adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Constanta

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 29.07.2014

Amintiri din lagărul torţionarului Florian Cormoş: „Mi-a spus că trebuie să pierim“
TEROARE În doar câteva luni, cât a fost la conducerea lagărului de muncă de la Cernavodă, torţionarul Florian Cormoş a stârnit groază printre deţinuţi. Aceştia erau bătuţi la cea mai mică nesupunere. Cei bolnavi erau trimişi la muncă, la carceră ajungeau pentru orice greşeală, iar cei care agonizau erau bătuţi până mureau.

FOTO Sport extrem pe pasarelele din Mamaia: două dintre ele sunt inaccesibile turiştilor cu copii, iar cea de la Cazinou poate fi folosită ca derdeluş
INCONVENIENT Două dintre pasarelele pietonale nou-montate în Mamaia - „Iaht“, de la intrarea în staţiune, şi „Val retro“, din zona Rex -, sunt impracticabile pentru turiştii şi constănţenii care sunt însoţiţi de copii, iar cea de la Cazinou, „Năvod şi pescăruşi“, este mult prea înclinată

O tânără a fost lovită de un skijet, în staţiunea Mamaia
O tânără de 18 ani a ajuns la spital, duminică după-amiază, după ce a fost lovită de un skijet în staţiunea Mamaia. Victima este în stare stabilă.

Linkuri Sponsorizate

Un turist a murit pe plajă, în urma unui infarct
Marian Mezdrea, în vârstă de 23 de ani, din Bucureşti, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui infarct, pe plaja din Mamaia.

FOTO Poliţia Locală Constanţa cară cereale cu maşinile cu girofar
Imagini inedite surprinse la Constanţa. Două maşini ale Poliţiei Locale Constanţa, instituţie subordonată primăriei au fost fotografiate când erau încărcate cu saci cu cereale.

FOTO Noapte magică cu caravana Liberty Parade. Evenimentul a adunat 70.000 de spectatori
Caravana Liberty Parade a încins atmosfera în sudul litoralului,unde a fost o noapte magică. Caravana a plecat sâmbătă la ora 16.00 şi a străbătut Olimp, Venus, Neptun şi Jupiter.

Radu Mazăre are două noi partenere de carnaval: Maria Cârneci şi Irina Loghin. Primarul Constanţei se va costuma în Ştefan cel Mare
Radu Mazăre se va costuma în Ştefan cel Mare la spectacolul ce va avea loc pe 2 august, în staţiunea Mamaia. Edilul Constanţei are două noi partenere de carnaval: Maria Cârneci şi Irina Loghin.

A fost aleasă Miss Litoral 2014. O tânără din Suceava va promova distracţia de la malul mării
Iuliana Dumbravă, din Suceava, a fost aleasă cea mai frumoasă fată de pe litoral. Fiecare staţiune are o miss ce va promova distracţia de la mal de mare.

Jurnal de Vacanţă. Plaja Vadu, ultimul refugiu. Colţul de Rai interzis cândva turiştilor vă aşteaptă cu hectare întregi de plajă virgină
EVADARE Plajele sălbatice Vadu şi Corbu au devenit locul preferat al celor care iubesc marea.  În urmă cu cinci decenii, acestea erau doar locuri de recreere pentru localnici, accesul străinilor fiind interzis, din cauza Întreprinderii de Metale Rare care funcţiona la Vadu.

Şase tineri au fost prinşi cu droguri în staţiunea Mamaia
Şase tineri au fost prinşi cu droguri în staţiunea Mamaia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe numele acestora poliţiştii întocmind dosare penale.

Gala „Mamaia Boxing 2014“ pe litoral. În ring vor fi prezenţi campioni ai României
Gala „Mamaia Boxing 2014“ va avea loc sâmbătă, 26 iulie, în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia, cu începere de la ora 20.00

Şoferii nu plătesc taxa de pod spre litoral în weekend. Programul detaliat
În perioada 25.07.2014 - 31.08.2014 se sistează încasarea tarifelor de trecere peste podul de peste Dunăre de la Feteşti – Cernavodă, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

FOTO Cătălin Botezatu şi-a prezentat noua colecţie „Play Golf”, la Mamaia. Invitat special a fost Radu Mazăre
Ţinutele au cuprins costume de baie şi creaţii pret-a-porter, inspirate de vestimentaţia de golf. Primarul Radu Mazăre a îmbrăcat propriul costum creat de Cătălin Botezatu.

VIDEO Un mort şi 11 răniţi într-un accident petrecut la Constanţa. Un Logan a luat foc după ce s-a ciocnit cu un microbuz şi un autocar
Teribil eveniment rutier la ieşirea din oraşul Ovidiu, Judeţul Constanţa. O Dacia Logan cu numere de Galaţi a intrat într-un microbuz plin cu pasageri şi apoi într-un autocar cu turişti moldoveni. 11 persoane au ajuns la spital, iar un pasager din Logan a murit carbonizat.

VIDEO Imagini inedite cu Regele Carol al II-lea pe plaja din Mamaia, în 1934. Se împlinesc 80 ani de la Jamboreea Cercetaşilor României
Cercetaşii României de la Centrul local Constanţa sărbătoresc împlinirea a 80 ani de la Jamboreea de la Mamaia. Atunci, în anul 1934, cercetaşii din mai multe ţări s-au reunit într-o tabără din staţiunea de la malul mării pentru a se cunoaşte, împrieteni şi întrece. Jamboreea de la Mamaia 1934 a fost inaugurată de Regele Carol al-II-lea.