adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Arad

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 16.12.2017

Regele Mihai a fost citat ca pârât la Tribunalul Arad în ziua în care zeci de mii de români îi prezintă ultimele omagii. Detaliile unui demers juridic scandalos
Ultimul suveran al României, Regele Mihai I, a fost citat vineri, 15 decembrie 2017, la Tribunalul Arad, deşi mâine urmează să fie înmormântat la Curtea de Argeş. Ultimul suveran al României a fost dat în judecată de către un pedofil.

Aradul nu îşi uită Regele. Loc de reculegere în faţa Palatului Administrativ
Mai mulţi arădeni au ales să plece spre capitală unde să-i ducă un ultim omagiu Regelui. Pentru cei care au rămas acasă, în faţa Palatului Administrativ s-a amenajt un loc de reculegere.

Primarul unei comune arădene: „Vom ajunge să ţinem copiii în frig în şcoli şi grădiniţe, dacă pierdem bani din buget“
Letiţia Stoian, primarul comunei arădene Semlac şi preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România, filiala Arad, a declarat joi, 14 decembrie, în cadrul unei conferinţe de presă la Consiliul Judeţean, că se va ajunge în situaţia ca primăriile să nu poată cofinanţa proiectele europene pe care le-au accesat.

Italianul care a venit în vizită în România şi nu a mai plecat. Acum inventează arome de cafea
Un tânăr italian a venit în urmă cu 15 ani în vizită în România, la un prieten, şi nu a mai plecat. Vincenzo Zinni are acum 38 de ani şi de opt ani are o afacere cu cafea, produs care este distribuit în mai toate oraşele ţării.

Ce machiaj recomandă specialiştii pentru petrecerile de sfârşit de an. „Nemuritorul «smokey eyes» rămâne în trend, dar cu nuanţe“
Se aproprie sfârşitul anului şi toate femeile doresc să arate bine la petrecerile de Crăciun sau Revelion. Loredana Bundiş, cosmetician arădean, spune că şi machiajul trebuie să fie conform tendinţelor de modă de Revelion.

Cetatea Aradului îşi deschide porţile. Va fi prezent şi ministrului apărării naţionale, Mihai Fifor
Cetatea Aradului îşi va deschide porţile duminică, 17 decembrie, între orele 16.30-18.30, când va fi organizat spectacolul "Colinde şi tradiţii de Crăciun în Cetatea Aradului". la eveniment va fi prezent şi ministrului apărării naţionale, Mihai Fifor.

A acuzat firma Profi că a fost obligat să spele carnea cu oţet, dar a pierdut procesul
Arădeanul Emanuel Ciprian Gabor, fost şef al unui magazin Profi din municipiul Arad, a pierdut în prima instanţă procesul cu foştii lui angajatori, după ce a reclamat că i s-a cerut să vândă carne expirată, spălată cu detergent şi oţet. Acum va trebui să plătească despăgubiri pentru afirmaţiile calomnioase.

Reprezentanţii Prefecturii Arad au depus o coroană de flori la reşedinţa de suflet a Regelui Mihai I
Prefectul Judeţului Arad, Florentina Horgea, împreună cu Subprefectul Judeţului, Vasilică Damian, au depus, astăzi, o coroană de flori, la Castelul de la Săvârşin, reşedinţa de suflet a Regelui Mihai I.

FOTO Târg de Crăciun fără bani de la buget, pe model olandez: a participat toată comuna
Au preluat ideea din Olanda şi au organizat cel mai frumos târg dedicat sărbătorilor de iarnă. Acesta s-a desfăşurat în localitatea arădeană Şimand.

Cum a ajuns un arădean un folkist de renume
Arădeanul Daniel Julean (60 de ani) a început să cânte muzică folk în 1974 datorită lui Mircea Vintilă pe care l-a văzut într-o emisiune TV cântând.

FOTO Omagiul dubaşilor din Săvârşin pentru Regele Mihai. Cu capetele plecate, au venit din nou la poarta castelului regal
Cu capetele plecate şi cu ochi în lacrimi, dubaşii care altădată îl colindau pe Regele Mihai I au poposit la Castelul de la Săvârşin pentru a-i aduce un ultim omagiu.

UPDATE Pasageri blocaţi pe Aeroportul din Timişoara. Mai multe zboruri au fost anulate
Pasagerii care au vrut să ajungă în acestă dimineaţă la Bucureşti cu o cursă Ryanair sunt blocaţi de trei ore pe Aeroportul din Timişoara, din cauza unei probleme tehnice.

Cum se prepară piftia de cocoş batrân. Reţeta unică, specifică gospodarilor din zona Crişana
Arădeanca Claudia Romana Rista, cunoscută drept „fata care găteşte cu flori“, ne dezvăluie secretul piftiei de cocoş bătrân.

Cupe şi medalii de aur pentru sportivii arădeni
Trei sportivi arădeni de la XOX Gym au adus noi premii pe care le-au căştigat  la concursurile de la Cluj şi Timişoara.

„Dinozaurii“ tabletelor şi ai PC-urilor. Colecţia impresionantă expusă la Arad de un împătimit al calculatoarelor vechi
Un arădean a colecţionat de-a lungul anilor peste 1.500 de procesoare, aproximativ 100 de plăci video, 100 de GPU-uri de laptop, memorii ram, hard-diskuri, aproximativ 50 de laptopuri vechi, 10 calculatoare vechi, precum şi câte un sistem funcţional pentru majoritatea socketurilor apărute.