adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Giurgiu

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Giurgiu - Ultimele stiri Adevarul Giurgiu - 22.10.2018

A crescut numărul focarelor de pestă porcină africană în judeţul Giurgiu. Porcii din două localităţi vor fi ucişi preventiv
DSVSA Giurgiu a prezentat luni, 22 octombrie, situaţia focarelor cu pestă porcină africană din judeţ. Totodată, instituţia a anunţat că porcii din dăuă localităţi vor fi ucişi preventiv.

Accesează şi vezi cum îţi dispar banii. Cele mai întâlnite 7 tipuri de fraude în mediul online
Federaţia Europeană a Băncilor şi Europol au lansat o campanie de prevenire a celor mai întâlnite fraude în mediul online.

Noi focare de pestă porcină africană în judeţul Giurgiu. Lista localităţilor afectate
Un nou focar de pestă porcină africană a fost confirmat în judeţul Giurgiu. Autorităţile au publicat situaţia exploataţiilor afectate.

Începe furnizarea căldurii în municipiul Giurgiu. Cât va costa gigacaloria iarna aceasta
Beneficiarii agentului termic distribuit de Global Energy Production vor scoate mai mulţi bani din buzunar în iarna 2018-2019. Primarul oraşului a anunţat cu cât se va scumpi gigacaloria.

Instructor auto cercetat pentru trafic de influenţă. Cât era şpaga pentru promovarea traseului
Instructorul auto o fost prins în momentul în care primea bani de la un cursant căruia îi promisese că va interveni pe lângă poliţiştii examinatori pentru a promova proba practică.

Un preot, implicat într-un accident rutier soldat cu moartea unui motociclist, a fost suspendat din funcţie
Superiorii preotului au anunţatcă preotul este suspendat din funcţie pe toată durata anchetei, iar la finalizarea cercetărilor vor lua o decizie.

Pesta porcină africană se extinde în judeţul Giurgiu. Noi focare confirmate
Pesta porcină africană a fost confirmată şi în localitatea Mihai Bravu. De asemenea, buletine de analiză cu rezultate pozitive au fost emise şi pentru gospodării din două sate ale judeţului.

UPDATE Referendum 2018. Ultima estimare BEC privind prezenţa la vot. Câţi locuitori din Giurgiu au ieşit la urne
Prezenţa la Referendumul pentru revizuirea Constituţiei privind definirea familiei a fost foarte slabă în cele două zile de votare, 6-7 octombrie. Giurgiu se situează peste media naţională.

UPDATE Referendumul pentru redefinirea familiei. Judeţul Giurgiu, peste media prezenţei la vot
La cele 245 de secţii de votare din judeţul Giurgiu s-au prezentat 12.951 de votanţi până la ora 19. Prima zi de votare se încheie la ora 21.00.

Străzi pline de noroi. Mesaj pentru primar: „Faceţi-ne o vizită, imaginaţi-vă că veniţi pe la porţile noastre cerşind voturi“
Un cetăţean nemulţumit de gropile şi noroiul de pe câteva străzi din municipiul Giurgiu l-a invitat pe primar să treacă prin zonă.

Un bărbat de 52 de ani a reuşit să săvârşească cinci infracţiuni în câteva minute
Totul a pornit de la furtul unei maşini pe care bărbatul de 52 de ani a condus-o fără să aibă permis. Lanţul infracţiunilor este, însă, mai mare.

Focar de pestă porcină africană, confirmat în judeţul Giurgiu
Toţi porcii din exploataţia unde a fost confirmat noul focar de pestă porcină africană vor fi ucişi. Primul focar din judeţul Giurgiu a fost confirmat în localitatea Brăniştari.

O tânără care făcea plajă complet dezbrăcată, pe spaţiul verde din faţa Direcţiei de Finanţe Giurgiu, a fost amendată de jandarmi
O tânără de 21 de ani din Timişoara a fost amendată de jandarmii din Giurgiu întrucât făcea plajă, complet dezbrăcată, pe spaţiul verde din faţa Direcţiei de Finanţe din oraş. Ea a fost sancţionată cu 200 de lei şi a fost dusă la spital, întrucât părea "dezorientată", spun jandarmii.

Focar de pestă porcină africană, confirmat pe un fond de vânătoare din judeţul Giurgiu
În judeţul Giurgiu s-a confirmat al doilea focar de pestă porcină africană. Un porc mistreţ a fost găsit mort pe un fond de vânătoare.

VIDEO Elev bătut şi umilit în sala de clasă. Totul s-a întâmplat la un liceu din Giurgiu
Un elev de 17 ani a fost bătut în sala de clasă de doi indivizi. Deşi incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu câteva luni, imaginile cu agresiunea au fost postate pe internet zilele acestea.