adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 05.03.2015

Soţul unei prezentatoare TV a fost bătut cu bestialitate în propria firmă. Starea lui este foarte gravă, bărbatul fiind in comă
Valentin Costea, proprietarul unui atelier de tunning auto, a fost găsit în stare critică, în această seară, la serviciu, unde ar fi fost bătut cu bâte de baseball.

Cum se distrează un cerşetor pe banii arădenilor: ziua stă cu mâna întinsă în intersecţie, seara joacă la păcănele şi bea votcă
Un arădean reuşeşte să joace zilnic la păcănele, deşi nu are un loc de muncă. Claudiu Oprea este cerşetor şi în fiecare zi poate fi întâlnit în diverse intersecţii. Seara, după „program“, se opreşte la jocurile mecanice.

Gheorghe Falcă se gândeşte la încă un mandat de primar
Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că şansele de a candida pentru un nou mandat de primar sunt foarte ridicate.

Linkuri Sponsorizate

Apa unui izvor din comuna Şepreuş i-a fermecat pe localnici: oamenii dau apa de la reţea doar animalelor, iar ei fac rând la izvorul-minune din curtea Primăriei
Localnicii din comuna arădeană Şepreuş spun despre apa pe care o iau din izvorul amplasat în curtea primăriei că face minuni, motiv pentru care apa de la robinet o folosesc doar pentru adăparea animalelor.

O învăţătoare şi o educatoare au fost depistate cu TBC. Zeci de elevi sunt sub tratament
O învăţătoare şi o educatoare din municipiul Arad au fost depistate cu TBC şi zeci de elevi au fost testaţi pozitiv şi au primit tratament preventiv pentru o perioadă de şase luni.

Pepe va concerta la Galleria. Spectacolul este dedicat sexului frumos
Doamnele şi domnişoarele din judeţul Arad au ocazia să petreacă la sfârşitul acestei săptămâni alături de Pepe. Pentru sexul frumos, Galleria Arad a pregătit vineri, 6 martie, o prezentare de modă Felba, iar începând cu orele 19:00 un super concert susţinut de Pepe.

Cum să nu te mai îngraşi după ce ai renunţat la o dietă alimentară. Nutriţioniştii explică modalităţile în care se poate evita efectul yo-yo
Kilogramele în plus determină tot mai mulţi oameni să recurgă la diete din ce în ce mai drastice. Nutriţionistul arădean Elena Bodea spune că în momentul în care vrem să începem o dietă, dar şi când o terminăm trebuie să ţinem cont de câteva lucruri.

Familia Neuman, deţinătoarea mai multor fabrici şi a unei echipe de fotbal
O familie de referinţă pentru Aradul începutului de secol XX a fost familia Neuman.O familie recunoscută pentru grija faţă de angajat, dar şi pentru munca pe care o ducea cot la cot cu proriul angajat.

Gripa porcină a mai ucis un bărbat din Arad. Este al doilea caz în decurs de câteva zile
Gripa porcină a făcut încă o victimă la Arad. Pacientul de 38 de ani infectat cu virusul pandemic AH1N1 (gripa porcină), internat în stare critică, a murit, duminică, din cauza complicaţiilor apărute.

Beniamin Dragoş, medicul care i-a învăţat pe locuitorii Caraibelor să intervină în caz de tsumani, cutremure, erupţii vulcanice
Arădeanul Beniamin Dragoş este unul dintre voluntarii români care a participat la un proiect prin care învăţa voluntari din zona Caraibelor să intervină în caz de dezastre naturale.

FOTO Jurnalişti, profesori, sportivi şi doctori, premiaţi la a treia ediţie a Galei Premiilor ARQ
Personalităţi ale Aradului, din diferite domenii, au fost premiate în cadrul Galei Premiilor ARQ, eveniment ajuns la cea de-a treia ediţie.

Mozaicuri unice în estul Europei, descoperite printre rămăşiţele unei biserici a călugărilor benedictini din secolul XII, în judeţul Arad
Cel mai bogat ansamblu arhitectural romanic de pe teritoriul României se află în judeţul Arad. Este vorba despre situl mănăstirii Bizere, aflat la 12 kilometri est de municipiul Arad, pe malul stâng al Mureşului, în locul numit „Fântâna turcului”.

Cel mai tare târg de primăvară se deschide în Galleria Arad
Galleria Arad, centrul comercial al comunităţii din Arad, a pregătit o nouă surpriză arădenilor. Pentru a întâmpina primăvara aşa cum se cuvine, Galleria Arad va organiza Târgul primăverii, ocazie cu care fiecare vizitator va putea să profite de cele mai tari oferte.

Otrava din paharul cu suc. Ce substanţe nocive conţin băuturile carbogazoase şi ce boli provoacă: inima, muşchii şi ficatul, cele mai afectate organe
Medicii şi nutriţioniştii spun că acizii şi zaharurile conţinute în băuturile carbogazoase provoacă boli grave. Specialiştii sunt de părere că este necesar să se reducă drastic consumul sau, mai bine, astfel de băuturi să fie scoase complet din meniul nostru.

Gripa porcină a ucis un bărbat la Arad
Un bărbat de 42 de ani din Arad a murit din cauza gripei porcine. De asemenea, un alt pacient este în stare critică.