adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Brasov

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 22.01.2017

O mie de braşoveni au protestat în Piaţa Sfatului. Oamenii au scandat „Jos Guvernul!“
Peste o mie de persoane s-au adunat au ajuns în inima Cetăţii Braşovului, unde este şi sediul PSD. Oamenii au scandat „DNA, DNA, să vină să vă ia“.

Festival de tradiţii şi obiceiuri de iarnă la Drăguş
Festivalul local de tradiţii şi obiceiuri de iarna „Sufletul Satului”, ajuns la ediţia a şasea, se desfăşoară duminică în comuna Drăguş.

Alpin Film Festival 2017 aduce cultura montană şi distracţia în Braşov, Predeal şi Buşteni
Alpin Film Festival, eveniment ajuns la cea  de a doua ediţie este un festival internaţional de film, carte şi fotografie destinat promovării culturii şi civilizaţiei montane.

După incendiul de la Bamboo, controale, azi-noapte, în cluburile braşovene
După incendiul de la clubul bucureştean Bamboo, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a reluat controalele în unităţile de profil din Braşov.

Cauza incendiului de la Cristian a fost un scurtcircuit electric. Patru imobile au fost afectate
Pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului care a afectat aseară patru imobile din Cristian. Focul a pornit de la un scurtcircuit electric.

Prăpăd la Cristian. Ard patru imobile. Remiza pompierilor voluntari, o casă şi două spaţii comerciale
Acţiune de amploare a pompierilor militari braşoveni. Ei au fost alertaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la patru imobile în comuna Cristian, situate chiar în centrul localităţii, lângă Primărie.

Fostul patron al FC Braşov, Ioan Neculaie, rămâne sub control judiciar
Fostul om de afaceri şi patron de la FC Braşov, Ioan Neculaie, are toate şansele să ajungă după gratii. Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a cerut înlocuirea măsurii de controlui judiciar cu arestul preventiv.

Expoziţie de fotografie montană din Piemont 1870-1940 la Casa Sfatului
În perioada 25 ianuarie – 25 martie 2017, Casa Sfatului din Braşov găzduieşte expoziţia Privind spre Alpi. Fotografie montană din Piemont (1870-1940).

Suspiciune de TBC şi la o şcoală privată din Braşov unde profesoara din Prahova avea câteva ore. Alţi 38 de copii au fost testaţi pozitiv
Suspiciunea de epidemie de TBC se extinde şi la o şcoală privată de limbi străine din Braşov. 38 de copii au fost testaţi pozitiv şi urmează să facă investigaţii suplimentare.

UPDATE Circulaţia a fost reluată pe DN1, pe un singur fir
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca din cauza unui eveniment rutier, circulaţia pe DN1 este oprita la km 146.

Cauzele cele mai comune ale durerilor crunte de picioare. Cum ar putea cauza şosetele nepotrivite boli destul de grave
Cu toţii am resimţit cel puţin odată în viaţă durere de picioare. Uneori aceasta este normală după activităţi fizice, dar alteori poate fi semnul unor afecţiuni mult mai grave.

Aproximativ 100 de persoane au protestat la Braşov faţă de ordonanţa privind graţierea: „Jos Penalii! În democraţie, hoţii stau la puşcărie“
Aproximativ 100 de braşoveni au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de proiectele de ordonanţe de urgenţă privind graţierea şi Codul penal, promovate de Ministerul Justiţiei.

Bărbat dispărut găsit decedat de jandarmii montani
Jandarmii montani au descoperit astăzi cadavrul unui bărbat, în vârstă de paroximativ 40 de ani, dispărut, între staţiunile Predeal şi Azuga, în Munţii Baiului.

FOTO La Chişătoarea, cascada îngheţată la 900 de metri altitudine. Imaginile de basm surprinse de turişti
Zona Bran-Moieciu-Fundata este deja celebră pentru agroturism, dar aici se găseşte şi una dintre cele mai frumoase cascade, care oferă o privelişte de basm iarna.

Invitaţie la Operă: Trubadurul, de Giuseppe Verdi
Sâmbătă, 21 ianuarie 2017, de la ora 18.30, în Sala Operei, puteţi urmări spectacolul cu opera „Il Trovatore” (Trubadurul) de G. Verdi, o lucrare în patru acte, pe un libret de Salvatore Cammarano, după tragedia lui Antonio Garcia Gutierrez.