adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 22.10.2014

A început construcţia la Centrul de Afaceri de 50 de milioane de lei din Bartolomeu
După mai multe licitaţii, constestaţii care au ajuns şi în instanţă şi o întârziere de un an, au început lucrările la una dintre cele mai mari investiţii ale Braşovului din ultimii ani.

O nouă condamnare pentru Cristian Cioacă. A primit 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru spargerea căsuţei de email a soţiei sale
Sentinţa pronunţată astăzi de Curtea de Apel Braşov este definitivă. Cioacă este deja încarcerat pentru uciderea soţiei sale.

Pistă de săniuş şi tubbing, în premieră în Poiana Braşov
Pârtia de săniuş şi tubbing este o premieră pentru Poiana Braşov. Ea va înlocui pârtia improvizată care exista până acum şi pe care au avut loc mai multe accidente.

Linkuri Sponsorizate

Ocolitoarea de Shopping se va face anul viitor
Reprezentanţii Prămăriei estimează că licitaţia pentru şoseaua de 12 milioane de lei se va derula luna viitoare. Finanţarea este asigurată din economiile pe care edilii le-au făcut la celelalte proiecte derulate cu bani europeni. Şoseaua ar urma să fie finalizată într-un an de la începerea lucrărilor.

Aristotel Căncescu se retrage din Media. A cedat televiziunea Mix 2 după  ce DNA l-a pus sub urmărire penală
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a societăţii Canaris SRL, care îl are ca asociat unic pe Aristotel Căncescu, de cedare cu titlu gratuit a licenţei audiovizuale pentru televiziunea generalistă Mix 2 din Braşov.

FOTO Cum a dispărut industria braşoveană. De la privatizări eşuate la datorii uriaşe, insolvenţă şi faliment. Fabricile private au însă mare succes
După Tractorul şi Rulmentul care au devenit de mult istorie, alte trei fabrici cu tradiţie vor dispărea în curând. Hidromecanica va intra în faliment, iar Tribunalul trebuie să pronunţe joi decizia. Roman SA este în insolvenţă, dar se apropie vertiginos de faliment. Nitroporos Făgăraş a intrat, şi ea, în insolvenţă şi nu a mai plătit salariile de şase luni.

Cadavrul unei femei a fost găsit într-un bazin de la Metrom
Trupul femeii a fost descoperit în această dimineaţă, iar procurorii au făcut cercetări la faţa locului, scrie newsbv.ro.

VIDEO Cvintetul Anatoly a câştigat Concursul Internaţional de Muzică Corală de la Chişinău. Au fost finalişti şi la Românii au Talent
Competiţia denumită „A ruginit frunza din vii“ s-a desfăşurat în ultimele patru zile. La concurs au participat  coruri şi ansambluri din Republica Moldova, România, Ucraina şi Bulgaria.

Informatizarea transportului în comun se va realiza anul viitor
Proiectul în valoare de 23,9 milioane de lei a fost amânat cu un an după licitaţia a fost contestată şi a trebuit reluată.

Deputaţii Ioan Diniţă şi Ioan Adam, cercetaţi pentru fapte de corupţie
Ioan Diniţă este ceretat după ce firma sa a obţinut preferenţial contracte de la Consiliul Judeţean Braşov. Ioan Adam este cercetat în dosarul retrocedărilor ilegale, dosar cu un prejudiciu de 305 milioane de euro.

Percheziţii la producătorii ilegali de alcool. 150 de persoane vor fi audiate
Procurorii DIICOT încearcă destructurarea unei reţele de traficanţi de băuturi alcoolice, acuzaţi de evaziune fiscală.

Braşovul are cele mai multe locuri de cazare din România
La Braşov sunt în total 787 de unităţi cazare fapt care face din oraşul de la Poalele Tâmpei lider în acest domeniu. Braşovul este şi oraşul cu cei mai mulţi turişti străini.

Traseul procurorului DNA care l-a zguduit pe Viorel Hrebenciuc în dosarul mafiei pădurilor
Procurorul Marius Iulian Nica a intrat în magistratură în anul 2008. A lucrat la mai multe parchete din ţară, iar de luna trecută a fost admis la Direcţia Naţională Anticorupţie, Structura Centrală.

Petrecere de groază de Halloween la Castelul Bran
Legendarul Conte Dracula, ţipetele şi dansul ielelor vor însoţi participanţii la eveniment la tot pasul într-un tur de neuitat, la finalul căruia aceştia vor avea ocazia de a degusta vinul roşu ca sângele, în curtea interioară a castelului.

Separatoare de sens şi două giratorii pe DN 13
Primele separatoare de sens de la ieşirea de pe Pasajul Fartec spre ocolitoare au montate. Acum se lucrează la amenajarea sensurilor giratorii.