adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Buzau - Ultimele stiri Adevarul Buzau - 01.02.2015

VIDEO Beat criţă şi fără permis, un şofer din Buzău a nimerit cu maşina într-un stâlp
Un tânăr din Buzău a dat dovadă de o inconştienţă fără limite atunci când s-a urcat băut la volan. Azi-noapte, din cauza stării avansate de ebrietate, şoferul, angajat la unitate militară din Buzău, a intrat cu maşina într-un stâlp. Teribilistul a fost luat pe sus de poliţie şi dus la Spitalul Judeţean din Buzău pentru stabilirea alcoolemiei.

Anchetă Elena Udrea. Ce spun foştii vecini din Buzău despre criza prin care trece Udrea: „Era fată bună, cuminte, dar au stricat-o Cocoş şi cu Băsescu“
„Dacă a furat, să plătească!“ Asta spun foştii vecini din Buzău ai Elenei Udrea, despre politiciana care în aceste zile se află în atenţia DNA pentru spălare de bani şi fals în declaraţii de avere în legătură cu banii din dosarul Microsoft.

Mii de cazuri de viroze şi pneumonii la Buzău, într-o singură săptămână
La Buzău, numărul virozelor şi pneumoniilor a crescut alarmant în ultima săptămână. Pentru prima dată de la debutul sezonului rece, afecţiunile respiratorii au depăşit pragul de 3800 de cazuri, dintre care aproape 90 au fost situaţii grave ce au impus internarea.

Linkuri Sponsorizate

VIDEO Momentul în care o escroacă abilă păcăleşte casiera unui ghişeu de Taxe şi Impozite din Buzău
Poliţia din Buzău se află pe urmele unei infractoare care zilele trecute a reuşit să înşele o casieră a Serviciului de Impozite din Primăria Buzău, moment surprins de o cameră de supraveghere. Bine deghizată, cu haine groase şi o şapcă pe cap, escroaca a reuşit prin metoda şmen să plece cu suma de 850 de lei.

Aproape 150 de locuri de muncă pentru şomeri, prin AJOFM Buzău
În această perioadă, şomerii buzoieni au la dispoziţie 141 de posturi vacante, anunţate de către angajatori la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Buzău.

VIDEO Tineri din Prahova, prinşi de poliţiştii buzoieni la furat fier vechi, pe raza localităţii Costeşti
Doi tineri, de 20 şi 30 de ani, din Albeşti Paleologul, judeţul Prahova, au fost prinşi joi seară de lucrătorii postului de poliţie rurală din Costeşti, chiar când încărcau într-o dubă fier vechi sustras din incinta fostului bazin de irigaţii aflat la marginea localităţii Costeşti.

Consiliul Judeţean Buzău abandonează proiectul lui Bâgiu de a instala management privat la Spitalul Judeţean
Actuala conducere a Consiliului Judeţean a suplimentat ordinea de zi a şedinţei de azi cu un proiect privind revocarea hotărârii care prevedea înfiinţarea managementului privat la Spitalul Judeţean Buzău. Hotărârea care stabilea procesul de externalizare a managementului spitalului fusese adoptată de aleşi la jumătatea anului trecut.

VIDEO Cum vrea primăria Buzău să îmbunătăţească activitatea poliţiştilor locali: le oferă normă de hrană
Începând din această lună, poliţiştii locali buzoieni vor primi bani în plus la salariu.  Prin votul consilierilor locali municipali, s-a aprobat ca cei aproximativ 400 de poliţişti locali din municipiul Buzău să primească lunar o normă de hrană care le va suplimenta salariul.

Lucian Boicu, graficianul buzoian de la Hollywood care a lucrat la crearea efectelor speciale din filmul „Amerian Sniper“, cu şase nominalizări la Oscar
Lucian Boicu, un canadian născut în Buzău, este unul dintre graficienii echipei care a realizat efectele speciale ale unora dintre cele mai mari producţii de la Hollywood. Cea mai recentă realizare este colaborarea la producţia filmului „American Sniper”, favorit la Oscaruri, cu şase nominalizări.

Disperarea unui buzoian a cărui soţie a fost ucisă în Italia. Bărbatul acuză justiţia italiană de discriminare, după ce criminalul a fost eliberat condiţionat
Soţul buzoiencei care a fost omorâtă de un tânăr italian cu un pumn acuză justiţia italiană de discriminare, după ce l-a eliberat pe criminal după ispăşirea a doar jumătate din pedeapsă. Nu la fel ar fi stat lucrurile dacă victima era localnică, iar criminalul român, este convingerea lui Adrian Hăhăianu.

Primarii vizionari ai României. Nicu Constantinescu a schimbat faţa oraşului Buzău, prin construcţia Palatului Comunal
Numele primarului Nicu Constantinescu este unul de referinţă pentru istoria Buzăului, pe durata mandatelor sale conturându-se cele mai îndrăzneţe proiecte edilitare. El a comandat construcţia Palatului Comunal din centrul oraşului, clădirea simbol a Buzăului, a lărgit bulevarde şi a introdus iluminatul public electric.

A fost prins spărgătorul de locuinţe din Merei, judeţul Buzău
Spaima localnicilor din Merei, judeţul Buzău, ale căror gospodării au fost călcate de hoţi la finele anului trecut, a luat sfârşit, după ce poliţiştii au prins un suspect. Hoţul este un tânăr de 20 de ani, din Smeeni, găsit vinovat pentru cel puţin cinci dintre spargeri.

Infractorii buzoieni fac necazuri în toată ţara. Unul dintre ei a strâns de gât o vânzătoare din Focşani
Din ce în ce mai mulţi buzoieni apar în evidenţele poliţiştilor şi jandarmilor din toată ţara ca autori de furturi şi  tâlhării. Cea mai recentă ispravă a fost înregistrată ieri de IPJ Vrancea. Un bărbat de 37 de ani, din comuna Podgoria, judeţul Buzău, a fost reţinut de poliţiştii focşăneni, după ce a atacat o vânzătoare de covrigi pentru a-i lua banii.

Lucia Hossu-Longin, audiată ca martor în dosarul torţionarului Vişinescu: Morţii de la Penitenciarul Râmnicu Sărat erau aruncaţi lângă zidul unui cimitir
Producătorul TV Lucia Hossu-Longin a fost audiată miercuri, ca martor, în dosarul lui Alexandru Vişinescu şi a arătat că faptele petrecute în Penitenciarul Râmnicu Sărat au fost de o cruzime extremă şi că morţii erau aruncaţi lângă zidul unui cimitir.

Depozite pentru citostatice contrafăcute, în trei locuinţe din Râmnicu Sărat
Poliţiştii buzoieni au descins, miercuri dimineaţă, la trei locuinţe din municipiul Râmnicu Sărat unde ar fi fost depozitate medicamente contrafăcute pentru tratarea cancerului. Gruparea cercetată pentru evaziune, la care s-au făcut percheziţii, ar fi adus din Turcia medicamente contrafăcute pentru tratarea cancerului şi le-ar fi vândut în România printr-un lanţ de farmacii.