adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Bacau

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Bacau - Ultimele stiri Adevarul Bacau - 12.12.2018

Fetiţă cu sânge rece după ce a fost supusă la perversiuni sexuale de tată. Proba infailibilă obţinută de copilă l-a trimis pe părinte la puşcărie
Un caz complicat a fost soluţionat de judecătorii din Bacău. Un bărbat de 57 de ani a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare fiind găsit vinovat de două fapte de agresiune sexuală pe care le-ar fi comis asupra fiice sale.

Accident groaznic pe E85. O persoană a murit iar maşina s-a rupt în două în copacul în care a intrat
Tragicul eveniment rutier a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 4.30, în localitatea Nicolae Bălcescu, din judeţul Bacău.

Ghişeu unic la Bacău pentru plata taxelor privind serviciile funerare prestate de Societatea de Servicii Publice Municipale
Măsura este menită să simplifice procedura de achitare a taxelor pentru serviciile prestate în cimitire, pentru persoanele care doresc să concesioneze un loc de veci şi pentru cele care vor să achite taxele aferente ceremonialului de înhumare.

Obiecte arheologice de mare valoare şi monede vechi, depistate în apartamentul unui bărbat din Bacău. Ce suspiciuni au oamenii legii
Oamenii legii cred că aceste bunuri culturale au fost  sustrase din zone cu patrimoniu arheologic. În cauză s-a întocmit un dosar penal.

Taxa de salubrizare creşte de la 1 ianuarie cu peste 60%. Cum motivează primarul această majorare substanţială
Proiectele privind noile taxe şi impozite pe care municipalitatea le pregăteşte pentru anul viitor se află în dezbatere publică.

FOTO Sala de sport şi atelierele Liceului cu Program Sportiv au intrat în reabilitare. Starea jalnică în care se află clădirea
Lucrările de consolidare, modernizare şi amenajare a sălii de sport şi a atelierelor din cadrul Liceului cu Program Sportiv Bacău, sunt în plină desfăşurare.

În weekend se deschide la Bacău patinoarul din Parcul Catedralei. Accesul publicului va fi gratuit
S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. realizează în această perioadă lucrările pentru amenajarea patinoarului din Parcul Catedralei.  Potrivit contractului semnat cu Primăria Municipiului Bacău, suprafaţa totală a gheţii va fi de peste 600 de metri.

I s-a înfundat cu metoda accidentul. Poliţiştii i-au dejucat planul chiar de Ziua Naţională
Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti cercetează 2 persoane care ar fi încercat să obţină 10.000 de euro prin metoda ,,accidentul”, de la bătrână de 80 de ani, din comuna Bârsăneşti.

FOTO La Bacău s-au aprins luminile de sărbători. Cum arată oraşul împodobit şi pomul de Crăciun
Iluminatul festiv a fost deschis de Ziua Naţională a României, când în piaţa centrală a avut loc şi un spectacol dedicat Cenetenarului.

FOTO Festival folcloric la Săuceşti, de Ziua Naţională a României. Intenţii de colaborare şi înfrăţire cu românii din Patrăuţii de Jos, Ucraina
O delegaţie din comuna Pătrăuţii de Jos, Raionul Storojineţi, Regiunea Cernăuţi, din Ucraina, condusă de primarul George Fedorean, din care au făcut parte profesori, coregrafi, consilieri locali dar şi copiii şi tinerii din Ansamblul „Mugurelul“, a serbat Ziua Naţională a României în comuna băcăuană Săuceşti, la invitaţia primarului Valentin Manea.

Luminile de sărbători vor fi aprinse în Bacău de Ziua Naţională a României. Şi bradul de Crăciun va fi împodobit până atunci
S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. este implicată în organizarea manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă. Spectacolele, aprinderea luminilor şi a bradului de Crăciun vor avea loc de Ziua Naţională a României.

Septuagenar din Bacău, mult prea grăbit la volan. Viteza uluitoare cu care a fost înregistrat de radarul poliţiei
Bărbatul a fost depistat în trafic pe Drumul Naţional 2 E85, în afara localităţii Oreavu, din judeţul Buzău. Evident, acesta a rămas fără permis.

Viceprimarul municipiului Bacău, găsit incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate. Ce acuzaţii i se aduc edilului
De altfel, Agenţia Naţională de Integritate a dat miercuri verdict de incompatibilitate şi conflict de interese pentru un număr de patru aleşi locali din judeţul Bacău.

Medic acuzat că ar fi primit o şpagă de câteva sute de lei, 7 pachete de cafea şi două cutii de bomboane, condamnat şi interzis să mai profeseze
Un medic din cadrul Dispensarului Pneumoftiziologic al Spitalului Municipal Bacău a fost condamnat, în primă instanţă, şi i s-a interzis dreptul de a mai profesa, fiind acuzat de fapte de corupţie. Sumele de bani reţinute de anchetatori cu titlul de mită sunt, în majoritatea cazurilor, derizorii. Alături de medicul pneumoftiziolog a fost condamnată şi asistenta medicală din cadrul cabinetului.

FOTO Trafic paralizat în Bacău, din cauza zăpezii. Primăria dă vina pe şoferii de tir care nu şi-au echipat maşinile
Din cauza vehiculelor de mare tonaj, tiruri, camioane neechipate pentru condiţiile de iarnă, pe mai multe intrări şi ieşiri din oraş circulaţia este puternic îngreunată.