adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Bacau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Bacau - Ultimele stiri Adevarul Bacau - 19.03.2018

Percheziţii la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău. Ce au căutat procurorii în documente
Procurorii şi poliţiştii au ridicat miercuri mai multe documente şi calculatoare de la instituţia de învăţământ superior.

Crimă îngrozitoare în judeţul Bacău. Un bărbat şi-a căsăpit fratele cu toporul
Cei doi fraţi locuiau în acelaşi imobil şi vecinii spun că ucigaşul ameninţa pe toată lumea, dar nimeni nu a făcut ceva să-l oprească.

FOTO Proiect pentru conservarea identităţii etnicilor români din regiunea Cernăuţi, iniţiat de Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri“ din Bacău
O delegaţie de profesori din Bacău, de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri“, au fost prezenţi, pe 3 şi 4 martie, în inima comunităţilor româneşti din regiunea Cernăuţi, pentru semnarea unor parteneriate cu şcolile din localitatea Mahala, raionul Noua Suliţă. Duminică, 4 martie, sute de români au participat la a 23-a ediţie de Mărţişor, la Cernăţi, eveniment organizat cu sprijinul Consulatului General al României din regiune.

Prejudicul uriaş făcut de un afacerist trimis în judecată pentru înşelăciune
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infractiunii de înşelăciune, cu un prejudiciu de peste 175.000 de lei.

VIDEO Bărbatul din Roman care şi-a aruncat tatăl de la balcon a fost prins în judeţul Harghita
Bărbatul din oraşul Roman care şi-a aruncat tatăl de la balconul unui apartament aflat la etajul al treilea, după care a fugit, fiind dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră a fost prins în judeţul Harghita.

VIDEO Scene şocante la Roman: un bărbat este împins de la etajul trei de către fiul său
Imagini şocante au fost surprinse, vineri, la Roman. Un bărbat a fost împins de la balcon chiar de fiul său de la etajul al treilea, scrie digi 24.

Secţia ATI Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău a fost închisă
Decizia a fost luată după ce în unitatea medială a fost adus un copil în vârstă de 10 luni, cu complicaţie severă de rujeolă.

Poliţia din Bacău şi-a prezentat raportul de activitate pe anul 2017
Activitatea poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău a avut ca obiectiv creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor prin protejarea persoanei, protejarea patrimoniului, siguranţa stradală, siguranţa rutieră, destructurarea grupurilor infracţionale, combaterea evaziunii fiscale, contrabandei, corupţiei, contrafacerii de mărfuri, a infracţiunilor din domeniul achiziţiilor publice.

Accesul vizitatorilor în Spitalul de Urgenţă din Bacău, restricţionat de autorităţile medicale
Deşi oficial nu a fost declarat nici un caz de gripă, autorităţile medicale spun că e mai bine să prevină eventuale situaţi neplăcute.

FOTO Investiţii masive în modernizarea sistemului de iluminat public din municipiul Bacău. Câţi bani sunt prevăzuţi pentru acest an
Municipiul Bacău a semnat, în calitate de beneficiar, contractul „Servicii de mentenanţă a sistemului de iluminat public din municipiul Bacău“ cu S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A.

Cu sacul la furat de pachete de ţigări
Poliţiştii au fost vigilenţi şi au us mâna pe hoţ înainte să dispară din magazin cu sacul plin de pachete de ţigări.

Cerşetorii din Bacău, strânşi de pe stradă de poliţişti
Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au acţionat pentru prevenirea şi combaterea încălcării ordinii şi liniştii publice în Bacău.

Angajaţii Serviciului de Gospodărire a Apelor Bacău au ieşit în stradă. Lor li s-au alăturat salariaţi din alte şase judeţe
Oamenii sunt sunt nemulţumiţi că de la 1 ianuarie nu mai primesc bonuri de masă, iar banii pe care îi iau, după aplicarea legii salarizării, nu le acoperă pierderea.

Tânăr din Bacău, arestat după ce a tâlhărit o femeie
Poliţiştii Postului de Poliţie T.F Bacău au reţinut un tânăr de 23 de ani, din localitate, bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Oraşul Bacău va primi 5,5 milioane de euro pentru modernizarea reţelei de apă potabilă. Se face şi o staţie de tratare
Banii provin din bugetul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), iar suma totală alocată este de 25.928.794 lei.