adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 31.10.2014

FOTO Primele două tramvaie Imperio sunt în probe. Arădenii vor putea circula cu ele din decembrie
Primele două tramvaie Imperio din cele şase cumpărate de municipalitate au ieşit joi pe linie. Tramvaiele au putut fi văzute în oraş astăzi, imediat după livrare, însă o perioadă vor fi în probe. Din luna decembrie, arădenii vor putea călători cu ele.

FOTO Arădenii au testat cu ajutorul unui simulator impactul în cazul unui accident rutier
"Prima ediţie a campaniei de siguranţă rutieră „Condu prudent! Alege viaţa!” a fost marcată de acţiuni şi evenimente adresate şoferilor participanţi la traficul rutier arădean.

FOTO Atmosferă selectă la premierea celor mai bune firme arădene
Topul firmelor arădene s-a desfăşurat într-o atmosferă selectă, în care cele mai performante societăţi au fost premiate.

Linkuri Sponsorizate

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Arad
Rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Arad, în cel mult 48 de ore, către Biroul Electoral Central (BEC). În acest timp, BEC centralizează atât datele primite de la fiecare Birou Electoral Judeţean, cât şi de la cele din străinătate. Mai întâi vor fi publicate rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale 2014, apoi cele finale.

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Arad. Ies sau nu arădenii la vot?
Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 va fi anunţată de către Biroul Electoral Central (BEC) pe tot parcursul zilei de duminică începând cu ora 11.30 şi terminând cu ora 22.30. adevarul.ro vă va ţine la curent cu statisticile privind prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014 în judeţul Arad.

O femeie a fost tăiată în două de un tramvai, în Arad. Victima traversase pe roşu
O femeie a fost tăiată în două de un tramvai, în Arad. Accidentul a avut loc în jurul orei 13.00 şi potrivit declaraţiilor martorilor victima ar fi traversat pe culoarea roşie a semaforului. Totul s-a întâmplat în zona Fortuna.

A murit singura călugăriţă care avea grijă de Mănăstirea Bezdin, unul dintre puţinele lăcaşuri de cult ortodoxe-sârbeşti din ţară
Maica Anghelina, stareţa Mănăstirii Bezdin din judeţul Arad, a încetat din viaţă la vârsta de 85 de ani. În ultimii 20 de ani, ea s-a ocupat singură de această mănăstire. Înainte de Bezdin, maica Anghelina a fost la mănăstirea Bodorg, pentru o perioadă de cinci ani.

Baronul Nicolae Ioţcu, nedezlipit de câţiva ani de Lumina Sfântă... în faţa presei
Faptul că politicienii, indiferent de apartenenţa politică, încearcă să „stoarcă” voturi de oriunde nu reprezintă o surpriză. Atunci însă, când ne referim la biserică sau mai bine spus la luat voturi de pe spatele credinţei, lucrurile par puţin atipice.

Premieră naţională la Arad. Dosarele Judecătoriei  şi Tribunalului, trimise prin e-mail şi sms
Judecătoria şi Tribunalul Arad au apelat la o modalitate modernă de a transmite citaţiile sau dosarele părţilor implicate în diferite procese. Acestea vor fi transmise prin sms sau e-mail, anunţă reprezentanţii celor două instituţii arădene.

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident feroviar: un automotor a lovit o basculantă cu nisip
Patru persoane au fost rănite într-un accident feroviar care s-a petrecut între localităţile arădene Neudorf şi Lipova.

FOTO Aleile, trotuarele şi spaţiile verzi din Micălaca, modernizate
Cartierul arădean Micălaca este, în ultima perioadă, scena unor şantiere. Scopul: ample modernizări ale aleilor, trotuarelor şi spaţiilor verzi.

Metoda „maşina de cusut“, ţeapă de mii de euro. Cum acţionează aşa-zişii colecţionari germani generoşi
De câteva zile, în municipiul Arad au apărut anunţuri care te duc cu gândul la o îmbogăţire rapidă dacă ai o maşină veche de cusut. Anunţurile, lipite pe stâlpi, vorbesc despre sume colosale pe care le poţi încasa, între 44.000 de euro şi 48.000 de euro.

Alegerile prezidenţiale prelungesc programul de la Evidenţa Persoanelor
Desfăşurarea primului tur al alegerilor prezidenţiale de la finele acestei săptămâni prelungeşte programul de lucru la Evidenţa Persoanelor Arad.

Ioţcu şi Falcă – baronii judeţului Arad. Unul îmbogăţit prin funcţie, celălalt prin căsătorie
Baronii Aradului sunt de departe preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, şi primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă. Ambii sunt membri ai PDL, iar reţetele parvenirii diferă în cele două cazuri.

Campus şcolar în valoare de aproape opt milioane de euro, în Nădlac
Grupul Şcolar „J. G. Tajovsky” din oraşul arădean Nădlac va avea un campus şcolar în valoare de aproape opt milioane de euro, realizat cu fonduri nerambursabile prin Programul Operaţional Regional – Regio.