adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Sibiu

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Sibiu - Ultimele stiri Adevarul Sibiu - 06.05.2016

Scandalul vestitei replici: „Îţi vine să ţi-o freci când iei un permis cu «greutate»?” Inspectoratul General al Poliţiei Române verifică situaţia de la Poliţia Sibiu
Situaţia de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu va fi verificată de către superiori de la Bucureşti, în urma dezvăluirilor făcute de cotidianul Adevărul.

Cum facem cei mai buni ficăţei în ceapă. Reţeta lui Bogdan Roman, sibianul care a făcut senzaţie la Masterchef
Extrem de uşor şi rapid de preparat, ficăţeii în ceapă pot constitui o variantă foarte bună de meniu dacă aveţi musafiri neanunţaţi la masă.

Secretele leacurilor tradiţionale ale saşilor. Ce tratamente foloseau pentru combaterea celor mai „grele“ boli
Vechii locuitori ai satelor transilvănene tratau o paletă largă de afecţiuni cu leacuri preparate doar cu ingrediente naturale, reţete care pot fi folosite cu succes şi astăzi în terapiile complementare.

EXCLUSIV Şeful Poliţiei Sibiu, către un agent de la Circulaţie: „Îţi vine să ţi-o freci când iei un permis cu «greutate»?
Şeful IPJ Sibiu, comisarul şef Tiberiu Ivancea, este acuzat că ar fi folosit un limbaj cel puţin nepotrivit în discuţia cu un subordonat, agent în cadrul Serviciului Rutier.

Oamenii cu suflet mare fac minuni pentru femeia din cătunul uitat de lume care a crescut, singură, 9 copii: „Copiii mei sunt foarte bucuroşi, au inima altfel”
Povestea impresionantă a Lenuţei Podariu, mama din cătunul uitat de lume care a crescut singură 9 copii, a stârnit un val de emoţie şi de solidaritate în rândul cititorilor cotidianului Adevărul.

Mii de sibieni au asistat la slujba Învierii în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului
La fel ca şi în anii trecuţi, aproximativ 6.000 de persoane au asistat în acest an la slujba de Înviere oficiată la biserica din Bezded, în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

Lutierul din Reghin ale cărui viori de maestru au ajuns până în America: care este secretul instrumentelor sale
Vasile Mare este un meşter din Reghin, judeţul Mureş, care produce viori de maestru în atelierul lui. Povestea de dragoste dintre bărbat şi instrumentele muzicale a început în anul 1970 şi continuă şi în ziua de azi.

Drama Sorinei, primul transsexual din România: „Sărbătorile mele sunt triste. Stau pe la biserici, mă mai ajută oamenii de milă”
În urmă cu 20 de ani, povestea lui ţinea prima pagină a ziarelor din toată ţara, după ce Sorin Raţiu devenea Sorina Raţiu, în urma primei operaţii de schimbare de sex din România. Astăzi, femeia trăieşte din mila oamenilor şi aşteaptă fiecare sărbătoare cu tristeţe.

Top 10 bancuri cu poliţişti. Peştişorul de aur: „Ai dreptul să-mi ceri trei lucruri“. Poliţistul: „Buletinul, permisul şi talonul“
Oamenii legii au fost întotdeauna ţinta a numeroase glume. Iată câteva dintre cele mai reuşite bancuri cu poliţişti.

Cum facem cea mai bună pască fără aluat, un deliciu pentru masa de Paşte. Reţeta lui Bogdan Roman, sibianul care a făcut senzaţie la Masterchef
Pasca este nelipsită de pe masa de sărbătoare, iar bucătarul sibian Bogdan Roman, pe care l-aţi putut admira în competiţia de la Masterchef, are o reţetă de pască fără aluat delicioasă şi foarte uşor de preparat.

Craterul din autostrada Orăştie-Sibiu ar putea fi reparat până în septembrie
Lucrările la porţiunea demolată din Autostrada Orăştie-Sibiu ar putea fi finalizate până în luna septembrie, dar asta nu înseamnă că atunci va fi redeschisă şi circulaţia.

Primari de meserie. Poveştile edililor din judeţul Sibiu care se pregătesc de al patrulea, al cincilea sau chiar al şaptelea mandat
În multe localităţi din judeţul Sibiu rezultatul alegerilor locale din luna iunie este oarecum previzibil. Câţiva edili se pregătesc de al patrulea, al cincilea sau chiar al şaptelea mandat.

Codul bunelor maniere la masă. Cum aşezăm tacâmurile şi în ce ordine servim fiecare fel de mâncare
Atunci când ne aşezăm la masă, indiferent că suntem în familie sau în cadru festiv, este bine să respectăm anumite reguli, pentru a nu părea lipsiţi de educaţie.

Cosmina, fetiţa care sparge lemne, are grijă de fraţii ei şi îşi face temele la lumânare. Mai are 5 fraţi şi n-au avut niciodată jucării
Într-un sat uitat de lume din judeţul Sibiu, şase copii frumoşi duc zi de zi o luptă chinuitoare pentru supravieţuire. Asta nu-i împiedică să-şi vadă de şcoală şi să viseze la un viitor mai bun.

Candidaţi controversaţi la alegerile locale: fostul preşedinte al CJ Sibiu intră în cursă deşi a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare
Condamnat la un an de închisoare cu suspendare, fostul preşedinte al CJ Sibiu, Ioan Cindrea, deschide lista PSD pentru alegerile de la Consiliul Judeţean Sibiu din luna iunie.