adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 02.09.2014

Omul de afaceri Ilie Carabulea rămâne în arest preventiv. Dan Radu Ruşanu, cercetat sub control judiciar
Curtea de Apel Bucureşti a decis marţi, 2 septembrie, menţinerea măsurii arestării preventive în cazul omului de afaceri sibian. Decizia nu este definitivă.

Târgul Olarilor revine în centrul Sibiului. 15o de meşteri din toată ţara vin în week-end în Piaţa Mare
Târgoveţi şi muşterii îşi dau întâlnire, la Sibiu, la cea de-a 48 ediţie a „Târgului Olarilor”. Aceasta se desfăşoară în 6-7 septembrie 2014, în Piaţa Mare a oraşului, şi recreează atmosfera de târg specifică secolului al XVIII-lea.

Povestea neamţului care a adus sute de turişti străini într-un sat uitat de Dumnezeu din Sibiu
Sasul Paul Hemmerth avea 14 ani când a plecat cu familia din România. Ajuns în Germania producător de documentare şi ghid pentru destinaţii exotice, i-a lipsit mereu sentimentul de „acasă“. Aşa că s-a întors în România şi a făcut minuni într-un sat vechi, uitat de Dumnezeu: la Richiş, judeţul Sibiu.

Linkuri Sponsorizate

Încep lucrările pe străzile Macaralei şi Oţelarilor. Strada Macaralei se închide complet din 8 septembrie
Din 8 septembrie încep lucrările de modernizare pe străzile Macaralei şi Oţelarilor situate în cartierul Lazaret. Aceste două străzi fac parte din proiectul finanţat din fonduri structurale din care mai fac parte Calea Guşteriţei şi strada Măgheranului.

“Steve Coleman and the Five Elements”, a doua trupă anunţată la Mozaic Jazz Festival
Unul dintre artiştii emblematici ai jazzului mondial, Steve Coleman, va susţine un concert la Sibiu, în data de 15 noiembrie, în a doua zi de Mozaic Jazz Festival.

Cavalerii şi domniţele îşi dau întâlnire în centrul Sibiului. Începe Festivalul Medieval „Cetăţi Transilvane”. Programul complet al evenimentului
Sibiul se întoarce, pentru trei zile, în epoca domniţelor şi cavalerilor medievali. Spectacole, atelierele meşteşugăreşti şi un iarmaroc medieval vă aşteaptă de vineri şi până duminică în centrul oraşului.

Drumeţie în munţii Făgăraş. De pe Valea Moaşei la Chica Fedeleşului, Chica Pietrelor şi Turnu Roşu
Un traseu montan de poveste, parcurs pe îndelete, în două zile, vă aşteaptă să-l descoperiţi în cadrul celei mai frumoase campanii „Adevărul“ „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“.

FOTO Vacanţă la Albota, oaza de linişte din inima Făgăraşilor
La aproximativ 60 de kilometri de Sibiu, în inima naturii şi în decorul de poveste al munţilor Făgăraş, un complex turistic dezvoltat de un investitor german vă aşteaptă cu cele mai bune preparate din păstrav, pâine şi deserturi de casă, lacuri de pescuit şi peisaje care îţi taie respiraţia.

VIDEO FOTO Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a ”muncit” la realizarea unui bulz gigant, la Răşinari
Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a ”muncit” duminică, la Răşinari, în judeţul Sibiu, la realizarea unui bulz care a măsurat nu mai puţin de 30 de metri lungime.

Trendul anului în universităţi: Agricultura şi Industria Alimentară. De ce se întorc tinerii la muncile bunicilor
După ani la rând în care agricultura era ocolită de tineri, vara aceasta, la Sibiu, s-a înregistrat o premieră: toate locurile bugetate scoase la concurs de Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului au fost ocupate din prima sesiune. Explicaţiile: eşti angajat la sigur şi îţi faci uşor propria afacere.

VIDEO A apărut reclama filmată de Jean Claude van Damme la Bâlea Lac. Actorul ridică în inima muntelui un bar de gheaţă
Reclama filmată de Jean Claude van Damme în luna martie a acestui an la Bâlea Lac a apărut în sfârşit, actorul fiind filmat cum ridică un bar de gheaţă.

Vaccinarea copilor împotriva tuberculozei se reia la Sibiu
Începând de luni 25 august 2014, Ministerul Sănătăţii organizează campania de recuperare a restanţierilor la vaccinarea antituberculoză (BCG), pentru copii nevaccinaţi, născuţi în perioada iunie - august 2014. În judeţul Sibiu, recuperarea se va desfăşura de preferinţă în maternităţile unde s-au născut copiii.

Bulz gigant la Festivalul Brânzei şi al Ţuicii, în week-end la Răşinari
Produse tradiţionale, un bulz gigant dar şi mult cântec, joc şi voie bună vă aşteaptă în acest week-end la Răşinari, la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Brânzei şi al Ţuicii.

Vacanţă de poveste la Răşinari, în satul copilăriei lui Goga şi Cioran
La doar 10 kilometri de Sibiu, un sat românesc autentic, pitoresc şi plin de poveşti frumoase vă aşteaptă să-l descoperiţi în cadrul celei mai frumoase campanii Adevărul, „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă”.

Festivalul Medieval “Cetăţi Transilvane” are loc în ultimul week-end din luna august, la Sibiu
Carros de Foc (Spania), una dintre cele mai cunoscute companii de teatru stradal din Europa, Obscurus Orbis (Letonia), Drachenmond (Germania), Novosadski Kamerni Hor (Serbia), Compania de Reconstituiri Istorice Chigot (Bulgaria), Asociaţia “Casa Calfelor”, alături de numeroşi artişti şi ordine cavalereşti din Sibiu şi din România participă în acest an la cea de-a paisprezecea ediţie a Festivalului Medieval „Cetăţi Transilvane”.