adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 31.10.2014

Crimă pasională între homosexuali. Un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori de partenerul său
Crimă din gelozie la Constanţa. Un bărbat de 39 ani a fost găsit mort în apartamentul său din zona Maritimo. Oamenii legii cred că autorul teribilei crime este partenerul victimei.

Elena Udrea, candidatul-surogat care dă cu dreapta în stânga
Rar a mai existat pe scena publică românească o figură mai comentată, mai disecată, mai controversată decât Elena Udrea. A irumpt direct în prima linie de partid, având ca unic gir susţinerea celui mai important om în stat. A stârnit scandal încă de la ieşirea ei în lume. Cine era blonda pe care preşedintele o scotea seara la restaurant?

Unde ne putem distra de groază de Halloween. Cum a apărut sărbătoarea dovleacului luminat
Pentru noaptea cea mai înfricoşătoare din an, cluburile au pregătit petreceri tematice. Constănţenii trebuie să se costumeze în fantome sau dovleci.

Linkuri Sponsorizate

Daniel Constantin anunţă că în agricultură au fost realizate plăţi de 622 milioane de euro
Daniel Constantin a anunţat că în agricultură au fost efectuate în aceste zile plăţi de 622 de milioane de euro. Ministrul Agriculturii a menţionat că sume respective sunt acordate în avans pentru ca agricultorii să poată pregăti campania agricolă de toamnă.

UPDATE Alertă la Constanţa. Un bărbat prezintă simptomele infectării cu Ebola. Pacientul va fi transferat la Bucureşti
Un navigator din Constanţa, care a fost cu nava prin zona Nigeriei, prezintă simptomele infectării cu virusul Ebola.

Senatorul PDL Gigi Chiru este urmărit penal. El este acuzat de luare de mită, spălare de bani şi fals în declaraţii
Gigi Chiru, senator PDL, este urmărit penal de procurorii DNA. El este acuzat de spălare de bani, fals în declaraţii şi luare de mită.

Zboruri la tarife promoţionale de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, prin compania aeriană Turkish Istanbul
Compania aeriană Turkish Airlines oferă preţuri promoţionale începând de la 207 euro dus-întors cu toate taxele incluse, la zborurile către Europa, cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, cu escală la Istanbul.

Mazăre duce crucea lui Teodosie. Înaltul prelat l-a asemuit pe primar cu Sfântul Vasile cel Mare
ÎPS Teodosie a fost întotdeauna un susţinător al primarului Radu Mazăre. I-a făcut cadouri bisericeşti, l-a asemănănat cu un sfânt şi i-a luat apărarea atunci când mai multe voci l-au acuzat pe primar că va întina memoria marelui domnitor Ştefan cel Mare când se va costuma în marele voievod, la carnavalul verii.

Noi decani la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa
Pe 29 octombrie a avut loc un concurs public pentru selectarea decanilor la mai multe facultăţi din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa.

EXCLUSIV Cum ne cenzura fosta Securitate toată corespondenţa. Doar Scânteia şi ambasada URSS erau iertate
Securitatea a înfiinţat un serviciu de cenzură a corespondenţei începând din anul 1956, ce  funcţiona pe lângă oficiile de cartare ale Poştei Române.

Liceenii îşi întâlnesc idolii, la BookLand Evolution
Tinerii antreprenori îşi vor dezvălui secretele în faţa tinerilor, la BookLand Evolution. Întâlnirea are loc la Casa de Cultură, până la ora 17.00.

Cum au reuşit miniştrii de geniu ai României să scoată ţara din criză, să revoluţioneze învăţământul, sănătatea şi administraţia publică
Au reuşit să scoată ţara din marea criză mondială, au făcut faţă unei răscoale ţărăneşti şi au trecut prin două războaie mondiale. Au fost conservatori, liberali şi ţărănişti. Şi ei îşi făceau calcule politice, dar i-a animat, mai presus de toate, dragostea de ţară.

O familie din Constanţa dezvoltă o afacere cu cosmetice folosind materii prime din producţia proprie
O familie din Constanţa a pornit la începutul anilor ’90 o afacere cu cosmetice. Aceasta s-a dezvoltat între timp, producând în prezent 32 de produse realizate cu materii prime din producţia proprie.

„Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, pe DVD. Se strâng fonduri pentru un al doilea proiect
Lansarea DVD-ului cu filmul „Nu sunt faimos, dar sunt aromân” va avea loc în cadrul unui spectacol armânesc la Maritimo Shopping Center din Constanţa, pe 1 noiembrie, de la ora 18.00, în prezenţa regizorului Toma Enache şi a artiştilor.

O femeie a murit lovită de două maşini în Constanţa. Ea traversa strada neregulamentar
O femeie a murit luni seara într-un accident rutier în timp ce traversa neregulamentar unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din municipiu. Victima a fost lovită de o maşină şi aruncată apoi pe contrasens într-un alt autovehicul.