adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Calarasi - Ultimele stiri Adevarul Calarasi - 21.10.2014

Peste 1.000 de locuri de muncă, disponibile prin reţeaua EURES. Cea mai bună ofertă e pentru căpşunari
Asistenţi, medici, ingineri, bucătari, zugravi sau culegători de căpşuni, toţi sunt aşteptaţi în străinătate să-şi încerce norocul pe locuri de muncă bine plătite.

Tamponare. Între Lehliu şi Drajna, circulaţia de pe A2 a fost deviată pe DN3A
Traficul pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Lehliu a fost deviat, după ce  două autotrenuri s-au tamponat la kilometrul 78. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Aventură. A trecut ilegal Dunărea în Bulgaria, după ce a furat o barcă
Un bărbat care a furat o barcă a fost prins tocmai în Bulgaria, la vecinii de peste Dunăre. Tânărul, în vârstă de 34 de ani, din comuna Spanţov,  este cercetat acum pentru furt şi trecerea ilegală a frontieră.

Linkuri Sponsorizate

Educaţie. "Copilărie fără vicii", un proiect prin care elevii află cum să stea departe de droguri
Toţi elevii din învăţământul gimnazial vor fi învăţaţi cum să stea departe de tutun, alcool şi substanţe psihoactive. În anul şcolar 2014-2015, copiii din clasele a III- şi a IV-a vor participa la o serie de dezbateri incluse în proiectul „Copilărie fără vicii”, implementat de CPECA Călăraşi în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Călăraşi.

Boala mâinilor murdare. Şase localităţi din Bărăgan, sub ameninţarea hepatitei
Locuitorii mai multor localităţi din judeţul Călăraşi sunt în pericol să se îmbolnăvească de hepatită A, după ce la Direcţia de Sănătate Publică au fost raportate zeci de îmbolnăviri.

Pericol pe şosea. Un bărbat fără permis, cu 1,68 alcoolemie, reţinut de poliţişti
Fără permis, cu tractorul neînmatriculat şi aproape de coma alcoolică. Aşa a fost descoperit conducând un bărbat din comuna Perişoru. Poliţiştii l-au reţinut imediat şi urmează să-l prezinte judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Unde-i lege, nu-i tocmeală. Cum au ajuns cei mai influenţi politicieni din Bărăgan la mâna Justiţiei
Unul dintre cei mai influenţi politicieni din Bărăgan, Răducu George Filipescu, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi a fost în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate(ANI), la sfârşitul anului 2011. Nu a scăpat de braţul lung al DNA nici fostul ministru al Agriculturii, călărăşeanul Stelian Fuia, care a ocupat şi un fotoliu de deputat în perioada 2008-20012.

Ce locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână. Şomerii cu studii superioare, urmăriţi de ghinion
Şomerii cu studii superioare nu au noroc nici în această săptămână. Angajatorii pun la bătaie doar 3 locuri de muncă pentru intelectuali.

Campanie. Începe vaccinarea antirabică a câinilor din gospodării
În cadrul campaniei de vaccinare antirabică a câinilor din gospodăriile călărăşenilor, doar patrupedele care au carnet de sănătate şi sunt microcipaţi vor fi imunizaţi.

FOTO Îngropaţi de vii sub malul de pământ care s-a surpat cu ei. Pescarii dispăruţi în Borcea, de negăsit
A patra zi de căutări disperate aduce la zero şansele de supravieţuire pentru cei doi pescari daţi dispăruţi în apele Borcei, după ce malul pe care se aflau s-a surpat şi i-a acoperit cu tone de pământ.

Neacordare de prioritate pe strada Sloboziei. Cinci răniţi într-un accident provocat de un tânăr neatent
Pentru neacordare de prioritate, un tânăr din Bucureşti s-a ales cu dosar penal, după ce a provocat un accident rutier cu mai multe victime.

Capricii de toamnă. Trei zile cu soare şi 23 de grade, restul frig şi ploi
Săptămâna începe cu vreme frumoasă şi în încălzire în toate zonele ţării, dar cu deosebire în Bărăgan, unde la amiază se ating 22-23 de grade. După ce se risipeşte puţina ceaţă din zori, avem parte de o zi însorită, fără precipitaţii.

Concurs cu un singur candidat. Daniel Ştefan a ajuns manager al judeţului
Daniel Ştefan, actualul director al Direcţiei de Dezvoltare Regională şi Relaţii Externe din cadrul Consiliului Judeţean(CJ), a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de administrator public al judeţului. Ştefan a fost,de altfel, singurul candidat, iar numirea sa se va face după perioada de contestaţii.

Alegeri prezidenţiale 2014. Pe 20 octombrie are loc desemnarea preşedinţilor secţiilor de votare
Luni, 20 octombrie, începând cu ora 11.00, la Tribunalul Călăraşi are loc desemnarea preşedinţilor secţiilor de votare şi a locţiitorilor acestora. Tragerea la sorţi va avea loc în şedinţă publică, aşa cum s-a întâmplat şi pe 9 septembrie când a fost desemnat preşedintele Biroului Electoral Judeţean Călăraşi, Gheorghe Stoian.

Seminar la ADR. 40 de beneficiari de fonduri Regio pentru implementarea de noi proiecte, instruiţi
Un nou seminar de instruire destinat beneficiarilor de fonduri nerambursabile a avut loc vineri, 17 octombrie, la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.