adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Giurgiu - Ultimele stiri Adevarul Giurgiu - 13.10.2015

FOTO James Bond de România: Un şofer a intrat pe lotul închis din Autostrada Orăştie-Sibiu şi s-a oprit între două basculante
Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Giurgiu, a fost protagonistul unor adevărate cascadorii pe tronsonul închis al Autostrăzii Orăştie-Sibiu.

Bloc demolat din greşeală, la Giurgiu: anchetă a Primăriei după ce o firmă care urma să demoleze un bloc dezafectat a dărâmat altul
Primăria Giurgiu a declanşat o anchetă după ce o firmă de construcţii care are contract cu municipalitatea pentru demolarea unui bloc dezafectat a demolat un alt bloc, de asemenea nelocuit, reprezentanţii firmei admiţând că vina pentru acel bloc demolat din greşeală aparţine exclusiv angajaţilor acesteia.

Trafic îngreunat pe DN 5, la ieşirea din ţară pe la Giurgiu-Ruse, din cauza unor lucrări la pod
Circulaţia rutieră pe DN 5 (E 85) se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă, la ieşirea din România prin Vama Giurgiu-Ruse, formându-se coloane de maşini pe o distanţă de zece kilometri întrucât se circulă pe o singură bandă pe podul peste Dunăre, unde se fac lucrări de reabilitare.

Linkuri Sponsorizate

Un pădurar şi trei tineri, arestaţi preventiv după ce au cultivat canabis într-o pădure din Giurgiu
Un pădurar şi trei tineri au fost arestaţi de Tribunalul Călăraşi, după ce au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, săptămâna trecută, pentru că aveau o cultură de canabis într-o pădure din Giurgiu, unul dintre aceştia fiind prins în flagrant în timp ce ridica două colete cu 12,3 kg de droguri.

REPARTIZARE LICEU 2015 Giurgiu. Au fost publicate rezultatele de la repartizarea computerizată în licee
Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele repartizării computerizate pentru admiterea la liceu 2015, în urma susţinerii examenului de Evaluare naţională (capacitate).

Rezultate finale Bacalaureat 2015 Giurgiu
Rezultate finale BAC 2015. Pe data de 10 iulie se afişează rezultatele finale la Bacalaureat 2015. Examenul maturităţii a început pe 29 iunie, cu prima probă, şi s-a terminat pe 3 iulie.

Fost director adjunct al Penitenciarului Giurgiu, judecat. El a luat mită pentru eliberarea unui deţinut
Fostul director adjunct al Penitenciarului Giurgiu, Florin-Marian Antonescu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, după ce a luat mită 4.000 de euro, pentru a facilita eliberarea condiţionată a unui deţinut.

Rezultate Bacalaureat 2015 Giurgiu. Judeţul Giurgiu, ultimul din clasamentul naţional, cu promovabilitate 36,06%
S-au afişat pe edu.ro primele Rezultate ale Examenului de Bacalaureat 2015. Rezultatele finale ale examenului de BAC 2015 Giurgiu vor fi publicate vineri, 10 iulie. La nivel naţional, primele rezultate arată că au luat Bac-ul 66,41% dintre elevi. În Giurgiu, promovabilitatea este de 36,06%.

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Giurgiu
Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Examenul de Bacalaureat 2015 se încheie astăzi cu probele scrise la Geografie, Biologie, Chimie şi Fizică. Subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor fi făcute publice după începerea examenului. Rezolvările subiectelor la  Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor putea fi urmărite şi pe adevarul.ro, după ora 12.00.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Giurgiu
Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 la Istorie. Subiectele la Istorie Bacalaureat 2015 şi rezolvările subiectelor la Istorie Bacalaureat 2015 vor fi publicate pe adevarul.ro, după începerea examenului.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Giurgiu
Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 Matematică. Subiectele şi rezolvări ale subiectelor la Bacalaureat 2015 Matematică vor fi publicate pe adevarul.ro după începerea examenului.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Giurgiu, după contestaţii
Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice va publica rezultatele finale Evaluare Naţională 2015 după contestaţii. Pe site-ul edu.ro vor putea fi găsite toate ierarhiile examinării care decide admiterea la liceu.

Bacalaureat 2015 Română Giurgiu. Ce subiecte au picat la BAC
Bacalaureat 2015 Română. Absolvenţii de liceu intră luni în examenul de Bacalaureat 2015, cu proba de BAC 2015 Română. Pe adevarul.ro va fi publicată lista de subiecte pentru BAC 2015 la Română, astfel încât după ce se vor uita pe subiecte, cei interesaţi să găsească şi rezolvări pentru subiecte la proba de Română de la Bacalaureat.

Rezultate Evaluare Naţională 2015 Giurgiu. Ce note au luat elevii din Giurgiu
Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat pe site-ul edu.ro şi la unităţile de învăţământ rezultatele de la Evaluare Naţională 2015. Ierarhia va fi decisivă pentru repartizarea elevilor la liceu. Elevii au la dispoziţie 4 ore, de la ora 16 la ora 20 pentru a depune contestaţii. Rezultatele finale se dau la 30 iunie.

Evaluare Naţională 2015 Giurgiu. Subiecte la Matematică
Evaluare Naţională 2015. Absolvenţii claselor a VIII-a susţin miercuri, 24 iunie, proba la Matematica. In judeţul Giurgiu s-au înscris, anul acesta, 2300 de elevi.