adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 18.12.2014

Români cu care ne mândrim. Maria Tomoiagă, actriţa-studentă care face furori pe scenele de la Sibiu şi din străinătate VIDEO FOTO
La doar 23 de ani, Maria Tomoiagă, masterandă la actorie în Sibiu, joacă deja în ţară în spectacole cu casa închisă, iar în străinătate a ajuns împreună cu colegii ei până pe scenele din China.

FOTO Feerie în centrul Sibiului. 80.000 de leduri colorate iluminează pietonala Nicolae Bălcescu
80.000 de leduri colorate iluminează de luni seara pietonala Nicolae Bălcescu din centrul Sibiului, în cadrul unui eveniment unic în România. Ledurile vor rămâne aprinse până în prima zi a anului viitor.

Cine este Viorel Arcaş, noul preşedinte interimar al PSD Sibiu
Senator PSD aflat la cel de-al treilea mandat, Viorel Arcaş este din Mediaş şi este vicelider al grupului parlamentar PSD din Senatul României.

Linkuri Sponsorizate

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, a demisionat din toate funcţiile deţinute în PSD
Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, a demisionat duminică din toate funcţiile deţinute în PSD, după ce a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare într-un dosar în care a fost acuzat de conflict de interese.

„Minunile“ unui cuplu de olandezi stabilit în satul sibian Richiş. Cum au schimbat în 24 de ani viaţa unei comunităţi uitate de lume
De 24 de ani, România este cea mai frumoasă destinaţie de vacanţă pentru olandezii Tony şi Gerrit Timmerman, iar de 6 ani, de când sunt pensionari, localitatea sibiană Richiş este pentru ei „acasă“. Cei doi soţi au devenit sufletul localităţii uitate de lume, reînviind comunitatea amorţită de nevoi.

Reacţia lui Ioan Cindrea după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese
Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, a reacţionat prin intermediul purtătorului său de cuvânt după ce a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare.

Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese. Decizia nu este definitvă
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie s-au pronunţat marţi, 10 decembrie, în dosarul în care Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, era cercetat pentru conflict de interese.

Magic Show Fest are loc în week-end, la Sibiu. Programul complet al evenimentului
Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” prezintă în perioada 11 – 14 Magic Show Fest. Peste 50 de artişti, din 6 ţări, vor urca pe scenă pentru a sărbători 65 de ani de la înfiinţarea teatrului pentru copii de la Sibiu.

Cătălin Măruţă prezintă Revelionul din Piaţa Mare. Cine va urca pe scenă în noaptea dintre ani
Cătălin Măruţă va fi alături de sibieni în ultima noapte din an, şi va prezenta un program special. La ora 12:00, viceprimarul Astrid Fodor va număra împreună cu sibienii ultimele secunde din 2014.

Percheziţii în Sibiu şi în alte 11 judeţe, într-un dosar privind infracţiuni de corupţie
Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2014.

VIDEO Imagini spectaculoase de la 2.000 de metri altitudine: ridicarea celui de-al zecelea hotel de gheaţă la Bâlea Lac
În inima munţilor Făgăraş, la Bâlea Lac, 23 de muncitori lucrează de dimineaţa până seara pentru a finaliza la timp cel de-al zecelea hotel de gheaţă.

Şerban Ţichindelean, fostul director al DSVSA Sibiu, rămâne în arest la domiciliu
Serban Ţichindelean, fostul director al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu, va fi cercetat în continuare în stare de arest la domiciliu.

Fostul inspector şcolar Sorin Joantă, condamnat la 3 ani cu suspendare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorin Joantă, fost inspector şcolar pentru disciplina religie în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu şi fost preşedinte al comisiei de bacalaureat din Centrul zonal de evaluare Sibiu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă, ea fiind atacată în apel.

FOTO Troiţă ridicată la locul tragediei aviatice de la Stejărişu. 15 preoţi au participat la slujba de sfinţire
Primăria din Iacobeni a ridicat o troiţă pe locul în care opt oameni au murit, în cumplitul accident aviatic petrecut pe 21 noiembrie în apropiere de localitatea sibiană Stejărişu.

Cinci măsuri care l-au făcut pe Iohannis din primar al Sibiului preşedintele României
Dezvoltarea zonei industriale a Sibiului, definirea şi apoi popularizarea Sibiului ca destinaţie prin excelenţă pentru turism cultural sunt doar două dintre măsurile care l-au făcut pe preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, primar al Sibiului pentru 14 ani şi jumătate. Marţi, Iohannis a demisionat din funcţia de primar, lăsând-o în locul său pe Astrid Fodor (FDGR).