adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 06.07.2015

VIDEO Sute de turişti au stat la coadă ca să testeze cremaliera de la Cetatea Râşnov
La inagurarea oficială a cremalierei care a avut loc vineri, peste 1.000 de persoane au urcat la cetate şi au vrut să profite de cursele gratuite. Aglomeraţie mare a fost şi sâmbătă şi duminică, semn că investiţia de 10,7 milioane de lei a meritat pe deplin.

Băncuţele de la Pietrele lui Solomon au fost distruse de vandali
Locul preferat de picnit al braşovenilor arată ca după război, după ce mai mulţi vandali, rămaşi încă neindeficaţi, au distrus băncile şi mesele montate special pentru ca oamenii să se poată relaxa în condiţii decente.

Peste 8 milioane de lei pentru repararea provizorie a Drumului Ruşinii
Compania braşoveană Eurostrada va executa reparaţiile care trebuie să ţină doi ani. Deocamdată nu sunt bani pentru reabilitarea totală a drumului care ar costa 22 de milioane de euro.

Linkuri Sponsorizate

Alertă la Salvamont Victoria: O femeie s-a prăbuşit cu parapanta
Din primele informaţii femeia a plecat cu parapanta de la Bâlea şi s-a prăbuşit undeva în judeţul Braşov. Salvamontişii din Victoria au plecat în căutarea ei după ce la 112 s-a primit un apel  de urgenţă.

VIDEO Accident pe B-dul Victoriei. O bătrână a fost spulberată pe trecerea de pietoni
Accident grav în jurul orei 10.00 pe B-dul Victorie. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja,  a precizat că, din primele informaţii, o femeie a fost lovită de un autoturism.

Scuterist mort, după ce s-a lovit de o căruţă
Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit, duminică dimineaţă, în urma unui accident rutier, care a a vut loc pe DN10, la ieşirea din Prejmer spre Teliu.

Singura slăbiciune a lui Vlad Ţepeş: Katarina, femeia pentru care domnitorul a vrut să pârjolească Braşovul
Katarina a fost o săsoaică extrem de frumoasă, care i-a fost amantă domnitorului vreme de 20 de ani. Chiar a vrut să divorţeze pentru ea, dar Papa nu a permis acest lucru pentru că în acele vremuri destrămarea unei căsnicii era un lucru de neconceput.

Fotbalistul Andrei Poverlovici şi-a ales marcaj „om la om” pe viaţă
Fotbalistul braşovean Andrei Poverlovici (29 ani), şi aleasa inimii sale, Ramona (26 ani), alături de parinţi, naşi, rude şi prieteni celebrează astăzi, sâmbătă, 4 iulie, fericitul eveniment al căsătoriei.

FOTO VIDEO Accident azi-noapte în centrul Braşovului
Accident azi-noapte, în centrul Braşovului, pe Bulevardul Eroilor, mai jos de fast-food-ul Ando’s. Nu au fost victime.

Nici aeroport, nici autostradă pentru Braşov, al doilea oraş turistic al ţării
După ce proiectul autostrăzii Braşov-Comarnic a fost tras pe linie moartă, acum şi cel al Aeroportului este blocat cel puţin până la toamnă.

Concerte corale la Bisericile din Hărman şi Bartolomeu
Festivalul Musica Barcensis începe în acest weekend cu două concerte  în două dintre cele mai frumoase biserici din Braşov. Intrarea la ambele concerte este liberă, participanţii având posibilitatea de a face o donaţie în sprijinul festivalului la final.

De ce nu a fost arestat George Scripcaru. Motivarea Curţii de Apel Braşov: nu există probe că ar influenţa martori sau ar pune piedici anchetei
Magistraţii Curţii de Apel Braşov şi-au motivate decizia prin care au respins propunerea de arestare a procurorilor şi au dispus măsura de control judiciar pentru primarul George Scripcaru şi ceilalţi doi inculpaţi, Mihai David şi Simona Costan.

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Braşov. „Să înceapă petrecerea, să curgă alcoalele“
Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Absolvenţii claselor a XII-a au trecut astăzi de ultima probă la Bacalaureatului 2015. La ieşirea din sălile de examen cu toţii au fost bucuroşi că examenul s-a terminat.

Junii curcani vă invită duminică la jocul strămoşesc de la Crucea Musicoiului
Societatea  Junilor Curcani (Şcheii Braşovului) organizează duminică, 5 iulie 2015, tradiţionalul Joc strămoşesc de la Crucea Musicoiului (str. Curcanilor).

Admitere liceu 2015 Braşov. Ierarhia la Evaluarea Naţională 2015 arată că 812 de elevi au medii între 9 şi 10
Inspectoratul Şcolar Braşov a dat publicităţii ierarhia la Evaluarea Naţională 2015.  Mediile sunt mai mari decât anul trecut. Sunt şi două medii de 10.00