adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Sibiu

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 04.12.2016

Poliţist campion la rezolvat dosare cu autor necunoscut: „Cel mai greu e că oamenii, deşi observă anumite detalii, au o reticenţă în a discuta cu Poliţia“
Inspectorul de poliţie Florin Bărbulescu (28 de ani) conduce din august Biroul Infracţiuni Contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov. De-a lungul timpului, Bărbulescu a rezolvat aproximativ 250 de dosare clasificate iniţial cu autor necunoscut.

Copac căzut pe un bulevard central din municipiul Sibiu. Traficul este dirijat de către poliţişti
Un copac a căzut, sâmbătă seară, pe un bulevard din zona centrală a municipiului Sibiu, în apropierea Sălii Thalia din oraş, pompierii intervenind pentru degajarea carosabilului, în timp ce traficul este dirijat de poliţişti. În urma incidentului, nu s-au înregistrat victime.

Superpoliţistul care a rezolvat peste 1.000 de dosare cu autor necunoscut: „Nu mi-aş schimba cariera! Chiar sunt mândru că sunt poliţist“
Campania „România infractorilor necunoscuţi“ a ziarului „Adevărul“ continuă cu povestea lui Gabriel Şchiopu, şeful Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, unul dintre poliţiştii care au rezolvat cele mai multe dosare cu autor necunoscut.

Un bărbat a fost înjunghiat în Piaţa Mare din centrul Sibiului. Acesta a fost dus la spital şi operat de urgenţă
Un bărbat a fost înjunghiat luni de fosta soţie chiar în centrul Sibiului, în Piaţa Mare a oraşului. Bărbatul a fost transportat la spital şi operat de urgenţă.

Coşmarul unei adolescente din Mureş: răpită, legată, bătută şi violată, chiar şi în noaptea de Înviere: „Oriunde mă duceam eram urmărită“
O adolescentă dintr-o localiate din judeţul Mureş spune că trăieşte, de aproximativ doi ani de zile, un coşmar greu de descris în cuvinte. Violată de mai multe ori, legată şi bătută, fata a încercat inclusiv să-şi pună capăt zilelor.

Cine sunt şefii Poliţiei Române care şi-au făcut un ONG prin care pot primi 2 la sută din impozit
Mai mulţi şefi din Poliţia Română fac parte dintr-o asociaţie înfiinţată în 2011, asociaţie spre care poate fi redirecţionat inclusiv 2 la sută din impozitul pe profit.

FOTO Accident cu 4 morţi în Sibiu. O maşină a intrat în zidul unei case şi apoi s-a răsturnat
Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri seara pe drumul naţional 14, în localitatea sibiană Agârbiciu. Patru bărbaţi au murit.

Fostul şef al IPJ Sibiu, director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IGPR
Comisarul şef Tiberiu Ivancea nu mai este împuternicit director adjunct al Direcţiei Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Ivancea a fost numit, tot prin împuternicire, director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IGPR.

Scandalul „Lasă că te f..e şeful!“. Ofiţerul care le-a cerut agenţilor să-i aducă actele la birou sau la şeful Poliţiei Rutiere a câştigat acţiunea deschisă în instanţă
Ofiţerul de la control intern din cadrul IPJ Sibiu, filmat în timp ce-şi abandona actele după ce fusese tras pe dreapta de poliţiştii rutieri, a câştigat în instanţă procesul prin care a contestat amenda primită de la poliţiştii rutieri. .

Scandalul „Lasă că te f..e şeful!“. Ofiţerul care le-a cerut agenţilor să-i aducă actele la birou sau la şeful Poliţiei Rutiere a fost găsit nevinovat
Ofiţerul de la control intern din cadrul IPJ Sibiu, filmat în timp ce-şi abandona actele după ce fusese tras pe dreapta de poliţiştii rutieri, a fost găsit nevinovat de cei din IPJ Sibiu care au cercetat incidentul.

Şef nou la IPJ Sibiu. La conducerea instituţiei a fost adus un ofiţer de la Bucureşti. Cine este cel care conduce de astăzi Poliţia din Sibiu
Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu are, începând de luni, 7 noiembrie, un nou şef. La conducerea instituţiei a fost împuternicit un ofiţer de la Bucureşti.

Poliţistul care a susţinut că a ordonat împuşcarea ursului de la Sibiu, şef la Serviciul Cabinet din cadrul IPJ. Cine coordonează Poliţia Municipiului Sibiu
Comisarul şef Cristian Negru, cel care a susţinut că a ordonat împuşcarea ursului de la Sibiu, la jumătatea lunii octombrie, a redevenit şef Serviciu Cabinet în cadrul IPJ Sibiu.

Şeful IPJ Sibiu pleacă la Bucureşti. Tiberiu Ivancea a fost împuternicit director adjunct al Direcţiei Investigaţii Criminale din cadrul IGPR
Comisarul-şef Tiberiu Ivancea, şeful Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu, pleacă la Bucureşti, fiind împuternicit pe o funcţie de conducere în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Şeful IPJ Covasna, despre banii alocaţi de la Bucureşti pentru prevenirea criminalităţii: „Sumele nu există. Ne descurcăm cu sponsorizări“
Comisarul şef Silviu Stoenescu, împuternicit la comanda Inspectoratului de Poliţie al judeţului Covansa, vorbeşte într-un interviu acordat cotidianului „Adevărul“ despre dosarele cu autor necunoscut, dar şi despre problemele cu care se confruntă instituţia pe care o conduce.

Trei persoane, înjunghiate în Sibiu de către un om al străzii. Un taximetrist l-a prins pe atacator înainte de sosirea poliţiştilor şi i-a luat cuţitul din mână
Două femei şi un bărbat au fost înjunghiaţi, duminică, în jurul orei 18.00, în stradă în Sibiu, pe o arteră foarte circulată din oraş, aflată aproape de centrul oraşului. Atacatorul este un om al străzii din judeţul Vâlcea, despre care se presupune că ar avea probleme psihice.