adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Galati - Ultimele stiri Adevarul Galati - 25.04.2014

Pentru că nu are un regulament al afişajului publicitar stradal, Primăria Galaţi emite candidaţilor autorizaţii provizorii
Primarul Marius Stan spune că a propus un astfel de regulament în Consiliul Local de mai bine de trei luni, dar că din motive greu de înţeles el a fost scos de pe ordinea de zi a şedinţelor în plen.

Autoturism burduşit cu ţigări de contrabandă, descoperit în Vama Galaţi
Marfa a fost descoperită în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, la volanul autoturismului fiind un şofer din Galaţi. Aliatul de nădejde a fost şi de această dată câinele "Omu".

Opt tineri instituţionalizaţi din Galaţi riscă să ajungă după gratii după ce au vrut să-şi impresioneze câteva colege
Aceştia au reuşit să păcălească patronii mai multor cârciumi din oraş, dându-se drept directori ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Galaţi. Din această postură îi rugau pe patroni să asigure mese gratuite pentru tineri instituţionalizaţi, după care mergeau cu iubitele lor şi chefuiau.

Linkuri Sponsorizate

Fotografii de ieri şi de azi cu trei dintre cele mai vechi cartiere gălăţene
Este vorba despre o expoziţie care va fi inaugurată la sfârşitul acestei luni la Muzeul de Ştiinţele Naturii. Manifestarea îşi propune să aducă în faţa publicului imaginea de altădată în contrast cu cea din prezent a cunoscutelor cartiere din Galaţi

Protest la o şcoală din Galaţi din cauza unui copil cu probleme de comportament
Părinţii elevilor de la o clasă de învăţământ primar de la Şcoala nr. 3 nu au mai vrut să-şi lase astăzi copiii la cursuri pe motiv că unul dintre şcolari are un comportament agresiv. Conducerea instituţiei spune că este obligată, potrivit recomandărilor Ministerului Educaţiei, să lupte pentru integrarea copiilor cu dizabilităţi în şcolile de masă şi a luat măsuri în acest sens.

Branşament ilegal la apa caldă, în plin centrul Galaţiului. Sunt implicaţi şi angajaţi ai distribuitorului local de apă caldă şi căldură
Branşamentul este făcut la o clădire cu două etaje, iar angajaţii Apaterm Galaţi spun că proprietarul nu are contract de furnizare a celor două servicii: apă caldă şi căldură.

În ciuda recentelor modificări legislative apărute pe piaţa gazelor naturale, costurile pentru consumatorii industriali cresc semnificativ
Membrii Confederaţiei Patronale din Industrie, Agricultură, Construcţii şi Servicii din România (CONPIROM) sunt îngrijoraţi cu privire la impactul negativ produs de recentele modificări legislative asupra pieţei gazului pentru consumatorii industriali.

Şapte garnituri feroviare de călători au oprit în staţia Galaţi, pentru două ore, în semn de protest
Trenurile au înţepenit în Gara Galaţi în această dimineaţă. Angajaţii CFR au încetat lucrul nemultumiţi de eşuarea negocierilor Contractului Colectiv de Muncă. Angajaţii din sectorul feroviar acuză starea precară a infrastructurii şi a condiţiilor de muncă, dar şi nivelul scăzut al veniturilor lunare, ultima majorare salarială fiind operată în 2009.

Ziua Internaţională a Dansului sărbătorită, cum altfel, decât prin dans
Zeci de dansatori sunt aşteptaţi să se înscrie la cea de-a treia ediţie a Galei Dansului, organizată anual de Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi organizează vineri, 25 aprilie, „Bursa Generală a Locurilor de Muncă"
Evenimentul se va desfăşura simultan în două locaţii: Municipiul Galaţi -  în holul Universităţii „Dunarea de Jos” Galaţi, din Str. Domnească nr. 47 şi Tecuci - Sală loan Petrovici, str. Republici, nr. 7 (fostul cinematograf Popular).

Doi cetăţeni din Osetia de Sud care au traversat Prutul înot au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră gălăţeni
În urma schimbului de informaţii cu autorităţile din Republica Moldova , poliţiştii de frontieră din Republica Moldova au reuşit reţinerea unui alt bărbat, soţul tinerei depistate de lucrătorii noştri.

Masă de Paşte asortată cu bucăţi din tavanul apartamentului!
Supriză enormă şi mai ales neplăcută pentru o familie care locuieşte în cartierul de blocuri ANL dintre Galaţi şi Brăila. Chiar în momentul în care se pregăteau să se aşeze la masă, locatarii au auzit câteva zgomote ciudate dinspre tavan, iar când au ridicat privirile au văzut cum o parte din el se prăbuşeşte peste ei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

S-a urcat cu maşina pe un gard după ce a făcut tot posibilul să evite un câine
Ghinion teribil pentru un şofer de 21 de ani care a fost la un pas de o tragedie. În timp ce se mergea pe DN 25, în localitatea Independenţa, tânărul a vrut să evite un câine care i-a apărut din senin în faţă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în gardul unui localnic.

Expoziţie inedită de pictură la parterul unui fost simbol al oraşului, lăsat acum în paragină
Proiectul "I'm Turist" reface contextul unui cunoscut obiectiv de pe harta oraşului Galaţi. Alimentat de energia tinerilor artişti, "I'm Turist" încearcă şi reuşeşte să îl inspire pe căutătorul de artă.

FOTO VIDEO Bucurie mare pentru comunitatea ţigănească din Iveşti: De azi este "dezlegare" la grătare
Potrivit tradiţiei ţigăneşti, în primele două zile ale Paştelui nimeni nu face mâncare la grătar. Aşa-i tradiţia, iar ţiganii o respectă cu sfinţenie. Tonul la distracţie l-a dat astăzi chiar bulibaşa Ferdinand Stănescu, la casa căruia s-a aprins primul grătar.