adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 26.11.2014

Soţia interlopului Bercea Mondial, audiată la DIICOT Craiova
Fănica Anghel, soţia interlopului Bercea Mondial, este audiată în acest moment la DIICOT Craiova. Aceasta a fost ridicată alături de doi oameni de afaceri.

Preţul gigacaloriei în Craiova rămâne la fel ca anul trecut. Cât îi va costa factura la căldură iarna aceasta pe olteni
Preţul gigacaloriei către populaţie este de 220,5 lei. Edilul Băniei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat anul trecut că oraşul nostru a fost singurul din România unde preţul gigacaloriei a scăzut cu 10%.

Beizadeaua unei judecătoare din Craiova, condamnată la închisoare cu suspendare pentru ultraj
Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Linkuri Sponsorizate

Compania ETI din Turcia va investi 40 de milioane euro într-o fabrică de biscuiţi şi prăjituri la Craiova
ETİ, una dintre cele mai mari companii din industria alimentară din Turcia, va construi la Craiova la o fabrică de biscuiţi. Investiţia va fi gata la anul în luna octombrie. 300 de angajaţi vor produce biscuiţi şi prăjituri.

Campania de vaccinare antigripală a demarat în judeţul Dolj fără vaccin. Câte doze au primit medicii
Ministerul Sănătăţii a început distribuirea vaccinului antigripal, însă acesta este suficient. Medicii din Dolj au primit câte 8 doze de ser pe cabinet.

Aproximativ 1.000 de kilometri de cale ferată, scoşi la licitaţie pentru închiriere. Câştigătorii trebuie să preia şi personalul care le deserveşte
Compania Naţională de Căi Ferate (CFR), organizează pe data de 25 noiembrie prin Bursa de Măfuri, licitaţie public cu strigare pentru închirierea a aproximativ 1000 de kilometric de cale ferată.

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, ar putea fi eliberat condiţionat. Cererea se judecă pe data de 10 decembrie
Antonie Solomon a fost condamnat în anul 2013 la trei ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie. Fostul edil al Craiovei este acuzat că a luat mită 50.000 de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu.

Aripi noi pentru fabrica de Avioane din Craiova. Uzina a fost salvată de patru contracte nesperate
Fabrica de Avioane din Craiova a fost salvată cu patru contracte pe care le-a încheiat cu Ministerul Apărării. Uzina din Bănie este  constructorul  principal  al  avioanelor  IAR -93 şi IAR-99.

Patru persoane, între care un copil de 16 ani, rănite în urma unui accident
Patru persoane, între care un copil de 16 ani, au fost rănite şi transportate la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod.

Primarul comunei Drănic nu s-a prins în mrejele PSD: „Presiuni asupra mea să trec la PSD au fost tot timpul“
Nu toţi primarii PNL din judeţul Dolj au ales să treacă în barca PSD folosindu-se de ordonanţa dată de Liviu Dragnea. Edilul comunei Drănic, Marian Dănuţ Andrei, recunoaşte că s-au făcut presiuni asupra sa pentru a trece înainte de alegerile prezindenţiale la PSD, însă a refuzat categoric.

Primarul comunei Daneţi la un pas să fie eliberat din spatele gratiilor. Edilul este acuzat că a făcut afaceri ilegale cu membrii clanului Bercea
Edilul Constantin Spiridon, contabila primăriei Daneţi, Elena Biţu, şi Vasile Anghel, zis Amar, fratele lui Bercea Mondial, au fost arestaţi în luna iulie. Magistraţii Judecătoriei Craiova au admis cererea de înlocuire a arestării preventive cu măsura controlului judiciar în cazul primarului localităţii. Sentinţa dată pe 21 noiembrie nu este definitivă.

Cine este Adrian Andrici, finanţatorul CS Universitatea Craiova care ar fi încasat peste 4 milioane de euro ilegal din retrocedări
Adrian Andrici este acţionar majoritar din anul 2013 la clubul CS Universitatea Craiova, dar şi unul dintre cei cei mai influenţi investitori pe bursă.

Aproximativ 600 de candidaţi susţin concursul de rezidenţiat duminică
587 de candidaţi susţin concursul de rezidenţiat organizat duminică, în Craiova, pentru ocuparea celor 517 locuri şi posturi din acest an.

VIDEO Unul din cinci angajaţi ai Ford Craiova va fi disponibilizat până la sfârşitul anului. Salariaţii: „Urmează o perioadă grea“
Numărul angajaţilor care lucrează la fabrica Ford din Craiova va fi redus până la sfârşitul anului cu 680. Oamenii vor primi între 16-24 de salarii compensatorii.

Finanţatorul Clubului CS Universitatea Craiova, implicat în dosarul procurorului şef DIICOT
Omul de afaceri Adrian Andrici apare în dosarul procurorului şef DIICOT. Membrii Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP au facilitate obţinerea unor avantaje patrimoniale şi pentru finanţatorul Clubului CS Universitatea Craiova.