adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Resita - Ultimele stiri Adevarul Resita - 30.05.2015

Imagini incredibile în Caraş-Severin. Baronul Frunzăverde şi alţi şefi ai judeţului, la sfinţirea unei săli de jocuri deţinute de un afacerist controversat
În plin scandal de corupţie în care este implicat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, apar imagini grăitoare cu modul în care decurg lucrurile în judeţul condus cu mână de fier de unul din cei mai puternici oameni politici din România.

Petreceri exclusiviste şi răsfăţ cu băi în ciocolată la Băile Herculane
Se poate şi la Băile Herculane, nu doar la Mamaia. După o lungă perioadă de amorţeală, staţiunea cărăşeană începe să renască. Eforturile investitorilor ce au pariat pe această zonă încep să îşi facă simţită prezenţa atât în aspectul staţiunii şi în varietatea de servicii şi divertisment, dar mai ales în numărul de turişti.

Fetiţă de 4 ani muşcată de gât de câinele familiei. Copilul a fost transferat la Spitalul „Louis Ţurcanu“ din Timişoara
O fetiţă în vârstă de 4 ani a ajuns la Spitalul de Copii din Timişoara, după ce a fost muşcată de gât de câinele famliei.

Linkuri Sponsorizate

Explozie la centrala termică de la Primăria Oraviţa. Fochistul a fost rănit uşor
O explozie a avut loc, joi dimineaţă, la centrala termică de la Primăria Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, în urma deflagraţiei fochistul fiind rănit urşor şi transportat la spital.

FOTO Lucruri pe care nu le ştiai despre Cascada Bigăr. Fotografiile care au scos-o din anonimat
Cascada Bigăr din judeţul Caraş-Severin a fost declaratp în 2013, de „The World Geography“, drept cea mai frumoasă din lume.

UDATE O barjă care transporta fertilizant agricol s-a scufundat în Dunăre, în apropiere de Moldova Nouă
O barjă sub pavilion croat care transporta azotat de amoniu s-a scufundat în Dunăre, în apropierea localităţii Moldova Nouă.

Fotografii care fac istorie, descoperite în arhiva unui colecţionar: gara din Băile Herculane, „cucerită“ de germani, în cel de-Al Doilea Război Mondial
Mai multe fotografii inedite din al Doilea Război Mondial, care înfăţişează soldaţi nemţi în gara din Băile Herculane, au fost scoase la vânzare pe site-ul Ebay. Fotografiile de colecţie prezintă şi felul în care arăta centrul oraşului în perioada 1941-1942.

Un avocat şi un procuror, trimişi în judecată pentru luare de mită şi fals intelectual
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara - au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a procurorului Cârstea Valentin şi a avocatului Negru Ion.

Trei persoane au murit, iar alte două sunt grav rănite în urma unui grav accident rutier petrecut în Caraş-Severin
Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două au fost grav rănite, în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineaţă, pe DN6, în judeţul Caraş-Severin.

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Turul doi în Caraş Severin, ora 16.00: 39,57%
Biroul Electoral Central (BEC) va monitoriza dacă alegătorii se vor înghesui sau nu să voteze în turul doi al alegerilor prezidenţiale 2014. Primele estimări privind prezenţa la urne vor fi date la ora ora 11.30, apoi, din trei în trei ore, pe tot parcursul zilei de duminică. În al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, la ora 16.00, în judeţul Caraş-Severin s-au prezentat la urne 39,57% din alegători.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Turul doi. Prezenţa la vot până la ora 10.00 a fost de 8,08%
Primele rezultate ale alegerilor prezidenţiale 2014 vor fi publicate de către Biroul Electoral Central (BEC) luni dimineaţă, apoi datele vor fi actualizate la interval de trei ore, astfel încât la sfârşitul zilei, pe 17 noiembrie, vom şti, oficial, dacă preşedintele României pentru viitorii cinci ani va fi Klaus Iohannis sau Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dosar penal, deschis după ce o secţie din Reşiţa a anunţat lipsa a 400 de buletine de vot
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu, după ce preşedintele unei secţii de votare din Reşiţa a anunţat că ar lipsi 400 de buletine de vot pentru alegeri prezidenţiale 2014, desfăşurarea procesului electoral nefiind însă afectată de acest incident.

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Caraş-Severin. Până la ora 19.00 au votat 45,45 % dintre cărăşeni
Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 va fi anunţată de către Biroul Electoral Central (BEC) pe tot parcursul zilei de duminică, începând cu ora 11.30 şi terminând cu ora 22.30. adevarul.ro vă va ţine la curent cu statisticile privind prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 în judeţul Caraş-Severin.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Ponta câştigă alegerile cu 43,03%, Iohannis are 34,48%
Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Timiş, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.

Un senator PSD din judeţul Caraş-Severin, rănit în urma unui accident
Senatorul PSD Aurel Duruţ din judeţul Caraş-Severin a fost rănit uşor, joi seară, în urma unui accident produs în apropiere de municipiul Reşiţa, după ce maşina pe care acesta o conducea a fost lovită de semiremorca unui TIR.