adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Arad

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 22.10.2018

Un interlop arădean a fost împuşcat şi jefuit pe stradă
Un bărbat de 39 de ani din Arad, cunoscut în lumea interlopă, conform anchetatorilor, a fost împuşcat pe stradă, luni dimineaţă, în timp ce se îndrepta spre casă, fiind rănit în picior. Bărbatul este conştient şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Apropiaţi ai acestuia au declarat că agresorii l-au aşteptat la intersecţia a două străzi şi i-au furat o sumă mare de bani, în timp ce poliţiştii îi caută pe suspecţi.

Caz dramatic la Spitalul Judeţean Arad. Un medic cardiolog de 44 de ani a murit la puţin timp după intrarea în gardă
Cosana Claiciu, un medic cardiolog de 44 de ani de la Spitalul Judeţean Arad, a murit în urma unui infarct suferit imediat după intrarea în gardă.

Contabilul unei primării din Arad a fost dat dispărut. Unii colegi spun că ar fi plecat brusc înainte de venirea unui control al Curţii de Conturi
Contabilul Primăriei Şiştarovăţ, din Arad, a fost dat dispărut de familie, iar Poliţia a publicat un anunţ, marţi, cu fotografia sa. Colegi de-ai săi spun că acesta a plecat brusc de la birou, cu doar o jumătate de oră înainte de a sosi o echipă de control a Curţii de Conturi, în urmă cu o săptămână. Bărbatul îşi lăsase pe birou telefonul şi cheile, iar dulapurile cu documente şi uşa biroului au rămas descuiate.

FOTO Peste 30.000 de oameni au participat la prima ediţie Arad Open Air Festival
Prima ediţie a Arad Open Air Festival a adus la Arad artişti precum Groran Bragovic, Atb, Nervo, Vama, Jonathan Band, Mahmut Orhan, Almund, Vanotek, Subcarpaţi şi mulţi alţii.

Un jandarm trimis la o intervenţie a descoperit că un hoţ spărgea chiar boxa sa din bloc. Suspectul, prins la locul faptei
Un jandarm din Arad care a fost trimis la o intervenţie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a descoperit că un hoţ încerca să fure lucruri chiar din boxa sa, suspectul fiind prins în timp de sorta lucrurile pe care voia să le ia. Când bărbatul a fost întrebat ce face în boxă, el a răspuns că face curăţenie, neştiind că vorbeşte cu proprietarul spaţiului. Hoţul are 21 de ani şi este cercetat penal pentru tentativă de furt.

VIDEO Arad Open Air, cel mai mare festival din oraşul de pe Mureş. Goran Bregovici, Mahmut Orhan, ATB sau Nervo pe Aeroportul Internaţional
Arad Open Air Festival se desfăşoară pe Aeroportul Internaţional din oraş, unde au fost amenajate trei scene: Airplane Main Stage, ABC Stage şi Captain Stage.

UPDATE Porcul domestic descoperit plutind pe râul Mureş nu a murit din cauza pestei porcine
Autorităţile din judeţul Arad sunt în alertă. Un porc mort a fost găsit plutind pe râul Mureş. Există suspiciuni că animalul ar fi murit de pestă porcină africană.

FOTO Povestea românilor ardeleni care duc mai departe istoria Regimentul de Infanterie Austro-Ungar Nr. 33
Reenactorii de la IR33 Cetatea Aradului au participat la centenarul de la Verdun (Franţa) în uniformele armatei Austro-Ungare.

Cum a transformat un primar balastiera din sat în cea mai căutată plajă din vestul ţării. În fiecare vară atrage 100.000 de turişti pe „litoralul“ cu palmieri din Ecuador
În vestul ţării, în judeţul Arad, există o comună cu aproximativ 3.500 de locuitori care reuşeşte să atragă în fiecare vară peste 100.000 de mii de turiştii fără mari obiective şi trasee turistice.

Incendiu într-un centru de recuperare din Arad. Pacienţii au fost evacuaţi
Pacienţii aflaţi într-un centru de recuperare din judeţul Arad au fost evacuaţi, duminică dimineaţă, din cauza unui incendiu care a izbucnit la acoperiş.

Colete cu produse comandate pe internet furate dintr-un oficiu poştal spart pentru a doua oară în trei luni
Un oficiu poştal din municipiul Arad a fost spart de hoţi, în noaptea de joi spre vineri, uşa dislocată fiind observată de trecători abia vineri după-amiază, în condiţiile în care este zi nelucrătoare şi oficiul era închis. Poliţiştii fac cercetări, iar din primele informaţii rezultă că au fost furate colete cu produse comandate pe internet.

Aglomeraţie la ieşirea din ţară prin Vama Nădlac II, unde se aşteaptă până la două ore şi jumătate pentru control
Punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt foarte aglomerate, duminică după-amiază, când la Nădlac II se aştepta până la două ore şi jumătate pentru controlul documentelor de călătorie, fiind cel mai tranzitat punct. Coloanele de autoturisme formate pe autostrada pan-europeană au ajuns la câţiva kilometri, însă timpi mari de aşteptare se înregistrau şi la Nădlac I, Urziceni şi Petea.

Arad: Poliţiştii au constatat că femeia care ar fi fost răpită e rudă cu presupuşii agresori, iar aceasta nu a depus plângere
Poliţiştii arădeni, care au dus la audieri, miercuri, mai multe persoane despre care credeau că au fost implicate în răpirea de pe stradă a unei femei, au constatat că presupusa victimă este rudă cu cei audiaţi şi nu a depus plângere. Femeia, care a fost identificată şi are 41 de ani, susţine că i s-a făcut rău după o altercaţie verbală pe stradă şi a chemat în ajutor familia.

Arad: Mai mulţi martori au sesizat Poliţia că o femeie a fost răpită de pe stradă, fiind băgată cu forţa într-o dubiţă; au fost instituite filtre pe drumuri
Mai mulţi martori au sesizat, luni după-amiază, că o femeie a fost răpită în centrul oraşului Arad, fiind luată cu forţa de pe stradă şi băgată într-o dubiţă care a demarat în mare viteză. Poliţiştii au instituit filtre rutiere în tot judeţul, însă deocamdată nu cunosc identitatea presupusei victime, pentru că familia nu a sesizat dispariţia.

Descoperire arheologică. Cetatea Veche din Sântana, de patru ori mai mare decât cetatea grecească Troia
O echipă mixtă de arheologi români şi germani au descoperit o fortificaţie din epoca bronzului, veche de peste 3.500 de ani, care se întinde pe 90 de hectare.