adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Giurgiu - Ultimele stiri Adevarul Giurgiu - 03.07.2015

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Giurgiu
Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Examenul de Bacalaureat 2015 se încheie astăzi cu probele scrise la Geografie, Biologie, Chimie şi Fizică. Subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor fi făcute publice după începerea examenului. Rezolvările subiectelor la  Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor putea fi urmărite şi pe adevarul.ro, după ora 12.00.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Giurgiu
Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 la Istorie. Subiectele la Istorie Bacalaureat 2015 şi rezolvările subiectelor la Istorie Bacalaureat 2015 vor fi publicate pe adevarul.ro, după începerea examenului.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Giurgiu
Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 Matematică. Subiectele şi rezolvări ale subiectelor la Bacalaureat 2015 Matematică vor fi publicate pe adevarul.ro după începerea examenului.

Linkuri Sponsorizate

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Giurgiu, după contestaţii
Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice va publica rezultatele finale Evaluare Naţională 2015 după contestaţii. Pe site-ul edu.ro vor putea fi găsite toate ierarhiile examinării care decide admiterea la liceu.

Bacalaureat 2015 Română Giurgiu. Ce subiecte au picat la BAC
Bacalaureat 2015 Română. Absolvenţii de liceu intră luni în examenul de Bacalaureat 2015, cu proba de BAC 2015 Română. Pe adevarul.ro va fi publicată lista de subiecte pentru BAC 2015 la Română, astfel încât după ce se vor uita pe subiecte, cei interesaţi să găsească şi rezolvări pentru subiecte la proba de Română de la Bacalaureat.

Rezultate Evaluare Naţională 2015 Giurgiu. Ce note au luat elevii din Giurgiu
Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat pe site-ul edu.ro şi la unităţile de învăţământ rezultatele de la Evaluare Naţională 2015. Ierarhia va fi decisivă pentru repartizarea elevilor la liceu. Elevii au la dispoziţie 4 ore, de la ora 16 la ora 20 pentru a depune contestaţii. Rezultatele finale se dau la 30 iunie.

Evaluare Naţională 2015 Giurgiu. Subiecte la Matematică
Evaluare Naţională 2015. Absolvenţii claselor a VIII-a susţin miercuri, 24 iunie, proba la Matematica. In judeţul Giurgiu s-au înscris, anul acesta, 2300 de elevi.

Evaluarea Naţională 2015 Giurgiu. Subiecte Limba Română
Absolvenţii claselor a VIII-a intră luni în febra Evaluării Naţionale cu proba la Limba Română. Reprezentanţii Ministerului Educaţiei avertizează că anul acesta candidaţii vor fi supravegheaţi atât video, cât şi audio.

64 de profesori din Giurgiu, trimişi în judecată de procurori. Dascălii sunt acuzaţi de fapte de corupţie
Procurorii de pe lângă Tribunalul Giurgiu au finalizat cercetările în dosarul privind fraudarea sesiunii de toamnă a bacalaureatului, din anul 2013. În urma anchetei s-a stabilit că 64 de profesori din judeţ au luat şpagă de la părinţii mai multor candidaţi pentru a-i trece examenul.

Învăţător din Giurgiu, arestat pentru acte sexuale cu minori cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani
Un învăţător în vârstă de 40 de ani, din judeţul Giurgiu, a fost arestat preventiv fiind suspectat că a întreţinut raporturi sexuale şi a realizat materiale pornografice cu mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani, potrivit unor surse judiciare.

Incendiu la o fabrică de ulei din Giurgiu. Pompierii au stins focul după o intervenţie de patru ore
Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o fabrică de ulei din Giurgiu, arzând 1.300 de litri de ulei, patru tone de floarea soarelui şi fiind afectate utilaje folosite în producţia de ulei, iar pompierii au reuşit să stingă focul după o intervenţie care a durat aproape patru ore.

Încep lucrările de reabilitare la „Podul prieteniei“. Cum se va circula pe calea de rulare de peste Dunăre, de la Giurgiu
Pe 2 aprilie s-au finalizat lucrările de reparaţii la podul peste Dunăre de la Giurgiu, informează  Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

„Îţi dau una de auzi câinii în Giurgiu“ - de unde vine celebra expresie românească şi ce legătură are cu bucureştenii şi cu turmele de oi
Cele mai multe interpretări ale expresiei „auzi câinii în Giurgiu“ sunt violente şi se referă la o bătaie sau la o ameninţare serioasă cu bătaia. Expresia are origine literară, dar nimeni nu poate spune exact când a apărut prima dată.

Pacienţii cu dializă din judeţul Giurgiu, cazaţi preventiv în spital pentru a nu rămâne blocaţi pe drumuri
Autorităţile din judeţul Giurgiu au decis să îi cazeze în spital pe bolnavii care au de făcut dializă şi care provin din afara municipiului Giurgiu, măsura fiind luată pentru a preîntâmpina blocarea ambulanţelor pe drumuri, în contextul existenţei codului galben de ninsori, vânt puternic şi polei.

Circulaţie reluată pe patru drumuri din Giurgiu care au fost închise din cauza inundaţiilor
Circulaţia pe patru drumuri din Giurgiu care fuseseră închise din cauza inundaţiilor a fost reluată, sâmbătă dimineaţă, în judeţ apele începând să se retragă, dar existând în continuare patru tronsoane de drum închise şi 12 comune afectate de inundaţii, informează Mediafax.