adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 28.08.2014

VIDEO FOTO Drumeţie în munţii Făgăraş. De pe Valea Moaşei la Chica Fedeleşului, Chica Pietrelor şi Turnu Roşu
Un traseu montan de poveste, parcurs pe îndelete, în două zile, vă aşteaptă să-l descoperiţi în cadrul celei mai frumoase campanii „Adevărul“ „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“.

FOTO Vacanţă la Albota, oaza de linişte din inima Făgăraşilor
La aproximativ 60 de kilometri de Sibiu, în inima naturii şi în decorul de poveste al munţilor Făgăraş, un complex turistic dezvoltat de un investitor german vă aşteaptă cu cele mai bune preparate din păstrav, pâine şi deserturi de casă, lacuri de pescuit şi peisaje care îţi taie respiraţia.

VIDEO FOTO Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a ”muncit” la realizarea unui bulz gigant, la Răşinari
Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a ”muncit” duminică, la Răşinari, în judeţul Sibiu, la realizarea unui bulz care a măsurat nu mai puţin de 30 de metri lungime.

Linkuri Sponsorizate

Trendul anului în universităţi: Agricultura şi Industria Alimentară. De ce se întorc tinerii la muncile bunicilor
După ani la rând în care agricultura era ocolită de tineri, vara aceasta, la Sibiu, s-a înregistrat o premieră: toate locurile bugetate scoase la concurs de Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului au fost ocupate din prima sesiune. Explicaţiile: eşti angajat la sigur şi îţi faci uşor propria afacere.

VIDEO A apărut reclama filmată de Jean Claude van Damme la Bâlea Lac. Actorul ridică în inima muntelui un bar de gheaţă
Reclama filmată de Jean Claude van Damme în luna martie a acestui an la Bâlea Lac a apărut în sfârşit, actorul fiind filmat cum ridică un bar de gheaţă.

Vaccinarea copilor împotriva tuberculozei se reia la Sibiu
Începând de luni 25 august 2014, Ministerul Sănătăţii organizează campania de recuperare a restanţierilor la vaccinarea antituberculoză (BCG), pentru copii nevaccinaţi, născuţi în perioada iunie - august 2014. În judeţul Sibiu, recuperarea se va desfăşura de preferinţă în maternităţile unde s-au născut copiii.

Bulz gigant la Festivalul Brânzei şi al Ţuicii, în week-end la Răşinari
Produse tradiţionale, un bulz gigant dar şi mult cântec, joc şi voie bună vă aşteaptă în acest week-end la Răşinari, la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Brânzei şi al Ţuicii.

Vacanţă de poveste la Răşinari, în satul copilăriei lui Goga şi Cioran
La doar 10 kilometri de Sibiu, un sat românesc autentic, pitoresc şi plin de poveşti frumoase vă aşteaptă să-l descoperiţi în cadrul celei mai frumoase campanii Adevărul, „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă”.

Festivalul Medieval “Cetăţi Transilvane” are loc în ultimul week-end din luna august, la Sibiu
Carros de Foc (Spania), una dintre cele mai cunoscute companii de teatru stradal din Europa, Obscurus Orbis (Letonia), Drachenmond (Germania), Novosadski Kamerni Hor (Serbia), Compania de Reconstituiri Istorice Chigot (Bulgaria), Asociaţia “Casa Calfelor”, alături de numeroşi artişti şi ordine cavalereşti din Sibiu şi din România participă în acest an la cea de-a paisprezecea ediţie a Festivalului Medieval „Cetăţi Transilvane”.

Un bărbat a fost surprins conducând cu 205 kilometri la oră pe DN 1, în judeţul Sibiu
Poliţiştii din Sibiu au tras pe dreapta pe drumul naţional 1, în zona localităţii Sălişte, un bărbat care rula cu peste 200 de kilometri la oră, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 100 de kilometri la oră.

Drumeţie de poveste pe vârful Negoiu, muntele de pe care se vede Dunărea
Minunile ascunse ale Făgăraşilor curg de la cabana Negoiu pînă pe vârf de munte, într-un tablou de poveste care îţi umple sufletul şi îţi taie respiraţia. Haideţi cu noi într-o excursie minunată, în cadrul campaniei Adevărul „125 de locuri pentru care iubim România“.

Gunter Krings, secretar de stat în Ministerul de Interne al Germaniei: „Politicienii germani nu se amestecă în proceduri judiciare“
Günter Krings, secretarul de stat în Ministerul de Interne al Germaniei, a vorbit într-un interviu acordat cotidianului „Adevărul” despre teme de actualitate precum independenţa justiţiei în România şi sancţiuni ce se doresc a fi impuse de Germania pentru cei care vor să meargă în această ţară doar pentru a beneficia de ajutoare sociale. Oficialul german a vorbit şi despre alegerile prezidenţiale din România dar şi despre Klaus Iohannis.

Instanţa a decis începerea judecăţii în cazul lui Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, acuzat de conflict de interese
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis începerea judecăţii în cazul lui Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, acuzat de conflict de interese după ce şi-a angajat soţia la cabinetul parlamentar. Decizia nu este definitivă.

Un bărbat din judeţul Vâlcea a dispărut pe Valea Frumoasei
Echipe complexe formate din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti fac verificări pe Valea Frumoasei după ce un bărbat a fost dat dispărut în această zonă.

Încep lucrările pe străzile Părului şi Gutuilor. Lucrările pe strada Abrud au fost finalizate
Lucrările pe strada Abrud au fost finalizate, iar strada a fost redată traficului după ample lucrări de reabilitare.