adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 01.10.2014

Autostrada fără bani de la stat va fi gata în cel mult şase ani. Valoarea investiţiei se ridică la 1 milliard de euro
Autostrada Craiova-Piteşti va costa 1 miliarde de euro şi va fi printre primele construite fară bani de la stat, doar cu fonduri private.

Ford va lansa la Salonul Auto de la Paris noul S-Max. Autoturismul va fi pus în vânzare pe piaţa românească începând cu 2015
Noul S-Max are şapte locuri şi va fi pus în vânzare începând cu 2015 pe piaţa românească. Autoturismul va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris. Evenimentul va avea loc în perioada 4-19 octombrie.

Administratorul unei societăţi, trimis în judecată după ce a promis aranjarea unui dosar la DIICOT
Administratorul unei societăţi comerciale a fost trimis în judecată de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. Marian Lazăr a pretins suma de 50.000 de euro de la un bărbat, susţinând că are influenţă asupra unei persoane importante din cadrul DIICOT.

Linkuri Sponsorizate

Interlopul care a înjunghiat în gât un bărbat a fugit în Mexic
Constantin Sorin Marcu, vârstă de 40 de ani din Craiova, este acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Bărbatul l-a înjunghiat în zona gâtului pe data de 11 august la piscina Plasa Summer Club pe Dragoş Ţăndărescu.

Preţul gigacaloriei nu se majorează în Craiova. Cât vor plăti oltenii la iarnă pentru încălzire
Preţul gigacaloriei către populaţie la Craiova va rămâne acelaşi ca şi anul trecut. Oamenii au declarat că decizia luată de autorităţi este una înţeleaptă în condiţiile în care abia reuşesc să îşi achite facturile lună de lună.

FOTO Doi studenţi au făcut artă în grădina „Mihai Bravu”. Tinerii au realizat 28 de picturi pentru câte o ţară membră a Uniunii Europene
Andrei Toniţa şi Ionuţ Giurcă au realizat 28 de picturi ce reprezintă statele Uniunii Europene în grădina „Mihai Bravu” din Craiova. Tinerii sunt studenţi la Facultatea de Teologie, specializarea artă sacră.

O femeie din Craiova la un pas să fie înşelată cu 28.000 de euro prin metoda „accidentul”
Victima în vârstă de 56 ani a fost contactată telefonic de o persoană necunoscută care i-a spus că fiica sa a avut un accident de circulaţie şi are nevoie urgent de o intervenţie chirurgicală. Bărbatul i-a solicitat suma de 28.000 de euro pentru a achita operaţia.

FOTO Electroputere VFU va livra 12 locomotive unor companii din Uniunea Europeană, după 24 de ani
Grupul Grampet a semnat două contracte pentru livrarea a 12 locomotive construite în parteneriat cu Caterpillar Inc, cel mai mare producător de motoare din SUA.

Procurorul care a cerut favoruri sexual unei tinere în schimbul unor informaţii, condamnat la închisoare cu suspendare
Dragoş Cristian Cerăceanu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni de corupţie. Sentinţa dată de magistraţii de la Înalta Curte de Justiţie este definitivă.

Al doilea pod între România şi Bulgaria are nevoie de reparaţii la un an de la inaugurare
Podul Calafat-Vidin are nevoie de reparaţii la un an şi trei luni de la inaugurare. O suprafaţă de asfalt a trebuit să fie înlocuită în întregime.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Peste 400 de joburi, oferite în Dolj
Peste 400 de locuri de muncă u fost oferite astăzi de 46 agenţi economici din Dol, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Majoritatea tinerilor au declarat că este greu să îţi găseşti un job bine plătit în ziua de astăzi.

FOTO Grupul Grampet, controlat de Gruia Stoica, lansează producţia unei locomotive la Craiova
Firmele Reloc şi Electroputere VFU Craiova, parte a Grampet, vor lansa luna viitoare, producţia unei locomotive pentru trenuri de marfă. Valoarea proiectului  depăşeşte 1,5 milioane de euro. Banii sunt pentru proiectare, teste, probe şi certificare.

Zacusca, gogonelele şi bulionul vor fi adevărate trufandale anul acesta. Gospodinele: „Legumele sunt puţine şi scumpe”
Culturile de roşii, ardei şi vinete au fost distruse anul acesta în proporţie de 50% din cauza ploilor. Legumele sunt puţine şi scumpe pe piaţă, iar oamenii vin se uită şi pleacă acasă cu plasa goală.

Numărul maşinilor Ford înmatriculate în România, în creştere cu 51%
Peste 4000 de autoturisme Ford au fost înmatriculate în primele opt luni ale acestui an în România. Compania americană a înregistrat  o creştere de 51% raportat la perioada similară a lui 2013.

Dinel Staicu a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul mitei din justiţie. Decizia este definitivă
Controversatul om de afaceri a fost condamnat astăzi de magistraţii de la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie la 5 ani de închisoare cu executare. Dinel Staicu este acuzat că a mituit o judecătoare de la Dinel Staicu a fost condamnat la 5 ani de închisoare Curtea de Apel Bucureşti pentru ca aceasta să îi anuleze o condamnare de 7 ani de închisoare.