adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Buzau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Buzau - Ultimele stiri Adevarul Buzau - 19.02.2017

Un bărbat s-a sinucis inhalând monoxid de carbon printr-un furtun legat la ţeava de eşapament
Un bărbat de 40 de ani a fost găsit mort, sâmbătă, în maşina personală, pe drumul dintre Poşta Câlnău şi Blăjani. Din primele cercetări, rezultă că bărbatul s-a sinucis, inhalând monoxid de carbon printr-un furtun racordat la ţeava de eşapament.

Evadarea din ospiciu a lui Marian Trandaf, ucigaşul propriei mame, continuă să fie un mister
Ancheta internă de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, după evadarea unui pacient periculos care îşi omorâse mama, bate pasul pe loc. Au trecut trei luni de când pacientul a evadat, fiind găsit mort după patru zile. Până acum au fost concediaţi un asistent şi asistenta şefă pentru neglijenţă însă conducerea spitalului nu este capabilă încă să precizeze cum a reuşit pacientul să escaladeze garduri de sârmă ghimpată de 3 metri înălţime.

Standul Buzăului, printre cele mai vizibile la Târgul de Turism de la Romexpo. Muzeul a amenajat o miniexpoziţie de arheologie
Judeţul Buzău are, anul acesta, unul dintre cele mai vizibile standuri la târgul de turism de la Romexpo. Eeste amenajat în Pavilionul C3, Standul 8 şi are ca scop prezentarea obiectivelor turistice ale judeţului cu ajutorul hărţilor, pliantelor şi broşurilor, realizate de Consiliul Judeţean Buzău, echipa Geoparcului Ţinutul Buzăului şi de Centrele de Informare turistică din judeţul Buzău.

Bărbat în stare de ebrietate, accidentat la Poşta Câlnău
Un bărbat de 40 de ani a ajuns, vineri seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, după ce a fost accidentat de o maşină pe DN2E85, la Poşta Câlnău. La volanul autoturismului era o buzoiancă de 47 de ani, angajată a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, care circula înspre Râmnnicu Sărat.

Autorităţile au reînceput amenajarea parcărilor rezidenţiale din oraş
Muncitorii de la Urbis Serv lucrează zilele acestea în cartierul Obor, parcările de aici urmând să fie asfaltate, trasate şi numerotate până în această primăvară. Locurile de parcare vor fi atribuite riveranilor după ce noul regulament va fi aprobat de Consiliul Local Municipal.

Peste 150 de militari buzoieni, la startul competiţiei ”Day Run”
Un număr de 160 de militari din garnizoana Buzău au participat, vineri, la crosul organizat de Garnizoana Buzău în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, cu ocazia Zilei Consiliului Internaţional al Sportului Militar. Competiţia ”Day Run” s-a desfăşurat pe traseul Stadionul de Atletism, Parcul Crâng şi retur, pe o distanţă de 3 kilometri.

Adversar dificil pentru handbalistele de la HM Buzău
Divizia A la handbal feminin programează în weekend o nouă etapă, cea cu numărul 16. Handbal Municipal Buzău va da piept cu Neptun Constanţa într-o partidă programată duminică, de la ora 15.30, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Este cel mai dificil test pentru buzoience de la începutul anului.

VIDEO Bătaie între adolescente, în faţa unei şcoli din Buzău
Bătaie între fete, în faţa şcolii din comuna buzoiană Luciu. La ieşirea de la ore, două eleve de gimnaziu şi-au împărţit pumni şi picioare spre deliciul colegilor, care au filmat întreaga scenă.

Buzoianca Teodora Tudose, diagnosticată cu o boală rară din cauza embrionului fratelui geamăn pe care l-a avut în corp, va ajunge la un spital din Austria
Apropiaţii Teodorei Tudose, buzoianca diagnosticată cu o boală rară, spun că au strâns banii pentru transportul fetei la o clinică în Austria, unde viaţa i-ar putea fi salvată. Tânăra a avut tot timpul în organism embrionul nedezvoltat al fratelui ei geamăn, care, dezvoltat ca o tumoră, i-a distrus Teodorei sistemul imunitar şi a dus la declanşarea bolii.

„Day Run” cu militari şi civili pe Stadionul de Atletism din Buzău
Crosul dedicat aniversării Zilei Consiliului Internaţional al Sportului Militar se va desfăşura,  vineri, 17 februarie, pe traseul Stadionul de Atletism din municipiul Buzău, Aleea Patinoar, Parcul Crâng şi retur

VIDEO Marea împăcare între primarul Constantin Toma şi preşedintele CJ, Petre Neagu, se lasă aşteptată
Prăpastia dintre primarul Constantin Toma şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, rămâne la fel de adâncă şi după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, de astăzi, care ar fi trebuit să aplaneze acest conflict. Deputatul Marcel Ciolacu s-a aflat în postura de a modera conflictul dintre cei doi.

Primarul tractorist care se pune în slujba oamenilor din comună. „Serviciile sunt contra cost, simbolic, pentru motorină“
Primarul unei comuna buzoiană Colţi este foarte activ pe reţelele de socializare, iar în multe dintre fotografiile postate apare alături sau în cabina unor tractoare, buldoexcavatoare sau buldozere. Încă din primul an de mandat, primarul a fost şoferul buldoexcavatorului pe care l-a achiziţionat la Primărie.

Concurs de angajare, în martie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău
Cea mai mare unitate spitalicească din judeţ a anunţat organizarea unui concurs pentru ocuparea a 43 de posturi vacante de asistenţi medicali. Dintre acestea, 38 de locuri vacante se adresează asistentilor medicali debutanţi, în timp ce alte cinci posturi sunt destinate asistenţilor medicali principali.

Maratonul Luminii, campanie umanitară pentru dotarea Liceului Special pentru Deficienţi de Vedere
O inedită campania umanitară, Maratonul Luminii, a demarat în această săptămână cu scopul de a strânge fonduri pentru Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Buzău, în vederea dotării instituţiei cu o imprimantă profesională de tip Braille. Campania se va încheia pe 4 martie, când maratonistul Daniel Nica va alerga 100 de kilometri, pe bandă, în decursul a 12 ore.

Ionela Dobrică, tânăra ajutată de Zgonea să ajungă subsecretar de stat: ”Numirea mea a fost făcută la propunerea PSD”
Deputatul Ionela Dobrică a reacţionat pe Facebook după scandalul în care este implicat fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor şi tatăl sau, omul de afaceri Dumitru Dobrică, suspectat că i-ar fi plătit lui Valeriu Zgonea peste 50.000 de lei pentru numirea sa în funcţia de subsecretar de stat.