adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 17.04.2015

Percheziţii în patru judeţe, pe urma unor hoţi. Poliţiştii au descoperit sute de biciclete furate din Belgia
Poliţiştii din Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 11 percheziţii domiciliare la membrii unui grup infracţional bănuit că ar fi sustras aproape 400 de biciclete dintr-un depozit din Belgia.

Jandarmii au un nou coleg. Acesta are cinci luni şi se pregăteşte de misiuni
Jandarmii arădeni au un nou coleg de serviciu, începând din această lună. Este vorba de un câine din rasa ciobănesc german, în vârstă de cinci luni, care se pregăteşte să ia parte la misiuni.

A dat sucul pe apă plată şi a câştigat la Loteria Bonurilor
Un arădean care a câştigat la Loteria Bonurilor povesteşte că a avut un noroc chior. Acesta şi-a cumpărat din hipermarketul Cora, situat pe calea Aurel Vlaicu, un sandwich şi o apă plată. S-a încadrat în sumă datorită faptului că a renunţat la sucul pe care dorea să-l cumpere iniţial.

Linkuri Sponsorizate

Lichidări de stocuri, la Târgul Primăverii de la Expo
Flori şi produse de grădinărit, oferte turistice, piese de mobilier, activităţi de recreere, precum şi lichidări de stocuri, toate acestea se pot găsi timp de patru zile la Târgul Primăverii organizat la Expo Arad.

Un sobar din Arad a găsit 23 de bonuri fiscale câştigătoare la Loterie, după ce a adunat peste 1.500 de bonuri din coşurile de gunoi
Un arădean a strâns peste 1.500 de bonuri, iar 23 dintre acestea sunt printre cele câştigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale. Acesta nu ştie cât va încasa, dar este decis să doneze o parte din câştig.

VIDEO Se împlinesc 70 de ani de la înfiinţarea UTA-ei. La festivităţi vor participa şi foste glorii
Sfârşitul acestei săptămâni aduce cu el în Arad un eveniment de marcă în viaţa celui mai galonat club de fotbal din Provincie. Se vor aniversa 70 de ani de viaţă ai clubului UTA Arad.

Greşeli frecvente făcute atunci când ne spălăm pe dinţi
Stomatologul arădean Dan Merişca atrage atenţia asupra faptului că îngrijirea dentară precară este asociată cu bolile de inimă şi cu alte probleme de sănătate. Acest lucru, spune el, a rezultat în urma unor studii realizate în ultima perioadă.

Mii de credincioşi au participat la slujba de Înviere de la Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime“
Zeci de mii de credincioşi au petrecut Seara de Înviere la bisericile şi mănăstirile din judeţul Arad. Aceştia au asistat la slujbele de Paşti şi au cântat „Hristos a înviat”.

Pastorala la Învierea Domnului a Arhiepiscopului Timotei: „Plinire pascală şi pastorală”
Reprezentanţii Arhiepiscopiei Aradului au publicat Pastorala de Paşte a Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului.

FOTO Jambonul, cel mai căutat produs de la Târgul de Primăvară
Jambon, drob de miel, peşte, porumb fiert şi copt, dulciuri, vin, jucării. Vorbim doar despre o parte dintre produsele care se găsesc până pe data de 15 aprilie, la Târgul de Primăvară deschis în faţa Primăriei Arad.

Otrăvurile folosite în agicultură omoară din nou la Arad. Nouă căprioare au fost găsite moarte
Câmpurile din Arad s-au umplut din nou de leşuri de căprioare. Ca şi data trecută când sute de animale au fost găsite moarte de vină ar fi otrăvurile folosite în agricultură pentru combaterea rozătoarelor.

Primarii fac lucruri trăsnite: edilul unei comune şi-a pus numele pe o fântână făcută acum 130 de ani de un baron
Primarul comunei arădene Şiria, Valentin Bot, şi-a trecut numele pe o fântâna construită în anul 1884 de către baronul Ladislau Bohuş.

Alpinistul Zsolt Torok, insultat de maghiari pe Facebook pentru că vrea să ducă steagul României pe Everest
Alpiniştii români care au plecat în urmă cu câteva zile să cucerească Everestul au ajuns la Lukla, punctul de plecare al expediţiilor în regiunea Khumbu. Călătoria românilor este umbrită de comentarile răutăcioase de pe Facebook.

Aeroportul Arad rămâne fără zboruri. Wizz Air îşi retrage cursele
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost de pe plan local, nu va mai opera zboruri de pe Aeroportul Internaţional Arad. Acest lucru se va produce de la finele acestei luni.

Ce mesaj ni se transmite când primim un buchet de flori. Îndrăgostiţii fac cadou trandafiri, dar bărbaţii care au intenţii cu adevărat serioase vor oferi crini
Cu toţii dăm şi primim flori, dar puţini cunoaştem care este mesajul acestor daruri. Florile au semnificaţii diferite în funcţie de culoare şi specie. De asemenea, fiecare este legată de câte o legendă. „Adevărul“ vă explică ce mesaje transmitem de fapt prin anumite flori.