adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Craiova

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 28.08.2016

Ford va fabrica un noul model de autovehicul la Craiova
Compania americană Ford va face investiţii suplimentare de 130 de milioane de euro la fabrica din Bănie. Uzina va fabrica şi un nou model de autovehicule la Craiova.

Cum ne pregătim copiii pentru prima zi de grădiniţă. Micuţii trebuie obişnuiţi cu ideea că merg într-un loc nou
Prima zi de grădiniţă poate fi un adevărat calvar atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Specialiştii ne sfătuiesc să îi pregătim pe cei mici din timp şi să le povestim exact ce o să facă acolo.

De ce cred psihologii că cerurile între îndrăgostiţi duc la relaţii stabile. Cum facem faţă discuţiilor prea aprinse
Psihologii susţin că, până la un punct, certurile în cuplu sunt, de fapt, secretul unei relaţii stabile, însă sunt şi anumite lucruri pe care nu trebuie să le spunem în momentul în care avem o dispută cu partenerul de viaţă.

Trei cazuri de infecţie cu virusul West Nile, confirmate în Dolj
Trei cazuri cu virusul West Nile au fost confirmate în judeţul Dolj. Medicii din cadrul Direcţieid e Sănătate Publică Dolj au precizat că boala se transmite prin înţepătură de ţânţar.

Paradă impresionantă cu păpuşi gigant pe străzile din Craiova VIDEO
Festivalul Puppets Occupy Street se află la cea de-a treia ediţie, iar anul acesta tema este focul. Evenimentul a început aseară şi se va încheia pe data de 1 spetembrie.

Tragedia din familia unei românce care a murit în cutremurul din Italia este cu atât mai mare cu cât un frate vitreg al acesteia s-a sinucis anul trecut
Unul dintre românii care şi-au pierdut viaţa în urma cutremurului din Italia este doljeanca Aurelia Daogaru. Trupul femeii în vârstă de 36 de ani a fost descoperit alături de cel al soţului. Din fericire, băieţelul acestora a fost găsit în viaţă şi este în afara oricărui pericol.

Cine este femeia din Dolj care a murit împreună cu soţul ei în cutremurul din Italia: „S-a surpat casa pe ei“
Aurelia Daogaru, în vârstă de 36 de ani, din comuna doljeană Malu Mare, este unul dintre românii morţi în cutremurul din Italia. Rudele femeii au primit tragica veste în dimineaţa de joi.

Femeia din comuna Malu Mare dată dispărută după cutremurul din Italia, găsită moartă
Aurelia Daogaru, în vârstă de 36 de ani, din comuna doljeană Malu Mare, a fost dată dispărută după cutremurul produs în Italia. Femeia a fost găsită moartă.

Cinci elevi din Craiova vor participa la prima şcoală de vară organizată la Oxford
Cinci elevi din Craiova au fost selectaţi să participe la prima şcoală de vară organizată la Oxford. Copiii vor participa în perioada 28 august-4 septembrie la cursuri multidisciplinare, seminarii, ateliere şi tutoriale „1 la 1“ inspirate de modelul de predare folosit în mod tradiţional la Oxford.

De ce ne cade părul şi cum putem combate acest lucru
Căderea părului poate fi un semnal de alarmă, iar medicii susţin că poate apărea din cauza nutriţiei deficitare, a stresului sau a dezechilibrului hormonal. Pentru a avea un păr sănătos avem nevoie de alimente bogate în acizi graşi esenţiali şi Omega 3.

O craioveancă a fost dată dispărută după cutremurul produs în Italia. Femeia era în vacanţă cu băieţelul
Un român a murit, iar alţi nouă au fost daţi dispăruţi de către familii în urma cutremurului produs în Italia. Printre persoanele dispărute se află şi o femeie din Craiova.

Bacalaureat 2016, sesiunea de toamnă. Proba scrisă a profilului la Matematică şi Istorie: peste 200 de candidaţi au absentat
Proba obligatorie a profilului, la disciplinele Istorie şi Matematică, din a doua sesiune a examenului de bacalaureat au avut loc astăzi. Peste 200 de elevi din Dolj au absentat.

Un bărbat din Craiova a fost arestat, după ce a ameninţat că aruncă blocul în aer
Marian Prioteasa a fost arestat de magistraţii Judecătoriei Craiova pentru 30 de zile şi este acuzat de comiterea infracţiunii de ultraj. Bărbatul a rupt o ţeavă de gaz şi a ameninţat că aruncă blocul în aer.

Prăpăd printre albine şi criză pentru apicultorii din Dolj. Statul îi impozitează şi dacă nu produc miere: „Pentru noi a fost un an dezastruos“
Apicultorii din judeţul Dolj sunt într-o situaţie disperată. Din cauza vremii capricioase producţia de miere a scăzut dramatic. Unii se gândesc să pună capăt afacerii şi să vândă stupii.

Conflict sângeros între două clanuri de romi din Craiova. Un bărbat a ajuns la spital cu nasul tăiat
S-a lăsat cu vărsare de sânge duminică dimineaţa, după ce două clanuri de romi s-au bătut pe bulevardul 1 Mai. Un bărbat a ajuns la spitalul Judeţean din Craiova şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale.