adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 01.09.2014

Cât câştigă „regele mall-urilor”, Iulian Dascălu, din afacerea secretă de la Cluj
Omul de afaceri Iulian Dascălu, cunoscut ca „regelui mall-urilor” din România, dă, astăzi, în folosinţă prima clădire de birouri din cartierul clujean din zona rezidenţială Gheorgheni, ridicată în baza unui contract de asociere în participaţiune cu Consiliul Judeţean, act ţinut la secret atât de investitor, cât şi de instituţia publică.

O treime din candidaţi au promovat Bacalaureatul la Iaşi în sesiunea de toamnă. Trei absolvenţi eliminaţi
Rezultatatele sesiunii din toamnă a examenului de bacalaureat sunt mai bune decât cele din toamna anului trecut, anunţă reprezentanţii IŞJ Iaşi.

Mihai Răzvan Ungureanu, la întâlnirea ACL de la Iaşi: "E timpul ca Moldova să arate PSD că vremea minciunii a trecut"
150 de parlamentari PNL şi PDL se întâlnesc astăzi, 31 august, la Iaşi la o şedinţă convocată de liderii Alianţei Creştin Liberale înainte de începerea noii sesiuni parlamentare.

Linkuri Sponsorizate

FOTO Accident rutier grav la intrarea în Iaşi. Şoferul unui Audi a intrat pe contrasens şi a lovit un TIR
Un accident rutier serios a avut loc astăzi, 30 august, la intrarea în municipiul Iaşi dinspre Vaslui. Şoferul unui autoturism Audi a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un TIR.

Poate fi Asociaţia iArt Europa  o soluţie pentru ieşirea din sărăcie a unor artişti plastici? Pictorul Dan Cumpătă a încercat să ofere un răspuns prin lansarea la Iaşi a sediului asociaţiei
Interviuri personalizate pentru cei care se înscriu în program, conferinţe cu personalităţi din artă şi din domeniul business, atât din ţară, cât şi din străinătate, expoziţii personale la nivel naţional şi internaţional sunt doar câteva soluţii pe care Asociaţia iArt Europa le oferă artiştilor în căutare de promovare.

150 de parlamentari ai Alianţei Creştin Liberale, convocaţi la Iaşi. Se discută strategia pentru sesiunea parlamentară
Liderii ACL i-au convocat la Iaşi pe parlamentarii care fac parte din gruparea politică. Întâlnirea are loc duminică, 31 august.

Primarul de Bârlad calcă în picioare presa potrivnică. A jignit o ziaristă spunând că meseria ei este pe şoseaua de centură şi a boicotat propria conferinţă
Primarul municipiul Bârlad, ajuns celebru la nivel naţional după ce a declarat recent că ar împuşca un jurnalist, a recidivat joi, 28 august, bruscând o ziaristă şi spunând că meseria acesteia ar fi pe “stradă sau pe şoseaua de centură”.

Un tren care circula pe ruta Dorohoi - Iaşi a luat foc. Călătorii au fost evacuaţi
Trenul personal Dorohoi - Iaşi, operat de un investitor privat, pe un sector de cale ferată concesionată, a luat foc în dimineaţa zilei de 29 august.

Şosea de centură inutilă, construită cu o avere. La doi ani după inaugurare, TIR-urile continuă să circule prin oraş
Şoseaua de centură a municipiului Iaşi, dată în folosinţă în august 2012, este folosită sporadic, mai mult de şoferi dornici de o aventură în afara oraşului. TIR-urile nu sunt obligate s-o folosească deoarece autorităţile n-au reuşit să rezolve o probleme elementară.

Marius Lăcătuş, contract reziliat cu CSMS Iaşi din cauza rezultatelor slabe
Marius Lăcătuş nu mai antrenorul echipei de fotbal CSMS Iaşi. Anunţul a fost făcut astăzi, 28 august şi are legătură cu rezultatele slabe înregistrate în debutul campionatului.

Celebrul pictor de origine ieşeană Dan Cumpătă participă la lansarea la Iaşi a sediului iArt Europa
iArt-Europa, una dintre cele mai importante asociaţii internaţionale ale artiştilor plastici din domeniile pictură, grafică, sculptură, fotografie, artă electronică, îşi inaugurează sediul la Iaşi.

12 percheziţii efectuate în judeţul Iaşi de ofiţerii de la Investigarea Fraudelor. Prejudiciu uriaş din evaziune fiscală
Zeci de lucrători din structurile Poliţiei au fost mobilizaţi astăzi, 28 august, în trei comune din judeţul Iaşi pentru a percheziţiona sedii ale unor firme suspectate de evaziune fiscală.

Monica Macovei, în campanie electorală la Iaşi: „Am donat astăzi trei tei“. Şefii PSD condamnă în termeni duri acţiunea
Monica Macovei, europarlamentar PDL şi candidat independent la alegerile prezidenţiale, a atacat astăzi, 27 august, conducerea Primăriei Iaşi printr-un gest simbolic făcut în faţa Palatului Culturii.

Relu Fenechiu, coleg de celulă cu un tânăr condamnat pentru pedofilie
Un tânăr de 26 de ani, condamnat pentru pedofilie şi care a recunoscut în faţa anchetatorilor că este homosexual, ar fi fost mutat recent în celulă cu Relu Fenechiu.

Femeie dată în urmărire generală naţională, după ce a asistat pasiv la moartea propriului fiu, în vârstă de 5 ani
Poliţia Iaşi a dat în urmărire generală o femeie de 35 de ani, condamnată la 5 ani de închisoare cu executare şi care se sustrage de la a executa pedeapsa.