adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Ploiesti

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Ploiesti - Ultimele stiri Adevarul Ploiesti - 22.01.2017

Sute de persoane protestează, duminică, la Ploieşti faţă de proiectul ordonanţei privind graţierea. „Ieşiţi din casă dacă vă pasă!“
Câteva sute de persoane au ieşit, duminică seară, în centrul municipiului Ploieşti pentru a participa la protestul faţă de proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi Codul penal promovate de Ministerul Justiţiei.

Unde se află chilia secretă în care a murit Arsenie Boca: locul nu poate fi vizitat şi nici măcar aşternutul patului nu a fost schimbat de 27 de ani
Despre viaţa tumultuoasă a părintelui Arsenie Boca s-au scris în ultimii ani mii de pagini, mulţi dintre autori valorificând în special legendele care s-au construit în jurul acestei personalităţi a vieţii monahale şi mai puţin aspectele reale, concrete.

Nosy, câinele Husky care îi vindecă pe cei mici de timiditate. Terapia unică în România implementată într-un atelier din Ploieşti
O căţeluşă din rasa Husky siberian, numită Wild Look of Lucky Nose, pe scurt Nosy, este cea mai iubită profesoară a elevilor din Ploieşti care au probleme legate de lectură sau de vorbitul în public.

Percheziţii la persoanele bănuite de furturi de componente de la instalaţiile petroliere
Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 - Blejoi efectuează, vineri, 3 percheziţii la persoane bănuite că ar fi sustras componente de sondă. 3 mandate de aducere vor fi puse în aplicare. Prejudiciul depăşeşte suma de 20.000 de lei.

Replici celebre din filme româneşti. În ce ecranizare a rostit Jean Constantin „Aceste cuvinte ne doare!“
Folosim adesea, în discuţiile de zi cu zi, expresii întimpărite în memoria colectivă, pe care le rostim în mod firesc, cu mândrie, de parcă atunci, pe loc, noi am avut inspiraţia să potrivim cuvintele astfel încât să oferim răspunsul cel mai nimerit partenerului de dialog.

Aproximativ o sută de persoane au protestat, joi, la Ploieşti împotriva amnistiei şi graţierii. Mesajul ploieştenilor către guvernanţii penali: „Să vă fie frică, ţara se ridică!”
Aproape o sută de persoane, au protestat, joi, în Ploieşti în piaţeta din faţa Palatului Administrativ. Mulţi dintre protestatari au venit în centrul oraşului împreună cu copiii lor, pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de intenţia guvernanţilor de a modifica prevederile Condului Penal în favoarea politicienilor corupţi.

Accident în lanţ, joi, pe DN1 în dreptul localităţii Bărcăneşti. Două persoane au fost rănite
Un grav accident s-a petrecut, joi dimineaţă, pe Dn1, în dreptul localităţii Bărcăneşti chair în imediata apropiere a pasajului suprateran de pe autostrada Bucureşti-Ploieşti. În impact au fost implicate patru autoturisme, iar două persoane au fost rănite.

George Ploscaru, românul acuzat că a furat diamantele de la Paris: „Inelul era pentru nevasta lui Leo de la Strehaia. Am vrut să fie soţia mea!”
George Ploscaru, principalul suspect al jafului din bijuteria din Paris de unde au dispărut diamante în valoare de peste 5 milioane  de euro, a făcut declaraţii spectaculoase, joi, la ieşirea din clădirea Curţii de Apel Ploieşti, acolo unde s-a judecat contestaţia la măsura preventivă.

VIDEO O familie s-a mutat în gară: părinţii fac sex în sala de aşteptare, iar copilul lor de 2 ani doarme în ger. Autorităţile dau din umeri
Situaţie dramatică în gara din Câmpina, unde un băieţel în vârstă de doar doi ani este târât de părinţii săi prin viscol, ger şi zăpadă, iar autorităţile stau cu mâna în sân. Mama, o femeie de aproximativ 30 de ani, din Suceava, este însărcinată în luna a doua, iar tatăl, de vârstă apropiată, este extrem de agresiv şi refuză să colaboreze cu cei care vor să le întindă o mână de ajutor.

Tentativă de suicid la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Un elev din primul an de studii s-a înjunghiat cu un briceag
Gest şocant al unui tânăr în vârstă de 20 de ani, elev în primul an de studii, la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina. Tânărul a vrut să-şi pună capăt vieţii, pe fondul unor probleme de familie. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Câmpina, iar starea lui este stabilă.

Cum se poate plăti în natură pensia de întreţinere a copilului după divorţ. Articolul din Codul Civil care deschide portiţa alternativă
Divorţul, cu siguranţă una dintre cele mai mari traume prin care poate trece un copil, mai ales dacă este la o vârstă mică, produce schimbări deopotrivă şi în viaţa adulţilor care trebuie să-şi asume responsabilităţi individuale impuse de lege, dar şi de bunul simţ.

Procurorii DIICOT Ploieşti deţin o avere în camera de corpuri delicte. Diamantul lui Ploscaru, evaluat la 1.8 milioane de euro, cel mai scump dintre bijuteriile furate din Paris
1,8 milioane de euro este suma la care a fost evaluat inelul cu diamante şi pietre preţioase recuperat de procurorii DIICOT Ploieşti de la Geroge Ploscaru, principalul suspect al jafului comis la Paris în data de 30 decembrie. Bijuteria se află în prezent în custodia autorităţilor de la Ploieşti şi urmează să fie înapoiată proprietarului .

Român găsit spânzurat într-o pădure din Germania. „La telefonul lui a răspuns un bărbat care vorbea în germană cu accent albanez“
Cadavrul lui Lucian Muşat, un tânăr de 28 de ani din Prahova, a fost găsit într-o pădure din localitatea germană Gifhorn. Fratele bărbatului se arată convins că nu este vorba despre sinucidere, ci că românul a fost victima unor conaţionali implicaţi în traficul de droguri.

Accident mortal la Cheia, în faţa mănăstirii Suzana. Elicopterul SMURD a intervenit pentru a prelua o victimă cu răni grave
Un tragic accident de circulaţie s-a petrecut, duminică, pe DN1A, în staţiunea prahoveană cheia la Cheia. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două au fost grav rănite după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit de un alt autotuturism.

Diamante în valoare de 5 milioane de euro, furate de un prahovean dintr-o bijuterie din Paris
Patru bijuterii cu diamante în valoare de peste cinci milioane de euro au fost furate, la sfârşitul anului trecut, de un român, dintr-o bijuterie din Paris. Autorul furtului, Geroge Ploscaru, în vârstă de 42 de ani, din Bucureşti, a fost identificat şi prins în urma unor percheziţii efectuate de DIICOT Ploieşti, care au avut loc în Capitală.