adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Resita

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Resita - Ultimele stiri Adevarul Resita - 27.05.2016

Afaceristul Iosif Armaş a fost reţinut. Vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, sub control judiciar
Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Iosif Armaş, precum şi a altor cinci persoane, alţi şase suspecţi, printre care şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ilie Iova, fiind cercetaţi sub control judiciar.

Spitalul Judeţean din Reşiţa, pe lista cu probleme în scandalul Hexi Pharm
Ministerul Sănătăţii a făcut publică lista unităţilor sanitare în cadrul cărora au fost depistate probe neconforme în urma controalelor realizate conform dispoziţiei ministrului Sănătăţii.

Distrugerea staţiunii Băile Herculane, anchetată de DIICOT
Privatizarea frauduloasă şi distrugerea uneia din cele mai frumoase staţiuni balneare din România au intrat în atenţia DIICOT. Vizat de ancheta cu un prejudiciu estimat la peste 120 de milioane de lei este fostul deputat Iosif Armaş.

Omul de afaceri Iosif Armaş, vizat într-un dosar DIICOT cu prejudiciu de peste 120 de milioane de lei. Percheziţii în Timişoara, Reşiţa şi Herculane
Procurorii DIICOT Caraş-Severin fac, miercuri dimineaţă, 16 percheziţii într-un caz de delapidare şi bancrută frauduloasă, fiind vizaţi preşedintele CA al SC Hercules Băile Herculane, Iosif Armaş, precum şi directorul general şi cel economic, acuzaţi că au înstrăinat ilegal mai multe hoteluri şi alte bunuri.

Cinci femei din Oţelu Roşu, între care şi soţia primarului, printre persoanele rănite în accidentul din Turcia
Cinci femei din oraşul Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin, între care şi soţia primarului, precum şi o femeie din Timişoara, cadru didactic universitar, se află printre persoanele rănite în accidentul din Turcia, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea altor 14.

Inamicul tăcut: toxinele rămase în urma marilor uzine şi mine. Medic: „A crescut numărul de cancere pulmonare. Dumnezeu ştie ce are acest minereu în el“
Fabricile şi uzinele patriei, care pe vremuri duduiau, au acum porţile închise. În urma lor au rămas câmpuri sub care se ascund substanţe toxice pe care nimeni nu le curăţă. O situaţie asemănătoare este şi în cazul unor foste exploatări miniere.

Afaceri cu munţii de deşeuri industriale de la Oţelu Roşu: combinatul siderurgic are lacătul pe uşă, dar halda de zgură îi încaieră pe afaceriştii din zonă
Combinatul siderurgic de la Oţelu Roşu avea mii de angajaţi în perioada comunistă. Acum stă cu lacătul pe uşă, în timp ce mai mulţi afacerişti se luptă pe deşeurile produse de-a lungul anilor.

Combinatul de la Oţelu Roşu ar putea fi repornit de investitori din Serbia
Combinatul de la Oţelu Roşu (Caraş-Severin) a fost închis de către ruşii de la Mechel, în anul 2012, când au ajuns şomeri în jur de 500 de muncitori.

Prefectul judeţului Caraş-Severin, audiat de procurorii DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală, a demisionat
Prefectul ca Caraş-Severin, Miu Nicolae Ciobanu, audiat miercuri într-un dosar DIICOT de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 25 de milioane de lei şi-a anunţat joi dimineaţa demisia. Ciobanu a transmis un comunicat de presă în care a arătat că părăseşte funcţia pentru ca „instituţia să îşi păstreze reputaţia de garant al respectării legii şi Constituţiei României”.

Prefectul de Caraş-Severin, cercetat în libertate într-un megadosar de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat statului, estimat la 25 de milioane de lei
Procurorii DNA au descins în dimineaţa zilei de miercuri, 27 ianuarie, în 16 judeţe din România. Percheziţiile au legătură cu un dosar de evaziune fiscală, în care principalul vizat este prefectul de Caraş-Severin, Miu Nicolae Ciobanu. Iniţial, acesta, a fost dus la audieri, iar în prezent este cercetat în libertate.

VIDEO Zimbrii din Munţii Ţarcu au fost atacaţi de câini sălbăticiţi. Două animale au fost ucise de haite
Doi zimbri din rezervaţia Măgura Zimbrilor, din Munţii Ţarcu, una dintre cele mai mari zone de sălbăticie din Europa, au fost ucişi de haitele de câini sălbăticiţi.

Sorin Frunzăverde, preşedinte CJ Caras-Severin, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare
Procurorii anticorupţie l-au înregistrat ambiental pe Sorin Frunzăverde şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, în timp ce dădeau indicaţii pentru a mobiliza primarii din judeţ să aducă mai multe voturi pentru al doilea scrutin al alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014,

Percheziţii în Caraş-Severin, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 3,6 milioane de lei
Poliţiştii din Caraş-Severin au ridicat 11.710 euro, aproximativ 73.000 de lei şi documente contabile în urma unor percheziţii făcute într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 3,6 milioane de lei, reprezentantul unor firme fiind acuzat că nu a declarat integral salariile angajaţilor.

Fostul primar al Reşiţei, Mihai Stepanescu, a fost trimis în judecată pentru luare de mită
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a primarului municipiului Reşiţa, la data faptelor, Mihai Stepanescu, pentru săvârşirea a două infracţiuni de luare de mită.

Dosarul “Ayatollahul Banatului Montan”: urmărit pentru instigare la şantaj şi folosirea influenţei
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început, la mijlocul lunii mai, urmărirea penală pe numele lui Sorin Frunzăverde, pentru instigare la şantaj şi folosirea influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în vederea obţinerii unui folos necuvenit.