adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Craiova

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 25.05.2016

Bătaie ca în Vestul Sălbatic într-o comună din Dolj. Un bărbat, lovit cu pumnii şi picioarele de doi vecini pentru că le-a adus injurii: „Am băut şi eu puţin“ VIDEO
Momente ca în Vestul Sălbatic au fost filmate într-o comună din Dolj. Un bărbat din localitatea Valea Stanciului este bătut pe o uliţă de doi vecini pentru că le-a adus injurii. Victima a ajuns la spital şi a avut nevoie de nouă zile de îngrijiri medicale.

Cea mai mare ştafetă cu torţe pentru pace din lume ajunge la Craiova
Cea mai mare ştafetă cu torţe pentru pace din lume a fost purtată în această dimineaţă de la Vidin la Calafat de alergători români şi străini.

Procurorul Marius Vlădoianu rămâne sub control judiciar. Este acuzat că ar fi primit mită în beciul casei sale
Marius Vlădoianu, fostul procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost trimis în judecată pentru şantaj şi trafic de influenţă. Magistratul ar fi primit mită de la o persoană în beciul casei sale şi ar fi făcut presiuni asupra acesteia, prin intermediul unor bărbaţi de etnie romă.

La ce poate duce intoleranţa la gluten şi care sunt preparatele care ne pun viaţa în pericol
Medicii susţin că intoleranţa la gluten este incofortabilă şi se declanşează în urma consumului de gluten, în mare parte care provine din grâu, secară sau orez. Consumul de gluten poate duce la apariţia unor leziuni la nivelul intestinului subţire.

O primărie din Dolj a cumpărat măşti de gaze, cloramină, furtune şi extinctoare fără să ştie. Ce au păţit persoanele care au vrut să înşele instituţia
Primăria oraşului Dăbuleni a cumpărat în anul 2013 fără să ştie măşti de gaze, cloramină, furtune, extinctoare sau stâlpi de iluminat, multe dintre produse având preţurile supraevaluate.

Răzbunare în stil mafiot, la Dăbuleni: „Vă tai, sifoanelor!”. Un bărbat dotat cu un târnăcop a băgat frica în oraş VIDEO
Răzbunare în stil mafiot în localitatea doljeană Dăbuleni. Un bărbat s-a trezit cu maşina vandalizată în curte şi cu un târnăcop înfipt în capotă. Fănel Lică (46 de ani), din Dăbuleni, a declarat că trăieşte un adevărat coşmar din ziua în care a reclamat un vecin la Poliţie.

82 de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul: 50.000.000 de lei
Oamenii legii efectuează la această oră 82 de percheziţii la domiciliile a 48 de persoane bănuite de evaziune fiscală. Descinderile au loc şi la sediile firmelor administrate de cătrea acestea.

Elecetroputere VFU Craiova va livra la export 360 de locomotive în următorii 10 ani
Electroputere VFU Craiova şi cel mai mare producător de motoare din Statele Unite ale Americii au pus bazele unui parteneriat strategic pentru construcţia şi dezvoltare de noi locomotive.

Anchetă la o şcoală cu nevoi speciale din Craiova. Au apărut imagini cu doi elevi bătuţi: unul are capul spart, iar altul - dinţii rupţi
Doi elevi cu dizabilităţi aflaţi în grija angajaţilor din cadrul Şcolii „Sf. Mina“ din Craiova au fost bătuţi. Unul dintre ei are capul spart, iar altul - dinţii, din cauza loviturilor primite. Imaginile terifiante au ajuns şi la reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj, care au deschis o anchetă.

Procurorii au contestat decizia în dosarul lui Silviu Lung. Fostul mare portar al naţionalei a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare
Silviu Lung a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Craiova la 1 an şi 4 luni de închisoare cu susoendare pentru ucidere din culpă. Sentinţa dată pe data de 22 martie a fost atacată cu apel de procurori, dar şi de societatea civilă de asigurări.

Desenele animate la care se uitau copiii în comunism. De ce a fost interzis „Popeye Marinarul“
Desenele animate din perioada comunistă fac parte din copilăria noastră. Mihaela, spre exemplu, era fetiţa cu codiţie de aur care a cucerit inimile românilor. Tot timpul era însoţită de căţelul Azorel, iar împreună treceau prin tot felul de peripeţii.

O pensionară din Craiova a rămas fără banii de înmormântare, după ce a fost jefuită de două femei. Care a fost pretextul folosit de hoaţe
Două femei din Argeş i-au furat banii unei pensionare din Craiova. I-au bătut la uşă sub pretexul că îi aduc bucate de pomană. Hoaţele sunt cercetate în stare de libertate.

Zici că s-a născut în ring! Mario Florentin Boboc are 12 ani, este noul fenomen din K 1, şi nu are rivali la competiţiile sportive
Mario Florentin Boboc, în vârstă de 12 ani, a participat în perioada 6-8 mai la Campionatul European de Arte Marţiale, eveniment ce s-a desfăşurat în Bucureşti. Sportivul legitimat la Clubul Sportiv „Florin Boboco“ a câştigat două titluri de Campion European la K1 şi Muai Thay.

Muzeul groazei medicale, „clădit“ cu grijă într-un dispensar din Dolj. În 80 de ani, cabinetul n-a fost renovat niciodată
Localnicii din comuna doljeană Terpeziţa sunt trataţi într-un dispensar construit în anul 1930. Tavanul se prăbuşeşte, pereţii stau să cadă, iar instrumentele sunt ruginite.

Un tânăr este căutat după ce a fugit în această dimineaţă de sub nasul poliţiştilor. De ce este învinuit
Daniel Caramet, în vârstă de 36 de ani, din Olt, bănuit de furt, a fugit în această dimineaţă de sub nasul poliţiştilor de la Secţia Rurală Pieleşti.