adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Brasov

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 24.06.2018

Marian Godină, replică pentru ministrul Carmen Dan: „Când nu ştii diferenţa dintre «doar» şi «decât»“
Poliţistul Marian Godină a reacţionat, după ce ministrul de Interne a postat pe Facebook un comentariu în care îi lua apărarea liderului PSD, Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu executare.

Cum se promovează o agenţie de turism din Braşov cu glume în care sunt vizaţi Dragnea şi Mazăre: „Reducerea de 3,6% este valabilă şi pentru Madagascar“
Brazilia şi Madagascarul sunt două dintre destinaţiile cuprinse în pachetele unei agenţii de turism din Braşov. Angajaţii agenţiei au speculat faptul că liderul PSD deţine o proprietate în Ţara Cafelei, iar fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, s-a refugiat în Madagascar.

Cum să ne ferim de vizita hoţilor când plecăm în vacanţă
Poliţiştii ne sfătuiesc să nu postăm pe reţelele de socializare fotografii din vacanţă şi să nu lăsăm bunuri de valoare în locuinţă.

Asistentă din Braşov agresată de un pacient beat
O asistentă medicală de la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov a fost agresată duminică noaptea de un pacient aflat în stare de ebrietate, care fusese adus de un echipaj SMURD şi care voia să părăsească unitatea sanitară.

Accident cu un biciclist în apropiere de Piatra Arsă
Un biciclist a fost transportat la spitalul din Ploieşti sâmbătă seara după ce acesta a pierdut controlul bicicletei şi s-a lovit la cap.

Autobuz turistic cu 10 lei pe zi la Braşov. Are internet şi o plasmă care oferă turiştilor informaţii despre obiectivele turistice pe lângă care trece
Autobuzul, dotat cu instalaţie de aer condiţionat şi sistem wi-fi este inscripţionat distinctiv şi va afişa pe tabela electronică mesajul Bus Turistic. Un bilet costă 10 lei pe zi, iar turiştii pot coborî şi pot urca de câte ori doresc.

Trei adulţi şi un copil de doi ani au fost răniţi după ce o maşină a căzut în râu, de la o înălţime de nouă metri
Trei adulţi şi un copil de doi ani au fost răniţi sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a căzut în râu, la Timişul de Sus, în judeţul Braşov. Diferenţa de nivel dintre Drumul Naţional 1 şi râu este de aproximativ nouă metri.

Produse 100% moldoveneşti în Piaţa Sfatului pâmă duminică
O sută de companii din Republica Moldova, oficiali la nivel guvernamental şi două formaţii artistice de succes - Ansamblul Fluieraş, din Chişinău, şi cunoscutul interpret moldovean Valentin Boghean participă la evenimentul „Republica Moldova Prezintă“. Festivalul îşi propune să prezinte producătorii Republicii Moldova către români şi turiştii din Braşov, dar şi să creeze relaţii noi de afaceri.

Proiect în premieră în România pentru ajutorarea vârstnicilor: asistentul social digital
Persoanele în vârstă care locuiesc singure vor putea beneficia de asistenţă şi supraveghere digitalizată, prin intermediul unor aplicaţii mobile care le vor ţine loc de asistent social, de familie sau de prieten, înlăturând sentimentul de singurătate.

Atenţie: puteţi face infarct dacă vă aruncaţi în apă rece
Atunci când stăm la soare şi organismul se încălzeşte nu trebuie să ne aruncăm direct în apă ca să ne răcorim. O astfel de decizie ne poate fi fatală indiferent de vârstă.

Aeroportul Braşov, singurul din România realizat de autorităţile locale. Care este stadiul lucrărilor şi când va decola primul avion
Consiliul Judeţean a făcut împrumuturi bancare pentru a finaliza aeroportul, cea mai aşteptată investiţie a ultimilor ani. Anul acesta se vor realiza căile de rulare, iar anul viitor - terminalul şi turnul de control. Primul avion va decola de la Braşov în 2020.

Baza Sportivă Olimpia, unde Ion Ţiriac a învăţat să joace tenis a fost redeschisă. Cât costă închirierea terenurilor
Baza Olimpia a fost redeschisă după ce Consiliul Judeţean a investit 100.000 de lei în reamenajarea terenurilor. Baza a fost lăsată în paragină în ultimii trei ani şi nici o firmă privată nu a vrut să o închirieze.

Vibrate Festival aduce muzica clasică în locuri mai puţin convenţionale
Festivalul încearcă să prezinte muzica clasică dincolo de cadrele convenţionale şi să o aducă mai aproape de oameni. Toate concertele se întâmplă în locaţii surprinzătoare, de la muzee la spaţii în aer liber şi de la cafenele la terenuri de tenis.

De ce este bine să mâncăm peşte în fiecare săptămână. Cum verificăm dacă este proaspăt şi ce tip de peşte alegem
Carnea de peşte este bogată în vitamine şi nu îngraşă. Este important să consumăm peşte proaspăt, de preferinţă şalău, păstrăv sau crap.

Primăria va premia cei mai buni elevi din Braşov
Şefii de promoţie de la şcolile generale şi licee, dar şi elevii care au obţinut premiile I, II sau III vor fi premiaţi duminică, la Aula Universităţii Transilvania.