adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Craiova

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 28.09.2016

Fabrica Softronic din Craiova, singura care produce rame şi locomotive electrice în sud-estul Europei, a găsit un nou client în Austria
Fabrica Softronic din Craiova, singura care produce rame şi locomotive electrice în sud-estul Europei, se bucură de succes şi în Austria. A vândut o locomotivă grupului austriac LTE.

Ce fac oamenii de succes înainte de ora 9.00 dimineaţa. Obiceiurile sănătoase care-i încarcă cu energie pozitivă
Realitatea probează că majoritatea oamenilor care au cunoscut succesul au un set de obiceiuri matinale de la care nu se abat sub nicio formă.

Un copil parcurge trei kilometri zilnic în scanului cu rotile pentru a ajunge la şcoală: „Vreau să învăţ carte“
La 8 ani, Dragoş ne oferă o lecţie de viaţă. Băiatul a fost diagnosticat la vârsta de 4 ani cu hidrocefalie şi tumoră malignă, iar medicii nu i-au mai dat şanse de supravieţuire. A fost operat de două ori pe creier şi a rămas într-un scaun cu rotile, dar copilul cu ochi mari şi negri continuă să lupte şi să înveţe carte.

Lia Olguţa Vasilesu a depus plângere la poliţie pentru hărţuire împotriva tânărului matematician care a avut „tupeul“ să o denunţe la DNA
Petru Becheru a devenit inamicul public numărul 1 al Liei Olguţa Vasilescu, edilul Craiovei, după ce tânărul i-a făcut plângere la DNA, prin care denunţa nereguli privind lucrările de reabilitare a blocurilor din oraş.

O biserică monument istoric din Dolj, renovată de preot fără autorizaţie de la Ministerul Culturii
Biserica Sfântul Nicolae din comuna doljeană Coşoveni se află pe lista monumentelor istorice din anul 2001 şi se află în Patrimoniul Mitropoliei Oltenia. Preotul s-a apucat să renoveze lăcaşul de cult fără autorizaţie de la Ministerul Culturii.

Elevii din Dolj s-au întors la şcoală cu boli infecţioase şi pediculoză. Care sunt rezultatele în urma controlului
Peste 60.000 de elevi şi preşcolari din judeţul Dolj au fost suăuşi unui control medical amănuţit. În urma verificărilor s-a constat că un număr de 669 de copii s-au întors la şcoală cu boli infecţioase şi pediculoză.

Mitinguri de protest ale angajaţilor din penitenciar. Sindicaliştii cer demiterea Ministrului Justiţiei pentru incapacitate profesională
Angajaţii din cadrul Penitenciarelor din Craiova vor protesta astăzi timpe de două ore în Piaţia Mihai Viteazul. Sindicatele cer îmbunătăţirea condiţilor de muncă, dar şi angajarea unui număr suficient de personal, eliminarea inechităţilor salariale şi demiterea Ministrului Justiţiei pentru incapacitate profesională.

Munca în tura de noapte şi efectele grave asupra organismului. De ce ne putem îmbolnăvi dacă muncim în loc să dormim
Medicii ne avertizează că în momentul în care alegem să muncim noaptea trebuie să ne gândim serios că acest lucru poate să aibă repercusiuni asupra organismului. Ceasul biologic se dereglează, iar astfel apar probleme.

Craiova este primul oraş care a început pregătirile pentru Crăciun cu trei luni înainte. Bradul a fost deja împodobit FOTO
Craiova este primul oraş din România care a început deja pregătirile pentru Crăciun. Autorităţile au împodobit deja bradul.

Judecătoarea lui Bercea Mondial, condamnată la 8 ani de închisoare cu executare: este acuzată că a primit mită 200.000 de euro de la interlop
Fosta preşedintă a Tribunalului Olt a fost arestată în anul 2014 pentru luare de mită, trafic de infulenţă şi fals în declaraţii. Carmen Marinescu a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare de magistraţii Curţii de Apel Craiova.

Un copil de 13 ani din Dolj susţine că a fost răpit şi transformat în sclav. Băiatul: „Am fost ameninţat cu moartea şi obligat să muncesc la o stână“
Un băiat în vârstă de 13 ani susţine că fost obligat de un consătean să fie sclav la o stână. Copilul din comuna doljeană Breasta povesteşte că a fost răpit şi sechestrat de un bărbat, în urmă cu două zile.

Rodia, fructul-minune care reduce risul apariţiei bolilor de inimă. Conţine de trei ori mai mulţi antioxidanţi ca vinul roşu sau ceaiul verde
Rodiile îmbunătăţesc sanguină, reduc riscul apariţiei bolilor cardiovasculare şi ajută la amelioraea sindromului metabolic. Aceste fructe sunt bogate în antioxidanţi, dar şi în vitamina C.

Miting în Piaţia Mihai Viteazul din Craiova, după votul din Senat în cazul Oprea. Protestatarii: „Integritate nu imunitate“ FOTO VIDEO
Protestatarii şi-au arătat revolta faţă de parlamentarii, care pe data de 19 septembrie, au decis să îl protejeze pe Gabriel Oprea. Au votat împotriva urmării penale cerute de DNA şi i-au lăsat imunitatea intactă fostului Ministru de Interne.

Silviu Lung, condamnat defintiv la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. Fostul mare portar al naţionalei este acuzat de ucidere din culpă
Silviu Lung, a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspednare. Sentinţa dată de magistraţii Curţii de Apel este defintivă. Fostul mare portar al naţionalei a  fost implicat, pe data de 8 ianuarie 2014, într-un grav accident de circulaţie.

Seceta a făcut pagubă în recolta fermierilor din Dolj. Agricultorii: „S-a dus totul anul acesta. A murit şi speranţa“
În judeţul Dolj, au fost raportate 14.475 de hecatre de porumb distruse şi 16.932 de hectare de floarea soarelui distruse. Agricultorii susţin că din cauza secetei totul s-a uscat, iar anul acesta nu au realizat profit.