adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Constanta

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 18.04.2014

FOTO Primii turişti au sosit pe litoral. Ofertele All-Inclusive de lux sunt noua modă de Paşti
Oferte bune, vreme rea. Primii turişti sosiţi pe litoral în 2014 au au tot ce vor la preţuri mici. Doar că vremea nu ţine cu ei. Prima zi a fost ploioasă, următoarele au prognoze cu nori şi temperaturi scăzute.

Pastorala tomitană la Învierea Domnului
Înalt PreaSfinţitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a transmis credincioşilor un mesaj public cu ocazia Sărbătorilor pascale. Iată cuvântul ierarhului Bisericii tomitane, adresat în Săptămâna Mare.

Reţeta perfectă de Paşti: bucate gustoase, consumate cu măsură
Pe meleagul unde mocanii şi aromânii şi-au adus mioarele la păscut, gospodinele au creat reţete delicioase pentru carnea de miel.

Linkuri Sponsorizate

Radu Mazăre se spovedeşte în Joia Mare. În Vinerea Mare este la Înalta Curte, unde i se decide libertatea
Radu Mazăre apare vineri, 18 aprilie, în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care vor decide dacă primarul Constanţei rămâne în libertate.

Treimea din Portul Constanţa, cerută oficial de la Ministerul Transporturilor
Administraţia Mazăre a solicitat oficial Ministerului Transporturilor preluarea pachetului suplimentar de 13% de acţiuni ale Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

Dobrogea de Paşti: ceva nou, ceva vechi
În preajma Paştilor, în Dobrogea, oamenii obişnuiesc să dea în dar copiilor un obiect de îmbrăcăminte sau o pereche de încălţări noi pentru a le purta de Sărbători.

FOTO VIDEO Ofertă de 1 mai în Vama Veche: te tatuezi şi primeşti cazare gratuită, pe viaţă
În Vama Veche cu greu mai găseşti un loc bun de cazare pentru 1 Mai. Totţi proprietarii de pensiuni spun că au rezervări făcute pentru toată minivacanţa. Noul camping de lângă Expirat vine însă cu o ofertă inedită: dacă îţi tatuezi numele zonei primeşti cazare gratuită pe viaţă.

FOTO VIDEO Cazinoul din Constanţa - ruinele care dau bine în videoclipuri
Cazinoul din Constanţa stă să cadă, dar clădirea dărpănată traieşte o a doua viaţă în videoclipurile artiştilor în vogă din România. Cazinoul este doar un decor şi asta pentru că se potriveşte bine cu mesajul melodiilor: relaţii terminate, tristeţe şi amintiri despre o viaţă mai bună.

Sirian botezat întru Hristos. Povestea lui Molo, musulmanul care a devenit creştin la 58 de ani
Molo, un sirian de 58 de ani ani, care trăieşte de 40 de ani în România, a fost botezat anul trecut, conform religiei ortodoxe, din dragoste pentru viitoarea lui soţie.

Preotul Serghei Oancea, închis la Canal: „În noaptea de Înviere m-au bătut până m-au lăsat într-o baltă de sânge. Auzeam clopotele de la slujbă“
Ce n-a făcut stăpânirea otomană sub care a stat Dobrogea aproape 500 ani a reuşit regimul comunist. A prigonit preoţii mai ceva ca pe primii creştini, smulgându-i din sânul comunităţilor unde păstrau vie lumina ortodoxismului.

Decanul de onoare al Facultăţii de Drept de la Sorbona vine la Constanţa
Prof. univ. dr. Jacqueline Morand - Deviller, profesor de drept administrativ, decan de onoare al Facultăţii de Drept a Universităţii Sorbona, va fi prezentă la Constanţa joi, 17 aprilie.

Regată pe Marea Neagră. România participă cu trei ambarcaţiuni: nava şcoală Mircea, Adornate şi Apolodor
În perioada 30 aprilie – 27 mai, va avea loc SCF Black Sea Tall Ships Regatta 2014, pe ruta Varna – Novorosiisk – Soci – Constanţa. Nouă state vor fi prezente la competiţie cu 19 ambarcaţiuni.

De 1 Mai vor circula suplimentar 13 trenuri către mare
În perioada sărbătorilor de Paşte şi de 1 Mai circulaţia trenurilor va fi adaptată pentru a veni în întâmpinarea solicitarilor pasagerilor, anunţă Societatea Naţională de Transport CFR Călători.

Cum alegem fructele şi legumele pe care le consumăm. De Paşti, aceste produse nu trebuie să lipsească de pe masă
Specialiştii spun că este bine să cumpărăm produse în ţara noastră, întrucât ele sunt mai naturale. Sunt de preferat legumele colorate: sparanghel, roşii, morcovi, ardei şi spanac.

FOTO Sportivii de la Campionatul de Yachting au defilat pe străzile Constanţei
Sportivii care participă la competiţie au defilat pe străzile oraşului Constanţa, până în Piaţa Ovidiu. Ei au fost însoţiţi de Fanfara Forţelor Navale.