adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Hunedoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Hunedoara - Ultimele stiri Adevarul Hunedoara - 16.12.2017

Traian Berbeceanu, despre un amendament la Legile Justiţiei: „Dăm drumul tâlharilor pentru a putea să nenorocească şi pe alţii?“
Poliţistul Traian Berbeceanu a criticat amendamentul depus la Legile Justiţiei, prin care sunt limitate mijloacele de probă. Fostul şef al BCCO Alba a oferit un exemplu de luat în seamă, în susţinerea sa.

Accident rutier grav pe şoseaua Hunedoara – Deva: un tânăr a fost rănit
Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineaţa, pe şoseaua Hunedoara – Deva. Un tânăr a fost rănit grav în urma impactului dintre un autoturism şi un camion.

Primele amenzi date transportatorilor de pomi de Crăciun. Un şofer a rămas fără aproape 50 de brazi
Poliţiştii au confiscat aproape 50 de pomi de Crăciun, transportaţi cu un camion de un şofer din Valea Jiului. Bărbatul a fost amendat.

Trei vânători sunt acuzaţi de braconaj cinegetic. Au împuşcat doi mistreţi de 180 de kilograme
Trei vânători acuzaţi de braconaj cinegetic au fost prinşi în flagrant, după ce au împuşcat doi mistreţi în greutate de 180 de kilograme.

Întârzierile pe şantierele autostrăzilor, explicate de CNAIR. Unde au greşit drumarii: „Au apărut fisuri şi crăpături în carosabil, deşi nu se circula pe el”
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a oferit explicaţii pentru întârzierile cu care s-au derulat lucrările la Autostrada Lugoj – Deva şi la Autostrada Sebeş - Turda, care au făcut imposibilă recepţionarea lor în acest an.

Licitaţie pentru reabilitarea unui tronson al DN 76 Deva - Oradea. Şapte companii vor să modernizeze cei 14 kilometri abandonaţi din 2015
Şapte societăţi au depus oferte pentru modernizarea unui tronson al Drumului Naţional 76 Deva - Oradea, unde lucrările au intrat în blocaj de peste doi ani.

Şeful de Poliţie reclamat de aproape 20 dintre subalterni, pentru abuzuri, a fost mutat. Dănuţ Mocanu va fi adjunct la Poliţia Petroşani
Poliţistul Dănuţ Mocanu va îndeplini funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Petroşani. Măsura a fost luată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara pentru a detensiona situaţia apărută în unitatea pe care acesta o conducea. Mocanua fost reclamat de subalterni pentru abuzuri.

VIDEO Şantierul Autostrăzii Lugoj-Deva. Cum s-au mobilizat drumarii la final de an: peste 500 de oameni muncesc pentru a recupera întârzierile
Lucrările pe şantierul Autostrăzii Lugoj-Deva vor continua până în Ajunul Crăciunului, dacă vremea va permite, urmând a fi reluate la începutul anului viitor.

Accident mortal în Simeria: un bărbat a fost lovit de maşină în timp ce traversa strada
Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost accidentat mortal de un autoturism,  în timp ce traversa o stradă din localitatea Simeria.

Angajata unui magazin alimentar non-stop a fost jefuită. Tâlharul a lovit-o şi a fugit cu banii
Un magazin cu program non-stop din Deva a fost jefuit de un bărbat, care a agresat-o pe vânzătoare şi a furat bani şi ţigări.

Patru monede antice furate din situri arheologice au fost recuperate. Piesele valorează 1.500 de euro
Patru monede antice, estimate la 1.500 de euro, au fost recuperate de la un suspect de braconaj arheologic. Poliţiştii nu au dorit să ofere informaţii despre identitatea celui de la care au fost luate bunurile.

Ce soartă a avut dascălul care a calomniat familia Ridzi, la ora de istorie: „Când ştii că ai copil mic, te apuci să faci tâmpenii şi furi, să te aresteze ăştia”
Ancheta care a dus la sancţionarea unui profesor acuzat că l-a denigrat pe primarul Petroşaniului şi pe soţia sa, la o oră de istorie ţinută elevilor de clasa a noua a avut un final neaşteptat.

O piaţă din Centrul istoric va purta numele Regelui Mihai I. Aici se află vila lui Petru Groza
O piaţetă din Deva se va numi a Regelui Mihai I. Aici se află sediile unora dintre cele mai importante instituţii din municipiu.

Directoarea de liceu şpăgară care lua 2.500 de lei pentru fiecare an de studiu fictiv. Cum ajungeau la Bac cei care nu au intrat vreodată într-o şcoală
Magistraţii au condamnat-o pe Maria Mia Albescu, director al Casei de Cultură din Petroşani şi fost manager al Liceului Apollonius, într-un proces în care a fost judecată pentru infracţiuni de corupţie. Ancheta arăta cum negocia acesta banii primiţi de la cei care voiau dovezi fictive că au absolvit clasele de liceu.

Cine este poliţistul care a oprit cu focuri de armă un braconier. Agentul a fost împuşcat de un alt vânător, prins la braconaj în pădure
Un bărbat bănuit de braconaj cinegetic a fost oprit cu focuri de armă de poliţişti. Agentul care a efectuat focurile de avertisment este acelaşi care, în urmă cu patru luni, a fost rănit în urma unei misiuni asemănătoare.