adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Brasov

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 24.07.2016

Ce să nu facem dacă vrem să trăim mult şi bine. Top 6 lucruri de evitat pentru o viaţă lungă şi liniştită
Speranţa de viaţă ţine şi de gene, dar mai ales de obiceiurile pe care le avem. De multe ori, ne scurtăm viaţa cu bună ştiinţă.

Peste 200 de pietoni amendaţi în trei zile pentru că nu au traversat regulamentar. Şi 57 de şoferi au rămas fără permis
Poliţiştii au dat în doar trei zile sute de amenzi şi avertismente pietonilor care au traversat după bunul plac. Şi 57 de şoferi au rămas la rândul loc pietoni după ce nu au acordat prioritate

Cascada Tamina va fi reabilitată. Vor fi poduri suspendate de unde se va putea admira o privelişte care îţi taie respiraţia
Cascada este mai sus de Canionul 7 Scări, iar proiectul de reabilitatere este unul spectaculos. Vor fi poduri suspendate cu lanţuri, realizate din oţel zincat, dar şi o zonă de unde turiştii pot admira priveliştea. Investiţia se ridică la aproape 300.000 de euro

Care este soluţia cea mai rapidă pentru rezolvarea problemei termoficării centralizate?
Cei şapte consilieri locali care fac parte din „Comisia Tetkron” s-au întâlnit ieri pentru găsi o soluţie pentru reluarea alimentării cu energie termică în sistem centralizat.

Atenţie la escrocii din mediul online. Mai nou se clonează site-urile turistice şi rămâneţi şi fără vacanţă şi cu banii daţi
Escrocii s-au mutat în mediul online şi sunt din ce în ce mai inventivi. Mai nou dau ţepe cu excursii, dar şi cu locuri de muncă, maşini la preţ de chilipir sau cazuri sociale fictive. Poliţiştii vă sfătuiesc să nu depuneţi bani în conturile unor necunoscuţi până când nu verificaţi cu atenţie dacă ofertele sunt reale.

O luptă istorică va fi reconstituită în Piaţa Sfatului. Actorii principali vor fi copiii
Michael Weiss şi  Gabriel Bathory se vor înfrunta în Piaţa Sfatului, vineri, 29 iulie, de la ora 15.00. Copiii cu vârste între 8 şi 15 ani sunt invitaţi să participe la o bătălie istorică.

Turistul rănit în Munţii Făgăraş va fi coborât de salvamontişti. Elicopterul SMURD nu a putut să aterizeze UPDATE
Un turist s-a rănit în Munţii Făgăraş, după ce a căzut îtr-o râpă de la înplţimea de doi metri, a anunţat reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Luiza Dănilă.

Primul program de masterat pentru studii rome, lansat la Braşov
Primul program de masterat pentru studii rome a fost lansat joi, la Braşov, fiind destinat tuturor absolvenţilor de învăţământ superior interesaţi de problematica politicilor publice referitoare la grupurile vulnerabile, în special comunităţile rome.

Motociclist accidentat lângă Primăria Braşov
Accident vineri dimineaţă lângă Primăria Braşov, unde un motociclist şi pasagera cu care era au fost accidentaţi de un autoturism.

Peste 10.000 de şomeri oficiali în judeţul Braşov
Numărul total al persoanelor înregistrate în evidenţa AJOFM Braşov la data de 30.06.2016 a fost de 10.134 persoane în căutarea unui loc de muncă, dintre care 4.160 sunt femei.

Nuntă tradiţională în Valea Zânelor, locul unde a trăit Ileana Cosânzeana. Sântilia vă aşteaptă cu un weekend plin de voie bună
Oraşul Covasna va înbrăca straie de sărbătore în acest weekend cu ocazia Sântiliei o sărbătoare tradiţională cu o istorie de sute de ani. Vor fi petreceri în aer liber şi se va pune în scenă o nuntă tradiţională cu obiceiuri vechi de sute de ani.

Sala Polivalentă, nu în Centrul Civic, ci în locul fostului Municipal
Amplasarea unei viitoare săli polivalente în municipiul Braşov nu este oportună în zona Centrului Civic, cu în zona Bartolomeu, pe amplasamentul fostului stadion Municipal.

Tariful pe Linia 20 a RAT va fi acelaşi cu cel practicat în tot municipiul
Consilierul local Adrian Oprică a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va solicita, la şedinţa Consiliului Local de săptămâna viitoare să se reducă tariful pe Linia RAT nr. 20, Braşov – Poiana Braşov.

Braşovul - un oraş pe care toţi coreenii care vin în România vor să-l vadă
„Braşov este un oraş pe care toţi coreenii vor să-l vadă, când vin în România. Aproximativ 20.000 de coreeni vin în fiecare an în România şi vizitează Braşovul şi Peleşul”, este prima constatare pe care Excelenţa Sa ambasadorul Republicii Coreea, Kim Eun – Joong, a transmis-o primarului George Scripcaru, în cadrul vizitei oficiale pe care a efectuat-o joi la Primăria Braşov.

Medicul reţinut pentru luare de mită a fost plasat în arest la domiciliu. Este al treilea ortoped de la Judeţean prins cu mită în ultimul an
Magistraţii Tribunalului Braşov au respins în această seară propunerea de arestare preventivă a medicul Marius Stoica şi au decis ca ortopedul să fie plasat în arest la domiciliu.