adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Craiova

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 26.06.2016

80 de sancţiuni în doar trei ore. Cum au fost prinşi mai mulţi şoferi la un control în trafic
Oamenii legii au împânzit în această dimineaţă ieşirile din Craiova pentru o amplă acţiune în trafic. În urma controlului au fost aplicate 80 de sancţiuni.

Cele mai răcoroase ceaiuri pe timp de vară. Setea excesivă este semn că organismul are nevoie de hidratare
Vara este indicat mai mult ca oricând să ne hidratăm, iar astfel celulele şi organele corpului nu vor avea de suferit. Ceaiul ajută la revigorarea organismului, are efect răcoritor şi reface pierderile accentuate prin transpiraţie.

Care este vârsta ideală pentru a le vorbi copiilor despre sex. Motivul principal pentru varianta „cât mai repede“
De la ce vârstă trebuie să le povestim copiilor despre sex este o întrebare la care foarte mulţi părinţi nu ştiu să răspundă şi se prefac în faţa celor mici că nu înţeleg acest subiect.

800 de locuri de muncă în agricultură, în Spania, prin agenţia de şomaj. Câştigul: 40 euro/zi
800 de locuri de muncă la cules de căpşuni în Spania, cu un câştig de 40,15 euro brut/zi, sunt disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Mună Dolj.

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, trimis în judecată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Trecutul violent al tânărului
Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru tulburarea oridinii şi liniştii publice.

FOTO Măsuri speciale la Zoo. Ca să nu sufere din cauza căldurii, animalele au parte de tratament atipic
Animalele de la grădina Zoo din Craiova au parte de toate condiţiile în plină caniculă. Necuvântătoarele fac baie în ştrandul amenjat în cuşcă, iar astfel reuşesc să facă faţă zilelor toride.

Producţia autoturismului B-Max este în scădere, iar fabrica din Bănie a înregistrat pierderi
Producţia autoturismului Ford a scăzut în primele cinci luni din acest an cu 6.9% faţă de aceaşi perioadă din 2015.

Top 10 aberaţii impuse în comunism de soţii Ceauşescu. Cum reuşeau oltenii să vadă meciurile de fotbal la TV
Perioada comunistă a lăsat urme adânci asupra românilor, care au fost nevoiţi să îndure deceniile de dictatură ale cuplului Ceauşescu.

Locuri de tabere gratuite pentru elevii care provin din familii cu salarii mici
Ministerul Tineretului şi Sportului organizează prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj tabere cu character social pentru elevii din învăţământul de stat pe perioada vacanţei de vară.

Doi elevi din Craiova vor reprezenta România la concursul „International Young Physicist Tournament“
Alexandra Băduţ de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti“, dar şi Andrei Ristea, de la Colegiul Naţional „Carol I“, vor reprezenta România la concursul „International Young Physicist Tournament“.

Cea mai mare combină din lume a ajuns în judeţul Dolj. Utilajul a doborât recordul mondial pentru cantitatea de grâu recoltată în opt ore
Cea mai mare combină din lume a fost cumpărată de o fermă din judeţul Dolj, iar de astăzi va începe recoltarea culturii de rapiţă. Utilajul a doborât recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grâu recoltată în opt ore.

Primul tunel de vânt din România
Primul tunel de vânt din România te poate ridica la 15 metri în doar câteva secunde, cu ajutorul unui motor care împinge aerul.

Bacalaureat 2016. Elevii susţin astăzi proba de evaluare a competenţelor digitale
Absolvenţii de liceu susţin astăzi proba de evaluare a competenţelor digitale. Examenul de bacalaureat a debutat pe data de 13 iunie şi se va încheia pe data de 8 iulie.

Fostul primar al comunei Braloştiţa, condamnat la 5 ani de închisoare pentru executarea unor lucrări fictive
Ion Sârbu, fostul primar al comunei doljene Braloştiţa,a  fost ondamnat de magistraţii Judecătoriei Craiova la 5 ani de închisoare cu executare.

Noi cazuri de TBC în alte două unităţi de învăţământ din Craiova. Opt elevi au fost internaţi în spital
O profesoară de englează de la Şcoala Generală „Alexandru Macedonski“ din Craiova a fost depistată cu TBC la începutul lunii iunie. În urma testărilor efectuate s-a stabilt că 40 de elevi au o infecţie tuberculoasă.