adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Iasi

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 26.05.2016

Un candidat la Primăria Iaşi, câştigător al unei tombole electorale organizată de un contracandidat. „Poate chiar am nevoie de un telefon nou”
Situaţia ilară la Iaşi: numele unuia dintre candidaţii înscrişi la alegerile locale pentru funcţia de primar figurează pe lista cîştigătorilor unei tombole organizate de un contracandidat. Candidatul spune nu ştie cum a ajuns câştigător întrucât, spune el, nu s-a înscris la concurs.

Ce a păţit un poliţist din Iaşi care a bătut şi înjurat două fete de 11 şi 12 ani pe care le-a prins la furat
Agentul a intervenit după ce a fost sesizat că două minore, cunoscute în rândul autorităţilor ca fiind hoaţe din buzunare, au comis o nouă faptă. Fiind sub 14 ani, cele două copile nu pot fi trase la răspundere penală, însă poliţistul a decis să aplice propria pedeapsă celor două.

Mărturie din iadul infecţiilor spitaliceşti. Cum a păcălit moartea o tânără infectată cu stafilococul auriu într-un spital din Iaşi
Cinci zile petrecute în Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. dr. George Georgescu” din Iaşi i-au schimbat definitiv viaţa unei tinere din judeţul Vrancea. Ana-Maria Strat susţine că a contractat aici trei bacterii periculoase - stafilococul auriu, stafilococul pioceanic şi bacteria klebsiella – care i-au distrus piciorul drept.

Fostul şofer personal al baronului Nichita, bugetarul de lux Chişcă, nu mai este mulţumit doar cu viaţa din România şi vrea să plece în străinătate
Eugen Chişcă, fost şofer personal al baronului Gheorghe Nichita, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, a formulat o solicitare prin care cere să îi fie permis să plece din România.

Pedeapsa unei moldovence pentru soţul venit beat acasă: un cuţit în burtă. Ce ultimatum dăduse nevasta supărată
Un bărbat de lângă Iaşi a fost înjunghiat pentru a doua oară de soţie întrucât a venit beat acasă. Femeia a mai încercat să-şi convingă soţul să se lase de băut, în urmă cu câteva luni, când a folosit acelaşi „leac”.

VIDEO Fântâna groazei după o ploaie torenţială la Iaşi. Imagini înfricoşătoare în plin centrul oraşului
O furtună de câteva zeci de minute abătută asupra oraşului Iaşi în după-amiaza zilei de 24 mai le-a oferit locuitorilor oraşului imagini înfricoşătoare.

Cartelul sexului de la Roma, deţinut de români: răfuieli cu pistoale şi bâte, sute de mii de euro câştigaţi din prostituţie
Aproape 50 de tinere din Iaşi, multe dintre ele minore, sunt părţi vătămate în două dosare de trafic de carne vie instrumentate de DIICOT. Ele au povestit procurorilor cum au ajuns să se prostitueze la Roma şi cum au obţinut sute de mii de euro pentru proxeneţi.

Primăria Iaşi cumpără WC-uri la preţ de garsoniere. Toaletele de 30.000 de euro se spală singure după utilizare
Municipalitatea ieşeană intenţionează să cumpere cinci toalete ecologice prevăzute cu şapte sisteme moderne de întreţinere a cabinelor. Preţul unei singure toalete ajunge la aproximativ 30.000 de euro.

Scandal între PNL şi PSD din cauza unui ziar de campanie
100.000 de exemplare ale unui ziar de campanie au fost obiectul unui adevărat scandal între principalele partide politice din municipiul Iaşi.

Top 10 bancuri despre infidelitate. Ce îi spune nevasta soţului după ce află că a fost înşelată
Neînţelegerilor conjugale sau situaţiile în care unul dintre soţi a călcat pe bec în căsnicie sunt motive care au dus la apariţia a nenumărate bancuri.

De ce vinul roşu consumat cu măsură poate fi o minune pentru sănătate: „Cantitatea de peste un litru e nocivă“
Deşi consumul de alcool nu este în genere recomandat de medici, aceştia spun că vinul roşu, consumat cu măsură şi de persoanele care nu au contraindicaţii în acest sens, poate fi folositor pentru sănătate.

Operaţie pe cord fără bisturiu realizată  în premieră naţională la Iaşi. Cum a fost rezolvat cazul unui pacient cu anevrism
O echipă de medici de la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” din Iaşi a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie pe cord fără bisturiu, în cazul unui pacient diagnosticat cu anevrism de aortă toracică rupt, cu potenţial letal.

Condamnat să trăiască cu doar 17% din plămâni. Statul român nu se arată interesat să trateze un pacient diagnosticat cu o boală gravă acum 5 ani
Ieşeanul care are nevoie urgentă de transplant de plămâni nu ştie încă dacă procedura medicală îi va fi decontată de statul român. Mugurel Amariţei nu a primit niciun răspuns de la Ministerul Sănătăţii cu privire la decontarea transplantului într-o clinică din străinătate prin intermediul formularului E112.

Maşinile de lux ale interlopilor. Cu ce bolizi se afişează cei mai de temut infractori ai României
Maşinile de zeci sau chiar de sute de mii de euro sunt un motiv pentru cei mai cunoscuţi interlopi din România de a se făli cu avuţiile pe care le-au strâns.

Acuzaţii de discriminare la o şcoală din Iaşi: elevii romi, puşi separat de cei români. Cazul a ajuns la CNCD
O şcoală din municipiul Iaşi a fost reclamată la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) fiind acuzată de segregare pe criterii etnice a elevilor romi. Reprezentanţii şcolii, dar şi cei cei ai inspectoratului, neagă acuzaţiile.