adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Hunedoara

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Hunedoara - Ultimele stiri Adevarul Hunedoara - 20.10.2017

Un fost primar a fost condamnat pentru accidentul în care un motociclist a murit pe loc. Victima circula cu 136 km/h
Fostul primar din Băniţa a fost condamnat pentru ucidere din culpă. Ionel Martin Burlec a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia un motociclist a murit pe loc. Burlec a produs accidentul, dar tânărul de 29 de ani ar fi circulat cu peste 130 de kilometri pe oră.

Viagra strămoşilor noştri. Lista celor mai puternice reţete afrodisiace folosite în trecut pentru stimularea vieţii sexuale
Mărturii ale unor savanţi din secolele trecute sau păstrate în folclor oferă amănunte despre afrodisiacele ciudate folosite de strămoşii noştri pentru a-şi „condimenta” viaţa intimă.

Interlopii care au călcat în picioare trei italieni şi o tânără au fost condamnaţi. Scenele de groază din centrul istoric al Devei
Sentinţa finală pentru cei doi bătăuşi care au provocat un scandal înfiorător în centrul Devei a fost pronunţată. Raoul Locsei şi Anton Miheţ au fost condamnaţi după ce au bătut trei italieni şi o tânără, sub privirile a zeci de oameni.

Lecţia emoţionantă de viaţă a Roxanei, tânăra născută fără mâini care şi-a împlinit visul de a fi pictoriţă
Roxana irimia, o tânără pictoriţă născută fără mâini, oferă o lecţie de supravieţuire în faţa greutăţilor vieţii şi le arată celor din jur că le pot învinge, ajutaţi de o voinţă puternică.

Cât va costa întreţinerea pe timp de iarnă a drumurilor naţionale şi a autostrăzilor din vestul României
Au fost semnate contractele pentru dezăpezirea drumurilor naţionale din judeţele din vestul ţări, şosele aflate în administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Spitalul municipal va fi dotat cu un computer tomograf de 1,1 milioane de lei
Primăria va achiziţiona un computer tomograf pentru spitalul din Hunedoara, din fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale (MDRAP). Ministerul va finanţa şi achziţia dotărilor pentru şcolile şi grădiniţele din municipiu.

Liviu Dumitru pleacă de la şefia Poliţiei Hunedoara după nouă ani. Va fi director la Şcoala de Agenţi: „O să îmi împărtăşesc experienţa într-un cadru elevat”
După proape un deceniu în care a condus Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru va fi noul director al Şcolii de Agenţi din Cluj – Napoca.

VIDEO Accident cumplit în combinat: un elev de 12 ani a ajuns în stare gravă după ce s-a electrocutat sub un pod
Un adolescent în vârstă de 12 ani a ajuns în stare gravă, după ce s-a electrocutat sub un pod din zona combinatului Hunedoarei.

Calea ferată devastată de trei hoţi cu topoarele. Au furat cabluri de macaz şi instalaţii de semnalizare
Un grup de hoţi a fost reţinut de anchetatori, după ce a furat componente ale instalaţiilor de cale ferată din Valea Jiului, provocând un prejudiciu important.

Trupul unei tinere a fost găsit într-o locuinţă din municipiu. Şocul divorţului ar fi împins-o la sinucidere
Traumele unui divorţ au împins-o pe o tânără de 31 de ani, din Deva, la sinucidere. Femeia a fost găsită spânzurată în locuinţa sa.

Secretul celui mai bine plătit profesor din Valea Jiului. Cum a ajuns rectorul Radu Sorin la un venit de 280.000 de lei
Radu Sorin Mihai, rectorul Universităţii din Petroşani, se numără printre cei mai bine plătiţi bugetari din România. Este profesor universitar, dar şi membru în consiliile de administraţie a două societăţi cu capital de stat.

Trei adolescenţi au furat maşina unui localnic şi s-au plimbat întreaga noapte cu ea pe străzile municipiului
Poliţiştii au prins trei tineri, cu vârste între 13 ani şi 18 ani, care s-au plimbat cu un autoturism pe care l-au furat din Hunedoara. Proprietarul reclamase dispariţia maşinii după ce a uitat cheile în contact.

Municipiul în care se nasc de trei ori mai puţini copii ca în 1990. Cum a evoluat în 25 de ani populaţia oraşelor din judeţ
Cele mai mari municipii din Hunedoara au o populaţie din ce în ce mai îmbătrânită, iar numărul naşterilor a scăzut vertiginos, arată rapoartele Institutului Naţional de Statistică.

UE investeşte în modernizarea a 80 de kilometri de drumuri în judeţ. Care este stadiul celor două mari proiecte
Agenţia de Dezvoltare Regională Vest a prezentat situaţia investiţiilor prioritare din Regiunea Vest depuse ăn cadrul Programului Operaţional regional 2014-2020. Două proiecte care vizează modernizarea a 80 de kilometri de drumuri judeţene vor fi realizate în Hunedoara.

Profesorul decorat de preşedinte, dar umilit în oraşul său şi-a primit dreptatea. Primăria a fost pusă la plată
Profesorul de muzică de cor Eli Androne Petru a câştigat procesul cu Primăria Orăştie după ce, deşi a fost numit din 2007 cetăţean de onoare al municipiului şi prin aceasta era scutit de plata impozitelor, recent a primit o înştiinţate că este dator aproape 3.000 de lei administraţiei locale, prin taxele neachitate în anii trecuţi, la care s-au adăugat penalităţi.