adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Focsani

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Focsani - Ultimele stiri Adevarul Focsani - 20.10.2017

De ce nu vor procurorii DNA să-l lase în libertate pe fostul deputat Alin Trăşculescu
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au contestat decizia Judecătoriei Focşani, prin care s-a dispus liberarea condiţionată. Recursul se va judeca pe 15 noiembrie.

A alergat-o şi i-a arătat penisul la coadă la moaştele Sfintei Parascheva. Cazuri celebre de agresiuni semnalate de românce înaintea fenomenului #metoo
Conform unor statistici ale Agenţiei pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene, una din patru femei din România a fost agresată fizic sau sexual cel puţin odată în viaţă.

Savantul Simion Mehedinţi, omagiat la acest sfârşit de săptămână printr-o serie de manifestări culturale
Activităţile celei de-a XXVII-a ediţii a Zilelor simion Mehedinţi sunt organizate de Asociaţia Personalului Didactic ,,Simion Mehedinţi”.

Primii deţinuţi de la Penitenciarul Focşani au fost liberaţi conform legii recursului compensatoriu
În perioada următoare, alţi circa 100 de deţinuţi urmează să intre în comisia de liberare condiţionată, tot prin efectul acestei legi.

Telenovelă incendiară într-o comună din Vrancea. Cum a rămas fără maşină un medic veterinar amorezat, după un atac cu cocktail Molotov
Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. Medicul amorezat până peste cap nu este la prima păţanie de acest gen.

Cine au fost eroii români executaţi în Primul Război Mondial pentru complot împotriva germanilor
Grupul condus de vrânceanul Vasile Chilian a ajutat militarii români rămaşi în teritoriul ocupat şi prizonierii evadaţi din lagărele nemţeşti să treacă pe ascuns linia frontului, în Moldova.

VIDEO Câţi bani făcea un traficant de droguri din Vrancea din vânzarea de cannabis. El creştea plantele în casa lăsată moştenire de părinţi
Procurorii D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Vrancea au dispus reţinerea  pentru o perioadă de 24 de ore a lui Gherghe Alin, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

VIDEO Educatoarea filmată când bătea copii, obligată să se interneze la psihiatrie. Ce diagnostic i-au pus medicii
Educatoarea Mihaela Ciornei, din comuna Vrîncioaia, a fost trimisă în judecată pentru două infracţiuni de purtare abuzivă.

Ginerele iubitei primarului mai are de făcut un pas pentru a ajunge şi şef al Poliţiei Locale
Dorian Alecsandrescu şi-a surclasat contracandidaţii la concursul organizat la Primăria Focşani. În prezent, acesta conduce alte două instituţii publice.

Bărbat din Vrancea, reţinut pentru omor după ce i-a crăpat capul nepotului cu toporul
Fapta s-a întâmlat în noaptea de luni spre marţi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar criminalul a adormit lângă cadavru.

Patru persoane urmărite penal în dosarul în care un bărbat a murit împuşcat. Suspecţii se aflau la o partidă de vânătoare ilegală
Toţi cei patru suspecţi sunt cercetaţi în libertate, după ce procurorii au schimbat încadrarea faptei din omor în ucidere din culpă.

FOTO Secretele pâinii lui Pitiş: un produs delicios, făcut manual, după o reţetă de acum 100 de ani
Produsul lui Bogdan Tuchiluş a primit recent din partea Ministerului Agriculturii atestat de produs tradiţional, fiind primul din Vrancea din domeniul panificaţiei.

FOTO VIDEO Pâinea noastră cea de toate zilele, sărbătorită la Focşani printr-un spectacol în care a fost binecuvântat bobul de grâu
Ansamblul Folcloric "Ţara Vrancei" în colaborare cu Direcţia Agricolă Vrancea au organizat luni seară, la Sala Balada, sărbătoarea tradiţională "Ziua Pâinii", eveniment care se marchează anual, pe 16 octombrie, la scară mondială.

FOTO VIDEO Capură impresionantă de ţigări de contrabandă. Procurori DIICOT şi poliţişti de frontieră au anihilat o grupare care acţiona în stil mafiot
În cauză există suspiciunea că în perioada august – 15 octombrie 2017 şase bărbaţi din republica Mldova, din care doi au şi cetăţenie română, au constituit un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu produse din tutun de provenienţă Republica Moldova.

FOTO Firma care a câştigat contractul de reparaţii a străzilor din Focşani nu-şi asumă lucrările proaste de pe strada Aurora. Artera este plombată din nou
Societatea CUP Salubritate Focşani a avut la dispoziţie în acest an 892.230 de lei pentru programul de reparaţii străzi.