adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Brasov

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 25.06.2017

Se schimbă regulamentul de parcare. Se dublează tarifele în centru, dar şi amenzile
Noul regulament măreşte tarifele pentru parcare. De asemenea duminica nu va mai fi gratis, iar în centru parcarea se va plăti şi pe timp de noapte.

Un minor a intrat în spaţiul securizat al Poligonului Cincu, a adunat cartuşe şi a dat foc pulberii, fiind rănit în explozie
Un minor care a pătruns în spaţiul securizat al Poligonului din Cincu, a adunat cartuşe folosite la ultimul exerciţiu şi a dat foc pulberii pe care a mai găsit-o în acestea, fiind rănit şi transportat la Spitalul Făgăraş.

Greşelile pe care le facem atunci când ne înfometăm ca să slăbim. De ce punem la loc mai multe kilograme decât am pierdut
Dietele drastice prin înfometare ne ajută să slăbim rapid, dar cauzează şi luarea în greutate la loc la fel de repede. Nutriţioniştii explică ce se întâmplă cu organismul.

VIDEO UPDATE Un autocar cu 37 de oameni s-a răsturnat în judeţul Braşov. Pasagerii, angajaţi ai unei multinaţionale, mergeau la un team-building la Râşnov
Un autocar în care se aflau 36 de pasageri şi şoferul s-a răsturnat în cursul după-amiezii de vineri, 23 iunie, pe DN 73A, între Pârâul Rece şi Râşnov.

Italian trimis în judecată de DNA după ce a cumpărat autoturisme de peste 2 milioane de euro şi nu le-a mai plătit
Procurorii din DNA Braşov au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Signorelli Sandro, cetăţean italian, aflat în stare de deţinere, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată. Dosarul se va judeca la Tribunalul Braşov.

Amenzi de aproape 200.000 de lei pentru constructorii care aruncă molozul unde le trece prin cap. Vor fi controale zilnice pe şantiere
Poliţia şi Garda de Mediu au dat până acum 57 de amenzi constructorilor care au aruncat molozul pe domeniul public. Pentru că vara lucrările pe şantier se intensifică cele două instituţii vor face zilnic controale.

Spitalul din Săcele se redeschide după şase ani. Ministerul Sănătăţii a dat aviz unităţii sanitare
Spitalul din Săcele se va redeschide de la 1 iulie, după ce Ministerul Sănătăţii a dat aviz în acest sens. Unitatea medicală  a fost închisă în 2011, iar autorităţile locale au obţinut în instanţă redeschiderea spitalului.

Primarii din Predeal şi Augustin au fost demişi din funcţii pentru că au încălcat legea
Pefectul Braşovului a semnat astăzi ordinul de încetare a mandatelor celor doi primari. Liviu Cocoş, primarul din Predeal, a fost condamnat definitiv pentru fapte de corupţie, iar Sebastian Porumb, primarul din Augustin, a fost declarat incompatibil.

Locuri vindecătoare, de la zone încărcate de energie la peştera cu efect de Viagra
Braşovul şi oraşele învecinate ascund locuri despre care se spune că sunt adevărate medicamente naturale. În primul rând fac minuni asupra psihicului.

Fără inundaţii la Stadionul Tineretului. Sistemul de canalizare a fost modernizat
Canalizarea din zona Stadionului Tineretului unde la fiecare ploaie tenţială şoseaua devenea un adevărat lac a fost modernizată. Autorităţile dau asigurări că inundaţiile vor fi de acum înainte doar o amintire.

Avalanşă de cazuri de rujeolă la Braşov. 64 de copii sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase, majoritatea sugari care nu au fost vaccinaţi
Numărul cazurilor de rujeolă a explodat la Braşov în ultimele două luni, iar medicii spun că vorbim despre un val epidemic de rujeolă. 64 de copii sunt internaţi, majoritatea fiind sugari nevaccinaţi.

Capacitate 2017. Baremul de punctaj al subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională Braşov
Potrivit profesorilor subiectele la examenul de Capacitate 2017 la matematică au fost accesibile şi nu ar fi trebuit să pună probleme mari.

VIDEO Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională Braşov
La Adevărul Live, la ora 13.00, Manuela Mişcoci, profesor de Matematică la Colegiul Naţional „Spiru Haret“, rezolvă subiectele primite astăzi de elevi. Profesorii spun că subiectele au fost accesibile.

Capacitate 2017 Braşov: „Nu mă interesează ce note iau că nu merg la liceu“
Peste 4.000 de elevi au susţinut astăzi proba la matematică la Capacitate 2017. Unii au ieşit optimişti, alţii trişti, iar alţii au spus senin că nu le pasă de examen.

Aristotel Căncescu trimis în judecată pentru luare de mită. A primit aproape 500.000 de lei de la şapte persoane care vroiau să ajungă consilieri judeţeni
Aristotel Căncescu a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Alături de el mai sunt cercetaţi fostul senator Sebastian Grapă, foşti consilieri judeţeni şi funcţionari publici. Dosarul se va judeca la Tribunalul Braşov.