adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 22.08.2014

Îţi verifici mormântul pe internet. Cum intră cimitirele din Iaşi în era digitală
Debandada în contabilizarea locurilor de veci din cimitirele de pe raza municipiului Iaşi ar urma să fie stopată printr-un proiect al administraţiei.

FOTO Scrisoare scrisă de Relu Fenechiu după gratii, citită în faţa a 1.500 de oameni mobilizaţi la Aeroportul din Iaşi
După opt ani de circ politic şi milioane de euro aruncaţi pe fereastră, la Iaşi a fost inaugurată o pistă nouă pentru avioane printr-o ceremonie de un festivism fără precedent, în care Relu Fenechiu a fost prezentat ca "părintele acestui proiect" şi aplaudat de zeci de oameni.

Ultimul comunicat al lui Romeo Olteanu, prefectul care s-a urcat băut la volan şi a fost implicat într-un accident rutier
Romeo Olteanu, prefectul de Iaşi care s-a urcat băut la volan şi a fost implicat într-un accident rutier, şi-a scris "testamentul".

Linkuri Sponsorizate

Portretul politrucului-traseist fericit. După 18 ani şi patru tentative ratate, noul prefect de Iaşi primeşte cadou o înaltă funcţie administrativă locală
Dan Cârlan, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici din istoria postdecembristă a Moldovei, recunoscut pentru că a pierdut mai toate bătăliile electorale importante în care s-a înscris de-a lungul anilor, dar şi pentru abilităţile de a se „lipi” de toate guvernările, schimbându-şi uşor culoarea politică, ca să obţină o funcţie publică, a fost numit prefect al Iaşiului.

Dosar uriaş de înşelăciune la Iaşi. 10.000 de pacienţi şi 35 de medici audiaţi pentru suspiciuni de fraudă cu fonduri publice
Cea mai complexă anchetă din istoria Iaşiului se desfăşoară cu discreţie încă din 2012. Mai mulţi medici şi angajaţi ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate sunt suspectaţi de o fraudă de peste 1 milion de euro.

Autostrada Iaşi - Târgu Mureş, scoasă din nou de la naftalină. Costuri ameţitoare pentru refacerea studiilor de fezabilitate
Proiectul primei autostrăzi din Moldova, aflat în dezbatere de peste zece ani la nivel guvernamental, a fost pus din nou pe tapet de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

PNL şi PSD, în concurs de inaugurări la Iaşi. Candidaţii la prezidenţiale, „ataşaţi” de aeroport şi gazoduct, investiţii capitale pentru Moldova
Noua pista a Aeroportului Internaţional Iaşi şi gazoductul Iaşi-Ungheni, cele mai importante proiecte de infrastructură realizate în Moldova în ultimii ani, vor fi inaugurate până la sfârşitul lunii august, în cadrul unor ceremonii fastuoase. Pista este asumată de PNL, iar gazoductul de către PSD.

Cătălin Predoiu promite "îndepărtări" urgente în filiala PDL Iaşi pentru non-combatul probat în scandalul teilor
Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PDL, a lansat astăzi, 18 august, un mesaj de o duritate fără precedent adresat colegilor din filiala PDL Iaşi care au refuzat să voteze "pentru" replantarea teilor pe bulevardul central al Iaşiului.

VIDEO Bacalaureat de toamnă 2014 IAŞI Lecţia video la proba orală de Limba Română
Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2014 începe astăzi, 18 august, cu proba de verificare a competenţelor de comunicare în Limba Română.

Inaugurarea unui pasaj subteran din Iaşi, amânată "pe şest" de Primărie
Una dintre cele mai importante investiţii din Iaşi, realizată pe bani europeni, se derulează în stil tipic românesc. Deşi panglica ar fi trebuit tăiată încă de acum un an, constructorul care se ocupă de pasajul subteran “Mihai Eminescu” a anunţat la finele săptămânii trecute că lucrările nu sunt finalizate, amânând astfel inaugurarea pentru a patra oară.

Ieşenii le-au venit de hac escrocilor. Trei tentative de înşelăciune prin metoda „Accidentul”, dejucate în ultimele zile
Trei persoane care au fost apelate de escroci şi li s-au cerut bani pentru motive inventate au dejucat planurile infractorilor şi au anunţat poliţiştii.

INTERVIU Oltiţa Cîntec, critic de teatru: „Sunt invidiată că văd multe spectacole bune. Da, dar văd şi multe proaste“
Criticul de teatru Oltiţa Cîntec (45 de ani) ne vorbeşte despre provocările meseriei pe care a ales să o practice, despre evoluţia teatrului românesc, despre încăpăţânarea, luciditatea, dar şi despre sensibilitatea care au făcut din ea un critic care nu iartă nimic.

FOTO VIDEO Minune la Iaşi. Noua pistă a Aeroportului a fost terminată cu 10 luni mai devreme de termenul limită
Unul dintre cele mai importante proiecte de investiţii derulat la Iaşi, în valoare de 56,7 milioane de euro, avea termen de finalizare iunie 2015, dar autorităţile judeţene au anunţat că îl vor inaugura pe 21 august 2014.

Maşina patronului unei pensiuni din Iaşi, incendiată pe timp de noapte de un angajat. Făptaşul: "Nu regret nimic"
Un bărbat din Iaşi a incendiat maşina familiei care deţine Pensiunea Garofiţa, supărat că nu şi-ar fi primit salariul. Agresorul a fost trimis în judecată de procurori şi a recunoscut comiterea fapte. El a spus că nu regretă nimic.

Părinţii unui bebeluş internat la un spital din Iaşi au aflat abia după cinci zile că le-a murit copilul
Anchetă internă la Spitalul “Sfânta Maria” din Iaşi după ce reprezentanţii unităţii spitaliceşti au anunţat abia după cinci zile părinţii unui bebeluş că acesta a murit.