adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 21.08.2014

Lucrările la autostrada fără bani de la stat nu au nici termen de începere, nici de finalizare. Craiova va fi legată prin şosea până la Constanţa
Lucrările la autostrada Craiova-Piteşti ar fi trebuit demarate anul acesta, însă investiţia bate pasul pe loc. Tronsonul de 121,18 kilometri va costa aproximativ 2 miliarde de euro şi va fi printre construite fără bani de la stat.

Un deţinut din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova s-a spânzurat. Bărbatul era condamnat la 23 de ani închisoare pentru omor calificat
Un deţinut, încarcerat la Penitenciarul din Craiova, a fost găsit spânzurat în baia camerei de deţinere. Procurorii au declanşat o anchetă în acest caz.

FOTO Omagiu pentru  Costică Ştefănescu, fostul căpitan al Craiovei Maxima. Ilie Balaci: „Nu cred că s-a sinucis. Poate că a fost otrăvit”
Căpitanul Craiovei Maxima s-a aruncat în urmă cu un an de la balconul rezervei unde era spitalizat, nemaiputând suporta durerile provocate de boala de care suferea. Costică Ştefănescu suferea de cancer.

Linkuri Sponsorizate

Percheziţii la Penitenciarul din Craiova. Un deţinut a înşelat telefonic mai mulţi oameni dându-se drept „procuror DIICOT”
Poliţiştii din Botoşani au efectuat în această dimineaţă o percheziţie la Penitenciarul din Craiova. Este căutat un deţinut bănuit de înşelarea mai multor persoane prin prezentarea de calităţi oficiale false.

Interlopul Sile Drăguşin rămâne în arest. Este acuzat de trafic de influenţă
Ion Drăguşin zis „Sile“, un cunoscut al lumii interlop din Craiova, a fost trimis în judecată de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

Datoriile Fabricii de Avioane din Craiova vor fi transformate în acţiuni. Uzina are creanţe către stat de peste 20 de milioane de euro
Fabrica de Avioane din Craiova  este constructorul principal al avioanelor IAR -93 şi IAR-99. Uzina are datorii istorice de peste 20 de milioane de euro către stat.

România şi Bulgaria vor fi unite printr-un al treilea pod peste Dunăre. Investiţia se ridică la suma de aproximativ 270 de milioane de euro
Amplasarea celui de-al treilea pod peste Dunăre urmează să fie stabilită în următoarele două luni. În acest moment sunt analizate patru variante.

Fabrica Ford din Craiova şi-a reluat activitatea după o lună de întrerupere
Uzina Ford din Craiova şi-a reluat astăzi activitatea după o lună de întrerupere atât la Secţia de Motoare cât şi la Secţia de Vehicule. Angajaţii fabricii au fost plătiţi normal pentru perioada în care au fost în concediu de odihnă.

FOTO Indivizii care l-au ucis pe cel mai bogat ţigan din Cârcea, de negăsit
Bulibaşa romilor din comuna doljeană Cârcea a fost ucis cu sânge rece de mai mulţi bărbaţi care au intrat peste el în casă. Indivizii sunt de negăsit.

Şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia”, trimis în judecată pentru trafic de influenţă
Dragoş Gabriel Găman, şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova, este acuzat de comiterea infracţiunii de influenţă. Medicul a fost prins în flagrant în timp ce primea mită.

Sărăcia apasă judeţul Dolj. Oltenii rămaşi fără loc de muncă şi cu datorii la bănci se mută de la oraş la ţară
Unii olteni au renunţat la traiul de oraş şi s-au mutat la ţară. Oamenii îşi câştigă acum existenţa din creşterea animalelor sau cultivarea terenurilor.

Bărbatul care a înjunghiat un craiovean la piscina Plazza Sumer Club este căutat de poliţişti. Instanţa a emis mandat de arestare în lipsă
Constantin Marcu, în vârstă de 40 de ani, din Craiova, a înjunghiat  în gât un bărbat la piscina Plazza Sumer Club, din apropierea Craiovei. Incidentul a avut loc pe data de 11 august.

BAC 2014, sesiunea de toamnă. Peste 2000 de elevi din Dolj, înscrişi la a doua sesiune a examenului de bacalaureat
Ce-a de-a doua sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat va începe astăzi cu astăzi cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Este sezonul reducerilor! Haine şi încălţăminte mai ieftine cu până la 70%
Vânzătorii au început să facă calcule, au tăiat din preţuri şi au lipit afişe. Toate produsele de vară sunt mai ieftine cu 70%.

FOTO Un bărbat de etnie romă a fost ucis cu sânge rece în timp ce dormea alături de soţie
Ion Toma, în vârstă de 40 de ani, din comuna doljeană Cârcea, a fost ucis în această dimineaţă cu sânge rece. Rudele bărbatului au povestit că indivizi necunoscuţi i-au tăiat gâtul cu un cuţit.