adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Galati - Ultimele stiri Adevarul Galati - 01.11.2014

Bebeluş mort la cinci zile de la naştere. Părinţii acuză medicii de neglijenţă
Momente tragice pentru un cuplu din Galaţi. Bebeluşul lor, născut la începutul săptămânii, a supravieţuit doar patru zile şi şi-a dat ultima suflare în braţele mamei. În timp ce nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat, părinţii băieţelului sunt îngenunchiaţi de durere şi dau vina pe cadrele medicale din Spitalul de Urgenţă, pe care le acuză de neglijenţă.

Festivalul Muzical „Leonard”, aproape de start. Pe scena gălăţeană vor evolua artişti de talie internaţională
Timp de patru săptămâni, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard” vor fi jucate piese care au cucerit întreaga Europă

Concursul naţional de film etnografic şi imagini document „Ipostaze Etnografice”
Concursul îşi propune să valorifice şi să evidenţieze patrimoniul cultural prin intermediul fotografiilor şi filmelor cu tematică etnografică şi să încurajeze producţia cinematografică de acest gen.

Linkuri Sponsorizate

Ţigări de contrabandă şi materiale pirotehnice descoperite de poliţiştii de frontieră brăileni
Poliţiştii de frontieră brăileni au descoperit peste 10.000 de ţigarete de contrabandă şi 1.900 bucati materiale pirotehnice, în locuinţa unui brăilean, care le colectase în vederea obţinerii unui profit prin revânzarea acestora.

Directorul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Galaţi, Laurenţiu Seceleanu, arestat la domiciliu într-un dosar de corupţie, a fost suspendat din funcţie
Acesta este acuzat de procurorii DNA Cluj că alături de omul de afaceri Călin Mitică ar fi coordonat un grup infracţional organizat pe care l-au constituit împreună cu Mădărăşan Kinga şi Ştefan Adriian, pentru a acţiona în mod coordonat, în scopul comiterii unor infracţiuni de corupţie şi a unor infracţiuni asimilate acestora.

VIDEO Percheziţie la domiciliul unui bărbat de 38 ani, dintr-o comună gălăţeană, bănuit de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor
Poliţiştii au găsit în curtea locuinţei, ascunsă  într-o căpiţă de fân, o armă de vânătoare, letală, de calibrul 32 mm.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Galaţi
Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Galaţi, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Galaţi. Ies sau nu gălăţenii la vot?
Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 va fi anunţată de către Biroul Electoral Central (BEC) pe tot parcursul zilei de duminică, începând cu ora 11.30 şi terminând cu ora 22.30. adevarul.ro vă va ţine la curent cu statisticile privind prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 în judeţul Galaţi.

Şi-au depus actele pentru obţinerea cărţilor de identitate, dar au uitat să şi le ridice
Peste 1.000 de cărţi de identitate aparţinând unor cetăţeni din municipiul Galaţi şi comunele arondate îşi aşteaptă titularii să le ridice de la Serviciul de Evidenţă a Persoanei.

Procurorii clujeni au dispus arestul la domiciliu în cazul directorului Centrului Regional de Exploatare, Întreţinere şi Reparaţii CF Galaţi, Laurenţiu Seceleanu
De altfel, toate cele şapte persoane reţinute în dosarul de corupţie în care au avut loc mai multe percheziţii, inclusiv la CFR Călători şi CFR Marfă, au primit, în noaptea de miercuri spre joi, mandate de arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.

Clubul de baschet Phoenix şi Universitatea „Dunărea de Jos” pun bazele unui parteneriat important pentru baschetul gălăţean
Clubul de baschet Phoenix Galaţi a încheiat astăzi un parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi, care are drept scop dezvoltarea activităţii baschetbalistice şi crearea unui Centru Naţional de Copii şi Juniori. Odată cu acest parteneriat, clubul Phoenix îşi va schimba şi denumirea oficială în Phoenix U Galaţi.

Gata cu maşinile de mare tonaj parcate prin oraş. Poliţia Locală va împărţi amenzi grase celor care nu respectă regulile
De la 1 noiembrie, Poliţia Locală va pune în aplicare prevederile HCL nr. 335/2014 privind parcarea vehiculelor grele pe teritoriul municipilui Galaţi. Persoanele care încalcă legea riscă amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 lei.

Cardurile de sănătate, refuzate de mai mulţi gălăţeni din motive... religioase
25 de gălăţeni au refuzat cardurile de sănătate fie din motive religioase, fie pentru că se tem de cipuri. Statistica vine de la Casa de Asigurări de Sănătate Galaţi. Instituţia va distribui în total peste 400.000 de carduri de sănătate la nivelul întregului judeţ. Acestea vor putea fi folosite de la 1 ianuarie 2015.

Un economist din Galaţi, dat dispărut de familie în urmă cu şase luni, a fost găsit în Gara CFR
Ionuţ Daniel Andone, gălăţeanul dispărut fără urme pe 24 martie, a fost găsit în Gara CFR de poliţiştii de la Transporturi şi de cei locali. Bărbatul, fost director economic al unei societăţi, a fost audiat de oamenii legii. Angajator acestuia a depus plângere la poliţie împotriva lui Ionuţ Daniel Andone pe motiv că ar fi furat bani de la firma la care bărbatul a lucrat.

Tânăra din Basarabia care a plecat în SUA cu tricolorul la braţ: „Pentru mine acasă este acolo unde se vorbeşte româneşte“
„Îmi plac plimbările. Plimbările lungi, chinuitoare, care îmi fac mintea să se-nfierbânte de-atâtea meditaţii. După aceste plimbări, adesea închei tratate de pace cu mine însămi, îmi stabilesc scopuri şi strategii, mă gândesc ce-aş putea face ca ziua de mâine să fie şi mai bună decât ziua de azi“. Aşa îşi descrie Ruxandra Podlisnic, o tânără basarabeancă, pasiunea pentru descoperirea locurilor noi.