adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Buzau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Buzau - Ultimele stiri Adevarul Buzau - 16.12.2017

VIDEO Accident cu doi răniţi, pe centura Buzăului, după manevra neinspirată a unui şofer de 64 de ani
Două persoane din Galaţi, soţ şi soţie, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe şoseaua de centură a Buzăului. În momentul în care şoferul a virat, fără să se asigure suficient, autoturismul în care se aflau cei doi gălăţeni a fost izbit de o autoutilitară încărcată cu lemne.

Cât de dramatică este depresia de Sărbători. „Omul se simte izolat, nu crede că sunt persoane cărora le pasă de el“
Sunt multe persoane care nu numai că nu se lasă cuprinse de spiritul sărbătorilor, ci percep denaturat această perioadă. Agitaţia pe care o văd în jur amplifică sentimentul de izolare, specific depresivilor.

VIDEO Sute de buzoieni au stat multe ore la coadă, pentru a prinde invitaţii la concertul Johann Strauss Ensemble
Buzoienii, mari iubitori de muzică simfonică. Sute de persoane au stat la coadă, vineri după ora prânzului, pentru a obţine invitaţii la concertul extraordinar care va fi susţinut de Johann Strauss Ensemble pe 19 decembrie. A fost nevoie de suplimentarea locurilor, pentru a-i mulţumi pe toţi cetăţenii aflaţi la coadă.

Trei scandalagii au fost reţinuţi după ce s-au bătut într-o cârciumă din Cislău
O bătaie între cheflii s-a lăsat cu vânătăi, capete sparte şi încătuşarea protagoniştilor. Altercaţia s-a produs joi, într-o cârciumă din Cislău, între mai mulţi tineri care consumaseră alcool peste măsură. Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani, din Buzău, Vipereşti şi Calvini au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Cislău.

Poliţia caută autorii unui furt mai puţin obişnuit. Au dispărut parazăpezile de pe un important drum european
În România, se fură orice, chiar şi parazăpezile montate de autorităţi la marginea drumurilor naţionale. Peste o sută de panouri de protecţie pe timp de viscol au fost sustraşi, zilele trecute, de la graniţa judeţelor Buzău şi Ialomiţa. Poliţia a fost sesizată de către reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Buzău.

Pensionarii din Buzău pot folosi actualele abonamente de călătorie cu autobuzul până în februarie
Conducerea Trans Bus Buzău a anunţă prelungirea valabilităţii abonamentelor gratuite pe autobuzele operatorului de transport local. Aceste abonamente, care au fost emise la jumătatea acesui an, figurau ca având valabilitate până pe 31 decembrie.

VIDEO Poliţiştii locali au vizitat-o pe patroana de aprozar care a invadat trotuarul cu marfă
A crezut că dă lovitura dacă îşi întinde prăvălia pe toată strada însă nu a fost deloc aşa. O vânzătoare de legume şi fructe care ocupa trotuarul cu peste o tonă de marfă expusă la vânzare a primit vizita poliţiştilor locali.

FOTO Irlandezii au strâns cadouri pentru copilaşii dintr-un sat buzoian
O dubiţă cu daruri strânse de o asociaţie umanitară din Irlanda a ajuns miercuri la şcoala din comuna buzoiană Scutelnici. Peste 250 de cutii pline cu rechizite, jucării şi îmbrăcăminte le-au fost distribuite elevilor şi preşcolarilor. Transportul umanitar a fost iniţiat de Ileana Cunniffe Băiescu, o buzoiancă adoptată în Irlanda.

Traficul pe podul metalic de la Mărăcineni va fi restricţionat după 15 martie 2018
Încep lucrările de reabilitare a podului metalic de la Mărăcineni. Constructorul spune că va lucra şi pe perioada nopţii, surse de iluminat urmând să fie montate pe grinzile podului.

Misiune a pompierilor buzoieni pentru salvarea unui bărbat căzut în fântână
Un apel venit pe 112 în jurul orei 17.00 anunţa că un bărbat de 50 de ani a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri, în localitatea Valea Seacă, din comuna Pătârlagele.

Directoarea şcolii din Buzău care a spulberat un grup de persoane s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
Un număr de 11 persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău după accidentul produs miercuri în faţa Şcolii numărul 1 din municipiu. O femeie de 60 de ani a fost transferată în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală. Gravida rănită a fost transportată la maternitatea din Buzău.

VIDEO Şase femei au ajuns la spital după ce s-a rupt puntea pe care se aflau. Se întorceau de la biserică
O punte pietonală din comuna Tisău s-a rupt în timp ce era traversată de şase femei care veneau de la biserică. Victimele între care şi o bătrână de 77 de ani au căzut în apă de la o înălţime de aproximativ cinci metri. Cauza accidentului: au cedat cablurile metalice pe care era suspendată puntea.

VIDEO Flăcări uriaşe la magazia cu lemne a unei şcoli din judeţul Buzău
În prag de iarnă, şcoala din comuna buzoiană Breaza a rămas fără sursa de încălzire. Asta, pentru că magazia în care erau depozitate lemnele de foc a fost mistuită de flăcări. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, iar lupta cu flăcările a durat mai bine de 3 ore.

Poliţiştii din Buzău au oprit zeci de şoferi, la Spătaru, pentru a-i pune să sufle în etilotest
Zeci de şoferi ce tranzitau judeţul Buzău pe DN2 E85 au fost traşi pe dreapta de poliţiştii de la rutieră, fiind testaţi cu aparatul Drager. Conducătorilor auto le-au fost înmânate şi materiale ce conţineau statistici despre victimele rezultate în urma accidentelor produse pe fondul consumului de alcool.

FOTO Artista în scaun cu rotile. Suferă de distrofie musculară iar desenul a devenit tratamentul ei spiritual
Diana Dobre este o tânără de 23 de ani din judeţul Buzău care suferă de distrofie musculară, din cauza căreia tânăra necesită sprijin permanent din partea familiei şi al celor dragi. A absolvit Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Buzău, fiind numită şefă de promoţie a generaţiei 2009-2013.