adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret


Ziarul Adevarul Resita - Ultimele stiri Adevarul Resita - 14.02.2016

Combinatul de la Oţelu Roşu ar putea fi repornit de investitori din Serbia
Combinatul de la Oţelu Roşu (Caraş-Severin) a fost închis de către ruşii de la Mechel, în anul 2012, când au ajuns şomeri în jur de 500 de muncitori.

Prefectul judeţului Caraş-Severin, audiat de procurorii DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală, a demisionat
Prefectul ca Caraş-Severin, Miu Nicolae Ciobanu, audiat miercuri într-un dosar DIICOT de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 25 de milioane de lei şi-a anunţat joi dimineaţa demisia. Ciobanu a transmis un comunicat de presă în care a arătat că părăseşte funcţia pentru ca „instituţia să îşi păstreze reputaţia de garant al respectării legii şi Constituţiei României”.

Prefectul de Caraş-Severin, cercetat în libertate într-un megadosar de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat statului, estimat la 25 de milioane de lei
Procurorii DNA au descins în dimineaţa zilei de miercuri, 27 ianuarie, în 16 judeţe din România. Percheziţiile au legătură cu un dosar de evaziune fiscală, în care principalul vizat este prefectul de Caraş-Severin, Miu Nicolae Ciobanu. Iniţial, acesta, a fost dus la audieri, iar în prezent este cercetat în libertate.

Linkuri Sponsorizate

VIDEO Zimbrii din Munţii Ţarcu au fost atacaţi de câini sălbăticiţi. Două animale au fost ucise de haite
Doi zimbri din rezervaţia Măgura Zimbrilor, din Munţii Ţarcu, una dintre cele mai mari zone de sălbăticie din Europa, au fost ucişi de haitele de câini sălbăticiţi.

Sorin Frunzăverde, preşedinte CJ Caras-Severin, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare
Procurorii anticorupţie l-au înregistrat ambiental pe Sorin Frunzăverde şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, în timp ce dădeau indicaţii pentru a mobiliza primarii din judeţ să aducă mai multe voturi pentru al doilea scrutin al alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014,

Percheziţii în Caraş-Severin, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 3,6 milioane de lei
Poliţiştii din Caraş-Severin au ridicat 11.710 euro, aproximativ 73.000 de lei şi documente contabile în urma unor percheziţii făcute într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 3,6 milioane de lei, reprezentantul unor firme fiind acuzat că nu a declarat integral salariile angajaţilor.

Fostul primar al Reşiţei, Mihai Stepanescu, a fost trimis în judecată pentru luare de mită
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a primarului municipiului Reşiţa, la data faptelor, Mihai Stepanescu, pentru săvârşirea a două infracţiuni de luare de mită.

Dosarul “Ayatollahul Banatului Montan”: urmărit pentru instigare la şantaj şi folosirea influenţei
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început, la mijlocul lunii mai, urmărirea penală pe numele lui Sorin Frunzăverde, pentru instigare la şantaj şi folosirea influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în vederea obţinerii unui folos necuvenit.

Rezultate finale Bacalaureat 2015 Caraş-Severin
Rezultatele finale la Bacalaureat 2015 se afişează în cursul zilei de vineri, 10 iulie, la avizierele şcolilor, pe edu.ro şi pe adevarul.ro. Înainte de soluţionarea contestaţilor, în judeţul Caras-Severin au promovat examenul de Bacalaureat 2015 peste 65 la sută dintre elevi.

EXCLUSIV Sex pentru note la facultate. Profesor: „Stai, mă, olteanco, cuminte, nu mă zăpăci. Deci nu mai îs bun de nimic dacă nu mă laşi să te sărut”
Procurorii Parchetului General au realizat joi dimineaţă un flagrant la Universitatea „Eftimie Murgu“ din Reşiţa, acolo unde mai mulţi profesori ar fi acuzaţi de luare mită.

Rezultate Bacalaureat 2015 Caraş-Severin. Promovabilitatea la nivel naţional: 66,41%
S-au afişat pe edu.ro primele Rezultate ale Examenului de Bacalaureat 2015. Rezultatele finale ale examenului de BAC 2015 Caraş-Severin vor fi publicate vineri, 10 iulie. La nivel naţional, primele rezultate arată că au luat Bac-ul 66,41% dintre elevi.

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Fizică, Chimie Caraş-Severin
Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Probele de foc ale Bacalaureatului continuă cu proba la Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. În judeţul Caraş-Severin sunt înscrişi mii de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor fi disponibile pe adevarul.ro, la puţin timp după începerea examenului, iar rezolvarea subiectelor se va face la Adevărul Live.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Caraş-Severin
Bacalaureat 2015 Istorie. Probele de foc ale Bacalaureatului din acest continuă astăzi, cu proba la Istorie. În judeţul Caraş-Severin sunt înscrişi 5.200 de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Istorie vor fi disponibile pe adevarul.ro, la puţin timp după începerea examenului, iar rezolvarea subiectelor la Istorie se va face la Adevărul Live.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Caraş-Severin
Bacalaureat 2015 Matematică. Probele de foc ale Bacalaureatului din acest continuă astăzi cu proba la Matematică. În judeţul Caraş-Severin sunt înscrişi 5.200 de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Matematică vor fi disponibile pe adevarul.ro, la puţin timp după începerea examenului, iar rezolvarea subiectelor la matematică se va face la Adevărul Live.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Caraş-Severin, după contestaţii
Rezultate finale Evaluarea Naţională 2015 după contestaţii. Marţi, 30 iunie, se afişează rezultatele finale după soluţionarea contestaţiilor. Prima dată, rezultatele se vor afişa pe edu.ro.