de susţinere a familiei Bodnariu din Norvegia. Manifestanţii au scandat „Mama nu are înlocuitor“
Marşul a avut loc în centrul oraşului Sibiu în cursul zilei de sâmbătă, 30 ianuarie. Între 2.000 şi 4.000 de oameni din Sibiu şi localităţi limitrofe au luat partela mişcarea de protest.

Cum facem delicioasele aripioare de pui picante. Reţeta lui Bogdan Roman, care a făcut senzaţie la Masterchef
Un preparat extrem de popular, mai ales în rândul tinerilor, aripioarele de pui picante sunt foarte uşor de preparat acasă. "Adevărul" vă oferă o reţetă delicioasă, recomandată de Bogdan Roman, sibianul care a făcut senzaţie la Masterchef.

Legenda întemeierii Sibiului. Cum a ajuns sasul Hermann să ridice o cetate pe o suprafaţă care să poată fi înconjurată cu pielea unui taur
O legendă leagă întemeierea oraşului din inima Transilvaniei de Hermann, vestita căpetenie a coloniştilor saşi, cel care a dat şi vechiul nume al Sibiului, acela de Hermannstadt.

Povestea tatălui care îşi creşte singur cele cinci fete, rescrisă de oameni cu suflet mare. În curând, ar putea avea o casă a lor
Bărbatul de la Ighişu Nou care îşi creşte singur cele cinci fete, recuperate dintr-un orfelinat, a primit de la oameni cu suflet mare alimente, haine şi donaţii în bani şi, tot cu ajutorul lor, speră să le poată oferi fetelor o casă a lor.

Fabuloasa poveste a fraţilor Folberth, locuitorii din Mediaş care au cucerit America. Peste Ocean, au inventat primul ştergător de parbriz automat din lume
Nu sunt foarte mulţi cei care ştiu că primul ştergător de parbriz automat din lume a fost inventat de un bărbat originar din oraşul Mediaş, judeţul Sibiu.

Top 10 bancuri cu corporatişti. „Ai văzut ce puternic ninge afară?“. „Nu, dă-mi şi mie linkul!“
Angajaţii din corporaţii au devenit ţinta a numeroase glume, unele dintre ele extrem de reuşite. Iată un top al celor mai bune bancuri cu corporatişti.