adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 30.06.2015

FOTO O femeie a căzut de pe faleza Cazinoului după ce balustrada de protecţie s-a rupt
O femeie a căzut marţi seară de pe faleza de la Cazinoul din Constanţa, prăbuşindu-se peste stabilopozi, după ce balustrada de protecţie s-a rupt. Femeia a fost transportată de un echipaj al SMURD la spital.

Bacalaureat 2015 Istorie Constanţa
Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 Istorie. Subiectele la Istorie Bacalaureat 2015 şi rezolvările subiectelor Istorie Bacalaureat 2015 vor fi publicate pe adevarul.ro, după începerea examenului.

Bacalaureat 2015 Matematică Constanţa
Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 Matematică. Subiectele şi rezolvări ale subiectelor la proba de Matematică de la Bacalaureat 2015 vor fi publicate pe adevarul.ro, după începerea examenului.

Linkuri Sponsorizate

Un marinar la Cotroceni, în echipa lui Klaus Iohannis. Ligia Deca este noul consilier pentru Educaţie şi Cercetare
După Traian Băsescu, încă un marinar ajunge la Cotroceni. Ligia Deca, o tânără din Constanţa cu brevet de ofiţer de Marină, este noul sfetnic al preşedintelui-profesor, pe probleme de Educaţie şi Cercetare.

Navele-vedetă ale Constanţei se îmbracă în culorile României. Concurs de creativitate demarat de Primăria Constanţa
Cele cinci vapoare-simbol ale Constanţei, amplasate în punctele de intrare în oraş, vor fi pictate de tineri artişti chemaţi la un concurs de creativitate.

Motociclist rănit de un şofer de 75 ani
Un motociclist a fost rănit de un şofer de 75 ani. Accidentul s-a produs în faţa Fiscului din Constanţa, din cauza şoferului septuagenar care nu a respectat indicatorul „Stop“.

Cine este noul baron al Constanţei. Felix Stroe vrea câştigarea alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor
Felix Stroe, ales cu 629 de voturi ca lider al Partidului Social Democrat Constanţa, îşi doreşte câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din 2015.

Ideea genială prin care creştinii dobrogeni au păcălit stăpânirea otomană. Biserica îngropată din Istria, unică în România
Ca să menţină vie credinţa creştină în teritoriul stăpânit de Imperiul Otoman, locuitorii Dobrogei din anii 1800 au recurs la o soluţie care a dus la construirea unicei biserici îngropate din România.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Constanţa, după contestaţii. Promovabilitatea este de 77,36%
Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice a publicat rezultatele finale Evaluare Naţională 2015 după contestaţii. Pe site-ul edu.ro vor putea fi găsite toate ierarhiile examinării care decide admiterea la liceu, iar la scurt timp, acestea pot fi consultate şi pe adevarul.ro.

Bacalaureat 2015 Limba Maternă Turcă Constanţa. La Medgidia este susţinută proba unică în România
Examenul de Bacalaureat 2015 Limba Maternă Turcă se va desfăşura marţi, 30 iunie, în judeţul Constanţa de elevii de la Colegiul Pedagogic Musulman Kemal Ataturk din Medgidia. Subiectele de la Bacalaureat 2015 turcă, ca şi rezolvările subiectelor la limba maternă turcă, vor fi publicate pe adevarul.ro după începerea examenului.

Umbrele lui Mazăre şi Constantinescu la PSD Constanţa. „Nu e uşor să-ţi pierzi liderii“, a mărturisit Decebal Făgădău
În toate declaraţiile făcute de lideri PSD marcanţi din Constanţa, la alegerile pentru şefia PSD, s-au adus în discuţie cei doi foşti pesedişti de frunte: Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu.

Concurenţă pentru salvarea Cazinoului. Mai multe firme s-au înscris la licitaţia pentru renovarea simbolului oraşului
Luni, la sediul Companiei Naţionale de Investiţii s-au deschis ofertele depuse de firmele care s-au înscris pentru lucrările de renovare a simbolului oraşului Constanţa.

Misiune. Marinarii de pe nava-şcoală Mircea vor promova Mamaia şi România în marşul din Mediterana
Marinarii români prezenţi la bordul velierului Mircea, care se va afla în perioada 1 iulie – 10 august în marş în Marea Mediterana, vor promova staţiunea Mamaia.

Bacalaureat 2015, subiecte română. Constanţa: „Moromeţii“, romanul care i-a făcut fericiţi pe elevi
Fericire maximă luni, la prima probă a examentului de Bacalaureat. Absolvenţii Liceelor Ovidius şi Traian, care au susţinut examenul la prima unitate de învăţământ, au ieşit bucuroşi după trei ore de testare a cunoştinţelor.

Managerul Spitalului orăşenesc Cernavodă, pus sub control judiciar. El a favorizat o firmă în cadrul unui contract din 2014
Managerul spitalului din Cernavodă a fost pus sub control judiciar, fiind suspect că a favorizat o firmă de construcţii în anul 2014.