adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Ploiesti

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Ploiesti - Ultimele stiri Adevarul Ploiesti - 25.06.2017

UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe A3 după circa nouă ore de la accidentul în care o cisternă încărcată cu combustibil s-a răsturnat
Traficul rutier este blocat pe autostrada A3, Bucureşti - Ploieşti, pe ambele sensuri, la ora transmiterii acestei ştiri, după ce o autocisternă încărcată cu motorină şi benzină s-a răsturnat pe sensul de mers către Bucureşti, iar din autovehicul se scurge combustibil. La faţa locului se află echipaje ale ISU şi poliţişti. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Unde se află Marea Săracilor, locul idilic din România unde te poţi răcori fără să plăteşti taxă de intrare
Dacă nu ai bani pentru un weekend pe litoralul românesc, dar nici să plăteşti intrarea şi scaunul de plajă la una dintre piscinele de fiţe, există variante mult mai ieftine unde te poţi răcori în vreme de caniculă. Cele mai multe sunt locuri sălbatice, neamenajate, şi sunt recomandate celor care preferă mai degrabă natura aşa cum este ea decât o plajă din tartan sau beton.

Femeie găsită moartă în casă. Poliţia suspectează un posibil caz de omor. Fiul victimei, principalul suspect
Tragedia în comuna prahoveană Chiţorani. O femeie în vârstă de 67 de ani a fost găsită moartă în casă, decesul fiind considerat unul petrecut în condiţii suspecte. Fiul victimei, cunoscut cu afecţiuni psihice, este indicat de către vecini ca principal vinovat de moartea mamei sale.

Arestat pentru că a vrut să omoare un poliţist. Infractorul a stat ascuns două săptămâni şi a fost găsit dormind
Ionuţ Simion (30 de ani) din comuna prahoveană Lipăneşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a vrut să omoare un agent de circulaţie care l-a oprit pentru un control de rutină. Bărbatul a refuzat să oprească la semnul echipajului de la Rutieră, a lovit un poliţist cu maşina şi a fugit de la locul accidentului.

Tânără încătuşată pentru că nu a avut bilet de autobuz. Poliţiştii, anchetaţi pentru purtare abuzivă VIDEO
O tanara în vârstă de 19 ani din Ploieşti a fost încătuşată, joi, de un echipaj al Poliţiei Locale după ce a fost prinsă fără bilet pe unul dintre traseele de transport în comun din municipiu. Se pare că fata a devenit agresivă, a refuzat să prezinte un act de identitate pentru a se întocmi un proces verbal, iar controlorii TCE au solicitat ajutorul poliţiştilor.

Audierea prin videoconferinţă a fostului deputat Sebastian Ghiţă, amânată pentru a treia oară. Au lipsit conexiunea la internet şi interpretul
Audierea prin video conferinţă a fostului deputat Sebastian Ghiţă, care ar fi trebuit să aibă loc joi, la Triibunalu Prahova, a fost amânată pentru a treia oară. Cauza amânării a fost o defecţiune tehnică ce nu a permis conexiunea prin skype.

Sebastian Ghiţă va fi audiat, joi, prin videoconferinţă, la Ploieşti. Autorităţile sârbe au răspuns favorabil solicitării Tribunalului Prahova
După două săptămâni de amânări, Sebastian Ghiţă va fi audiat, joi, la Tribunalul Prahova privind măsura arestării preventivă solicitată de procurorii DNA în dosarul Hidro Prahova. După două săptămâni de amânări, Sebastian Ghiţă va fi audiat, joi, la Tribunalul Prahova privind măsura arestării preventive solicitată de procurorii DNA în dosarul Hidro Prahova.

Cazuri de o violenţă extremă, cu protagonişti elevi, clasate de poliţie. Victimele refuză să depună plângere: „Rezolvă ei între ei“
13 dosare penale cu protagonişti elevi sau care s-au petrecut în mediul şcolar au fost înregistrate la Poliţia Prahova în primele trei luni ale acestui an. Conform statisticilor, cazurile de violenţă în şcoală au scăzut, în comparaţie cu anul trecut, cu 60 la sută la nivelul judeţului, însă poliţiştii atrag atenţia că astfel de fapte ajung greu sau niciodată să fie cunoscute, iar statisticile lunare nu sunt deloc relevante.

Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională de la Prahova
Absolvenţii de clasa a VIII-a înscrişi la Evaluarea Naţională 2017 au trecut miercuri, 22 iunie, prin proba scrisă la Matematică. Adevărul Live prezintă rezolvarea subiectelor, precum şi baremul de punctaj al subiectelor de la Capacitate.

Capacitate 2017. Subiectele la matematică, mai uşoare decât cele de la simulare:  „Alo, mama, iau zece! A fost simplu!”
„Alo, mama, iau zece! A fost simplu!” este reacţia Dariei Guşe, absolventă a clasei a VIII-a în cadrul Colegiului Naţional „N.Grigorescu” din Câmpina, cea care a ieşit prima din examenul de matematică, la doar o oră după ce a primit subiectele.

Capacitate 2017. Subiectele la Matematică la Evaluarea Naţională în Prahova
Absolvenţii claselor a VIII-a susţin miercuri proba la matematică în cadrul Evaluării Naţionale. Reprezentanţii Ministerului Educaţiei avertizează că anul acesta candidaţii vor fi supravegheaţi atât video cât şi audio.

Drumul „aurului roz“ din comuna Gornet până în cofetăriile de lux din Europa: „Dacă nu vindem zmeura azi, o aruncăm“
Zmeura, considerată aurul roz de către cofetari, vândută cu zeci de dolari suta de grame în ţări din Nordul Europei, se vinde în Prahova, la colţ de stradă, cu 5 lei kilogramul. În comuna Gornet, patria zmeurei, aflată la 15 kilometri de Ploieşti, spre finele lunii iunie strada principală se transformă într-o imensă piaţă roşie.

Fostul vicepreşedinte ANAF,  Romeo-Florin Nicolae, achitat de Tribunalul Prahova într-un dosar în care a fost acuzat de trafic de influenţă.
Romeo Florin Nicolae, fostul vicepreşedinte ANAF şi fost director general al Direcţiei Generală Antifraudă Fiscală, trimis în judecată sub control judiciar de procurorii DNA Ploieşti, a fost achitat, luni, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Sentinţa aparţine Tribunalului Prahova şi nu este definitivă.

Turist mort după ce a căzut într-o prăpastie de lânga cabana Caraiman. Jandarmii şi salvamontiştii intervin pentru recuperarea cadavrului
Jandarmii montani şi salvamontiştii din Buşteni intervin, la această oră, pentru recuperarea cadavrului unui turist care a căzut într-o prăpastie din zona Vârfului Caraiman. Alerta a fost dată, luni după-amiază, de un grup de tineri care au zărit un rucsac în pădure, iar cu puţin înainte au auzit strigătele unei persoane.

Mircea Negulescu, fostul procuror din cadrul DNA Ploieşti, urmărit penal pentru cercetare abuzivă
Mircea Negulescu, fostul procuror al structurii DNA din Ploieşti, urmărit penal pentru cercetare abuzivă şi influenţarea declaraţiilor în dosarul în care Vlad Cosma, fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a fost trimis în judecată pentru instigare la evaziune fiscală şi spălarea banilor.