adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 22.07.2014

FOTO Aro Palace vrea să scape de Cetatea Braşovului. Dacă Primăria nu o cumpără vrea să o vândă cu 3,8 milioane de euro
Iniţial, SIF Transilvania care este acţionar majoritar la Aro Palace a vrut să vândă cetatea cu 5,2 milioane de euro. Preţul a scăzut apoi la 3,8 milioane de euro. Cetatea a fost oferită şi Ministerul Culturii şi Consiliului Judeţean, dar reprezentanţii instituţiilor au refuzat să o cumpere. Primăria Braşov a declarat că ar vrea cetatea, dar la un pret corect.

Accident grav pe DN 13 Drumul Morţii
Un şofer de 39 de ani din Bucureşti care mergea spre Sighişoara şi-a făcut praf maşina după ce a uitat să mai ia piciorul de acceleraţie.

Drumul de promenadă al familiei regale din Predeal, loc de relaxare pentru turişti
Vechiul drum de promenadă al familiei regale din Predeal, din zona Poliştoacă, a  fost refăcut şi a redevenit un loc de promenadă pentru predeleni, dar şi pentru turiştii care ajung în zonă, scrie bzb.ro.

Linkuri Sponsorizate

Medicul băut care a provocat trei accidente soldate cu rănirea a patru persoane, reţinut
Medicul braşovean care, băut fiind, a provocat trei accidente în municipiul Braşov, soldate cu rănirea a patru persoane, două dintre acestea ajungând la spital, a fost reţinut, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Un şofer băut care conducea un SUV Mercedes a făcut praf patru maşini în zona Trei Alimentare
Bărbatul a demarat în trobă din parcarea de la Spitalul Judeţean şi în mai puţin de 1 kilometru a lovit patru maşini.

Turiştii sunt aşteptaţi în weekend la munte cu petreceri câmpeneşti, mişcare în aer liber, adrenalină şi un festival de carte şi muzică
Weekend-ul acesta pe litoral vremea va fi instabilă după cum anuţă meteorologii, iar cerul va fi mai mult noros. Vântul va sufla şi el destul de tare la malul mării. Şi la munte va ploua, dar temperaturile vor fi numai bune de plimbare.

Cea  mai mare oră de sport în Piaţa Sfatului
În această sâmbătă, cei care iubesc mişcarea sunt aşteptaţi în Piaţa Sfatului, la evenimentul de masă „Cea mai mare oră de sport” şi la un cros cu obstacole caritabil pentru susţinerea copiilor bolnavi de cancer.

Petreceri câmpeneşti în weekend la Fundata şi Săcele
În acest weekend în cele două localităţi se vor desfăşura sărbători în aer liber. Micii vor sfârâi pe grătar, berea va fi la rece, iar ansamblurile folclorice vor asigura o atmosferă de sărbătoare.

Modificări de traseu la linia 52
Începând de luni, 21 iulie 2014, Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov introduce o nouă facilitate la transportul spre Centrul de Servicii Sociale situat în cartierul Astra, pe strada Panselelor.

Patru zile de distracţie maximă în Parcul Tractorul. Braşovenii sunt invitaţi şi la cea mai mare discotecă în aer liber
Campionate şi demonstraţii sportive, jocuri de familie, body art, ateliere creative, lecturi publice, activităţi interculturale, expoziţii, spectacole, animaţie şi cea mai mare discotecă în aer liber. Toate pot fi găsite în perioasa 24-27 iulie în parcul Tractorul din Braşov.

Zilele Rezistenţei Naţională la Sâmbăta
Ediţia  din acest an este dedicată impinirii a 50 de ani de la eliberarea detinutilor politic (1964). Eliberarea acestora a fost stabilită prin decretele nr. 767/1963, nr. 176 şi nr. 411/1964, care nu au fost publicate în Monitorul Oficial, aşa că nu se cunoaşte conţinutul lor.

VIDEO Poliţistul care a folosit sprayul lacrimogen ca să oprească un braşovean care îl filma are dosar penal pentru purtare abuzivă
Un filmuleţ în care un poliţist înjură şi ameninţă un braşovean face furori pe internet de câteva zile. Poliţia a demarat o anchetă internă în acest caz şi a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă pe numele agentului.

Festival de Science Fiction la Râşnov
Manifestarea de la Cetatea Rânov este la a doua ediţie şi reuneşte de la fani ai genului fantastic la scriitori şi oameni de ştiinţă.

Conferinţă în memoria regretatului poet şi profesor Alexandru Muşina
În zilele de 17 şi 18 iulie, la Aula Universităţii Transilvania se va desfăşura  la Conferinţa naţională Viaţa şi opera lui Alexandru Muşina, organizată de Facultatea de Litere a Universităţii Transilvania din Braşov.

FOTO Cum vor arăta Taberele de la Timişul de Sus şi Dâmbu Morii
Taberele sunt în paragină de ani buni şi au fost preluate de primărie pentru a fi refăcute total. Edilii au făcut planuri pentru modernizarea taberelor şi speră să obţină finanţare europeană pentru readucerea lor la lumină.