adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Bacau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Bacau - Ultimele stiri Adevarul Bacau - 22.10.2018

Primarul oraşului Târgu Ocna, patru ani în incompatibilitate. Edilului i s-ar putea interzice o candidatură pentru un nou mandat
Ştefan Şilochi, edilul din Târgu Ocna, a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Plutonierul adjutant Sorin Taşcă, din nou pe podium la Campionatul Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne
Campionatului de Judo destinat lucrătorilor Ministerului Afacerilor Interne – Etapa Finală s-a desfăşurat în perioada 17-18 octombrie, în judeţul Vaslui.

FOTO Cartier din municipiul Oneşti, invadat de poliţişti. Ce au urmărit oamenii legii
Poliţiştii de prevenire şi cei de proximitate au desfăşurat marţi activităţi în cartierul Satul Catolic din municipiul Oneşti.

Elevii chiulangii din Bacău, duşi de poliţişti la şcoală. Unde îşi făceau aceştia veacul
Poliţiştii de proximitate, de ordine publică şi cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat activităţi pentru prevenirea delincvenţei juvenile, victimizării elevilor, combaterea faptelor de natură antisocială în imediata apropiere a unităţilor de învăţământ şi a absenteismului şcolar în municipiul Bacău

O bătrânică din oraşul Târgu Ocna stă de 15 ani într-un apartament fără căldură. Cum s-au mobilizat semenii pentru ea
Bătrâna nu are posibilităţi materiale pentru a putea să-şi procure un convector pe gaze, aşa cum au vecinii ei din bloc.

Referendum 2018. Prezenţă de 21,34% în judeţul Bacău la votul pentru revizuirea Constituţiei
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Central, în judeţul Bacău au votat 129.116 de persoane dintre cele 605.043 cu drept de vot.

Mii de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate în judeţul Bacău. Transportatorii au fost reţinuţi
Poliţiştii au depistat două persoane din judeţul Iaşi, persoane cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DN 2, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu.

Bătrân de 74 ani condamnat după ce şi-a bătut vecina de 76 ani, pe care a prins-o în nucul din curte. „Consider că merita, întrucât mi-a arătat fundul“
Un caz de agresiune mai puţin obişnuit a fost soluţionat de instanţele din Bacău. Agresorul, un bătrân de 74 de ani, a fost condamnat după ce şi-a bătut vecina de 76 de ani, pe care a prins-o culegând nuci din copacul său.

Proxenet arestat la Bacău. Cum racola clienţi pentru tânăra pe care o obliga să se prostitueze
Proxenetul a fost prins în Bucureşti de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. Acolo a avut loc şi o percheziţie.

Infrastructura distrusă de inundaţii în judeţul Bacău, reabilitată până la sfârşitul acestui an. Câţi bani s-au alocat pentru lucrări
În perioada iunie-iulie 2018, în judeţul Bacău, s-au produs inundaţii care au generat pagube semnificative populaţiei şi obiectivelor socio-economice şi de infrastructură.

FOTO Modernizări de peste 20.000 de euro la bazinul de înot acoperit din municipiul Bacău. Cum arată acum baza sportivă
Băcăuanii sunt asteptaţi să se bucure de bazinul acoperit de înot, iar cei mici să beneficieze de cursuri de iniţiere sub bagheta instructorilor de la Bazinul de Înot Bacău.

Director de bancă trimis în judecată după ce a furnizat informaţii secrete unui om de afaceri vizat de o anchetă penală
Elena Lupancu Popa (46 ani), director al filialei Bacău al UniCredit Bank, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, fiind acuzată de favorizarea făptuitorului şi divulgarea de informaţii secrete de serviciu.

Lucrări în Parcul Catedralei din Bacău. O parcare şi o zonă de recreere vor fi amenajate pentru locuitori
Durata contractului este de 6 luni, la finalul cărora Parcul Catedralei va deveni o zonă de promenadă şi de recreere pentru băcăuani.

Primăria Bacău reamenajează o intersecţie în sistem giratoriu pentru străzile Calea Romanului-Bulevardul Unirii
S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. începe din data de 20 septembrie 2018 execuţia lucrărilor în cadrul proiectului „Reamenajare intersecţie în sistem giratoriu pentru străzile Calea Romanului-Bulevardul Unirii“, în baza contractului semnat cu Municipiul Bacău. Durata execuţiei lucrărilor este de 10 luni şi 10 zile.

Evacuat din casă pentru că îşi tortura părinţii, un tânăr din Oneşti a fost reţinut pentru că a încălcat de două ori ordinul de protecţie
Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti. El a fost denunţat de sora sa.