adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 06.05.2015

Fenomenele paranormale din Munţii Bucegi, loc de tămăduire şi contemplare: vindecări, şuvoaie energetice, pietrele care grăiesc. Ce spun psihologii
Fenomenele paranormale din Munţii Bucegi au devenit un subiect intens discutat în mediul online. Mai mult, Pavel Coruţ şi-a croit o întreagă serie de romane pe baza forţelor supranaturale pe care le au eroii, care îşi trăgeau energia din zona Bucegilor şi a sanctuarelor dacice.

70 de kilograme de carne expirată, la supermarket
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat mai multe controale la supermarketurile din judeţ, iar la unul dintre ele au găsit carne expirată care era expusă la vânzare fără nicio jenă.

CNADNR face doar reclamă pentru repararea DN 73 spre Bran. Reparaţiile ar putea fi făcute din fonduri europene
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) va cheltui aproape 50.000 de lei prin care să facă publicitate proiectului de reparare a drumului. Când vor începe efectiv lucrările nimeni nu ştie.

Linkuri Sponsorizate

Piaţa de Miercuri va fi gata cel mai devreme în toamnă
Autorităţile locale din Braşov au pregătit documentaţia pentru licitaţia referitoare la modernizarea Pieţei de Miercuri, după ce prima procedură a eşuat, din cauză că niciuna dintre ofertele primite nu a fost eligibilă.

O firmă din Tulcea va realiza staţia de epurare de la Hoghiz
Contractul de lucrări pentru amenajarea staţiei de epurare de la Hoghiz a fost reziliat anul trecut, lucrările fiind definitivate în proporţie de 39,34%.

Casa de Comerţ Balcanică solicită înfiinţarea unei zone libere conexe Aeroportului
Mediul de afaceri braşovean salută consensul politic din ultima perioadă, în ceea ce priveşte sprijinirea construirii Aeroportului Internaţional de la Ghimbav.

Un milion de vizitatori la cel mai mare Centru de Distracţii din Transilvania în prima lună de la deschidere
Coresi Shopping Resort, o investiţie de 60 de milioane de euro se dovedeşte a fi una de succes. Este primul mall de mari dimensiuni din Braşov.

Clubul FC Braşov, dator vândut la firmele patronului. Banii jucătorilor, la coada tabelului de creanţe
Clubul de fotbal a intrat în insolvenţă în luna martie, iar administratorul judiciar a stabilit tabelul creanţelor. Din datoria totală de 35 de milioane de lei, a fost accptată doar suma de 10 milioane de lei.

Protest împotriva tăierilor ilegale de păduri
Braşovenii sunt aşteptaţi  sâmbătă 9 mai, în faţa Prefecturii la un protest împotriva tăierilor ilegale ale pădurilor României. Proteste vor fi în toată ţara, dar şi în diaspora.

Un adolescent de 14 ani a dispărut fără urmă
Părinţii copilului au anunţat poliţia după ce băiatul a plecat de acasă în 30 aprilie şi nu s-a mai întors. Oricine îl recunoaşte este rugat să sune la Poliţie.

Un angajat al Primăriei din Odorheiu Secuiesc a murit după ce un copac i-a căzut în cap
Bărbatul de 53 de ani lucra alături de o echipă de la Primărie la tăierea unui arbore format din trunchiuri. Accidentul de muncă este al şaselea mortal de la începutul anului în Harghita.

Muncipiul Săcele, ocupat de sute de oi
Protest inedit în această dimineaţă la Săcele. Începând cu ora 7.30, mai mulţi crescători de animale din Săcele protestează în centrul municipiului.

Lansare editorială: „Star Dance” sau cum lupţi pentru a-ţi împlini un vis
Casa Baiulescu găzduieşte astăzi, la ora 12.00, lansarea primei cărţi a unei tinere absolvente de filologie, care îşi exprimă credinţa în puterea de a depăşi orice limită.

Gulliver şi Faust, două spectacole de excepţie, săptămâna aceasta la Operă
Braşoveni de toate vârstele sunt aşteptaţi la Sala Operei. Miercuri este ziua dedicată celor mici, urmând ca sâmbătă spectatorii să poată urmări Faust, un spectacol de gală al Operei Braşov.

Declaraţiile anuale de venit se pot depune prin serviciul Spaţiul Privat Virtual
Prin acest serviciu, braşovenii pot să se informeze asupra obligaţiilor fiscale de plată pot descărca decizii de impunere pentru ani ulteriori anului 2013 pot verifica cum declară angajatorul lor contribuţiile de asigurări sociale, dar nu numai atât.