adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret


Ziarul Adevarul Resita - Ultimele stiri Adevarul Resita - 29.11.2015

Un autocar cu 35 de oameni s-a răsturnat la intrare în Băile Herculane
35 de călători au fost la un pas de o tragedie şi au trăit clipe de coşmar duminică după-amiază, după ce autocarul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat peste o conductă în afara părţii carosabile, la intarea în localitatea Băile Herculane. Zece din cei 35 de pasageri au ajuns cu mai multe ambulanţe la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin, dar din fericire starea lor nu este gravă.

Dosarul “Ayatollahul Banatului Montan”: urmărit pentru instigare la şantaj şi folosirea influenţei
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început, la mijlocul lunii mai, urmărirea penală pe numele lui Sorin Frunzăverde, pentru instigare la şantaj şi folosirea influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în vederea obţinerii unui folos necuvenit.

Rezultate finale Bacalaureat 2015 Caraş-Severin
Rezultatele finale la Bacalaureat 2015 se afişează în cursul zilei de vineri, 10 iulie, la avizierele şcolilor, pe edu.ro şi pe adevarul.ro. Înainte de soluţionarea contestaţilor, în judeţul Caras-Severin au promovat examenul de Bacalaureat 2015 peste 65 la sută dintre elevi.

Linkuri Sponsorizate

EXCLUSIV Sex pentru note la facultate. Profesor: „Stai, mă, olteanco, cuminte, nu mă zăpăci. Deci nu mai îs bun de nimic dacă nu mă laşi să te sărut”
Procurorii Parchetului General au realizat joi dimineaţă un flagrant la Universitatea „Eftimie Murgu“ din Reşiţa, acolo unde mai mulţi profesori ar fi acuzaţi de luare mită.

Rezultate Bacalaureat 2015 Caraş-Severin. Promovabilitatea la nivel naţional: 66,41%
S-au afişat pe edu.ro primele Rezultate ale Examenului de Bacalaureat 2015. Rezultatele finale ale examenului de BAC 2015 Caraş-Severin vor fi publicate vineri, 10 iulie. La nivel naţional, primele rezultate arată că au luat Bac-ul 66,41% dintre elevi.

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Fizică, Chimie Caraş-Severin
Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Probele de foc ale Bacalaureatului continuă cu proba la Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. În judeţul Caraş-Severin sunt înscrişi mii de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor fi disponibile pe adevarul.ro, la puţin timp după începerea examenului, iar rezolvarea subiectelor se va face la Adevărul Live.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Caraş-Severin
Bacalaureat 2015 Istorie. Probele de foc ale Bacalaureatului din acest continuă astăzi, cu proba la Istorie. În judeţul Caraş-Severin sunt înscrişi 5.200 de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Istorie vor fi disponibile pe adevarul.ro, la puţin timp după începerea examenului, iar rezolvarea subiectelor la Istorie se va face la Adevărul Live.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Caraş-Severin
Bacalaureat 2015 Matematică. Probele de foc ale Bacalaureatului din acest continuă astăzi cu proba la Matematică. În judeţul Caraş-Severin sunt înscrişi 5.200 de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Matematică vor fi disponibile pe adevarul.ro, la puţin timp după începerea examenului, iar rezolvarea subiectelor la matematică se va face la Adevărul Live.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Caraş-Severin, după contestaţii
Rezultate finale Evaluarea Naţională 2015 după contestaţii. Marţi, 30 iunie, se afişează rezultatele finale după soluţionarea contestaţiilor. Prima dată, rezultatele se vor afişa pe edu.ro.

Subiecte Bacalaureat 2015 Limba Maternă Germană şi Maghiară Caraş-Severin
Bacalaureat 2015 Limba Maternă. Ediţia din acest an a Bacalaureatului are înscrişi pentru susţinerea examenului de maturitate mii de elevi. O parte dintre aceştia susţin proba la limba maternă, germană sau maghiară. Subiectele de la Bacalaureat 2015 Limba Maternă pot fi aflate de pe www.adevarul.ro, la puţin timp de la începerea examenului.

Bacalaureat 2015 Română Caraş-Severin. Subiecte Română Real
Bacalaureat 2015 Română. Probele de foc ale bacalaureatului din acest an debutează luni, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română. În judeţul Caraş-Severin sunt mii de elevi care susţin examenul în această perioadă. Subiectele la BAC 2015 Română vor fi disponibile de luni dimineaţa şi pe adevarul.ro, la puţin timp după începerea examenului, iar rezolvarea subiectelor la BAC 2015 Româna  se va face luni, de la ora 11.00, la Adevărul Live.

Rezultate Evaluare Naţională 2015 Caraş-Severin. Ce note au luat elevii din Caraş-Severin
Elevii au aflat rezultatele la examenul de Evaluare Naţională 2015. Rezultatele sunt afişate şi pe situl Ministerului Educaţiei, edu.ro. Tot astăzi se pot depune şi contestaţiile.

Evaluare Naţională 2015 Caraş-Severin. Subiecte Matematică
Evaluare Naţională 2015. Mii de elevi din judeţul Caraş-Severin sunt aşteptaţi, miercuri, să susţină proba la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale. Luni a avut loc proma la Limba Română, iar marţi a fost programată proba la Limba Maternă.

Evaluarea Naţională 2015 Caraş-Severin. Subiecte Limba Română
Absolvenţii claselor a VIII-a intră de astăzi în febra Evaluării Naţionale cu proba la Limba Română. Reprezentanţii Ministerului Educaţiei avertizează că anul acesta candidaţii vor fi supravegheaţi atât video, cât şi audio.

Microbuz cu 10 persoane răsturnat pe DN 6 din cauza şoferului care s-a aplecat după un telefon mobil
Un microbuz în care se aflau 10 persoane s-a răsturnat miecuri în afara părţii carosabile, la aproximativ un kilometru distanţă de staţiunea Băile Herculane. Două persoane au suferit răni uşoare şi au fost internate la Spitalul municipal din Orşova.