adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 25.10.2014

Aristotel Căncescu, arestat preventiv în dosarul de corupţie, încarcerat la Poliţia Braşov
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Aristotel Căncescu, care a primit mandat de arestare preventivă în dosarul de corupţie, s-a prezentat la sediul Poliţiei Braşov, vineri noapte, fiind încarcerat.

FOTO Cămara de toamnă vă aşteaptă la Cetatea Braşovului
Murături, zacuscă şi dulceţuri, toate pregătite de maeştrii bucătari de la Aro Palace, Capitol, Cerbul Carpatin şi Restaurantul Cetate vă aşteaptă să le degustaţi, dar să le şi cumpăraţi în acest weekend.

Focul lui Sumedru, în acest weekend, la Şirnea
În noaptea de 25/26 octombrie a fiecărui an, se desfăşoară în localităţile din Zona etnografică Bran, un ceremonial nocturn de înnoire a timpului calendaristic.

Linkuri Sponsorizate

Traseu deviat pentru autobuzele de pe linia 45
Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că, în zilele de joi, 23 octombrie 2014 şi vineri, 24 octombrie autobuzele de pe linia 45, Timiş Triaj –Gară, vor circula pe un traseu deviat.

Prize pentru maşini electrice în premieră naţională
La Braşov s-a inaugurat ieri prima priză unde posesorii de maşini electrice îşi pot încărca autoturismele. Aceasta de lângă Parcul Nicolae Titulescu şi timp de şase luni poate fi folosită gratuit printr-un simplu SMS cu tarif normal.

VIDEO Mafia pădurilor: Andrei, fiul baronului PSD Viorel Hrebenciuc, şi Paltin Stuza Gheorghe au fost reţinuţi de DNA Braşov, care cere şi arestarea lor
Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului demisionar Viorel Hrebenciuc (PSD), a fost reţinut, joi dimineaţă, de procurorii DNA Braşov, după ce noaptea trecută a fost audiat, timp de mai multe ore, de oamenii legii. Şi Viorel Hrebenciuc a ajuns, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 03.45, la DNA Braşov pentru audieri în acelaşi dosar în care mai apar şi alte nume grele.

O nouă condamnare pentru Cristian Cioacă. A primit 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru spargerea căsuţei de email a soţiei sale
Sentinţa pronunţată astăzi de Curtea de Apel Braşov este definitivă. Cioacă este deja încarcerat pentru uciderea soţiei sale.

Pistă de săniuş şi tubbing, în premieră în Poiana Braşov
Pârtia de săniuş şi tubbing este o premieră pentru Poiana Braşov. Ea va înlocui pârtia improvizată care exista până acum şi pe care au avut loc mai multe accidente.

Ocolitoarea de Shopping se va face anul viitor
Reprezentanţii Prămăriei estimează că licitaţia pentru şoseaua de 12 milioane de lei se va derula luna viitoare. Finanţarea este asigurată din economiile pe care edilii le-au făcut la celelalte proiecte derulate cu bani europeni. Şoseaua ar urma să fie finalizată într-un an de la începerea lucrărilor.

A început construcţia la Centrul de Afaceri de 50 de milioane de lei din Bartolomeu
După mai multe licitaţii, constestaţii care au ajuns şi în instanţă şi o întârziere de un an, au început lucrările la una dintre cele mai mari investiţii ale Braşovului din ultimii ani.

Aristotel Căncescu se retrage din Media. A cedat televiziunea Mix 2 după  ce DNA l-a pus sub urmărire penală
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a societăţii Canaris SRL, care îl are ca asociat unic pe Aristotel Căncescu, de cedare cu titlu gratuit a licenţei audiovizuale pentru televiziunea generalistă Mix 2 din Braşov.

FOTO Cum a dispărut industria braşoveană. De la privatizări eşuate la datorii uriaşe, insolvenţă şi faliment. Fabricile private au însă mare succes
După Tractorul şi Rulmentul care au devenit de mult istorie, alte trei fabrici cu tradiţie vor dispărea în curând. Hidromecanica va intra în faliment, iar Tribunalul trebuie să pronunţe joi decizia. Roman SA este în insolvenţă, dar se apropie vertiginos de faliment. Nitroporos Făgăraş a intrat, şi ea, în insolvenţă şi nu a mai plătit salariile de şase luni.

Cadavrul unei femei a fost găsit într-un bazin de la Metrom
Trupul femeii a fost descoperit în această dimineaţă, iar procurorii au făcut cercetări la faţa locului, scrie newsbv.ro.

VIDEO Cvintetul Anatoly a câştigat Concursul Internaţional de Muzică Corală de la Chişinău. Au fost finalişti şi la Românii au Talent
Competiţia denumită „A ruginit frunza din vii“ s-a desfăşurat în ultimele patru zile. La concurs au participat  coruri şi ansambluri din Republica Moldova, România, Ucraina şi Bulgaria.

Informatizarea transportului în comun se va realiza anul viitor
Proiectul în valoare de 23,9 milioane de lei a fost amânat cu un an după licitaţia a fost contestată şi a trebuit reluată.