adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Arad

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 20.10.2017

Două persoane au murit în urma unui accident rutier
Două persoane au murit în urma unui accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţă, în judeţul Arad, pe drumul ce leagă municipiul de localitatea Şagu.

Sabina Mladin, tânăra cu fotografii de succes. Cele de nuntă se află în top
Sabina Mladin (31 de ani) se numără printre fotografii de succes din lume. Atât în România, cât şi peste hotare a câştigat concursuri de fotografii, în special pentru cele de nuntă.

Voluntariatul, susţinut de Alina Breaz şi studenţii specializării asistenţă socială
Lectorul Alina Breaz, alături de studenţii specializării Asistenţă Socială, ai Universităţii Aurel Vlaicu Arad,  continuă acţiunile caritabile.

Povestea românului care a adus în ţara noastră judo şi ju-jitsu. Mihai Botez a învăţat judo în lagărul american de la Chalon
Mihai Botez, părintele judoului românesc, are la Arad un bust care a fost dezvelit de curând.  Mihai Botez este cel care a adus în România cele două sporturi, judo şi ju-jitsu, încă din anul 1946, el fiind şi întemeietorul primului club de arte marţiale din ţara noastră.

Un bărbat de 56 de ani a fost reţinut pentru că deţinea arme provenite din contrabandă
Un bărbat de 56 de ani, din localitatea arădeană Lipova, a deţinut la domiciliul, respectiv reşedinţa sa de pe raza localităţii, mai multe arme letale şi neletale, fără a deţine documente legale, susceptibile a proveni din contrabandă. Acum el este reţinut pentru 24 de ore.

Percheziţii la Arad şi alte zece judeţe. Mai multe persoane sunt bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani
Peste 30 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Argeş, Prahova, Giurgiu, Sibiu, Iaşi, Ialomiţa, Bacău, Vaslui, Arad şi Vâlcea şi în municipul Bucureşti la locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală şi spălare a banilor au loc astăzi

De ce nu este bine să folosim beţişoarele de urechi
Medicul arădean Otilia Ţigănaş explică de ce nu este bine să folosim beţişoare de ureche. Aceasta spune că urechile umane produc ceară, iar aceasta este un mecanism de apărare al urechii.

Un stomatolog va găti în scop caritabil sute de porţii de tăieţei cu varză
Stomatologul arădean Jozsef Frederik, pasionat de bucătărie şi care găteşte la diferite evenimente, va prepara, din nou, mâncare pentru sute de persoane.

Cel mai mare târg de profil medical din Vestul României va reuni peste o sută de expozanţi
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, în perioada 2-4 noiembrie 2017, cea mai mare expoziţie de profil medical din Vestul României şi una dintre cele mai importante la nivel naţional, târgul Ar-Medica. Este vorba despre ediţia XXIV.

Traseele turistice din zona de Vest a Munţilor Zărand, împracticabile pentru turişti. Vântul a doborât sute de arbori
Traseele turistice din zona de Vest a Munţilor Zărand, împracticabile pentru turişti. Sute de arbori doborâţi au blocat drumul

Instrumentele muzicienilor, în vizorul hoţiilor. Un set de boxe de mii de euro a fost furat
Microbuzul trupei Daniel´s Brothers din judeţul Arad a fost călcat de hoţi. Din el a fost furat un set de boxe în valoare de 2.500 de euro.

Decanul care promovează profesia de asistent social mergând prin toate judeţele ţării
Doru Buzducea, preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR), a vizitat de curând Aradul pentru a prezenta Campania „România în picioare pentru asistenţa socială”.

VIDEO Cum arată plantaţia de canabis unde au fost descoperite 128 de plante înalte de doi metri
Poliţia Română a făcut publice imaginile cu plantaţia de canabis descoperită în localitatea  Petriş din judeţul Arad.

A murit patronul unui hotel cunoscut din staţiunea arădeană Moneasa. Odată cu el, şi un mare festival
Patronul Hotelului Parc din staţiunea arădeană Moneasa, Teo Morar, a murit în această dimineaţă, în urma unui infarct miocardic. Omul de afaceri mai avea un hotel şi un restaurant în Arad.

Femeia-sudor, apreciată pentru meseria pe care o practică de peste 30 de ani: Am muncit mereu cu drag şi de aceea totul a fost uşor
Arădeanca Maria Avrămuţ are 54 de ani şi din anul 1980 are o meserie mai rară în rândul femeilor şi anume aceea de sudor. Aceasta spune că îi place meseria foarte mult şi nu ar schimba-o pentru nimic în lume.