adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Craiova

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 26.03.2017

Peste 500 de craioveni au participat la manifestaţia anti-avort: „Am venit să susţinem viaţa. Avortul este o crimă“ FOTO
Peste 500 de craioveni au participat la „Marşul pentru Viaţă şi Familie“, iar printer cei prezenţi s-au numărat şi preoţi.

Marşul pentru viaţă şi familie. Miting împotriva avortului organizat sâmbătă în Craiova
Marşul pentru Viaţă şi Familie împotriva avortului va avea loc sâmbătă la Craiova, începând cu orele 16.00. Acţiunea este organizată de către Asociaţia Studenţilor Creştin Ortodocşi Români, filiala Craiova şi de către Asociaţia Pro Vita Craiova.

Stresul conduce la dezechilibru emoţional şi la apariţia coşmarurilor şi anxietăţii. Cum putem scăpa de aceste stări
Coşmarurile şi anxietatea sunt provocările psihologice cu care se confruntă tot mai multe persoane. Aceste stări pot fi evitate învăţând cum să ne controlăm mintea şi să ne păstrăm echilibrul zi de zi.

Oferta unui preot din Craiova pentru enoriaşi: acatist gratis dacă achiţi taxa la biserică. Răspunsul oamenilor: „Chiar n-o să plătesc nici măcar 1 leu“
Preotul Bisericii „Sfântul Ioan Botezătorul“ din Craiova le oferă enoriaşilor o promoţie: plătesc contribuţia şi primesc bonus un acatist pentru sănătatea şi binele familiei. Oamenii nu sunt de acord cu metoda părintelui şi susţin că nu vor achita nici măcar un leu.

Peste 50 de cazuri noi de rujeolă în Dolj. Trei copii au decedat
În Dolj au fost fost confirmate 225 de cazuri de rujeolă, iar trei persoane au decedat. În judeţul nostru  73,1 % din copiii cu vârste cuprinse între 9 şi 11 luni au fost vaccinaţi.

O funcţionară de la Oficiul Postal din Catane, comdamnată cu suspendare pentru delapidare. Femeia le-a furat banii pensionarilor din cont
Maria Goicea, în vârstă de 63 de ani, angajată la Ghişeul Poştal Catane, a fost condamnată defintiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru  fals intelectual în formă continuată, delapidare şi uz de fals. Femeia le-a furat economiile a 23 de persoane din localitate.

Angajaţii de la Centrul de Transfuzii Craiova care au vândut sânge la negru au contestat măsura arestului preventiv. Instanţa le-a respins cererea
Asistentul Cristian Cosmin Magaon (24 de ani) şi registratorul Mihaela Oprişan (33 de ani) au fost arestaţi pentru luare de mită. Angajaţii Centrului de Transfuzii Craiova sunt acuzaţi că au vândut sânge la negru.

Cum ne afectează sănătatea durerile de articulaţii. Oamenii care suferă de obezitate au cele mai multe probleme
Durerile de articulaţii afectează milioane de oameni şi le oferă o senzaţie de disconfort, de durere şi de iritaţie şi pot apărea la oricare dintre articulaţiile corpului uman.

Procesul elevului acuzat de DIICOT că pregătea comiterea unui act de terorism, judecat de magistraţii Curţii de Apel Craiova
Luigi Constantin Boicea, tânărul de 18 ani, din Craiova, acuzat de propagandă în favoarea ISIS şi pregătirea unui atac terorist, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT. Instanţa a constatat legalitatea rechizitoriului şi a dispus începerea procesului.

Protestul poliţiştilor din Dolj: nu le mai aplică amenzi şoferilor imprudenţi
Poliţiştii din Dolj nu le mai aplică şoferilor sancţiuni de când au aflat că Guvernul nu le vor mai mări salariile. Conducătorii auto imprudenţi primesc doar avertismente.

Vadik Gigi Zavera (Gigioc), plasat în arest la domiciliu. Interlopul s-a bătut în centrul oraşului pentru supremaţie cu săbii, cuţite şi ţevi
Vadik Gigi Zavera (Gigioc) a fost implicat anul trecut în luna noiembrie într-un scandal într-un bar din Craiova. Interlopul este acuzat alături de Ioneluş Cimpoeru, Alexandru Grigore Băloi, Sorin Stelian Flutur, Cantemir Ştefan Mitre, Cătălin Viorel Tudor, Cristian Marian Vlădescu, de tentativă de omor, complicitate la tentativă de omor şi constituirea unui grup infracţional.

9 semne care ne arată că ficatul este bolnav. „Este necesar să introducem în dietă fructele şi legumele“
Ficatul are un rol important în funcţionarea organismului, dar este un organ care „nu dă semne“ evidente atunci când apar disfuncţii.

Conform principiului „nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită“, doi tineri din Dolj sunt cercetaţi penal pentru că şi-au reparat singuri strada din faţa caselor
Doi tineri din localitatea doljeană Preajba au muncit o săptămână să întărească cu pietriş şi cărămidă strada desfundată din faţa caselor, iar la final au aflat că Poliţia s-a autosesizat şi-i cercetează penal acuzându-i de lucrări neautorizate.

Angajaţii din MTS au protestat cu pancarte pe spate şi banderole albe la mâini: „Salariile sunt sub orice critică, 200-300 de euro/lună“
Angajaţii din cadrul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret şi ai Clubului Sportiv Municipal Craiova au protestat astăzi faţă de discriminările salariale la care susţin că sunt supuşi de câţiva ani. Oamenii au precizat că au un câştig lunar sub orice critică, 200-300 de euro/lună.

Alpiniştii din Craiova dispăruţi după ce s-au aventurat într-o zonă periculoasă din Retezat, găsiţi după 2 zile
Alpiniştii în vârstă de 30 de ani, respectiv 40 de ani sunt daţi dispăruţi de mai bine de 36 de ore, după ce s-au aventurat sâmbătă într-o zonă periculoasă din Retezat.