adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Iasi

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 25.06.2017

Natura s-a dezlănţuit în Iaşi. O tânără de 16 ani a fost lovită cu o ţeavă în zona capului şi a ajuns la spital
Traficul rutier şi feroviar din judeţul Iaşi este afectat vineri după-amiază de o furtună care a început după ora 14.00. Mai mulţi arbori din municipiul Iaşi s-au rupt, însă nu s-au înregistrat victime.

Patruzeci de localităţi din Moldova, fără energie electrică din cauza furtunilor
Patruzeci de localităţi din cinci judeţe din zona centrală şi de nord a Moldovei sunt fără energie electrică, sâmbătă, din cauza avariilor apărute în reţeaua de distribuţie în urma furtunilor din cursul după-amiezii de vineri. Echipele Delgaz Grid intervin în continuare în teren pentru realimentarea consumatorilor afectaţi.

Puterea florilor de Sânziene. Ce tradiţii sunt păstrate până în ziua de astăzi legat de folosirea plantelor „cu puteri de leac“
În popor, buchetul sau coroniţa de sânziene este nelipsită în ziua de 24 iunie. Odinioară, oamenii credeau că aceste plante puteau alunga orice rău.

Festivalul Afterhills se amână câteva ore după ce furtuna puternică a încurcat planurile organizatorilor
Festivalul Afterhills, programat pentru acest weekend în municipiul Iaşi, va începe cu o întârziere de câteva ore după ce o furtună puternică a provocat stricăciuni în zona scenelor amenajate de organizatori.

Spectacol al iei de Sânziene. Zeci mii de moldoveni şi olteni sunt aşteptaţi la un festival inedit dedicat hainei româneşti
Pe 24 iunie, moldovenii şi oltenii îşi propun să introducă ia românească în patrimoniul UNESCO. Ieşenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 24 iunie, în faţa Palatului Culturii îmbrăcaţi în straie naţionale.

Ce este interzis să iei cu tine la prima ediţie a festivalului Afterhills şi cum ajungi în „oraşul distracţiei“ de lângă Iaşi
Organizatorii evenimentului au anunţat lista cu regulile impuse celor care vor lua parte la cele trei zile de distracţie promise în cadrul festivalului Afterhills.

Cele mai amuzante bancuri despre animale. Ce spune stăpânul unui câine când îşi scoate patrupedul la vânzare
„Adevărul” vă prezintă mai jos o selecţie a celor mai amuzante bancuri cu şi despre animale, fie ele de companie sau sălbatice.

Corul Armatei Roşii, în premieră la Iaşi
Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roşii, ajunge în premieră la Iaşi, în noua sa formulă, cu concertul special „The Great Revival“ (Marea Renaştere), pe 18 noiembrie, la Opera Naţională din Iaşi. Spectacolul, închinat memoriei membrilor Corului care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut, va prezenta un repertoriu integral rusesc.

Adolescent în comă profundă de la o joacă. Tânărul a încercat să-şi imite un prieten care practică Parkour
Un adolescent riscă să-şi piardă viaţă din cauză că a încercat să-şi imite un prieten care practică Parkour. Tânărul este internat în comă profundă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Primarul Chirica, după votul pe moţiune al aleşilor PSD Iaşi: „Nu mă simt trădat, nu le-am cerut să judece cu capul meu“
Edilul Iaşiului, care s-a poziţionat ferm împotriva deciziei de decapitare a guvernului Grindeanu, a făcut mai multe declaraţii pe teme politice, joi, într-o conferinţă de presă.

VIDEO Detalii din culisele unui festival cu un buget de două milioane de euro şi o scenă cât un teren de fotbal
Timp de trei zile, pe zeci de hectare de teren de lângă municipiul Iaşi va avea avea loc prima ediţie a Festivalului Afterhills. Pe cele patru scene ridicate pe câmp vor urca 101 artişti, printre care ATB, Bob Sinclair, John Newman, Morcheeba şi W&W.

Test de cultură generală despre fotbalişti. În ce localitate s-a născut Hagi?
Vă prezentăm un test de cultură generală cu întrebări despre fotbalul din România. La secţiunea comentarii ne puteţi scrie câte răspunsuri aţi ştiut.

Facebook a salvat de la moarte o tânără din Iaşi. Fata, victimă a unei agresiuni sângeroase comisă de iubit
O tânără din Iaşi a scăpat cu viaţă după ce, înjunghiată de iubit, a găsit puterea să scrie pe Facebook că are nevoie de ajutor. Agresorul fetei a fost condamnat, în primă instanţă, la 10 ani de puşcărie şi la plata de 15.000 de lei daune morale.

Cine este singurul parlamentar ales în Iaşi care nu a susţinut moţiunea
În timpul votului pe moţiunea PSD-ALDE, ochii au fost aţintiţi şi pe modul în care parlamentarii ieşeni au pus bilele în urne, în condiţiile unor declaraţii acide între primarul Mihai Chirica şi şeful organizaţiei judeţene Marice Popa.

Organele prelevate de la două femei salvează nouă bolnavi. Plămânii vor fi transplantaţi într-un centru din Munchen
O echipă de medici din ţară şi străinătate au efectuat la Iaşi două prelevări de organe în ultimele 24 de ore. Plămânii prelevaţi au fost preluaţi pentru transplant într-un centru medical din Germania.