adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 28.04.2015

Olteanca adoptată de o familie din Canada şi-a văzut pentru prima dată mama prin intermediul internetului
Ashley M. Mitchell (Jacobs), în vârstă de 24 de ani, din Canada, şi-a văzut astăzi pentru prima dată mama prin intermediul internetului. Tânăra a fost dată spre adopţie când era un bebeluş.

Fostul primar al oraşului Bechet, trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi conflict de interese
Costel Tulitu, fostul primar al oraşului Bechet, a fost trimis în judecată de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea a 6 infracţiuni de abuz în serviciu, trei în formă continuată şi 4 infracţiuni de conflict de interese.

Funcţionarii din Primăria Craiova, arestaţi pentru că au luat mită bani, ouă, peşte şi o curcă, nu scapă de arest
Rodica Ţenea, consilier juridic, în cadrul Direcţiei Juridice din cadrul Primăriei Craiova, dar şi Radu Smarandache, şef serviciu din cadrul Direcţiei Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Dolj, au fost arestaţi pentru luare de mită şi trafic de influenţă în formă continuată.

Linkuri Sponsorizate

Un copil de 11 ani a fost înjunghiat într-o staţie de autobuz
Un copil de 11 ania  fost înjunghiat în urma unei încăierări într-o staţie de autobuz din zona Gării Craiova. Băiatul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Craiova.

O tânără din Craiova, adoptată de o familie din Canada, îşi caută părinţii biologici după 24 de ani
Ashley M. Mitchell (Jacobs), în vârstă de 24 de ani, din Canada, a fost dată spre adopţie când era un bebeluş, iar acum încearcă să dea de urma părinţilor biologici. Tânăra s-a născut pe data de 19 iunie 1990 în Craiova şi a fost înregistrată la naştere cu numele Irina-Maria Moldovan.

OZN-ul oltenesc - o invenţie în miniatură. Planul unui inginer din Dolj pentru realizarea unei farfurii zburătoare. Cum va arăta invenţia
Inginerul Nicolae Stăncioiu, din comuna doljeană Perişor, s-a apucat să construiască o maşinărie cu aspect extraterestru în miniatură. Bărbatul este convins că va reuşi să ridice farfuria zburătoare de la sol cu ajutorul unei telecomenzi.

Ghimbirul, cel mai puternic medicament natural: folosit împotriva cancerului, în cure de slăbire, probleme cu tensiunea - explicaţiile nutriţioniştilor
Ghimbirul este considerat condiment-minune şi este cel mai puternic medicament natural. Specialiştii în nutriţie au explicat, pentru ”Adevărul”, că această plantă are o serie de beneficii asupra organismului şi poate fi consumată şi în timpul curelor de slăbire, având rezultate excelente.

Ciudata legendă medievală care leagă Craiova de Brazda lui Novac şi cele trei ipoteze luate în calcul de istorici
În Craiova se poate vedea cu ochiul liber vestita Brazda lui Novac. Puţini sunt cei care ştiu că numele a fost dat în Epoca Medievală unei fortificaţii militare, făcută din pământ la graniţa de nord a Imperiului roman, în vremea Împăratului Constantin Cel Mare.

Vânzările la cea mai nouă maşină produsă în ţara noastră, la Craiova, B-Max de la Ford, în scădere cu 19%
Modelul Ford B-Max este produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova şi este disponibil în trei variante de echipare - Ambiente, Trend, Titanium - şi trei motorizări pe benzină şi două diesel.

Ziua Sfântului Gheorghe: tradiţii şi obiceiuri. Cum îţi afli astăzi ursitul
Sfântul Mare Mucenic Gheorghe se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 23 aprilie. Este unul dintre cei mai importanţi sfinţi din calendarul ortodox.

Bursa Locurilor de Muncă. Peste 500 de locuri de muncă vacante la dispoziţia şomerilor din Dolj
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj organizează „Bursa Generală  a  Locurilor  de  Muncă“ în data de 24 aprilie. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor începând cu ora 09.00.

FOTO Asistaţii sociali cu vile şi maşini de lux din Sadova, executaţi silit. Romii au obţinut ilegal bani de la stat: „Nu avem unde să muncim. Stăm la poartă şi vorbim toată ziua“
Romii din comuna doljeană Sadova se pricep de minune de ani buni să fenteze statul şi să primească ilegal ajutoare sociale. Majoritatea au vile şi maşini de lux, dar susţin sus şi tare că sunt săraci lipiţi pământului.

FOTO Doljenii din Rast preferă cocioabele în locul caselor de termopan. Oamenii şi-au scos la vânzare pe internet locuinţele construite de Guvern
Satul Rast din judeţul Dolj a fost ras de ape în anul 2006, iar aproximativ 1.500 de familii au rămas fără un acoperiş deasupra capului. Casele promise sinistraţilor au fost construite de Guvernul României.

Fostul viceprimar al Craiovei rămâne în arest. Cristina Calangiu este acuzată de nouă infracţiuni trafic de influenţă
Fostul viceprimar al Craiovei a fost arestat de magistraţii Tribunaului Dolj pentru o perioadă de 30 de zile pentru trafic de infulenţă. Cristina Calanagiu a contestat decizia instanţei, iar astăzi la Curtea de Apel Craiova s-a judecat cererea.

Numărul doljenilor cu premii la Loteria fiscală a ajuns la 370. Cât este acum câştigul pentru un bon
Peste 9000 de persoane pentru a revendica premiul cel mare la Loteria bonurilor fiscal. Câştigătorii vor primi 109 lei, potrivit datelor furnizate de Ministerul Finanţelor.