adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Arad

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 22.01.2017

Peste 150 de persoane au protestat două ore în faţa Primăriei Arad. Oamenii au avut pancarte cu: „Vrem puşcării, nu amnistii“ şi „Jos labele de pe Codul Penal“
Arădenii au ieşit astăzi, în stradă începând cu ora 17.00, pentru a protesta faţă de proiectele de ordonanţă ale Guvernului vizând graţierea şi modificările Codului penal.

Desfiinţarea unor şcoli din municipiu revoltă profesorii, elevii şi părinţii
Vestea că mai multe şcoli din Municipiul Arad vor fi desfiinţate a revoltat profesorii, părinţii şi elevii. Unii au ieşit în stradă, alţii au trimis memorii către inspectorat.

Tamponare pe autostradă, înainte de Punctul de Frontieră Nădlac. Se circulă doar pe banda de urgenţă
O tamponare în lanţ a avut loc, sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada A 1, înainte de Punctul de Frontieră Nădlac. Se circulă doar pe banda de urgenţă.

Mâncatul rapid versus mâncatul lent. De câte ori este recomandat să mestecăm bolul alimentar înainte de a-l înghiţi
Unele persoane termină foarte repede porţia de mâncare din farfurie. Altele, în schimb preferă să zăbovească lângă o porţie de ciorbă sau o friptură. Cât de mult trebuie mestecată o îmbucătură pentru a nu afecta procesul digestiv ne spune nutriţionistul arădean Alexandra Olteanu.

O feţită de un an şi patru luni are nevoie de ajutor:  „Vă mulţumesc din inima mea de copil!”
A ajutat mii de copii prin intermediul diferitelor campanii, iar acum asupra familiei ei s-a abătut o tragedie. Vorbim despre preşedinta Cetăţii Voluntarilor, Anamaria Nyeki a cărei nepoţică de 1 an şi 4 luni şi-a aniversat ziua de naştere în secţia de hemato – oncologie a Spitalului de Copii din Timişoara Louis Ţurcanu.

UTA BD schimbă arena pe care va juca meciurile de pe teren propriu
Primăria Arad a anunţat că va asigura condiţiile de desfăşurare a activităţii competiţionale a echipei de fotbal UTA în acest sezon pe arena Gloria, începând din luna martie.

UPDATE Lista cu vameşii reţinuţi de către procurorii DNA Timişoara
În urma descinderilor, de miercuri, la vămile din Arad de către  procurorii DNA Timişoara s-a lăsat cu reţineri pentru 24 de ore.

Dubiile privind prezenţa animalelor de companie în preajma copiilor. „Vor fi capabili de a stabili relaţii sănătoase“
Copiii le cer părinţilor, nu în puţine cazuri, să le cumpere animale de companie, de regulă câini. Cât de mult îi ajută, la ce trebuie să fie atenţi cei mari şi ce se întâmplă în mintea copiilor când au în grijă un animăluţ, ne spune psihoterapeutul arădean Ramona Pencea Irimie.

UPDATE Procurorii DNA au descins în trei vămi din Arad. Mai mulţi poliţişti au fost duşi la audieri
Procurorii DNA Timişoara au descins, miercuri dimineaţa, în trei vămi din judeţul Arad. Oamenii legii suspectează mai multe acte de corupţie în care ar fi implicaţi poliţişti de frontieră de la Nădlac, Vărşand şi Turnu.

Misionar mort în maşină. Cadavrul a zăcut la volan ore întregi
Un cetăţean american a fost găsit, marţi, mort, la volanul unei maşini care staţiona în zona centrală a Aradului. Este vorba despre Day Randal, care avea 60 de ani şi era misionar.

Un poliţist a făcut entorsă, după ce a încătuşat un şofer agresiv
Un poliţist arădean a fost lovit, marţi dimineaţa, în timp ce încerca să încătuşeze un şofer recalcitrant prins la volanul unui autoturism neînmatriculat. Poliţistul s-a ales cu o entorsă.

Un vameş s-a făcut artist popular şi scriitor. Numele lui de scenă este Baci Ghiuri a lu’ Hămfău
Un vameş din judeţul Arad s-a reinventat şi, în timpul liber, se numeşte Baci Ghiuri a lu’ Hămfău. Este un adevărat artist popular, duce mai departe tradiţia satului său şi împarte în jurul lui veselie.

Un bărbat a încercat să se sinucidă, aruncându-se în apele Mureşului
Un arădean din oraşul Sântana a încercat să îşi pună capăt zilelor, în cursul nopţii de duminică spre luni. El a ales un mod inedit de a se sinucide şi spera să moară din cauza frigului.

Sute de oameni dintr-o localitate sunt afectaţi de ani de zile de penele de curent
Sute de locuitori ai localităţii arădene Aluniş (comuna Frumuşeni) sunt afectaţi de desele pene de curent. Este o situaţie care persistă de mai bine de trei ani de zile.

Campionul care a devenit antrenor şi care a creat „Judo pentru toţi”
Arădeanul Dorin Dimbre (52 de ani) a prins drag pentru judo la vârsta de 6 ani. De-a lungul timpului a luat diverse medalii, a fost multiplu campion naţional şi internaţional, iar de două ori a fost medaliat la campionatele europene.