adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 27.11.2014

O femeie a fost scalpată de doi câini din rasa Amstaff
O femeie de 73 de ani, din oraşul arădean Curtici, a fost atacată de doi câini din rasa Amstaff.Femeia lucra în grădina casei sale când cei doi câini au sărit gardul din grădina vecinilor. Victima a fost muşcată de mâini, picioare, abdomen şi de cap, fiind practic scalpată.

Drumarii sunt pregătiţi pentru deszăpezirile din judeţul Arad
Secţia Drumuri Naţionale Arad anunţă că drumurile naţionale şi centura în regim de autostradă a municipiului Arad nu vor avea de suferit de pe urma ninsorilor ce vor veni. Cei 396 de kilometri de drum, cât are în administrare SDN, sunt în siguranţă, spun drumarii.

FOTO Ziua porţilor deschise la Facultatea de Ştiinţe Economice
Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a organizat „Ziua porţilor deschise la Facultatea de Ştiinţe Economice” în cadrul proiectului „O carieră pentru viaţa ta! Oportunităţi de carieră prin consiliere şi orientare profesională”, proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Linkuri Sponsorizate

FOTO A IX-a ediţie a Cupei Vados la şah a adunat peste 130 de competitori
Peste 130 de iubitori ai şahului au luat parte, la Arad, la cea de-a IX-a ediţie a openului internaţional de şah rapid „Cupa Vados”, în două secţiuni, openul principal, competiţie omologată de Federaţia Internaţională de Şah (FIDE) pentru calculul elo de şah rapid şi un open pentru copiii sub 12 ani (cu CIV maxim 1150).

Gest de omenie al unui mame cu şase copii: a găsit un portofel cu peste 2.000 de lei şi l-a predat Poliţiei
O femeie din Arad, mamă a şase copii cu vârste între un an şi 12 ani, a restituit un portmoneu găsit pe stradă, în care se aflau peste 2.000 de lei, o sută de euro şi carduri bancare.

Din cauza birocraţiei, mai multe camioane cu ajutoare de la UE pentru persoanele defavorizate sunt blocate la marginea Aradului
Trei camioane cu alimente pentru beneficiarii Programului Operaţional de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate  sunt blocate la marginea municipiului Arad.

Bernadett Balint este mulţumită de parcursul din 2014
Secţia de tenis de masă a CSM Arad a cucerit 4 medalii la finala Campionatului Naţional de tineret. Bernadett Balint s-a ales cu aurul la individual, argint la dublu, alături de Adian Diaconu, şi bronz la dublu mixt, făcând pereche cu Adrian Costea.

Judeţul Arad a fost în topul locurilor de muncă oferite, pe tot parcursul anului 2014
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad anunţă că judeţul nostru s-a aflat multe luni în top la nivel naţional în ceea ce priveşte locurile de muncă disponibile.

Tronsonul Arad - Nădlac al autostrăzii, în graficul promisiunilor guvernamentale
Unul dintre cele mai importante proiecte care vizează judeţul Arad este legat de autostradă. Tronsonul care face legătura dintre Nădlac şi Arad este în plin proces de realizare, iar unele dintre promisiunile făcute în anul electoral 2014 sunt legate de tronsonul Arad-Nădlac.

FOTO Premieră în Arad. Perdea de beculeţe la peste 20 de metri înălţime
Primăria Arad a început să pregătească centrul oraşului pentru sărbătorile de iarnă. Platoul Palatului Adminsitrativ va avea un acoperiş cu mii de luminiţe.

Focar de trichineloză în judeţul Arad. O femeie a murit şi zeci de persoane sunt internate
Zeci de oameni au ajuns la spital, iar o femeie a murit, după ce au fost infestaţi cu trichineloză. Cu toţii au mâncat carne de porc de la un sătean, care a făcut o petrecere, în urmă cu aproape o lună.

Maraton, spectacole şi festival de Film, în cadrul evenimentelor culturale ale lunii decembrie
Calendarul acţiunilor cultural-artistice şi sportive pe luna decembrie se va afla spre aprobare pe masa consilierilor municipali în cadrul şedinţei din 27 noiembrie. Acţiunile cultural-artistice şi sportive urmează să se desfăşoare în oraşul nostru, în organizarea Centrului Municipal de Cultură Arad.

FOTO Felba Mona a creat din nou o rochie pentru actriţa şi regizoarea Tamara Henry
Designerul arădean Felba Mona a creat din nou o superbă rochie pentru frumoasa actriţa şi regizoare Tamara Henry.  Rochia realizată de Felba este din mătase naturală şi are culoarea roz închis, la cererea actriţei.

Primarul comunei Seleuş, liberalul Cristian Branc, şi-a dublat scorul electoral în doar patru ani
Primarul comunei arădene Seleuş, Cristian Branc, este unul dintre primarii liberali din judeţul Arad cu rezultate remarcabile din punct de vedere politic şi administrativ. Ultimul mandat l-a câştigat după ce a obţinut aproape 95% din voturile localnicilor.

Fotografie inedită cu Regele Mihai. Alpinistul Zsolt Torok a călătorit cu avionul, la clasa Economic, alături de Regele Mihai şi de Regina Ana
Alpinistul arădean Zsolt Torok a trecut prin momente emoţionante în timp ce se afla pe un aeroport din Austria. Mai exact, în sala de aşteptare a aeroportului din Viena, când se întoarcea din Himalaya, una dintre expediţiile sale de succes, s-a întâlnit cu Regele Mihai.