adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Buzau - Ultimele stiri Adevarul Buzau - 03.07.2015

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Buzău
Bacalaureat 2015. Absolvenţii de liceu susţin pe 3 iulie proba scrisă la alegere între Geografie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatica, Sociologie, Psihologie, Filosofie, Logică şi Economie. Urmăriţi site-ul adevarul.ro pentru a vedea ce subiecte au fost date la Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Bacalaureat 2015. Tot pe adevarul.ro au loc rezolvări de subiecte la probele din Bac 2015, iar profesori de specialitate vor vorbi despre subiecte.

VIDEO Accident pe E85, provocat de un şofer de TIR, soldat cu trei victime
Un grav accident de circulaţie s-a produs pe E85, la Poşta Câlnău, după ce un TIR care circula dinspre Buzău către Râmnicu Sărat a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism marca Daewoo Cielo, care circula regulamentar. Trei persoane, printre care şi o femeie însărcinată, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Admitere liceu 2015 Buzău. Ierarhia la Evaluarea Naţională 2015 arată că 1.451 de elevi au medii între opt şi zece
Inspectoratul Şcolar Buzău a dat publicităţii ierarhia la Evaluarea Naţională 2015, unde promovabilitatea în Buzău a fost de 80,85%, după rezolvarea contestaţiilor.

Linkuri Sponsorizate

VIDEO Primul român condamnat pentru fascism, bătut de paznicul Spitalului Judeţean Buzău
Marius Trancă, primul român condamnat de două ori la închisoare pentru fascism, a fost implicat într-un scandal la Spitalul Judeţean din Buzău. Nemulţumit că nu i se acordă primul ajutor după un accident de motocicletă, susţinând că a fost refuzat de medici timp de peste zece ore, buzoianul s-a încăierat cu agenţii de pază ai spitalului. Scandalul a fost potolit abia după sosirea poliţiştilor.

Corina Chiriac şi Alex Velea vor cânta în acest weekend la ”Zilele Monteoru”
Mii de participanţi sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică, în staţiunea Sărata Monteoru, la cea de-a şasea ediţie a “Zilelor Monteoru”. Anul acesta vor fi organizate evenimente pentru toate vârstele, de la competiţii sportive, până la ateliere meşteşugăreşti şi un spectacol susţinut de artişti de muzică uşoară şi populară. Vedetele ediţiei sunt Corina Chiriac şi Alex Velea.

Spitalul Judeţean Buzău, locul în care sunt abandonaţi din ce în ce mai mulţi oameni
Spitalul a ajuns în ultima vreme o instituţie de ocrotire socială unde din ce în ce mai mulţi oameni bolnavi sau bătrâni sunt abandonaţi de rude, atunci când sunt percepuţi ca o povară. Multe persoane au fost uitate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău în prima jumătate a anului şi la fel de mulţi au fost şi cei care au murit pe patul de spital fără ca cineva drag să le fie aproape.

VIDEO Accident în lanţ, lângă Buzău. Trei persoane au fost rănite după ce patru maşini s-au ciocnit pe DN2B Buzău-Brăila
Un accident de circulaţie în care au fost implicate patru maşini s-a produs joi dimineaţă pe DN2B, ce leagă Buzăul de Brăila. Trei oameni au ajuns la spital, după ce şoferul unui TIR nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul ce se deplasa în faţa sa.

Şanse pentru o buzoiancă să câştige la Loteria Bonurilor Fiscale
O femeie din Buzău s-ar putea alege cu 10.000 de lei în cont, prin Loteria Bonurilor Fiscale. Buzoianca a cheltuit 135 de lei pe data de 23 mai, într-un service auto, şi a depus bonul fiscal la sediul Direcţiei de Finanţe.

Părintele Arsenie Boca, despre existenţa demonilor: „Duhul rău, după ce intră în om, se multiplică, se face legiune“
Cunoscut ca una dintre marile personalităţi ale ortodoxiei româneşti, părintele Arsenie Boca a lăsat în urma sa o bogată moştenire de profeţii şi predici, unele scrise, altele păstrate pe suport audio. În mesajele sale transmise credincioşilor, fostul stareţ al Mănăstirii Prislop pomenea despre duhurile rele ca fiind fiinţe spirituale care se odihnesc în om, făcând din acesta un monstru.

Război deschis în PNL Buzău între foştii democraţi şi foştii liberali
Liberalii proveniţi din PDL Îi acuză pe foştii membri PNL că fac jocurile PSD-ului, în loc să facă opoziţie, aşa cum ar fi normal. Membrii fostelor grupări din noul PNL Buzău organizează separat conferinţe de presă, se întâlnesc separat în şedinţe şi transmit comunicate de presă în care se atacă unii pe alţii.

Bacalaureat 2015. Elevii buzoieni cred că subiectele date astăzi la matematică şi istorie au fost mai uşoare decât în alţi ani
Absolvenţii de liceu au susţinut, astăzi, proba scrisă obligatorie a profilului: matematică sau istorie, în funcţie de profilul studiat. Peste 3.000 de tineri din judeţul Buzău au participat la această probă. Mulţi dintre elevii care au urmat un profil real au apreciat că proba de astăzi, de la matematică, a fost mai dificilă decât cea de Limba şi Literatura Română.

Buzoian de 57 de ani, găsit mort în casă. Vecinii au fost alertaţi de mirosul de pe casa scării
Cadavrul unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din Buzău, a fost descoperit miercuri dimineaţă de către poliţişti în locuinţa din zona Aleii Insulei. Bărbatul nu ieşise de mai multe zile din casă, iar vecinii au anunţat poliţia şi pompierii din cauza mirosului greu care persista pe scară.

Secretele politicianului Alexandru Marghiloman – trădător sau iscusit strateg pentru salvarea României
Alexandru Marghiloman a fost unul dintre cei mai importanţi politicieni români, considerat „trădător de ţară” de posteritate, după ce şi-a asumat responsabilitatea formării unui consiliu de miniştri de sacrificiu, menit să semneze un armistiţiu umilitor la sfârşitul Primului Război Mondial. Asta, deşi semnarea Tratatului de Pace de la Bucureşti a permis supravieţuirea statului român, după părerea istoricilor.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Buzău
Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii de liceu de la profiluri real, tehnologic şi pedagogic susţin miercuri, 1 iulie, proba scrisă la matematică. Urmăriţi site-ul adevarul.ro pentru a vedea ce subiecte au avut elevii la BAC 2015 Matematică. Tot pe adevarul.ro au loc rezolvări de subiecte la Matematică Bacalaureat 2015, iar profesori de specialitate vor vorbi despre subiecte.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Buzău
Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii liceelor cu profil uman susţin miercuri, 1 iulie, proba scrisă la istorie. Urmăriţi site-ul adevarul.ro pentru a vedea ce subiecte au avut elevii la BAC 2015 Istorie. Tot pe adevarul.ro au loc rezolvări de subiecte la Istorie Bacalaureat 2015, iar profesori de specialitate vor vorbi despre subiecte.