adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 16.09.2014

FOTO Trei Biserici din lemn vor fi strămutate din Gorj la Craiova
Bisericile din lemn vor fi aduse la Craiova, iar primăria oraşului a stabilit să fie introduse în circuitul turistic. Cele trei lăcaşe de cult sunt o donaţie a Mitropoliei Olteniei către municipalitate.

FOTO Prima zi de şcoală fără abecedar. Ce schimbări aduce noul regulament dat de Ministerul Educaţiei
Bobocii, dar şi colegii lor cu un an mai mare au fost primţi în clase astăzi fără manuale.  Dascălii vor trebui să ţină primele lecţii de pe planşele cu poveşti.

Fraţii Nicu şi Eugen Mihăilescu, foşti patroni ai clubului Extensiv Craiova condamnaţi la 4 de închisoare cu executare, au cerut casarea sentinţei
Fraţii Nicu şi Eugen Mihăilescu, foştii patroni ai Clubului Extensiv Craiova, au fost pe data de 17 martie la patru ani de închisoare cu executare pentru returnări ilegale de TVA.

Linkuri Sponsorizate

24 de migranţi ascunşi într-un tir încărcat cu saci de cărbuni
24 de persoane au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră ascunşi într-un tir încărcat cu saci cu cărbuni. Migranţii încercau să ajungă ilegal în Europa de Vest.

VIDEO Cinci milioane de euro din bugetul oraşului au fost alocaţi pentru cofinanţarea noului stadion
Noul stadion care va fi construit în Craiova în locul complexului „Ion Oblemenco“ va avea 30.000 de locuri, tribune acoperite, iar proiectul prevede şi panouri fotovoltaice.

Un mort şi doi răniţi într-un accident rutier în localitatea Brădeşti. Bolidul de lux a fost distrus aproape în totalitate
Un bărbat în vârstă de 36 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova, în urma unui accident de circulaţie petrecut joi noapte, în localitatea Brădeşti.

„Reginei Serelor“ din Craiova trimisă în judecată pentru fraudarea fondurilor UE
Maria Schutz este acuzată de fraudarea fondurilor Uniunii Europene. „Reginei Serelor“ a fost trimisă în judecată de procurorii DNA.

A jefuit o sală de jocuri de noroc din Craiova cu un cuţit
Un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

FOTO Asasinat la comandă în judeţul Dolj. Un elev de 18 ani l-a ucis pe cel mai bogat ţigan din Cârcea pentru 50.000 de euro
Bulibaşea ţiganilor din localitatea doljeană Cârcea a fost ucis cu sânge rece în propria locuinţă în noaptea de 15 spre 16 august. Ucigaşul a fost identificat ieri de oamenii legii şi a povestit la audieri că l-a ucis pe Ion Toma la cererea fiului.

FOTO Bulibaşa ţiganilor din Cârcea, ucis la comanda fiului său. Asasinul este un elev plătit din Craiova
Bulibaşa ţiganilor din comuna Cârcea a fost ucis cu sânge rece pe data de 8 august. Ion Toma, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit cu gâtul tăiat.

Boala limbii albastre a închis târgurile din judeţul Dolj
Autorităţile s-au mobilizat după ce boala limbii albastre a fost confirmată în Dolj la peste 100 de animale. Târgurile din judeţ au fost închise, iar vânzarea ovinelor, caprinelor şi bovinelor este interzisă.

FOTO Primul tren electric fabricat în România va circula pe ruta Craiova-Bucureşti-Braşov. Preţul unei călătorii: 55 de lei
Trenul electric fabricat la Craiova de firma Softronic va circula, de la 15 septembrie, pe ruta Craiova-Bucureşti-Braşov şi retur. Biletele pot fi cumpărate la urcare sau online.

FOTO Afacere de weekend la modă: ursitoare profesioniste
Ursitoarele la botez sunt o nouă modă în România, iar părinţii plătesc bani frumoşi pentru a face un adevărat spectacol din creştinarea copiilor.

Jurnal de vacanţă: Culele din judeţul Dolj, între istorie şi uitare. Cum au ajuns construcţiile să se macine în fiecare zi
Campania „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“ vă propune astăzi ideea unei călători în trei locuri unice în judeţul Dolj, unde cu siguranţă, veţi avea parte de o experienţă unică. Majoritatea culelor construite în secolul 18 şi 19 în România există în Oltenia.

Noi focare ale bolii limbii albastre. Sunt afectate peste 100 de animale din Dolj
Peste 100 de focare ale bolii limbi albastre au fost confirmate în judeţul Dolj până în momentul de faţă. Andrei Butaru, directorul din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Dolj, a declarat că două bovine au murit, iar restul primesc tratament.