adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Arad

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 22.10.2016

Cum ne menţinem sănătoşi şi slabi cu scorţişoara. În ce situaţii este contraindicată
Puţin ştiu că scorţişoara este foarte bună pentru organism. De exemplu, consumul ei, mai ales acum când vine iarna, scade glicemia, stimulează activitatea cerebrală şi te ajută să slăbeşti.

Peste 500 de persoane, la Gala Mediului de Afaceri FOTO
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad a premiat, joi seara, în cadrul unei gale care a avut loc la Expo Arad, societăţile comerciale cu cele mai bune rezultate economice obţinute în anul 2015.

Hairstylistul care îşi promovează frizurile prin scene de luptă
Dani Marcstainer este un tânăr de 33 de ani din Arad care are o pasiune plină de culoare şi stil. Este hairstylist de 13 ani şi a găsit un mod inedit pentru a promova diverse coafuri. Astfel, alături de câţiva prieteni, organizează în ţară şedinţe foto cu diverse tematici.

Un băiat de 16 ani a murit din cauza complicaţiilor provocate de rujeolă. Tânărul nu era vaccinat
Un băiat de 16 ani din judeţul Arad a murit, joi, în spital, din cauza complicaţiilor provocate de rujeolă, în condiţiile în care adolescentul suferea de o afecţiune congenitală şi nu era vaccinat, fiind al treilea deces înregistrat în judeţ în timpul epidemiei de rujeolă. Joi, toate paturile Secţiei Infecţioase Copii de la Spitalul Judeţean erau ocupate de bolnavi de rujeolă.

Au populat râul Mureş cu o specie de peşte pe cale de dispariţie
Mai mulţi pui de cegă (sturioni din specia Acipenser ruthenus) au fost eliberaţi, în Mureş, în vederea populării sectorului de râu din aria protejată aflată în custodia Administraţiei Parcului Natural Lunca Mureşului. Se pare că e prima populare cu cegă a râului Mureş.

Sanitas întrerupe activitatea în spital timp de două ore
Membrii Sindicatului Sanitas Arad se află astăzi, miercuri, 19 octombrie, între orele 08.00 – 10.00, în grevă de avertisment, cu întreruperea activităţii în baza conflictului de muncă la nivelul sectorului de activitate „Sănătate, activităţi veterinare“, declanşat de Federaţia Sanitas din România.

Beneficiile consumului de ceapă şi când ar trebui s-o evităm
Consumul de ceapă are foarte multe avantaje asupra organismului. Nutriţionistul arădean Sorin Kalman spune că ceapa este una dintre legumele pe care este bine să le consumăm cât mai frecvent. Acesta spune că ceapa poate fi folosită pentru a creşte imunitatea organismului, pentru scăderea riscului de cancer, dar şi pentru un aport important de vitamine şi săruri.

„Primăriţa MTV“ face campanie imobiliară pentru casele vechi: de ce să-ţi cumperi o locuinţă în Petriş
Irina Onescu (31 de ani), primarul comunei arădene Petriş şi fostă colaboratoare a MTV România, are un plan inedit prin care vrea să repopuleze comuna şi să găsească o utilitate celor 50 de case nelocuite din zonă. Proiectul ei se numeşte „Foaie verde de măcriş, vreau o casă la Petriş“.

Aventuri în lift. Poveştile unui mecanic de ascensoare: de la cei trei poliţişti graşi, la câinele blocat între etaje
Viaţa celor care repară lifturi nu este uşoară, dar nici lipsită de momente amuzante. Angajaţii unei firme arădene care se ocupă şi cu întreţinerea de ascensoare din Arad au povestit pentru „Adevărul“ mai multe momente hazlii prin care au trecut de-a lungul anilor.

Doi minori au vandalizat 11 monumente funerare
Mai multe monumente funerare din cimitirul „Eternitatea” (UTA) au fost vandalizate sâmbătă, 15 octombrie 2016. Este vorba despre 11 monumente vandalizate de către doi minori.

Expert psiholog: „Grădiniţa groazei din Constanţa există pentru copii şi în instanţă“
Un psiholog arădean care a expertizat doi copii abuzaţi în „grădiniţa groazei“ din Constanţa ia atitudine pentru că, după ce au fost bătuţi şi abuzaţi psihic, acum judecătorul a emis al treilea mandat de aducere şi amendează părinţii şi Jandarmeria.

Cum funcţionează kangoo jumps: mărturii ale celor care practică acest sport
Antrenează sute de persoane din Arad şi Timişoara prin sporturi de întreţinere, printre care şi kangoo jumps. Este vorba despre Cristian Lucuţa, instructor de sport la Aualeu Fitness, care ne dezvăluie câteva secrete cu privire la practirea acestui sport.

Zeci de maşini de epocă au putut fi admirate în piaţa Avram Iancu FOTO
Zeci de maşini de epocă au fost prezentate sâmbătă, în piaţa Avram Iancu din municipiul Arad. Cea de-a opta ediţie a adunat sute de arădeni curioşi să vadă automobile fabricate acum mai bine de jumătate de secol.

Raed Arafat a înmânat Drapelul de luptă pompierilor arădeni în prezenţa a sute de persoane
Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a fost prezent, sâmbătă la Arad unde a participat alături de oficialităţile locale la ceremonia militară de înmânare a Drapelului de luptă Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad. De asemenea la eveniment a fost prezent şi inspectorul general al IGSU, Ovidiu Vasilică.

Pictură murală cu o actriţă din anii ’20, refăcută cu peste 90.000 de lei, la iniţiativa unui tânăr din Arad
Site-ul „Arad Culture“ a pornit, anul trecut, o petiţie online numită „Vrem restaurarea reclamei Coca-Cola de pe Meţianu”. Dorinţa a fost îndeplinită şi, cu o investiţie de peste 90.000 de lei din partea Coca Cola, a fost realizată de doi famoşi pictori din Arad. Este vorba despre portretul actriţiei Marion Davies.