adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 21.09.2014

FOTO Veteranii de război care au luptat la Păuliş, acum 70 de ani, au primit diplome de onoare
La Monumentul Eroilor din Păuliş a avut loc ceremonia desfăşurată cu ocazia împlinirii celor 70 de ani de la eroicele bătălii pentru respingerea avansării trupelor inamice spre Defileul Mureşului în luna septembrie 1944.

FOTO Paradă, muzică şi dans la Festivalul Minorităţilor
Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Minorităţilor Naţionale de la Arad s-a încheiat, vineri, cu un spectacol artistic de gală la care au participat peste 300 de membri ai ansamblurilor şi formaţiilor folclorice aparţinând minorităţilor din municipiul şi judeţul Arad.

Arădenii sunt invitaţi la duatlon. Cursa ce îmbină alergatul şi pedalatul
Cei interesaţi de duatlon, o cursă ce îmbină alergatul şi pedalatul, au posibilitatea de a participa la ”Duatlonul Aradului”, un eveniment dedicat amatorilor de sport cu vârsta de cel puţin 14 ani.

Linkuri Sponsorizate

Viceprimarul Ţiţirigă şi vicepreşedintele Remus Guţu au părăsit PP-DD şi s-au înscris în PDL
Viceprimarul municipiului Arad, Cătălin Ţiţirigă, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Remus Guţu, au părăsit PP-DD şi s-au înscris în PDL.

Veritabile lecţii de istorie în prima zi a Festivalului Minorităţilor Naţionale de la Arad
Festivalul Minorităţilor Naţionale de la Arad, eveniment inclus de anul trecut în Mişcarea Charta XXI pentru reconcilierea popoarelor, a început, joi, cu un simpozion dedicat istoriei minorităţilor naţionale şi contribuţiei acestora la patrimoniul municipiului şi judeţului Arad.

FOTO Lucrările privind construcţia noii secţii TBC a Spitalului Judeţean Arad vor fi gata în iarnă
Lucrările privind construcţia noii secţii TBC a Spitalului Judeţean Arad sunt într-un stadiu avansat. La ora actuală, se lucrează la partea de finisaje interioare, urmând ca în această iarnă spitalul să fie funcţional.

Vera şi Adrian este primul cuplu din ţară care se lasă călăuzit de un câine ghid
Vera şi Adrian este primul cuplu de nevăzători din ţară, călăuzit de un câine ghid. Max, labradorul negru în vârstă de trei ani este al patrulea câine ghid din ţară şi primul din Arad, iar pentru cei doi este „lumina ochilor”.

Spectacol artistic de gală la Festivalul Minorităţilor Naţionale de la Arad
Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Minorităţilor Naţionale de la Arad se va încheia, vineri, cu un spectacol artistic de gală la care vor participa peste 300 de membri ai ansamblurilor şi formaţiilor folclorice aparţinând minorităţilor din municipiul şi judeţul Arad.

Comuna Păuliş, punct de referinţă pentru turismul arădean
Sărbătoarea Vinului în Podgorie, eveniment desfăşurat la Păulis duminică, 14 septembrie, a fost un bun prilej pentru autorităţi de a inaugurara  Centrul Local de Informare şi Promovare Turistică din comună.

Primăria a alocat peste 10 milioane de lei pentru şcoli şi grădiniţe
Peste 10 milioane de lei pentru şcolile şi grădiniţele din municipiul Arad, aceasta este valoarea totală a lucrărilor şi a investiţiilor  Primăriei Municipiului în anul 2014.

FOTO VIDEO Jurnal de vacanţă. Tabăra de tineret de la Căsoaia, atracţia turiştilor
Campania „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“ vă propune astăzi să vizitaţi un loc speicla din judeţul Arad.

FOTO A început „Curăţenia de Toamnă” în cartierele municipiului
Primăria a început în această săptămână  acţiunea edilitară „Curăţenia de Toamnă 2014“ în cartierele municipiului. În perioada 15.09.2014-31.10.2014 se vor executa lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi, colectarea şi transportul deşeurilor vegetale, tăieri de arbori, toaletări şi recepări de arbori şi arbuşti, repararea mobilierului urban şi curăţenie pe platformele gospodăreşti.

Ultimele pregătiri pentru Festivalul Minorităţilor Naţionale la Arad
Se fac ultimele pregătiri pentru Festivalul Minorităţilor Naţionale de la Arad, eveniment inclus de anul trecut în Mişcarea Charta XXI pentru reconcilierea popoarelor. Manifestarea care va începe joi, 18 septembrie 2014, se va întinde pe parcursul a două zile (între 18 şi 19 septembrie).

Festivalul Minorităţilor Naţionale la Arad, la o nouă ediţie
Festivalul Minorităţilor Naţionale de la Arad, care de anul trecut este inclus în Mişcarea Charta XXI pentru reconcilierea popoarelor, se va desfăşura în 18-19 septembrie, iar la eveniment va fi prezent şi fostul vicepreşedinte al Parlamentului European, Laszlo Surjan.

FOTO Tabăra internaţională Art Image reuneşte anul acesta nume grele ale fotografilor de pe mapamond
Tabăra internaţională Art Image 2014 şi-a deschis sâmbătă porţile în prezenţa unor renumiţi artişti fotografi din ţară dar şi din străinătate. Aflată la a treia ediţie, tabăra internaţională reuneşte anul acesta nume grele ale fotografilor de pe mapamond.