adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 07.07.2015

Rezultate Bacalaureat 2015 Dolj. Promovabilitate: 60,48%
S-au afişat pe edu.ro primele Rezultate ale Examenului de Bacalaureat 2015. Rezultatele finale ale examenului de BAC 2015 Dolj vor fi publicate vineri, 10 iulie. La nivel naţional, primele rezultate arată că au luat Bac-ul 66,41% dintre elevi. În Dolj, promovabilitatea este de 60,48%.

Opt profesori din cadrul Facultăţii de Medicină din Craiova, suspectaţi de luare de mită. Au cerut bani de la studenţi în schimbul promovării examenelor
Optzeci de persoane vor fi aduse astăzi la audieri în urma unor percheziţii efectuate la Facultatea de Medicină din Craiova, Direcţia de Sănătate Publică Dolj, dar şi la locuinţele unor profesori din cadrul instituţiei de învăţământ.

UPDATE Descinderi la Facultatea de Medicină din Craiova. Mai mulţi profesori, acuzaţi că au luat mită de la studenţi
Există suspiciuni că mai mulţi profesori din cadrul Facultăţii de Medicină din Craiova au luat mită pentru a-i ajuta pe anumiţi studenţi să promoveze examenele. 80 de profesori şi de studenţi vor fi duşi la audieri.

Linkuri Sponsorizate

Adevărul despre îndulcitorii artificiali. Specialişti: aspartamul, zaharina şi sucraloza cresc riscul de diabet şi obezitate
Specialiştii susţin că îndulcitorii artificiali au stârnit controverse de-a lungul timpului şi încă o mai fac. Puţini sunt cei care ştiu că aspartamul, zaharina şi sucraloza cresc riscul de diabet şi obezitate.

Admitere Liceu 2015. Topul liceelor din Craiova unde se intră cu medii peste 9. Ce trebuie să ştie elevii
Absolvenţii de clasa a-VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională 2015 vor trebui să complecteze opţiunile pentru admiterea computerizată la liceu. 1859 de elevi din judeţul Dolj au obţinut medii între opt şi zece.

VIDEO Primarul din comuna doljeană Leu, trimis în judecată pentru lovire şi alte violenţe
Iulian Cristescu, primarul comunei doljene Leu, a fost fimat anul trecut în luna noiembrie în timp ce lovea cu pumnul un adversar politic. Victima a făcut plângere la Parchet, iar procurorii au deschis dosar pentru lovire şi alte violenţe.

Secretele Parcului Romanescu din Craiova, cel mai mare din Estul Europei: cine a mâncat primele lebede de pe lacul din parc
Parcul Nicolae Romanescu din Craiova are o suprafaţă de 90 de hectare de teren şi este situat în partea de sud a oraşului. Este prezent în topul celor mai uimitoare locuri de vizitat din lume şi a fost situat de topdreamer.com pe locul patru.

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Dolj
Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Absolvenţii de liceu vor susţine, vineri, 3 iulie, proba la alegere a profilului. Candidaţii au la dispoziţie trei ore să rezolve subiectele la Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Subiectele vor fi prezentate pe adevarul.ro la scurt timp de la începerea probei.

VIDEO Bătaie de joc: o primărie din Dolj a cumpărat pentru un părculeţ de 1.000 de metri pătraţi suficient gazon cât să acopere 20 de terenuri de fotbal
Guvernul României a alocat aproximativ un milion de lei pentru reabilitarea unui parc din comuna doljeană Malu Mare. Inspectorii Curţii de Conturi au stabilit, în urma unui control, că Primăria a efectuat cheltuieli nejustificate în valoare de 300.000 de lei.

Admitere liceu 2015 Dolj. Ierarhia la Evaluarea Naţională 2015 arată că 1.859 de elevi au medii între opt şi zece
În acest an, la examenul de Evaluare Naţională în judeţul Dolj au participat 5.343 de elevi. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar General Dolj, 72,68% au promovat examenul, iar procentul este cu 7,24% mai mare ca anul trecut.

FOTO VIDEO Un craiovean a plecat în vacanţă în Bulgaria cu autoturismul, dar s-a întors pe jos. Hoţii i-au furat maşina de lux din parcarea hotelului, în 7 minute
Daniel Bădescu a plecat în vacanţa de vară în staţiunea bulgară Sunny Beach cu autoturismul, dar s-a întors pe jos. Craioveanul a povestit că hoţii i-au furat maşina de lux în valoare de 10.000 de euro chiar din parcarea plătită a hotelului de 4 stele unde era cazat.

Procurorul Marius Vlădoianu, din dosarul Gorbunov, trimis în judecată pentru şantaj şi trafic de influenţă
Marius Vlădoianu, fostul procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost trimis în judecată pentru şantaj şi traffic de influenţă. Magistratul ar fi primit mită de la o persoană în beciul casei sale şi ar fi făcut presiuni asupra acesteia, prin intermediul unor bărbaţi de etnie romă.

Bacalaureat 2015: Matematică şi Istorie.  Reacţiile elevilor din Dolj: „A fost mai uşor decât în anii trecuţi“
Peste 5000 de elevi de clasa a-XII-a din judeţul Dolj au susţinut astăzi proba scrisă la Bacalaureat 2015 la Matematică şi Istorie. Candidaţi au declarat că subiectele au fost uşoare şi au reuşit să le rezolve în mai puţin de trei ore.

Evacuare cu scandal în cartierul Valea Roşie. Un bărbat s-a urcat pe bloc şi ameninţă de două ore că se sinucide
Ion Vasile, în vârstă de 45 de ani, din Craiova, a dat alarma printre autorităţi după ce în urmă cu două ore s-a urcat pe un bloc din cartierul Valea Roşie şi ameninţă că o să îşi pună capăt zilelor.

Percheziţii la persoane suspectate de fapte de corupţie în domeniul achiziţilor publice
Un număr de 12 percheziţii domiciliare au loc în această dimineaţă în Dolj, Mehedinţi, Olt şi Argeş. Sunt vizate persoane bănuite de evaziune fiscală şi comercializarea de bunuri şi servicii la preţuri supraevaluate.