adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 24.10.2014

Ilie Carabulea scapă de arestul preventiv. Omul de afaceri va fi cercetat sub control judiciar
Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au hotărât înlocuirea măsurii arestării preventive în cazul omului de afaceri Ilie Carabulea cu cea a controlului judiciar. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Şcoala 13 din Sibiu se extinde. Elevii vor avea 8 noi săli de clasă
În luna noiembrie, încep lucrările de modernizare şi extindere a Şcolii cu clasele I-VIII nr. 13, situată pe strada Lungă. Va fi ridicat un nou corp de clădire cu 8 săli de clasă.

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta, la Sibiu: „Până în 2019 trebuie să avem suficient gaz şi pentru România, şi pentru Moldova“
Premierul Victor Ponta, principalul favorit în cursa pentru alegeri prezidenţiale 2014, face joi o vizită în judeţul Sibiu. Înainte de a ajunge la Sibiu, candidatul PSD la prezidenţiale a făcut o oprire la Mediaş unde a vorbit despre independenţa energetică a României.

Linkuri Sponsorizate

Alegeri prezidenţiale 2014. Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI se judecă după alegeri
Instanţa Supremă a fixat un termen în dosarul în care Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegeri prezidenţiale 2014, este acuzat că s-ar fi aflat în incompatibilitate.

Dosarele aleşilor Sibiului. Cine sunt politicienii locali care au ajuns în instanţă
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea, sunt doar doi dintre politicienii locali cu dosare pe rolul instanţelor. Mai mulţi primari sunt de asemenea acuzaţi de conflict de interese iar la Mediaş primarul şi mai mulţi consilieri locali sunt trimişi în judecată pentru abuz în serviciu.

Zodiacul, tema celui de-al zecelea hotel de gheaţă de la Bâlea Lac
Anul acesta, hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac le va oferi turiştilor 12 camere cu teme zodiacale. Construirea clădirii de gheaţă va începe, ca de fiecare dată, la sfârşitul lunii noiembrie, iar hotelul îşi va aştepta primii oaspeţi începând cu 20 decembrie.

FOTO Manualele digitale nu au ajuns la talpa ţării. Elev din Rusciori: “Tableta este un telefon mai mare”
La Bucureşti, teoria manualelor digitale sună bine la televizor şi în discursurile oficiale. În practică însă, într-un sat din inima ţării, copiii habar nu au ce este aceea o tabletă iar de calculatoare acasă nici poveste. Multora dintre ei părinţii abia dacă au ce le pune pe masă.

Elmar Brok, preşedintele Comisiei de politică externă din Parlamentul European: „Victor Ponta m-a rugat să-l iert, dar n-am devenit prieteni“
Sosit la Sibiu, la finele săptămânii trecute, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidatura lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României, Elmar Brok, şeful Comisiei de politică externă din Parlamentul European, a vorbit, într-un interviu acordat cotidianului „Adevărul“, despre integrarea europeană a Republicii Moldova, despre regimul imigranţilor în ţările membre UE, dar şi despre candidaţii la alegerile prezidenţiale din România.

FOTO VIDEO Sorin Raţiu, primul român care a făcut schimbare de sex, a ajuns cerşetor în Italia
Disperată că nu poate supravieţui, Sorina de astăzi a ajuns să cerşească la porţile bisericilor româneşti din Italia. Susţine că mai are nevoie de o operaţie şi că, deşi au trecut două decenii de la schimbarea de sex, se simte tot bărbat.

Elmar Brok, din Parlamentul European, la Sibiu: „Politica secolului XXI trebuie să fie diferită de cea a secolului XIX“
Preşedintele Comisiei pentru Afaceri din Parlamentul European, Elmar Brok, a fost vineri oaspetele de onoare al primarului Sibiului, Klaus Iohannis. Cei doi au susţinut o conferinţă de presă în sala de conferinţe a Primăriei.

Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis: „Atacurile iraţionale îi descalifică pe cei care le fac“
Candidatul la preşedinţia României, Klaus Iohannis, a făcut o radiografie a campaniei electorale de până acum, pentru alegerile prezidenţiale 2014: doar atacuri murdare şi mult zgomot.

Poliţiştii încearcă să afle identitatea unui bărbat din Constanţa, ucis de alţi trei bărbaţi la Sibiu
Rămăşiţele bărbatului au fost descoperite într-un lan de porumb în luna octombrie, iar cercetările au stabilit ulterior că acesta ar fi fost ucis în luna iulie.

FOTO DOCUMENT Cât costa o pagină de reclamă în 1920. Cei care vindeau publicitate aveau comision substanţial
Documente inedite aflate în Arhivele Naţionale de la Sibiu arată cât costa o pagină de reclamă în anul 1920, dar şi cât de acerbă era concurenţa în domeniu.

Deznodământ în cazul crimei din Valea Viilor, unde un bărbat a fost ucis cu un pix înfipt în gât, cu un cuţit şi o tigaie metalică. Autorul şi-a primit pedeapsa
Danciu Clopotar, tânărul acuzat că a ucis cu o cruzime ieşită din comun un bărbat din localitatea Valea Viilor, în luna aprilie a acestui an, şi-a primit pedeapsa.

Rămas bun, Domn Profesor. Medicul Ioan Baier, unul din cei mai cunoscuţi ortopezi sibieni, a murit
Unul dintre cei mai cunoscuţi ortopezi sibieni a murit duminică, în urma unui stop cardio-respirator. Lasă în urmă oameni care l-au iubit, l-au respectat şi i-au apreciat munca, lacrimi şi foarte multe amintiri frumoase în sufletele celor care l-au cunoscut.