adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Giurgiu

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Giurgiu - Ultimele stiri Adevarul Giurgiu - 25.06.2017

Capacitate 2017. Subiectele la Matematică la Evaluarea Naţională la Giurgiu
Absolvenţii claselor a VIII-a susţin miercuri ultima probă a Evaluării Naţionale, la matematică. Potrivit metodologiei de desfăşurare a examenului, în fiecare sală au fost montate camere video de supraveghere.

Capacitate 2017. Baremul de punctaj al subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională Giurgiu
Elevii de clasa a VIII-a au susţinut miercuri, 22 iunie, ultima probă a Evaluării Naţionale. După ce examenul se încheie, Ministerul Educaţiei va face public baremul de punctaj al subiectelor la matematică.

Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională Giurgiu
Evaluarea Naţională se încheie miercuri, 22 iunie, cu proba scrisă la matematică. Ca şi la prima probă, elevii au la dispoziţie trei ore pentru rezolvarea subiectelor.

Şpagă la Fisc: bani şi lănţişoare din argint
Procurorii DNA au trimis în judecată două angajate cu funcţie de la Finanţele Publice Giurgiu, care au luat mită, prin intermediul unei complice, pentru rezolvarea unui dosar. Consiliera şi inspectoarea de la Fisc au primit bani şi câte un lănţişor de argint.

Capacitate 2017. Subiectele la Limba Română la Evaluarea Naţională la Giurgiu
Absolvenţii claselor a VIII-a intră luni în febra Evaluării Naţionale cu proba la Limba Română. Reprezentanţii Ministerului Educaţiei avertizează că anul acesta candidaţii vor fi supravegheaţi atât video, cât şi audio.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vânătoare la Giurgiu. Fiul preşedintelui SUA a ajuns în România cu un avion privat
Fiul cel mare al preşedintelui SUA Donald Trump a venit la vânătoare la Giurgiu. Moştenitorul imperiului Trump este cunoscut ca un pasionat de pescuit şi vânătoare.

Un mort şi doi răniţi, în urma unui accident rutier în judeţul Giurgiu
O persoană a murit şi alte două au fost rănite într-un accident produs, duminică după-amiază, în localitatea Dobreni, din judeţul Giurgiu, unde un pieton a fost lovit de un autoturism care ulterior s-a răsturnat. În urma accidentului, pietonul a murit, iar doi ocupanţi ai autoturismului sunt răniţi.

Bărbat găsit spânzurat în tribunele unui stadion. Parchetul a deschis dosar penal
Un bărbat de 27 de ani, din localitatea Vedea, judeţul Giurgiu, a fost găsit spânzurat de tribunele stadionului din această comună, un adolescent venit la joacă pe stadion fiind cel care a făcut descoperirea. Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu au deschis un dosar şi cercetează împrejurările morţii bărbatului.

Razie de amploare în Giurgiu: tone de carne pentru piaţa din Bucureşti, confiscate
Zeci de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Imigrări şi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare participă, vineri, la o acţiune de amploare în judeţul Giurgiu, în cadrul căreia, în 2 ore, au fost constatate 7 infracţiuni şi aplicate zeci de amenzi. Un camion cu două tone de carne, precum şi 500 kg de peşte fără acte de provenienţă, care urmau să ajungă pe piaţa din Bucureşti, au fost confiscate.

Şantier evacuat după ce a fost găsită o bombă de aviaţie de 250 de kilograme
Un şantier din municipiul Giurgiu a fost evacuat, luni, după ce în timpul unor săpături muncitorii au descoperit o bombă de aviaţie de 250 de kilograme, datând din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. La ora transmiterii acestei ştiri, specialişti de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă intervin în zona unde a fost descoperită muniţia.

Ministere-cheie date pe mâna deputaţilor de Giurgiu: Răzvan Cuc este la Transporturi, iar Toma Petcu la Energie
Doi deputaţi de Giurgiu, unul de la PSD, altul de la ALDE, vor conduce în noul Guvern ministere-cheie pentru economia României. Alexandru Răzvan Cuc a fost nominalizat de PSD la Transporturi, în timp ce Toma Florin Petcu este propunerea ALDE pentru Energie.

48 de migranţi irakieni, între care 17 minori, descoperiţi de poliţiştii de frontieră de la Giurgiu într-un camion
Un număr de 48 de migranţi irakieni, între care 17 minori, inclusiv un bebeluş de câteva luni, au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră de la Giurgiu într-un camion înmatriculat în Bulgaria şi care, potrivit documentelor, transporta ciocolată.

Trei persoane rănite, între care un copil şi o femeie însărcinată, după ce două maşini s-au ciocnit, în Giurgiu
Trei persoane, între care un copil şi o femeie însărcinată, au fost rănite într-un accident produs, sâmbătă noapte, în judeţul Giurgiu, unde, din cauza vitezei, un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul volanului maşinii sale, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul.

Rezultate alegeri generale 2016 în judeţul Giurgiu. PSD a câştigat şi la Senat şi la Camera Deputaţilor
Rezultate alegeri generale 2016 în judeţul Giurgiu. Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean din judeţul Giurgiu au centralizat rezultatele obţinute la algerile generale de către candidaţii partidelor politice, propuşi pe listele electorale pentru acest judeţ.

Alegeri generale 2016. Prezenţa la vot în judeţul Giurgiu. Până la ora 12.40, au votat 36.673 de alegători, adică 16,16%
Alegeri generale 2016. Prezenţa la vot în judeţul Giurgiu la deschiderea urnelor la vot, potrivit informaţiilor date publicităţii de Biroul Electoral Central, a fost sub 1 %. Cetăţenii judeţului Giurgiu îşi pot exprima obţiunile electorale până la ora 21.00, când secţiile de votare se vor închide.