adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Resita

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Resita - Ultimele stiri Adevarul Resita - 27.07.2016

Rezultate Bacalaureat 2016 Caraş-Severin. Notele finale la Bac 2016 după contestaţii
Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat sâmbătă, 16 iulie, rezultatele finale la Bacalaureat 2016. Notele sunt afişate pe site-ul bacalaureat.edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ.

Rezultate Bacalaureat 2016 Caraş-Severin. S-au afişate notele la bac. Nicio notă de 10 în Caraş-Severin
Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat marţi, 12 iulie, rezultatele la Bacalaureat 2016. Notele au fost afişate pe site-ul edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ. În judeţul Caraş-Severin, mii de elevi au susţinut în acest an examenul de Bacalaureat.

Alegeri locale 2016. Prezenţa la vot în Caraş-Severin: 50,39%
La alegeri locale 2016 sunt aşteptaţi la urne aproximativ 274.000 de cărăşeni. Au fost amenajate 365 de secţii de votare, din care 64 în municipiul Reşiţa.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Caraş-Severin
Şi la alegeri locale 2016, lupta pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin se dă între Partidul Social Democrat (PSD) şi Partidul Naţional Liberal (PNL).

Alegeri locale 2016 Reşiţa. Rezultatul scrutinului din 5 iunie. Omul de afaceri Ioan Popa câştigă alegerile de pe Bârzava
Ioan Popa va fi noul primar al Reşiţei, conform rezultatelor oficiale. 11 candaţi au participat la alegeri locale 2016 de pe data de 5 iunie pentru ocuparea funcţiei de primar al municipiului Reşiţa.

Spitalul Judeţean din Reşiţa, pe lista cu probleme în scandalul Hexi Pharm
Ministerul Sănătăţii a făcut publică lista unităţilor sanitare în cadrul cărora au fost depistate probe neconforme în urma controalelor realizate conform dispoziţiei ministrului Sănătăţii.

Afaceristul Iosif Armaş a fost reţinut. Vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, sub control judiciar
Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Iosif Armaş, precum şi a altor cinci persoane, alţi şase suspecţi, printre care şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ilie Iova, fiind cercetaţi sub control judiciar.

Distrugerea staţiunii Băile Herculane, anchetată de DIICOT
Privatizarea frauduloasă şi distrugerea uneia din cele mai frumoase staţiuni balneare din România au intrat în atenţia DIICOT. Vizat de ancheta cu un prejudiciu estimat la peste 120 de milioane de lei este fostul deputat Iosif Armaş.

Omul de afaceri Iosif Armaş, vizat într-un dosar DIICOT cu prejudiciu de peste 120 de milioane de lei. Percheziţii în Timişoara, Reşiţa şi Herculane
Procurorii DIICOT Caraş-Severin fac, miercuri dimineaţă, 16 percheziţii într-un caz de delapidare şi bancrută frauduloasă, fiind vizaţi preşedintele CA al SC Hercules Băile Herculane, Iosif Armaş, precum şi directorul general şi cel economic, acuzaţi că au înstrăinat ilegal mai multe hoteluri şi alte bunuri.

Cinci femei din Oţelu Roşu, între care şi soţia primarului, printre persoanele rănite în accidentul din Turcia
Cinci femei din oraşul Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin, între care şi soţia primarului, precum şi o femeie din Timişoara, cadru didactic universitar, se află printre persoanele rănite în accidentul din Turcia, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea altor 14.

Inamicul tăcut: toxinele rămase în urma marilor uzine şi mine. Medic: „A crescut numărul de cancere pulmonare. Dumnezeu ştie ce are acest minereu în el“
Fabricile şi uzinele patriei, care pe vremuri duduiau, au acum porţile închise. În urma lor au rămas câmpuri sub care se ascund substanţe toxice pe care nimeni nu le curăţă. O situaţie asemănătoare este şi în cazul unor foste exploatări miniere.

Afaceri cu munţii de deşeuri industriale de la Oţelu Roşu: combinatul siderurgic are lacătul pe uşă, dar halda de zgură îi încaieră pe afaceriştii din zonă
Combinatul siderurgic de la Oţelu Roşu avea mii de angajaţi în perioada comunistă. Acum stă cu lacătul pe uşă, în timp ce mai mulţi afacerişti se luptă pe deşeurile produse de-a lungul anilor.

Combinatul de la Oţelu Roşu ar putea fi repornit de investitori din Serbia
Combinatul de la Oţelu Roşu (Caraş-Severin) a fost închis de către ruşii de la Mechel, în anul 2012, când au ajuns şomeri în jur de 500 de muncitori.

Prefectul judeţului Caraş-Severin, audiat de procurorii DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală, a demisionat
Prefectul ca Caraş-Severin, Miu Nicolae Ciobanu, audiat miercuri într-un dosar DIICOT de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 25 de milioane de lei şi-a anunţat joi dimineaţa demisia. Ciobanu a transmis un comunicat de presă în care a arătat că părăseşte funcţia pentru ca „instituţia să îşi păstreze reputaţia de garant al respectării legii şi Constituţiei României”.

Prefectul de Caraş-Severin, cercetat în libertate într-un megadosar de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat statului, estimat la 25 de milioane de lei
Procurorii DNA au descins în dimineaţa zilei de miercuri, 27 ianuarie, în 16 judeţe din România. Percheziţiile au legătură cu un dosar de evaziune fiscală, în care principalul vizat este prefectul de Caraş-Severin, Miu Nicolae Ciobanu. Iniţial, acesta, a fost dus la audieri, iar în prezent este cercetat în libertate.