adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 26.07.2014

Rezultate Titularizare 2014 Arad. 43,91 dintre candidaţi au obţinut note peste 7. Patru profesori sunt de nota 10
REZULTATE TITULARIZARE 2014 Arad. Ministerul Educaţiei a publicat, vineri, rezultatele la proba scrisă în cadrul examenului de Titularizare 2014. Cei nemulţumiţi de notele primite pot depune contestaţii, în perioada 25-26 iulie, la Inspectoratul Şcolar Judeţean, care le va transmite la centrele de evaluare

FOTO Trei generaţii de dansatori din Chereluş au făcut spectacol în Germania. Este vorba despre  Ansamblul „Moştenitorii”
Ansamblul „Moştenitorii” din localitatea arădeană Chereluş (comuna Şicula) a susţinut la Heidelberg în Germania o frumoasă reprezentaţie.

O fetiţă de 12 ani s-a curentat la panoul de siguranţă de la scara blocului
A vrut să sune la interfon, dar s-a curentat când a atins din greşeală uşa metalică a unui panou de siguranţă aflat pe peretele exterior al unui bloc din cartierul arădean Vlaicu.

Linkuri Sponsorizate

Viceprimarul Ţiţirigă preia preşedinţia filialei PPDD Arad
Remus Guţu a fost demis din funcţia de preşedinte al filialei arădene a Partidului Poporului Dan Diaconescu, iar locul lui a fost luat de Cătălin Ţiţirigă care a fost numit preşedinte interimar.

Sute de arădeni vor obţine finanţare prin programul Casa Verde. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii APM
Reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad (APM) spun că au fost aprobate 222 dosare de finanţare în cadrul Programului ,,Casa Verde’’ sesiunea 2011.

Circulaţia pe DN7, la intrarea în Vladimirescu, se închide în acest weekend
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în perioada 25 iulie 2014, ora 07:00 – 27 iulie 2014, ora 19:00 circulaţia rutieră va fi închisă pe drumul naţional DN 7, la poziţia kilometrică 540+270, pentru execuţia lucrărilor de montare a dalelor la pasajul peste calea ferată.

FOTO Zeci de apeluri la pompieri: în urma ploii torenţiale, municipiul a intrat la apă
Ploaia torenţială a făcut ravagii în municipiul Arad. După o oră şi jumătate în care a plouat încontinuu au fost date peste 50 de apeluri la 112 pentru ajutor .

Aradul se înfrăţeşte cu judeţul Baranya din Ungaria
Autorităţile din judeţul Arad pregătesc o nouă colaborare cu un judeţ din Ungaria. De această dată, este vorba despre judeţul Baranya.

Accident pe DN 7: un microbuz cu pasageri s-a ciocnit de un TIR
Un microbuz cu pasageri care circula pe DN7, în localitatea arădeană Nicolae Bălcescu s-a ciocnit cu un automarfar încărcat cu cereale.

La sfârşitul acestei săptămâni va avea loc finala concursului Miss Arad 2014
Finala concursului Miss Arad 2014 va avea loc vineri, 25 iulie, la Teatrul de Stat Ioan Slavici. Biletele vor putea fi achiziţionate de la caseria Teatrului, încă de la ora 18:00, iar rezervările se pot face la numarul de telefon: 0742531043, acestea fiind ţinute până la ora 19:30.

FOTO Serbarea câmpenească „Ieşitul la ţarină” a adunat sute de localnici
În localitatea arădeană Tauţ a avut loc serbarea câmpenească „Ieşitul la ţarină”, eveniment ce s-a desfăşurat în parc.

Două zile de concursuri, muzică şi clătite, la Moneasa
În perioada 26-27 iulie 2014 în staţiunea Moneasa se va desfăşura cea de-a XIV-a ediţie a Paradei Clătitelor. Sloganul sub care se va desfăşura acest eveniment este „Clătite cu identitate”

Deputatul Claudia Boghicevici, lider regional la activitate parlamentară
Deputatul PDL Arad, Claudia Boghicevici, este pe primul loc în topul parlamentarilor din regiunea Vest, cu un indice al activităţii parlamentare (IAP) de 68,1, care o plasează pe locul 17 în clasamentul general al Camerei Deputaţilor

Arădenii sunt invitaţi la un tur al oraşului
Arădenii pot participa în data de 27 iulie într-un tur al oraşului, punctul de plecare fiind Gara Arad. Turul este organizat de Arad- Arhitectura/Responsabilitate/Apartenta/Daruire.

Sunetele vuvuzelelor au fost auzite mai des decât cele ale tulnicelor pe Muntele Găina
Târgul de Fete de pe Muntele Găina a adunat şi în acest an sute arădeni, dar şi politicieni din administraţiile locale, judeţene, parlamentari şi prezidenţiabili.