adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Arad

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 25.08.2016

Doi poliţişti arădeni au fost ridicaţi de DIICOT. Aceştia erau călăuze pentru migranţi
Doi poliţişti arădeni, dintre care unul de frontieră, au fost ridicaţi în această dimineaţă de DIICOT. Conform procurorilor, cei doi poliţişti asigurau protecţia unei reţele care se ocupa cu traficul de migranţi.

Tocăniţe, gulaşuri şi ciorbe din diverse ingrediente, la Festivalul Cătlanelor
Zilele Aradului se vor încheia cu un festival al Cătlanelor şi un spectacol folcloric.  Astfel, arădenii sunt aşteptaţi, duminică, la Ştrandul Neptun, unde se va desfăşura acest festival al Cătlanelor.

Sute de arădeni sunt aşteptaţi să participe la cursele Red Run
A doua ediţie a competiţiei Red Run va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, iar arădenii care vor participa la aceste curse vor avea parte de o experienţă aparte. Vor fi curse de anduranţă, cu obstacole, dar şi curse destinate copiilor sau familiei.

Trafic aglomerat prin vama de pe autostrada Nădlac – Arad
Traficul prin vama de pe autostrada Nădlac – Arad este îngreunat. Numărul mare de persoane care părăsesc ţara, face ca timpii de aşteptare să fie foarte mari. Acest lucru se întamplă vară de vară, chiar dacă  Poliţia de Frontieră Română a luat o serie de măsuri menite să fluidizeze traficul prin punctele de trecere.

Arad: Percheziţii pentru destructurarea unei reţele de trafic de migranţi în care sunt implicaţi poliţişti de frontieră
Poliţiştii de frontieră şi ofiţeri ai DGA din Timişoara fac opt percheziţii, joi dimineaţă, la tot atâtea adrese din Arad, într-un dosar de trafic de migranţi în care sunt implicaţi poliţişti de frontieră.

Bibliotecă pe roţi şi şine. Poveştile prind viaţă printre călători FOTO
Arădenii nu se vor mai plictisi începând de astăzi în mijloacele de transport în comun, deoarece acestea au fost dotate cu cărţi. Vorbim despre o bibliotecă pe roţi  sau şine care prinde viaţă în Arad.

Solista de muzică populară Mihaela Mariş va fi înmormântată în comuna arădeană Vârfurile
Interpreta de muzică populară din Arad Mihaela Mariş va fi condusă joi pe ultimul drum. Anunţul a fost făcut de către sora acesteia.

VIDEO Cum funcţionează înşelătoria cu bancnota de 100 de lei. Escroace filmate în acţiune într-un magazin din Arad
Patronii unui magazin cu produse pentru animale din Arad au făcut publice imagini cu două femei care au păcălit-o pe vânzătoare prin metoda "bancnota de 100 de lei".

A murit solista de muzică populară Mihaela Mariş. Tânăra de doar 36 de ani a fost răpusă de cancer VIDEO
Interpreta de muzică populară din Arad Mihaela Mariş a murit luni, la o lună după ce a împlinit vârsta de 36 de ani. Aceasta fusese diagnosticată cu cancer şi era internată la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj Napoca, unde urma un tratament.

Covâsînţ,  capitala romanismului pentru o zi
Festivalul românilor de pretutindeni a nominalizat comuna arădeană Covâsînţ ca fiind capitala romanismului pentru o zi. Evenimentul a fost organizat de către Consiliul Judeţean prin Centrul Cultural Judetean Arad.

Un bărbat a murit după ce a făcut infarct într-o sală de sport
Un bărbat în vârstă de 61 de ani a decedat, după ce a suferit un infarct miocardic în sala de sport a Galleria Mall. Incidentul s-a petrecut în data de 11 august, iar bărbatul a decedat în week-end-ul care a trecut.

Muzeul Cetăţii Aradului, o atracţie pentru turişti FOTO
Cetatea Aradului are în interiorul ei un muzeu în care se găsesc obiecte şi documente din istoria Regimentului 2 linie Infanterie în operaţiunile de la Griviţa-Vidin, din anul 1877, şi de la bătălia de la Plevna, fotografii, hărţi, uniforme militare, arme (o puşcă Kalinca din 1877, o baionetă din Războiul de Independenţă, puşcă mitralieră), dar şi multe altele.

Funcţionarii publici din Arad intră, luni, în grevă japoneză
Salariile mici ale angajaţilor din administraţia locală determină o acţiune de protest din partea acestora. Luni, între orele 11-14, funcţionarii vor intra în grevă japoneză. Asta înseamnă că nu încetează munca, dar trag un semnal de alarmă cu privire la salarizarea ruşinoasă de care „beneficiază” în Primării şi în Consiliile Judeţene.

Mircea Vintilă a declarat că festivalul de la Bulci e unic în ţară FOTO
Festivalul de la Bulci şi-a încheiat şi cea de a opta ediţie, într-o atmosferă care l-a impresionat până şi pe Mircea Vintilă.

Un palat ridicat la începutul anilor 1900 îşi va recăpăta strălucirea printr-o investiţie de peste 17 milioane de lei
Aradul se va putea mândri anul viitor cu o clădire, declarată monument istoric, proaspăt renovată. Vorbim despre Palatul Cultural (Filarmonica), al cărui proiect de renovare prevede refacerea faţadei şi a interioarelor.