adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Calarasi - Ultimele stiri Adevarul Calarasi - 22.07.2014

Razie. Transportorii de marfă şi de persoane, în vizorul poliţiştilor
Timp de o săptămână, toate autovehiculele care trasportă marfă şi persoane vor fi luate la verificat de către poliţişti. În perioada 21 – 27 iulie, oamenii legii vor desfăşura acţiunea „TRUCK&BUS”, de verificare a legalităţii activităţii de transport.

Macabru. O femeie decapitată a fost descoperită în satul Înfrăţirea. Asasinul este de negăsit
O crimă oribilă a pus pe jar, miercuri noaptea, locuitorii satul Înfrăţirea. O femeia decapitată a fost descoperită într-o baltă de sânge, iar criminalul s-a făcut nevăzut după ce i- tăait gâtul şi a lăsat-o fără suflare. Liniştea comunităţii care numără puţin peste 400 de suflete a fost tulburată de această faptă macabră.

24 de microbuze noi pentru elevii din satele călărăşene
Primăriile de la sate se înnnoiesc. 24 de microbuze şcolare vor ajunge în judeţul Călăraşi, începând din 23 iulie. Primul lot de 100 de microbuze vor fi predate, miercuri, de către ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, către administraţiile locale.

Linkuri Sponsorizate

Foc la Modelu. O casă incendiată intenţionat, la un pas să fie făcută scrum
Proprietarii unei locuinţe din comuna Modelu s-au trezit, marţi dimineaţă, cu casa în flăcări. Speriaţi că ar putea să-şi vadă agoniseala de o viaţă făcută scum, oamenii au pus mâna pe telefon şi au alertat imediat pomperii, în speranţa că îşi vor salva gospodăria.

Unde vă puteţi angaja în această săptămână. 303 locuri de muncă, la dispoziţia şomerilor
Confecţionerii îmbrăcăminte, electricienii în construcţii, instalatorii sanitari şi şoferii au de unde alege un loc de muncă. În această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) din Călăraşi pune la dispoziţia persoanelor interesate 303 locuri de muncă vacante.

Postul de director executiv de la APIA, scos la concurs
Postul de director executiv din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul judeţean Călăraşi a fost scos la concurs.

Cum va fi vremea până la sfârşitul lui Cuptor: căldură sufocantă şi ploi răzleţe
Ultimele zile ale lui Cuptor ne dau bătăi de cap. Bărăganul se află sub zodia caniculei, şi doar pe spaţii restrânse, ploile îşi vor face apariţia în peisaj. Până pe 29 iulie, maximele din termometre nu vor coborî sub 31 de grade Celsius.

FOTO Mica publicitate a Bărăganului de acum 120 de ani. Ce se vindea şi cum erau chemaţi călărăşenii la berărie în 1894
Călărăşenii care doreau să-şi completeze colecţia de bijuterii cu obiecte aduse de la renumite fabrici din străinătate, ceasuri rare, care doreau să achiziţioneze utilaje agricole sau, pur şi simplu, să se relaxeze la berăria bulevardului acum mai bine de o sută de ani, se puteau informa din presă.

Examenul picaţilor. 617 elevi, înscrişi la a doua sesiune a bacalaureatului 2014
Absolvenţii de liceu care au picat examenul în prima sesiune sau nu s-au prezentat deloc la bacalaureat se pregătesc pentru testări. 617 tineri vor susţine a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2014 care începe pe 18 august.

Cu ochii pe şoferi. Depăşirea neregulamentară face ravagii pe şosele
Două zile, pe 19 şi 20 iulie, poliţiştii stau cu ochii pe şoferi. Pe toate drumurile din judeţ au fost mobilizaţi oameni ai legii pentru prinderea şi sancţionarea celor care calcă strâmb. De această dată, sunt „vânaţi” cei care depăşesc neregulamentar în trafic. Razia face parte din campania „Alege viaţa!”.

Două tinere, rănite uşor într-un accident nautic pe braţul Borcea
Două tinere au fost rănite uşor într-un accident nautic pe braţul Borcea, după ce barca în care se aflau s-a izbit de o alta.

FOTO Bărbatul care s-a înecat în canalul siderurgic, scos la mal de scafandri după trei zile de la dispariţie
La mai bine de trei zile de la dispariţie, un bărbat a fost scos din apele canalului siderurgic. Victima fusese văzută în viaţă, ultima dată, marţi, 15 iulie. Căutările disperate ale echipajelor de la ISU Călăraşi, care au chemat în ajutor şi 5 scafandri de la Bucureşti, au fost zadarnice.

Începe festivalul Tenaris CineLatino. Trei zile de film, muzică şi dans la Călăraşi
Festivalul Tenaris CineLatino revine la Călăraşi pentru al treilea an consecutiv şi propune între 18 şi 20 iulie seri de neuitat cu proiecţii gratuite, care includ un film realizat chiar în Călăraşi, întâlniri cu oameni din lumea cinematografiei, dar şi un spectacol de muzică şi dans din America Latină.

Ilie, sfântul care aduce ploaia şi trăsneşte demonii
Credicioşii creştini îl sărbătoresc duminică, 20 iulie, pe Sfântul Ilie Tesviteanul, proroc din Vechiul Testament considerat făcător de minuni, aducător de ploi şi ocrotitor al recoltelor.

FOTO Un bărbat înecat în canalul siderurgic, de negăsit după 2 zile de căutări
Un bărbat care s-a înecat în canalul siderurgic este căutat de mai bine de două zile de echipaje ale ISU, alături de 5 scafandri de la Bucureşti.