adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 24.10.2014

Pedeapsa lui George Becali rămâne intactă. Decizia luată de Curtea de Apel Constanţa este definitivă
Curtea de Apel Constanţa a decis astăzi să nu micşoreze pedeapsa lui George Becali, respingând contestaţia acestuia. Omul de afaceri urmează să efectueze condamnarea de 3,6 ani de închisoare.

Alegeri prezidenţiale 2014. Iohannis, pus la pământ de vântul de la Constanţa
Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin-Liberale la alegerile prezidenţiale 2014, a avut la Constanţa un inamic la care nu se aştepta şi care i-a şifonat imaginea.

Focuri de armă pentru prinderea unui bărbat căutat pentru furturi din locuinţe
Un bărbat dat în urmărire naţională pentru furturi din locuinţe a fost prins de poliţiştii constănţeni. Reţinerea sa a fost desprinsă parcă din filmele de acţiune, oamenii legii fiind nevoiţi să folosească şi armamentul din dotare pentru a-l prinde.

Linkuri Sponsorizate

Constănţenii vor avea căldură în locuinţe de săptămâna viitoare
Constănţenii racordaţi la sistemul de termoficare vor avea căldură în locuinţe de la începutul săptămânii viitoare. RADET a anunţat că începe furnizarea încălzirii în dimineaţa zilei de 27 octombrie.

Cum este văzută România de analistul John Feffer: „O ţară tristă plină de umor“
La un an şi jumătate de la vizita sa în România, John Feffer - director al Institutului de Studii Politice de la Washington - şi-a publicat o parte din impresii în publicaţia Huffington Post.

Comandantul sirian al unei nave reţinut pentru contrabandă cu ţigări
Captură însemnată de ţigări făcută de poliţiştii de frontieră la bordul unei nave. Comandantul vasului ascundea peste 45.000 ţigarete. Marfa adusă din Turcia urma să fie comercializată la Constanţa.

Alegeri prezidenţiale 2014. Materialele defăimătoare cu Klaus Iohannis trebuie retrase
Biroul Electoral Judeţean Constanţa a dispus joi, octombrie, retragerea materialelor electorale considerate defăimătoare la adresa lui Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin-Liberale la alegerile prezidenţiale 2014.

Musulmanii celebrează Anul Nou Islamic
Data de 25 octombrie este o zi foarte importanţă pentru lumea islamică, reprezentând ultima zi din anul calendaristic islamic şi totodată începutul lunii Muharrem.

Secretarul executiv al PSD Constanţa îşi declară susţinerea pentru Liviu Dragnea la preşedinţia partidului
Secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, susţine că personal îl va susţine la şefia partidului pe Liviu Dragnea, dacă acesta va decide să candideze. El nu ştie ce va face PSD Constanţa, decizia urmând să fie luată în cadrul BPJ-ului după anunţarea tuturor candidaturilor.

Bilanţul PSD Constanţa după migraţia politică: 62 de aleşi locali au venit şi 15 au plecat
PSD Constanţa a atras în rândurile sale 62 de aleşi locali în urma Ordonanţei de Urgenţă care a permis migraţia politică. Totodată, social-democraţii constănţeni au pierdut 15 consilieri locali din două localităţi, care au devenit independenţi.

Grâul, cea mai transportată marfă pe canalele navigabile din România
Grâul este cea mai transportată marfă pe principalele canale navigabile din România, Canalul Dunăre-Marea Neagră şi Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari. Urmează în top minereul de fier şi porumbul.

Alegeri prezidenţiale 2014. Materialele electorale pentru BEJ Constanţa au fost preluate din Capitală
O delegaţie oficială a Prefecturii Constanţa a preluat de la Biroul Electoral Central din Bucureşti materialele necesare procesului electoral pentru alegerile prezidenţiale de la 2 noiembrie 2014. Acestea sutn aduse la Constanţa joi, 23 octombrie, între orele 16.00 şi 16.30.

Spitalele Acibadem din Turcia îşi vor deschide reprezentanţă la Constanţa
Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România a semnat, de curând, un protocol de colaborare cu Grupul de Spitale Acibadem din Turcia. În curând, Acibadem va deschide şi la Constanţa o reprezentanţă.

Profesori cu probleme psihologice la Liceul din Cumpăna. Nouă cadre didactice nu au trecut testul de început de an şcolar
Liceul Nicolae Dumitrescu s-a făcut cunoscut recent prin performanţele de la BAC. La ultima sesiune promovabilitatea a fost Zero. Dacă elevii nu sunt dornici să înveţe, profesorii lor nu stau bine cu nervii. Ultima testare psihologică a găsit nouă cadre didactice cu probleme.

FOTO Hotelierii de pe litoral au găsit reţeta succesului în afaceri: cum au făcut din 2014 cel mai profitabil sezon la mare
Anul 2014 a adus prima creştere a numărului de turişti pe litoralul românesc, după mulţi ani. Deşi valorile nu sunt spectaculoase, hotelierii de la noi par să fi înţeles cum se fac afaceri bune pe litoral şi cum să-şi atragă mai bine clienţii.