adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Pitesti

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Pitesti - Ultimele stiri Adevarul Pitesti - 19.08.2018

Răzvan Theodorescu, Mircea Diaconu, Lucia Hossu-Longin şi Şerban Marinescu, premiaţi cu „Personalitatea Anului Centenar“ la conacul boierilor Goleşti
Sâmbătă, la Muzeul Goleşti, are loc ”Reuniunea Fiilor şi Cetăţenilor Argeşului şi Muscelului”,  eveniment care încheie”Sărbătorile Argeşului şi Muscelului”.

Cum să alegi cel mai bun laptop pentru nevoile tale. „Este necesar să stabiliţi pentru ce anume vreţi să-l folosiţi“
V-aţi hotărât să vă cumpăraţi un laptop, iar ofertele din magazine sunt numeroase şi variate. Un specialist în IT consultat de „Adevărul“ vine cu sfaturi utile legate de criteriile de care trebuie ţinut cont în alegerea unui laptop.

Firma lui Inquieto, afaceristul acuzat că spăla banii mafiei italiene la Piteşti, între reorganizare şi faliment. 150 de familii stau cu sufletul la gură
Vineri expiră termenul până la care administratorul judiciar al SC Daniela Construcţii SRL (firma de la Piteşti a italianului cercetat la Napoli pentru asociere şi participare în scopul comiterii de infracţiuni de tip mafiot) trebuie să prezinte instanţei raportul asupra cauzelor şi împrejurărilor care au dus la apariţia insolvenţei. Familiile care au plătit avansul pentru apartamentele vândute de italian se tem că vor rămâne fără bani.

Topul cocktailurilor cu cel mai mult alcool
În lume există la ora actuală câteva zeci de cocktailuri faimoase şi cu un conţinut foarte mare de alcool, ce pot pune jos şi cei mai înveteraţi băutori. Cocktailurile de mai jos au reţete vechi chiar şi de aproape 100 de ani.

INTERVIU Mike Terrana, bateristul american intrat în Cartea Recordurilor: „Românii ştiu să se bucure de muzică la intensitate maximă“
Unul dintre cei mai apreciaţi baterişti contemporani, inclus în Cartea Recordurilor, Mike Terrana (58 de ani), a concertat pe 11 august în cadrul festivalului Stonebird din comuna Corbi (judeţul Argeş). Mike Terrana are o carieră de peste 40 de ani şi mii de concerte pe tot globul alături de trupe celebre. Mike Terrana a acordat un interviu pentru Adevărul.

FOTO Mii de pelerini, la Mănăstirea Curtea de Argeş, de hramul Adormirii Maicii Domnului. Oamenii stau la rând în faţa moaştelor Sfintei Filofteia
Credincioşi din toată ţara, mulţi veniţi încă de marţi la Curtea de Argeş, au luat parte miercuri, 15 august, la slujba oficiată la Catedrala Arhiepiscopală cu prilejul Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului. Mulţi dintre ei încă mai aşteaptă şi în a doua parte a zilei să se închine la moaştele Sfintei Muceniţe Filofteia, aşezate la intrarea în Paraclisul Mănăstirii Argeşului.

Un copil din Argeş s-a spânzurat în podul casei: i-a fost teamă că părinţii îl vor certa după ce vaca de care avea grijă şi-a rupt piciorul
Un băiat în vârstă de 14 ani dintr-o comunitate argeşeană de romi s-a sinucis marţi seara. Copilul a luat decizia să-şi pună ştreangul de gât după ce vaca pe care o dusese la păscut şi-a rupt piciorul.

Protest mut la Piteşti: „Nu sunt de acord cu acţiunile Jandarmeriei în 10 august“
Intervenţia violentă a Jandarmeriei la protestele care au avut loc vineri, 10 august, în Capitală este condamnată de opinia publică şi la Piteşti, unde, în seara zilei de marţi, 14 august, va avea loc un protest mut.

VIDEO Celebru muzician american filmat cosind iarba unor gospodari din Argeş
Week-endul trecut, celebrul baterist american Mike Terrana a concertat la festivalul Stonebird de la Corbi, alături de trupa The Rock şi Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC. În ziua ce a urmat concertului, Mike Terrana a vizitat comuna Corbi şi chiar a intrat în curtea unor localnici şi le-a cosit o parte din iarbă.

Emoţionanta poveste a eroului de război salvat de sora Regelui Carol al II-lea şi care a ajuns unul dintre cei mai longevivi primari din România
Provenit dintr-o familie extrem de săracă, Ion Vasile a avut o viaţă demnă de un roman. A lucrat ca zilier ani de zile, a luptat în Al Doilea Război Mondial, a fost salvat de sora Regelui Carol al II-lea de la amputarea braţului drept, iar ulterior a ajuns primarul comunei argeşene Coşeşti, pe care a condus-o 30 de ani, fiind unul dintre cei mai longevivi edili din România.

Turişti salvaţi după ce au rămas blocaţi în apropiere de Vârful Moldoveanu. „Erau complet neechipaţi (trening, tenişi, espadrile)”
După ce, în weekend, nouă tineri au rămas blocaţi în Munţii Făgăraş, salvamontiştii argeşeni fac încă o dată apel către turişti explicând că versanţii nu se urcă în trening şi espadrile şi niciodată pe trasee nemarcate.

Mii de fani au cântat alături de primul solist AC/DC în comuna Corbi, la cel mai mare festival rock din mediul rural
Între 10 şi 12 august, în comuna argeşeană Corbi, peste 5.000 de fani din ţară şi de peste hotare au participat la prima ediţie a festivalului rock Stonebird, la care au concertat nume de top din ţară şi străinătate. Vedetele evenimentului au fost Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, şi bateristul american Mike Terrana.

Dave Evans, primul solist AC/DC: „Mi-a plăcut mult acea Românie autentică şi superbă, nestricată de modernitate“
Între 10 şi 12 august, în comuna argeşeană Corbi, aproape de cea mai veche mănăstire rupestră din România, are loc prima ediţie a festivalului Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Aflat în ţara noastră pentru a pregăti concertul, Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC şi vedeta festivalului, a acordat un interviu în exclusivitate pentru „Weekend Adevărul“.

Topul celor mai longevive actriţe de la Hollywood
Într-un top al celor mai longevive actriţe de la Hollywood în viaţă, celebra Olivia de Havilland este pe primul loc. Aflaţi din materialul următor care sunt cele mai longevive actriţe încă în viaţă.

Cinci maşini, implicate într-un accident rutier pe DN 7. Coloanele de maşini pe ambele sensuri se întind pe patru kilometri
Cinci autovehicule au fost implicate sâmbătă-seară într-un accident rutier petrecut pe DN 7 în judeţul Argeş, fără să existe persoane rănite. Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat cu dificultate, formându-se coloane de autovehicule de patru kilometri în ambele sensuri.