adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Focsani

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Focsani - Ultimele stiri Adevarul Focsani - 24.06.2018

Cel mai scump loc de parcare din Focşani a fost adjudecat vineri. Suma incredibilă pe care trebuie să o plătească beneficiarul
Parking Focşani, societatea care administrează locurile de parcare din municipiu, a scos vineri la licitaţie cinci locuri.

Cum s-au dublat costurile pentru două locuri de joacă aflate încă la stadiul de proiect
Dacă în urmă cu doi ani aleşii locali au aprobat indicatori economici de 540.000 de lei, municiplaitatea propune dublarea lor.

Trei persoane, rănite într-un accident produs de un şofer grăbit
Accidentul a avut loc vineri dimineaţa, în oraşul Panciu, iar una din victime a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Focşani.

Cum a eşuat un proiect ambiţios care le promitea elevilor diplome de muncitori calificaţi: niciun adolescent nu s-a înscris
Niciun elev nu s-a înscris la prima clasă de învăţământ dual realizată în parteneriat între Colegiul Tehnic „Gh. Asachi“ din Focşani şi fabrica de confecţii Pandora.

Doi copii au spart sediul unei agenţii poştale din Vrancea. Câţi bani au furat
În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. A fost recuperată şi o sumă de bani.

Posturile de poliţie din mediul rural, înnoite cu maşini de intervenţie
Nouă autospeciale, toate noi, au intrat de miercuri, 20 iunie, în dotarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţean Vrancea.

Românul care s-a prefăcut mort ca să scape de închisoare. Cum a fost găsit după ce mama lui a prezentat judecătorilor un certificat de deces fals
Cristinel Viorel Ibriş (32 de ani) este un tânăr cu state vechi infracţionale. Dacă până în anul 2010 era cunoscut în Focşani pentru cele peste 100 de infracţiuni rutiere, fiind judecat pentru conducere fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, evaziune fiscală, între timp a devenit specialist şi fals în înscrisuri oficiale.

FOTO Cine sunt performerii Evaluării Naţionale în Vrancea
Absolvenţi de clasa a VIII-a din Vrancea şi-au aflat marţi rezultatele la Evaluarea Naţională 2018. În Vrancea s-au obţinut trei note de 10.

Percheziţii în Vrancea, cu participarea Gărzii Forestiere, ITM şi Electrica. Cine sunt vizaţi de descinderi
Poliţiştii din Vrancea desfăşoară o acţiune pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice şi efectuează 9 percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni pe regimul silvic şi de furt de energie electrică.

O telenovelă din alte vremuri. Cum şi-a pierdut averea o femeie bogată sedusă de administratorul moşiei tatălui ei
Deşi tatăl femeii s-a opus relaţiei, aceasta a ignorat sfatul bătrânului boier şi s-a căsătorit cu bărbatul dependent de jocuri de noroc.

VIDEO Întâlnire cu ursul pe cărări de munte. Cum a reacţionat animalul când a dat nas în nas cu silvicultorul
Specialiştii Romsilva sfătuiesc oamenii să nu interacţioneze cu animalele şi să nu le oferr hrană urşilor întâlniţi, pentru că astfel de întâlniri pot fi periculoase

FOTO Primăria pornită să pună la pământ toţi corcoduşii din oraş. Tone de fructe, numai bune de compot, zac pe străzi după „raidurile“ drujbarilor
Primăria Focşani, prin Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice, a pregătit un buget de peste 350.000 de lei pentru tăierea a 436 de pomi fructiferi de pe domeniul public.

Identici şi la medii. Ce note au luat la Evaluarea Naţională gemenii-genii la matematică
Matematica pentru cei doi fraţi nu înseamnă neapărat performanţe şcolare, ci reprezintă mai degrabă o pasiune pe care au dobândit-o pe când aveau 3 ani.

Acţionarul majoritar al unei firme abonată la bani publici în Vrancea, condamnat după un proces cu DNA
Dorinel Modreanu, acţionarul majoritar al Europroiect, este cumnatul liberalului Nici Săpunaru, care a deţinut la rândul său acţiuni la firmă.

Capacitate 2018. Trei note de 10 în Vrancea la Evaluarea Naţională
Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională vor afla, marţi, rezultatele. Acestea vor fi făcute publice până la ora 12.00 pe site-ul evaluare.edu.ro şi la sediile unităţilor şcolare, a transmis Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).