adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 29.05.2015

Afaceri cu flori de soc. Activitatea cu investiţii minime, în care obţii un profit de două ori mai mare
Adriana Marinescu, din comuna doljeană Celaru, s-a hotărât să înceapă o afacere bazată pe siropul pe soc. Olteanca s-a calificat în meseria de lucrător în fabricarea conservelor din legume şi fructe, în cadrul proiectului „Anotimpuri la borcan“ - regiunea Sud Vest Oltenia.

Chirurgii de la cel mai mare spital din Oltenia vin de acasă cu aparatura medicală. Pacienţii: „Sunt un exemplu“
Medicii de la Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova operează cu ustensilele aduse de la cabinetele particulare. Doctorii efectuează apoximativ 3.000 de intervenţii chirurgicale anual.

Un poliţist din Craiova a refuzat mita. Ce riscă şoferul care a încercat să îl corupă
Marian Oancea, în vârstă de 23 de ani, din comuna doljeană Bratovoieşti, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a încercat să mituiască un poliţist.

Linkuri Sponsorizate

Poliţiştii din Almăj şi-au transformat maşina de serviciu în birou. Cum au ajuns oamenii legii să înregistreze plângerile pe genunchi
Oamenii legii din localitatea doljeană Almăj nu au un sediu unde să-şi desfăşoare activitatea, iar din această cauză şi-au transformat maşina de serviciu în birou. Toate plângerile sunt înregistrate în autoturism, pe genuchi.

Maşinile parcate neregulamentar, ridicate doar în cazuri de forţă majoră la solicitarea poliţiei rutiere. Şoferii: „Va fi haos în Craiova“
Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a admis recursul formulat de Avocatul Poprului, referitor la ridicarea maşinilor parcate neregulamentar.

28 de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul se ridică la peste 22.000.000 de lei
Percheziţiile au loc în acest moment în Craiova, Coşoveni, Fărcaşi, Pieleşti şi Poiana Marea. La acţiune participă 100 de poliţişti din cadrul IPJ Dolj şi SRPT Craiova.

FOTO Ancheta în cazul trenului deraiat la Cârcea bate pasul pe loc de 6 ani. Probele testelor ADN nu îi ajută pe anchetatori
Trenul accelerat Timişoara-Bucureşti a deraiat în anul 2009 după 10 kilometri de la plecarea din gara Craiova. 13 dintre pasageri au suferit răni şi după ce au primit îngriji medicale au fost transportaţi la Spitalul Judeţean.

Horia Brenciu şi Loredana Groza, musafiri la Zilele Craiovei. Oltenii vor avea parte de o săptămână întreagă de distracţie
Zilele Craiovei vor începe luni, chiar pe data de 1 iunie şi vor încheiat duminică, 7 iunie. Locuitorii oraşului vor avea parte de o săptămână întreagă de distracţie.

Pedofilul belgian, arestat în România, condamnat la 21 de închisoare. A abuzat sexual patru copii, din Mehedinţi
Belgianul Dethy Louis  Emile Joseph a fost condamnat de magistraţii Tribunaului Dolj la 21 de ani închisoare şi 8 luni pentru pornografie infantilă. Sentinţa dată astăzi de instanţă nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Vânzările la cea mai nouă maşină produsă în ţara noastră, B-Max de la Ford, în scădere. Anul acesta au produs peste 20.000 de autoturisme
Noul Ford B-Max este prima masină de 5 stele fabricată la Craiova, iar cea mai ieftină versiune - Ambiente - costă 13.400 de euro cu TVA inclus. La uzina din Bănie producţia a scăzut în acest moment la 270 de autoturisme pe zi.

Luni încep probele scrise la Bac-ul olimpicilor. Elevii susţin examenul la Limba şi Literatura Română
Peste 200 de elevi de liceu care fac parte din loturile olimpice ale României vor susţine astăzi proba la Limba şi Literatura Română. Sesiunea specială a BAC 2015 a început pe data de 16 mai şi se va încheia pe data de 29 mai.

VIDEO Consilierul local din Dolj care susţine că a fost obligat de primar să îl masturbeze îşi caută dreptatea la CEDO. Poliţiştii fac cercetări pentru agresiune sexuală
Constantin Ţurlea, în vârstă de 67 de ani, consilier local în comuna doljeană Mîrşani, susţine că în perioada 2010-2012 a fost obligat de edilul Constantin Ghencioiu să îl masturbeze în biroul acestuia.

Percheziţii la Primăria Craiova într-un dosar vizând locurile de joacă
Procurorii DNA au ridicat în această dimineaţă de la Primăria Craiova mai multe documente de la Serviciul de Investiţii şi Achiziţii, dar şi două calculatoare.

Mormântul ctitorului Bisericii Sfântul Ilie, transformat în băncuţă: „În fiecare seară oamenii stau acolo fără să ştie ce se află îngropat la doi metri sub pământ“
Mormântul unuia dintre ctitorii bisericii Sf. Ilie din Craiova, Nicolae Otetelişanu, a fost transformat în mobilier urban. Acum are un alt aspect, iar în zonă a fost amenajată o băncuţă, unde craiovenii se pot relaxa.

Preşedintele Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice: „În jur de 400.000 de adulţi din România au obezitate morbidă“
Maria Moţa, preşedintele Sovietăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, a declarat că aproximativ 400.000 de persoane suferă de obezitate morbidă.