adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 29.08.2014

Cimitirul Pomenirea va avea capelă cu aer condiţionat
Municipalitatea vrea să construiască o capelă nouă în incinta cimitirului Pomenirea, iar pentru a găsi o ofertă bună, a organizat o licitaţie.

Locuitorii din Cuied au reţea de apă în sat. Până acum aveau apă când ploua
Reţeaua de apă din comuna Buteni, satul Cuied din judeţul Arad a fost ianugurată. Beneficiarii sunt cei 777 de locuitori ai satului, locuitori care până acum foloseau în special apa de ploaie pentru cele necesare traiului

Jurnal de vacanţă: Una dintre rezervaţiile naturale din România care poate fi parcursă cu bicicleta
Parcul Natural Lunca Mureşului oferă mai multe trasee turistice care pot fi parcurse cu bicicleta. Astfel, în cadrul campaniei „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“ vă prezentăm o zonă cu adevărat spectaculoasă.

Linkuri Sponsorizate

Descinderi la membrii unei reţele de tâlhărie şi trafic de droguri
Poliţiştii arădeni au descins în cursul dimineţii de miercuri la mai multe locaţii din Arad. De aici au ridicat opt persoane suspecte de tâlhării şi trafic de droguri.

Un poliţist băut s-a răsturnat cu maşina de serviciu. În autoturism se afla şi mama sa
Un poliţist de la Poliţia oraşului Sebiş din judeţul Arad s-a răsturnat cu maşina de serviciu pe un câmp. Agentul avea o alcoolemie de 1,05 la mie, iar în maşina pe care o conducea se afla şi mama sa, care a fost rănită şi dusă la spital.

Iluminat stradal cu LED-uri pentru localitatea Zimandu Nou
Primăria comunei arădene Zimandu Nou pregăteşte modernizarea sistemului de iluminat public. Administraţia locală, condusă de Dorel Vidran, a lansat o licitaţie pentru furnizarea şi montarea de aparate de iluminat echipate cu surse LED.

Peste cinci kilometri de drumuri vor fi  modernizaţi la Fântânele
Primăria comunei arădene Fântânele demarează o amplă lucrare de modernizare a străzilor. Administraţia locală pune la bătaie aproape patru milioane de lei pentru modernizarea a 5,5 kilometri de drum.

2,5 milioane de lei pentru canalizarea din Socodor
Primăria din Socodor a finalizat o licitaţie care se referă la realizarea unui sistem de canalizare în comună. Suma estimată pentru lucrările ce urmează să fie făcute a fost de aproape 3 milioane de lei.

Comuna Hăşmaş va avea un refugiu turistic
Comuna arădeană Hăşmaş este dintre abonatele la fondurile europene. Autorităţile locale nu ratează nicio ocazie de a le accesa.

FOTO Nebunie la Maternul arădean. Cozi la vaccinarea bebeluşilor
Zeci de părinţi cu bebeluşii în braţe au luat cu asalt Spitalul Matern din Arad, în cursul dimineţii de marţi. Motivul a fost că imunizarea bebeluşilor cu vaccinul BCG a fost reluată, după ce timp de mai multe săptămâni acest vaccin a lipsit.

FOTO Rochia creatoarei Felba a fost purtată la premiera filmului Expendables 3
O rochie a creatoarei Mona Felba din Arad a fost îmbrăcată de actriţa şi regizoarea Tamara Henry la premiera filmului Expendables 3 cu Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Antonio Banderas.

BACALAUREAT TOAMNĂ 2014 Arad Un candidat a fost eliminat după ce a fost prins cu telefonul mobil
Un candidat care a susţinut proba scrisă la limba şi literatura română a fost eliminat, astăzi, din examen. Acestea se afla la centrul de examinare din incinta Liceului Tehnologic Chişineu-Criş, din judeţul Arad.

FOTO Fântâna din pavaj, atracţia parcului „Aventura Voinicilor”
Sute de copii au participat miercuri seara, la inaugurarea parcului „Aventura Voinicilor”, de pe malul Mureşului. Personaje din desenele animate au fost şi ele prezente la eveniment, spre bucuria celor mici. Au fost cozi la Minnie şi Mickey, la facepanting şi la modelat baloane.

FOTO VIDEO Agroturism în judeţul Arad – ferma de bivoli amenajată în vecinătatea Parcului Natural „Lunca Mureşului“
Judeţul Arad are o fermă de bivoli care a fost amenajată în vecinătatea Parcului Natural „Lunca Mureşului“. Aceasta a fost construită cu bani europeni şi se află în oraşul arădean Pecica, la nici 30 de kilometri de Arad. În cadrul campaniei „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“ vă prezentăm o zonă cu adevărat spectaculoasă.

FOTO La 90 de ani îşi câştigă existenţa din vânzarea măturilor
Are 90 de ani, trei clase, dar acest lucru nu îl împiedică să-şi câştige singur existenţa. De 60 de ani, nea Spiri, cum îi spune lumea, face mături din paie, pe care le vinde din poartă în poartă.