adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 31.07.2014

Turnirul Cetăţilor, în acest weekend, la Bran
60 de cavaleri şi domniţe îşi vor aşeza tabăra medievală pe platoul Inima Reginei de lângă Castelul Bran, în 2 şi 3 august. Vor fi turninuri, spectacole şi multe surprize. Turiştii care nu ajung la Bran în acest weekend pot veni la sfârşitul săptămânii viitoare la Cetăţuia Braşov, care va fi următorul popas al cavalerilor.

Weekend plin de concerte în Piaţa Sfatului
Piaţa Sfatului va răsuna, pe 2 şi 3 august, de muzică plină de ritm, semnată de cei mai tari artişti ai momentului.

Zece zile de Festival de film istoric la Râşnov
Peste 40 de producţii de filme, expoziţii şi un târg de carte, prelegeri şi dezbateri, toate vor fi la Râşnov în perioada 1-10 august. Festivalul este organizat în Cetatea Râşnov şi la cinematograful Amza Pellea, fiind unicul eveniment de profil din sud-estul Europei.

Linkuri Sponsorizate

Drumurile judeţene rămân nereparate. Guvernul a retras şi puţinii bani pe care îi alocase pentru asfaltări
Braşovul a primit un buget de mizerie pentru repararea drumurilor deşi este unul dintre judeţele cu cele mai mari contribuţii la bugetul de stat. Singura speranţă a Consiliului Judeţean rămân acum fondurile structurale.

Două staţii noi de autobuz şi două noi giratorii pe DN 13
Comisia de circulaţie a luat decizia să modifice regulile de trafic pe Sn 13 pe tronsonul cuprins între pasajul Fartec şi intersecţia cu ocolitoarea.

Cei mai buni comedianţi sunt aşteptaţi să se înscrie la Stand up Fest
Cel mai mare festival de comedie din România va fi în septembrie la Braşov. Cel mai bun dintre participanţi va fi premiat cu 1000 de euro.

Blocul de locuinţe sociale de la Uzina II va fi gata în toamnă
În cel mult trei luni, 44 de familii braşovene se vor muta în locuinţe noi. Lucrările au fost demarate în primăvara anului 2013 şi ar fi trebuit terminate în luna martie a acestui an.

FOTO Voluntarii americani şi români au donat 200 de scaune cu rotile persoanelor cu dizabilităţi din Braşov
Aproximativ 100 de persoane cu dizabilităţi locomotorii primesc zilele acestea, în sala de sport a Şcolii Generale nr. 3 Braşov, scaune cu rotile, cadre pentru ajutor la mers, cârje şi bastoane, donate de asociaţia americană “Wheels for the World”, în colaborare cu trei fundaţii din România şi două biserici baptiste.

Romanian Music Awards din nou la Braşov
Cea mai mare gală muzicală din România, revine pentru a treia oară la Braşov, după spectacolele din 2011 şi 2013. Cei mai în vogă artişti vor urca pe scena din Piaţa Sfatului în 12 septembrie.

Săptămâna viitoare încep lucrările la parcul spaţial din Centrul Civic
Compania Premium Aerotec a semnat un contract cu primăria şi va constui un loc de joacă în Centrul Civic. Pentru început, se vor amenaja aleile, alveolele pentru bănci şi se va realiza împrejmuirea viitorului loc de joacă. Toate elementele care vor fi montate în acest parc, vor avea tematică aerospaţială

Şefa de promoţie de la Academia de Poliţie va lucra la Braşov
Loredana Basamac  a absolvit Academia cu 9,95. Este originară din Braşov şi a ales oraşul natal pentru a-şi începe cariera. Alţi cinci colegi, toţi cu note peste 9.00 vor deveni şi ei poliţişti la Braşov.

Un turist englez a fost bătut de un taximetrist care l-a taxat de şapte ori mai mult pentru o cursă
Michael Shaw a ajuns sâmbătă în Gara Braşov şi nu a avut parte de o primire tocmai bună. A luat un taxi care să îl ducă la hotel, iar şoferul l-a taxat 70 de lei pentru cursa de şase kilometri, în loc de maxim 10 lei cât ar fi fost în mod normal.

Mini Mall într-o clădire istorică de pe Republicii
Una dintre cele mai frumoase clădiri din Braşov a intrat în renovare şi se va tranforma în centru comercial. Există zvonuri că în incinta fostului sediu al Bancorex se va deschide primul magazin Zara din Braşov.

Strada Castelului este închisă circulaţiei timp de o lună
În următoarele 30 de zile toate cablurile vor fi coborâte în subteran, iar strada va fi rerasfaltată. Porţiunea dintre magazinul Star şi strada Michael Weiss este închisă traficului. Este interzisă şi parcarea în zonă.

Medicul cardiolog Horaţiu Rus a fost condamnat la 7 de ani de închisoare pentru că a făcut sex cu doi minori pe care îi trata
Sentinţa dată de magistraţii Tribunalului Braşov şi nu este definitivă. Medicul cardiolog a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexual homosexuale cu minori de 17 ani pe care îi trata pentru afecţiuni cardiace.