adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 02.09.2014

Fiica lui Bercea Mondial, dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean din Craiova. Izaura a leşinat
Izaura Bercea a fost adusă aseară de la Spitalul din Slatina la unitatea spitalicească din Craiova după ce a leşinat. Medicii au hotărât transferul din cauza febrei mari.

Alertă veterinară: au fost semnalate trei cazuri de boala limbii albastre în Dolj
În localităţile Greceşti, Secu şi Argetoaia au fost diagnosticate câte un caz de boala limbii albastre. Direcţia Sanitar Veterinară Dolj a stabilit un program de măsuri în comunele respective.

Un bărbat din Craiova condamnat la închisoare cu suspendare a recidivat. A bătut doi poliţişti în plină stradă
Ştefan Cantemir Mitre, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a fost arestat pentru 30 de zile şi este acuzat de comiterea infracţiunii de ultraj. Bărbatul a lovit doi poliţişti în plină stradă, iar după aceea s-a făcut nevăzut.

Linkuri Sponsorizate

Cel mai mare hotel din Craiova, la care acţionar este şi fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu, reabilitat cu 10 milioane de euro
Hotelul Jiul a intrat într-un amplu proces de reabilitare, după ce a fost a fost preluat de un mare lanţ internaţional. Reconstrucţia acestuia va costa 10 milioane de euro.

Corespondenţă de la Beijing: Chinezii vor construi 1.850 de apartamente la Craiova, sub preţul pieţei
Primăria municipiului Craiova a devenit prima din România care a încheiat direct un contract cu o societate chineză de la Beijing. Constructorul chinez va investi 35 de milioane de euro în România pentru ridicarea a 10 blocuri de locuinţe în Craiova. Apartamentele vor fi scoase la vânzare cu 400 de euro pe metrul pătrat, cu mult sub preţul pieţei.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO DOLJ. Vezi ce note au luat elevii în a doua sesiune de Bacalaureat
Aproximativ 2500 de elevi din judeţul Dolj s-au înscris la ce-a de-a doua sesiunea a examenului de BAC. Majoritatea elevilor de liceu au declarat că sunt pregătiţi pentru eşec şi au recunoscut că nu s-au pregătit pentru acest examen.

VIDEO Fostul arbitru de fotbal care a înjunghiat un tânăr pe stradă, transferat în spitalul Penitenciarului de la Jilava
Florin Ghiţulescu, în vârstă de 30 de ani, din Craiova, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile şi este acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Fostul arbitru de fotbal a înjunghiat un om în plină stradă.

Klaus Iohannis despre traseismul politic: „Ordonanţa este gândită să meargă la PSD oamenii. Nu vom primi primari care vor să vină de la alte partide la noi“
Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat  la Craiova că ordonanţa de urgenţă care legalizează traseismul politic este dată pentru a crea un avantaj candidatului PSD.

Un şofer fără permis din Craiova le-a dat de furcă poliţiştilor. A gonit prin tot cartierul Valea Roşie şi a lovit două maşini
Gabriel Băcanu, în vârstă de 25 de ani, din Craiova, circula aseară cu viteză în cartierul  Valea Roşie, iar poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Bărbatul şi-a văzut în continuare de drum şi a gonit printre străduţe.

FOTO Un bărbat din Craiova construieşte aeroplane în garaj
Horia Florian, în vârstă de 35 de ani, din Craiova,  şi-a transformat garajul casei într-o mică fabrică de planoare. Tânărul inginer în aeronautică spune că este pasionat de avioane  încă din clasa primară.

VIDEO Bărbatul care şi-a bătut crunt tatăl şi a înjunghiat un tânăr pe stradă, arestat pentru 30 de zile. Fostul arbitru de fotbal, acuzat de tentativă de omor
Florin Ghiţulescu, fostul arbitru de fotbal, din Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore. Procurorii i-au schimbat încadrarea juridică din lovire şi alte violenţe în tentativă de omor.

Preşedintele Ford România: „Avem nevoie de un drum bun până la portul din Calafat, iar de acolo pe barjă până la Constanţa“
Directorul general al Ford România susţine că ţara noastră trebuie să demareze în trombă procesul de modernizare al infrastructurii pentru a putea atrage investitori.

Lucrările la centura de Sud a Craiovei unde a fost uitat un stâlp de tensiune în mijlocul drumului, finalizate în 2015
Lucrările la centura de Sud a Craiovei vor fi finalizate la sfârşitul anului viitor. Edilul Băniei a precizat că şoseaua este vitală atât pentru descongestionarea traficului din municipiu, cât şi pentru dezvoltarea economică a oraşului.

VIDEO Cum a reuşit să fugă bărbatul care a înjunghiat două persoane de la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Agresorul a sărit gardul
Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Craiova, a atacat aseară mai multe persoane cu un cuţit. Florin Ghiţulescu a încercat să îi înjunghie chiar şi pe poliţiştii chemaţi la faţa locului. Oamenii legii au fost nevoiţi să îl împuşte pe agresor.

Bacalaureat de toamnă 2014: Elevii din Dolj susţin proba obligatorie de profil - Matematică sau Istorie
Sesiunea a doua a examenului de bacalaureat continuă astăzi cu proba obligatorie de profil: Matematică sau Istorie. Candidaţii care fraudează nu vor mai putea participa la următoarele două perioade ale examenului.