adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Cluj-Napoca

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Cluj-Napoca - Ultimele stiri Adevarul Cluj-Napoca - 01.09.2014

Mită la BAC-ul de toamnă. Inspectorul şcolar general adjunct Tünde Péter, reţinut de DNA Cluj pentru trafic de influenţă
Tünde Péter, unul dintre cei doi inspectori şcolari adjuncţi din judeţul Cluj, a fost reţinut pentru 24 de ore de DNA Cluj după mai multe ore de audieri. Biroul inspectoarei a fost percheziţionat luni dimineaţa, 1  septembrie, de DNA. S-ar fi găsit mai multe documente şi suma de 400 de euro, bancnote pe care ar fi marcat cuvântul „mită“.

La două săptămâni după vizita la Nicula a premierului Ponta, mănăstirea primeşte două milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului
Mănăstirea Nicula, cel mai mare centru de pelerinaj ortodox din Transilvania, va primi două milioane de lei pentru continuarea lucrărilor începute acolo. Banii vin la două săptămâni după vizita premierului la Nicula, când promisese că va sprijini financiar sfântul lăcaş.

Emil Boc a semnat pe lista de susţinere a candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie
Primarul Clujului, Emil Boc, a semnat, luni, lista de susţinere a candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie, un argument fiind că aceasta susţine creşterea economică prin investiţii şi locuri de muncă, spre deosebire de Victor Ponta, care are ca model economic "consumul şi pomenile electorale".

Linkuri Sponsorizate

Ce spune Elena Udrea la Cluj despre Ponta: Se plimbă prin China şi îşi cumpără mobilier şi tablouri, după modelul lui Năstase
Preşedintele PMP, Elena Udrea, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta că "se plimbă prin China" şi, "după modelul lui Adrian Năstase", îşi cumpără "mobilier şi tablouri", dar "altceva nu face pentru România".

Elena Udrea la Cluj: PMP susţine o eventuală moţiune de cenzură a ACL pe tema OUG privind migraţia primarilor
Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, la Cluj, că formaţiunea pe care o conduce va susţine o eventuală moţiune de cenzură a ACL pe tema OUG privind migraţia primarilor, considerând că acest act normativ este "mincinos, ipocrit, demagogic şi populist"

VIDEO Un preot clujean s-a întors beat de la un botez şi pe drum a bătut un enoriaş
„Doamne, iartă-mă!“, sunt cuvintele pe care le repeta, duminică noaptea, un preot beat, după ce s-a întors de la un botez şi după ce a bătut un enoriaş în mijlocul străzii, într-o maşină de poliţie oprită în satul clujean Nireş.

A doua strigare. Facultăţile anunţă începerea admiterii de toamnă
Cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai va avea loc în perioada 5-15 septembrie 2014. Sunt disponibile 1.324 de locuri bugetate la licneţă şi master, dar şi peste 6.000 de locuri cu taxă.

Cât câştigă „regele mall-urilor”, Iulian Dascălu, din afacerea secretă de la Cluj
Omul de afaceri Iulian Dascălu, cunoscut ca „regelui mall-urilor” din România, dă în folosinţă prima clădire de birouri din cartierul clujean din zona rezidenţială Gheorgheni.

Peste 40 de persoane protestează în centrul Clujului faţă de Ordonanţa pentru primarii "traseişti"
Peste 40 de persoane protestează, duminică, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, faţă de OUG care permite migraţia primarilor, participanţii împărţind trecătorilor colivă pentru statul de drept.

Bac 2014 Cluj: 26,01 % rata de promovabilitate la sesiunea de toamnă
În judeţul Cluj, procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat 2014, sesiunea de toamnă, este 26,01. Rezultatele sunt mai bune cele înregistrate la sesiunea de toamnă a Bac 2013, când 25,16% dintre candidaţi au reuşit să promoveze examenul.

Poliştii au confiscat parfumuri şi haine de 88.000 de lei. Marfa era adusă din Turcia fără acte
Poliţiştii clujeni au găsit în maşina unui bărbat din Bistriţa zeci de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi parfumuri, fără documente de provenienţă. Marfa, în valoare de 88.000 de lei, a fost confiscată.

S-a furat ambulanţa. O echipă medicală aflată în misiune în centrul Clujului a rămas fără maşină
Şoferul unei ambulanţe aflate, sâmbătă, în jurul orei 13.30, la o intervenţie pe strada Dacia din Cluj-Napoca a constatat că un bărbat s-a urcat în maşină şi a plecat. Acesta a fugit după autoutilitară şi a reuşit s-o recupereze în timp ce  infractorul aştepta la semafor.

Televiziunea naţională din Japonia promovează Salina Turda
Televiziunea naţională din Japonia, NHK, a fost prezentă zilele acestea la Salina Turda, pentru realizarea unui  documentar având ca temă „Fascinaţia lumii înconjurătoare”. Programul din septembrie va fi dedicat Salinei Turda.

VIDEO Un clujean a fost bătut şi i s-au furat 60.000 de euro în timp ce mergea spre parcarea blocului
Membrii unei grupări de infractori periculoşi care acţiona la Cluj au fost reţinuţi de DIICOT. Bărbaţii au incendiat un Land Rover şi au jefuit un bărbat de geanta cu 60.000 de euro pe care o avea asupra lui. Tâlhăria a avut loc la ora 23.00, în timp ce victima mergea spre parcarea blocului.

Dacii iau Clujul cu asalt
Pădurea Făget va găzdui, pe 7 septembrie, o competiţie cu obstacole destinată tuturor celor ce doresc să pornească într-o aventură care le va testa limitele fizice şi psihice. Evenimenutl organizat de clubul sportiv „Clujul pedaleaza” se numeşte „Asaltul dacilor”.