adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 06.07.2015

VIDEO Probă rară de politeţe. Un tânăr din Iaşi opreşte maşina în mijlocul traficului şi ajută o bătrână să traverseze
Gestul unui tânăr şofer din Iaşi a ajuns viral pe internet, după ce acesta a oprit maşina personală în faţa unei treceri de pietoni şi a ajutat o femeie în vârstă să traverseze strada.

Baronul Nichita, un nou dosar penal după ce a fost „turnat“ de un fost locotenent. Câte dosare are edilul de Iaşi
Primarul-suspendat al Iaşiului, Gheorghe Nichita, este liber, de la finele săptămânii trecute, să iasă din vila în care stat în arest la domiciliu începând cu luna mai. Nichita este aproape însă de a fi pus sub învinuire într-un nou dosar, după dezvăluirile unuia dintre „locotenenţii“ săi.

Amanta lui Nichita a demisionat de la Primăria Iaşi. „Are temeri profunde privind relele pe care le poate păţi“
Fosta amantă a primarului Gheorghe Nichita, Adina Samson, a demisionat de la Primăria Iaşi începând cu 30 iunie, cererea sa fiind acceptată de actualii şefi ai municipalităţii ieşene.

Linkuri Sponsorizate

Baronul Nichita, lăsat de justiţie să iasă din casă, dar cu interdicţia de a exercita funcţia de primar
Gheorghe Nichita, primarul-suspendat al municipiului Iaşi, poate, începând de joi, să părăsescă vila din Copou în care a fost arestat la domiciliu începând cu 8 mai. Decizia a fost luată ieri, de Curtea de Apel Bucureşti, care a decis înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar în cazul lui Nichita, decizia fiind definitivă.

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Iaşi
Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Absolvenţii claselor a XII-a susţin vineri, 3 iulie, probe scrise la Geografie, Biologie, Chimie şi Fizică. Subiectele vor fi disponibile pe adevarul.ro imediat după ce elevii vor intra în sălile de examinare.

Cum se fabrică o ştire apocaliptică. O informare banală a ANM, transformată de presă în alertă de radiaţii asupra României
Mai multe site-uri de ştiri şi televiziuni din România au transformat o informare dată de Agenţia Naţională a Meteorologiei într-o potenţială catastrofă, prezicând o aşa-zisă alertă radioactivă care ar fi în vigoare în cazul ţării noastre. “Adevărul” demontează informaţiile apocaliptice prezentate de o bună parte a mass-mediei, prezentându-vă şi reacţiile oficiale ale meteorologilor.

Celebrele "Poduri de flori" de la Prut vor fi refăcute. Participanţii vor trece la pas podul feroviar Eiffel
"Podurile de flori" de la Prut au marcat perioada de renaştere naţională de dupa Revoluţia din 1989. Se pare că ele vor fi relansate pe 11 iulie la Ungheni.

Un ieşean a violat şi a filmat patru copii. Justiţia i-a pus sub sechestru o casă dărăpănată şi un palmă de pământ
Tibunalul Iaşi a pus sechestru pe o casă veche de aproape un secol şi pe un teren de 69 de metri pătraţi aparţinând unui bărbat din Iaşi acuzat de pornografie infantilă şi viol după ce a abuzat patru fete cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani.

Ministrul Sănătăţii a vizitat spitalele ieşene care au beneficiat de investiţii din bani publici
Miercuri, 1 iulie 2015, actualul Ministru al Sănătaţii, Nicolae Bănicioiu a vizitat Iaşiul, pentru a constata la faţa locului cum arată cele mai noi investiţii din spitalele ieşene.

Nichita, baronul care a luat bani de la nevastă în urma divorţului. Primarul-inculpat al Iaşiului a încasat un sac de bani după despărţirea din acte de nevastă
Primarul suspendat al Iaşiului, Gheorghe Nichita, cercetat într-un dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) susţine, în declaraţia sa de avere postată pe site-ul Primăriei Iaşi, că ar fi încasat 80.000 de euro de la fosta sa nevastă, în urma divorţului.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Iaşi
Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii claselor a XII-a au susţinut miercuri, 1 iulie, proba scrisă la Istorie. Subiectele de la Bac 2015 Istorie au fost disponibile pe adevarul.ro imediat după ce elevii au intrat în sălile de examinare.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Iaşi
Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii claselor a XII-a vor susţine miercuri, 1 iulie, proba scrisă la Matematică. Subiectele de la Bac 2015 matematică vor fi disponibile pe adevarul.ro imediat după ce elevii vor intra în sălile de examinare. Ulterior, adevarul.ro va prezenta şi rezolvările subiectelor la matematică.

Cum ajungi cu milioanele de euro din conturi blocate în urma unui accident la care nu ai fost de faţă
Omul de afaceri Emil Savin, unul dintre principalii asfaltatori din zona Moldovei, s-a ales cu poprire pe conturi în urma unei solicitări înaintate de o avocată ce reprezintă urmaşii unui bărbat care a decedat într-un accident rutier.

Cu cât se vinde gramul de “fericire” la stradă. O anchetă DIICOT loveşte dur în mafia drogurilor din Moldova
Procurorii DIICOT au efectuat în cursul zilei de astăzi, 23 de percheziţii în judeţele Botoşani, Iaşi şi Suceava într-un dosar de crimă organizată privind comercializarea de droguri şi de produse cu efect psihoactiv.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Iaşi după contestaţii
Rezultatele finale la Evaluarea Naţională 2015 dupa contestaţii vor fi publicate pe 30 iunie pe portalul ministerului Educaţiei, edu.ro, dar şi la avizierele şcolilor.