adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Constanta

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 26.07.2014

VIDEO Un mort şi 11 răniţi într-un accident petrecut la Constanţa. Un Logan s-a ciocnit cu un microbuz şi un autocar şi apoi a luat foc
Teribil eveniment rutier la ieşirea din oraşul Ovidiu, Judeţul Constanţa. O Dacia Logan cu numere de Galaţi a intrat într-un microbuz plin cu pasageri şi apoi într-un autocar cu turişti moldoveni. 11 persoane au ajuns la spital, iar un pasager din Logan a murit carbonizat.

Gala „Mamaia Boxing 2014“ pe litoral. În ring vor fi prezenţi campioni ai României
Gala „Mamaia Boxing 2014“ va avea loc sâmbătă, 26 iulie, în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia, cu începere de la ora 20.00

Şoferii nu plătesc taxa de pod spre litoral în weekend. Programul detaliat
În perioada 25.07.2014 - 31.08.2014 se sistează încasarea tarifelor de trecere peste podul de peste Dunăre de la Feteşti – Cernavodă, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Linkuri Sponsorizate

FOTO Cătălin Botezatu şi-a prezentat noua colecţie „Play Golf”, la Mamaia. Invitat special a fost Radu Mazăre
Ţinutele au cuprins costume de baie şi creaţii pret-a-porter, inspirate de vestimentaţia de golf. Primarul Radu Mazăre a îmbrăcat propriul costum creat de Cătălin Botezatu.

VIDEO Imagini inedite cu Regele Carol al II-lea pe plaja din Mamaia, în 1934. Se împlinesc 80 ani de la Jamboreea Cercetaşilor României
Cercetaşii României de la Centrul local Constanţa sărbătoresc împlinirea a 80 ani de la Jamboreea de la Mamaia. Atunci, în anul 1934, cercetaşii din mai multe ţări s-au reunit într-o tabără din staţiunea de la malul mării pentru a se cunoaşte, împrieteni şi întrece. Jamboreea de la Mamaia 1934 a fost inaugurată de Regele Carol al-II-lea.

Călăuză cu poveşti prin Cetatea Tomisului. Diana Slav, ghidul voluntar al Constanţei
Diana Slav (36 de ani), secretară la o firmă cu specific portuar, face, de circa doi ani, tururi gratuite ale Constanţei pentru cei care vor să cunoască pe viu istoria oraşului cosmopolit de la malul mării.

Liceeni din toată ţara fac cursuri la Universitatea Maritimă din Constanţa
Programul Maritime Summer University debutează vineri, 25 iulie, la Universitatea Maritimă din Constanţa, oferind în premieră liceenilor şansa de a cunoaşte pe viu instituţia de învăţământ superior.

Luni e Bairam. Musulmanii sărbătoresc Ramazan-ul
După o lună de primenire spirituală prin post, slujbe şi rugăciuni, credincioşii musulmani vor sărbători timp de trei zile, începând de luni, 28 iulie, Ramazan Bairam-ul.

Mircea Băsescu rămâne după gratii. Decizia instanţei este valabilă şi pentru Marian Căpăţână
Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, rămâne după gratii. Tribunalul Constanţa a respins cererea sa de a primi arest la domiciliu. Nici Marian Căpăţână n-a avut sorţi de izbândă cu solicitarea sa.

FOTO O bibliotecară a utilat laboratorul unui liceu din Constanţa
IMPLICARE Elevii Liceului tehnologic „Ion Podaru“ din oraşul Ovidiu (judeţul Constanţa) au un laborator nou în care învaţă să gătească, după ce o bibliotecară din localitate, Osber Ali (47 de ani), a scris un proiect de finanţare declarat câştigător.

Distracţie asigurată pe litoral. Capul de afiş al agendei de weekend este Liberty Parade, marele eveniment dance care încinge sudul litoralului
În acest weekend, la mare au loc evenimente aşteptate tot anul. Liberty Parade este capul de afiş al agendei de distracţie. La cel mai mare eveniment dance de stradă din România participă în fiecare an mii de fani ai muzicii electronice.

FOTO VIDEO Povestea criminalului din Constanţa: în copilărie a fost abuzat de tatăl său, iar când a crescut îşi obliga mama să-i cumpere droguri
Ştefan Alexandru Stoica, de 22 de ani, tânărul care a îngrozit Constanţa, după ce şi-a căsăpit bunica, mătuşa şi un văr, a avut probleme cu legea de foarte mult timp: se droga, fura, incendia maşinile vecinilor.

Tragedie pe plajă. Un bărbat a murit şi altul a fost resuscitat după ce s-a înecat la Neptun
Tragedie pe plaja din Neptun. Două persoane care au intrat în marea agitată s-au înecat. Unul dintre ei a fost resuscitat de cadrele medicale, dar al doilea şi-a pierdut viaţa.

Descinderi în Portul Agigea. Este vizată şi firma lui Mircea Băsescu
Peste 120 de poliţişti de frontieră, vameşi şi jandarmi fac, joi, percheziţii în Portul Constanţa Sud Agigea. Această activitate are rolul de a identifica societăţile comerciale şi persoanele care controlează societăţile implicate în activităţile evazioniste.

Ambarcaţiune cu 54 de migranţi din Orientul Mijlociu, interceptată în Marea Neagră
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat, la 18 mile marine de plaja din Vama Veche, o ambarcaţiune fără pavilion arborat, la bordul căreia se aflau 54  de persoane.