adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 27.11.2014

FOTO Steaua lui David va lumina din nou în templul israelit. Istoria celor două sinagogi ale Constanţei
Templul israelit din Constanţa de pe strada C.A. Rosetti, pe care comuniştii nu au reuşit să-l demoleze, s-a degradat din cauza indiferenţei oamenilor. Nu s-a luat nicio măsură atunci când au apărut primele semne ale degradării sinagogii. Astăzi, din vechea construcţie au mai rămas doar câteva ziduri.

FOTO VIDEO Cetatea Histria, comoara arheologică a Dobrogei, admirată de la înălţime
Cu ajutorul celor de la Claboo Media, Cetatea Histria, cea mai veche aşezare urbană din România, situată la 65 de kilometri de Constanţa, poate fi admirată de la înălţime.

Marius Constantin rămâne în închisoare. Tribunalul Constanţa a respins cererea sa de a fi judecat în arest la domiciliu
Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, rămâne în continuare în închisoare. Tribunalul Constanţa a respins astăzi solicitarea sa de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Decizia nu este definitivă.

Linkuri Sponsorizate

Îndemnul opoziţiei din Constanţa: „Mazăre, renunţă şi la primărie! Portul oricum nu l-ai fi avut“
Primarul Radu Mazăre a făcut marţi, 25 noiembrie, un anunţ neaşteptat. El a anunţat că renunţă la Portul Constanţa şi că lasă la latitudinea guvenanţilor dacă mai acordă sau nu acţiuni autorităţilor locale. Combatanţii săi spun, însă, că nu îl vor scăpa din vedere pe impreviziblul Mazăre, până nu îl vor vedea plecat de la Primăria Constanţa.

Cadou de ajun. Mircea Băsescu a ajuns acasă. El a fost eliberat din închisoare cu o zi înainte de a împlini 61 de ani
Fratele preşedintelui, care se află în arest preventiv din 20 iunie, va fi judecat în arest la domiciliu. Mircea Băsescu, care joi, 27 noiembrie, împlineşte 61 de ani, este acuzat că a primit mită de la familia lui Bercea Mondial, pentru a-l ajuta să scape de închisoare.

Vina de a fi unicat în România. Cum este sabotat de statul român singurul producător autohton din irigaţii
O firmă din Constanţa produce singurele sisteme de irigaţii din ţară, dar efortul de a se menţine pe piaţă este sabotat în primul rând de legile şi de năravurile româneşti - de la fiscalitate aberantă, până la corupţie la cel mai înalt nivel.

Amiralul Jonathan W. Greenert a vizitat fregata Regele Ferdinand şi bricul Mircea
Amiralul Jonathan W. Greenert s-a aflat în perioada 24-25 noiembrie, într-o vizită oficială în România. El a vizitat şi fregata Regele Ferdinand şi bricul Mircea.

UPDATE Nicuşor Constantinescu a cerut un nou termen pentru a-şi pregăti apărarea. El a solicitat şi eliberarea sub control judiciar pe cauţiune
Procesul lui Nicuşor Constantinescu în dosarul privind nefinanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa a început astăzi la Tribunalul Constanţa. Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa este judecat în stare de arest preventiv pentru abuz în serviciu.

Promisiunile anului electoral la Constanţa. Cazinoul, acţiunile Portului şi Podul de la Agigea, marile teme pregătite dinainte de campanie
Promisiunile Guvernului Ponta au venit la Constanţa direct, odată cu politicienii care soseau în vacanţă sau în vizită la mare şi indirect, prin poveştile spuse de primarul Radu Mazăre.

Radu Mazăre, despre relaţia sa cu DNA-ul: “Una de prietenie, o să ne căsătorim până la urmă”
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că relaţia sa cu DNA-ul este una de prietenie care durează deja de zece ani. Glumind, edilul a precizat că de la prietenie se va ajunge la căsătorie.

Constănţenii sărbătoresc Ziua Naţională cu fasole şi cârnaţi
Constănţenii vor sărbători de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, cu fasole şi cârnaţi. Primăria a pregătit peste 30.000 de porţii care vor fi oferite în cinci zone din oraş.

Radu Mazăre renunţă la Portul Constanţa. Primarul crede că guvernanţii vor rezolva problemele constănţenilor
Primarul Radu Mazăre a făcut astăzi un anunţ neaşteptat. El a anunţat că renunţă la Portul Constanţa şi că lasă la latitudinea guvenanţilor dacă mai acordă sau nu acţiuni autorităţilor locale.

Radu Mazăre, iertat de plângerea penală pentru antisemitism. „Timpul ne va arăta dacă regretele dumneavoastră sunt sincere“
Radu Mazăre este iertat de plângerea penală înaintată recent de Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului MCA România. Primarul Constanţei fusese taxat pentru apariţia publică, după alegeri, cu o tunsoare şi o mustăcioară-muscă á la Adolf Hitler.

UPDATE Mircea Băsescu află miercuri dacă iese din închisoare. Curtea de Apel Constanţa a amânat pronunţarea
Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au ajuns marţi la Curtea de Apel Constanţa. Instanţa a judecat o nouă contestaţie depusă de cei doi, dar a amânat pronunţarea pentru 26 noiembrie.

Heil Mazăre! „Ce vreţi, să mă duc la procuratură cu frizerul Gelu? Aşa sunt eu, îmi stă bine orice pun pe mine, fie că sunt Ştefan cel Mare sau Cezar“
CONFLICT. Centrul pentru Combaterea Antisemitismului decide dacă retrage plângerea penală depusă la Parchetul General la adresa primarului Radu Mazăre, pentru afişarea imaginii de Adolf Hitler.