adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Buzau - Ultimele stiri Adevarul Buzau - 18.09.2014

VIDEO Val de migraţii, în Buzău. Preşedintele CJ Buzău şi 18 primari liberali s-au înscris astăzi în PSD
Valul migraţiei aleşilor locali permisă de ordonanţa lui Dragnea a bătut recordul, astăzi, la Buzău. Preşedintele Consiliului Judeţean, fostul liberal Cristi Bîgiu, a semnat adeziunea la PSD şi a adus cu el în partidul lui Victor Ponta 18 primari liberali şi alţi şase din PDL.

Sala sporturilor din Buzău, gazda unui flashmob desfăşurat concomitent în toată Europa
Sâmbătă, între orele 16-19, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” va fi gazda unui eveniment inedit desfăşurat concomitent în toată Europa. Este vorba despre un FLASHMOB iniţiat de  International Sport and Culture Association (ISCA), organizaţie care promovează mişcarea pentru sănătate în întreaga lume.

VIDEO Tabără de instrucţie, în pădure, a poliţiştilor din Serviciul de Acţiuni Speciale
Sunt cei mai duri poliţişti români, dar si cei mai discreti. „Mascaţii”, asa cum li se spune poliţiştilor de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, sunt vitali în descinderile si percheziţie de amploare, dar si în misiuni speciale care implică un mare grad de risc. Pentru a face faţă unor astfel de provocări, poliţiştii cu cagule trebuie să aibă calităţi deosebite: forţă, rezistenţă fizică si să inspire teamă.

Linkuri Sponsorizate

VIDEO Percheziţii în Buzău, la sediile unor firme şi persoane bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic şi braconaj
Poliţiştii buzoieni au descins, în zorii acestei zile, la 22 de adrese de pe raza judeţului Buzău, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane juridice şi fizice bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic, evaziune fiscală şi braconaj cinegetic. Prejudiciul estimat până în prezent este de 3.000.000 de lei.

Moaştele lui Constantin Brâncoveanu vor fi aduse la Buzău. Trei zile de evenimente în judeţ organizate de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei
Evenimente importante pentru creştinii ortodocşi buzoieni vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni. În premieră, moaştele Sfântului Voievod Constantin Brâncoveanu vor fi aduse la Buzău. De asemenea, este programat un concert de muzică bizantină dar şi un seminar în care va fi evocat domnitorul Constantin Brâncoveanu.

Plecarea din PNL a preşedintelui CJ Buzău, Cristi Bîgiu, confirmată de la centru
Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a transmis filialelor din teritoriu un mesaj de mulţumire către aleşii care refuză să se transfere la PSD sau alte partide din sfera puterii. În comunicatul de presă remis miercuri, Petrache atrage atenţia că Ordonanţa de Urgenţă 55/2014, care reglementează migraţia, este un demers nedemocratic. În acelaşi document, politicianul vorbeşte despre plecarea din PNL a preşedintelui CJ Buzău.

Tenismenul Bogdan Poteraş, cel mai bun sportiv buzoian al lunii august
Începând cu luna februarie a acestui an, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău şi-a propus să premieze lunar cel mai bun sportiv al judeţului. Astfel, în urma rezultatelor obţinute în luna august, tenismenul Bogdan Poteraş, de la CSM Buzău, a fost declarat cel mai bun sportiv buzoian.

Ajutoarele alimentare de la UE, de anul acesta pe bază de cupon
Din acest an, ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană vor fi distribuite persoanelor defavorizate pe baza unor cupoane individuale.  Tichetele, fără valoare financiară, vor ajunge la cei săraci până la sfârşitul lui octombrie.

Funcţia de preşedinte al Tribunalului Buzău, scoasă la concurs
Funcţia de preşedinte al Tribunalului Buzău, ocupată în prezent de judecătorul Constantin Florescu, a fost scoasă la concurs de Consiliul Superior al Magistraturii.

Accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei femei şi a celor doi copii ai ei
O femeie în vârstă de 29 de ani şi cei doi copii ai săi, de 3 şi respectiv 10 ani, au fost la un pas de tragedie, marţi, când maşina în care se aflau, un autoturism de teren, a intrat violent într-un pom de pe marginea drumului. Accidentul teribil a avut loc pe drumul judeţean 203 I.

Se caută şef pentru Biroul de achiziţii publice al Consiliului Judeţean
Consiliul Judeţean Buzău face angajări. La instituţie este nevoie de şef pentru Biroul de achiziţii publice, post cu responsabilitate foarte mare, rămas liber după plecarea lui Cătălin Botezatu.

Cardurile de sănătate, de luni, în cutiile poştale ale buzoienilor
Începând de săptămâna viitoare, buzoienii se pot aştepta oricând la uşă cu poştaşul pentru a le înmâna cardul de sănătate. Este vorba de cardul cu care, de acum încolo, ne vom prezenta la medic, spital ori chiar la farmacie. Peste 200 de mii de buzoieni vor primi, până în 2016, carduri de sănătate.

Buzoienii care se simt nedreptăţiţi, primiţi în audienţă de către „Avocatul Poporului”
Cetăţenii din judeţul Buzău care vor să se adreseze reprezentantului instituţiei Avocatului Poporului - Biroul teritorial Ploieşti au ocazia să o facă în cursul zilei de joi. Audienţele se vor acorda între orele 10 şi 14, la sediul Prefecturii Buzău.

VIDEO Un copil din Buzău a rămas fără nas, din cauza unei boli ignorate
O boală necruţătoare a transformat un copil dintr-unul sănătos şi plin de viaţă, în unul pentru care fiecare zi e o adevărată provocare. Are doi ani şi jumătate şi îl cheamă Ionuţ. Micuţul a rămas fără nas după ce a contractat un microb în spital iar părinţii săi, foarte săraci, fac eforturi disperate pentru a strânge banii necesari unei operaţii de protezare.

De marţi seară, se poate circula pe DN 10 Buzău - Braşov. Vor fi însă restricţii de lungă durată
Autorităţile Buzăului au anunţat pentru această seară redeschiderea Drumului Naţional 10 care face legătura între Buzău şi Braşov. Decizia, luată de comun acord cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, este ca circulaţia să se desfăşoare pe un fir şi numai în anumite intervale orare stabilite la nivelul Prefecturii.