adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Constanta

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 01.10.2014

EXCLUSIV El este românul din spatele superhitului „Waves“ cântat de Mr. Probz. Mihai Puşcoiu vine în România
Mihai Puşcoiu (28 ani), un tânăr muzician născut în Olanda din părinţi români, a contribuit la succesul fenomenal al piesei „Waves“ interpretate de artistul olandez Mr. Probz. Aranjamentele instrumentale au fost făcute de Mihai, iar acordurile de vioară care se aud în melodia originală sunt cântate chiar de el. În această lună, muzicianul vine în România, unde îşi va face un studio.

Cu Dacia amfibie la şcoală. Studenţii UMC au deschis anul universitar cu prototipul realizat de ei
Festivitatea de începere a anului universitar a avut la Constanţa un moment aparte. La ceremonia desfăşurată la baza sa nautică de pe lacul Siutghiol, Universitatea Maritimă Constanţa (UMC) a prezentat studenţilor prototipul unei Dacii amfibie.

Noua miză a lui Nicuşor Constantinescu: viza de State expiră într-o săptămână
Viza lui Nicuşor Constantinescu, de şedere în Statele Unite ale Americii, expiră la data de 8 octombrie ac, conform ştampilei aplicate de autorităţile americane pe paşaportul demnitarului.

Linkuri Sponsorizate

FOTO Olimpici internaţionali la materii care nu se predau în învăţământul românesc
Doi elevi de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ Constanţa au obţinut premii importante la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului, care a avut loc recent în Spania.

„Proiectează-ţi cariera!” S-au încheiat parteneriate între mediul universitar şi cel de afaceri
În perioada 6 mai 2014 – 30 septembrie 2014, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucureşti şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, au implementat proiectul „Proiectează-ţi cariera!”

Opt tineri au fost reţinuţi pentru două tâlhării. Ei îşi ademeneau victimele pretinzând vor să le vândă oi sau lână
Poliţiştii constănţeni au reuşit prinderea a opt tineri, care au comis două tâlhării la sfârşitul lunii mai, prejudiciul fiind de 7500 de lei. Ei atrăgeau victimele cu pretextul că vor să le vândă oi, respectiv lână.

Campanie umanitară. Ajută-l pe Marian. Copilul vrea să facă primii paşi
Asociaţia „Salvează o Inimă“ a demarat o campanie umanitară de ajutorare a unui băieţel de 7 ani grav bolnav, a cărui mamă a murit la naşterea lui.

FOTO „Revelionul“ evreilor: urmaşii lui Moise au trecut în noul an, la Tulcea. Sinagoga din Constanţa este în ruină
Evreii din întreaga lume au trecut pe 25 septembrie în anul 5775 şi au sărbătorit Anul Nou (Roş Hasana). Pentru prima dată, evreii din Dobrogea s-au rugat împreună, la sinagoga din Tulcea, întrucât lăcaşul de cult din Constanţa este o ruină.

Studenţii de la Universitatea „Ovidius“ reclamă modul în care s-a făcut repartizarea în cămine
Reprezentanţii organizaţiilor studenţeşti din Universitatea „Ovidius” Constanţa au adus în discuţie mai multe probleme legate de începerea anului universitar şi de condiţiile din căminele studenţeşti.

Incendiu la căminul studenţesc Pescărie din Constanţa. Şapte persoane au fost intoxicate cu fum
Clipe de panică la Căminul studenţesc Pescărie din Constanţa. Un scurt circuit produs la o priză a provocat un incendiu care s-a extins rapid la o saltea şi a inundat camera cu fum.

Militarii americani au ecologizat plaja Năvodari
Plaja Năvodari a fost curăţată de deşeuri de angajaţi ai Ambasadei SUA, infanterişti ai Forţelor Terestre ale SUA de la Baza Mihail Kogălniceanu.

Un elev din Constanţa a inventat o aplicaţie care ar putea revoluţiona turismul
Alexander Stoica-Marcu, elev la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa, a creat o aplicaţie unică în România, care vine în sprijinul hotelierilor şi al turiştilor, numită „Serve Hotel“. Tânărul are deja o ofertă din Japonia pentru softul creat de el.

Scriitorul constănţean Ionuţ Caragea a mai publicat două volume bilingve de poezie
În septembrie 2014, Ionuţ Caragea a mai publicat două volume bilingve de poezie, "Cer fără scări/Ciel sans escalier"(română şi franceză) şi "Festina lente", (română şi spaniolă), la editura eLiteratura din Bucureşti.

Liceul Teoretic „Traian“ are un laborator multimedia
Luni, 29 septembrie, la Liceul Teoretic „Traian”, se inaugurează laboratorul multimedia, dotat cu o tablă inteligentă Prestigio Multiboard-Widows 8.1, (multi-touch screen), cu accesorii şi echipamente IT.

Promenada Inimilor. Constănţenii sunt aşteptaţi la un minicros în staţiunea Mamaia
Duminică, 28 septembrie 2014, începând cu ora 11.00, constănţenii sunt aşteptaţi la un minicros, în cadrul programului „Promenada Inimilor“, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii.