adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Brasov

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 23.08.2016

Drumul spre Şirnea, primul sat turistic din România, va fi în sfârşit reparat
Drumul până la unul dintre cele mai frumoase sate din România este aproape impracticabil şi nu a mai fost reparat de ani buni. Consiliul Judeţean a decis în sfârşit repararea lui cu bani din bugetul propriu, după ce s-a făcut în iarnă economie la deszăpezire.

Şase moldoveni angajaţi la Braşov, munceau ilegal la Constanţa
Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Constanţa au efectuat, în data de 22 august, o acţiune în cooperare cu cadrele Gărzii de Coastă şi Inspectoratul Teritorial de Muncă pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

Compania Apa a curăţat canalul colector din Bartolomeu pentru a evita noi inundaţii. Muncitorii au găsit tot felul de deşeuri aruncate de oameni
Compania Apa a curăţat canalul colector  din Bartolomeu zonă care este inundată la fiecare ploaie mai puternică. Străzile s-au umplut de ape de două ori în ultima lună. Deşi poate părea surprinzător cauza inundaţiilor nu a fost canalizarea proastă ci faptul că unii oameni aruncă la canal tot ce nu le mai trebuie.

Macheta celei mai mari vietăţi zburătoare de pe Terra, la Dino Parc Râşnov
La Dino Parc Râşnov va fi expusă o machetă la scară reală a celei mai mari vietăţi care a zburat vredoată pe Terra. este vorba despre Hatzegopteryx thambema.

Un om al străzii a fost omorât lângă un bloc din Făgăraş
Un om al străzii a fost găsit mort luni dimineaţă lângă lângă blocul 14, de pe Bulevardul Unirii din municipiul Făgăraş.

Carambol pe 15 Noiembrie. Şapte maşini avariate din vina unui şofer de 18 ani
Un tânăr care abia îşi luase permisul de conducere a creat un adevărat carambol în această dimineaţă pe Bulevardul 15 Noiembrie. Şapte maşini au avariate, iar tânărul a rămas fără permis şi a primit o amendă de 750 de lei.

Cinci firme vor să termine parcarea din Poiana Mică
Investiţia este una extrem de importantă pentru staţiunea Poiana Braşov care are un mare deficit de locuri de parcare. Construcţia trebuie finalizată până la sfârşitul anului 2016 pentru a putea fi folosită în sezonul rece când staţiunea este foarte aglomerată.

Piaţa de Miercuri se transformă din bazar în centru comercial modern
Lucrările de amenajare a fostului bazar de la Piaţa de Miercuri au avansat în ultima perioadă, astfel că noua construcţie este amenajată în procent de 40%. Investiţia va fi finalizată în luna octombrie.

Junior Music Fest, la a doua ediţie pe scenă la Reduta
Asociaţia Kids Music Production organizează, în perioada 26-27 august 2016, la Centrul Cultural „Reduta” din Braşov, cea de-a doua ediţie a Festivalului National de muzică uşoară pentru copii şi adolescenţi Junior Music Fest, proiect cofinanţat din bugetul Municipiului Brasov, prin Ghidul de finanţare a evenimentelor culturale.

A fost trimis în judecată individul care a tăiat roţile maşinilor de Poliţie din Sânzieni
Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, un bărbat, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, ultraj, distrugere şi violarea sediului profesional.

Procurorii au trimis în judecată patronii firmei Martax şi 136 de taximetrişti!
Procurii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov au trimis în judecată patronii firmei Martax şi 136 de taximetrişti, angajaţi sau colaboratori ai firmelor Compania Martax SRL şi SC Martax SRL, pentru evaziune fiscală.

Urmărit general de autorităţile greceşti, prins la Braşov
Poliţiştii din Braşov, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat urmărit internaţional de autorităţile din Grecia pentru complicitate la omucidere şi la tâlhărie.

RAT Braşov se va transforma în societate comercială
Viceprimarul Costel Mihai a anunţat că municipalitatea a demarat procedura de reorganizare a RAT Braşov, conform normelor legale în vigoare, respectiv transformarea regiilor autonome în societăţi comercială, care trebuie finalizată până la finele anului.

Turistă accidentată grav în Piatra Craiului, transportată cu elicopterul la Târgu Mureş
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat să intervină duminică în Piatra Craiului, pentru a salva o turistă.

Braşov, 1916. Intrarea României în Primul Război Mondial
În  campania militară din 1916, oraşul Braşov a fost cel mai important oraş transilvănean în care a intrat armata română (16/28 august 1916).