adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 01.09.2014

ZOO Braşov se redeschide la finele acestei luni. Biletele de intrare vor costa 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi
Grădina Zoologică din Braşov se deschide la finele acestei luni după patru ani de aşteptare. Lucrările de modernizare au început în 2011. Investiţia se ridică la 32 de milioane de lei (22 de milioane de la Ministerul Mediului şi 10 milioane de lei de la bugetul local).

Cât de definitivă este epilarea definitivă? Tertip de marketing sau adevăr?
Te-ai întrebat adesea cum e cu epilarea definitivă, poate chiar ai încercat-o însă nici acum nu îţi este clar cât este de eficientă, dacă sau cât este de periculoasă şi mai ales cât este de " definitivă”. Aici vei găsi informaţie utilă cu cele mai frecvente întrebări.

Expediţie pe Tâmpa, muntele reconstruit de braşoveni la începutul secolului trecut. Patru trasee de urcat la pas
Tâmpa, vârful care străjuieşte întinderea Braşovului, este un adevărat brand al oraşului. La începutul secolului al XX-lea, în urma unor incendii, muntele a fost despădurit aproape în totalitate, acesta fiind refăcut de localnicii care au cărat pământ în coşuri şi au replantat copacii.

Linkuri Sponsorizate

O nouă staţie de autobuz pe strada Cărămidăriei
Începând de luni, 1 septembrie 2014, Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov  înfiinţează, cu titlu experimental, o nouă staţie de călători pentru liniile 5M, 24 şi 28.

Concerte şi petreceri câmpeneşti în weekend la Braşov
Festivalul Musica Barcensis ajunge la final, după două luni în care la fiecare sfârşit de săptămână Ţara Bârsei a răsunat de muzică sacră. Cea de-a V-a ediţie a festivalului se încheie în compania muzicienilor braşoveni care formează duo-ul Elena şi Paul Cristian şi Cvintetul vocal ANATOLY, prin concertele de la Râşnov.

FOTO Primul parc de educaţie ecologică din Braşov a fost inaugurat
Voluntarii braşoveni au transformat o zonă degradată din Centrul Braşovului într-un spaţiu destinat activităţilor de educaţie ecologică. Parcul este amenajat în zona verde de  aleea de sub Tâmpa pe strada Suişul Castelului nr. 1-3.

Primul ghiozdan pentru elevii de clasa întâidin partea Primăriei Braşov
Pentru achiziţia rechizitelor pentru cei 1911 de boboci de clasa I din toate şcolile din municipiul Braşov, Consiliul Local a cheltuit 120.000 de lei.

Festival de Jazz la Castelul Bran
În perioada 29-31 august Castelul Bran devine pentru al doilea an consecutive capital jazz-ului de calitate. Concertele vor avea loc de vineri până duminică, începând cu orele 19.00, în curtea interioara a Castelului Bran şi sâmbătă, de la ora 12:00, la Biserica Evanghelică Râşnov.

Primăria cumpără Cetatea Braşovului pentru a o menţine în circuitul turistic
Primăria va cumpăra cetatea de la Aro Palace cu 3,4 milioane de euro. Va da la schimb mai multe terenuri, iar o parte din bani va fi plătită în rate.

VIDEO Spărgători de locuinţe prinşi în flagrant de poliţişti
Doi tineri de 25 şi 29 de ani au fost arestaţi duopă ce au reuşit să dea zece spargeri. De fiecare dată profitau de faptul că proprietarii lăsau ferestrele deschise.

Au început înscrierile pentru Miss Oktoberfest şi Regele Oktoberfest. Premiile sunt pe măsura trăsnitelor probe
Pe lângă noutăţile şi surprizele acestui an, cel mai mare festival al berii din România vine şi cu două concursuri care au premii pe măsură.

Fanfara Leopoldschlag concertează la Reduta
Artiştii din Germania vor susţine joi, 28 August 2014, de la ora 19:00 la Centrul Cultural Reduta, un spectacol de zile mari. Intrarea este liberă.

UPDATE Percheziţii într-un dosar de fraudă cu fonduri europene la Braşov. Prejudiciul se ridică la 3 milioane de euro
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2011-2014, a unor presupuse infracţiuni de corupţie şi obţinere nelegală de fonduri europene.

FOTO VIDEO Vâltorile din Lisa, maşini de spălat naturale
Localnicii din comuna Lisa, judeţul Braşov, îşi spală covoarele sau lâna doar cu apă de izvor, de generaţii întregi, în nişte instalaţii formate din coşuri de lemn cărora le spun „vâltori“.

Cum va arăta cremaliera de la Cetatea Râşnov, al doilea obiectiv turistic important din Braşov, după Castelul Bran
Proiectanţii au prezentat câteva simulări tridimensionale ale proiectului care va face legătura între centrul oraşului şi Cetatea Râşnov.