adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Botosani

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Botosani - Ultimele stiri Adevarul Botosani - 12.12.2018

Poliţia anchetează moartea unui bebeluş. A fost născut de o tânără de 19 ani şi nici măcar nu avea certificat de naştere
Poliţia a deschis o anchetă la Botoşani privind moartea unui bebeluş de o lună. Mama acestuia de 19 ani nu a fost capabilă să le ofere oamenilor legii, răspunsuri concludente privind modul în care a murit copilul şi mai ales dacă l-a îngrijit corespunzător.

Povestea tulburătoare a copilului de 16 ani forţat să renunţe la şcoală pentru a-şi întreţine familia: „Sora mea poate continua să meargă la liceu“
Gabriel Miron, un adolescent din satul botoşănean Arborea, a renunţat la şcoală pentru a-şi întreţine familia. Mama este văduvă, bolnavă de leucemie şi are în grijă patru copii, iar băiatul odinioară silitor la ore munceşte acum cu ziua prin sat.

Spitalul din România de unde pacienţii pleacă şi trataţi, şi îmbrăcaţi. Acţiunea umanitară inedită a personalului medical
Personalul de la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean „Mavromati“ din Botoşani a iniţiat o campanie umanitară inedită. Impresionaţi de numărul mare de pacienţi nevoiaşi care ajung la Urgenţe, angajaţii s-au hotărât să strângă donaţii pentru aceştia.

Cum a fost cucerită Pannonia. Metodele folosite de unguri pentru a îngenunchea populaţiile locale
Acum aproximativ 1.100 de ani triburi de războinici fino-ugrici veniţi din stepele nord-pontice ocupau Pannonia. De aici călăreţi maghiari au declanşat atacuri asupra întregii Europe, inclusiv asupra unei zone împădurite aflată parţial sub control bulgăresc sau al unor populaţii mixte, numită Transilvania. În aproximativ două secole, maghiarii, între timp creştinaţi şi sedentarizaţi, şi-au extins controlul asupra întregii regiuni.

Crimă oribilă pornită de la bani. Cum a reuşit o femeie să omoare în bătaie un bărbat
O botoşăneancă este acuzată că a ucis în bătaie un bărbat. Victima avea numeroase leziuni şi se bănuieşte că a fost pus la pământ după ce a fost lovită cu un cană în cap. Femeia acuzată de crimă a fost reţinută de Poliţie.

Succesul celui mai nou brand de produse tradiţionale din România. Cum s-au asociat oamenii pentru a reuşi în Europa
Opt producători de preparate tradiţionale din judeţul Botoşani au fondat cel mai nou brand în acest domeniu din România. Aceştia au considerat că numai asociindu-se pot reuşi să facă faţă cu succes pe piaţa românească. Totodată, au în plan să se extindă pe plan internaţional. Deşi este fondată de numai două luni, asociaţia sub brandul ”Produs din Botoşani” a devenit o adevărată vedetă la târgurile de profil.

Cele mai periculoase poziţii sexuale pentru bărbaţi. Un studiu surprinzător arată că stilul preferat de români cauzează majoritatea fracturilor de penis
Un studiu efectuat la nivel internaţional de specialişti în urologie a oferit o serie de concluzii suprinzătoare privind cele mai periculoase poziţii sexuale pentru bărbaţi.

Un botoşănean mort a fost plimbat sute de kilometri pe bancheta din spate a unei maşini
Un bărbat din Botoşani a plimbat cu maşina cadavrul unei alte persoane pe o distanţă de 500 de kilometri. Şoferul botoşănean venea cu pasagerul din Germania, iar acesta din urmă a decedat pe drum, cel mai probabil după ce a intrat în ţară. De la Oradea la Botoşani, defunctul a fost adus acasă pe bancheta din spate a autoturismului.

Oraşul din România unde aproape 120.000 de locuitori rămân fără apă pe termen nelimitat
O avarie la o conductă din municipiul Botoşani lasă aproape 120.000 de locuitori fără apă pe termen nelimitat. Şefii operatorului de apă al judeţului au anunţat marţi, 4 decembrie, că vor opri apa, dar au spus că nu ştiu când vor termina lucrările. Până atunci au transmis populaţiei să-şi facă rezerve de apă, fiindcă nici măcar nu au habar de amploarea avariei.

„Era ta-su!“ Bustul lui Ionel Brătianu, în centrul unui scandal în Botoşani: PSD-iştii l-au respins, PNL-iştii l-au confundat
De trei luni în Consiliul Local Botoşani se dă un adevărat război între aleşi locali ai PNL şi PSD, pentru amplasarea unui bust într-un parc central al oraşului.

O femeie care antrenează o echipă de băieţi face performanţă în fotbal. Elevii ei reuşesc victorii şi cu 11 la zero
O săteancă din comuna botoşăneană Vârful Câmpului reuşeşte să facă performanţă în fotbal antrenând o echipă de băieţi. Alina Calancea este profesoară de sport la şcoala din sat şi de câţiva ani pregăteşte echipe competitive de juniori, reuşind să-i uimească pe omologii săi bărbaţi.

Cum era să se decapiteze un bărbat cu drujba. Şi-a înfipt unealta în cap după ce s-a îmbătat
Un botoşănean a fost dus în stare gravă la spital după un accident cumplit. Acesta aproape s-a decapitat cu drujba în timp ce tăia lemne. Se pare că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cum arată super-grădiniţa de stat ridicată la ţară cu 200.000 de euro. „Nu se mai poate spune despre copiii noştri că vin dintr-o lume mai puţin civilizată“
Într-o comună din judeţul Botoşani se află una dintre cele mai moderne grădiniţe din mediul rural. La Broscăuţi, peste 70 de copii învaţă zilnic într-o clădire nouă, cu băi separate pentru fiecare grupă şi vestiare personalizate. Totodată, copiii de la Broscăuţi beneficiază de material didactic de top pentru nivelul învăţământului românesc.

Cele mai bizare recorduri sexuale. Femeia cu cel mai puternic vagin şi tânăra cu 200 de orgasme pe zi
Trupul şi mintea umane sunt construcţii uimitoare capabile să bată recorduri inimaginabile, inclusiv în materie de sex. În lume, au fost înregistrate cazuri ciudate de comportament sexual dar şi recorduri bătute cu ajutorul organelor genitale.

Comuna din România unde elevii de liceu au confecţionat un steag uriaş de Ziua Naţională. Are 100 de metri şi a fost purtat de 200 de tineri
În comuna Todireni, judeţul Botoşani, elevii liceului tehnologic au avut o acţiune inedită de Ziua Naţională a României. Peste 200 de tineri au purtat un steag de 100 de metri lungime. Totodată au fost organizate momente artistice şi a avut loc o adevărată paradă pe străzile Todireniului până la monumentul eroilor din centrul comunei.