adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Giurgiu - Ultimele stiri Adevarul Giurgiu - 25.10.2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Efectele ordonanţei Dragnea: Giurgiu a devenit judeţ roşu
Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat joi că peste 80% dintre primarii din judeţul Giurgiu au semnat adeziuni la PSD.

FOTO VIDEO Plantele medicinale care ajută familiile sărace
Andreea Urse (30 de ani) a dezvoltat o afacere socială în comuna Ghimpaţi din judeţul Giurgiu. Tânăra a pus bazele unei fabrici de procesare a plantelor medicinale cultivate de oamenii defavorizaţi din localitate. Plantele sunt cultivate în mod ecologic.

Accident cu un mort şi şase răniţi după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN5
O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, sâmbătă după-amiază, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat, pe DN5, în judeţul Giurgiu, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

Linkuri Sponsorizate

Copil de 9 luni, transportat, în comă, cu elicopterul la spital în urma unui accident în Giurgiu
O fetiţă în vârstă de 9 luni a fost transportată, în comă, cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 5, în judeţul Giurgiu, după ce tatăl copilului a adormit la volan, iar maşina pe care o conducea s-a izbit violet de un cap de pod.

REPARTIZARE LICEU 2014 GIURGIU Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele repartizării computerizate. Mediile sunt dezastruoase
Ministerul Educaţiei Naţionale a finalizat prima etapă a repartizării computerizate în unităţile de învăţământ liceal a absolvenţilor de clasa a VIII-a.

REZULTATE BAC 2014 GIURGIU Mediile finale de la Bacalaureat 2014 se publică pe EDU.RO
Rezultatele finale de la Bacalaureat 2014 vor fi publicate mâine, 11 iulie, pe EDU.RO, după soluţionarea contestaţiilor depuse de candidaţii care nu au fost mulţumiţi de primele note de la Bac 2014, anunţate luni. Înaintea contestaţiilor, promovabilitatea a fost de 38.14% la Giurgiu.

ADMITERE LICEU 2014 GIURGIU Ultima zi de completare a fişelor de înscriere la liceu. Prima repartizare publicată pe EDU.RO pe 16 iulie
Până marţi, 8 iulie, părinţii şi absolvenţii de clasa a VIII-a care au trecut de Evaluarea Naţională 2014 trebuie să completeze fişa de înscriere cu liceele unde şi-ar dori să înveţe copiii din toamnă. Dascălii îi sfătuiesc să bifeze, folosind codul corect, cât mai multe opţiuni, însă în ordinea preferinţelor.

REZULTATE BAC 2014 GIURGIU Dezastru la examenul de Bacalaureat. Au promovat doar 38.14% dintre elevi
Rezultatele de la Bacalaureat 2014 arată că rata de promovare din sesiunea iunie-iulie 2014, înaintea contestaţiilor, este de 38,14%, cu 1% mai mică decât anul trecut şi cu 20% mai mică decât media naţională.

ADMITERE LICEU 2014 GIURGIU. Două eleve au avut 10.00 pe linie
La Giurgiu două eleve au reuşit să obţină media 10.00 la admiterea la liceu 2014. Au mai fost alte 228 de medii peste 9.00.

ADMITERE LICEU 2014 GIURGIU Topul liceelor după mediile de admitere din 2013
Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din judeţul Giurgiu, după ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro. Pe primul loc se află Colegiul Naţional „I. Maiorescu” din Giurgiu.

ADMITERE LICEU 2014 GIURGIU Adevarul.ro îi arată copilului tău la ce liceu poate fi repartizat în funcţie de media de la Evaluarea Naţională
Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie, pot să îşi dea seama, cu aproximaţie, la ce liceu vor intra în funcţie de notele pe care le-au luat la Capacitate 2014 cu ajutorul unei aplicaţii pe care o vor putea accesa pe adevarul.ro.

BAC 2014 GIURGIU Subiectele de la proba opţională de la Bacalaureat 2014. Cei mai mulţi dau examen la Geografie, Biologie şi Chimie din cele 10 materii
Vineri, 4 iulie, va avea loc examenul scris la proba opţională a profilului la Bacalaureat 2014. Cei mai mulţi elevi vor da examen la Geografie, Biologie şi Chimie. Subiectele la Geografie, Biologie, Chimie şi celelalte discipline vor fi rezolvate în direct, în studioul Adevărul Live.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 GIURGIU Mediile finale pentru admiterea la liceu au fost publicate pe EDU.RO
Mediile finale de admitere ale elevilor care au susţinut examenul de evaluare naţională 2014. au fost publicate online pe edu.ro.

BAC 2014 Giurgiu Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie şi Matematică
Miercuri, 2 iulie, a avut loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematică. Subiectele la Istorie şi Matematică, la a doua probă a BAC-ului, au fost rezolvate în direct, în studioul Adevărul Live, de la ora 11.00.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 GIURGIU Notele finale după contestaţii de la Capacitate 2014
Marţi, 1 iulie, absolvenţii de clasa a VIII-a din Giurgiu vor afla notele finale, obţinute după contestaţii, de la Evaluarea Naţională 2014. Acestea vor fi afişate la avizierile şcolilor. Rezultatele finale la examenul de Capacitate 2014 vor fi afişate şi pe edu.ro în 4 iulie.