adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Constanta

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Constanta - Ultimele stiri Adevarul Constanta - 23.04.2014

FOTO 1 Mai muncitoresc: Mamaia îşi aşteaptă turiştii în şantier
Turiştii care vor veni în minivacanţa de 1 Mai la Mamaia se vor plimba printre moloz, gunoaie, betoniere şi muncitori

FOTO VIDEO Moaştele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe şi-au găsit casă în lăcaşul pictat de Tonitza
Ceremonie impresionantă la Constanţa. Moaştele Sfântului Mucenic Gheorghe au ajuns la lăcaşul de cult care poartă acelaşi hram. Înalt Preasfinţia Sa Teodosie a fost cel care a reuşit să le aducă în ţara noastră şi apoi le-a donat unor preoţi mai tineri. Lăcaşul de cult care le adăposteşte este o adevătată opera de artă.

Tânăr lovit pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu
Un tânăr de 28 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa. Se află în stare gravă la spital.

Linkuri Sponsorizate

„Culoarea din lumină“, pentru Săptămâna Luminată. Elevii-artişti din trei şcoli expun la sala Elpis
Special pentru Sărbătorile pascale şi pentru Săptămâna Luminată, copiii talentaţi de la trei şcoli ale Constanţei au realizat o expoziţie de artă plastică, „Culoarea din lumină“, ce este găzduită în foaierul sălii Elpis de la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa.

FOTO Două anotimpuri: soare în oraş, ceaţă în Mamaia
Constănţenii au avut parte de un fenomen ciudat: la distanţă de doar câţiva zeci de metri, au întâlnit două fenomene meteorologice: ceaţă şi soare.

Spre aducere aminte. Erou al Constanţei: Barbu Dănescu, primul lider post-revoluţionar
Primul lider al administraţiei Constanţei post-revoluţionare avea să moară eroic după aproape un sfert de veac. În vara 2013, Barbu Dănescu a salvat doi copii de la înec, cu preţul vieţii sale.

Ziua Copilului Turc, celebrată la Constanţa. Micuţii musulmani aduşi din tot judeţul se distrează la Delfinariu
Peste 250 copii din familii nevoiaşe de musulmani sunt aduşi din tot judeţul şi sunt sărbătoriţi la Constanţa, de Ziua Copilului Turc. programul festiv este organizat de Muftiatul Cultului Musulman.

EXCLUSIV FOTO VIDEO Minoră ucisă de ziua băieţelului ei. Iubitul criminal s-a spânzurat
Au fost la un pas să se căsătorească şi au murit amândoi din cauza geloziei. Mihaela şi Costel aveau o relaţia la distanţă. La cei 17 ani ai săi, fata făcuse un copil din flori şi îşi aştepta actualul iubit să vină din Germania de câteva ori pe an.

Moaştele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe vor fi expuse permanent la biserica pictată de Nicolae Tonitza
Ceremonie religioasă la Constanţa. Înalt Preasfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului aduce moaştele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe la biserica Sf. Gheorghe din Constanţa.

UPDATE Percheziţii DNA la Constanţa. Procurorii au descins la domiciliile unor apropiaţi ai lui Mazăre
Noi descinderi ale procurorilor DNA la Constanţa. Anchetatorii au extins cercetările în dosarul care îl priveşte pe Radu Mazăre şi pe cetăţeanul istraelian care a construit cartierul Henri Coandă.

Jaf la o casă de amanet din Constanţa. Hoţii au plecat cu doua kilograme de aur şi o sumă importantă de bani
Jaf la o casă de amanet din Constanţa. Hoţii au profitat de faptul că vânzătoarele dormeau şi au fugit cu două kilograme de aur şi banii din seif. Prejudiciul total este de aproximativ 100.000 lei.

Taina luminii din noaptea de Înviere. De ce mâncăm pască şi ouă roşii în ziua sfântă de Paşti
Învierea lui Iisus Hristos este cea mai mare sărbătoare a lumii creştine. Tocmai de aceea, credincioşii se pregătesc cu 40 de zile înainte pentru a primi vestea Învierii. Despre tainele acestei sărbători ne vorbeşte Maxim Vlad, preot la Catedrala Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa.

VIDEO FOTO Lumina Sfântă a venit pe mare, la Constanţa. ÎPS Teodosie a împărţit-o credincioşilor între ruinele cetăţii Tomis
Slujba de înviere de la Constanţa a fost oficiată într-o locaţie mai neobişnuită. Credincioşii creştini ortodocşi au primit lumina Sfântă de la ÎPS Teodosie între ruinele cetăţii Tomis. Primarul Radu Mazăre a celebrat Învierea lui Hristos la capela din cartierul săracilor - tocmai cel care i-a adus ancheta procurorilor anti-corupţie.

FOTO VIDEO Părintele Arsenie Papacioc, „spitalul de urgenţă al sufletelor“
A practicat fotbalul şi atletismul, a fost angajat la fabrica de armament Malaxa, apoi a fost primar, posesor al unui Ford cu număr mic. În 1949, a devenit călugărul Arsenie. 100 de ani de la naşterea sa, vă prezentăm portretul acestui mare duhovnic, cu noi mărturii despre sfinţenia sa.

VIDEO Gigi Becali a mers la biserică, dar a refuzat să se spovedească. A aşteptat slujba oficiată de ÎPS Teodosie pentru a cere iertarea păcatelor
Gigi Becali are în sfârşit parte de ieşiri din Penitenciar pe gustul lui. Patronul Stelei a asistat, în Vinerea Mare la o slujbă oficiată la o biserică din Constanţa, iar înaintea Învierii a mers la ceremonia ţinută de ÎPS Teodosie în Capela Penitenciarului Poarta Albă.