adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 25.10.2014

FOTO De ce îşi infecta intenţionat cu HIV iubitele tânărul din Segarcea care a murit: „Devenise foarte egoist. Vorbim clar despre o răzbunare”
Psihologii susţin că în momentul în care Daniel Secu a aflat că are o boală incurabilă a suferit un dezechilibru sufletesc. Tânărul infectat cu virusul HIV a întreţinut relaţii intime neprotejate cu zeci de fete.

„Casanova“ din Segarcea, care ar fi îmbolnăvit zeci de oameni cu HIV, face ocolul lumii. Daily Mail: „Un seducător fără scrupule”
Înfiorătorul caz din satul doljean Segarcea unde Daniel Secu (24 de ani), bolnav de SIDA, ar fi îmbolnăvit zeci de tinere cu HIV a ajuns şi în presa internaţională. Publicaţii precum Daily Mail, Yahoo News şi 24horas.cl (Chile) redau cumplita întâmplare şi fac referiri la tânăr drept un Romeo sau un Casanova local.

FOTO Groază în Segarcea. Toţi prietenii tânărului cu HIV sunt terorizaţi că au făcut sex cu fostele lui iubite: „A umblat cu zeci de fete. Şi eu am fost cu ele”
Familia lui Daniel Secu susţine sus şi tare că băiatul s-a îmbolnăvit la spitalul din oraşul Segarcea. Rudele au povestit că şi alţi tineri din localitate au avut soarta lui Daniel şi au fost infecaţi cu virusul HIV.

Linkuri Sponsorizate

Mătuşa tânărului cu HIV, care şi-a infectat intenţionat iubitele, aruncă bomba: „Mai sunt persoane cu aceeaşi boală în Segarcea care fac sex neprotejat”
Mătuşa tânărului care şi-a infectat iubitele intenţionat cu virusul HIV aruncă bomba. În oraşul Segarcea mai sunt 20 de tineri cu aceeaşi boală care au întreţinut relaţii intime neprotejate.

VIDEO Mărturii cutremurătoare. Tânărul din Segarcea purtător al virusului HIV, călău pentru fetele cu care a avut relaţii sexuale
Două foste iubite ale lui Daniel Secu au fost depistate cu virusul HIV, după ce au întreţinut relaţii intime neprotejate cu acesta. Oamenii legii au început primele audieri în acest caz.

Autorităţile din Segarcea ştiau că Daniel este purtător de HIV, însă n-au făcut nimic pentru a evita o tragedie. 40 de persoane sunt acum suspecte
Tragedia lui Daniel Secu, tânărul infestat cu HIV care a murit, săptămâna trecută, a stârnit o adevărată nebunie în Segarcea. Zeci de persoane care au avut relaţii intime cu el sau cu fostele lui partenere de viaţă aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele analizelor.

FOTO Prietenii tânărului din Segarcea care şi-a infectat iubitele intenţionat cu HIV sunt revoltaţi: „Vei răspunde în faţa lui Dumnezeu, sper să te mănânce iadul”
Oamenii legii au demarat o anchetă în cazul tânărului în vârstă de 25 de ani, din oraşul Segarcea, care a murit săptămâna trecută. Poliţiştii trebuie să identifice toate femeile cu care tânărul purtător al virusului HIV a întreţinut relaţii intime neprotejate.

UPDATE/Maşina Poştei a fost jefuită în Craiova. Hoţii au furat suma de 170.000 de lei
O maşină a Poştei în care se afla suma de 170.000 de lei a fost jefuită în această dimineaţă în Craiova. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz.

Implanturile cu silicon sunt decontate de stat. În ce condiţii pot beneficia doljencele de ele
Ajutor pentru o viaţă normală pentru 2600 de femei mutilate de cancer din judeţul Dolj.  Statul decontează implantul de silicon în scop medical.

FOTO Dezvăluiri uluitoare în cazul tânărului din Segarcea care şi-a infectat iubitele cu HIV. Băiatul le spunea fetelor cu care a avut relaţii că este bolnav
Familia lui Daniel Secu a povestit că băiatul le spunea iubitelor cu care a întreţinut relaţii intime că a fost infectat la vârsta de trei ani cu virusul HIV.

FOTO Portretul Regelui Mihai a stat ascuns într-o biserică din Dolj o jumătate de secol
Portretul Regelui Mihai a fost acoperit cu var pe vremea comunismului, însă preotul din localitatea doljeană Salcia a hotărât  în anul 1994 să cureţe pictura.

FOTO Fosta iubită a tânărului infectat cu HIV a fost diagnosticată cu aceeaşi boală. Oamenii legii au demarat o anchetă
Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Segarcea, a fost infectat la vârsta de 3 ani cu HIV. Tânărul a întreţinut relaţii intime neprotejate cu zeci de femei.

Un student a furat un pistol dintr-un magazine de arme
Andrei Buză, în vârstă de 21 ani, student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, a furat un pistol de la magazinul de arme situate pe strada Brestei.

DNA a pus sechestru pe bunurile primarului din Calafat. Mircea Guţă este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu
Procurorii DNA-Craiova l-au trimis în judecată pe edilul oraşului Calafat pentru comiterea infracţiunii de luare de mită şi abuz în serviciu în formă continuată. Mircea Guţă este acuzat că a prejudiciat bugetul oraşului cu suma de 400.000 de euro.

FOTO VIDEO Tânărul din Segarcea purtător de HIV şi-a infectat iubitele intenţionat. Aproximativ 40 de persoane sunt acum suspecte
Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Segarcea, a murit săptămâna trecută, iar familia a ascuns adevărul şi a susţinut sus şi tare că băiatul a suferit un infarct. După autopsie, medicii au descoperit că, de fapt, tânărul era infectat cu virusul HIV.