adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Buzau - Ultimele stiri Adevarul Buzau - 30.09.2014

VIDEO Un poliţist şi un preot, din judeţul Buzău, răniţi într-un accident cu trei maşini
Un accident de circulaţie s-a produs luni la prânz în localitatea buzoiană Plevna, comuna Grebănu, pe drumul judeţean 203 A. Patru persoane, între care un poliţist şi un preot, au fost rănite în urma carambolului în care au fost implicate trei maşini.

VIDEO „Săptămâna prevenirii criminalităţii” în Buzău: concursuri, întâlniri cu elevi şi părinţi şi o caravană pentru siguranţa rutieră
În perioada 29 septembrie – 3 octombrie, la nivel naţional se va desfăşura cea de-a noua ediţie a campaniei „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”. În Buzău, lansarea evenimentului a avut loc la Centrul de prevenire a criminalităţii.

VIDEO Accident rutier cu trei răniţi, la o intersecţie din Râmnicu Sărat
Un accident rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 13, în municipiul Râmnicu Sărat. La intersectia străzilor Matei Basarab şi Independenţei, un şofer nu a oprit la indicatorul Stop şi a intrat în plin într-o altă maşină care circula regulamentar. Masina lovită a ricoşat apoi într-un gard din apropiere.

Linkuri Sponsorizate

Poliţiştii au eliberat un căprior ţinut în captivitate de un sătean din judeţul Buzău
Poliţiştii buzoieni din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase (AESP) au identificat, în cadrul activităţilor desfăşurate pe raza comunei Tisău, un localnic în vârstă de 52 de ani, care deţinea la domiciliu un căprior. Animalul a fost predat unei asociaţii de vânătoare, pentru a fi transportat ulterior în pădure.

Măceşele şi cătina din Buzău, materie primă pentru industria farmaceutică din Germania
Cătina şi măceşele din pădurile Buzăului au mare căutare în industria farmaceutică din ţară dar mai ales din Germania. Fructele de pădure sunt colectate prin forţe proprii de Direcţia Silvică sau achiziţionate de la persoane fizice. Au început să sosească la depozit unde, mai întâi sunt sortate şi refrigerate, iar apoi ambalate în saci şi congelate.

Persoanele implicate în crima de pe strada Triumfului, lăsate în libertate
Cei şapte complici la crima de pe strada Triumfului, reţinuţi pentru 24 de ore, săptămâna trecută, au fost lăsaţi în libertate, deşi Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a formulat o propunere de arestare preventivă.

VIDEO Tricolor de 150 de metri, simbol al unirii Basarabiei cu România, desfăşurat pe străzile oraşului Buzău
Unirea Republicii Moldova cu România este tema unei campanii de sensibilizare a opiniei publice, pe care un grup de ONG-uri o organizează în aceste zile, în oraşe de pe ambele maluri ale Prutului. Un drapel tricolor, lung de 150 de metri, croit la Chişinău, este plimbat timp de câteva ore pe străzile marilor oraşe, iar în acest weekend s-a aflat la Buzău, unde zeci de persoane au venit să atingă stindardul.

VIDEO Diplome Cambridge pentru elevii de la Liceul de Artă Buzău
Ziua Internaţională a Limbilor Moderne a fost sărbătorită vineri la Liceul de Artă „Margareta Sterian” unde, de aproximativ doi ani, funcţionează un Centru de evaluare a examenelor Cambridge.

Eşec dureros pentru Gloria Buzău la Constanţa
Meciurile în deplasare au devenit un calvar pentru fotbaliştii de la Gloria Buzău. Astăzi, gruparea buzoiană a suferit cea de-a treia înfrângere pe teren advers în acest sezon. Gloria Buzău a fost învinsă de Farul Constanţa cu 4-0.

Cinci minori, la plimbare pe străzile din Buzău cu o maşină furată dintr-o parcare
Cinci minori cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani au furat, în noaptea de joi spre vineri, o maşină aflată într-o parcare din oraşul Buzău şi au plecat la plimbare prin oraş. Minorii, cunoscuţi poliţiştilor pentru alte infracţiuni comise, au reuşit să deschidă portiera autoturismului şi să-l pornească.

VIDEO 700 de buzoieni, chemaţi la interviuri după ce au participat la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi
Peste 1.200 de buzoieni aflaţi în căutarea unui loc de muncă au participat astăzi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată de AJOFM Buzău. Evenimentul s-a desfăşurat simultan în municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat, dar şi în oraşele Pogoanele, Nehoiu şi Pătârlagele.

Veste bună pentru dascălii din Scutelnici, cu restanţe la salarii. În sfârşit, vor fi deblocate conturile primăriei
După trei luni în care profesorii nu şi-au luat salariile, criza de la Scutelnici a luat sfârşit. Întrunit într-o şedinţă de urgenţă la ora 8.00, Consiliul Local a votat o hotărâre prin care primăria să achite o primă tranşă a datoriei către constructorul şcolii, iar acesta să deblocheze conturile instituţiei, astfel încât profesorii de la unitatea şcolară din localitate să poate să primească restanţele salariale vechi de aproape patru luni.

Un drapel lung de 150 de metri va fi desfăşurat pe Bulevardul N. Bălcescu
Sub genericul „Uniţi sub tricolor”, sâmbătă, la ora 18, un steag lung de 150 metri va fi desfăşurat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău.

Elena Udrea: de la copila care sărea gardul vecinilor ca să fure roşii la cursa pentru Cotroceni
Elena Gabriela Udrea, cel de-al treilea candidat prezentat de „Adevărul“ în campania „Alege preşedintele!“, a ajuns în această cursă după un deceniu pe scena publică a ţării. În zece ani, cea care şi-a primit eticheta de „Blonda de la Cotroceni“ a stârnit multe controverse, ambiţii, dar şi războaie în politica românească.

Elevii buzoieni care provin din familii nevoiaşe, aşteptaţi să se înscrie în programul „Bani de liceu”
Programul naţional de protecţie socială „Bani de liceu” va funcţiona şi anul acesta. Elevii de liceu care au o situaţie materială precară vor primi lunar câte 180 de lei.