adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Calarasi - Ultimele stiri Adevarul Calarasi - 23.10.2014

FOTO "Ieri erai un suflet nevinovat, astăzi îngerii mi te-au luat...". Mesaje emoţionante pentru tânărul care a pierit după carambolul de la parcul "Florilor"
La o săptămână de la cumplitul accident petrecut la parcul „Florilor”, soldat cu 6 răniţi, una dintre victimele carambolului a pierdut lupta cu viaţa. Alexandru Ivanciu, de doar 22 de ani, s-a stins pe un pat de spital din Bucureşti, după ce medicii încercaseră să-l salveze amputându-i ambele picioare.

Agresată în sala de curs. Anchetă la liceul "Ştefan Bănulescu", după ce o elevă a reclamat că a fost lovită de prietenul unei colege
O elevă, agresată la şcoală, în sala de curs, la începutul săptămânii, a reclamat, joi dimineaţă incidentul la poliţie, însă a precizat că nu doreşte să formuleze plângere penală.

Reţineri la Gurbăneşti, după trei descinderi acasa la suspecţi. Doi hoţi din locuinţe, prinşi de poliţişti
O grupare de hoţi din locuinţe care a speriat comuna Gurbăneşti a fost anihilată de poliţişti. Doi dintre suspecţi au fost reţinuţi de oamenii legii, după ce au fost efectuate trei descinderi.

Linkuri Sponsorizate

Ajutor. 693.000 lei pleacă din vistieria CJ către primăriile aflate la ananghie
Aproape 700.000 de lei au aprobat consilierii judeţeni din fondul de rezervă bugetară pentru sprijinirea a 19 primării. Măsura vizează finalizarea reabilitării drumurilor din mai multe localităţi, înainte de venirea iernii.

FOTO A şasea zi de căutări. O macara plutitoare excavează pentru a găsi pescarii înghiţiţi de apele Borcei
Forţe impresionante au fost mobilizate pe Borcea pentru găsirea pescarilor înghiţiţi de ape, vinerea trecută, după ce malul pe care se aflau s-a surpat şi i-a îngropat de vii. De pe 17 octombrie, zeci de salvatori încearcă să dea de trupurile victimelor, însă fără succes.

Braconieri cercetaţi de poliţişti. La o partidă ilegală de vânătoare, la Gostilele, s-au împuşcat 70 de ciocârlii
Doi braconieri au căzut în plasa poliţiştilor, în cadrul unei razii efectuate de către oamenii legii pe fondul de vânătoare nr.1 Gostilele. Un român şi un italian au fost prinşi, după ce au împuşcat ilegal 70 de ciocârlii de câmp.

Investitorii, cu ochii pe Călăraşi. Podul peste Dunăre de la Silistra prinde contur
Călăraşiul va deveni un nod important de comunicare internaţională, după construirea noului pod peste Dunăre la Silistra. Semnarea memorandumului privind amplasarea podului între Călăraşi şi Silistra reprezintă un prim pas pentru dezvoltarea socio-economică a zonei.

Hoţii de cereale, în vizor. Doi tineri, prinşi cu 1,4 tone de porumb furat din comuna Cuza-Vodă
Un bărbat din comuna Cuza-Vodă a fost la un pas să rămână fără 1,4 tone de porumb, după ce doi „binevoitori” i-au cules ogorul. Hoţii au fost prinşi cu maşina plină de cereale, iar păgubitul şi-a recuperat imediat marfa.

Un bărbat cercetat sub control judiciar, arestat. Suspectul a fost prins în flagrant la furat
Cercetat sub control judiciar, un olteniţean nu s-a putu abţine de la comiterea de fărădelegi. A ajuns din nou după gratii, după cea  fost prins în flagrant la furat.

Iarna bate la uşă. Valul de aer polar cuprinde şi Bărăganul, minimele coboară la zero grade
Vremea începe să se răcească de miercuri în toată ţara, însă valul de aer polar loveşte Bărăganul în weekend.  De la zile însorite cu 25 de grade, sâmbătă mercurul din termometre coboară la 7 grade, iar ploile se vor instala confortabil în sud-estul regiunii.

FOTO Tamponare. Între Lehliu şi Drajna, circulaţia de pe A2 a fost deviată pe DN3A
Traficul pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Lehliu a fost deviat, după ce  două autotrenuri s-au tamponat la kilometrul 78. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Aventură. A trecut ilegal Dunărea în Bulgaria, după ce a furat o barcă
Un bărbat care a furat o barcă a fost prins tocmai în Bulgaria, la vecinii de peste Dunăre. Tânărul, în vârstă de 34 de ani, din comuna Spanţov,  este cercetat acum pentru furt şi trecerea ilegală a frontieră.

Educaţie. "Copilărie fără vicii", un proiect prin care elevii află cum să stea departe de droguri
Toţi elevii din învăţământul gimnazial vor fi învăţaţi cum să stea departe de tutun, alcool şi substanţe psihoactive. În anul şcolar 2014-2015, copiii din clasele a III- şi a IV-a vor participa la o serie de dezbateri incluse în proiectul „Copilărie fără vicii”, implementat de CPECA Călăraşi în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Călăraşi.

Boala mâinilor murdare. Şase localităţi din Bărăgan, sub ameninţarea hepatitei
Locuitorii mai multor localităţi din judeţul Călăraşi sunt în pericol să se îmbolnăvească de hepatită A, după ce la Direcţia de Sănătate Publică au fost raportate zeci de îmbolnăviri.

Pericol pe şosea. Un bărbat fără permis, cu 1,68 alcoolemie, reţinut de poliţişti
Fără permis, cu tractorul neînmatriculat şi aproape de coma alcoolică. Aşa a fost descoperit conducând un bărbat din comuna Perişoru. Poliţiştii l-au reţinut imediat şi urmează să-l prezinte judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.