adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Craiova

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 19.02.2017

UPDATE Protest prin lectură la Craiova. Oamenii citesc Constituţia în Piaţa Mihai Viteazul
Aproximativ 200 de craioveni vor participa astăzi între orele 14.00-18.00 la un protest prin lectură. Oamenii sunt invitaţi sa aducă un exemplar din Constituţia României în formă tipărită, dar şi în format electronic.

Cât de sănătoşi sunt cartofii dulci şi în ce boli sunt recomandaţi
Cartoful dulce este considerat un aliment sănătos, ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge şi la diminunarea rezistenţei la insulină. Leguma-minune provine din America Centrală şi preferă clima caldă, dar şi umezeala.

Familia băieţelului internat la spitalul „Marie Curie“ cu sindromul hemolitic uremic prezintă bacterie E.coli
Băieţelul în vârstă de un an şi patru luni a fost trasferat la Spitalul cu Boli Infecţioase din Craiova la Spitalul „Marie Curie“ din Bucureşti. Copilul a fost diagnosticat cu sindromul hemolitic uremic.

Un bărbat din Craiova, condamnat la închisoare după ce a muşcat un poliţist de mână
Marius Urîtu a fost condamnat la doi ani şi şapte luni de închisoare după ce a muşcat un poliţist de mână. Magistraţii Judecătoriei Craiova au stabilit ca inculpatul să plătească şi o amendă de 1200 de lei.

Bătăturile din talpă pot fi tratate naturist. Cum ne ajută să ne vindecăm coaja de lămâie sau bicarbonatul de sodiu
Bătăturile sunt zone de piele îngroşată, moartă sau întărită şi sunt cauzate de presiune şi frecare repetată pe o zonă a pielii.

Doljeanul care a înjunghiat mortal un tânăr de 19 ani în stradă rămâne în spatele gratiilor
Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost ucis în plină stradă în luna ianuarie, în Craiova, iar prietenul lui de aceeaşi vârstă a ajuns la spital înjunghiat. Criminalul a fost arestat, iar judecătorii Tribunalului Dolj i-au prelungit mandatul de arestare cu încă 30 de zile.

Un băieţel cu sindrom hemolitic uremic, transferată de la Craiova la Spitalul „Marie Curie” din Bucureşti
Un băieţel din Dolj a fost transferată de la Spitalul de Boli Inecţioase din Craiova la Spitalul „Marie Curie” din Bucureşti. Micuţul este în stare gravă şi face dializă.

Ford va produce la Craiova SUV-ul EcoSport, din 2017, al doilea model fabricat de americani în România
Constructorul american va lansa la Craiova producţia noului model EcoSport, care este planificată pentru această toamnă.

S-a îndrăgostit de o fată din Craiova, iar pasiunea l-a costat 5.000 de euro. Cum a fost păcălit un cetăţean canadian de o olteancă
Dragostea pentru o olteancă în vârstă de 30 de ani din Craiova l-a costat pe un cetăţean canadian credul nici mai mult nici mai puţin de 5.000 de euro.

Situaţie disperată în comuna doljeană Apele Vii. Hoţii de lemne au „ras de pe faţa pământului“ aproximativ 2.000 de hectare FOTO
În comuna doljeană Apele Vii, oamenii care au păduri au ajuns la capătul puterilor. Hoţii de lemne au tăiat ilegal aproximativ 2.000 de hectare.

Accident grav în Dolj. O persoană a murit, iar alta a fost rănită, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de o balustradă
O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital în stare gravă, marţi seara, pe D.N 56, în Dolj, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de o balustradă metalică.

Apicultorii ameninţă cu proteste în stradă, dacă nu primesc ajutor pentru pierderile din 2016
Apicultorii susţin că au avut anul trecut cea mai slabă perioadă din ultimii 30 de ani. Producţia a fost distrusă din cauza ploilor şi sectei.

Trei tineri au furat 77.000 de lei de sub salteaua unui doljean. Hoţii au cheltuit banii pe distracţie
Trei tineri din comuna Drăgoteşti au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt acuzaţi de furt calificat. Doljenii au furat suma de 77.500 de lei din locuinţa unui bărbat.

Alergiile la copii: cât sunt de periculoase şi cum le ţinem sub control
Unul dintre trei copii are reacţii alergice la anumite alimente, aşa că este important să depistăm care sunt produsele care pot declanşa reacţii neplăcute.

Uniunea Europeană impune noi reguli crescătorilor de iepuri. Actualele cuşti ale animalelor ar putea fi complet interzise prin noile norme
Crescătorii de iepuri vor trebui să elimine treptat bateriile convenţionale cu alternative mult mai sănătoase. Animalele vor trebuie crescut în cuştii mult mai spaţioase sau în voliere.