adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Satu-Mare

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Satu-Mare - Ultimele stiri Adevarul Satu-Mare - 16.12.2017

Un bărbat a fost găsit în podul casei unor vecini în timp ce voia să se sinucidă
Bărbatul avea o funie înfăşurată în jurul gâtului când au sosit poliţiştii,aceştia fiind cei care l-au dezlegat şi l-au coborât din pod.

Actorul român fenomenal care a urcat pe scenă după ce a eşuat în minerit: „Am rămas orfan la 11 ani, după ce tatăl meu a murit într-o explozie“
De 40 de ani, Carol Erdos este nelipsit de pe scena Teatrului de Nord din Satu Mare, unde a ajuns întâmplător, după un accident pe care l-a suferit în tinereţe în adâncul minei de cărbune de la Petrila. De atunci, însă, a devenit unul dintre cei mai apreciaţi actori din zonă, dar şi un maestru ai cărui discipoli au ajuns departe: la Londra şi chiar la Hollywood.

Ce trebuie să ştii atunci când te apuci de minat după Bitcoin. „M-am lovit de oameni naivi care, dacă aud o poveste frumoasă, vor neapărat s-o creadă“
Şi în România, la fel ca în tot restul lumii, discuţiile privind oportunitatea investiţiei în monede virtuale sunt în trend, după cotaţiile uriaşe ale bitcoinului.

Efectele benefice ale vinului de mure, comparativ cu vinul de struguri
Cercetătorii analizează proprietăţile antitumorale ale vinului de mure, după ce s-a dovedit că acesta este un bun remediu antidepresiv.

Primăria Satu Mare a semnat contractul de finanţare pentru cel de-al treilea pod
Al treilea pod peste Someş este un proiect despre care se discută de mai bine de 15 ani în Satu Mare. Acum contractul de finanţare a fost semnat şi încep exproprierile terenului.

Cocalarul suprem de Crăciun. A intrat cu decapotabila în tunelul luminos de la Târgul de Crăciun
Isprava omului a scăpat nepedepsită de către oamenii legii, dar prietenii virtuali au ţinut să împărtăşeasca fapta lui, pentru a-l face de ruşine.

De ce nu e bine să pui la sărat carne de la porci diferiţi în acelaşi recipient
Carnea de porc se sărează, iar mai apoi se pune la afumat, pentru ca ea să reziste în timp, chiar şi după ce temperaturile încep să crească, în primăvară.

De la costumul de jurist la şortul de baie: povestea singurului maestru de saună din România
Sebastian este singurul sauna-master din România şi a ales această meserie în detrimentul uneia în care purta costum şi cravată zi de zi.

Cum afli greutatea porcului, fără să îl cântăreşti, cu ajutorul unei rulete şi al unei formule simple de calcul
Cei care nu au la îndemână un cântar pentru a cântări porcul pot să folosească o ruletă şi o metodă de calcul simplă, care nu dă greş.

Accident mortal în Micula. Un bărbat de 40 de ani a avut parte de un sfârşit crunt
Bărbatul de 40 de ani se afla pe „locul mortului”, respectiv scaunul din dreapta faţă în momentul în care maşina a ieşit de pe carosabil şi a intrat în stâlp.

Cât de luxoase au devenit petrecerile de majorat în România: „Meniul numără trei feluri de mâncare“
Petrecerile de majorat au devenit mai „sofisticate“ în ultimii ani, spun experţii din domeniu, şi pot depăşi în complexitate un botez sau o nuntă mai modestă.

Viaţa de degenerat a bărbatului arestat pentru că şi-a măcelărit părinţii şi bunica. „L-am dat afară după numai trei săptămâni“
Răzvan Rentea, principalul suspect al triplei crime din comuna sătmăreană Apa, se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare pe viaţă.

Cât de scumpă este pasiunea pentru porumbei. Tânăr columbofil din Satu Mare: „De când m-am apucat, am investit o sumă din şase cifre în euro“
Adrian Mărculescu creşte porumbei de 11 ani, iar de 9 ani participă la concursuri. Investeşte timp şi bani în păsări, sumele care se menţionează în acest domeniu fiind ameţitoare.

Recomandări de destinaţii exotice pentru vacanţele de iarnă. Preţuri apropiate de cele ale unei săptămâni la schi
Românii care caută iarna vacanţe în zonele calde trebuie să ştie că preţul unui astfel de sejur nu depăşeşte cu mult cheltuială pentru o săptămână la schi.

În trei ani, peste 1200 de câini au eutanasiaţi la adăpostul de la Dara
Activiştii pentru drepturile animalelor din Bihor au pornit o adevărată revoluţie împotriva adăpostului de câini de la Dara, judeţul Satu Mare, după ce hingherii le-au luat câinii.