adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 03.03.2015

Olimpica ucisă la Iaşi va fi înmormântată astăzi. Colegii ei de şcoală vor merge în grup pentru a o conduce pe ultimul drum
Adolescenta de 16 ani ucisă sâmbătă în Parcul Copou de iubitul gelos va fi condusă pe ultimul drum astăzi, 3 martie, în localitatea de origine a bunicilor ei, Horpaz, situată în apropiere de municipiul Iaşi.

Frumuseţea care a aţâţat Iaşul interbelic. Prima Miss Moldova din istorie, studentă la Litere cu „o moralitate perfectă“
În anul 1929 avea să aibă loc în România unul dintre cele mai mediatizate evenimente mondene din perioada interbelică, primul concurs Miss România, care a implicat toate judeţele ţării.

Linkuri Sponsorizate

Reacţia unei doctorande la Cambridge: „Cum putem remedia discriminarea în diaspora, dacă plăgile ei supurează de veacuri într-o Românie a complacerii?“
O tânără din România plecată de mai mulţi ani la studii la Universitatea Cambridge, unde lucrează la lucrarea de doctorat în Politică şi Relaţii Internaţionale, crede că problema discriminării trebuie rezolvată în ţara natală.

Relu Fenechiu, dezvăluiri din închisoare: „Am vopsit baia cu mâna mea, am stat în cameră cu homosexuali“
Fostul lider liberal dezvăluie într-un interviu că a fost dezavantajat în perioada de detenţie de la Iaşi, fiind nevoit, printre altele, să-şi vopsească baia de unul singur sau să stea în cameră cu homosexuali. Ex-ministrul spune că se va întoarce în politică după ce va demonstra că a fost condamnat pe nedrept în dosarul „Transformatorul”.

Cronologia asasinatului din Parcul Copou: liceanca ucisă, olimpică la limba română. Reacţiile profesorilor
O elevă de clasa a IX-a, olimpică la limba română, a fost strangulată de iubitul ei, licean şi el la o unitate din Iaşi. Băiatul bănuia că fata vrea să-l părăsească şi a pus la cale un plan diabolic pentru a-şi ucide iubita. Crima s-a petrecut în plin centru Iaşiului, în Parcul Copou.  Victima participase cu doar câteva zile înainte la olimpiada de limba română.

„Doamna cu coasa“ şi românii. Cele 35 de semne şi superstiţii care prevestesc moartea în tradiţia populară
Manifestările populare tradiţionale legate de "marea trecere" sunt extrem de bogate la români şi printre cele mai bine păstrate obiceiuri.

FOTO VIDEO Iubire adolescentină consumată prin crimă. Liceanca ucisă în Parcul Copou din Iaşi, sărutată mai întâi de iubit după care sugrumată
Un tânăr de 16 ani a fost reţinut de procurorii ieşeni fiind principalul suspect al crimei ce a avut loc sâmbătă, în Parcul Copou din Iaşi. Anchetatorii spun că suspectul şi-ar fi ucis iubita din cauza geloziei, iar fapta a fost premeditată.

UPDATE FOTO VIDEO Un adolescent este suspectul crimei din Parcul Copou din Iaşi. Victima, elevă la un liceu din Iaşi
O adolescentă de 16 ani a fost găsită moartă, sâmbătă după-amiază, în Parcul Copou din Iaşi. Tânăra a fost descoperită strangulată, existând suspiciunea că a fost omorâtă, însă nici varianta unei sinucideri nu este exclusă.

Relu Fenechiu, transferat în cea mai modernă închisoare din Moldova. Condiţii de lux pentru fostul ministru
Fostul lider liberal Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare pentru corupţie, a fost transferat vineri, 27 februarie, în Penitenciarul Vaslui, au transmis surse din închisoare pentru “Adevărul”.

Dosarul „Sex şi mită la examene“: profesorii universitari şpăgari de la UMF Iaşi, eliberaţi doar pe hârtie
Cei trei profesori de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Gr.T. Popa“ din Iaşi vor rămâne în Arestul Poliţiei Iaşi, a decis ieri Curtea de Apel. Magistraţii au soluţionat contestaţiile formulate de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) împotriva soluţiilor date de Tribunal în cazul soţilor Dorobăţ, respectiv al lui Dumitru Păduraru.

Tot ce nu ştiaţi despre mama lui Ştefan cel Mare. Istoricii îl consideră bastard pe domnitorul-sfânt, cu cinci fraţi vitregi
Maria Oltea, partenera domnitorului moldovean Bogdan al II-lea şi mama lui Ştefan cel Mare, una dintre cele mai importante figuri feminine din istoria României, stârneşte în continuare controverse.

Filmul „De ce eu?“, în premieră la Iaşi între 27 februarie şi 1 martie. Echipa de producţie vine la Iaşi la proiecţia de gală
Povestea inspirată de destinul tragic al procurorului Cristian Panait ajunge de vineri, 27 februarie, la Iaşi. "De ce eu?", în regia lui Tudor Giurgiu, poate fi văzut la Cinema City Iulius Mall, Cinema Republica, Cinema Victoria şi la Casa de Cultură a Studenţilor (CCS).

Mărţişoare de artă la Iaşi. Târg deschis la mall, rezervat doar lucrărilor membrilor Uniunii Artiştilor Plastici
Membrii Uniunii Artişilor Plastici, filiala Iaşi, expun în aceste zile în atriumul complexului Palas mărţişoare de artă, create cu ocazia evenimentului intitulat "AtelierulArtistului".