adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Resita - Ultimele stiri Adevarul Resita - 21.10.2014

Turma de zimbri din Armeniş se luptă cu boala limbii albastre. Trei dintre cele 17 animale din Munţii Ţarcului au murit
Ultimele luni au pus la încercare turma de zimbri din Munţii Ţarcu, din cauza bolii limbii albastre ce manifestă deja în 26 de judeţe din ţară.

Caraş-Severin: Patru morţi şi un rănit, după ce şoferul unei maşini a adormit la volan
Patru persoane aflate într-un autoturism au murit pe loc, după ce şoferul acestuia a adormit la volan pe drumul ce leagă Caransebeş de Orşova şi a intrat cu maşina sub un TIR care circula regulamentar, o persoană din autovehiculul de mare tonaj fiind rănită uşor în urma impactului.

Percheziţii în 19 locaţii din Caras-Severin. Firmele sunt acuzate de evaziune fiscală
Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cercetează două societăţi comerciale din Caraş-Severin, pentru evaziune fiscală.

Linkuri Sponsorizate

Percheziţii în Caraş-Severin, pentru destructurarea unei grupări de contrabandă cu ţigări
Un număr de 21 de percheziţii domiciliare au loc, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Caraş-Severin, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală, transmite Mediafax.

REZULTATE BAC 2014 Caraş-Severin. Mediile finale de la Bacalaureat 2014 au fost publicate pe edu.ro
Rezultatele finale de la Bacalaureat 2014 au fost publicate pe EDU.RO, după soluţionarea contestaţiilor depuse de candidaţii care nu au fost mulţumiţi de primele note de la Bac 2014, anunţate luni.

ADMITERE LICEU 2014 CARAŞ-SEVERIN Ultima zi de completare a fişelor de înscriere la liceu. Prima repartizare, publicată pe 16 iulie
Pentru părinţii şi absolvenţii de clasa a VIII-a care au trecut de Evaluarea Naţională 2014 este ultima zi în care se completează fişa de înscriere cu liceele unde şi-ar dori să înveţe copiii din toamnă. Dascălii îi sfătuiesc să bifeze, folosind codul corect, cât mai multe opţiuni, însă în ordinea preferinţelor. Vă invităm să revedeţi lecţia video cu paşii completării fişei de înscriere la liceu în 2014.

REZULTATE BAC 2014 ARAD Primele note de la Bacalaureat 2014 se afişează la avizierele liceelor
Rezultatele parţiale la examenul de Bacalaureat 2014 vor fi afişate luni - 7 iulie, au anunţat autorităţile centrale, la avizierele liceelor unde elevii au susţinut examenul. Elevii nemulţumiţi de rezultatele la BAC 2014 pot depune contestaţii între orele 12.00 şi 16.00.

ADMITERE LICEU 2014 CARAŞ-SEVERIN Topul liceelor după mediile de admitere din 2013
Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din judeţul Caraş-Severin, după ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro. Pe primul loc se află Liceul Teoretic „Traian Lălescu“ din Reşiţa.

ADMITERE LICEU 2014 CARAŞ-SEVERIN. Încep înscrierile. Adevarul.ro îi arată copilului tău la ce liceu poate fi repartizat în funcţie de media de la Capacitate
Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot să îşi dea seama, cu aproximaţie, la ce liceu vor intra în funcţie de notele pe care le-au luat la Capacitate 2014 cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro.

ADMITERE LICEU 2014 CARAŞ-SEVERIN. Încep înscrierile. La ce liceu poate fi repartizat copilul tău în funcţie de media de la Capacitate
Elevii din Caraş-Severin care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot să îşi dea seama, cu aproximaţie, la ce liceu vor intra în funcţie de notele pe care le-au luat la Capacitate 2014 cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014  CARAŞ-SEVERIN. Mediile finale pentru admiterea la liceu au fost publicate pe EDU.RO
Rezultatele finale la Capacitate 2014 Caraş-Severin au fost afişate astăzi pe site-ul edu.ro. Repartizarea computerizată a elevilor în învăţământul liceal va avea loc pe 15 iulie.

BAC 2014 Caraş-Severin. Baremele de notare la geografie, biologie, chimie si la restul celor 7 materii de la Bacalaureat
Bacalaureat 2014 continuă vineri, 4 iulie, cu examenul la proba opţională. Cei mai numeroşi absolvenţi au ales să dea examen din geografie, biologie şi chimie.

Şef de direcţie din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, prins de procurorii DNA în timp ce lua mită
Şeful Direcţiei de administrare a domeniului public şi privat din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Ianăş Roşeţi, a fost prins în flagrant, miercuri, în timp ce primea 9.000 de lei dintr-un total de 8.000 de euro solicitaţi în schimbul atribuirii de contracte în mod preferenţial.

BAC 2014 Caraş-Severin. Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie şi Matematică
Miercuri, 2 iulie, a avut loc examenul de Bacalaureat la proba obligatorie - Matematică sau Istorie. Adevarul.ro a publicat subiectele primite la cele două materii, precum şi rezolvarea problemelor de la Matematică.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 CARAŞ-SEVERIN Notele finale după contestaţii la examenul de Capacitate 2014
Notele finale ale Evaluării Naţionale din acest an se afişează la avizierele şcolilor începând cu marţi dimineaţa. Notele finale de la examenul de Capacitate 2014, obţinute de elevi în urma contestaţiilor, pot fi urmărite pe www.adevarul.ro şi pe edu.ro.