adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Iasi

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Iasi - Ultimele stiri Adevarul Iasi - 24.06.2018

Ţeapa unei prostituate din Iaşi care a mers la muncă în Elveţia. Cum a „stors-o” de bani un instructor de fitness şmecher
O femeie de moravuri uşoare din Iaşi a pierdut în jur de 85.000 de lei, bani pe care i-a trimis un instructor de dans. Acesta din urmă se lăuda că foloseşte banii pentru a-i uşura viaţa iubitului prostituatei, aflat în puşcărie, însă, în realitate, nu a mers nici măcar în vizită la acesta.

Cazul cutremurător al tatălui lăsat în libertate după ce şi-a forţat fetiţa să-l masturbeze. Ce explicaţii dau judecătorii
Un bărbat de 50 de ani a fost condamnat doar cu suspendare, deşi a recunoscut fapte abominabile de agresiune sexuală pe care le-a comis asupra fiicei sale de 13 ani. Procurorii s-au arătat şi ei mulţumiţi de sentinţă.

Curiozităţi despre cele mai cunoscute branduri din lume. De unde provine numele firmei de haine „Nike”
Vă prezentăm zece curiozităţi referitoarele la câteva dintre cele mai importante branduri din lume, fie că e vorba de firme celebre din domeniul IT, alimentar sau vestimentar.

Transplant de rinichi reuşit la Spitalul „I.C. Parhon” din Iaşi. Un tânăr de 23 de ani a primit o nouă şansă la viaţă
Medicii au ajuns, astfel, la a treisprezecea intervenţie de acest gen reuşită. Beneficiarul transplantului a fost un tânăr de 23 de ani care făcea dializă de aproximativ doi ani.

Tartorii cartelului sexului din Roma, îngenuncheaţi de justiţie. Câţi bani câştigau romii din Iaşi din prostituţie
Un dosar de trafic de persoane ce a vizat o familie din Iaşi a fost soluţionat, la Iaşi, judecătorii pronunţând sentinţe foarte dure. Proxeneţii ar fi abuzat de mai multe tinere, unele minore, pe care le-ar fi trimis în Italia pentru a se prostitua.

De ziua universală a iei, cămaşa tradiţională uneşte trei zone istorice ale ţării. Ce evenimente vor fi organizate în fiecare regiune
O nouă ediţie a Festivalului „RomânIA Autentică“ va avea loc în acest weekend, iar evenimente sunt organizate simultan la Hobiţa, Iaşi şi Braşov.

VIDEO Nou protest în centrul Iaşiului, pentru a doua zi consecutiv. Oamenii cer demisia lui Liviu Dragnea
După protestul maraton de miercuri, când peste 1500 de ieşeni au mărşăluit patru ore prin centrul oraşului, oamenii s-au strâns şi joi seară în Piaţa Unirii.

Concluzia celor care cer Autostrada Iaşi-Târgu Mureş în faţa Parlamentului European: „România, sabotată de propriul Guvern!“
Reprezentanţii celor două organizaţii civice, „Împreună pentru A8“ şi „Moldova vrea Autostradă“, aflaţi la Bruxelles pentru a afla de ce Regiunea de Nord-Est nu are niciun metru de autostradă, au prezentat câteva clarificări după primele întâlniri cu oficiali europeni.

Cum pot rămâne fără casă doi părinţi care au crescut un golan. Fiul lor a despicat un tânăr cu coasa
Doi ieşeni de vârsta a doua ar putea fi nevoiţi să îşi vândă casă pentru a plăti despăgubirile stabile de justiţie pentru o faptă comisă de fiul lor.

Compania aeriană low-cost Ernest Airlines lansează, de astăzi, zborurile directe de la Iaşi spre nordul Italiei
Cursele aeriene directe de la Iaşi spre Cuneo vor fi lansate de joi, 21 iunie. Urmează să fie disponibile şi zboruri spre Verona.

Beneficiile utilizării materialelor de construcţie ecologice. Sfaturi pentru a avea o „casă verde“ impecabilă
În comunităţile care doresc să devină „smart“ se pune tot mai des accent pe construcţiile verzi, însă nu doar clădirile de birouri pot intra cu succes în acest trend, ci şi simplii consumatori care fac alegeri inteligente pentru spaţiile pe care le ocupă frecvent.

VIDEO/FOTO Ieşenii protestează faţă de modificarea legilor justiţiei. Sute de oamenii s-au strâns în centrul oraşului
Ieşenii nemulţumiţi de votul din Camera Deputaţilor, de luni seară, privind modificarea Codului de Procedură Penală sunt în Piaţa Unirii.

Gafă diplomatică de amploare. Ambasadorul Paul Brummell a fost primit la Iaşi cu un steag al Marii Britanii ieşit din uz de peste 200 de ani
Reprezentanţii Prefecturii Iaşi au folosit în timpul vizitei ambasadorului britanic Paul Brummell un steag ieşit din uz de mai bine de 200 de ani.

Crimă odioasă în piaţă: boschetar găsit cu capul sfărâmat complet. Pedeapsa record primită de criminalul recidivist
Judecătorii ieşeni au condamnat la 30 de ani de închisoare un bărbat de 67 de ani acuzat de omor calificat. Decizia este definitivă.

Cine este tânăra lângă care fiul ministrului Tudorel Toader a adormit la volan şi a produs un grav accident rutier
După accidentul din noaptea de luni spre marţi, 19 iunie, din localitatea ieşeană Chicerea, au apărut noi detalii despre eveniment, dar şi despre starea de sănătate a lui Teodor Toader, fiul ministrului Justiţiei, şi a pasagerei de pe locul din dreapta din maşina avariată.