adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Galati - Ultimele stiri Adevarul Galati - 30.01.2015

FEDCUP 2015. Cum a fost pregătită arena pentru meciul anului dintre Simona Halep şi preşedintele Iohannis, la Galaţi
Patinoarul din Galaţi este gata să le primească pe sportivele care vor juca în Turneul Fed Cup. Simona Halep şi colegele ei de echipă vor sta în apartamente de cinci stele. Spanioloaicele au preferat camere obişnuite, dar la acelaşi hotel.

Profesor de electronică şi telecomunicaţii, reţinut pentru luare de mită
Un renumit profesor de la Universitatea „Dunărea de Jos” Din Galaţi a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, acesta fiind acuzat de luare de mită. Potrivit anchetatorilor, profesorul universitar ar fi pretins de la studenţii săi suma de 2.700 de lei.

Preşedintele TNL Galaţi va coordona relaţia cu Tineretul Liberal Democrat din Moldova
George Stângă speră ca în perioada următoare relaţia dintre partidele din România şi cele din Republica Moldova să se consolideze, considerând de asemenea o datorie a românilor să îi ajute pe cetăţenii moldoveni în parcursul lor european.

Linkuri Sponsorizate

Medicii sunt îngrijoraţi de „înmulţirea” consumatorilor de etnobotanice. Ei avertizează că substanţele conţin acetonă sau otravă pentru şobolani
Medicii de la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Galaţi spun că în această lună s-au confruntat cu o „avalanşă” a cazurilor în care tinerii au ajuns la spital după ce au consumat substanţe psihoactive, atrăgând atenţia că aceştia folosesc diverse amestecuri, care conţin inclusiv acetonă sau otravă pentru şobolani.

Au fost confirmate primele trei cazuri de gripă din acest sezon
Trei femei din Galaţi, cu vârstele cuprinse între 24 şi 55 de ani se află sub monitorizarea medicilor după ce Institutul Cantacuzino a confirmat că acestea au fost infectate cu virusul gripal.

Sindicatul Naţional „Solidaritatea” al Metalurgiştilor din România scoate în stradă siderurgiştii de la Galaţi
Protestul va avea loc marţi, 3 februarie, în intervalul orar 14.00-16.00, la poarta combinatului siderurgic AcelorMittal Galaţi.

VIDEO La Galaţi, zăpada rămasă netopită nici după o lună de la ultima ninsoare este „răsfăţată” cu duşuri calde
La o lună de la ultima ninsoarea abundentă care s-a abătut asupra oraşului de la Dunăre, autorităţile încă se mai luptă cu zăpadă. Lupta pare însă inegală, mai ales că una dintre părţile combatante dă dovadă de o prostie rar întâlnită. Au dovedit-o câţiva angajaţi din Piaţa Centrală, care la cererea şefului au încercat să topească un munte de zăpadă cu... un furtun cu apă caldă.

Atenţie cum aprindem focul în sobe! Un bărbat a ajuns la Urgenţe cu arsuri pe 55 la sută din suprafaţa corpului
Seara trecută, Secţia de Pompieri Tecuci a fost solicitată să intervină la un incendiu anunţat în strada Tecuciul Nou. Echipajele de pompieri s-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului împreună cu o ambulanţă SMURD

Opt vrânceni sunt cercetaţi după ce au tăiat ilegal material lemnos în judeţul Galaţi
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu poliţiştii vrânceni au efectuat opt percheziţii pe raza comunei Ploscuţeni, judeţul Vrancea, la opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 32 şi 57 de ani, bănuiţi de tăiere ilegală şi furt de material lemnos

Îngrijorare la Târgu Bujor. Marţi seara, trei tineri au fost preluaţi de urgenţă de o ambulanţă după ce au consumat droguri
Primarul oraşului gălăţean a făcut un apel public către locuitori să sprijine ferm acţiunile de eradicare a acestui fenomen. Toţi cei care au informaţii despre cum sunt procurate aceste droguri, sunt rugaţi să sune la Poliţie.

VIDEO Percheziţii la o grupare care a produs şi a vândut etnobotanice. Săptămâna trecută, zeci de tineri din Galaţi au ajuns la spital după ce au consumat astfel de produse
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţi organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de mare risc, droguri de risc şi produse cu efect psihoactiv.

Navrom Galaţi se delistează de pe Rasdaq. Acţionarii au respins ofertele de transfer pe piaţa reglementată sau pe sistemul alternativ de tranzacţionare
Navrom Galaţi (COVG), compania cu cea mai mare capitalizare pe piaţa Rasdaq, se va retrage de la tranzacţionare, în contextul procesului de defiinţare a acestei secţiuni a Bursei, pentru că acţionarii au respins transferul pe o altă piaţă, scrie Mediafax

Un articol dedicat Galaţiului, în revista Asociaţiei Germanilor Basarabeni
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a găzduit, în perioada noiembrie-decembrie 2014, expoziţia „Oameni cuvioşi şi harnici… Colonişti germani în Basarabia (1814-1940)”. La aproape o lună de la închiderea expoziţiei, organizatorii nemţi au publicat un amplu articol despre Galaţi în numărul din luna ianuarie al revistei Asociaţiei Germanilor Basarabeni, parteneră în organizarea acestei manifestări.

ArcelorMittal Galaţi anunţă încheierea cu partenerii sociali a Contractului Colectiv de Muncă pe anul 2015
Părţile au convenit, de comun acord, majorarea salariilor cu 70 lei (brut), majorare valabilă începând cu 1 ianuarie 2015. Toate celelalte drepturi prevăzute în vechiul contract rămân valabile.

Doi tineri au vrut să treacă vama cu ţigările ascunse în aripile şi bordul autoturismelor. Poliţiştii nu s-au lăsat păcăliţi
Poliţişti de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu lucrători vamali au descoperit aproximativ 7.000 de ţigarete ascunse  în autovehiculele conduse de doi participanţi la trafic.