adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Brasov

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 01.05.2016

Zeci de mii de braşoveni au luat lumină. Multe slujbe s-au ţinut în aer liber FOTO
Bisericile din Braşov au fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de credincioşi veniţi la Slujba de Înviere. Acolo unde a fost posibil slujbele s-au ţinut în aer liber.

Incendiu în Poiana Braşov. Au fost distruse două magazine şi o terasă din lemn
Un incendiu puternic a izbucnit în această seară în staţiunea Poiana Braşov. Focul a cuprins două magazine şi o terasă din lemn aflate la poalele pârtiei de săniuş.

Locuri miraculoase din România: legendele izvoarelor tămăduitoare şi ale peşterilor cu energii vindecătoare
În judeţul Braşov, dar şi în Covasna sau Harghita puteţi găsi locuri superbe cu proprietăţi miraculoase. Fie că alegeţi o plimbare în natură sau un pelerinaj la mănăstire, puteţi testa legendele locurilor cu proprietăţi vindecătoare.

Trucuri simple pentru o friptură de miel suculentă şi gustoasă: cum să-ţi încânţi invitaţii la masa de Paşte
Ca să aveţi pe masă o friptură de miel delicioasă trebuie să ştiţi cum să alegeţi mielul, ce condimente să folosiţi şi mai ales cât şi cum să îl gătiţi.

Opt spectacole în premieră, manifestări în stradă şi hohote de râs la Săptămâna Comediei
În perioada 9-15 mai va fi veselie, culoare, o adevărată sărbătoare a comediei la Braşov. Pe stradă, în parcuri, la teatru şi la cinema oamenii vor avea motive să râdă fără reţineri.

O pensionară i-a făcut cel mai frumos cadou unei studente. I-a returnat banii pe care tânăra îi pieduse lângă un teren de sport
Liana Dorina Scarlat a găsit lângă terenul de sport de pe Colina Universităţii 600 de  dolari şi 160 de euro. A dus banii la poliţie, iar oamenii legii au găsit-o pe tânăra care îi pierduse.

Patru farmacii deschise non stop de Paşte
La spitale va fi asigurată linie de gardă, iar braşovenii care au nevoie de medicamente vor avea la dispoziţie patru farmacii deschise non stop.

Jandarmii aduc Lumina Sfântă de la Ierusalim la Braşov
Braşovenii vor primi Lumina Sfântă de la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, la slujba de Înviere a Mântuitorului, şi în acest an, în toate bisericile din Braşov.

VIDEO Poliţist lovit de o maşină când făcea măsurători la alt accident
Un braşovean a fost lovit azi-noapte pe trecerea de pietoni în cartierul Bartolomeu, la zebra din zona Gării. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, un poliţist a fost şi el lovit de o maşină, în timp ce făcea măsurătorile la accident.

O alunecare de teren a întrerupt traficul feroviar între Braşov şi Făgăraş
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară pe secţia Braşov – Făgăraş este întreruptă temporar, din cauza unei alunecări de teren care s-a produs între staţiile Dumbrâviţa Bârsei – Codlea.

O tânără vrea să salveze Gara Braşov. Clădirea nu a mai fost reabilitată în întregime de acum 30 de ani
Mihaela Mariş vrea să reuşească ce nu au reuşit autorităţile până acum. Să obţină reabilitarea Gării Braşov. A iniţiat o petiţie care a strâns deja peste 2000 de semnături şi a trimis adrese la toate instituţiile implicate în această situaţie.

Braşovul se pregăteşte de parada junilor în Duminica Tomii
Începând de vineri, 6 mai, Braşovul îmbracă din nou straie de sărbătoare cu ocazia Zilelor Braşovului, ediţia a XIII-a. În acest an, sărbătoarea oraşului le va oferi participanţilor evenimente pentru toate gusturile şi vârstele, de la muzică pop-rock la muzică populară, de la şlagărele anilor ’80 la hiturile de astăzi, însoţite de târgurile de meşteri populari, de hand made, de flori şi slow-food.

Primarul din Predeal a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Liviu Cocoş candidează pentru un nou mandat
Liviu Cocoş alături de alţi 12 consilieri locali a fost acuzat că a atribuit preferenţial în 2011 locuinţe ANL unor persoane, deşi aceastea aveau un punctaj mai mic decât alţi beneficiari înscrişi pe listă.

Traian Stanciu (Ungra), cel mai longeviv primar din Braşov
Nea’ Traian Stanciu, cum îl numesc sătenii din Ungra, este cel mai vechi primar în funcţie din judeţul Braşov. El a fost în fruntea comunei Ungra din 1972 până la Revoluţie şi din 1998 a fost ales şi reales până în prezent pe listele PSD.