adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Craiova

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 26.07.2016

Rezultate Bacalaureat 2016 Dolj. S-au afişat notele finale la Bac 2016 după contestaţii
Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat sâmbătă, 16 iulie, rezultatele finale la Bacalaureat 2016. Notele sunt afişate pe site-ul bacalaureat.edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ.

Instanţa a admis cererea fostei poliţiste Melania Renghea de întrerupere a executării pedepsei pentru a-şi îngriji copilul
Tribunalul Dolj a admis solicitarea fostei poliţiste Melania Renghea, condamnată la cinci ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat, de întrerupere a executării pedepsei pentru a-şi îngriji cel de-al treilea copil, care nu a împlinit încă un an. Decizia nu este definitivă.

Rezultate Bacalaureat 2016 Dolj. S-au afişat notele la Bac
Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat marţi, 12 iulie, rezultatele la Bacalaureat 2016. Notele sunt afişate pe site-ul edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ. În judeţul Dolj, peste 4.000 de elevi au susţinut în acest an examenul de Bacalaureat.

Câte pahare de bere pot să bea femeile zilnic. Consumul ideal în funcţie de sex
Berea consumată moderat este o sursă importantă de antioxidanţi, iar 100 de mililitri conţin doar 43 de kilocalorii. Ce spun medicii despre consumul ideal de bere în funcţie de sex.

Noul stadion din Bănie de 30.000 de locuri va fi gata până la sfâşitul anului. Craiova vrea să inaugureze arena de lux cu Real Madrid
Construcţia noului stadion de fotbal din Craiova care se ridiă pe fostul „Ion Oblemenco“ va fi gata până la sfârşitul anului. Primarul Lia Olguţa Vasilescu a precizat că precizat că suprafaţa de joc va fi gata în februarie-martie 2017.

Reţetele din fructe şi legume care ne ajută să slăbim. Ţelina face minuni
Medicii nutriţionişti susţin că este adevărat că sucurile ne pot ajuta să slăbim, însă în momentul în care alegem să urmăm o dietă aceasta trebuie susţinută şi de un program de sport. Specialiştii au precizat că astfel va fi creat un echilibru între alimentaţie şi topirea grăsimii.

Lucrările la cartierul low-cost din Craiova au fost reluate. Firma chineză şi-a achitat datoriile către frunizori VIDEO
Firma Shandong Ninjiang SC Construction Group Investment Romania SRL va construi în Craiova un cartier de 35 de blocuri, cu câte 10 etaje şi penthouse în formă de pagodă.

Voluntarii belgieni îi învaţă pe copiii dintr-o comună din Dolj să îşi petreacă vacanţa într-un mod inedit
17 voluntari din Belgia au venit pentru o perioadă de 10 zile în comuna doljeană Greceşti. Tinerii fac curăţenie, renovează grădiniţa şi îi învaţă diferite jocuri pe copiii din localitate.

Cum sunt şantajaţi agricultorii din Dăbuleni pentru a vinde la preţ mai mic: „Samsarii ne acuză că injectăm pepenii cu substanţe de creştere“
Mai mulţi crescători de pepeni din Dăbuleni, judeţul Dolj, spun că au ajuns să nu îşi mai vândă marfa din cauza samsarilor care au aruncat pe piaţă zvonul că lubeniţa din zonă ar fi injectată cu substanţe care accelerează creşterea. Efectul ar fi determinarea agricultorilor să scadă preţul pepenilor.

Poliţiştii nu l-au găsit pe bărbatul care a împuşcat un tânăr în centrul oraşului. Agresorul este căutat de şase zile
Oamenii legii încearcă de şase zile să îl găsească pe bărbatul care a tras cu arma în centrul oraşului. Agresorul a împuşcat un tânăr în picior.

Vânzările la cea mai nouă maşină produsă în ţara noastră, la Craiova, B-Max de la Ford, în scădere
Producţia autoturismului B-Max a scăzut cu 3,2% faţă de anul trecut. Traian Băsescu a cel care a cumpărat primul autoturism fabricat la Craiova, lansat în anul 2012.

Doi poliţişti au fost bătuţi de cinci tineri care petreceau pe stradă. Agresorii au fost condamnaţi la închisoare pentru ultraj şi lovire
Cinci persoane de etnie romă au fost condamnate la închisoare cu executare pentru lovire şi ultraj. Agresorii au lovit anul trecut doi poliţişti de la Secţia 3 din Craiova.

Singura fată pilot de curse din România, acceptată în Formula 4. „Acum sunt mai încrezătoare în visul meu: Formula 1“
Craioveanca Alexandra Marinescu este singura adolescentă pilot de curse din România şi este multiplă campioană la karting. Tânăra a reuşit să facă saltul la Formula 4, iar acum visează să ajungă în Formula 1.

Dosarul profesorilor de la Universitatea de Medicină din Craiova, acuzaţi de luare de mită, amânat. Studentele au plătit examenele cu bani şi favoruri sexuale
Şase profesori din cadrul Universităţii de Medicină din Craiova au fost trimişi în judecată pentru luare de mită. Aceştia au primit de la studenţi bani, bijuteri, dar şi cosmetic, pentru a-i promva la examene.

Bacalaureat 2016. Absolvenţii claselor a-XII-a susţin proba la matematică: „Subiectele au fost aşa şi aşa. Nu m-am descurcat tocmai bine“
Bacalaureatul continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului: matematică şi istorie. Rezultatele la examnul de BAC 2016 vor fi afişte în data de 12 iulie (până la ora 16.00).