adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 13.10.2015

Scriitorul român ajuns „fenomen global“. „The Book of Mirrors“, roman cumpărat în 23 de ţări, îl va transforma pe autorul Eugen Chirovici în milionar în euro
Romanul „The Book of Mirrors“ are şanse să devină noua senzaţie literară mondială, după ce a fost comandat peste noapte de edituri din 23 de ţări şi este de aşteptat să aducă în conturile autorului, braşoveanul Eugen Ovidiu Chirovici, o sumă cu şapte zerouri în coadă.

Frizerie ca-n America deschisă la Braşov. Proprietarul foloseşte maşini de tuns din anii '60 şi serveşte clienţii cu whisky fin
Un braşovean şi-a deschis o afacere dedicată exclusiv bărbaţilor. Totul a plecat de la o pasiune mai specială, pe care o avea de când era copil.

Femeia din Topliţa împuşcată de soţ a murit. Bărbatul ar fi încercat de fapt să îşi ucidă propriul fiu
Bărbatul de 66 de ani a fost arestat şi este acuzat de omor. El riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii. Anchetatorii spun că omul şi-a premeditat fapta.

Linkuri Sponsorizate

Gulliver pentru cei mici şi Carmen pentru toţi melomanii, spectacolele săptămânii la Opera Braşov
Artiştii Operei Braşov au pregătit în această săptămână două spectacole pline de culoare şi pasiune care îi vor încânta pe melomanii de toate vârstele.

Ziua Porţilor Deschise la Pompieri. Braşovenii vor învăţa cum să prevină incendiile
În 13 octobmrie toată Europa celebrează Ziua Informării preventive. Anul acesta, sub deviza „Preveniţi Ghinionul“, braşovenii vor afla mai multe despre pericolele la care se expun atunci când sunt neatenţi sau folosesc instalaţii improvizate.

62 de copii din Braşov se visează „Campionul de Mâine”
Copii cu vârste de 10-11 ani din Braşov, Hărman, Prejmer şi Bod s-au luat la trântă în sala de sport a Colegiului Tehnic de Transporturi Braşov (fostul Liceu CFR).

Studenţii braşoveni au ecologizat zona Dâmbul Morii – Canionul 7 Scări
Voluntariatul a devenit pentru tot mai mult studenţi şi tineri braşoveni un mod firesc de petrecere a timpului liber, îmbinând utilul cu plăcutul, exprimentând şi definindu-şi calităţile personale, aducând, în acelaşi timp,  importante beneficii societăţii.

Prefectul, după şedinţa cu consilierii pe tema termoficării: „Explicaţiile sunt bune, dar nu ţin de frig”
Doar câţiva consilieri locali au fost prezenţi, în această dimineaţă, la şedinţa extraordinară convocată de prefectul judeţului, Mihai Mohaci, pe tema problemelor pe care le au braşovenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare.

Sărbători la preţ de lux în Poiana Braşov. În cea mai râvnită staţiune de schi din România, un sejur ajunge la 1.200 de euro
Turiştii care vor să vină de Crăciun sau Revelion în Poiana Braşov trebuie să aibă un buget de cel puţin 1.000 de euro de familie.

Kamerata Kronstadt într-un concert unic la Sala Patria. Biletele s-au pus în vânzare
Kamerata Kronstadt alături de alţi doi mari artişti va susţine luna viitoare un concert special, un Tango Simfonic unic.

Noi modificări de circulaţie în Braşov
Vor fi schimbări în Bartolomeu, în Craiter, dar şi în zona centrală. Edilii au decis să facă modificări pentru a fluidiza traficul în aceste zone.

Cum să ne prelungim viaţa cu 10 ani. Inventarul complet al schimbărilor minore „prescrise“ pentru longevitate
Ce măncăm zilnic, cum ne petrecem timpul liber, dar şi personalitatea ne pot scurta sau prelungi viaţa cu ani buni. Medicii au câteva sfaturi simple care ne ajută să fim longevivi.

O casă s-a făcut scrum după ce a explodat o butelie de aragaz
Seara zbuciumată, sâmbătă, pentru pompierii militari, care au fost alertaţi să intervină în cazul unui incendiu izbucnit la o casă din municipiul Braşov.

Scene de groază la o nuntă în Braşov. 19 persoane duse de urgenţă de la o nuntă la spital
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost alertat, sâmbătă seară, pentru a interveni în cazul a trei persoane care prezentau simptomele unei toxiinfecţii alimentare.

Un tânăr de 27 de ani a dispărut fără urmă de patru zile
Cătălin Donciu a plecat de acasă marţi dimineaţă şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el. Familia este disperată şi se gândeşte la ce este mai rău.