adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Iasi

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 04.12.2016

Urmaşul baronului Nichita înglodează Iaşiul în datorii. Transport public cu bani de împrumut în Capitala Moldovei
Ieşenii vor fi îndatoraţi pentru următorii 15 ani pentru un nou împrumut, chiar dacă încă plătesc rate de pe urma creditului Dexia, accesat de Gheorghe Nichita pentru a asfalta străzi. Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pune la dispoziţie 15 milioane de euro pentru achiziţia de autobuze noi.

Lacrimi şi tristeţe la jumătate de an de la prăbuşirea elicopterului SMURD în Republica Moldova. Cei patru eroi au fost decoraţi de preşedintele Nicolae Timofti
Familia UPU-SMURD Iaşi marchează vineri, 2 decembrie, împlinirea a şase luni de la producerea accidentului aviatic din Republica Moldova, în urma căruia şi-a pierdut viaţa întreg echipajul care se afla la bordul elicopterului EC135, cu număr de înmatriculare 347.

Mesajul primit pe e-mail care „a curăţat“ de bani clienţii români. Zeci de mii de euro furaţi printr-o metodă complexă
54 de români au fost înşelaţi de o reţea de escroci care postau anunţuri ci maşini fictive pe site-urile de specializate după care momeau victimele să le trimită bani prin intermediul serviciilor de transfer monetar. Vă prezentăm textele folosite de membrii reţelei.

Ciudăţenii sexuale din lumea animalelor. Ce animal are un penis cu patru capete şi cât durează orgasmul la porci
Doar câteva animale din lume se împerechează faţă în faţă, aşa cum face omul. Vă prezentăm câteva ciudăţenii sexuale din lumea animalelor.

O companie nemţească de renume angajează masiv la Iaşi. Câte locuri de muncă vor fi create în Capitala Moldovei
Gigantul Continental Automotive îşi va extinde operaţiunile de la laşi, după ce a achiziţionat un teren de 1,2 hectare în vecinătatea sediului principal din capitala Moldovei. Acesta ar fi al patrulea punct de lucru din municipiu şi ar urma să găzduiască alţi 800 de angajaţi, pe lângă cei peste 1.400 care deja activează în cadrul companiei.

„Iaşi, capitala care uneşte!”. Programul de 1 Decembrie din inima Moldovei
Iaşiul sărbătoreşte Ziua Naţională a României printr-o serie de evenimente organizate în centrul oraşului. Toate manifestările sunt organizate sub sloganul „Iaşi, capitala care uneşte!”.

Deschiderea cărţii - „inovaţie liturgică gravă“. „Este contrară regulilor stabilite de Biserică pentru săvârşirea cultului“
Credincioşii care aleargă către practica numită „deschiderea cărţii” şi preoţii care o practică se află în păcat, după cum spun unele feţe bisericeşti.

Efectele şpăgilor la plic de la UMF Iaşi. Universitatea a fost retrogradată în clasamentul încrederii studenţilor
Universitatea ieşeană a fost depunctată de Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior, de la calificativul „încredere ridicată“, cât avea anterior, la „încredere“. Principalul motiv este scandalul admiterii studenţilor străini de anul trecut.

Cum se îngroapă milioane de euro în găurile unei singure străzi. Metoda „contestaţii fără număr“
Peste şapte milioane de euro s-au pierdut în găurile din asfaltul unei importante artere rutiere din Iaşi, în timp ce marii asfaltatori se „răfuiesc” în contestaţii pentru a pune mâna pe contractul gras de la Primărie. De partea cealaltă, ieşenii continuă să îşi rupă maşinile de ani de zile pe străzi „tip şvaiţer” pentru a ajunge din centrul oraşului spre zona industrială.

Ţeapa anului în industria vânzărilor de automobile din România. Metoda prin care zeci de cumpărători au fost furaţi
Zeci de români şi-au pierdut banii pentru maşină după ce au fost păcăliţi de o reţea specializată în înşelăciune şi infracţiuni informatice. Escrocii postau anunţuri pe site-urile specializate şi convingeau victimele să pună bani în conturile unor firme de transfer monetar.

Transplantul prin telepatie: cazul ciudat al unei paciente care a fost invitată să vorbească despre un rinichi pe care nu l-a primit
O femeie care aşteaptă de 13 ani să primească un rinichi sănătos prin transplant a primit o invitaţie la Congresul Naţional al Pacienţilor Transplantaţi, să povestească cum se simte cu un rinichi nou.

Crima care a şocat România: închisoare pe viaţă pentru asasinul unui copil de 10 ani care a fugit in Germania
Judecătorii ieşeni au decis marţi, 29 noiembrie, să condamne la închisoare pe viaţă un bărbat acuzat de omor calificat care a ucis cu sânge rece un copil de 10 ani. Ulterior crimei, asasinul a fugit din ţară.

Bodega Fiscului. Cât costă un litru de vin de calitate confiscat de la evazionişti. 300 de tone sunt scoase la vânzare
Finanţiştii ieşeni scot la vânzare bunuri mai puţin obişnuite confiscate de la rău platnici. Luna viitoare vor fi scoase la mezat 300 de tone de vin la jumătate de preţ de la doi producători care au podgorii pe dealurile Copoului şi datorează împreună la bugetul de stat circa 6,2 milioane lei.

Bebeluş din Vaslui internat de urgenţă la spital cu fractură craniană. Ar fi căzut dintr-un leagăn improvizat
Copilaşul din Vaslui care a fost internat în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie se află în afara oricărui pericol.

Averea strânsă la seif de o grefieră implicată în traficul de droguri. „Nu vorbi prin telefon că bârâie”
O grefieră de la Judecătoria Iaşi a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare după ce a recunoscut că a fost implicată într-un dosar de trafic de droguri în care cap de afiş a fost nepotul ei. Grefiera l-ar fi ajutat să îşi strângă banii câştigaţi din infracţiuni.