adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 20.10.2014

Radu Mazăre a anunţat o nouă reducere la încălzire pentru cei care au deja subvenţie. Măsura este valabilă doar pentru 2014
Constănţenii care primeau deja subvenţii pentru plata energiei termice au primit luni încă o reducere de 10 procente. Acestora li se adaugă şi persoanele cu venituri de până în 1800 de lei pe membru de familie şi 2100 de lei cele singure. Măsura e valabilă doar în noiembrie şi decembrie 2014 dacă municipiul Constanţa nu recuperează acţiunile de la port.

Şaizeci de absolvenţi ai Universităţii Ovidius ar putea fi angajaţi mai uşor. Salariul lor, achitat din fonduri europene timp de un an
Şaizeci de absolvenţi ai Universităţii Ovidius vor fi putea fi angajaţi mai uşor după încheierea unui protocol între instituţia de învăţământ şi Departamentul pentru IMM-uri. Salariul acestora va fi suportat din fonduri europene timp de un an.

Centrul de Scafandri din Constanţa îşi deschide porţile pentru elevi
Centrul de Scafandri din Constanţa îşi deschide porţile joi, 23 octombrie, între orele 9.00 şi 14.30, pentru a fi vizitat de elevii din şcolile şi liceele din Constanţa.

Linkuri Sponsorizate

Reţeta băieţilor şmecheri. Câştig de 7,7 milioane lei cu o firmă fictivă
Cinci constănţeni au reuşit să producă un câştig uriaş, de 7,7 milioane lei, creând o firmă fictivă prin care derulau afaceri ţepuind statul.

Radu Mazăre nu vrea să dea jumătate de milion de euro pentru Carnavalion
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, spune că nu vrea să dea jumătate de milion de euro pentru organizarea Carnavalionului şi probabil că petrecerile în stradă de Revelion nu vor mai avea loc.

Americanii debarcă la Constanţa. Două nave de război SUA se antrenează cu românii la exerciţiul Black Sea Resolve
Două nave americane de război, Mount Whitney şi Cole, sosesc în Portul Constanţa pentru a se antrena cu militarii Forţelor Navale Române. Exerciţiul comun Black Sea Resolve se va desfăşura joi, 23 octombrie, în apele teritoriale şi zona contiguă.

VIDEO Peste 90 de nave de croazieră au ajuns în acest an în Portul Constanţa
Peste 90 de nave de croazieră au ajuns au urmează să sosească în Portul Constanţa în acest an. La bordul acestora s-au aflat până acum 65.000 de pasageri, dar numărul lor va creşte cu încă 5.000 până la 15 noiembrie când se încheie sezonul de croaziere 2014.

Analiză Bloomberg: Portul Constanţa, cel mai important terminal pentru transportul de cereale din Europa
În primele opt luni ale acestui an, prin Portul Constanţa au trecut 9,5 milioane de tone de cereale, cu 30% mai mult faţă de intervalul similar din anul trecut, iar volumul din acest an va depăşi recordul de 15,3 milioane de tone consemnat în 2013.

FOTO Operaţie în premieră la Constanţa: unei paciente i s-au extirpat, concomitent, două tumori. Cum putem preveni cancerul colorectal
O echipă de medici de la Ovidius Clinical Hospital şi Institutul Fundeni au realizat, în premieră pentru Dobrogea, o intervenţie chirurgicală de extirpare a două tumori, în acelaşi timp: de rect şi metastază hepatică.

Doi elevi constănţeni, în lotul naţional la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori
Calila Hakan şi Neagoe Dan-Mircea, elevi în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, vor participa în luna decembrie 2014 la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori (fizică, chimie, biologie) ce se va desfăşura în Argentina.

China General Nuclear Power Corporation este investitorul unităţilor 3 şi 4 ale CNE Cernavodă
China General Nuclear Power Corporation (CGN) a fost desemnată investitor selectat pentru dezvoltarea proiectului Unităţilor 3 şi 4 CNE Cernavodă, anunţă Societatea Naţională Nuclearelectrica S.A. (SNN).

Spectacol-eveniment. Premiera „Trei surori“ de Cehov, la Teatrul Constanţa
O piesă de rezistenţă din repertoriul clasic a fost pusă în scenă la Teatrul de Stat din Constanţa şi va fi prezentată în acest weekend, în premieră, pe scena Sălii Fantasio. „Trei surori“ de Anton Pavlovici Cehov se bucură de regia lui Dominic Dembinski, care revine la Constanţa, locul unde a trăit pe vremea când era în plină afirmare.

Surprizele ordonanţei lui Dragnea la Constanţa: patru primari au schimbat partidul
Cei mai mari pierzători de primari din pricina ordonanţei PSD sunt partidele de opoziţie de la Constanţa. Atât PDL cât şi PNL au pierdut câte doi aleşi locali. Asta nu înseamnă că PSD a avut de câştigat. Unii dintre ei au ales alte partide sau au preferat sa devină independenţi.

Militarii români şi americani se vor antrena împreună în Marea Neagră. Exerciţiile constau în descoperirea de submarine şi urmărirea ţintelor aeriene
Militarii Forţele Navale şi cele Aeriene se vor antrena alături de echipajele navelor militare americane Mount Whitney şi Cole, în cadrul exerciţiului Black Sea Resolve.

UPDATE Curtea de Apel Constanţa a amânat pentru 24 octombrie pronunţarea în dosarul lui Gigi Becali
Curtea de Apel Constanţa a amânat cu o săptămână pronunţarea în dosarul lui George Becali, privind contestaţia la executarea pedepsei. Omul de afaceri a solicitat ca pedeapsa să-i fie redusă cu şase luni.