adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 31.01.2015

Podul Decebal va fi închis traficului timp de o săptămână
Noi lucrări care vor fi executate de Compania de Apă vor închide Podul Decebal circulaţiei rutiere. Astfel, începând cu 2 februarie, ora 7:00, în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, se vor executa lucrări de reabilitare la artera de apă pe tronsonul cuprins între Bulevardul Dragalina şi Podul Decebal.

O furtună a rupt copaci, a avariat maşini şi a lăsat 48 de localităţi fără electricitate, în judeţul Arad
O furtună a produs mai multe paube, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Arad, unde au fost rupţi copaci, au fost avariate maşini şi acoperişuri, iar 48 localităţi au rămas fără energie electrică.

Salacz Gyula, primarul pe timpul căruia au început lucrările de canalizare şi de introducere a apei potabile
Salacz Gyula a fost unul dintre primarii Aradului care a contribuit la construirea oraşului. De asemenea, el este şi cel mai longeviv primar al administraţiei locale.

Linkuri Sponsorizate

CCIA Arad organizează misiunea economică la cel mai mare Târg de Vânătoare şi Pescuit - FeHoVa din Budapesta
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) a judeţului Arad organizează, în data de 12 februarie 2015, misiunea economică la cel mai mare Târg de Vânătoare şi Pescuit - FeHoVa din Budapesta (Ungaria).

Primăria Arad a semnat un nou contract de reabilitare termică a blocurilor
A doua licitaţie pentru lucrări de izolare termică a blocurilor a fost finalizată cu succes de către Primăria Arad, suma la care a fost semnat contractul fiind mult mai mică decât ceea ce estimase municipalitatea în primă fază.

Cum s-a schimbat Aradul în ultimii 25 de ani
Aradul, la fel ca celelalte oraşe din ţară a trecut prin serioase modoficări în ultimul sfert de secol. De la modul de viaţă al locuitorilor municipiului şi judeţului, la modul în care aceştia îşi petreceau timpul liber toate s-au transformat în ultimii 25 de ani.

Mobila făcută la Arad pentru ziua lui Nicolae Ceauşescu nu a mai ajuns niciodată la fostul dictator
Nicolae Ceauşescu ar fi împlinit astăzi 97 de ani. Dacă în Bucureşti ziua de 26 ianuarie era o adevărată sărbătoare, la Arad nu se întâmpla mare lucru. Sunt persoane care nu iţi amintesc să se petreacă ceva deosebit, doar se amintea de ziua „conducătorului iubit”.

Poveştile de dragoste ale două genii din literatura română: poetul Ştefan Augustin Doinaş şi scriitorul Ioan Slavici
Două nume mari ale literaturii române şi două poveşti de dragoste impresionante. Este vorba despre scriitorul Ioan Slavici care s-a născut în localitatea arădeană Şiria şi despre  poetul Ştefan Augustin Doinaş ( Ştefan Popa) care s-a născut la data de 26 aprilie 1922, în localitatea Cherechiu (actuala Caporal Alexa) din judeţul Arad.

O tânără din Arad s-a aruncat în faţa trenului din cauza notelor slabe primite la şcoală
O tânără de 14 ani municipiul Arad a decis să îşi pună capăt zilelor din pricina notelor slabe obţinute la învăţătură. Aceasta a vrut să se arunce sub roţile trenului.

Mii de perechi de pantofi, descoperite de poliţiştii arădeni în transporturi ilegale
Poliţiştii de la Poliţia oraşului Pecica au depistat şi oprit în trafic, două transporturi ilicite cu peste 8.480 de perechi de încălţăminte. Marfa a fost confiscată de poliţiştii arădeni.

„Eroul de la Sevilla“, Helmut Duckadam, emblema Aradului de aproape trei decenii
Una dintre emblemele judeţului Arad este „eroul de la Sevilla“,Helmuth Duckadam. Chiar dacă au trecut aproape 29 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni, arădeanul rămâne la fel de apreciat.

Record absolut: un pensionar datornic din Arad îşi va achita rata eşalonat în următorii 8.485 de ani
Mii de pensionari din judeţul Arad au popriri pe pensie din cauza unor datorii. Unii dintre aceştia au un grafic de plată care se întinde pe mii de ani.

Afacere de succes cu produse tradiţionale şi preparate din peşte
După ce a lucrat ani de zile ca şi tehnician la serviciul desfacere din cadrul Combinatului de Prelucrare al Lemnului Arad, Mircea Santău, s-a gândit să îşi deschidă propria afacere care ulterior s-a dovedit una de succes.

Un cunoscut jurnalist vrea să-i succeadă lui Falcă la Primăria Arad
Un cunoscut jurnalist ar putea candida la funcţia de primar al municipiului Arad. Este vorba despre Cristian Cotuna, un tânăr în vârstă de 34 de ani.

Cleopa Jurj, duhovnicul arădean care prevesteşte sfârşitul lumii
Călugărul Cleopa Jurj de la mănăstirea arădeană Gai este unul care şochează periodic prin luările sale de poziţie.