adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 30.10.2014

EXCLUSIV Misterul celor şase case ale lui Iohannis. Unde sunt şi cât valorează casele candidatului ACL
Unul dintre cele mai fierbinţi subiecte ale campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale 2014 sunt cele şase imobile deţinute de Klaus Iohannis şi de soţia sa în municipiul Sibiu. Controversele au fost cu atât mai mari cu cât candidatul ACL la Preşedinţie a fost foarte rezervat în privinţa acestui subiect. Pentru a face lumină în acest caz, jurnaliştii „Adevărul“ au mers pe urmele imobilelor primarului din Sibiu.

Politica şi biserica, la Sibiu. De la discursul lui Traian Băsescu în Catedrala Mitropolitană la preoţii consilieri judeţeni
Oamenii bisericii de la Sibiu s-au afişat la evenimente publice, de-a lungul timpului, cu politicieni de toate coloraturile politice. Doi preoţi sunt, la Sibiu, consilieri judeţeni.

Alegeri prezidenţiale 2014. Miting de susţinere a lui Klaus Iohannis, vineri, la Sibiu
Sibienii sunt chemaţi vineri la ora 16:30 la kilometrul 0 al Sibiului, în Piaţa Mare, la ultimul miting al lui Klaus Iohannis din campania pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014.

Linkuri Sponsorizate

Patru spectacole care să alunge spiritele rele, de Halloween, la Teatrul Naţional Radu Stanca
Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă patru spectacole care să alunge toanele şi spiritele rele în acest weekend, cu ocazia sărbătorii Halloween. Publicul este invitat într-o lume a poveştilor în care se arată „jumătatea întunecată” a lumii, pentru a scoate în evidenţă „jumătatea sa luminoasă”.

Peste 370.000 de sibieni sunt aşteptaţi duminică la urne. Program prelungit la Evidenţa Persoanelor, pentru eliberarea cărţilor de identitate
În judeţul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru alegerile prezidenţiale 2014 este de 376.750. Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor îşi prelungeşte programul în perioada celor două scrutine ale alegerilor prezidenţiale.

Noul sezon de ski la Arena Platoş se deschide pe 29 noiembrie
Noul sezon de ski şi snowboard în complexul Arena Platoş situat în apropierea staţiunii Păltiniş se va deschide în data 29 noiembrie. Iar în weekendul de deschidere, până în 1 decembrie, instalaţiile de transport pe cablu vor funcţiona între orele 9:00-22:00.

Urgenţa Spitalului Judeţean Sibiu a fost extinsă şi reabilitată
Cea mai mare unitate sanitară din judeţul Sibiu are din această lună o Unitate de Primiri Urgenţe extinsă, aici fiind efectuate şi ample lucrări de reabilitare.

FOTO Cum se votează în satul „roşu” al singurului primar traseist din judeţul Sibiu: „Nu ştiu cine e preşedinte, pun ştampila pe floare, aşa am înţeles”
Mai sunt doar câteva zile până la alegeri prezidenţiale 2014 aşa că e agitaţie mare şi la Hoghilag, singura comună din judeţul Sibiu unde un ales a schimbat partidul pe ordonanţa Dragnea. PSD-ul este şi singurul care a împărţit câte ceva prin zonă, bluze roşii, şepci, pixuri sau chibrituri, spre dezamăgirea unora care aşteptau măcar o găleată sau un lighean. Toată lumea merge la vot, chiar dacă unii nu ştiu să scrie sau să citească.

Ştefan Bănică deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu din acest an
Ediţia a 8-a a Târgului de Crăciun din Sibiu va debuta în 21 noiembrie cu un show exploziv marca Ştefan Bănică, în Piaţa Mare din Sibiu. Timp de peste o lună, localnicii şi turiştii vor găsi în cele 65 de căsuţe expozanţi din întreaga ţară cu produse atent selecţionate, iar copiii pot participa la mai multe ateliere tematice desfăşurate în Atelierul lui Moş Crăciun.

Şcoala 13 din Sibiu se extinde. Elevii vor avea 8 noi săli de clasă
În luna noiembrie, încep lucrările de modernizare şi extindere a Şcolii cu clasele I-VIII nr. 13, situată pe strada Lungă. Va fi ridicat un nou corp de clădire cu 8 săli de clasă.

Ilie Carabulea scapă de arestul preventiv. Omul de afaceri va fi cercetat sub control judiciar
Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au hotărât înlocuirea măsurii arestării preventive în cazul omului de afaceri Ilie Carabulea cu cea a controlului judiciar. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta, la Sibiu: „Până în 2019 trebuie să avem suficient gaz şi pentru România, şi pentru Moldova“
Premierul Victor Ponta, principalul favorit în cursa pentru alegeri prezidenţiale 2014, face joi o vizită în judeţul Sibiu. Înainte de a ajunge la Sibiu, candidatul PSD la prezidenţiale a făcut o oprire la Mediaş unde a vorbit despre independenţa energetică a României.

Alegeri prezidenţiale 2014. Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI se judecă după alegeri
Instanţa Supremă a fixat un termen în dosarul în care Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegeri prezidenţiale 2014, este acuzat că s-ar fi aflat în incompatibilitate.

Dosarele aleşilor Sibiului. Cine sunt politicienii locali care au ajuns în instanţă
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea, sunt doar doi dintre politicienii locali cu dosare pe rolul instanţelor. Mai mulţi primari sunt de asemenea acuzaţi de conflict de interese iar la Mediaş primarul şi mai mulţi consilieri locali sunt trimişi în judecată pentru abuz în serviciu.

Zodiacul, tema celui de-al zecelea hotel de gheaţă de la Bâlea Lac
Anul acesta, hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac le va oferi turiştilor 12 camere cu teme zodiacale. Construirea clădirii de gheaţă va începe, ca de fiecare dată, la sfârşitul lunii noiembrie, iar hotelul îşi va aştepta primii oaspeţi începând cu 20 decembrie.