adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Craiova

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Craiova - Ultimele stiri Adevarul Craiova - 25.06.2017

Şofer prins în flagrant în timp ce ofera mită unor poliţişti din Dolj
Un bărbat din Olt a fost prins în flagrant în Postul de Poliţie Gherceşti chiar în timp ce le ofera mită unor poliţişti din Dolj. Şoferul a fost dusi la audieri şi este acuzat de dare de mită.

De ce să ne trezim devreme şi cum ne este influenţată astfel sănătatea
Tot mai multe persoane consideră că trezitul de dimineaţă este un chin, însă trebuie să ştie că acest obicei este benefic pentru sănătate şi ne aduce beneficii pe tot parcursul zilei.

Ford va produce la Craiova SUV-ul EcoSport. 500 de autoturisme vor ieşi zilnic pe poarta fabricii
Constructorul auto american Ford va lansa în toamna acestui an producţia unui al doilea model la uzina din Craiova, respectiv SUV-ul EcoSport. Producţia va fi de aproximativ 500 de autoturisme pe zi.

Reguli stricte de nutriţie pentru gravide. Ce alimente trebuie să consume pentru a putea aduce pe lume un bebeluş sănătos
Femeile însărcinate trebuie să ţină cont de anumite reguli de nutriţie pentru a putea aduce pe lume un bebeluş sănătos, dar şi pentru a nu acumula kilograme în plus.

Doi elevi din Dolj au murit înecaţi după ce au susţinut proba la matematică la Evaluarea Naţională. Bunica unuia dintre copii: „A strigat: salvaţi-mă, salvaţi-mă“
Alexandru şi Marinel, doi elevi din oraşul Segarcea, au murit înecaţi miercuri seara, după ce au susţinut proba la matematică la Evaluarea Naţională. Copiii erau buni prieteni, iar rudele au decis să îi înmormânteze vineri.

Procesul judecătoarei lui Bercea Mondial, amânat. Carmen Marinescu a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru luare de mită
Fosta preşedintă a Tribunalului Olt a fost arestată în anul 2014 pentru luare de mită, trafic de infulenţă şi fals în declaraţii. Carmen Marinescu a fost condamnată anul trecut în septembrie la 8 ani de închisoare cu executare de magistraţii Curţii de Apel Craiova.

UPDATE Doi elevi s-au înecat după ce au plecat de la proba scrisă la matematică direct la scăldat
Doi adolescenţi din Segarcea, ambii în vârstă de 15 ani, s-au înecat într-un lac situat în apropierea oraşului. Tinerii au fost găsiţi în urmă cu puţin timp de pompieri.

Motorul Ford Ecoboost 1.0 litri produs la Craiova, desemnat Motorul Anului pentru a şasea oară
Motorul Ford 1.0 l EcoBoost, pe care il produce fabrica Ford din Craiova a fost numit pentru al saselea an la rand drept Motorul Internaţional al Anului la categoria „Cel mai bun motor sub un litru“.

Capacitatea 2017. Baremul de punctaj al subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională Dolj
Absolvenţii de clasa a VIII-a înscrişi la Evaluarea Naţională 2017 au trecut astăzi, 22 iunie, prin proba scrisă la Matematică. Adevărul Live a prezentat rezolvarea subiectelor, precum şi baremul de punctaj al subiectelor de la Capacitate.

Capacitate 2017.  169 de elevi din Dolj nu s-au prezentat la proba scrisă la Matematică la Evaluarea Naţională
Peste 4000 de elevi din judeţul Dolj au susţinut atăzi proba scrisă la matematică la Evaluarea Naţională. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj a precizat că nici la proba scrisă la Limba şi Literatura Română, dar nici la Matematică nu au fost înregistrate incidente şi nici candidaţi eliminaţi.

Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională. Elevii: „Am ştiut că este greu examenul la matematică“
Absolvenţii de clasa a VIII-a înscrişi la Evaluarea Naţională 2017 au susţinut astăzi, 22 iunie, proba scrisă la Matematică. Elevii au declarat că subiectele la matematică i-au pus în dificultate, iar unii nu au reuşit să le rezolve pe toate.

Un bărbat a murit după o partidă de baschet
Un bărbat din Craiova, în vârstă de 32 de ani, a murit aseară după o partidă de baschet. Acesta a fost găsit de medicii în apropierea Colegiului Naţional „Fraţii Buzeşti“ în stop cardio-respirator.

Capacitate 2017. Subiecte la Matematică Evaluare Naţională Dolj. Peste 4.000 de elevi au susţinut astăzi proba la matematică
Peste 4000 de elevi din judeţul Dolj vor susţine astăzi proba scrisă la matematică,iar examenul va fi monitorizat video, după ce luni absolvenţii de gimnaziu au declarat că subiectele au fost accesibile.

Wizz Air a lansat pe 19 iunie o nouă rută, din Craiova spre Tel Aviv
Compania Wizz Air a lansat pe 19 iunie o nouă rută, din Craiova spre Tel Aviv, cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, lunea şi vinerea.