adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 20.12.2014

FOTO România şi încă o telenovelă cu autostrăzi: primii 22 de kilometri din lotul I Nădlac - Arad a fost deschis, însă se circulă doar în regim de şantier
Lotul 1 al autostrăzii Nădlac-Arad a fost inaugurat vineri, 19 decembrie. Drumul are lungimea de 22 de kilometri şi leagă oraşele Nădlac şi Pecica. Pe acest segment se circulă în regim de şantier, adică cu viteza de 100 de kilometri pe oră, în loc de 130 de kilometri pe oră. Dacă parapeţii sunt puşi, totuşi mai există lucrări exterioare. Vorbim despre lucrări la şanţuri.

UPDATE Două incendii au izbucnit la Galleria Mall din Arad. Clienţii evacuaţi
În cursul dimineţii de vineri două incendii au izbucnit la mallul arădean Galleria. Primul s-a produs puţin după ora 8, iar al doilea în jurul orei 10. Cele două incendii au avut cauze diferite.

A fost lansată cartea „Adevărul, gol-goluţ“. Tristan Mihuţa a adunat la debut prieteni, scriitori, jurnalişti şi politicieni
Peste o sută de persoane au participat la debutul jurnalistului Tristan Mihuţa. Vorbim despre unul dintre cei mai de seamă jurnalişti arădeni ai ultimelor decenii, care a lansat prima lui carte „Adevărul, gol-goluţ“.

Linkuri Sponsorizate

Se va deschide circulaţiei o bucată din autostrada Nădlac-Arad
Reprezentanţii Astaldi-Max Boegl (asocierea care a câştigat licitaţia pentru tronsonul I de autostradă Arad-Nădlac), anunţă faptul că vineri, 19 decembrie, se va deschide circulaţiei primul lot al autostăzii.

La sfârşitul acestei săptămâni va avea loc prima ediţie a festivalului de film documentar fARAD
Prima ediţie a festivalului de film documentar fARAD va avea loc în perioada 20-21 decembrie 2014. Este vorba despre un festival de film documentar organizat sub patronajul Primăriei Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură şi produs de Romanian Film Initiative/ FilmETC, sub direcţia artistică a Monei Nicoară.

2014, anul relansării activităţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a ajuns la ora bilanţului. Reprezentanţii instituţiei spun că anul 2014 a fost un an al consolidării şi relansării.

Teroristul din localitatea arădeană Ghioroc a primit  cinci ani şi opt luni de închisoare
Remus Văsuţ, tânărul din Ghioroc, care confecţiona acasă bombe artizanale, apoi a încercat să le vândă chiar unui lucrător SRI aflat sub acoperire a primit astăzi pedeapsa de cinci ani şi opt luni de închisoare. Sentinţa dată de Curtea de Apel Timişoara nu este definitivă.

Doi arădeni au tăiat stâlpii  de telefonie pentru a-i pune pe foc
Poliţiştii de la Postul de Poliţie Şeitin (judeţul Arad) au depistat ieri în flagrant, două persoane care au sustras  doi stâlpi de susţinere a cablului  de telefonie/tv aparţinând unei societăţi care prestează astfel de  servicii.

Jurnalistul Tristan Mihuţa va lansa cartea „Adevărul, gol-goluţ”
Cunoscutul jurnalist arădean, Tristan Mihuţa, îşi va lansa în această săptămână, cartea „Adevărul, gol-goluţ”. În cele peste 360 de pagini ale cărţii sunt evocate momente şi întâmplări trăite de autor de-a lungul celor peste trei decenii de prezenţă în lumea presei. Sunt aduse în faţa cititorului figuri şi caractere din viaţa publică, politică şi culturală a Aradului, începând din anul 1979 şi până astăzi.

FOTO Elevii şi profesorii de la Palatul Copiilor din Arad, recompensaţi pentru rezultatele din 2014
Elevii şi profesorii de la Palatul Copiilor din Arad au fost recompensaţi pentru rezultatele avute de-a lungul anului 2014. Evenimentul s-a desfăşurat la sala Milenium şi a cuprins şi câteva momente artistice.

Aradul, prezent la Praga. Ansamblul „Sânzienele” a fost la înălţime
O importantă delegaţie a Aradului a fost prezentă la Praga, la Serata de Crăciun a românilor şi moldovenilor din Republica Cehă. În cadrul seratei, o impresie deosebită a lăsat Ansamblul arădean „Sânzienele”, al cărui repertoriu de colinizi şi cântece tradiţionale a entuziasmat asistenţa, în frunte cu ambasadorii României şi Moldovei, Excelenţele lor Daniela Gîtman şi Ştefan Gorda.

Galleria Arad lansează  campania „Cana magică în Galleria Arad”
Reprezentanţii Galleria Arad anunţă că magia sărbătorilor de iarnă va fi în acest an mai specială ca oricând şi asta deoarece „Moş Crăciun va veni personal în casele tuturor celor care îşi vor face cumpărăturile în Galleria Arad”.

36 de migranţi, prinşi la Vama Nădlac înghesuiţi într-un TIR încărcat cu sticlă
Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au descoperit 36 de migranţi, ascunşi în remorca unui automarfar încărcat cu produse de sticlărie, care intenţionau să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.

Tone de gunoaie menajere au fost adunate de voluntari în Munţii Zărandului
O amplă acţiune de ecologizare a avut loc recent pe traseul montan Cetatea Şiriei-Feredeu-Schit la iniţiativa organizaţiilor Hard Enduro Club Arad şi Clubul Sportiv Experienţa Multisport din Arad.

FOTO Fostul ministru de Interne, Constantin Traian Igaş, promovează produsele  tradiţionale şi obiceiurile cu care a crescut
Fostul ministru de Interne, Constantin Traian Igaş, a organizat sâmbătă Pomana Pocului. Chiar el a preparat o mare parte din bunătăţi.