adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Brasov

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 12.12.2018

Sezonul de schi în Poiana Braşov se deschide sâmbătă. Care pârtii sunt practicabile
Sezonul de schi în Poiana Braşov se deschide sâmbătă, unele pârtii fiind practicabile în totalitate, altele doar pe anumite porţiuni. De asemenea, vor fi pornite instalaţiile de transport pe cablu. Salvamontiştii recomandă prudenţă în practicarea sporturilor de iarnă.

Încă un oraş din România ia fonduri europene pentru troleibuze. Cât vor costa şi cine ar putea să le livreze
După modelul Clujului, care a anunţat deja că va achiziţiona 50 de troleibuze, un alt oraş din România organizează o licitaţie în acest sens. O singură companie s-a arătat interesată să livreze troleibuzele cerute.

VIDEO Cine e cântăreaţa de muzică populară care l-a făcut celebru pe dentistul Bagrin cu un cântec: „Nu ştiu, Doamne, ce să fac, dinţii mi s-o cariat“
Ioana Bozga este o cântăreaţă de muzică populară care a filmat o melodie în cabinetul unui stomatolog din Braşov. Piesa a ajuns virală pe reţelele de socializare: peste 480.000 de vizualizări şi peste 25.500 de share-uri.

VIDEO Urs filmat fugind speriat printre maşini în zona unui mall din Braşov. Imagini surprinse în mijlocul zilei
Un braşovean a postat pe Facebook imagini filmate dintr-o maşină, într-o zonă semicentrală a Braşovului, chiar lângă centrul comercial Coresi.

FOTO VIDEO Imagini impresionante surprinse de un grup de turişti pe Vârful Postăvarul
Un grup de excursionişti care, sâmbătă, de 1 decembrie, au urcat cu un steag de 60 metri în Vârful Postăvarul au surprins imagini spectaculoase cu un curcubeu circular în roşu galben şi albastru.

A crăpat şina de ger! Traficul feroviar, întrerupt în judeţul Braşov: două trenuri de călători sunt oprite în staţii
Traficul feroviar este întrerupt, vineri dimineaţă, între Ghimbav şi Bartolomeu, judeţul Braşov, întrucât o şină s-a fisurat din cauza temperaturilor scăzute. Două trenuri de călători - Sibiu-Bucureşti şi Budapesta-Bucureşti - sunt oprite în staţii până la remedierea problemei.

Filmul porno folosit pe rând împotriva unei femei, atât de fostul amant, cât şi de fostul soţ. Cum a fost „pedepsită“ fiindcă a rezistat şantajului
Doi bărbaţi din viaţa unei femei din Braşov s-au folosit, pe rând, de imaginile fierbinţi filmate în timpul uneia dintre relaţii pentru răzbunare şi şantaj. Filmul, care conţinea inclusiv scene de sex oral, a ajuns, în cele din urmă, la fiica de 16 ani a femeii. Ambii bărbaţi au fost trimişi în judecată.

Braşov: Mamă suspectată că şi-a ucis copilul nou-născut. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru pruncucidere
O femeie din comuna Lisa, judeţul Braşov, este suspectată că şi-a ucis copilul nou-născut. Cadavrul a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală, iar poliţiştii au deschis dosar penal de cercetare pentru pruncucidere.

Cum se calculează penalităţile la întreţinere după noua lege a asociaţiilor de proprietari
O nouă lege a asociaţiilor de proprietari a intrat în vigoare de la sfârşitul lunii septembrie. În conformitate cu prevederile acesteia, asociaţia de proprietari poate stabili un sistem propriu de penalităţi pentru orice sumă cu titlu de restanţă, afişată pe lista de plată, dar în anumite limite.

Soluţie radicală pentru a avea un oraş mai curat: un paznic la fiecare boxă de gunoi
După ce în acest an, problemele în ceea ce priveşte curăţenia de la boxele de gunoi din oraş au început să se accentueze, unul dintre cei doi operatori de salubrizare a decis să impună câteva măsuri radicale, astfel ca braşovenii să fie mai civilizaţi la acest capitol.

„Braşov, oraş din poveste” vesteşte Crăciunul. Ce concerte şi spectacole au fost pregătite de sărbători
Programul tradiţionalului eveniment „Braşov oraş din poveste”, care vesteşte sărbătorile de iarnă la poalele Tâmpei, a fost definitivat, urmând să debuteze din dimineaţa zilei de 1 decembrie şi să se încheie la cumpăna dintre ani.

Braşovul va avea o hartă a bolilor şi a nevoilor din sistemul sanitar
„REsponsabilitate, Strategie, Prioritizare şi Integritate în dezvoltarea Regională, durabilă a sistemului de sănătate din judeţul Braşov” (RESPIR-BV) este unul dintre cele 13 proiecte de cercetare propuse de specialiştii Consiliului Judeţean Braşov şi implementate de echipe de cercetători de la Universitatea Transilvania.

Pe ruinele unei foste fabrici se va construi cea mai înaltă clădire din Braşov, dar şi zece blocuri de locuinţe
După ce a cumpărat în urma cu doi ani terenul de 10 hectare de pe strada Carpaţilor, unde a funcţionat pe vremuri fabrica Prefa, dezvoltatorul imobiliar Urban Invest a demarat şi partea de documentaţie pentru construcţia noului ansamblu rezidenţial.

Noi trasee speciale pentru navetişti. Actualele curse private funcţionează la limita legalităţii şi încurcă traficul
Problema transportului navetiştilor care lucrează la diverse companii din domeniul industrial din jurul Braşovului nu a fost încă rezolvată, deşi există discuţii pe această temă de ani buni.

Încep lucrările de demolare în Cetatea Râşnov. Pe perioada şantierului, aceasta va rămâne deschisă turiştilor
Primăria Râşnov a primit la începutul aceste săptămâni proiectul tehnic de reabilitate a Cetăţii Râşnov. Contractul de finanţare. semnat în iulie, anul trecut, se ridică la 13,3 milioane de lei, iar lucrările se vor derula pe o perioadă de 27 de luni.