adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Buzau - Ultimele stiri Adevarul Buzau - 27.11.2014

Percheziţii în Buzău şi Ialomiţa, la infractori specializaţi în operaţiuni financiare frauduloase şi fals informatic
Încă un val de percheziţii a vizat Buzăul şi Ialomiţa în ultimele 24 de ore. Ele au legătură cu ancheta procurorilor DIICOT asupra a cinci persoane specializate în efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi fals informatic.

VIDEO Ultimul drum al Luminiţei Ionescu, inginera din Prefectura Buzău, care s-a sinucis luni
Peste o sută de persoane s-au aflat, joi, în cortegiul care a condus-o la mormânt pe angajata Prefecturii Buzău, care s-a spânzurat luni dimineaţă în curtea casei sale. Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Dumbrava, de mare parte din pregătiri ocupându-se foştii colegi ai Luminiţei Ionescu, angajaţi ai Prefecturii Buzău.

Roxana Istrate, sportivul lunii octombrie în judeţul Buzău
Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Buzău a stabilit cine a fost cel mai bun sportiv buzoian al lunii octombrie. Este vorba de tenismena Roxana Istrate, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal Buzău. Sportiva a primit această distincţie după ce a câştigat trei medalii la Campionatul Balcanic de Tenis de masă, desfăşurat în Albania.

Linkuri Sponsorizate

VIDEO Biciclist beat criţă, scos din trafic de poliţiştii buzoieni
Bărbatul în vârstă de 55 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a căzut în boscheţi chiar în faţa unei maşini de poliţie aflată în patrulare. Doar intervenţia rapidă a oamenilor legii a făcut ca petrecăreţul să nu ajungă sub roţile unei maşini. Minute în şir, oamenii legi s-au chinuit să-l convingă pe bărbat să nu mai urce pe bicicletă întrucât nu se mai putea ţine pe picioare.

VIDEO Zeci de militari aleargă în toată ţara, până la Alba Iulia. Scopul este unul umanitar
Ştafeta Invictus, plecată miercuri dimineaţă din Galaţi, a trecut prin Focşani, iar joi a fost predată militarilor din Garnizoana Buzău. Pe 24 noiembrie, ştafete ale Armatei au plecat din 21 de unităţi militare şi vor sosi pe 1 Decembrie în Alba Iulia, pentru a participa la evenimentele dedicate Zilei Naţionale. Organizatorii maratonului vor să strângă fonduri pentru ca militarii răniţi să poată participa la Jocurile Paralimpice Invictus.

500 de militari vor fi în stradă la Buzău, de Ziua Naţională a României
Peste 500 de militari şi aproximativ 50 de mijloace tehnice din cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului Afacerilor Interne vor participa la activităţile organizate luni în municipiul Buzău, cu ocazia Zilei Naţionale. La eveniment vor lua parte militari din Garnizoana Buzău, veterani şi oficialităţi locale.

VIDEO Accident spectaculos, surprins de o cameră video pe o stradă din Buzău
Imagini spectaculoase, surprinse astăzi de o cameră de supraveghere amplasată pe o stradă din Buzău. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism a fost pe cale să provoace o adevărată tragedie şi doar traficul redus a făçut ca incidentul rutier să nu se soldeze cu răniţi.

FOTO Centrul Buzăului, vulnerabil în cazul unui cutremur de 7 pe scara Richter
Ultimul cutremur, de sâmbătă seară, pune din nou în discuţie siguranţa clădirilor cu bulină roşie din Buzău, mai ales cele foarte vechi, din centrul istoric. Majoritatea riscă să se dărâme la primul cutremur de o magnitudine mai mare însă niciunul dintre proprietarii acestora nu a binevoit să înceapă lucrări de consolidare.

VIDEO Lupte libere între un şofer recalcitrant şi doi poliţişti din Buzău
Meseria de poliţist la serviciul rutier nu pare deloc una uşoară. O dovedeşte filmarea postată de o reţea de socializare de un piteştean, care, aflat în trecere cu maşina prin Buzău, a fost martorul unei scene de lupte între doi poliţişti şi un şofer recalcitrant. Acesta îl tamponase pe conducătorul auto din Argeş şi, în loc să ofere lămuriri despre incident, a sărit la bătaie.

Maternitatea nouă şi Podul Vadu Paşii, principalii agenţi electorali ai Buzăului
Atunci când vine vremea să adune voturi, pentru a prinde un loc în administraţia locală sau în Parlament, politicienii nu mai prididesc cu promisiunile. Cele mai întâlnite teme printre candidaţi au fost, în ultimii ani, reabilitarea podului Vadu Paşii şi construcţia noii maternităţi. O altă promisiune, sortită eşecului până acum, a fost şi construcţia unui cartier ANL la marginea oraşului.

Cursuri de calificare pentru şomeri, organizate de AJOFM Buzău
Şomerii buzoieni au o şansă în plus să se angajeze dacă se califică într-o altă meserie. În acest sens Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează cursuri de calificare în meserii căutate pe piaţa muncii.

100.000 de lei, suma alocată de Primăria Buzău pentru „Orăşelul copiilor”
Primăria Buzău organizează şi în acest an „Orăşelul Copiilor”. Pentru buna desfăşurare a „orăşelului”, aleşii municipali au aprobat, luni, proiectul de hotărâre care stabileşte orarul de funcţionare, programul de aprovizionare şi alocarea financiară necesară desfăşurării celorlalte acţiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

La Buzău, taxele şi impozitele rămân neschimbate în 2015
Veste bună pentru locuitorii municipiului Buzău: taxele şi impozitele rămân neschimbate în 2015. În şedinţa Consiliului Local Municipal, de luni, aleşii au decis ca birurile să nu fie modificate. Mai mult, cine îşi va plăti taxele şi impozitele până pe 31 martie 2015 va beneficia de o bonificaţie de 10%.

Clădirea Muzeului Judeţean Buzău, dată în folosinţă prin votul unanim al consilierilor judeţeni
Proiectul de hotărâre privind darea în folosinţă a clădirii Muzeului Judeţean s-a aflat pentru a patra oară pe ordinea de zi a unei şedinţe a Consiliului Judeţean. La şedinţa de marţi, proiectul a primit vot favorabil din partea tuturor consilierilor judeţeni şi astfel imobilul de pe Bulevardul Bălcescu va putea fi folosit de instituţiile care îşi au sediul aici: Muzeul Judeţean, Teatrul „George Ciprian” şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă.

Percheziţii la o firmă din Buzău, paravan al grupării Capră, din Ploieşti
Poliţişti şi procurori DIICOT au percheziţionat în acestă dimineaţă sediul unei societăţi comerciale din Buzău, bănuită că este implicată în ingineriile financiare ale fraţilor Capră, acţionarii clubului de fotbal Petrolul Ploieşti. Acţiunea desfăşurată la 25 de adrese din şase judeţe şi municipiul Bucureşti a fost declanşată în urma unei sesizări a Direcţiei Generală Antifraudă în legătură cu infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.