adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 25.01.2015

UPDATE Ludovic Orban s-a răsturnat cu maşina într-o localitate din Iaşi. Poliţiştii au ajuns la faţa locului fără alcooltest
Un accident rutier avut loc sâmbătă, 24 ianuarie, pe raza localităţii ieşene Sârca. Surse medicale au precizat pentru „Adevărul” că o maşină în care se afla liderul PNL Ludovic Orban s-a răsturnat, politicianul fiind cel care a sunat la 112.

Cele mai amuzante nume de localităţi din România: Cum şi-au primit numele satele Budăi şi Sculeni din judeţul Iaşi
Cele mai amuzante nume de localităţi din România. Mai multe localităţi din judeţul Iaşi au denumiri care stârnesc amuzamentul celor originari din alte zone. Printre cele mai excentrice nume de sate din judeţ se numără cel al localităţii Cioca Boca.

Preşedintele CJ Iaşi i-a cerut lui Ponta, în discursul dedicat Unirii Principatelor, să sprijine realizarea unei autostrăzi care să lege Moldova de restul ţării
Liderul PNL Cristian Adomniţei, preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, a cerut în discursul rostit pe scena din Piaţa Unirii din Iaşi, cu ocazia celebrării Unirii Principatelor, ca Guvernul să sprijine realizarea unei autostrăzi care să lege Moldova de restul ţării.

Linkuri Sponsorizate

Iohannis vs Ponta. Ce discursuri au avut cei doi lideri la Iaşi, la ceremonia organizată cu ocazia Unirii Principatelor
Preşedintele României, Klaus Iohannis a vorbit la Iaşi, cu ocazia manifestărilor dedicate Unirii Principatelor, despre responsabilitatea în politică şi în societate, dar şi despre importanţa solidarizării românilor cu moldovenii de peste Prut. La rândul său, premierul Victor Ponta  a vorbit de aproximativ 1 minut, menţionând despre datoriile pe care Capitala şi restul ţării le au faţă de Iaşi.

Cutremur în Vrancea. Seism puternic, cu magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter, resimţit în mai multe judeţe din Moldova în dimineaţa zilei de 24 ianuarie
Un cutremur cu magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter s-a produs în dimineaţa zilei de 24 ianuarie, la ora 9.55, în zona seismică Vrancea. Cutremurul a fost resimţit puternic la Iaşi.

Bazine de înot în Iaşi: unde sunt piscine acoperite şi care sunt preţurile, condiţiile şi facilităţile oferite clienţilor
Bazine de înot în Iaşi. Piscinile acoperite deschise în Iaşi sunt investiţii private şi oferă condiţii moderne de relaxare, precum şi de tonifiere musculară.

FOTO VIDEO Iohannis a dansat Hora Unirii la Iaşi după un discurs în care a îndemnat la unitate şi responsabilitate. Ponta, huiduit de un mic grup de ieşeni
Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta se află la Iaşi, acolo unde, în cursul zilei de sâmbătă, 24 ianuarie, participă la manifestările organizate cu ocazia Unirii Principatelor Române.

Portretul şpăgarului în tinereţe. Tudor Chiuariu, „un tânăr mafiot obraznic“, băgat în politică pe uşa din dos ca să-l apere de Justiţie pe stăpânul Fenechiu
Pe 5 aprilie 2007, Tudor Chiuariu, un membru PNL de 30 de ani cvasi-necunoscut, a fost numit ministru al Justiţiei prin decizia primului ministru Călin Popescu Tăriceanu. La aproape 8 ani distanţă, Chiuariu se află sub control judiciar, suspectat de o şpagă de 3 milioane de euro.

Prima şedinţă a şefilor PNL după alegerea Alinei Gorghiu. Liberalii discută la Iaşi excluderea lui Chiuariu din partid
Conducerea PNL a programat astăzi, 23 ianuarie, la Iaşi, o şedinţă a Biroului Politic Naţional. Este prima şedinţă a şefilor PNL după alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de co-preşedinte.

Controversata poveste de dragoste dintre Maria Cantacuzino şi George Enescu. Maria a încercat să se sinucidă din cauza compozitorului, turnându-şi acid pe faţă
Povestea de dragoste dintre prinţesa Maria Cantacuzino şi marele compozitor George Enescu este una care a născut şi încă mai naşte curiozităţi, mai ales că, înainte de căsătoria lor, Maria a încercat să se sinucidă.

Huiduiala preşedintelui şi a Guvernului, marca Zilei Unirii la Iaşi. Victor Ponta, avertizat să rămână acasă pe 24 ianuarie
În ultimii cinci ani, toţi oficialii veniţi de la Bucureşti pentru festivităţile organizate la Iaşi pe 24 ianuarie au fost huiduiţi copios de public.

Brand turistic cu potenţial fabulos, nesocotit total. Gustave Eiffel, arhitectul turnului din Paris şi a Statuii Libertăţii, are patru construcţii remarcabile la Iaşi
Gustave Eiffel, unul dintre cei mai importanţi arhitecţi din toate timpurile, a creat la Iaşi patru bijuterii arhitecturale extrem de puţin cunoscute în România, cu atât mai puţin în lume.

Scrisoarea unui român simplu pentru rezidenta care i-a scris lui Iohannis: „Cei de la vârf nu vor mai avea pe unde să scoată cămaşa“
Un ieşean angajat în sistemul bancar i-a răspuns tânărului medic rezident, care i-a scris preşedintelui Klaus Iohannis, cu o scrisoare de susţinere emoţionantă.

Viaţa lui Emil Brumaru, subiect de film documentar. Poetul, filmat timp de 10 zile în viaţa de zi cu zi
Poetul Emil Brumaru este protagonistul unui film documetar realizat de regizorul Matei Bejenaru. Pelicula va fi proiectată în premieră la TVR Iaşi.

Clubul de noapte preferat al VIP-urilor din Iaşi nu are autorizaţie. Cafeneaua Piaţa Unirii prezintă risc de incendiu
Cel mai în vogă club din Iaşi, Cafeneaua Piaţa Unirii, situat în punctul zero al oraşului, funcţionează de mai multă vreme fără a avea autorizaţie de securitate la incendiu, potrivit unor informaţii oficiale obţinute de “Adevărul”. Localul a fost amendat de două ori, ultima dată în urmă cu câteva zile, când a primit o sancţiune de 5.000 de lei, maximum prevăzut de lege.