adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 23.10.2014

FOTO Hotelierii de pe litoral au găsit reţeta succesului în afaceri: cum au făcut din 2014 cel mai profitabil sezon la mare
Anul 2014 a adus prima creştere a numărului de turişti pe litoralul românesc, după mulţi ani. Deşi valorile nu sunt spectaculoase, hotelierii de la noi par să fi înţeles cum se fac afaceri bune pe litoral şi cum să-şi atragă mai bine clienţii.

Secretarul executiv al PSD Constanţa îşi declară susţinerea pentru Liviu Dragnea la preşedinţia partidului
Secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, susţine că personal îl va susţine la şefia partidului pe Liviu Dragnea, dacă acesta va decide să candideze. El nu ştie ce va face PSD Constanţa, decizia urmând să fie luată în cadrul BPJ-ului după anunţarea tuturor candidaturilor.

Bilanţul PSD Constanţa după migraţia politică: 62 de aleşi locali au venit şi 15 au plecat
PSD Constanţa a atras în rândurile sale 62 de aleşi locali în urma Ordonanţei de Urgenţă care a permis migraţia politică. Totodată, social-democraţii constănţeni au pierdut 15 consilieri locali din două localităţi, care au devenit independenţi.

Linkuri Sponsorizate

Grâul, cea mai transportată marfă pe canalele navigabile din România
Grâul este cea mai transportată marfă pe principalele canale navigabile din România, Canalul Dunăre-Marea Neagră şi Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari. Urmează în top minereul de fier şi porumbul.

Alegeri prezidenţiale 2014. Materialele electorale pentru BEJ Constanţa au fost preluate din Capitală
O delegaţie oficială a Prefecturii Constanţa a preluat de la Biroul Electoral Central din Bucureşti materialele necesare procesului electoral pentru alegerile prezidenţiale de la 2 noiembrie 2014. Acestea sutn aduse la Constanţa joi, 23 octombrie, între orele 16.00 şi 16.30.

Spitalele Acibadem din Turcia îşi vor deschide reprezentanţă la Constanţa
Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România a semnat, de curând, un protocol de colaborare cu Grupul de Spitale Acibadem din Turcia. În curând, Acibadem va deschide şi la Constanţa o reprezentanţă.

Profesori cu probleme psihologice la Liceul din Cumpăna. Nouă cadre didactice nu au trecut testul de început de an şcolar
Liceul Nicolae Dumitrescu s-a făcut cunoscut recent prin performanţele de la BAC. La ultima sesiune promovabilitatea a fost Zero. Dacă elevii nu sunt dornici să înveţe, profesorii lor nu stau bine cu nervii. Ultima testare psihologică a găsit nouă cadre didactice cu probleme.

Arta coboară în stradă. Lucrări ale artiştilor vor fi împărţite constănţenilor de pe bicicletă
Pentru a doua oară, la Constanţa va avea loc Paperrgirl, o mişcare de stradă prin care fotografii şi artiştii îşi pot expune lucrările gratuit, urmând ca acestea să fie împărţite publicului larg.

Trupa Coco îşi lansează primul album la Constanţa
Concertul de lansare a primului album al trupei Coco va avea loc sâmbătă, 25 octombrie, începând cu ora 21.30, în clubul Phoenix, din Constanţa.

Mereu în top. În ziua victoriei, şcoala Simonei Halep a făcut o mare bucurie copiilor din Vadu
În ziua victoriei răsunătoare a Simonei Halep, Şcoala nr. 30 Gheorghe Ţiţeica din Constanţa - la care a învăţat jucătoarea de tenis - a făcut un gest impresionant: a utilat mica şcoală de la Vadu.

Peste 850 de poliţişti constănţeni au dat în judecată inspectoratul. Ei vor zile libere pentru a-şi recupera orele lucrate peste program
Peste 850 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au dat în judecată instituţia unde lucrează. Ei solicită zile libere pentru ca să-şi recupereze orele lucrate peste program.

Radu Mazăre este acuzat de PDL Constanţa că a direcţionat banii primiţi din port către firme apropiate. Reacţia primarului: „Bazaconii”
Radu Mazăre este acuzat de preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, că a direcţionat banii primiţi de municipalitate din acţiunile deţinute la Administraţia Porturilor Maritime Constanţa către firme apropiate. „Bazaconii”, a venit răspunsul edilului la acuzaţiile lui Chiru.

Radu Mazăre susţine că orice intervenţie pentru rezolvarea unei probleme e interpretată ca trafic de influenţă. „E o chestiune gravă”, consideră primarul
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că orice intervenţie pentru ajutorul unei persoane este interpretată ca fiind trafic de influenţă. Edilul consideră că aceasta este o chestiune gravă şi că din acest motiv se fereşte să mai iniţieze chiar şi hotărâri de Consiliul Local.

Studentă de la Constanţa, selecţionată la Jocurile Mondiale Universitare 2015 din Coreea de Sud
Atleta Claudia Mihaela Bobocea, studentă la Universitatea Ovidius, a fost selecţionată la Jocurile Mondiale Universitare 2015, ce se vor desfăşura în Coreea de Sud. Ea este componentă a lotului naţional de seniori de la atletism şi multiplă campioană naţională în probele de 800 metri şi 1500 metri.

Vot penal pentru aleşii Constanţei. Demnitarii locali merg la urnă cu spaima dosarelor în care sunt cercetaţi
Alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 găsesc primarii, consilierii locali şi consilierii judeţeni într-o stare de incertitudine privind viitorul lor pe funcţie şi chiar în libertate. Mare parte din aleşii locali din judeţul Constanţa au probleme cu legea, iar momentul electoral le poate decide soarta, atât lor, cât şi proiectelor lor.