adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Brasov

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Brasov - Ultimele stiri Adevarul Brasov - 26.03.2017

Cum gătim cea mai bună friptură de vită. Secretele care fac diferenţa între suculent şi o carne tare ca talpa
Carnea de vită este destul de pretenţioasă şi mulţi dintre noi nu ştim cum să o alegem. Există câteva trucuri care fac diferenţa într-o o friptură tare ca piatra şi una suculentă.

Un bărbat beat criţă şi fără permis a intrat cu maşina într-o casă din Ucea
Un bărbat de 34 de ani riscă să ajungă la puşcărie după ce a condus beat criţă şi fără să aibă permis de conducere de nicio categorie. El a intrat cu maşina în zidul unei case.

Un vânător a împuşcat doi câini fără motiv la Dumbrăviţa
Un vânător este cercetat penal pentru uz ilegal de armă după ce a împuşcat mortal doi câini care intraseră pe fondul forestier.

Incendiu puternic la sediul Digi 24 din Centrul Civic al Braşovului
Un puternic incendiu care a distrus mare parte din faţada clădirii DIGI 24 din centrul Braşovului a izbucnit azi-noapte. Pompierii au reuşit să stingă focul înainte ca flăcările să se extindă la clădirile din jur. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Anchetă penală în cazul unei sinucideri de acum trei săptămâni la Codlea. Poliţia verifică dacă moartea a avut vreo legătură cu jocul Balena Albastră
Autorităţile au organizat o întâlnire în care s-a discutat şi despre controversatul joc Balena Albastră. Poliţiştii anchetează deja o sinucidere care ar putea avea legătură cu jocul şi le recomandă părinţilor să fie vigilenţi şi să verifice pe ce site-uri intră copiii lor.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă intră în reabilitare. Unele secţii vor fi mutate în Pavilioanele Astra, Mârzescu şi Tractorul. UPU se mută în policlinică
Pavilionul Central al spitalului intră în reabilitate. Lucrările sunt demarate de Consiliul Judeţeamn iar investiţia se ridică la aproape 25 de milioane de lei.

Marş pentru Europa la Braşov
Braşovenii sunt aşteptaţi sâmbătă la un marş pentru Europa ce se va desfăşura pe traseul Centrul Civic- Piaţa Sfatului.

Concerte, distracţii pentru cei mici şi spectacol de magie în weekend la Coresi
Toţi braşovenii sunt aşteptaţi în weekend la Coresi. Nu vor lipsi concerte, jocurile şi concursurile. Participarea este gratuită.

Festival de Ecoturism la Fundata, cea mai înaltă localitate din România
Turiştii vor avea ocazia să afle mai multe despre obiceiurile locurilor, să facă drumeţii montane, să participe la ateliere meşteşugăreşti şi să guste produse tradiţionale.

Braşovenii amatori de adrenalină pot deveni piloţi de raliuri pentru o zi
Cu ocazia Raliului Braşovului, Academia Titi Aur organizează un concurs în urma căruia norocoşii câştigători pot deveni piloţi de raliu şi pot participa la o cursă reală.

Atracţiile turistice unice ale Braşovului. De la cea mai ingustă stradă la biserica recordurilor sau vâltorile de la Lisa, supranumite maşini de spălat naturale
În centrul Braşovului puteţi descoperi cea mai îngustă stradă din Europa de Est şi puteţi afla toate recordurile Bisericii Negre. Dacă ajungeţi în judeţ nu rataţi două minuni naturale: Vâltorile de la Lisa şi Moara cu apă de la Ohaba.

Sprijin financiar pentru viitorii oameni de ştiinţă. Copiii şi tinerii pot propune proiecte pentru finanţare
Fundaţia Comunitară Braşov a lansat proiectul „Ştiinţescu“, care îşi propune să stimuleze pasiunea pentru ştiinţele exacte a copiilor şi tinerilor cu vârsta între 8 şi 18 ani.

Gripa şi pneumonia îi chinuie pe braşoveni. Aproape 400 de cazuri într-o săptămână
Dacă numărul de viroze respiratorii a scăzut în ultima perioadă, numărul cazurilor de pneumonie şi gripă a crescut. Cauza principală o reprezintă schimbările bruşte de temperatură. 116 oameni au avut nevoie de internare în spital.

Actriţa Crina Matei a donat 15 tablete pentru copiii de la Centru de zi Astra
Copiii care vin la centru provin din familii dezorganizate sau au părinţii plecaţi în străinătate. La centru sunt consiliaţi psihologic şi participă la activităţi recreative.

Un exerciţiu al SRI şi Jandarmeriei i-a pus pe jar pe locuitorii din Centrul Vechi
Locuitorii din Centru Vechi au crezut că este vorba despre o alarmă cu bomnă, dar s-au liniştit când au aflat că era vorba despre un exerciţiu de antrenament.