adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 22.10.2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI se judecă după alegeri
Instanţa Supremă a fixat un termen în dosarul în care Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegeri prezidenţiale 2014, este acuzat că s-ar fi aflat în incompatibilitate.

Dosarele aleşilor Sibiului. Cine sunt politicienii locali care au ajuns în instanţă
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea, sunt doar doi dintre politicienii locali cu dosare pe rolul instanţelor. Mai mulţi primari sunt de asemenea acuzaţi de conflict de interese iar la Mediaş primarul şi mai mulţi consilieri locali sunt trimişi în judecată pentru abuz în serviciu.

Zodiacul, tema celui de-al zecelea hotel de gheaţă de la Bâlea Lac
Anul acesta, hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac le va oferi turiştilor 12 camere cu teme zodiacale. Construirea clădirii de gheaţă va începe, ca de fiecare dată, la sfârşitul lunii noiembrie, iar hotelul îşi va aştepta primii oaspeţi începând cu 20 decembrie.

Linkuri Sponsorizate

FOTO Manualele digitale nu au ajuns la talpa ţării. Elev din Rusciori: “Tableta este un telefon mai mare”
La Bucureşti, teoria manualelor digitale sună bine la televizor şi în discursurile oficiale. În practică însă, într-un sat din inima ţării, copiii habar nu au ce este aceea o tabletă iar de calculatoare acasă nici poveste. Multora dintre ei părinţii abia dacă au ce le pune pe masă.

Elmar Brok, preşedintele Comisiei de politică externă din Parlamentul European: „Victor Ponta m-a rugat să-l iert, dar n-am devenit prieteni“
Sosit la Sibiu, la finele săptămânii trecute, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidatura lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României, Elmar Brok, şeful Comisiei de politică externă din Parlamentul European, a vorbit, într-un interviu acordat cotidianului „Adevărul“, despre integrarea europeană a Republicii Moldova, despre regimul imigranţilor în ţările membre UE, dar şi despre candidaţii la alegerile prezidenţiale din România.

FOTO VIDEO Sorin Raţiu, primul român care a făcut schimbare de sex, a ajuns cerşetor în Italia
Disperată că nu poate supravieţui, Sorina de astăzi a ajuns să cerşească la porţile bisericilor româneşti din Italia. Susţine că mai are nevoie de o operaţie şi că, deşi au trecut două decenii de la schimbarea de sex, se simte tot bărbat.

Elmar Brok, din Parlamentul European, la Sibiu: „Politica secolului XXI trebuie să fie diferită de cea a secolului XIX“
Preşedintele Comisiei pentru Afaceri din Parlamentul European, Elmar Brok, a fost vineri oaspetele de onoare al primarului Sibiului, Klaus Iohannis. Cei doi au susţinut o conferinţă de presă în sala de conferinţe a Primăriei.

Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis: „Atacurile iraţionale îi descalifică pe cei care le fac“
Candidatul la preşedinţia României, Klaus Iohannis, a făcut o radiografie a campaniei electorale de până acum, pentru alegerile prezidenţiale 2014: doar atacuri murdare şi mult zgomot.

Poliţiştii încearcă să afle identitatea unui bărbat din Constanţa, ucis de alţi trei bărbaţi la Sibiu
Rămăşiţele bărbatului au fost descoperite într-un lan de porumb în luna octombrie, iar cercetările au stabilit ulterior că acesta ar fi fost ucis în luna iulie.

FOTO DOCUMENT Cât costa o pagină de reclamă în 1920. Cei care vindeau publicitate aveau comision substanţial
Documente inedite aflate în Arhivele Naţionale de la Sibiu arată cât costa o pagină de reclamă în anul 1920, dar şi cât de acerbă era concurenţa în domeniu.

Deznodământ în cazul crimei din Valea Viilor, unde un bărbat a fost ucis cu un pix înfipt în gât, cu un cuţit şi o tigaie metalică. Autorul şi-a primit pedeapsa
Danciu Clopotar, tânărul acuzat că a ucis cu o cruzime ieşită din comun un bărbat din localitatea Valea Viilor, în luna aprilie a acestui an, şi-a primit pedeapsa.

Rămas bun, Domn Profesor. Medicul Ioan Baier, unul din cei mai cunoscuţi ortopezi sibieni, a murit
Unul dintre cei mai cunoscuţi ortopezi sibieni a murit duminică, în urma unui stop cardio-respirator. Lasă în urmă oameni care l-au iubit, l-au respectat şi i-au apreciat munca, lacrimi şi foarte multe amintiri frumoase în sufletele celor care l-au cunoscut.

Dorin Cioabă anunţă că "primul partid politic al romilor" a fost înregistrat la Tribunal
Autointitulatul rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, a anunţat, vineri, 10 octombrie 2014, că Partidul Alianţa Democrată a Romilor (PADR), "primul partid politic al romilor", a fost înregistrat, existând o sentinţă definitivă în acest sens de la Tribunalul Bucureşti, anunţă Mediafax.

VIDEO Captură impresionantă de cannabis, la Sibiu. Trei cetăţeni străini sunt cercetaţi de poliţişti
Peste 50 de kilograme de plante uscate de cannabis au fost descoperite de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Sibiu, în urma unor percheziţii efectuate la 3 persoane, cetăţeni străini, bănuite de cultivare şi trafic de droguri de risc.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, dă asigurări că lotul 3 din autostrada Orăştie-Sibiu va fi gata pe 15 noiembrie: „Mergem la vot pe autostradă”
Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a vizitat joi, 9 octombrie, şantierul autostrăzii Orăştie-Sibiu pe singurul lot nedat în folosinţă din şosea, lotul 3.