adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Resita - Ultimele stiri Adevarul Resita - 29.07.2014

REZULTATE BAC 2014 Caraş-Severin. Mediile finale de la Bacalaureat 2014 au fost publicate pe edu.ro
Rezultatele finale de la Bacalaureat 2014 au fost publicate, astăzi, pe EDU.RO, după soluţionarea contestaţiilor depuse de candidaţii care nu au fost mulţumiţi de primele note de la Bac 2014, anunţate luni.

Percheziţii în Caraş-Severin, pentru destructurarea unei grupări de contrabandă cu ţigări
Un număr de 21 de percheziţii domiciliare au loc, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Caraş-Severin, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală, transmite Mediafax.

ADMITERE LICEU 2014 CARAŞ-SEVERIN Ultima zi de completare a fişelor de înscriere la liceu. Prima repartizare, publicată pe 16 iulie
Pentru părinţii şi absolvenţii de clasa a VIII-a care au trecut de Evaluarea Naţională 2014 este ultima zi în care se completează fişa de înscriere cu liceele unde şi-ar dori să înveţe copiii din toamnă. Dascălii îi sfătuiesc să bifeze, folosind codul corect, cât mai multe opţiuni, însă în ordinea preferinţelor. Vă invităm să revedeţi lecţia video cu paşii completării fişei de înscriere la liceu în 2014.

Linkuri Sponsorizate

REZULTATE BAC 2014 ARAD Primele note de la Bacalaureat 2014 se afişează la avizierele liceelor
Rezultatele parţiale la examenul de Bacalaureat 2014 vor fi afişate luni - 7 iulie, au anunţat autorităţile centrale, la avizierele liceelor unde elevii au susţinut examenul. Elevii nemulţumiţi de rezultatele la BAC 2014 pot depune contestaţii între orele 12.00 şi 16.00.

ADMITERE LICEU 2014 CARAŞ-SEVERIN Topul liceelor după mediile de admitere din 2013
Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din judeţul Caraş-Severin, după ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro. Pe primul loc se află Liceul Teoretic „Traian Lălescu“ din Reşiţa.

ADMITERE LICEU 2014 CARAŞ-SEVERIN. Încep înscrierile. Adevarul.ro îi arată copilului tău la ce liceu poate fi repartizat în funcţie de media de la Capacitate
Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot să îşi dea seama, cu aproximaţie, la ce liceu vor intra în funcţie de notele pe care le-au luat la Capacitate 2014 cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro.

ADMITERE LICEU 2014 CARAŞ-SEVERIN. Încep înscrierile. La ce liceu poate fi repartizat copilul tău în funcţie de media de la Capacitate
Elevii din Caraş-Severin care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot să îşi dea seama, cu aproximaţie, la ce liceu vor intra în funcţie de notele pe care le-au luat la Capacitate 2014 cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014  CARAŞ-SEVERIN. Mediile finale pentru admiterea la liceu au fost publicate pe EDU.RO
Rezultatele finale la Capacitate 2014 Caraş-Severin au fost afişate astăzi pe site-ul edu.ro. Repartizarea computerizată a elevilor în învăţământul liceal va avea loc pe 15 iulie.

BAC 2014 Caraş-Severin. Baremele de notare la geografie, biologie, chimie si la restul celor 7 materii de la Bacalaureat
Bacalaureat 2014 continuă vineri, 4 iulie, cu examenul la proba opţională. Cei mai numeroşi absolvenţi au ales să dea examen din geografie, biologie şi chimie.

Şef de direcţie din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, prins de procurorii DNA în timp ce lua mită
Şeful Direcţiei de administrare a domeniului public şi privat din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Ianăş Roşeţi, a fost prins în flagrant, miercuri, în timp ce primea 9.000 de lei dintr-un total de 8.000 de euro solicitaţi în schimbul atribuirii de contracte în mod preferenţial.

BAC 2014 Caraş-Severin. Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie şi Matematică
Miercuri, 2 iulie, a avut loc examenul de Bacalaureat la proba obligatorie - Matematică sau Istorie. Adevarul.ro a publicat subiectele primite la cele două materii, precum şi rezolvarea problemelor de la Matematică.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 CARAŞ-SEVERIN Notele finale după contestaţii la examenul de Capacitate 2014
Notele finale ale Evaluării Naţionale din acest an se afişează la avizierele şcolilor începând cu marţi dimineaţa. Notele finale de la examenul de Capacitate 2014, obţinute de elevi în urma contestaţiilor, pot fi urmărite pe www.adevarul.ro şi pe edu.ro.

BAC 2014 CARAŞ-SEVERIN Subiectele de la proba scrisă la limba română de la Bacalaureat 2014
Luni, 30 iunie, a avut loc examenul de limba română, prima probă scrisă la Bacalaureat. Adevărul.ro a publicat subiectele de la română de la Bac 2014 de la profilul Real şi la Uman, iar profesoara Ecaterina Stanca le-a rezolvat în direct, în studioul Adevărul Live.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 CARAŞ-SEVERIN. Primele note, afişate vineri în şcoli. Notele finale, pe site-ul edu.ro
Primele rezultate la Evaluarea Naţională 2014, afişate vineri, 27 iunie, la avizierele şcolilor unde elevii au susţinut examenele de la Capacitate 2014. După rezolvarea contestaţiilor, care pot fi depuse până vineri seara, mediile finale urmează să fie publicate şi pe edu.ro.

EXAMEN CAPACITATE 2014 Caraş-Severin. Rezultatele testului la Matematică de la Evaluarea Naţională
Rezultatele la Matematică de la examenul de Capacitate 2014 Timiş, care a început luni, 23 iunie, se afişează vineri, 27 iunie, când se depun şi contestaţiile.