adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Focsani

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Focsani - Ultimele stiri Adevarul Focsani - 19.08.2018

FOTO Casă distrusă complet într-un incendiu. Agoniseala de-o viaţă, mistuită în câteva minute
Cauza probabilă a incendiului a fost un foc deschis în spaţiu închis. O familie a rămas, în prag de toamnă, fără acoperiş deasupra capului.

VIDEO Cât de periculoasă e interacţiunea cu urşii care cer de mâncare. „Nu trebuie hrăniţi, oricât de simpatici ar părea“
Specialiştii spun că animalele sălbatice sunt imprevizibile, chiar dacă aparent lasă de înşeles că sunt prietenoase. Ele pot dezvolta comportamente deviante.

Patru canditaţi îşi dispută şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea
Alegerile pentru preşedinţia Asociaţiei Judeţene de Fotbal au loc pe data de 5 septembrie. Actualul preşedinte, Dan Dumitru, s-a înscris în cursa pentru un nou mandat.

De ce alternatorul este cel mai important mecanism al unui autoturism. Simptomele care avertizează şoferii că este o problemă cu această piesă
Alternatorul are o mulţime de cerinţe pe care trebuie să le îndeplinească prin faptul că produce energie electrică pentru consumatorii electrici, produce energie pentru baterie şi generează tensiune electrică.

Caz rar în Vrancea. O femeie a născut la vârsta de 50 de ani primul ei copil
Femeia a putut astfel să demonstreze că sarcina după 50 de ani este posibilă, în condiţiile în care modalitatea prin care femeile trecute de această vârstă pot rămâne însărcinate este fie prin donare de ovule, fie prin fertilizare in vitro.

Cine este bărbatul care a aruncat cu un cocktail Molotov în sediul PSD Vrancea. Colegii lui de muncă sunt consternaţi
Bărbatul care a atacat sediul PSD Vrancea în noaptea de luni spre marţi, cu un cocktail Molotov, are 45 de ani şi în cursul serii de 14 august a fost plasat sub control judiciar de către magistraţi, după ce în prealabil fusese reţinut pentru 24 de ore.

Cum a ajuns patriarh al României preotul care l-a ascuns pe evadatul Gheorghe Gheorghiu-Dej
Ce-l de-al treilea patriarh al Bisericii Ortodoxe Române l-a adăpostit timp de zece zile, în casa sa parohială, pe liderul comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej.

Liceul Pedagogic „Spiru Haret“ îşi schimbă denumirea. Cum se va numi prestigioasa unitate de învăţământ de la 1 septembrie
Demersurile pentru schimbarea denumirii au început de mai mult timp, iar în primăvară Consiliul Local Focşani şi-a dat acordul pentru acest lucru.

Metoda "Lover Boy", din nou la modă în Vrancea. Un tânăr a fost arestat după ce a exploatat sexual o copilă de 14 ani
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au efectuat, luni, 13 august, două percheziţii domiciliare în oraşul Mărăşeşti, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

Cum scăpă de puşcărie un evazionist condamnat definitiv de două ori, aflat de ani buni pe lista urmăriţilor internaţional
Un vrâncean condamnat de două ori cinci ani de puşcărie, pentru evaziune fiscală, a scăpat de pedeapsă, fugit fiind din ţară, după ce instanţa a constatat că pedeapsa sa s-a prescris.

VIDEO Incendiu puternic într-o comună din Vrancea: ard patru gospodării. O gravidă a fost dusă la spital
Pompierii au reuşit să stingă focul şi acum încearcă să stabilească care au fost motivele care au condus la declanşarea incendiului.

UPDATE Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Incendiatorul a fost reţinut
Evenimentul de pe strada Republicii Nr. 13 a avut loc în noaptea de luni spre marţi. Poliţiştii l-au audiat toată noaptea pe atacator.

FOTO Localurile de noapte din Focşani, luate la puricat de poliţişti. Ce au aflat părinţii despre odraslele lor
Acţiunea s-a desfăşurat cu efective sporite, în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranţă civică în zona discotecilor, barurilor şi cluburilor din municipiul Focşani.

Cine este tânăra care i-a „îmblânzit“ pe jandarmi, după ce a fost gazată cu lacrimogene: „Au rupt formaţia în două şi m-au invitat“
Mirela este din Focşani şi a făcut eforturi mari să ajungă atât vineri seara, cât şi sâmbătă seara, la protestele din Capitală.

Marian Oprişan: „Oamenii oneşti, care muncesc în străinătate, nu merită să fie asociaţi cu violenţele din Piaţa Victoriei“
Reacţia preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea vine după confruntările de vineri seara, din Capitală, dintre jandarmi şi protestatari, soldate cu răniţi de ambele părţi.