adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 30.07.2015

Percheziţii într-un dosar de înşelăciune prin metoda Accidentul. Capii reţelei coordonau „afacerea“ din puşcărie. Unul dintre escroci a fost reţinut
46 de oameni ai legii de la Poliţia Braşov fac percheziţii în această dimineaţă la opt suspecţi din judeţele Braşov, Vrancea şi Galaţi într-un dosar penal de înşelăciune prin metoda Accidentul.

Moartea violentă a celui mai mare tenor român. Cum l-a împuşcat soţia-călău, din gelozie, pe cel care a urcat România pe marile scene ale lumii
Traian Grozăvescu este una dintre celebrităţile ale României artistice interbelice, cu o carieră mondială, fiind comparat frecvent cu Enrico Caruso. Viaţa sa a fost curmată brusc de soţie, care l-a împuşcat într-o criză de gelozie.

Festivalul de Poveste „A fost odată ca niciodată“. Şase zile la magice la Braşov
Festivalul este dedicat în special copiilor, dar are şi o componentă caritabilă: să strângă fonduri pentru a cumpăra aparatură pentru Spitalul de Copii

Linkuri Sponsorizate

Şoferul beat şi fără permis, care şi-a omorât bebeluşul, arestat preventiv 30 de zile
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Nicolae Adrian Şandor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Plimbare cu mocăniţa, în weekend, la Comandău
Turiştii vor putea face o cursă inedită cu un tren tras de o locomotivă cu abur mai veche de 100 de ani. Cursele vor fi în Covasna, la Zilele Comunei Comandău.

3,5 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Cetatea Feldioara, cea mai veche fortificaţie din Ţara Bârsei
Cetatea teutonilor cum mai este numită cetatea din Feldioara este cea mai veche fortificaţie din Ţara Bârsei fiind atestată documentar de la 1225. Ajunsă ruină, ea este acum reabilitată de o firmă specializată în restaurarea monumentelor istorice. Lucrările costă 15 milioane de lei şi ar trebui să fie finalizate în 2016.

A murit părintele Victor Neamţu de la Biserica de Lemn
Preotul Victor Neamţu a slujit 33 de ani la Biserica din Centrul Civic. S-a stins la nici 58 de ani în urma unui masiv accident vascular.

Colecţia „Zestrea” by Liliana Turoiu, prezentată la Castelul Bran
Castelul Bran va deveni, sâmbătă, 7 august 2015, începând cu ora 17.00, scena vernisajului Expoziţiei „Zestrea”, semnată de artistul plastic şi designerul Liliana Ţuroiu - lector universitar doctor în cadrul Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti.

Muzică barocă la Bastionul Ţesătorilor
Pentru al treilea an consecutiv, Bastionul Ţesătorilor va prinde viaţă pe acordurile muzicii instrumentale, în cadrul proiectului Bastion Baroc.

GDF Suez România ameninţă că taie gazul pentru sistemul centralizat de termoficare
Sistemul de termoficare centralizat din Braşov este în pragul colapsului. Ancheta DNA pune pe butuci acest sistem, care şi aşa funcţiona la limita de avarie.

Anchetă după ce un copil s-a rătăcit şi a fost găsit noaptea în Gara Braşov
Băiatul de 10 ani fusese dat dispărut de familie după ce a ieşit la joacă şi nu s-a mai întors acasă. A fost găsit în gară, dar nu a ştiut să spună cum a ajuns acolo.

Ce nereguli a găsit Curtea de Conturi la Consiliul Judeţean. Bani daţi aiurea pe lucrări neexecutate şi contracte umflate la preţ
Curtea de Consturi a făcut un audit la Consiliul Judeţean Braşov şi a descoperit sume mari de bani care au fost acordate ilegal.

Şcoala Profesională Germană Kronstadt a sărbătorit a doua generaţie de absolvenţi. 94% dintre elevi au fost deja angajaţi
Prima şcoala profesională în sistem dual din România a sărbătorit a doua generaţie de absolvenţi, care îşi vor începe activitatea ca angajaţi în companiile în care s-au pregătit începând cu luna august.

„Atelier Diversis - Unitate de economie socială” pentru tinerii crescuţi în plasament şi pentru persoanele cu handicap
Fundaţia pentru Copii Abandonaţi din Ghimbav a înfiinţat în luna iulie 2014 Atelierul Diversis, un atelier de croitorie, autorizat ca unitate protejată de către MMFPS, fapt ce permite firmelor care au mai mult de 50 de angajaţi să achiziţioneze produse conform Legii 448/2006.

Weekend baroc în cadrul Festivalului la Musica Barcensis
Festivalul intră în cea de-a doua lună de concerte de muzică sacră în bisericile fortificate din Ţara Bârsei. Prejmer se alătură celorlalte biserici prin găzduirea a cinci concerte, devenind polul muzical al festivalului în luna august.