adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 28.08.2015

Românul care a renunţat la un job ideal într-o multinaţională pentru o „viaţă dulce”: „Mă întorceam la familie târziu şi obosit. Am luat totul de la capăt cu un vis”
Cristian Vasile (33 de ani) a descoperit ingredientul unei vieţi frumoase şi liniştite alături de familie, după ani de muncă într-o companie internaţională: şi-a deschis o cofetărie.

Fotografii amatori sau profesionişti sunt invitaţi să facă cele mai frumoase poze cu Braşovul. Cele mai bune imagini vor fi premiate
Agenţia Metropolitană Braşov lansează concursul de fotografie „Brasov Metropolitan Cooltur – Un tur virtual al Ţării Bârsei“. Evenimentul se încrie în calendarul de acţiuni destinat candidaturii Braşovului pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii, în 2021

Un bărbat care poza în bunic drăgăstos, acuzat de viol şi pedofilie. Susţine că nu trebuie să fie acuzat de viol pentru că nu le-a dezvirginat pe fete
Un pensionar de 74 de ani din Codlea a fost arestat şi riscă până la 12 ani de închisoare pentru viol după ce a batjocorit mai multe fetiţe din blocul în care locuia.

Linkuri Sponsorizate

Primul festival de arte vizuale aduce la Braşov o experienţă unică
În weekendul 4-6 septembrie, va avea loc în Braşov primul festival din România dedicat artelor vizuale contemporane, un eveniment care doreşte să arate că arte este peste tot nu doar pe un perete într-un muzeu.

Piaţa Sfatului scapă de şantier la finele lunii septembrie
Lucrările au durat toate vara pentru că s-au efectuat pe bucăţi pentru a nu fi nevoie de închiderea Pieţei Sfatului. Peste o lună şantierul va lua sfârşit.

Oktoberfest revine la Braşov cu râuri de bere şi multe surprize
Oktoberfest aduce zece zile de distracţie pe Arena Sportivă Ion Ţiriac. Între 3 şi 13 septembrie vor fi surprize, jocuri, concursuri, foarte multe premii, dar şi deja renumitele concursuri de Miss Oktoberfest şi Regele Festivalului.

Turneu de tenis la Baza Olimpia. Rui Machado, principalul favorit
In perioada 29 august – 6 septembrie, in cadrul Bazei Sportive Olimpia din Brasov, se va desfasura un turneu international de tenis, din categoria ITF Futures, dotat cu premii in valoare totala de 10.000 de dolari.

Premieră medicală: înlocuirea articulaţiei şoldului cu o proteză anatomică
O echipă medicală din cadrul unui spital privat a realizat, în premieră în Braşov, o intervenţie chirurgicală de înlocuire a articulaţiei şoldului afectate de artroză, prin folosirea unei proteze anatomice.

Andrei, fiul lui Dan Gîrtofan, debutează în automobilism la Trofeul Teliu
„Aşchia nu sare departe de trunchi”, cam aşa sună o vorbă românească din bătrâni şi care are mare dreptate în cazul dublului campion naţional de raliuri, Dan Gîrtofan.

Braşovenii sunt invitaţi să citească în hamac
Biblioteca Judeţeană George Bariţiu lansează astăzi proiectul „Citind în hamac”. Astfel între ora 17.00 şi 20.00 braşovenii sunt aşteptaţi pe spaţiul verde din curtea Casei Baiulescu pentru o seară relaxată.

Drumul Ruşinii a fost asfaltat după mai bine de zece ani de aşteptare
Drumul Ruşinii Şercaia-Hoghiz a fost reparat provizoriu de către CNADNR după zece ani de aşteptare. Acum, drumul care era impracticabil din cauza gropilor, arată ca în palmă. Are însă nevoie de o reabilitare totală care costă cel puţin 22 de milioane de euro.

Cum să-ţi faci bărbatul să nu te înşele. Patru ponturi pentru femeile care vor să-şi salveze căsnicia de la dezastru
Problemele nespuse în căsnicie conduc, în multe cazuri, la apariţia relaţiilor extraconjugale. Femeile sunt cele care, de regulă, fac paşii importanţi pentru "repararea" mariajului.

Campania de strângere de semnături pentru Aeroport continuă până în 12 septembrie
Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov susţine continuarea investiţiilor şi finalizării lucrărilor de construire a Aeroportul Internaţional Braşov- Ghimbav prin iniţierea campaniei online „Susţine construcţia aeroportului la Braşov”.

Braşovul a rămas fără apă caldă. Ce soluţii are municipalitatea
Braşovenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare au rămas fără apă caldă menajeră încă din data de 23 august. Astăzi s-a întrunit AGA şi, teoretic, s-au găsit soluţiile pentru reluarea furnizării agentului termic.

Festivalul Musica Barcensis, la final
După două luni în care muzica sacră a răsunat în bisericile fortificate din Ţara Bârsei, festivalul Musica Barcensis încheie ediţia din acest an cu două concerte speciale în Braşov şi Prejmer.