adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Galati - Ultimele stiri Adevarul Galati - 20.12.2014

Poveste tristă de Crăciun. Micuţul Dragoş Andrei, de doar doi ani, are nevoie de ajutorul nostru pentru a face un transplat care să-i facă inima puternică
Dragoş Andrei Donose, un copil de doar doi ani si jumătate, a fost diagnosticat cu cardiomiopatie dilatativă, o malformaţie foarte gravă a inimii. Medicii au spus că este posibil să se fi născut aşa, sau o răceală puternică i-a afectat miocardul, muşchiul inimii, care nu mai are puterea să pompeze sângele în corp. Pana acum s-au scos la licitaţie produse şi servicii, s-au creat campanii pe reţelele de socializare.

Diplome pentru profesorii Facultăţii de Inginerie, în semn de recunoaştere şi preţuire
Începând din 2008, anual, în luna decembrie, Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi acordă diplome profesorilor venerabi şi colegilor care s-au retras din activitate pe parcursul anului în curs

Gala Premiilor municipiului Galaţi: vor fi decernate titlurile de „cetăţean de onoare”
Gala va avea loc duminică de la ora 18.00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” şi va fi urmată de premiera cu piesa „Ţara de dincolo de lumină”, spectacol oferit în dar premianţilor de primarul Marius Stan.

Linkuri Sponsorizate

Soţia fostului ministru Victor Paul Dobre a fost implicată într-un accident grav petrecut în faţa unui complex comercial
Xenia Dobre a scăpat cu viaţă dintr-un accident destul de grav. Soţia deputatului Vivtor Dobre a ajuns la urgenţe cu mai multe răni. Se pare chiar că are un picior rupt.

Duşurile şi caloriferele devin inutile pentru sute de locatari din Galaţi
Echipe ale Apaterm lucrează la această oră la operaţiunea de blindare a instalaţiilor la 11 asociaţii de proprietari din Galaţi, care au datorii de aproape 3 milioane de lei, la care se adaugă alte 2.636.741 lei penalităţi

Copii, vi se pregăteşte ceva: a treia ediţie a caravanei „Autobuzul lui Moş Crăciun”
Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi (CIC), în parteneriat cu TRANSURB Galaţi şi sponsorul principal IMLmotoare, organizează în data de 21 decembrie 2014, cea  dea 3-a ediţie a acţiunii „Autobuzul lui Moş Crăciun”

Trei sferturi dintre gălăţeni sunt ameninţaţi sistematic cu sistarea căldurii, deşi sunt bun-platnici
Fostul viceprimar al Galaţiului Nicuşor Ciumacenco susţine că deşi se încearcă să se inducă ideea că în oraş căldura a fost sistată din cauză că oamenii ar fi rău-platnici, realitatea este că majoritatea gălăţenilor sunt cu plăţile la zi sau au datorii infime, ce nu justifică măsura extremă de a lăsa oamenii în frig în plină iarnă.

350 de colindători iau cu asalt Galaţiul, în cadrul Festivalului de Datini „Tudor Pamfile”
Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi va organiza în parteneriat cu Arhiepiscopia Dunării de Jos şi Primăria Municipiului Galaţi, duminică 21 decembrie 2014, Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou “Tudor Pamfile”

Un gălăţean bănuit de comiterea a cinci infracţiuni de înşelăciune a fost reţinut de poliţişti
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi au efectuat astăzi două percheziţii pe raza municipiului Galaţi, la persoane bănuite de înşelăciuni având ca mod de operare celebra „Metoda accidentul”.

Poliţiştii locali din Galaţi sunt cu ochii pe comercianţii de brazi şi dispozitive pirotehnice
Practic, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă poliţiştii locali urmăresc cu prioritate prevenirea, identificarea şi combaterea evenimentelor negative generate de folosirea unor asemenea produse.

Primarul Marius Stan, făcut KO de Curtea de Conturi Galaţi
Vorbim despre un raport dat publicităţii de Curtea de Conturi potrivit căruia Gala de Box organizată de Primăria Galaţi în luna februarie ar fi avut mai multe nereguli financiare. Curtea de Conturi spune că Primăria nu poate justifica cheltuieli de peste 200.000 de euro făcute pentru organizarea acestei gale.

Personalul nedidactic din şcoli, motiv de gâlceavă pentru sindicatele din educaţie
Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” a protestat astăzi în Capitală, în vreme ce la Galaţi Sindicatul Invatamantului Preuniversitar Galaţi, reprezentat de Lidia Antoniu, a înmânat astăzi acest memoriu conducerii Prefecturii Galaţi, în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social.

Iubitorii de teatru au o opţiune în plus, în acest weekend: „Don Juan se întoarce de la război”, după Odon von Horvarth
Spectacolul, produs de „Le Théatre Libre” şi regizat de Vlad Ajder, îi are în distribuţie pe actorii Ana Maria Sinescu, Oana Mogoş şi Ion Moldoveanu. Premiera este programată duminică, 21decembrie 2014, de la ora 19.00, la Summer Time Pub, pe Faleza Inferioară a Dunării

Doliu la SMURD Galaţi în memoria colegilor dispăruţi în tragicul accident aviatic de la Constanţa
După ce şi-au legat la braţe banderole negre, mai mulţi medici gălăţeni au plecat la Brăila pentru a depune o coroana de flori pentru medicul Laura Vizireanu. Era parte din mica familie SMURD.

Autoturism neînmatriculat depistat de poliţiştii de frontieră gălăţeni
În urma unei acţiuni specifice desfăşurată de poliţiştii de frontieră gălăţeni un cetăţean român s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la volanul unui autoturism care nu era înmatriculat.