adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Craiova

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 18.08.2017

Percheziţii la persoane bănuite de abuz în serviciu şi infracţiuni de fals. Fostul edil al comunei Malu Mare a fost dus la audieri
Şapte percheziţii  au avut loc astăzi în localităţile Craiova, Malu Mare, Cârcea, Filiaşi şi Băileşti din judeţul Dolj, Pantelimon , judeţul Ilfov şi Drăganesti-Olt, locuinţele unor persoane suspecte de comiterea mai multor infracţiuni de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, înşelăciune şi infracţiuni de fals.

Militarul din Craiova acuzat că şi-a ucis din gelozie iubita măritată şi cu 23 de ani mai mare ca el, condamnat la 13 ani  şi 6 luni de închisoare
Militarul Daniel Ştefan Truţă a fost arestat în luna martie pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Bărbatul este acuzat că şi-a incendiat, din gelozie, concubina în ziua de Dragobete.

Dosarul interlopilor care s-au bătut pentru supremaţie în Craiova: „Plecau întotdeauna plicuri către poliţia coruptă“
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au scos la iveală în urma anchetei infracţiunile grave comise de grupările „Frăţia“ şi „Mândria“ din Craiova. Interlopii s-au bătut în centrul Craiovei pentru supremaţie, iar anchetatorii au explicat că au efectuat dificultăţi în derularea anchetei.

Cum ajung să fie afectaţi bărbaţii psihic de nivelul ridicat al zahărului în sânge. Patru semne ale glicemiei prea mari
Nivelul ridicat al zahărului în sânge poate afecta starea psihiă a bărbaţilor. Zahărul are efecte negative asupra sănătăţii, iar în cazul bărbaţilor poate avea un impact negativ ridicat.

Românul acuzat de propagandă în favoarea grupării Stat Islamic va fi judecat în arest preventiv
Instanţa supremă a respins, miercuri, cererea lui Constantin Luigi Boicea, tânărul din Craiova acuzat de propagandă în favoarea grupării Stat Islamic, de a fi judecat în arest la domiciliu pe motiv că doreşte să-şi continue studiile liceale.

Un bărbat din Dolj, trimis în judecată pentru dare de mită. I-a oferit unui poliţist bani şi băutură pentru a scăpa de un dosar penal
Emil Costin Minea, de 40 de ani, din comuna Coţofenii din Dos, a fost trimis în judecată d eprocurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru dare de mită.

Medicină românească: intervenţii chirurgicale făcute la 34 de grade Celsius. „Am avut medici cărora le-a venit rău, au căzut din picioare în timpul operaţiei“
Medicii ortopezi din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova sunt nevoiţi să efectueze intervenţii chirurgicale la 34 de grade şi asta pentru că sala de operaţii nu dispune de un sistem de climatizare medicală.

Analizele de laborator au confirmat că unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ are antrax
Doi craioveni, soţ şi soţie, au fost internaţi pe data de 10 august la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ cu suspiciunea că au antrax. În urma analizelor s-a stabilit că unul dintre pacienţii are această boală.

Cum ne albim dinţii şi cum îi păstrăm curaţi
Un zâmbet strălucitor, cu o dantură perfectă, este tot ceea ce ne dorim, însă trebuie să ştim că peste 20% din români au probleme cu dinţii. Medicii stomatologi susţin că albirea trebuie să se facă în cabinet, iar totul să fie atent supravegheat de personalul medical.

Gestul poliţistului care s-a împuşcat cu arma din dotare i-a şocat pe localnici. A îmbrăcat uniforma înainte să se sinucidă
Cristian Boncioagă, ajutorul şefului de post din comuna doljeană Fărcaş, a fost găsit în dimineaţa zilei de luni, 14 august, împuşcat în cap în toaleta casei părinţilor săi din comuna gorjeană Stejari. Tânărul avea 27 de ani şi s-a sinucis cu arma din dotare.

Şi-a uitat telefonul pe tejghea într-un magazin, iar următorul client l-a furat. Hoţul nu a fost identificat VIDEO
O tânără în vârstă de 30 de ani din Craiova a rămas fără telefonul mobil, după ce l-a uitat pe tejgheaua unui magazin din oraş. Hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Aparatură medicală veche de zeci de ani, la Secţia Clinicii de Dermatologie a Spitalului Judeţean din Craiova. Bolnavii, trataţi pe o masă de operaţie improvizată
Medicii care îşi desfăşoară activitatea la Clinica de Dermatologie din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova sunt nevoiţi să trateze pacienţii cu aparatură veche de zeci de ani. Cadrele medicale au precizat că au nevoie de terapie cu laser pentru a trata corespunzător bolnavii.

Bărbat din Craiova filmat în timp ce fura două telefoane din rucsacul unei persoane. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere  VIDEO
Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Craiova a fost reţinut pentru furt, după ce a fost furat doup telefoane mobile din rucsacul unei persoane. Hoţul a fost prins de oamenii legii şi a fost reţinut.

Cât de important este să luăm masa în familie. Motivele pentru care sănătatea fizică şi psihică a copiilor va înflori
Masa în familie trebuie să devină un obicei, spun specialiştii. Printre altele, este foarte importantă pentru sănătatea fizică şi psihică a copiilor.

S-a deschis complexul de agrement din Craiova. Cum arată unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România FOTO
În Parcul Tineretului din Craiova s-a construit unul dintre cele mai modern parcuri acvatice din România. Investiţia s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro, iar majoritatea banilor au fost de la Uniunea Europeană.