adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Hunedoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Hunedoara - Ultimele stiri Adevarul Hunedoara - 24.06.2018

Traian Berbeceanu, atac dur la ministrul Carmen Dan: „Plecaţi acasă, doamnă! Şi căutaţi adânc în priză!“
„Ministrul poliţiştilor şi jandarmilor apără un condamnat penal”, susţine poliţistul Traian Berbeceanu, într-un mesaj adresat ministrului de Interne Carmen Dan, după ce aceasta a catalogat sentinţa de condamnare a şefului PSD Liviu Dragnea, drept una „politizată”. Traian Berbeceanu a ironizat-o apoi pe Carmen Dan.

VIDEO Accident rutier pe şoseaua Deva - Hunedoara: trei oameni au fost răniţi
Trei oameni au fost răniţi, iar două maşini au fost distruse aproape complet într-un accident rutier petrecut, duminică, pe şoseaua Hunedoara – Deva.

VIDEO CS Hunedoara a promovat. Cum s-a văzut meciul decisiv de pe terenul „croaţilor” de la Voinţa Lupac
CS Hunedoara a promovat în Liga a treia de fotbal, după ce a învins în deplasare echipa „croată” Voinţa Lupac. Victoria a fost obţinută cu mari emoţii.

Accident grav produs de un tânăr intrat cu maşina în depăşire. A izbit frontal un autotractor care transporta azot lichid
Doi tineri au fost răniţi, după ce un şofer de 20 de ani a intrat într-o depăşire ilegală şi a izbit frontal un autotractor care transporta azot lichid.

Decizia în dosarul mărcii Arsenie Boca revendicată de un maghiar naşte dispute aprinse. Cum a reacţionat Episcopia
Episcopia Devei şi Hunedoarei şi Mănăstirea Prislop au dat în judecată deţinătorii mărcilor „Boca Părintele” şi „Arsenie”, solicitând anularea pretenţiilor acestora asupra numelui şi imaginii monahului. În dosarul judecat în procedură simplificată, magistraţii au dat prima soluţie.

Isprăvile celor mai detestaţi voievozi ai românilor. Birurile sufocante, desfrâuri cu fetele boierilor şi trădări pentru turci
Cronicarii medievali s-au arătat neîndurători cu o serie de monarhi din Ţara Românească şi Moldova, detestaţi fie pentru crimele săvârşite, fie pentru birurile care aduceau poporul în foamete.

Iulian Ceia a contestat condamnarea la închisoare în dosarul comorilor dacice
Iulian Ceia, considerat de procurorii drept unul dintre liderii grupărilor de traficanţi de comori, a contestat executarea pedepsei primite în primul dosar al aurului dacic.

Răsfăţul politicienilor în presă plătit cu sume uriaşe din buget: „Şi lauda şi nelauda sunt tot articole informative”
Sume impresionante de la bugetul local au fost achitate de instituţii publice pentru ca şefii acestora să aibă parte de articole favorabile în presa locală. Primarii şi directorii unor societăţi de stat susţin că nimeni nu îi obligă pe autorii articolelor să îi laude.

Cine sunt premiantele de la Evaluarea Naţională: „Nota 10 înseamnă ambiţie, muncă şi motivaţia să nu mă abat din drumul meu”
Doar două eleve din judeţul Hunedoara au obţinut nota 10 pe linie la examenul de Capacitate, la care s-au înscris aproape 3.000 de elevi. Ambele sunt premiante şi au impresionat în anii de şcoală prin rezultatele obţinute la olimpiade şi concursuri şcolare.

Traseele din Retezat refăcute după vijelii. A început şi reparaţia şoselei de la poalele masivului, devastată de viituri
Salvamontiştii refac traseele turistice din Retezat, afectate de vijelii, iar drumul spre zona turistică Râuşor de la poalele masivului a intrat în reparaţii.

Ghidaje interactive la Cetatea Devei. Cum pot afla oaspeţii fortăreţei medievale informaţii despre monument
Peste 100 de aparate MP3 au fost puse la dispoziţie turiştilor care vor să afle mai multe informaţii despre vestigiile Cetăţii Devei, atunci când vizitează monumentul istoric. De asemenea, primăria a pus la dispoziţie o aplicaţie pentru smartphone pentru ghidajul vizitatorilor.

Investiţie anti-poluare în combinatul siderurgic, reclamat pentru norii de praf care se ridică deasupra municipiului
Localnicii au reclamat de nenumărate ori poluarea cauzată de combinatul siderurgic Hunedoara. Primăria a emis autorizaţia de construcţie pentru noua instalaţie de desprăfuire, care va rezolva problema noxelor de la Oţelărie.

Revolta românului care a înotat 3.000 de kilometri în Dunăre, după ce i s-a spus să plătească bilet la bazin fiicelor sale: „Am primit o uriaşă porţie de ruşine”
Avram Iancu, românul care a traversat înot Canalul Mânecii şi Dunărea, de la izvoare la Deltă, a stârnit un adevărat scandal, după ce i s-a spus că trebuie să plătească bilet de intrare la bazinul de înot, pentru cele două fetiţe ale sale.

Tragedie pe o platformă industrială din municipiu: muncitor îngropat sub 200 de tone de ciment
Un muncitor a murit după ce încărcătura unui container cu ciment s-a prăvălit peste el. Tragedia s-a petrecut pe o platformă industrială din Deva.

Bărbat adus în stare gravă în spital după ce ar fi fost înjunghiat în piept de soţie
Un bărbat din Lupeni a fost adus în stare gravă la spitalul din Petroşani, după ce a fost înjunghiat în zona toracelui. Soţia sa este anchetată pentru tentativă de omor.