adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 28.05.2015

De ce îi înşelăm pe cei pe care-i iubim. Aventurile amoroase, explicate de un specialist în terapia familiei: „Pot fi comparate cu tentativele de sinucidere“
Trădările în dragoste reprezintă întotdeauna, chiar dacă ne este greu să acceptăm, simptome şi nu cauze ale problemelor de cuplu. Aventurile amoroase demonstrează fără echivoc, cel mai adesea foarte dureros, că există o problemă „în Paradis”.

Prima pistă de karting acoperită este într-o hală a fostei uzine Tractorul
Pista este amenajată într-o fostă hală a societăţii Tractorul SA, T67 - Secţia Maşini Speciale, spaţiul rămânând neutilizat  după închiderea uzinei.

Cremeliera de la Cetatea Râşnov va face curse pentru turişti din a doua jumătate a lunii iunie. Tot în iunie se deschide şi parcul cu dinozauri
Cremaliera de la Cetatea Râşnov este finalizată, tarifele au fost aprobate şi se mai aşteaptă doar autorizaţia de la ISCIR. Luna aceasta se deschide şi parcul cu dinozauri.

Linkuri Sponsorizate

Primăria revendică Cetăţuia după ce a negociat câteva luni să o cumpere
Primarul George Scripcaru a anunţat ieri, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, că Primăria Braşov a deschis o acţiune în instanţă în vederea revendicării Cetăţii de pe Dealul Straja.

Negocieri cu BERD pentru înnoirea parcului auto la RAT
Edilii braşoveni au purtat o serie de negocieri cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) în vederea prelungirii contractului de creditare pe care banca l-a acordat RAT Braşov în vederea achiziţiei de mijloace de transport în comun.

O familie de braşoveni, sechestrată şi bătută crunt de doi indivizi
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, la data de 28 mai 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Mirel-George Gînju şi Adi-Constantin Alexa, pentru infracţiunile de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Armindenul, sărbătoare care anunţă vara, dumică la Feldioara
Braşovenii şi turiştii sunt invitaţi la Feldioara la Sărbătoarea Tradiţională a Rusaliilor. Vor fi parade călare şi multe spectacole.

Începe stagiunea concertelor de orgă la Biserica Neagră
Începutul lunii iunie reprezintă, an de an, debutul stagiunii concertelor de orgă la Biserica Neagră, cel mai mare lăcaş de cult în stil gotic din sud-estul Europei.

Accident pe DN11. O cisternă plină cu combustibil s-a răsturnat
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost anunţat, în această dimineaţă, să intervină în cazul unui accident produs pe DN11, între Hărman şi Lunca Câlnicului.

Banii din excedentul judeţului se duc pentru investiţii în sănătate şi drumuri
udeţul Braşov a avut un excedent bugetar pe 2014 în cuantum de 16,34 milioane de lei. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Claudiu Coman, a precizat că aceşti bani au rămas, pentru că nu au mai fost derulate, anul trecut, investiţiile prevăzute la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, dar şi la Aeroport.

Căncescu a câştigat procesul cu ANI. Instanţa a decis că nu este incompabibil, în aceeaşi speţă în care a fost judecat şi Iohannis
Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Aristotel Căncescu, a câştigat procesul intentat Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), obţinând în mod definitiv anularea raportului prin care inspectorii ANI l-au declarat incompatibil.

Primăria le dă şi în acest an bani premianţilor de la gimnaziu şi liceu
Consilierii locali vor dezbate în şedinţa de astăzi un proiect ce are drept scop stimularea performanţei în şcoli. Astfel, la finele acestui an şcolar, ca de altfel şi anul trecut, toţii elevii de la clasa a V-a până la clasa a XII-a, din municipiul Braşov, ar urma să primească la serbarea de final de an şcolar, pe lângă diplome şi cărţi, şi câte un premiu în bani.

Bani pentru conservarea şi prevenirea deteriorării lucrărilor deja efectuate la aeroport
Consiliului Judeţean Braşov a decis înfiinţarea unei comisii de negociere pentru atribuirea contractului de administrare a lucrărilor executate până în prezent la Aeroportul de la Ghimbav. Firma care va executa aceste servicii va avea obligaţia să conserve, să menţină şi să prevină degradarea a ceea ce s-a executat până acum din acest obiectiv de investiţii.

Spectacol de magie  pentru copii de 1 iuie la Coresi
În perioada 29 mai-1 iunie la Coresi Shopping Resort copii vor di în centrul atenţiei. Vor fi patru zile de distracţia, cu jocuri şi multe surprize.

Festival Internaţional de teatru pentru copii, în premieră la Braşov
Caravana Poveştilor organizată de Teatrul Arlechino şi Primăria Braşov se va desfăşura în perioasa 4-7 iunie. Biletele de intrare costă 10 lei de persoană.