adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 31.10.2014

Profilul politico-psihologic al lui Victor Ponta: un melanj de dibăcie politică şi ipocrizie umană
Comportamentul politic din această campanie electorală a lui Victor Ponta este catalogat de specialiştii consultaţi de “Adevărul” ca fiind unul rezervat, acesta pitindu-se sub procentul pe care aparatul PSD este dispus să i-l aducă la alegerile prezidenţiale.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Iaşi
Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judeţean (BEJ) Iaşi, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Iaşi. Ies sau nu ies ieşenii la vot?
Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 va fi anunţată de către Biroul Electoral Central (BEC) pe tot parcursul zilei de duminică, începând cu ora 11.30 şi terminând cu ora 22.30. adevarul.ro vă va ţine la curent cu statisticile privind prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 în judeţul Iaşi.

Linkuri Sponsorizate

UPDATE Incendiu de proporţii la Ateneul Tătăraşi din Iaşi. Pompierii intervin cu trei autospeciale
Un incendiu puternic a izbucnit în după-amiaza zilei de joi, 30 octombrie la Ateneul Tătăraşi din Iaşi, pompierii urmând să afle cauzele care au dus la apariţia sa.

Copile răpite şi obligate să-şi vândă trupurile pe bani. Procurorii de la Crimă Organizată au destructurat reţeaua
Trei persoane au fost arestate la Iaşi sub acuzaţia de trafic de minori după ce ar fi obligat mai multe tinere, mare parte minore, să se prostitueze.

Cruciada Bisericii împotriva sărbătorii Halloween: „E îngrijorător că aceste manifestări groteşti, cu înclinaţie spre malefic, îi vizează pe copii”
Un comunicat public prin care Episcopiile Catolice din Oradea şi Iaşi desfiinţează sărbătoarea Halloween-ului este susţinut ferm şi de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Concubinajul politico-religios de la Iaşi. Preoţii care au spălat în campanie păcatele baronilor din politică: „Muncim ca domnul primar să iasă cu majoritate“
Iaşiul este fără îndoială unul dintre oraşele în care legătura dintre Biserică şi politicieni este foarte strânsă. De-a lungul anilor, sub paravanul deciziilor administrative, baronii au finanţat lăcaşurile de cult prin hotărâri controversate.

Emilian Eva, procurorul care l-a înfundat pe Dan Voiculescu, sancţionat pentru abateri grave de Consiliul Superior al Magistraturii
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis astăzi, 29 octombrie, sancţionarea fostului procuror Emilian Eva pentru abateri disciplinare grave.

Când politica privea şi binele poporului. Cum au îndreptat regii nemţi România dinspre medieval spre modernitate
Regalitatea a fost impusă în spaţiul românesc acum aproape 150 de ani, printr-un gest curajos şi vizionar al celor mai influenţi oameni politici autohtoni. Casa de Hohenzollern-Sigmaringen a accepat provocarea de a conduce un teritoriu aflat într-un stadiu de subdezvoltare atroce.

VIDEO Florin Salam, marionetă pentru mafia din Italia. Mafioţii s-au îmbogăţit culegând valută de pe fruntea sa
Un fost boxer de performanţă din Iaşi a stăpânit oraşul Torino după ce şi-a înfiinţat un clan de tip mafiot. Anchetatorii italieni spun că membrii grupării îşi mascau taxele de protecţie primite cu ajutorul maneliştilor români, pe care îi invitau să cânte la petrecerile lor.

Festivalul Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo face în 2014 legătura între unele dintre cele mai faimoase poduri din lume
Ediţia din 2014 a Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo, cea de a IX-a, se va desfăşura sub tema "BRIDGES".

Showroom Jaguar deschis la Iaşi. Cel mai nou model al producătorului britanic costă minim 70.000 de euro
Investiţia de la Iaşi a fost făcută de către administratorii dealerului Casa Auto Tester şi este al şaptelea showroom din România în care sunt expuse spre vânzare modele ale celor două mărci de lux.

Stăpânii politici ai Iaşiului. Ascensiunea şi apogeul lui Gheorghe Nichita şi Relu Fenechiu, baronii care au controlat judeţul transpartinic în ultimii 10 ani
Până la condamnarea lui Relu Fenechiu la închisoare, şeful PNL Iaşi şi Gheorghe Nichita, liderul PSD Iaşi, au format un tandem de succes în împărţirea transpartinică a banilor publici. Cei doi au ajuns stăpânii politici ai Iaşiului pornind de jos, din mahalele Dorohoiului şi din Dărmăneşti, un mic oraş din Bacău.

FOTO VIDEO Clanul mafiot din Iaşi care a terorizat Torino după regulile Cosa Nostra: jurământ de sânge, tatuaje unice pe corp, legea Omerta
Cotidienele Corriere dela Sera şi La Repubblica au publicat detalii incredibile dintr-o anchetă instrumentată de autorităţile italiene împotriva unul clan de tip mafiot condus din puşcărie de un fost boxer din România. Potrivit mărturiilor anchetatorilor, gruparea mafiotă “Brigada”, care a dominat oraşul Torino timp de mai mulţi ani, ar fi colaborat cu clanul Corduneanu de la Iaşi.

Ce este în stare românul să facă în faţa judecătorilor. Un ieşean acuză că Băsescu l-a lăsat impotent şi CIA l-a făcut cu forţa spion
Un dosar cu acuzaţii hilare a fost înregistrat zilele trecute pe rolul Judecătoriei Iaşi. Un bărbat a formulat o serie de acuzaţii împotriva preşedintelui Traian Băsescu, dar şi împotriva CIA, despre care spune că ar controla serviciul unic de urgenţă 112.