adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Constanta

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 16.09.2014

El Comandante Mazăre, la braţ cu urmaşul lui Fidel Castro. Alejandro a promis că-l aduce la Mamaia pe Camilo, fiul lui Che Guevara
Alejandro Castro Soto del Valle, penultimul născut al dictatorului cubanez, a fost musafirul primarului Constanţei. Castro a promis că revine la Mamaia pentru carnavalul din 2015, împreună cu fiul lui Che Guevara.

Vacanţa din 2015 va fi la preţ de 2014. „Seniori pe litoral“, un nou program pentru turişti din următorul sezon estival
Patronatele din turism promit că nu vor majora preţul vacanţelor pentru sezonul turistic viitor. Vor putea urca tariful doar hotelurile care vor face investiţii, însă acesta va creşte cu maximum 5 – 10%.

Prepararea cafelei, ridicată la rang de artă. Competiţia regională de barista, la Constanţa
În perioada 18 – 21 septembrie, la Constanţa va avea loc competiţia regională de barista. Evenimentul se va desfăşura la Maritimo Shopping Center.

Linkuri Sponsorizate

Regina litoralului. Mai mult de jumătate dintre turişti au ales Mamaia
Peste 50% din vânzările prin agenţiile de turism au fost în 2014 pentru  Mamaia şi Năvodari. Pe litoral s-au aflat în acest an 1.500.000 de turişti.

Ministrul Educaţiei: „Naveta elevilor şi cadrelor didactice ar putea fi decontată parţial din fonduri structurale”
Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, susţine că naveta elevilor şi cadrelor didactice ar putea fi decontată parţial din fonduri structurale. Anunţul ministrului a fost făcut marţi, 16 septembrie, cu prilejul inaugurării primei clase SMART din Constanţa.

Lista neagră a învăţământului românesc: de la subfinanţare la studenţi fără Bacalaureat. Manifestul elevilor din Constanţa, în prima zi de şcoală
În loc de felicitări pentru începerea noului an şcolar, Consiliul Judeţean al Elevilor Constanţa transmite un manifest către societatea civilă, prin care arată criza profundă a învăţământului românesc: subfinanţare, abandon şcolar, analfabetism de peste 40%, corupţie, sistem necentrat pe elev, lipsa manualelor, introducerea în universităţi a studenţilor fără bacalaureat etc.

VIDEO Migranţi descoperiţi pe o ambarcaţiune fără pavilion. La bord erau şi mulţi copii
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru salvarea a 132 de persoane aflate la bordul unei ambarcaţiuni suspecte de migraţie ilegală, fără pavilion arborat.

FOTO Şamanii de clasa I. Elevii de la clasa Step by Step au început şcoala cu o poveste
Pentru elevii clasei I A Step by Step de la şcoala nr. 22 „I. C. Brătianul“ din Constanţa, şcoala a început ca o poveste: cu indieni, cu jurăminte, cu mici cadouri, fiecare cu semnificaţia lui.

Prima clasă SMART, la Constanţa. Totodată, va fi lansată o platformă online dedicată profesorilor şi elevilor
Elevii Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” vor avea, începând de marţi, 16 septembrie, prima clasă SMART din Constanţa. Proiectul este iniţiat de Samsung Electronics România, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Colecţia de toamnă - iarnă, la Târgul Naţional de Îmbrăcăminte TINIMTEX
În perioada 17 – 21 septembrie 2014, are loc cea de-a 61-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea, organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Mazăre, la judecata CSM: „Invectivele sale lezează demnitatea magistraţilor“
Consiliul Superior al Magistraturii consideră că prin invectivele adresate de primarul Radu Mazăre la adresa unui procuror DNA s-au depăşit limitele admisibile ale discursului politic public şi ale libertăţii de exprimare.

UPDATE Nicuşor Constantinescu rămâne cu mandatul de arestare preventivă. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă
Curtea de Apel Constanţa a judecat luni, contestaţia lui Nicuşor Constantinescu la decizia Tribunalului Constanţa de emiterea a mandatului de arestare preventivă. Instanţa a decis menţinerea mandatului de arestare, hotărârea fiind definitivă.

Radu Mazăre face Revoluţia Cubaneză la Mamaia cu băieţii lui Fidel Castro şi Che Guevara
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat luni, 15 septembrie, primele surprize pe care le pregăteşte pentru carnavalului Mamaia, ediţia 2015. El a dezvăluit că are promisiuni că la tema despre Cuba vor fi prezenţi băieţii lui Fidel Castro şi Che Guevara.

Primarul Radu Mazăre, despre elevul Mazăre Radu: „În prima zi de şcoală am ţinut mâna pe piciorul Corinei, colega mea de bancă“
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a aflat luni, 15 septembrie, în mijlocul elevilor de la Şcoala Generală nr. 18 Jean Bart din cartierul CET. Edilul a fost prezent la deschiderea noului an şcolar, fiind însoţit de inspectorul şcolar general Răducu Popescu şi de viceprimarul Gabriel Stan.

Păcatele lui ÎPS Teodosie: traseul de la preferatul BOR la urmărit penal de DNA
Înaltpreasfinţitul Teodosie, arhiepiescopul Tomisului, a devenit oficial cel mai controversat arhiereu al Bisericii Ortodoxe Române. ÎPS Teodosie este primul ierarh urmărit penal de DNA pentru fapte de corupţie.