adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Brasov

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 16.12.2017

Accident grav pe DN11 la intrarea în Hărman. Patru persoane au murit
Un accident grav s-a produs astăzi la intrarea în Hărman. Patru autoturisme au fost implicate. Patru persoane au murit şi alte două au ajuns la spital.

Băile fierbinţi pot avea efecte cumplite asupra inimii şi creierului. Medic: „Este mult mai bine să facem duş, decât baie“
Oamenii simt de multe ori nevoia să facă o baie fierbinte pentru relaxare. Medicii atrag atenţia că băile repetate sunt periculoase, mai ales dacă durează prea mult.

Braşovul va avea 105 autobuze noi. Urmează cele electrice
La Braşov se vor schiziţiona 105 autobuze nou, euro 6 care vor reduce semnificativ poluare. Valoarea investiţiei se ridică la 114 milioane de lei.

Bărbat găsit spânzurat în pădurea din zona Diham
Un bărbat a fost găsit spânzurat în pădurea din zona Diham. Descoperirea a fost descoperită de un militar în timpul unei aplicaţii. Poliţia a demarat o anchetă.

Două copile au fost bătute şi înfometate de propriul tată şi iubita acestuia
Un bărbat de 34 de ani şi iubita acestuia de 23 de ani au fost atrestaţi după ce au bătut şi înfometat două fete de 10 şi 7 ani. Copilele au ajuns în îngrijirea asistenţilor sociali.

Fostul liceu Astra devine cămin pentru nevoiaşi
Primăria va amenaja un comin pentru persoanele fără adăpost, unde cei nevoiaşi vor putea sta peste noapte şi vor primi alimente. Investiţia se ridică la 3,2 milioane de lei.

Jaf eşuat la o casă de schimb valutar de pe strada Toamnei
Un bărbat a ameninţat-o pe casieră, dar femeia a reuşit să acţioneze butonul de panică. Bărbatul este căutat acum de poliţie.

FOTO Piaţa Sfatului, în imagini de arhivă. Cum arăta punctul zero al Braşovului în urmă cu un secol
Piaţa Sfatului este simbolul Braşovului. Este locul unde au loc toate evenimentele importate, este atracţia turistică numărul unu a municipiului. În trecut Piaţa Sfatului era locul de întâlnire al negustorilor, dar şi locul unde se împărţea dreptatea.

Cum vă pot lăsa hoţii fără banii de sărbători. Ce pretexte folosesc ca să vă intre în casă
Hoţii găsesc în fiecare zi metode noi prin care vă pot lăsa fără economii. Pretind că sunt de la diverse companii, că vă fac oferte promoţionale sau pur şi simplu cer un pahar de apă.

Soluţii pentru a evita accidente cu pietoni după ce doi oameni au murit în două zile. Limitatoare viteză, semafoare şi garduri pentru pietoni
Comisia de circulaţia a decis la limitatoarele de viteză să revină în zonele periculoase. De asemenea, în anumite zone vor fi montate garduri pentru  ca pietonii să nu mai poată traversa prin loc nepermis.

Cvintetul vocal Anatoly vă invită la un concert extraordinar de Crăciun
Grupul vocal Anatoly s-a constituit în anul 2000, la iniţiativa a patru tineri care s-au desprins din corul „Concentus” condus de prof. Marius Modiga, uniţi fiind de o singură pasiune, muzica. Au fost finalişti la Românii au talent.

Un bărbat a fost explulzat după s-a căsătorit cu o braşoveancă ca să obţină drept de şedere în ţară
Poliţiştii au decis să explulzeze un tânăr din Republica Moldova după ce au descoperit că bărbatul se căsătorise cu o braşoveancă doar pentru a primi drept de şedere în România.

Primăria plăteşte aproape 300.000 de lei pentru consolidarea străzii Traian Moşoiu după ce un zid s-a prăbuşit
Strada Traian Moşoiu a fost reparată anului trecut de Primărie, dar nu s-au făcut şi consolidări, astfel că acum două luni în zid de sprijin s-a părbuşit peste o casă. Primăria suportă lucrările de consolidare.

Castelul Bran, inclus de cotidianul El Pais într-un top al celor mai frumoase castele din lume
În topul realizat de jurnaliştii spanioli, Castelul Bran este pe locul al treilea după două castele din Bavaria şi Valea Loirei.

VIDEO Se poate schia pe cea mai lungă pârtie din ţară, care este în Poiana Braşov
Zăpada din ultimele zile a ajutat administratorii domeniul schiabil din Poiana Braşov. De astăzi se poate schia pe toată pârtia Drumul Roşu, care are 5,3 kilometri.