adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 13.02.2016

Cum recunoaştem simptomele unui infarct. Ce trebuie să ştim pentru a ne salva viaţa - explicaţia medicului
Afecţiunile cardiace sunt printre pricipalele cauze de deces din România. Până la punctul în care nu se mai poate face nimic există o serie de lucruri pe care ar fi bine să le cunoaştem, fie pentru a preveni o afecţiune, fie pentru a ne schimba stilul de viaţă în cazul unor probleme cardiace.

Cizmarul care i-a dat pantofii fostului preşedinte Băsescu, blocat de Dragnea pe Facebook
Stefy Pantofarul, cunoscut după ce i-a confecţionat o pereche de pantofi fostului preşedinte Traian Băsescu şi după ce a făcut programul „Rabla la pantofi“, este indignat de faptul că a fost blocat pe Facebook de cei care îi administrează profilul lui Liviu Dragnea, ca urmare a reacţiilor legate de „Legea defăimării“.

Chipurile misterioase de pe clădirile vechi ale Aradului. Cine sunt arhitecţii ce le-au „pictat“ într-o concurenţă aspră
Doi arhitecţi celebri, contemporani acum câteva sute de ani, s-au concurat acerb în construirea clădirilor impresionante din Arad

Linkuri Sponsorizate

Sute de oameni din Frumuşeni, lăsaţi fără curent la o simplă bătaie de vânt. Autorităţile locale încearcă să-i ajute, dar ENEL-ul îi amână de ani de zile
Localitatea arădeană Aluniş (aparţinătoare de comuna Frumuşeni) este afectată de desele întreruperi de curent electric. De fiecare dată când este vreme rea şi vântul suflă cu putere strada principală din localitate rămâne fără curent.

Peste 900 de viroze au fost înregistrate într-o singură săptămână în judeţul Arad
Schimbările dese de temperatură s-au lăsat cu victime, mii de arădeni fiind nevoiţi să treacă pragul cabinetelor medicale pentru a primi tratament împotriva virozelor respiratorii. Ca de obicei, cei mai afectaţi sunt copiii, însă virusul gripal nu i-a uitat nici pe adulţi.

La Arad a sosit suprafaţa de joc pentru partidele din Cupa Davis
În cursul zilei de ieri a sosit la Arad suprafaţa de joc pe care se va derula meciul de Cupa Davis, dintre România şi Slovenia. Duelul are loc în Sala Sporturilor Victoria, în perioada 4-6 martie.

Alimentele care încălzesc organismul iarna. Ce supe stimulează metabolismul şi accelerează circulaţia sanguină
În anotimpul rece, pe măsură ce temperatura scade, suntem tentaţi să folosim cât mai multe mijloace pentru a ne încălzi. Pe lângă hainele groase, alimentele pe care le consumăm pot să ne dea senzaţie de cald şi bine.

O tânără a ajuns la spital după un tratament de înfrumuseţare. Recipientul a explodat şi i-a ars coapsele
O tânără din Arad a ajuns la spital după ce a mers la un salon de înfrumuseţare. Aceasta urma un tratament facial, când recipientul a explodat şi a ars-o pe picioare.

Vor să doboare recordul prin formarea celei mai mari inimi umane. Evenimentul este dedicat celor peste un milion de români care suferă de o boală rară
Vor să realizeze o inimă umană uriaşă şi chiar să fie atins un record. Este vorba dspre voluntarii din Cetate, conduşi de Anamaria Nyeki, care se pregătesc şi în acest an să realizeze inima pentru a susţine Ziua Internaţională a Bolilor Rare.

Primele compresoare pentru biciclete, ce pot fi folosite gratuit, au fost amplasate în Arad
Proiectul prin care în Arad sunt amenajate piste de biciclete pe o distanţă de aproximativ 130 de kilometri include şi amenajarea locurilor de odihnă şi a posturilor de verificare şi reglare a presiunii roţilor.

Familia Regală va comemora centenarul morţii Reginei Elisabeta
Familia Regală va comemora centenarul morţii Reginei Elisabeta a României joi, 18 februarie 2016. Evenimentul va avea loc în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu la Biserica Ortodoxă din Sâvârşin, la ora 12.

Pensionarii arădeni pot obţine bilete de tratament şi odihnă
Vârstnicii arădeni pot face deja demersuri pentru obţinerea biletelor de tratament şi odihnă în staţiuni, prin Casa Judeţeană de Pensii (CJP). Deocamdată nu a fost anunţat numărul total al biletelor de tratament care au fost repartizate Aradului.

Ordinul Illuminati şi teoria conspiraţiei în legătură cu noua ordine mondială. Istoric: „Simbolul atribuit este piramida nefinalizată de pe bancnota de un dolar“
Un istoric arădean ne vorbeşte despre relaţia dintre unele organizaţii de tip globalist şi istoria modernă şi contemporană a lumii.

Infecţiile din cavitatea bucală, în legătură strânsă cu afecţiunile cardiace şi cu multe alte boli grave
Există o strânsă corelare între infecţiile din cavitatea bucală şi bolile de inimă, sistem vascular, boli gastrice, inclusiv cancerul. Cele mai frecvente sunt parodontoza şi infecţiile dentare.

Rindea, fier de călcat cu jar şi scaun de spălat haine cu maiul, atracţiile Centrul de Vizitare din Pădurea Ceala
Centrul de Vizitare din Pădurea Ceala va găzdui permant un muzeu al tradiţilor. „Ajută-ne să creăm un spaţiu al culturii tradiţionale la Ceala!”, acesta este mesajul celor de la Parc pentru toţi cei care deţin obiecte tradiţionale pe care vor să le doneze şi care îşi doresc ca cei tineri să vadă cu ochii lor cu ce obiecte se lucra în urmă cu zeci şi chiar sute de ani.