adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 23.09.2014

FOTO VIDEO O campioană naţională la şah şi expertă în software reprezintă România la Miss Grand Internaţional 2014  din Thailanda
Este frumoasă şi deşteaptă şi cu dimensiuni aproape de perfecţiune. Este campioantă naţională la şah, inginer IT şi prezentatoare de ştiri. A câştigat numeroase concursuri de fumuseţe şi de la 12 ani se află pe podiumurile de modă. A realizat multe în 28 de ani şi speră ca într-o zi să conducă propria companie de software.

Braşovul colectează deşeurile electrice pe 27 şi 28 septembrie. Va fi şi o tombolă cu premii importante
Campania Asociaţiei RoRec, „Locul deşeurilor nu este în preajma ta!“, organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, revine sâmbătă şi duminică, 27-28 septembrie 2014, în oraş.

Zilele culturii maghiare la Braşov
Până în 5 octombrie, braşovenii şi turiştii sunt invitaţi să afle mai multe despre cultura maghiarilor şi să le guste bunătăţile tradiţionale.

Linkuri Sponsorizate

Filarmonica deschide stagiunea cu un concert de excepţie
Joi de la ora 19.00 melomanii sunt aşteptaţi la un un concert extraordinar susţinut de Orchestra simfonică, sub bagheta maestrului Daisuke Soga. Naoko Ichikawa va interpreta la pian.

Parcarea de la Spitalul Militar va fi gata anul viitor
Lucrările la parcarea supraternă de la Spitalul Militar au avansat destul de mult şi sunt în grafic. Până acum, constructorul a reuşit să toarne cei 110 piloni perimetrali şi cei 18 piloni centrali care au fost introduşi până la o adâncime de peste 12 metri prin forare.

Oktoberfest a bătut toate recordurile. 260.000 de oameni au venit la festival
Din totalul celor 260.000 de viizitatori, 50.000 au fost turişti. În total s-au băut 975.000 de litri de bere şi s-au consumat 40 de tone de carne. Oktoberfestul din acest an a adus Braşovului venituri de câteva milioane de euro.

VIDEO Spectacol total la Campionatul Mondial de Dans de la Braşov. Perechea care a reprezentat România s-a clasat pe locul al IV-lea
Csaba Tibor Toth şi Valentina Dobrilă au avut parte de o concurenţă acerbă în finala competiţiei mondiale şi au reuşit să obţină locul al patrulea. Cei doi dansatori au fost susţinut frenetic din tribunele Sălii Sporturilor din Braşov de sute de susţinători.

Junii fac paradă sâmbătă în centrul oraşului
Sâmbătă de la ora 11.00 junii vor face paradă la Braşov. Evenimentul este o premieră, deoarece până acum junii defilau călare doar de Zilele Braşovului în luna mai.

Spitalul Judeţean a primit un ecograf de 50.000 de euro pentru depistarea precoce a cancerului la sân. Unitatea medicală vrea să amenajeze şi un heliport
Ecograful este unul de ultimă generaţie şi a fost donat de o companie privată. Aparatul este extreme de precis şi poate depista cancerul la sân în formă incipientă.

O nouă stagiune,  într-o sală nouă la Teatrul Sică Alexandrescu
Spectacolul Jake şi femeile lui, de Neil Simon, în regia lui Petre Bokor, va deschide, anul acesta, noua stagiune teatrală a Teatrului „Sică Alexandrescu”.

MedLife a deschis un Centru de Pediatrie în Braşov
Centrul de Pediatrie oferă pacienţilor asistenţă medicală non-stop  şi are aparatură pentru tratarea urgenţelor respiratorii şi digestive, precum şi instrumentar de bază pentru afecţiunile ORL. Totodată, echipa medicală se află în colaborare cu Spitalul Clinic de Copii Braşov, astfel încât să răspundă în permanenţă oricăror nevoi medicale ale pacienţilor.

Focar de Hepatita A la Apaţa. 14 copii au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov
Direcţia de Sănătate Publică Braşov este în Alertă. Inspectorii sanitari sunt pe teren pentru a lua măsurile care se impun pentru stoparea extinderii unui focar de hepatită A care a izbucnit în comuna Apaţa.

Autobuzul pe de linia 50 îşi modifică traseul în acest weekend pe timpul desfăşurării Solomonfest
Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov  va modifica în zilele de sâmbătă, 20 septembrie. şi duminică, 21 septembrie., traseul liniei 50 (Livada Poştei – Pe Tocile), însă doar pentru cursele care ar fi trebuit să ajungă la capătul de linie „Pietrele lui Solomon”.

Prorectorul şi profesorul Doru Talabă de la Universitatea Transilvania a murit într-un accident rutier
Profesorul universitar şi inginer de profesie Doru Talabă a decedat aseară într-un accident rutier în aproape de Arad. Maşina pe o conducea profesorul s-a lovit violent de un tir.

Campional Mondial de Dans Sportiv la Braşov
Oraşul de sub Tâmpa găzduieşte în premieră un campionat mondial de dans sportiv al profesioniştilor. Pe lângă această competiţie, timp de trei zile, la Sala Sporturilor, vor avea loc altre 38 de competiţii europene şi naţionale.