adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 06.02.2016

Mâncăruri care îngraşă fără să ne dăm seama. Unele dintre ele sunt folosite fără succes în diete, în cantităţi mari
Cu toţii ştim că prăjelile, pastele, dulciurile sau mâncarea de tip fast-food îngraşă. Există însă şi alimente pe care le consumăm zilnic şi care ne pot îngrăşa fără să ne dăm seama.

Art Tandem, o expoziţie completă prezentată la Rectorat
Timp de trei săptămâni artşti din mai multe domenii îşi vor expune operele pentru public. Festivalul de artă va fi presărat şi cu multe recitaluri.

Ioan Neculaie, propus din nou pentru arestare. Judecătorii se vor pronunţa luni dimineaţă
Procurorii au contestat decizia Tribunalului Braşov prin care Ioan Neculaie a fost pus sub control judiciar şi au cerut din nou arestarea omului de afaceri. Socilitatea a fost judecată astăzi la Curtea de Apel Braşov, dar magistraţii au amânat pronunţarea.

Linkuri Sponsorizate

O femeie a murit într-un accident exact în locul în care şi Şerban Huidu a provocat o tragedie acum cinci ani
Accidentul s-a petrecut aseară la Timişul de Sus, în aceeaşi curbă care i-a fost fatală şi lui Şerban Huidu. Maşina şoferiţei s-a izbit de un utilaj de deszăpezire.

Vremea ţine cu turiştii de weekend. În Poiana Braşov se schiază în condiţii bune
Vremea s-a răcit începând de seară, a şi nins abundent câteva ore, astfel că pârtiile din Poiana Braşov sunt practicabile în condiţii bune.

Târg de mărţişoare în Piaţa Sfatului
După mai mulţi ani de interdicţie, Primăria a aprobat ca în Piaţa Sfatului să se desfăşoare un târg de mărţişoare începând cu 25 februarie.

De la un hobby la o afacere premiată la nivel internaţional. Pălinca de fructe de la Sfântu Gheorghe a cucerit Europa
Doi prieteni din Sfântu Gheorghe, pasionaţi de tot ce înseamnă calitate, au reuşit să producă o pălincă apreciată la nivel internaţional. La ultimul concurs au venit acasă cu trei medalii de aur, zece de argint şi trei de bronz.

Braşovean trimis în judecată de DNA pentru fraudă cu fonduri europene
Bărbatul este acuzat că a folosit acte false pentru a obţine ilegal peste 500.000 de lei. Dosarul se va judeca la Tribunalul Braşov.

Bărbat înjunghiat de un interlop la Făgăraş
Un bărbat din Făgăraş a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă după ce a fost înjunghiat de un interlop. Bărbatul se întorcea acasă din comuna Mândra, împreuna cu Ciprian Podosu, unul dintre interlopii din Făgăraş. S-au luat la ceartă şi a fost înjunghiat.

Proiectul Korona Mall a fost îngropat înainte de a se pune piatra de temelie
Korona Mall, un proiect al unei companii poloneze, a fost anunţat de ani buni, iar apoi construcţia sa a fost amânată în fiecare an. Acum polonezii au vândut terenul, iar în locul mall-ului vor răsări blocuri.

Cei doi pacienţi despre care s-a crezut că au virusul Zika au fost externaţi. Suspiciunea de boală a fost infirmată
Cele două persoane fuseseră internate de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov după ce au acuzar dureri de cap şi febră imediat după ce s-au întors din Republica Dominicană. Din fericire suspiciunile nu s-au confirmat.

O săptămâna de vacanţă la muzeu
Elevii care vor să-şi petreacă vacanţa dintre semestre într-un mod inedit şi educativ se pot înscrie la un program special organizat de Casa Mureşenilor.

Planuri pentru reabilitarea a clădirilor de patrimoniu şi a Centrului Istoric din Braşov
Unul dintre subiectele intens dezbătute în ultimele zile este cel legat de posibilitatea reabilitării clădirilor din zona istorică şi a celor de patrimoniu din municipiul Braşov.

Cărţi şi documente vechi de sute de ani de la Prima Şcoală Românească riscă să fie distruse. Braşovenii pot ajuta la salvarea comorii istorice
Casa Ioan Barac în care sunt adăpostite zeci de mii de documente şi cărţi vechi stă să cadă, iar Muzeul Prima Şcoală Românească nu dispune de fonduri pentru reparaţii. Braşovenii pot dona bani pentru salvarea patrimoniului cultural sau pot merge în vizită la muzeu pentru a creşte numărul vizitatorilor.

Începe distribuirea de pliante cu informaţii despre noile cartele de transport. RAT a anunţat staţiile de unde se pot lua broşurile
Pliantele se vor distribui gratuit în mai multe staţii, dar şi la capetele de linie din Braşov. Vor conţine toate informaţiile necesare despre noul sistem de validare a biletelor de călătorie.