adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Buzau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Buzau - Ultimele stiri Adevarul Buzau - 22.01.2017

Mai mulţi foşti şi actuali consilieri municipali buzoieni vor da cu subsemnatul la DNA
Problemele fostului primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală, cu DNA îi ating şi pe consilierii locali. Mai mulţi aleşi din legislaţia trecută, unii dintre ei având mandate şi acum, au primit citaţii de la DNA pentru a explica de ce i-au tolerat fărădelegile fostului edil-şef care au prejudiciat bugetul oraşului. Audierile la DNA Ploieşti sunt programate în data de 30 ianuarie.

Inspectorii ISU au amendat mai multe cluburi şi discoteci din Buzău
Pentru a preveni evenimente asemenea incendiului de la Bamboo, specialiştii din inspecţia de prevenire, din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu”, au descins sâmbătă în mai multe cluburi şi discoteci din oraş.

Toţi elevii din judeţul Buzău vor avea liber în zilele de luni şi marţi
Anunţul a venit din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean, care a primit de la Ministerul Educaţiei Naţionale o adresă prin care precizeaza că ziua de luni, 23 ianuarie, este declarată liberă şi, ca atare, este interzisă recuperarea orelor din perioada 9­-13 ianuarie.

”Zborul cu parapanta”, un sport de aventură destinat oamenilor inteligenţi şi cu mulţi bani
Şcoala de parapantă a clubului ”Aripi de Argint” din Buzău a brevetat, în 2016, peste 200 de sportivi din toată ţara. Cei mai mulţi dintre noii practicanţi ai zborului fără motor sunt afacerişti, angajaţi ai unor firme de IT, medici şi profesori. Şcoala este coordonată de un fost paraşutist din trupele speciale.

Actorii Magda Catone, Angel Popescu şi Cosmin Şofron sosesc la Buzău cu piesa ”Neveste de fotbalişti”
Buzoienii vor putea admira actori cunoscuţi, de teatru şi cinematografie, în comedia de succes „Neveste de fotbalişti“. Piesa se va juca la Buzau, după ce a fost prezentată şi în alte mari oraşe din ţară, unde a fost primită foarte bine de publicul spectator.

Primăria a renunţat la înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal, pentru că legea nu permite finanţarea
La sfârşitul lunii decembrie, Primăria Buzău a dorit să înfiinţeze un club sportiv municipal sub tutela căruia să îşi desfăşoare activitatea principalele ramuri sportive din municipiu. Oficialii buzoieni au renunţat la idee după ce au văzut că nu există un cadru legislativ care să asigure în totalitate legalitatea finanţării.

Un nou plan de management integrat al deşeurilor pentru judeţul Buzău ar putea fi implementat de Consiliul Judeţean
Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a precizat la finalul şedinţei ordinare de Consiliu Judeţean că a fost invitat la Bucureşti împreună cu reprezentanţii oraşului Nehoiu pentru a discuta despre posibilitatea elaborării unu nou de management integrat al deşeurilor pentru judeţul Buzău.

Bărbatul din Buzău care a dispărut în Munţii Baiului a fost găsit mort de jandarmii montani
Un buzoian de 49 de ani a fost găsit mort, la Predeal, după ce fusese căutat de jandarmi şi salvamontişti timp de două zile. Bărbatul era originar din localitatea buzoiană Pătârlagele şi lucra cu ziua, fără forme legale, la cabana Gârbova situată în Munţii Baiului, între Predeal şi Azuga.

VIDEO Luptătorul Răzvan Ţîru, mort într-un accident rutier, a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane
Lacrimi şi clipe de durere sfâşietoare, astăzi, la Buzău. Peste 500 de oameni l-au condus pe ultimul drum pe sportivul Răzvan Ţîru, care a murit duminică într-un cumplit accident rutier. La funeralii au luat parte rude, prieteni, foşti colegi şi antrenori, precum Cezar Gheorghe sau Gheorghe Simion.

VIDEO Protagonistul unui scandal monstru, pe Unirii Sud, pus la pământ de un jandarm aflat în trecere
Mai mulţi cetăţeni care se aflau, în această după-amiază, pe Bulevardul Unirii Sud, au asistat împietriţi la scenele de violenţă ale unui tânăr extrem de agitat. A apucat să avarieze trei autoturisme parcate în zonă şi un bancomat. A agresat verbal şi fizic mai multe femei, încercând să le deposedeze de bani, însă a fost potolit la timp de un jandarm aflat în timpul liber.

Accident rutier, la Beceni, soldat cu rănirea a două tinere
Două tinere din comuna Beceni au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău, după ce un autoturism care circula pe DJ 203 K le-a accidentat în timp ce traversau neregulamentar. Victimele au 30 şi 31 de ani.

Minoră internată în stare gravă la Urgenţe, după ce a fost bătută cu vătraiul de propriul tată
Poliţia anchetează familia unei minore din comuna buzoiană Bozioru, după ce copila a ajuns cu răni grave la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Elena Aurelia, în vârstă de 8 ani, a suferit contuzii craniene grave, provocate cel mai probabil cu un vătrai. Primele indicii îl arată pe tatăl fetei ca fiind autorul agresiunii.

VIDEO Un autobuz din Buzău a circulat până la capăt de linie cu un pasager mort. Cei din jur au crezut că doarme
Plecat cu treabă de acasă, un bărbat de 65 de ani, din cartierul buzoian Dorobanţi, s-a urcat într-un autobuz al societăţii locale de transport Trans Bus de pe linia 10, dar la scurt timp i s-a făcut rău şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Poliţiştii din Buzău încadraţi din sursă externă au depus astăzi jurământul
Un număr de 59 de agenţi de ordine publică, rutieră şi conductori câini, încadraţi din sursă externă în urma concursului desfăşurat la data de 19 noiembrie 2016, organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, au depus jurământul de credinţă.

Buzăul, sub Cod galben de ger
Cea mai mare parte a ţării a intrat sub avertizare meteo de ger, valabilă până sâmbătă, minimele urmând să atingă -22 de grade Celsius. Buzăul intră şi el sub incidenţa codului galben.