adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Ploiesti

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Ploiesti - Ultimele stiri Adevarul Ploiesti - 18.08.2017

VIDEO Scene rupte din „Las Fierbinţi“ în Prahova. Primar către o angajată: „Poate-ţi trag eu ţie vreuna în păsărică“
Un scandal fără precedent a izbucnit în comuna prahoveană Dumbrava. O angajată a fost luată cu Ambulanţa şi transportată de urgenţă la spital în urma unei dispute verbale pe care a avut-o cu primarul localităţii. Conflictul s-a iscat după ce edilul Marian Apsotol şi-a anunţat subordonata că-i va da atribuţiuni noi şi că o va muta din postul de ofiţer de stare civilă la un alt compartiment din Primărie.

Percheziţii în Prahova la contrabandiştii de ţigări. Nouă persoane, aduse la audieri
Nouă persoane au fost aduse la audieri în urma unor percheziţii care au avut loc, joi, în prahova la domiciliile unor suspecţi de contrabandă cu ţigări. Ancheta este coordonată de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Care sunt paşii de urmat atunci când doi soţi decid să divorţeze. Cine poate merge în faţa notarului şi cine la ofiţerul de stare civilă de la Primărie
Noul Cod Civil valabil în România oferă posibilitatea unor soţi să divorţeze fără a mai urma procedura greoaie a unui proces, de durată şi costisitor deopotrivă. Pentru a evita instanţa de judecată şi ridicolul unor scandaluri în văzul tuturor, aveţi la dispoziţie două variante mult mai facile, dar care impun respectarea unor reguli stricte.

Primăria Telega permite unei societăţi falimentare să profite în mod ilegal de Băile Sărate. Primarul: „Dacă are vreo chitanţă, eu îmi dau demisia“
Băile minerale Telega, ale căror proprietăţi curative sunt recunoscute la nivel internaţional datorită concentraţiei de sare extrem de ridicată,  pe locul doi în Europa şi locul cinci în lume, au ajuns o ruină şi chiar pun în pericol viaţa turiştilor din cauza indolenţei administraţiei locale, dar şi a concesionarului, o societate privată.

Tânără prinsă în flagrant în timp ce fura din casa unei bătrâne prin metoda Electrica. Tocmai ce se eliberase din închisoare
O tânără de 28 de ani din Ploieşti a fost prinsă în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să convingă o femeie în vârstă de 88 de ani să o lase să intre în apartament. Intenţia tinerei, care s-a recomandat angajat al unei societăţi de utilităţi publice, era să afle unde ţinea banii bătrâna şi să-i fure.

Bunica românului condamnat la moarte în Malaezia: „Dacă era fecior de bani gata, ar fi fost deja în ţară acum“
Guvernul din Malaezia a decis să renunţe la pedeapsa automată cu moartea în cazul traficanţilor de droguri. Informaţia a fost primită cu speranţă şi în comuna prahoveană Telega, acolo unde trăieşte Maria Gologan, bunica lui Ionuţ Gologan, românul condamnat la pedeapsa capitală după ce a fost prins cu substanţe interzise pe aeroportul din Kuala Lumpur.

Adevăratul motiv pentru care o tânără a fost găsită dezbrăcată pe stradă din Ploieşti
Poliţia Prahova a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice în cazul tinerei găsite dezbrăcată pe o stradă din Ploieşti. Victima, în vârstă de 20 de ani, a picat într-o capcană întinsă de prietenele ei, drept răzbunare pentru că ar fi avut o relaţie cu iubitul uneia dintre agresoare, spun surse apropiate anchetei.

Drepturi pe care credeai că le ai în România, dar legea te contrazice. Până la ce oră poţi da muzica la volum maxim
Scandalurile între vecini, care pornesc de la banalul loc de parcare din faţa casei sau de la o fereastră care nu oferă suficient de multă intimitate, ar putea fi rezolvate doar printr-o discuţie amiabilă pornind de la litera legii. Important de ştiut este faptul că, în România, Noul Cod Civil vine cu o serie de interdicţii, pe care vecinii ar face bine să le cunoască înainte să solicite ajutorul Poliţiei.

Monstruozităţile consilierului local PSD arestat pentru relaţii sexuale cu un copil. Îi plătea pe minori şi le cerea să-l urmărească umilind alţi adolescenţi
Cristian Brotoiu (36 de ani), fostul consilier local PSD din Breaza arestat preventiv pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor, îşi ademenea victimele într-o clădire insalubră, situată pe marginea DN1, între Câmpina şi Comarnic.

Un alpinist ultilitar a căzut de la o înălţime de 20 de metri. Lucra la izolaţia unui bloc
Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Ploieşti se află în stare gravă după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 20 de metri. Bărbatul lucra la izolarea termică a unui bloc din municipiul Câmpina, iar în momentul accidentului se afla la etajul 5 al clădirii. În urma căzăturii victima a suferit multiple traumatisme, inclusiv la coloană.

Tânără de 20 de ani, găsită dezbrăcată complet pe o stradă din Ploieşti. Femeia a fost umilită de două adolescente de 18 ani
O femeie în vârstă de 20 de ani din Ploieşti a fost găsită dezbrăcată vineri seară pe o stradă din zona de nord a oraşului, de un echipaj de jandarmi.

Terorizaţi de animale sălbatice, localnicii de pe Valea Prahovei au pus capcane. Un urs a fast găsit mort în laţ
Situaţie critică în localităţile din zona Valea Prahovei, acolo unde animalele sălbatice, în special urşi, dau atacul aproape în fiecare seară în gospodăriile oamenilor. Speriaţi şi fără o lege care să fie de partea lor, oamenii au început să pună capcane, chiar dacă acest lucru este ilegal.

Cum tentezi copilul să citească în vacanţă. De ce să profiţi pentru a-i pune cartea în braţe
În relaţia părinte-copil, autoritatea şi puterea este bine să nu-şi facă simţită prezenţa atunci când dorim ca cel mic să abandoneze un obicei nociv şi să îşi îndrepte atenţia către alte activităţi benefice pentru dezvoltarea lui intelectuală şi fizică.

Aventurile bărbatului care s-a dat drept şeful Poliţiei ca să mănânce pe gratis. A fost trimis în judecată şi pentru că şi-a ameninţat cu moartea avocatul
Luigi Nicolae Văsi (49 de ani), un prahovean care ani de zile s-a recomandat drept Romeo Văsii, comandantul poliţiei Câmpina, profitând de asemănarea de nume, şi care în toamna anului 2011 a fost la un pas să omoare doi agenţi de poliţie care îl urmăreau, a fost trimis din nou în judecată pentru şantaj.

Inspecţia Muncii a amendat fabrica de confecţii din Prahova unde angajatele au fost înjurate de patron
10.500 de lei amendă pentru S.C. Unique Clothing SRL din Prahova, fabrica de confecţii din loalitatea prahoveană Păuleşti, unde unul dintre şefi a fost filmat în timp ce-şi înjura angajaţii. Sancţiunea a fost aplicată de inspectorii de muncă, în urma controlului care a avut loc, miercuri, în fabrică imediat după ce în presă a apărut filmarea cu directorul cipriot care îşi umilea salariaţii.