adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Brasov

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 31.05.2016

Cum s-a cumpărat la Braşov, din bani publici, autobuzul de 300.000 de euro scos la vânzare de 20 de ori mai ieftin
Autobuzul turistic cu etaj a fost prezentat cu mare tam-tam în campania electorală din 2008, dar s-a dovedit a fi doar o gaură neagră în bugetul judeţului.

Zi plină de surprize de 1 iunie la Coresi. Cei mici sunt aşteptaţi cu spectacole de teatru, magie, balet şi ateliere de creaţie
Cei mici sunt aşteptaţi să petreacă o zi plină de distracţie şi voie bună de 1 iunie la Coresi. Începând cu ora 14.00 copiii sunt aşteptaţi  la zi plină de spectacole şi de surprize.

O rupere de nori a inundat Becleanul. Trei copii, dintre care unul cu handicap, au fost evacuaţi
Pompierii militari au intervenit în localitatea braşoveană Calbor (Beclean), din cauza inundaţiilor provocate de ploile din ultimele ore.

Control la Spitalul de Neurologie în dosarul care vizează studiile clinice ilegale
Poliţişti de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut un control astăzi şi la Spitalul de Neurologie din Braşov de unde au ridicat mai multe înscrisuri care vizează studii clinice efectuate anul trecut.

Consiliul Judeţean era să rămână fără marca înregistrată Aeroportul Ghimbav
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Gabor, a anunţat doi cetăţeni au vrut să înregistreze la OSIM marca Aeroprotul Internaţional Ghimbav.

Copiii pot vizita gratuit de 1 Iunie Rezervaţia de Urşi de la Zărneşti
Rezervaţia de urşi de la Zărneşti este unică în România şi Europa de Est. Aici trăiesc în armonie 83 de urşi, care acum se bucură de libertate.

O echipă din România va traversa în premieră Oceanul Atlantic într-o barcă cu vâsle. Cei trei membrii ai echipei îşi caută un al patrulea coleg
Talisker Whisky Atlantic Challenge este cea mai dură cursă din lume şi presupune ca echipa să vâslească 5000 de kilometri în Oceanul Atlantic. Competiţie va dura 60 de zile, iar echipele nu primesc niciun sprijin din exterior şi trebuie să se descurce prin forţe proprii.

Procesul pentru retrocedarea Cetăţii Braşovului, amânat pentru la toamnă. Între timp de pe obiectivul turistic cad ţigle şi tencuială şi nimeni nu investeşte niciun leu
Deşi procesul a fost înregistrat acum un an, până acum au fost doar amânări. La ultima şedinţă s-a decis ca procesul să înceapă abia în 12 septembrie. Între timp Cetatea Braşovului stă încuiată şi se degradează pe zi ce trece.

Fabrica de ornamente pentru limuzinele Mercedes şi BMW se extinde la Codlea. Vor fi create 2.000 de noi locuri de muncă
Consiliul Local Codlea a aprobat astăzi, la propunerea primarului Cătălin Muntean, iniţierea procedurii prealabile – respectiv oportunitatea  identificării şi evaluare a condiţiilor etc. – pentru efectuare a unui schimb imobiliar între municipiul Codlea şi SC Rolem SRL, compania având în vedere relocarea fabricii pentru extinderea capacităţii de producţie.

Parteneriat Braşov – Covasna pentru aeroport, drumuri interjudeţene şi drum expres
Municipiul şi Braşov, Sfântu Gheorghe şi judeţul Covasna ar putea avea trei parteneriate importante în infrastructură.

Doi agenţi de poliţie au fost condamnaţi definitiv pentru luare de mită la trei ani de închisoare cu suspendare
Doi agenţi de la Secţia 3 de Poliţie au primit câte 3 ani de închisoare cu suspendare după ce au fost prinşi luând mită. Sentinţa Curţii de Apel Braşov este definitivă.

Peste 400 de pietoni au fost amendaţi pentru că au traversat neregulamentar
Cele mai multe accidente care se produc la Braşov sunt cele în care sunt implicaţi pietoni. De aceea poliţiştii au făcut în ultima săptămână mai multe razii şi i-au amendat pe cei care nu au traversat pe zebră.

Concerte ale Filarmonicii de Ziua Copilului
Cu ocazia zilei de 1 iunie, „Ziua internaţională a copilului”, Filarmonica Braşov va susţine două evenimente care au rolul de a promova şi sprijini tinerele talente.

Primul centru privat de transplant renal din România, la Braşov
Primul centru privat pentru transplantul renal din România se află la Braşov.  Acesta va fucnţiona şa Spitalul Sf. Constantin, care a primit recent acreditarea Agenţiei Naţionale de Transplant.

Vacanţă cu cortul şi cu bani puţini la munte. Unde găsiţi de la piscine, lacuri de pescuit şi până la locuri de joacă pentru copii
La Braşov sunt campinguri care pot rivaliza cu litoralul şi la dotări şi la preţuri. La Făgăraş, la Perşani sau la Chichiş se poate petrece un concediu cu bani puţini. Intrarea costă între 20 şi 30 de lei, sunt locuri de cort, căsuţe din lemn, există piscine, locuri de picnit şi mult aer curat.