adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Satu-Mare

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Satu-Mare - Ultimele stiri Adevarul Satu-Mare - 19.08.2018

Sătmărenii nu se înghesuie să lucreze la Administraţia Domeniului Public, serviciul de ridicare maşini
În urma primului concurs s-au ocupat doar 10 posturi din cele 22 disponibile, cel mai greu fiind de găsit şoferii, pentru că nivelul de salarizare este mai mic decât cel din mediul privat.

Someşul a mai făcut o victimă - bărbat înecat, căutat de pompieri în Someş, în zona Oar
Apelul la 112 a fost făcut de prietenii bărbatului care s-au impacientat că acesta nu a mai ieşit la suprafaţă după ce a intrat în Someş să facă o baie.

Lucrările la pârtia de schi de la Luna Şes au intrat în linie dreaptă
Salvamontiştii sătmăreni anunţă că în aproximativ o săptămână se vor finaliza lucrările de amenajare a pârtiei, după care se trece la finisarea ei şi la montarea instalaţiei de înzăpezire.

Vechiul ştrand din Satu Mare a ajuns în paragină totală
Ştrandul din zona inundabilă a râului Someş nu a mai fost întreţinut de la începutul anilor 90. Vegetaţia abundentă a pus stăpânire pe vechea oază de relaxare a sătmărenilor.

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost găsită spânzurată în propria casă
Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit chiar de către rudele acesteia, care au cerut ajutor la 112. Nimeni nu îşi explică ce a împins-o pe tânără să recurgă la acest gest.

Un autocar cu sătmăreni face deplasarea la protestul de la Bucureşti
Deplasarea a fost organizată de cei de trupa ARMA, cei care au compus şi imnul protestelor şi care sunt recunoscuţi pentru aciditatea cu care se adresează în piesele lor la adresa guvernului şi a celor din PSD şi ALDE.

Protest anunţat pentru seara zilei de vineri în municipiul Satu Mare
Protestul de la Satu Mare vine să încurajeze protestul celor din diaspora, care va avea loc la Bucureşti. Mai mulţi sătmăreni chiar au făcut deplasarea la Bucureşti, iar cei rămaşi acasă sunt încurajaţi să iasă în stradă în Satu Mare.

Ansamblul Folcloric al judeţului a făcut o repetiţie generală înainte de un spectacol în Cipru, pe Aeroportul Bucureşti
Dansatorii au profitat de întârzierea avionului pentru a face o repetiţie în faţa unui public mixt, format din pasagerii care îşi aşteptau avionul.

Mistreţii au dat iama în culturile de porumb ale locuitorilor din Chegea
Un lan de porumb a fost culcat la pământ de mistreţii ieşiţi din pădure în căutare de hrană. Oamenii se tem să nu fie purtători a virusului pestei porcine africane.

Anchetă la Spitalul Judeţean, după ce o femeie a murit din cauza unor infecţii luate din spital
Familia femeii i-a scris Ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, şi i-a prezentat cazul. Femeia a fost ţinută 26 de ore la UPU şi 12 zile cu o sondă.

Cum se spală părul profesional. „În primul rând, are în vedere spălarea scalpului aşa cum trebuie“
Produsele de spălare a părului folosite în saloanele de profil sunt net superioare celor din comerţ, pe care le utilizează majoritatea femeilor.

Asociaţia Cutezătorii Munţilor a organizat primul concurs de ecoturism
La concurs au participat mai mulţi tineri din medii defavorizate care au avut astfel ocazia să socializeze şi să înveţe să muncească în echipă.

Pictorul cu firmă de tablouri decorative: „Clienţii ne trimit poze cu încăperile şi ne spun că ar vrea floral sau natură statică“
Robert Abkorovits, un pictor din Satu Mare, vinde tablouri decorative prin intermediul firmei pe care şi-a înfiinţat-o. Spune că afacerea funcţionează bine.

Un bărbat a încercat să se spânzure pe malul Someşului, dar creanga de care a prins ştreangul s-a rupt. Ulterior, a sunat singur la 112
Bărbatul se afla în stare de ebrietate când l-au găsit cei de la SMURD pe malul Someşului. A fost dus la spital pentru investigaţii medicale.

Fetiţa de doi ani căutată după ce a dispărută pe un câmp, găsită după mai bine de 20 de ore
Fetiţa de doi ani din judeţul Satu Mare căutată de zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici după ce a dispărut sâmbătă, când se afla cu părinţii pe un câmp şi a rămas cu fraţii ei la căruţă, a fost găsită duminică dimineaţă, după aproximativ 20 de ore, ea fiind în stare bună, conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.