adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 16.04.2014

FOTO Centru multifuncţional de 10 milioane de lei pentru persoanele cu dizabilităţi
În noul spaţiu îşi vor desfăşura activitatea Direcţia de Servicii Sociale a Primăriei, dar şi 14 fundaţii. Astfel persoane nevoiaşe vor primi rapid ajutor şi nu vor mai fi nevoite să umble dintr-un capăt al oraşului în celălalt. Investiţia s-a ridicat la 10,8 milioane de lei bani europeni.

De Paşte se poate schia în Masivul Postăvarul
Zăpada căzută în ultimele zile a fost mai abundentă decât cea din iarnă, astfel că stratul de zăpadă din Masivul Postăvarul a ajuns la 60 de cm.

DN 73 piatra de moară a turismului din zona Bran. Drumul este plin de gropi şi aşteaptă să fie reparat de ani buni
DN73 care leagă Braşovul de Piteşti şi trece prin Bran, Moieciu şi Fundata trebuia reparat încă din 2008. Drumul este principalul motiv pentru care Branul nu a fost declarat staţiune turistică de interes naţional deşi are cel mai vizitat obiectiv al României.

Linkuri Sponsorizate

Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a furat o maşină, a fugit de poliţişti şi a intrat într-un camion
Bărbatul a furat o maşinină dintr-o benzinărie şi a pornit într-o cursă nebună pe Dn 13 Drumul Morţii. Deşi a fost somat de mai multe ori să oprească, bărbatul a fugit de poliţie, iar în final a intrat cu maşina într-un camion.

Circulaţie restricţionată pe DN 13 din cauza ninsorii
La Braşov ninge abundent ca în mijlocul iernii, iar pe drumurile naţionale se circulă în condiţii de iarnă. Şoferii care pleacă la drum trebuie să aibă maşinile echipate corespunzător.

Calea Crucii, o procesiune religioasă la care sunt aşteptaţi mii de braşovenide toate confesiunile
În Vinerea Mare credincioşii braşoveni din toate confesiunile vor putea lua parte la programul creştin - ecumenic „Calea Crucii”. Programul va începe la ora 13.00, în Catedrala Romano-Catolică „Sfinţii Petru şi Paul”.

Trioul Axis Mundi concertează la Sala Patria
Academia Sighişoara organizează pentru publicul braşovean un concert cameral susţinut de Trioul Axis Mundi. Evenimentul va avea loc marţi, 15 aprilie, ora 18.00, în Sala Patria a Filarmonicii Braşov.

Edilii din Făgăraş vor să pună barieră pe DN 1 la intrarea în oraş. Sunt supăraţi că CNADNR nu finanţează Ocolitoarea Municipiului
Autorităţile locale s-au supărat după ce Comisia de Transporturi a refuzat din nou să finanţeze construirea unei centuri pentru municipiul Făgăraş, deşi această finanţare este aşteptată mai mulţi ani.

Fostul primar din Augustin a împuşcat un cioban
Jozsef Tokos este acuzat de port ilegal de armă şi în funcţie de starea victimei se vor mai adăuga şi acuzaţii de vătămare.

Biciclete de închiriat în Piaţa Sfatului
Centrul „I’Velo“ va pune la dispoziţia braşovenilor 40 de biciclete, şapte zile din şapte. La fel ca şi anul trecut, bicicletele „I’Velo“ vor fi disponibile atât contra cost, cât şi gratuit.

FOTO Turul Bisericilor Fortificate din Transilvania, cel mai de succes circuit turistic din România
În 2013, din aprilie până în octombrie, 250.000 de turişti au vizitat bisericile fortificate din Transilvania. Circuitul se reia şi în acest an, începând cu 20 aprilie.

Două accidente grave în doar cinci minute la Braşov. Un TIR s-a răsturnat la Măieruş, iar un motocilist a murit la Budila
Un TIR s-a răsturnat într-o curbă la Măieruş, pe DN 13 Drumul Morţii. Şoferul a rămas prins în cabină. La Budila, un bărbat a murit după ce a fost prins sub o motocicletă.

Primăria scoate la licitaţie locurile de parcare neocupate
Primăria Braşov va scoate la licitaţie, începând de luni, locurile pentru care titularii nu şi-au plătit abonamentul, dar şi pe cele care nu au fost până acum ocupate.

Competiţie de duatlon, duminică la Braşov. Vor fi modificări pe mai multe linii de autobuz
Cursele sunt programate să înceapă la ora 9.10 şi în faţa Primăriei, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 16.30.Mai multe autobuze vor fi deviate de traseul obişnuit.

VIDEO Ninsoare ca în miez de iarnă la Braşov
Dacă zilele trecută a nins în zonele mai înalte, în această dimineaţă iarna şi-a intrat în drepturi şi în municipiul Braşov. Ploaia mocănească în ultimele două zile a fost înlocuită cu fulgi mai de zăpadă.