adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Satu-Mare

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Satu-Mare - Ultimele stiri Adevarul Satu-Mare - 24.06.2018

Zeci de cai şi sute de spectatori la concursul ecvestru din weekend de la Ruşeni
Concursul de la Ruşeni a ajuns la cea de-a şaptea ediţie şi adună de la an la an tot mai mulţi participanţi, deşi caii au dispărut în număr mare în ultimii 20 de ani din gospodăriile cetăţenilor.

Un tractor a căzut în râul Crasna la Berveni. Şoferul e de negăsit
Pompierii au început căutările şoferului de pe tractor imediat ce au ajuns la locul incidentului, dar nu au dat de urma lui.

Centenara Maria Cadar din Ghilvaci a fost felicitată de prefect şi reprezentaţii MAI
Femeia împlineşte 100 de ani în luna decembrie şi este mamă, bunică şi străbunică. Ştiind că va avea musafiri s-a trezit cu noaptea în cap pentru a se pregăti de oaspeţi.

Maşina radar neinscripţionată a Inspectoratului Judeţean de Poliţie a fost implicată într-un accident
Poliţiştii au fost loviţi din spate în timp ce circulau regulamentar şi au fost proiectaţi în gardul unei case. Unul din poliţişti a fost transportat la spital.

Amănuntele la care trebuie să fim atenţi când rezervăm o cameră. Trucuri de păcălit clienţii folosite de unii hotelieri
Unele site-uri trec cu font de dimensiune mult mai mică taxele suplimentare pe care le aveţi de plătit, care nu sunt incluse în preţul camerei, astfel că factura finală creşte considerabil.

Doar o persoană de etnie rromă şi trei persoane cu studii superioare au fost angajaţi la ultima Bursă a Locurilor de Muncă
Persoanele de etnier rromă au fost interesate doar de ştampile pe adeverinţele de şomaj, dar angajatorii le-au refuzat această cerere.

Judeţul Satu Mare a intrat, oficial, în Cartea Recordurilor, cu cel mai lung panou realizat din capace de plastic
Suprafaţa totală a panourilor, puse cap la cap a însumat 125 de metri, fiind astfel cel ai lung panou realizat din capace de plastic, din România.

Un nou protest pregătit la Satu Mare, pentru seara zilei de miercuri
„Luptăm pentru o justiţie liberă” este evenimentul organizat online care cheamă sătmărenii în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de modificările Codului de Procerură Penală.

Trăieşte într-o cameră de 10 metri pătraţi fără curent, internet sau gaz, dar este prima la învăţătură din clasă
Lorena Motoz, o fetiţă care locuieşte împreună cu părinţii la periferia oraşului Satu Mare, a terminat clasa I cu rezultate excepţionale la învăţătură, deşi nu are, nici pe departe, condiţiile de acasă ale colegilor ei de clasă.

Doar două medii de zece la nivelul judeţului la Evaluarea Naţională
Nici unul dintre elevii de la liceele şi şcolile considerate de renume din judeţ nu a obţinut media zece, dar au reuşit doi elevi, unul din Carei şi unul de la o şcoală de cartier.

StreetMusic Festival şi StreedFood Festival, în iulie, la Satu Mare
Premiile puse la bătaie pentru trupele şi artiştii care vor concerta la StreetMusic Festival sunt în valoare de 4000 de euro.

Cum poţi transforma monedele virtuale în bani cash
Procesul de convertire a monedelor virtuale în bani cash poate dura între 30 de minute şi două ore, în funcţie de metoda aleasă.

Doi soţi tineri au renunţat la posturile la birou şi au pariat totul pe lavandă. „Vrem să ajungem pe piaţa externă“
Răzvan şi Arabela Ghiorghioi, doi soţi din Satu Mare, au renunţat la posturile pe care le aveau pentru a avea propria afacere cu lavandă. Au început cu două hectare, se pregătesc să planteze încă 9 hectare, pentru ca mai apoi să exporte ulei şi apă de lavandă.

De miercuri reîncep lucrările de reabilitare a Podului Decebal
Lucrările de reabilitare începute în 2016 au fost sistate în mai multe rânduri după diverse probleme apărute la carosabil. În prezent asfaltul turnat anul trecut este plin de gropi.

Poliţia rutieră din Satu Mare a fost dotată cu un pistol-radar
Agenţii care îl folosesc au fost nevoiţi să urmeze un curs de instruire pentru a folosi corect aparatul şi pentru a nu li se putea contestat în instanţă înregistrările, cu şanse de câştig.