adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Resita - Ultimele stiri Adevarul Resita - 02.07.2015

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Caraş-Severin
Bacalaureat 2015 Matematică. Probele de foc ale Bacalaureatului din acest continuă astăzi cu proba la Matematică. În judeţul Caraş-Severin sunt înscrişi 5.200 de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Matematică vor fi disponibile pe adevarul.ro, la puţin timp după începerea examenului, iar rezolvarea subiectelor la matematică se va face la Adevărul Live.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Caraş-Severin
Bacalaureat 2015 Istorie. Probele de foc ale Bacalaureatului din acest continuă astăzi, cu proba la Istorie. În judeţul Caraş-Severin sunt înscrişi 5.200 de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Istorie vor fi disponibile pe adevarul.ro, la puţin timp după începerea examenului, iar rezolvarea subiectelor la Istorie se va face la Adevărul Live.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Caraş-Severin, după contestaţii
Rezultate finale Evaluarea Naţională 2015 după contestaţii. Marţi, 30 iunie, se afişează rezultatele finale după soluţionarea contestaţiilor. Prima dată, rezultatele se vor afişa pe edu.ro.

Linkuri Sponsorizate

Subiecte Bacalaureat 2015 Limba Maternă Germană şi Maghiară Caraş-Severin
Bacalaureat 2015 Limba Maternă. Ediţia din acest an a Bacalaureatului are înscrişi pentru susţinerea examenului de maturitate mii de elevi. O parte dintre aceştia susţin proba la limba maternă, germană sau maghiară. Subiectele de la Bacalaureat 2015 Limba Maternă pot fi aflate de pe www.adevarul.ro, la puţin timp de la începerea examenului.

Bacalaureat 2015 Română Caraş-Severin. Subiecte Română Real
Bacalaureat 2015 Română. Probele de foc ale bacalaureatului din acest an debutează luni, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română. În judeţul Caraş-Severin sunt mii de elevi care susţin examenul în această perioadă. Subiectele la BAC 2015 Română vor fi disponibile de luni dimineaţa şi pe adevarul.ro, la puţin timp după începerea examenului, iar rezolvarea subiectelor la BAC 2015 Româna  se va face luni, de la ora 11.00, la Adevărul Live.

Rezultate Evaluare Naţională 2015 Caraş-Severin. Ce note au luat elevii din Caraş-Severin
Elevii au aflat rezultatele la examenul de Evaluare Naţională 2015. Rezultatele sunt afişate şi pe situl Ministerului Educaţiei, edu.ro. Tot astăzi se pot depune şi contestaţiile.

Evaluare Naţională 2015 Caraş-Severin. Subiecte Matematică
Evaluare Naţională 2015. Mii de elevi din judeţul Caraş-Severin sunt aşteptaţi, miercuri, să susţină proba la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale. Luni a avut loc proma la Limba Română, iar marţi a fost programată proba la Limba Maternă.

Evaluarea Naţională 2015 Caraş-Severin. Subiecte Limba Română
Absolvenţii claselor a VIII-a intră de astăzi în febra Evaluării Naţionale cu proba la Limba Română. Reprezentanţii Ministerului Educaţiei avertizează că anul acesta candidaţii vor fi supravegheaţi atât video, cât şi audio.

Microbuz cu 10 persoane răsturnat pe DN 6 din cauza şoferului care s-a aplecat după un telefon mobil
Un microbuz în care se aflau 10 persoane s-a răsturnat miecuri în afara părţii carosabile, la aproximativ un kilometru distanţă de staţiunea Băile Herculane. Două persoane au suferit răni uşoare şi au fost internate la Spitalul municipal din Orşova.

Reîntoarcerea zimbrului în Carpaţi. Din grădinile zoologice europene, 17 zimbri au ajuns în Munţii Ţarcului
17 zimbri au ajuns astăzi din Europa în Pădurea Ţarcului din judeţul Caraş-Severin, considerată una dintre cele mai mari zone de sălbăticie din Europa, în cadrul unui amplu proiect internaţional.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost trimis în judecată
Procurorii DNA Timişoara au finalizat ancheta din dosarul în care este cercetat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni. Acuzat de trafic de infliuenţă, Ghiorghioni va fi judecat de Tribunalul Caraş-Severin, alături de nepotul său, Cosmin Ghiorghioni.

Petreceri exclusiviste şi răsfăţ cu băi în ciocolată la Băile Herculane
Se poate şi la Băile Herculane, nu doar la Mamaia. După o lungă perioadă de amorţeală, staţiunea cărăşeană începe să renască. Eforturile investitorilor ce au pariat pe această zonă încep să îşi facă simţită prezenţa atât în aspectul staţiunii şi în varietatea de servicii şi divertisment, dar mai ales în numărul de turişti.

Fetiţă de 4 ani muşcată de gât de câinele familiei. Copilul a fost transferat la Spitalul „Louis Ţurcanu“ din Timişoara
O fetiţă în vârstă de 4 ani a ajuns la Spitalul de Copii din Timişoara, după ce a fost muşcată de gât de câinele famliei.

Explozie la centrala termică de la Primăria Oraviţa. Fochistul a fost rănit uşor
O explozie a avut loc, joi dimineaţă, la centrala termică de la Primăria Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, în urma deflagraţiei fochistul fiind rănit urşor şi transportat la spital.

FOTO Lucruri pe care nu le ştiai despre Cascada Bigăr. Fotografiile care au scos-o din anonimat
Cascada Bigăr din judeţul Caraş-Severin a fost declaratp în 2013, de „The World Geography“, drept cea mai frumoasă din lume.