adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 24.07.2014

VIDEO ATENŢIE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL Un tânăr din Craiova a fost bătut în plină stradă de un clan de romi
Alin Topor, în vârstă ded 22 de ani, din Craiova, a fost bătut aseară în plină stradă de un clan de romi. Tânărul a ajuns la spital cu luxaţie claviculă stângă, traumatism cranio-cerebral minor şi plăgi superficiale bărbie şi buza superioară.

Procurorii care s-au ocupat de dosarele interlopului Bercea Mondial sunt verificaţi de Parchetul General
30 de dosare penale în care a fost implicat Bercea Mondial au fost în lucru la nivelul parchetelor aflate în subordinea Parchetului Curţii de Apel Craiova. Majoritatea au fost închise de procurori cu neînceperea urmării penale.

Admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova. Viitorii doctori: „Promit să nu cer şpagă”
Peste 1000 de tineri au susţinut examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Framacie din Craiova. Candidaţii au declarat că subiectele au fost grele, însă cine a învăţat cu siguranţă o să obţină o notă bună.

Linkuri Sponsorizate

VIDEO Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost bătut de un grup de romi. Mama băiatului: „L-au tăiat cu un cuţit. Îi distrug pe cei care mi-au bătut copilul”
Alin Topor, în vârstă de 22 de ani, din Craiova, a ajuns în această seară la Spitalul Judeţean din Bănie, după ce a fost atacat de mai mulţi bărbaţi de etnie romă.

Wizz Air a deschis la Craiova a cincea bază din România
Compania aeriană Wizz Air va opera patru noi rute de astăzi din Craiova către Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino.

Sute de persoane din Craiova pot rămâne fără apă din cauza unor restanţieri. Sunt familii care nu şi-au mai plătit datoriile de 14 ani
Unii craioveni au adunat datorii istorice de-a lungul anilor la Compania de Apă Oltenia, cât o maşină sau o garsonieră.

VIDEO Şoferul care s-a bătut cu doi poliţişti locali a fost eliberat din arest
Cristian Daniel Borgete a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de ultraj, după ce s-a bătut cu doi poliţişti locali. Tânărul a fost eliberat din arest pe data de 21 iulie de magistraţii Tribunalului Dolj.

Concurenţă la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova. Trei candidaţi pe un loc: „Vreau să lucrez în Canada”
Aproximativ 1500 de tineri s-au înscris anul acesta la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova. Candidaţii visează să urmeze o carieră în Canada sau Statele Unite.

FOTO VIDEO Aproximativ 400 de bebeluşi sunt vulnerabili la TBC şi hepatita B. Stocul de vaccin a fost epuizat
Vaccinurile care protejează nou-născuţii de TBC şi hepatita B au fost epuizate din luna iunie la Spitalul Judeţean din Craiova şi la Spitalul Clinic Municipal „Filantropia”.

Uzina Ford de la Craiova va întrerupe producţia timp de o lună
Reprezentanţii companiei americane au anunţat că la Craiova se opreşte activitatea timp de o lună la Secţia de Vehicule şi la Secţia de Motoare. Ford produce în prezent la Craiova modelul B-Max şi motoare pe benzină EcoBoost de 1,0 litri şi 1,5 litri.

ADMITERE FACULTATE 2014. Au început înscrierile la  Facultatea de Litere. Condiţiile de selecţie
Pe data de 21 iulie a fost demarată sesiunea de admitere la Facultatea de Litere din Craiova. Au fost scoase la concurs 313 de locuri la buget şi 423 la taxă.

Percheziţii într-un caz de evaziune fiscală de un milion  de euro
19 percezhiţii domiciliare au avut loc astăzi în Dolj, Mehedinţi, Olt, Ilfof şi Giurgiu, la sediul unor societăţi comerciale, dar şi la domiciliile membrilor unui grup infracţional, specializat în infracţiuni de evaziune fiscală.1

Avocatul turnat la DNA de fratele lui Bercea Mondial, trimis în judecată pentru trafic de influenţă
Ion Bogdan Mitrache a fost trimis în judecată de procurorii DNA-Craiova pentru trafic de influenţă. Avocatul din cadrul Baroului Vâlcea este fratele unui judecător din cadrul Curţii de Apel din Craiova.

FOTO Satul de vacanţă Amza Pellea din Băileşti, în paragină din 1989. Reabilitarea compexului costă 2 milioane de euro
În satul de vacanţă din oraşul lui Amza Pellea a funcţionat până în anul 1989 o tabără pentru copiii care nu îşi permiteau să plece în vacanţă la munte sau la mare. Complexul a fost lăsat în paragină imediat după revoluţie, iar acum a ajuns o ruină.

VIDEO Fiica lui  Bercea Mondial şi-a vizitat mama la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova: „Am încredere în justiţia din România”
Izaura Bercea a declarat încă o dată în faţa Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova că familia ei nu a avut niciodată intenţia să îl şantajeze pe Mircea Băsescu.