adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 20.09.2014

„Ordonanţa de urgenţă a poporului”, o campanie de scrisori deschise adresate lui Ponta, lansată de o tânără din Iaşi
O femeie din Iaşi, Andreea Ignat, a formulat o nouă scrisoare deschisă dură adresată premierului Victor Ponta, în care-i face inventarul gafelor şi-l invită să renunţe la candidatura pentru preşedinţie. În acelaşi timp, lansează campania intitulată "ordonanţa de urgenţă a poporului".

FOTO Udrea, în campanie electorală la Iaşi. S-a jucat cu o minge de volei şi a urcat la volanul unei combine agricole
Elena Udrea s-a aflat astăzi, 19 septembrie, în comuna ieşeană Miroslava, unde a participat la un eveniment electoral organizat de Dan Niţă, primarul PDL al localităţii.

After school ca-n poveşti ţinut închis dintr-un motiv caragialesc: primarul a desfiinţat consiliul local
Un centru ultramodern pentru învăţământ construit într-o comună cu 3.000 de locuitori din Iaşi nu poate fi folosit de către elevi din cauză că primarul a desfiinţat consiliul local.

Linkuri Sponsorizate

Singurul român angajat la Metropolitan Opera din New York vine la Iaşi să dirijeze Lucia de Lammermoor, spectacolul lui Andrei Şerban
Lucia de Lammermoor, spectacol în regia lui Andrei Şerban, dă startul reprezentaţiilor din noua stagiune a Operei Naţionale Române din Iaşi.

VIDEO Profesoara de matematică ce a înfiinţat la Iaşi primul centru de meditaţii cu acte-n regulă
O tânără profesoară a deschis la Iaşi primul centru de meditaţii la matematică la care părinţii elevilor primesc bonuri fiscale în schimbul şedinţelor de instruire.

Medicul estetician care a desfigurat o studentă din Iaşi a intrat în vizorul Colegiului Medicilor
Colegiul Medicilor din Iaşi va ancheta modul în care medicul estetician Radu Budurcă a realizat trei operaţii estetice prin care a urâţit o studentă din Iaşi, după ce “Adevărul” a prezentat cazul în ediţia de ieri.

Anchetatori de la Bucureşti trimişi la maternitatea groazei din Iaşi: "Nu va exista toleranţă faţă de nereguli"
O comisie de anchetă guvernamentală condusă de ministrul secretar de stat Dorel Săndesc se află astăzi, 16 septembrie, la Iaşi pentru cazul bebeluşului mort la Maternitatea "Elena Doamna" după ce medicii de gardă au dispărut o noapte din spital.

A murit Alex Savitescu, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Iaşi
Jurnalistul Alex Savitescu, unul dintre cei mai apreciaţi realizatori de emisiuni radio din Iaşi, a murit astăzi, 16 septembrie, la vârsta de 36 de ani.

O studentă poate rămâne cu nasul în palmă după trei operaţii estetice ratate pentru care a plătit 2.000 de euro
O tânără de 26 de ani din Iaşi a vrut să îşi înfrumuseţeze nasul, dar susţine că a fost operată greşit de trei ori de către un medic estetician, după ce l-ar mai fi plătit şi cu 2.000 de euro

Femeie omorâtă de fostul concubin. La crimă au asistat trei copii, iar bărbatul a încercat ulterior să se sinucidă
O femeie de 28 de ani din comuna Moreni, judeţul Iaşi, a fost înjunghiată mortal de fostul său concubin, care a încercat apoi să se sinucidă, la crimă asistând şi cele trei fete ale victimei, cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani, care au fost preluate de Protecţia Copilului.

FOTO Evenimentul cultural care a scos în stradă la Iaşi mai mulţi oameni decât slujba religioasă de Sfânta Parascheva
Un spectacol în aer liber prilejuit de deschiderea stagiunii 2014-2015 a Operei Naţionale Române Iaşi a scos în stradă la Iaşi un număr istoric de spectatori.

Mărturii din maternitatea groazei: "În loc să mă dea cu un pic de iod, a aruncat o găletuşă. Mi-a ars toată zona inghinală"
Un caz de neglijenţă medicală crasă reclamat la Maternitatea „Elena Doamna“ din Iaşi a şocat opinia publică din România la sfârşitul săptămânii trecute, după ce o gravidă în luna a IX-a reclamat că a fost abandonată în spital de medici, iar bebeluşul s-a născut mort. Istoria recentă arată şi că incompentenţa este normalitate în a doua cea mai mare maternitate din Moldova.

„Domnul criză“, senatorul de Iaşi care a învins falimentul cu adeverinţe false pentru credite de 435.000 de euro
Parlamentarul PPDD Ionel Agrigoroaei, care şi-a făcut un renume din faptul că a învins falimentul de trei ori, a fost trimis în judecată alături de soţie, de frate şi de cumnată, pentru fals şi înşelăciune.

INTERVIU Daniela Niţu, psihoterapeut: „Dezechilibrele economice, religioase şi morale împing individul spre sinucidere“
Daniela Niţu (41 ani), psihoterapeut, specializată în terapii scurte şi consultanţă orientată pe resurse şi soluţii, vorbeşte despre depresie şi despre cât de important este sprijinul unui specialist în cazul persoanelor care prezintă tendinţe suicidare.

Senatorul de Iaşi Ionel Agrigoroaei şi mai mulţi membri ai familiei sale, trimişi în judecată pentru fals şi înşelăciune
Senatorul PPDD de Iaşi Ionel Agrigoroaei a fost trimis în judecată astăzi, 12 septembrie, de către magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.