adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 30.03.2015

Un adolescent din Arad acuză că a fost bătut de poliţişti. Băiatul refuză să meargă acasă şi a cerut ajutorul Protecţiei Copilului
Un adolescent din localitatea arădeană Fiscut, aparţinătoare de comuna Şagu, acuză că a fost bătut de poliţiştii din comună, iar acum se teme să mai meargă acasă.

Şase firme s-au bătut pentru a livra curent de un milion de euro Companiei de Apă Arad
Compania de Apă Arad a semnat un contract pentru furnizarea de energie electrică. Şase firme s-au bătut pentru acest contract, dar, până la urmă, licitaţia a fost câştigată de o firmă din localitatea Valea Lupului.

Un băieţel în vârstă de 3 ani a murit după o banală operaţie la testicul. Familia micuţului dă vina pe medici
Spitalul Judeţean din Arad se află în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce, miercuri seară, un copil de 3 ani a murit în urma unei simple operaţii la un testicul. Familia micuţului suspectează o eroare medicală, în timp ce la unitatea medicală se fac mai multe anchete.

Linkuri Sponsorizate

Târgul de Primăvară se deschide în acest sfârşit de săptămână
Târgul de Primăvară 2015 organizat de Primăria Municipiului Arad în centrul oraşului îşi va deschide porţile în 28 martie şi va dura până pe 15 aprilie. Târgul va fi amenajat pe str.Romul Veliciu (adiacentă Palatului Administrativ).

FOTO VIDEO Soţul vedetei TV a fost condus pe ultimul drum cu motociclete, maşini turate la maxim şi garoafe aruncate din avion
Valentin Costea, soţul prezentatoarei TV Diana Mariş Costea, din Arad, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Acesta a fost însoţit pe ultimul drum de tineri cu motociclete şi maşini turate la maxim.

FOTO Sute de persoane au participat la Marşul pentru viaţă
Sute de arădeni au participat, sâmbătă la amiază, la Marşul pentru viaţă 2015. Aradul nu este singurul oraş în care a avut loc acest marş. El este organizat în perioada 18–25 martie în peste 60 de oraşe din România. De asemenea, în premieră, se organizează şi în Republica Moldova, la Chişinău şi Orhei. în România şi Republica Moldova va avea loc Săptămâna pentru viaţă 2015.

Otrava din pâinea noastră cea de toate zilele: glutenul – „ucigaşul“ lent care ne răpune cu 55 de boli
Specialiştii spun că noi, românii, avem o tradiţie în ceea ce priveşte consumul de pâine. Nutriţionistul arădean Elena Bodea este de părere că e atât de firesc să mănânci pâine, încât ideea că aceasta nu este sănătoasă poate stârni tot felul de reacţii, de la neîncredere la iritare maximă.

Cum arată prima casă vândută în bani virtuali Mcoin. Vânzătorul a încasat suma într-un folder din computerul său
Familia Roman a cumpărat o casă într-un cartier din judeţul Arad unde mai avea alte două imobile, cu gândul de a o păstra. Însă cu timpul s-au gândit să o vândă, însă cum nu au primit în euro suma cerută, tranzacţia s-a realizat în bani virtuali Mcoin.

Final de cursă în bernă pentru Valentin, soţul vedetei TV Diana Mariş Costea. Acesta va fi înmormântat sâmbătă
Familia lui Valentin Costea împreună cu prietenii şi chiar cu persoane care nu l-au cunoscut personal îl vor priveghea mâine seară.

Trupa de marionete din Arad a prezentat la Festivalul Internaţional de la Izmir patru spectacole
Asociaţia "Gepetto" din Arad  a fost prezentă, în perioada 12-18 martie, la Festivalul International de Marionete, care s-a desfăşurat la Izmir (Turcia).

Mesaje pe Facebook pentru soţul mort al prezentatoarei TV: „Nu au reuşit sute de cai putere să îl doboare! Dar l-a doborât un nenorocit”
Prietenii lui Valentin Costea au postat sute de mesaje de compasiune şi condoleanţe pe pagina de Facebook a acestuia.

Valentin Costea, soţul unei celebre prezentatoare TV, a murit. Bărbatul intrase în comă după ce a fost bătut cu bestialitate de un fost subaltern de-al său
Valentin Costea, soţul prezentatoarei TV Diana Mariş Costea, din Arad, a murit, miercuri, în jurul orei prânzului, la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde era internat. Valentin Costea intrase în moarte cerebrală, în cursul săptămânii trecute, dar a pierdut, la doar 36 de ani, lupta cu viaţa.

Se deschide cel mai mare târg de construcţii şi instalaţii din Vestul ţării
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează între 19 şi 22 martie 2015, la Expo cel mai important eveniment din Vestul ţării dedicat construcţiilor şi instalaţiilor.

Preotul Ilarion Felea a fost plimbat prin mai multe închisori pentru că a apărat credinţa şi religia
Preotul Ilarion Felea se numără printre cei care au suferit în perioada comunistă ca să-şi apere credinţa şi religia. Ilarion Felea era unul dintre cei mai respectaţi preoţi din eparhia Aradului de la jumătatea veacului al XX-lea.

Două eleve din Arad au fost înşelate de o „clarvăzătoare“. Metoda prin care femeia le-a furat bijuteriile şi telefoanele mobile e folosită de mulţi ani
Două tinere din Arad au rămas fără bijuterii după ce au fost acostate pe stradă de o pretinsă clarvăzătoare. Aceasta le-a lăsat pe fete fără inel, cercei şi un telefon mobil.