adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Buzau - Ultimele stiri Adevarul Buzau - 18.12.2014

VIDEO Sute de oameni l-au condus la mormânt pe comandorul Petre Cătuneanu, mort în accidentul aviatic din Constanţa
Petre Corneliu Cătuneanu, pilotul elicopterului SMURD prăbuşit în judeţul Constanţa s-a întors la ceruri. Au curs râuri de lacrimi pe obrajii celor care l-au cunoscut şi i-au fost alături în ultima călătorie.

Femeie din Brăila, prinsă la trei luni după ce a furat bijuterii în Buzău
A fost arestată la trei luni după ce a comis fapta. Este vorba despre o brăileancă de 47 de ani, bănuită de poliţiştii buzoieni că a furat acum trei luni mai multe bijuterii din aur dintr-o locuinţă din comuna Smeeni. Cazul a fost înregistrat iniţial în evidenţe cu autor necunoscut.

De sărbători, peste 300 de poliţişti buzoieni vor fi pe stradă
În perioada Sărbătorilor de Iarnă, zilnic, aproximativ 300 de poliţişti buzoieni vor acţiona pentru combaterea oricăror evenimente ce pot afecta liniştea cetăţenilor.

Linkuri Sponsorizate

Şomajul în judeţul Buzău, aproape de pragul record de 10 la sută
Şomajul reprezintă, în continuare, o problemă gravă la nivelul judeţului Buzău. Cel puţin aşa reiese dintr-un raport al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău, dat publcităţii zilele trecute.

Eroii martiri ai Revoluţiei din 1989, omagiaţi în Piaţa Dacia
„Ziua Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii” va fi marcată şi la Buzău, pe 22 decembrie, printr-o serie de acţiuni organizate de Instituţia Prefectului, atât la ,,Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989” – Piaţa Dacia, începând cu ora 10.30, cât şi la ,,Bustul Generalului Ştefan Guşă” din localitatea Spătaru, de la ora 12.

Cristinel Bîgiu a fost suspendat oficial de la şefia Consiliului Judeţean Buzău
Prefectul judeţului Buzău, Maria Buleandră, urmează să emită ordinul de suspendare din funcţie a şefului Consiliului Judeţean. Tribunalul Bucureşti a transmis Instituţiei Prefectului hotărârea de arestare preventivă a lui Cristi Bîgiu.

Cristinel Romanescu, desemnat viitorul co-preşedinte al PNL Buzău
Cristinel Romanescu, vicepreşedintele CJ Buzău, va fi viitorul co-preşedinte al PNL Buzău, el urmând să facă echipă la vârful noii formaţiuni create din PNL şi PDL cu deputatul Cezar Preda.

Peste 8000 de petarde şi artificii, confiscate de poliţiştii buzoieni în ultima săptămână
Mare atenţie de unde şi ce fel de artificii cumpăraţi! Este sfatul dat de politiştii buzoieni într-o perioadă în care efectele pirotehnice sunt la mare căutare. Controalele efectuate până acum s-au soldat cu amenzi usturătoare însă oamenii legii atenţionează că de abia acum vor intensifica verificările pentru depistarea persoanelor care vând articole pirotehnice deşi nu sunt autorizaţi.

Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara Zece Prăjini, în concert la Buzău
Ovidiu Lipan Ţăndărică, alături de Fanfara Zece Prăjini, concertează sâmbătă la Buzău. Evenimentul va avea loc de la ora 21, în clubul No Limit. Invitat special la concert va fi Stelu Enache.

VIDEO Parada colindătorilor a străbătut bulevardele Buzăului
Atmosferă de sărbătoare, miercuri, pe străzile Buzăului. Alaiul colindătorilor din mai multe provincii ale României şi din Republica Moldova a prezentat buzoienilor datini vechi de sute de ani, care se mai păstrează doar în satele îndepărtate. Dansuri precum „Ursul şi Ţiganul”, „Moşul şi Baba”, ”Căiuţii” ori „Alaiul Cerbului” au încântat privirile buzoienilor care nu au văzut decât la televizor astfel de obiceiuri.

Fostul prefect Paul Beganu şi complicii săi rămân încă 30 de zile în arest
Fostul prefect al Buzăului, Paul Beganu, şi ceilalţi complici în afacerea ilegală cu peste 5.000 de hectare de pădure la Gura Teghii, rămân în arest încă 30 de zile. Asta au decis, marţi seară, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de apărătorii inculpaţilor.

VIDEO Trupul neînsufleţit al pilotului elicopterului SMURD prăbuşit, Petre Cătuneanu, purtat pe braţe de jandarmii buzoieni
Trupul comandorului Petre Cătuneanu, pilotul elicopterului SMURD prăbuşit la Constanţa, a ajuns azi-noapte acasă şi a fost depus la o capelă din oraş. Rudele şi cunoscuţii rămaşi fără lacrimi şi nu au mai găsit putere să-şi spună durerea. Pilotul va fi înmormântat, joi, cu onoruri militare, în Cimitirul Eroilor din Buzău.

Deputatul de Buzău George Scutaru anunţă că va deveni consilier prezidenţial
Preşedintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, îşi va da demisia din Parlament pentru a face parte din echipa de consilieri a noului preşedinte Klaus Iohannis.

Fiu de avocat, arestat pentru trafic de droguri
Fiul unei avocate din Buzău a ajuns în arest după ce a fost reţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, de procurorii DIICOT Brăila, împreună cu cinci prieteni, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată. Unul dintre ei este acuzat de trafic de droguri de mare risc.

VIDEO Vecinii pilotului elicopterului SMURD căzut în Lacul Siutghiol: „Când trecea în misiuni pe aici, se rotea cu elicopterul deasupra noastră“
Pilotul elicopterului SMURD care s-a prăbuşit luni după-amiază în lacul Siutghiol, judeţul Constanţa, va fi înmormântat, joi, în Cimitirul Eroilor din municipiul Buzău, oraşul în care locuia. Vestea morţii comandorului Petre Cătuneanu a produs multă durere nu numai în sufletele celor apropiaţi, ci şi printre cunoscuţii săi. Drama familiei este cu atât mai mare cu cât, în urmă cu doar jumătate de an, pilotul îşi înmormântase socrul.