adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 21.12.2014

Marinarul a plecat de la Cotroceni. Epoca Traian Băsescu s-a încheiat. „Prefer să mi se spună domnul comandant, că preşedinte nu mai sunt“
România nu mai este condusă de constănţeanul Traian Băsescu. Momentul, întâmplat la 16 noiembrie 2014, a devenit oficial la 21 decembrie 2014, într-o zi simbolică pentru români: împlinirea a 25 ani de când capitala ţării s-a alăturat Revoluţiei din Decembrie 1989.

FOTO Moş Crăciun parfumat. Săpunurile naturale, o afacere care a explodat în perioada sărbătorilor de iarnă
Mirela Bratu, de 48 de ani, a ardeleancă stabilită în Dobrogea în urmă cu trei ani, abia dacă mai face faţă comenzilor de săpunuri naturale. Are cereri din Canada, America, Franţa şi foarte multe din România.

La datorie, pe apă. Peste 5.500 de navigatori îşi vor petrece sărbătorile de iarnă pe mare
Conform datelor furnizate de Sindicatul Liber al Navigatorilor din Constanţa, peste 5.500 de navigatori vor fi departe de ţară de sărbătorile de iarnă.

Linkuri Sponsorizate

Marius Constantin rămâne după gratii
Marius Constantin rămâne în continuare în închisoare. Tribunalul Constanţa i-a respins solicitarea de a fi anchetat în arest la domiciliu sau sub control judiciar. Decizia nu este definitivă. De asemenea, instanţa a constatat legalitatea şi temeinicia controlului judiciar pentru Izaura Anghel şi Grinică-Ion Anghel.

VIDEO Martor ocular la tragedia de pe Siutghiol: „Omul a strigat vreo 10 minute după ajutor. Se auzea foarte clar“
Anchetatorii se află în posesia înregistrărilor făcute cu telefonul mobil de pe malul lacului Siutghiol, care surprind lupta pentru supravieţuire a bărbatului agăţat de epava elicopterului. Constănţenii care au sosit la faţa locului şi au înregistrat acele momente au predat imaginile Parchetului Militar.

VIDEO Ora de istorie la Tomis. A fost lansat filmul oficial al Festivalului Antic Tomis 2014
Joi, 18 decembrie 2014, a avut loc la Tomis Mall Constanţa evenimentul de lansare a filmului oficial al Festivalului Antic Tomis 2014.

Zona crepusculară de pe Siutghiol. O oră a durat până când scafandrii au intrat în lac să caute victimele
Scafandrii ISU Constanţa au început căutările la aproape o oră de la alerta primită. Tragedia de pe Siutghiol şi nici cea de la Beirut nu au fost anunţate de ISU prin sistemul de alertă a presei.

Bătrâna pentru care şi-a dat viaţa echipajul SMURD fusese adusă la Constanţa pentru un computer tomograf
Bătrâna pentru care şi-au dat viaţa cei patru membri ai SMURD din elicopterul prăbuşit la Constanţa fusese adusă la Constanţa pentru un computer tomograf, întrucât aparatul din Tulcea era defect.

Mircea Băsescu a cerut un milion de euro daune morale de la clanul Bercea. Un nou denunţ pe numele fratelui preşedintelui
Mircea Băsescu a cerut un milion de euro daune morale de la clanul Bercea Mondial după ce membrii familiei lui Sandu Anghel au făcut publice mai multe înregistrări.

Ultim omagiu pentru colegii morţi: „Murim şi noi în moartea lor/ Că-ntârzie îngrozitor/ Întruna, primul ajutor“
Foştii colegi ai asistentei medicale Gabriela Camelia Harton, medicului Laura Vizireanu, pilotului Petru Cătuneanu şi copilotului Ginel Claudiu Crăcănel continuă să-şi ia rămas bun.

Nicuşor Constantinescu, despre tragedia SMURD: „Dacă nu se dădeau jos flotoarele, trăiau toţi“
Întregul sistem naţional de urgenţă are probleme şi nu se rezolvă problema dacă este demis şeful de la ISU, a spus Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Cnstanţa, referindu-se la tragedia care s-a petrecut pe 15 decembrie pe lacul Siutghiol.

Mircea Băsescu ar putea fi audiat în procesul în care cinci membri ai familiei lui Bercea Mondial sunt judecaţi pentru şantaj
Tribunalul Constanţa judecă astăzi dosarul celor cinci membri ai familiei lui Bercea Mondial. Aceştia au fost trimişi în judecată pentru că l-au şantajat pe Mircea Băsescu.

Radu Mazăre susţine că inspectoarea ANI care îl acuză de conflict de interese a lucrat în Primăria Constanţa
Primarul Radu Mazăre susţine că inspectoarea ANI care îl acuză de conflict de interese a fost angajata Primăriei Constanţa până în 2005. În acel an femeia a demisionat din funcţie după ce i-a fost imputată suma de 10 milioane de lei.

Cazul elicopterului SMURD căzut în lacul Siutghiol. Revolta pompierilor: „De ce suntem noi de vină pentru moartea colegilor noştri?“
TENSIUNE Oprobriul public îndreptat asupra pompierilor constănţeni după eşuarea operaţiunii de salvare a victimelor din elicopterul căzut în Lacul Siutghiol a stârnit revoltă în rândul acestora. Nemulţumiţi că sunt scoşi ţapi ispăşitori ai tragediei, aceştia atrag atenţia asupra întregului sistem defect.

Radu Mazăre nu doreşte un prefect anume pentru Constanţa. El spune că poate fi şi de la UNPR, dar să nu pună beţe în roate
Primarul Radu Mazăre nu are o preferinţă anume pentru viitorul prefect şi susţine că nu s-a gândit deocamdată cine ar vrea să fie înlocuitorul lui Radu Volcinschi, demis din funcţie în cursul zilei de 17 decembrie.