adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Sibiu

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 22.10.2016

Povestea emoţionantă a tatălui care creşte doi copii excepţionali într-un grajd: „Ei sunt totul, altceva nu am în afară de copii, absolut nimic“
Un bărbat de 37 de ani îşi creşte singur, de opt ani, cei doi copii, după ce soţia l-a părăsit. Pensionat medical după un accident vascular, tatăl şi-a luat şi un serviciu cu jumătate de normă, iar Nicoleta şi Andrei au rezultate foarte bune la şcoală, chiar dacă toţi trei duc o extraordinară luptă pentru supravieţuire.

Aurelian Ciocîrlan, seful inspectoratului de poliţie cu 14.000 de dosare la sertar: „Este o cifră extraordinar de mare“
Comisarul şef Aurelian Ciocîrlan, împuternicit la comanda IPJ Ilfov, vorbeşte într-un interviu acordat cotidianului „Adevărul“ despre dosarele cu autor necunoscut, problemele cu care se confruntă instituţia pe care o conduce, dar şi numărul foarte mare de dosare cu autor necunoscut existente la nivel naţional.

Noi imagini cu ursul împuşcat la Sibiu: camerele de supraveghere au surprins oamenii fugind speriaţi de teama animalului
Imagini înregistrate de camerele de supraveghere ale Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Lucian Blaga“ din Sibiu arată ursul care trece pe lângă clădirea instituţiei, speriindu-i pe cei aflaţi în zonă.

Şeful Poliţiei Române, despre sutele de mii de dosare cu autor necunoscut şi despre cazul Gigină. „Nu am vorbit niciodată cu părinţii lui Bogdan“
Peste 1 milion de dosare penale sunt instrumentate în acest moment în România, dintre care aproximativ 600.000 au rămas cu autor necunoscut (AN), ceea ce înseamnă că în aproximativ jumătate din dosarele penale existente astăzi la nivel naţional nu se cunoaşte autorul. Despre problema dosarelor cu autor necunoscut vorbeşte chestorul Bogdan Despescu, inspector general al Poliţiei Române.

VIDEO Noi imagini cu ursul ucis în Sibiu: o femeie, la un pas să ajungă în calea animalului speriat
În cele trei ore în care s-a plimbat pe străzile din Sibiu, ursul ucis de autorităţi a fost filmat de mai multe camere de supraveghere din oraş. În imaginile obţinute de Digi24, vedem cum o femeie se află la un pas de a ajunge în calea animalului speriat.

Ursul împuşcat la Sibiu a fost incinerat la câteva ore după ucidere. Autorităţile susţin că avea 5-6 ani şi 175 de kilograme
Reprezentanţii Primăriei Sibiu arată, vineri, într-un comunicat de presă, că instituţia are în dotare patru arme cu tranchilizant, dar că angajaţii desemnaţi cu folosirea lor au ajuns „cu câteva secunde înainte ca animalul să fie împuşcat“.

Poliţia a deschis dosar penal după ce un urs care s-a plimbat pe străzile şi pe acoperişurile mai multor case din centrul Sibiului a fost omorât
Un urs care a fost văzut miercuri dimineaţă în centrul oraşului Sibiu a fost prins şi împuşcat mortal într-o curte, la distanţă foarte mare de locul în care a fost zărit prima dată.

FOTO VIDEO Soacra preşedintelui Iohannis, înmormântată la Sibiu. La ceremonia funerară au venit şi elevi de-ai soţiei şefului statului
Soacra lui Klaus Iohannis este înmormântată marţi, 11 octombrie, la Sibiu. La ceremonia funerară participă şi preşedintele. Trupul neînsufleţit al femeii de 84 de ani a fost depus, duminică, la capela catolică a Cimitirului Municipal din Sibiu.

Şeful Poliţiei Capitalei, despre sutele de mii de dosare cu autor necunoscut, ce s-a schimbat după moartea lui Gigină şi care este vina Sistemului în relaţia cu ţara
Chestorul Mihai Marius Voicu, şeful Poliţiei Capitalei, vorbeşte, într-un interviu acordat ziarului „Adevărul”, despre cele peste 200.000 de dosare penale cu autor necunoscut din Bucureşti, despre problemele din Sistem, despre situaţia de la Brigada Rutieră după moartea poliţistului Bogdan Gigină şi lămureşte, printre altele, „relaţia de rudenie”, vehiculată mult timp în spaţiul public, cu fostul ministru de Interne Petre Tobă.

VIDEO Soacra preşedintelui Klaus Iohannis a murit. Şeful statului şi-a amânat o parte din programul oficial
Soacra preşedintelui Klaus Iohannis a murit duminică, la Sibiu, au declarat pentru „Adevărul“ surse apropiate şefului statului. înmormântarea va avea loc marţi.

Peste 250 de poliţişti „au bombardat“ Ministerul de Interne şi Guvernul cu mailuri prin care cer transparentizarea procedurilor de calcul al salariilor
Zeci de poliţişti au răspuns unei iniţiative a Sindicatului Diamantul şi au trimis mailuri la Guvern şi MAI în care cer transparentizarea procedurilor de calcul al salariilor.

Drama victimei dintr-un dosar cu autor necunoscut: „Este doliul vieţii ei“. Cum pot ajunge victimele să-şi facă singure dreptate dacă autorităţile nu acţionează
Victimele dintr-un dosar cu autor necunoscut trăiesc adevărate drame, spun specialiştii, iar lipsa unui ajutor specializat poate duce, în unele cazuri, inclusiv la situaţii extreme, în care oamenii ajung „să-şi facă singuri dreptate“ dacă nu primesc ajutor.

FOTO Accident cu 12 răniţi pe DN 1. A fost activat planul roşu de intervenţie
Mai multe persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut luni, pe Drumul Naţional 1, la ieşirea din oraşul Miercurea Sibiului.

Incendiu la acoperişul unei clădiri dezafectate din incinta fostei fabrici de cântare „Balanţa“ din Sibiu
Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la acoperişul unei clădiri dezafectate din incinta fostei fabrici de cântare „Balanţa“ din Sibiu. Pompierii au reuşit să localizeze focul, fără să existe persoane rănite.

VIDEO Ioan Gyuri Pascu, condus pe ultimul drum de sute de oameni. Artistul este înmormântat în localitatea natală
Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu este înmormântat vineri, 30 septembrie, la Cimitirul Evanghelic din Agnita, localitatea natală a regretatului artist.