adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 05.07.2015

Trei persoane au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, pe DN 7, în Arad
Trei persoane au murit, duminică, în urma unui accident care a avut loc pe DN 7, între localităţile arădene Sâmbăteni şi Păuliş, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

Cartofii albi – leacuri naturale pentru diabet, protejează stomacul şi calmează simptomele ulcerului
Cartofii se numără printre legumele cele mai căutate, deoarece se găsesc pe tot parcursul anului. Mai mult de atât, cu ei se pot prepara o mulţime de reţete delicioase fie că sunt copţi, fierţi sau prăjiţi. Nutriţioniştii ne recomandă să folosim mai ales cartofii noi deoarece conţin fitonutrienţi cu efecte benefice asupra organismului nostru (inclusiv coaja).

UPDATE Icoana lui Arsenie Boca din care ar fi curs mir a fost furată
Icoana care îl înfăţişa pe Arsenie Boca şi din care oamenii spuneau că ar curge mir a dispărut din casa din localitatea arădeană Semlac.

Linkuri Sponsorizate

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Arad
Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Absolvenţii de liceu vor susţine vineri, 3 iulie, proba scrisă la examenul de Bacalaureat 2015 la Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Rezolvarea subiectelor la Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Bacalaureat 2015 va putea fi urmărită vineri, 3 iulie, la ora 12.00, pe adevarul.ro

Admitere liceu 2015 Arad. Ierarhia la Evaluarea Naţională 2015 arată că 809 de elevi au medii între opt şi zece
Inspectoratul Şcolar Arad a dat publicităţii ierarhia la Evaluarea Naţională 2015, unde promovabilitatea a fost de 76,03%.

România se leagă, săptămâna viitoare, la reţeaua europeană de autostrăzi prin joncţiunea cu o autostradă din Ungaria
Lotul II al autostrăzii Nădlac-Arad, cuprins între Pecica şi Arad, dar şi noul punct de control de la graniţa româno-maghiară, vor fi inaugurate în data de 11 iulie, când se va face joncţiunea cu autostrada din Ungaria.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Arad. Un candidat a fost eliminat
Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii de liceu vor susţine miercuri, 1 iulie, proba scrisă la examenul de Bac 2015 la Matematică. Rezolvarea subiectelor la Matematică Bac 2015 va putea fi urmărită miercuri, 1 iulie, la ora 12.00, pe adevarul.ro

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Arad
Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii de liceu vor susţine miercuri, 1 iulie, proba scrisă la examenul de Bac 2015 la Istorie. Rezolvarea subiectelor la Istorie Bac 2015 va putea fi urmărită miercuri, 1 iulie, la ora 12.00, pe adevarul.ro

Beneficiile neştiute ale lubeniţei, deliciosul fruct de sezon: hidratarea şi detoxifierea organismului
Beneficiile pepenelui roşu (al lubeniţei, lebeniţei, harbuzului… denumirea depinde de zonă), în sănătatea corpului uman, sunt incontestabile, după cum spune medicul arădean Otilia Ţigănaş.

Dintr-o icoană a lui Arsenie Boca curge mir. Minunea a atras, în câteva ore, sute de credincioşi
O familie din localitatea arădeană Semlac a avut parte de o minune, atunci când dintr-o icoană pe care o deţine şi care-l înfăţişează pe Arsenie Boca, a observat că picură mir.

Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Arad după contestaţii
Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 după contestaţii. Absolvenţii claselor a VIII-a vor afla pe data de 30 iunie rezultatele finale la Evaluarea Naţională. Rezultatele finale la Evaluare Naţională 2015 după contestaţii se afişează şi pe edu.ro.

Subiecte Bacalaureat 2015 Limba maternă Maghiară şi Germană Arad
Bacalaureat 2015 Limba Maternă. Absolvenţii de liceu vor susţine marţi, 30 iunie, proba la Limba Maternă. Rezolvarea subiectelor la Bacalaureat 2015 la Limba Maternă Maghiară şi Germană se va face pe www.adevarul.ro, marţi, la ora 12.00.

Bacalaureat 2015 Română Arad. Subiecte Română Real şi Uman
Bacalaureat 2015 Română. Absolvenţii de liceu vor susţine luni, 29 iunie, proba scrisă la examenul de BAC 2015 la Limba şi Literatura Română. Rezolvarea subiectelor la BAC 2015 Română va putea fi urmărită luni, 29 iunie, la ora 11.00, pe adevarul.ro

FOTO Canadienii au horit şi au mâncat sarmale în satul românesc din Windsor. Oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare
Canadieni, români şi nu numai au fost întâmpinaţi zilele trecute cu pâine şi sare în pragul satului românesc, amenajat în curtea Catedralei ortodoxe “Sf Gheorghe” din Windsor, Ontario.

Rezultate Evaluare Naţională 2015 Arad. Ce note au luat elevii din Arad
Rezultate Evaluare Nationala 2015. Absolvenţii claselor a VIII-a au aflat vineri, 26 iunie, rezultatele la Evaluarea Naţională. Elevii pot depune contestaţii tot în data de 26 iunie. Rezultatele s-au afişat şi pe edu.ro.