adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 01.04.2015

Lacul Roşu, singurul loc din România în care s-a „scufundat“ o pădure. Apa lacului, înroşită de sângele îndrăgostiţilor răpuşi de Muntele Ucigaş
Lacul Roşu este situat în Harghita, în Carpaţii Orientali, la 26 de kilometri de Gheorgheni. Este locul unde Transilvania se întâlneşte cu Moldova şi oferă peisaje de vis şi o atracţie unică: o adevărată pădure scufundată.

FOTO Lecţie de voinţă: povestea oamenilor care învaţă să modeleze în lut doar cu ochii sufletului
Nu poţi să nu admiri voinţa cu care cei care nu au avut norocul să vadă cum arată lumea încearcă să o plăsmuiască cu sufletul.

Cetatea Braşovului a ajuns subiect de anchetă DNA. Aro Palace vrea 3,3 milioane de euro pe ea deşi a luat-o gratis
Cetatea Braşovului de pe dealul Straja, unul dintre simbolurile oraşului, a devenit motiv de controversă şi anchetă în ultimul an. După ce preţul a fost mult discutat, acum procurorii DNA verifică cât de legală este cedarea cetăţii de la proprietar la primărie.

Linkuri Sponsorizate

Nu e păcăleală de 1 aprilie: deputatul PC Ion Diniţă a demisionat din Parlament
Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a anunţat, astăzi, în plen, demisia din funcţia de deputat a lui Ion Diniţă (PC).

Un iordanian şi-a uitat borseta plină cu bani în toaleta unei benzinării. A avut noroc cu angajata care a dus-o la poliţie
Braşovul este plin de oameni cinstiţi pentru care este mai important să facă ceea ce trebuie decât să pună mâna rapid pe nişte bani. A demonstrat-o de data aceasta angajata unei benzinării care a găsit o borsetă în care erau 5000 de euro. Cazul este al treilea din ultimul an în care braşovenii, care au găsit genţi cu bani, le-au dus la poliţie.

Pianul călător poposeşte din nou la Braşov
Celebrul pianist Horia Mihail va concerta la Braşov pe 2 prilie şi va fi acompaniat de Orchestra Filrmonicii. Spectaolul va avea loc la Sala Patria de la ora 19.00.

Accident spectaculos azi-noapte în centrul Braşovului
Accidentul a fost unul demn de filmele de acţiune, iar una dintre maşini a fost efectiv proiectată în aer. Deşi coliziunea a fost una puternică, şoferii au scăpat teferi ca prin minune.

FOTO Cele mai frumoase locuri de camping din Braşov. Natura Parc, un oraş în aer liber, Vampire Camping şi Laguna Albastră, la poalele Munţilor Făgăraş
Bra;ovul este renumit pentru peisajele superbe şi aerul curat. În plus are unele dintre cele mai frumoase şi pitoreşti locuri de camping, unde turiştii se pot simţi excelent în natură.

Se schiază excelent în Poiana Braşov. Edilii vor să extindă domeniul schiabil până la Râşnov
Vremea mohorâtă din ultima perioadă este pe placul schiorilor, care au parte de pârtii cu zăpadă excelentă în staţiunea Poiana Braşov.

O casă arde ca o torţă în municipiul Săcele
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost solicitat să intervină, în jurul orei 22.00, la un incendiu izbucnit la o casă din Săcele.

Uzina Tractorul din Braşov a murit, dar tractoarele încă se fabrică. Fostul director a cumpărat licenţa şi exportă pentru armata egipteană
Construirea mall-ului Coresi de la Braşov pe locul fostelor hale ale uzinei Tractorul a determinat multe comentarii din partea cititorilor, care spuneau că Braşovul are nevoie de locuri de muncă, nu de magazine unde să cheltuiască banii. Puţini ştiu, însă, că tractorul Universal 650 încă se fabrică în România.

Elevii de la Colegiul Andrei Şaguna au fost premiaţi de NASA. Au proiectat adevărate planete în miniatură
La competiţia organizată de la NASA au participat 2.722 de proiecte ale elevilor din întreaga lume. Elevii de a Şaguna au obţinut două locuri II, un loc III şi patru menţiuni.

Şoferul băut şi fără permis care a acidentat mortal o fată de 14 ani a fost arestat!
Şoferul care a provocat un accident groaznic joi, 26 martie, pe DN1, la Ghimbav, a fost arestat după ce a fost externat din spital, unde a primit îngrijirile medicale.

Fosta hală din Braşov unde se făceau avioanele IAR, centru muzeal aeronautic şi aerospaţial
La Braşov se va amenaja un centru muzeal aeronautic şi aerospaţial interactiv, chiar în hala unde în 1925 a început construcţia de avioane. Vestea bună este aceea că proprietarul halei, Coresi, şi-a dat acordul în acest sens.

O parte dintre trenurile Regiotrans reintră în circulaţie
Garniturile vor fi din nou pe şine după ce compania a primit certificate de siguranţă din partea ASFR, se anunţă într-un comunicat postat pe site-ul Regiotrans.