adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Arad

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 30.05.2016

O femeie a găsit într-o merdenea o capsă metalică
O arădeancă care a dorit să mânănce o merdenea de la o patiserie din centrul Aradului a avut surpriza să găsească în acesta o capsă metalică.

Nunta din hangar, cu invitaţi „picaţi“ din cer. Cum şi-a plănuit un fost pilot Tarom cea mai importantă petrecere din viaţă
Un fost pilot Tarom a organizat cea mai importantă petrecere din viaţă în hangarul aerodrumului din localitatea arădeană Şiria. Petrecerea prin care Ştefan Sabău (35 de ani) şi-a celebrat căsătoria cu Ina Pricop (34 de ani) s-a desfăşurat în interiorul halei care adăposteşte, de regulă, avioanele de mici dimensiuni ale pasionaţilor de zbor din Arad.

Arădeanca Ramona Creţu a fost numită ca secretar general adjunct în Ministerul Culturii
Arădeanca Ramona Creţu, fostul director adjunct al Centrului Municipal de Cultură Arad, a fost numită secretar general adjunct al Ministerului Culturii. Decizia a fost luată de premierul Dacian Cioloş.

Cum poate deveni foarte simplu să ţii regimul fără sare şi cu ce o poţi înlocui în mâncare
Sarea este ingredientul care, dacă lipseşte din mâncare, strică tot gustul, ar spune unii. Însă sunt persoane care, din cauza anumitor afecţiuni, trebuie să renunţe la a mai săra mâncarea, lucru care nu le este deloc pe plac. Vorbim aici în special despre cardiaci şi hipertensivi. Totuşi, medicii spun că există soluţii care să înlocuiască sarea cu succes şi care să dea gust mâncării.

Un bărbat s-a aruncat în apele Mureşului de pe Podul Traian din Arad
Pompierii arădeni caută în aceste momente trupul unui barbat care s-a aruncat în jurul orei 9.00 de pe Podul Traian, în apele Râului Mureş. Două personae au asistat la acest moment şi au alertat autorităţile.

Laureatul Premiului Nobel, Ştefan Hell, reîntors în România după 34 de ani de exil: „Rădăcinile le duci cu tine în lume“
Laureatul premiului Nobel pentru Chimie în 2014, profesorul Stefan Hell (53 de ani), s-a întors în locul în care a trăit timp de 15 ani. Este vorba despre oraşul arădean Sântana, al cărui cetăţean de onoare a fost făcut joi, 26 mai. Chimistul a vorbit despre plecarea lui din ţară, petrecută în anul 1978, şi reîntoarcerea acasă.

Sârbul care a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul României
Un antreprenor de origine sârbă a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul României. Este vorba despre Dalibor Vasiljevic, fondatorul Rainfall, care a venit în Arad la studii şi nu a mai plecat.

Protest de amploare al elevilor. Au cerut bani mai mulţi pentru educaţie
Elevii din zeci de şcoli din judeţul Arad s-au adunat, miercuri, în pauza mare, în curţile unităţilor de învăţământ pentru a protesta faţă de subfinanţarea sistemului.

UTA U 19 a câştigat Cupa României la fotbal
UTA U19 a câştigat marţi după-amiaza finala Cupei României şi totodată trofeul pus în joc, după înfruntarea cu ACS Poli Timişoara.

Cum să păstrăm fructele de sezon mai mult timp: secretul gemurilor fără zahăr
Suntem în plin sezon de fructe delicioase şi foarte îndrăgite atât de cei mici, cât şi de cei mari. Fructele apărute acum sunt pline de nutrienţi, de vitamina C, atât de necesară organismului nostru, de antioxidanţi şi aşa mai departe.

Rugbistul care a venit în Vest cu speranţa că poate fugi din România comunistă. Refuzat de Dimano, deoarece tatăl lui a fost legionar
Nicolae Leca a jucat rugby de la vârsta de 15 ani. A trecut pe la mai multe cluburi, dar dorinţa de a pleca din România comunistă l-a adus la Arad. Credea că dacă ar fi jucat la o echipă din apropierea graniţei ar fi avut şanse mai mari să ajungă în Occident.

Păpuşile gigantice şi magicianul Igor au ajuns la Arad
Platoul din faţa Palatului Administrativ a fost luat, astăzi, cu asalt de către  copii, părinţi şi bunici care au  participat la unul dintre spectacolele din cadrul Festivalul de teatru circ Fantasticoo.

Familia Regală nu vrea să mai plătească impozite şi taxe pentru domeniul din judeţul Arad
Familia Regală a României a solicitat Primăriei Săvârşin, din judeţul Arad, să fie scutită de la plata impozitelor şi taxelor locale pentru domeniul pe care-l deţine în comuna arădeană.

Bianca Morariu, tânăra implicată în activităţile comunităţii : „Am înţeles că trebuie să desenez bucurie, zâmbete şi energie pozitivă în jurul meu”
O tânără din Arad a organizat până acum peste 80 de acţiuni, în mare parte dedicate copiilor. Este vorba despre Bianca Morariu, în vârstă de 31 de ani.

Câte ouă putem consuma zilnic ca să fim în siguranţă. „Declanşatorul de energie“ şi efectele alimentelor complementare
Deşi controversat pentru multă vreme, contestat de către unii nutriţionişti, oul rămâne un aliment esenţial într-o alimentaţie sănătoasă.