adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 22.10.2014

Cele mai tari firme arădene vor fi premiate de Camera de Comerţ
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează joi, 30 octombrie 2014, la EXPO Arad, cel mai aşteptat eveniment de către mediul de afaceri local: Topului Judeţean al Firmelor.

UPDATE VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014. Un membru al PDL din Arad susţine că a fost lovit de o maşină cu inscripţii ale PSD
În plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale 2014, liderul PDL Dezna (judeţul Arad), Cătălin Stoica, susţine că a fost lovit, în cursul nopţii de luni spre marţi, de un autoturism de campanie al PSD.

Ion Florin Moţ, primarul şpăgar de la Zărand, repus în funcţie de judecători
Ion Florin Moţ, primarul şpăgar al comunei arădene Zărand a revenit în fruntea primăriei, după ce judecătorii au hotărât, în cursul lunii februarie, că Moţ poate fi în continuare primar, deşi fusese prins în flagrant luând mită.

Linkuri Sponsorizate

Doi primari PDL şi unul PNL au trecut la PSD, dar unul s-a răzgândit şi cere anularea adeziunii
Doi primari PDL şi unul PNL din Arad au semnat adeziuni la PSD în urma aplicării ordonanţei lui Dragnea, dar unul s-a răzgândit cu o oră înainte de termenul limită şi a cerut anularea adeziunii invocând o greşeală din document, astfel că acum atât PSD, cât şi PDL şi-l dispută.

Întreţinerea spaţiilor verzi, scoasă la licitat
Primăria Arad vrea să rezolve problemele spaţiilor verzi din municipiu care, în ultima perioadă, au căzut victime contractelor care s-au finalizat.

FOTO A început Oktober Bier Festival
Cea de a doua ediţie a sărbătorii berii Oktober Bier Festival, a debutat în Piaţa Avram Iancu în cursul serii de vineri.

FOTO Doar cinci primari din Arad şi-au schimbat partidul
Ordonanţa de urgenţă a Guvernului Ponta care permite migraţia aleşilor locali de la un partid politic la altul a avut ca efect, în judeţul Arad, schimbarea „cămăşii politice” de către cinci primari.

Încă două zile pentru depunerea dosarelor de candidatură
Reprezentanţii Asociaţiei “Arad, Capitală Europeană a Culturii 2021” anunţă că persoanele interesate mai au la dispoziţie două zile pentru a-şi depune dosarul de candidatură pentru un post în cadrul asociaţiei.

Sărbătoarea berii se va desfăşura în două weekenduri. Oktober Bier Festival a ajuns la a doua ediţie
Primăria Municipiului Arad organizează a doua ediţie a sărbătorii berii Oktober Bier Festival, care va avea loc în Piaţa Avram Iancu în zilele de 17-19 octombrie şi 24-26 octombrie 2014.

Compania de Teatru Aradi Kamaraszinhaz în elita filmului maghiar
Trei importanţi actori maghiari şi un regizor care a participat la Festivalul de Film de la Cannes au fost cooptaţi în cele mai recente proiecte ale Companiei de Teatru Aradi Kamaraszinhaz.

FOTO Centura ocolitoare a oraşului Pecica este tot mai aproape de a fi dată în folosinţă
Peste aproximativ o lună de zile, maşinile care astăzi traversează centrul oraşului pentru a ajunge la podul de peste Mureş nu vor mai intra în traficul intern.

FOTO Alpinistul Zsolt Torok învaţă copiii să se caţere, după ce a cucerit cele mai înalte vârfuri ale lumii
Alpinistul arădean Zsolt Torok, liderul echipei de alpinişti care a escaladat vârful Nanga Parbat, a reuşit să construiască primul panou de căţărare pentru copiii din Arad. Tot el este cel care va preda şi cursuri de căţărare pentru cei mici.

Şapte blocuri din Arad vor fi reabilitate termic
Municipalitatea a finalizat o licitaţie care se referă la reabilitarea termică a unui număr de şapte blocuri din municipiul Arad.

Peste o mie de locuri de muncă pentru arădeni
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad anunţă că începând de astăzi sunt disponibile nu mai puţin de 1.070 de locuri de muncă în judeţul Arad.

O arădeancă este câştigătoarea Cupei României 2014 la Dresaj
Arădeanca Daria Paliciuc, cu calul Zaina, de la Pony Club Arad este câştigătoarea Cupei României 2014 la Dresaj, concurs hipic.