adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 23.11.2014

Fotografie inedită cu Regele Mihai. Alpinistul Zsolt Torok a călătorit cu avionul, la clasa Economic, alături de Regele Mihai şi de Regina Ana
Alpinistul arădean Zsolt Torok a trecut prin momente emoţionante în timp ce se afla pe un aeroport din Austria. Mai exact, în sala de aşteptare a aeroportului din Viena, când se întoarcea din Himalaya, una dintre expediţiile sale de succes, s-a întâlnit cu Regele Mihai.

Black Friday vine cu reduceri de până la 70% în Galleria Arad
Galleria Arad pregăteşte o surpriză de proporţii arădenilor. Vineri, de Black Friday, magazinele din Galleria Arad vor organiza Noaptea Albă a Reducerilor, o seară specială în care cumpărătorii vor fi aşteptaţi cu oferte promoţionale şi reduceri de până la 70%.

VIDEO Zeci de muzicieni au promovat inedit Festivalul Internaţional de Teatru, într-un mall arădean
Festivalul Internaţional de Teatru de la Arad a fost promovat într-un mod cu totul inedit: 50 de muzicieni au participat la un flash mob muzical spectaculos, printre clienţii unui mall din Arad.

Linkuri Sponsorizate

Se caută firmă pentru salubrizarea şi deszăpezirea pieţelor arădene
Târguri, Oboare, Pieţe SA caută o firmă care să asigure salubrizarea pieţelor din municipiul Arad. TOP vrea să semneze un contract valabil un an de zile, dintre care 4 luni de zile sunt considerate luni de iarnă.

Şahiştii arădeni au terminat pe locul cinci în Divizia A
La prima participare a Şah Club Vados în Divizia A, clubul arădean a ocupat locul 5. Deşi echipa s-a întărit în perioada premergătoare competiţiei cu doi maeştri internaţionali (Filip şi Vajda), obiectivul promovării în Superligă a rămas unul îndrăzneţ şi greu de atins raportat la valoarea obiectivă a celorlalte formaţii.

Singurul primar arădean care a plecat de la PDL la PSD nu regretă pasul făcut
Ioan Florin Ciul este singurul primar din judeţul Arad care a părăsit PDL pentru a se înregimenta în PSD. Acesta afirmă că nu regretă gestul şi că nu s-ar reîntoarce de unde a plecat.

FOTO Ajutoare pentru „Judeţean” din partea unui Spital din Frankfurt
La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au sosit ajutoare din partea unui Spital din Frankfurt. Este vorba în special de mobilier, aparatură electrică şi ustensile medicale: frigidere medicale, paturi electrice, noptiere, dulapuri şi scaune cu rotile, dar şi pampers, faşe sterile etc.

O haită de lupi a atacat o stână din Arad, omorând zeci de oi. Paguba se ridică la aproape jumătate de miliard de lei vechi
O stână de oi din localitatea arădeană Agrişu Mare a fost atacată de o haită de lupi care au lăsat în urma lor pagube uriaşe. Zeci de oi au fost ucise, zeci rănite şi câteva sunt dispărute.  Valoarea estimată a pagubei se apropie de jumătate de miliard de lei vechi.

FOTO Ghiorocanii, în număr mare la campania „Ghioceii prevenţiei cardiace”
Campania „Ghioceii prevenţiei cardiace” dă deja primele rezultate. În Ghioroc, prima locaţie a campaniei, peste 150 de cetăţeni au fost examinaţi şi li s-au făcut analize medicale gratuite.

A început Campania „Cutia cu Suflet”. Anul trecut s-au adunat peste 1.700 de cutii
Galleria Mall va fi şi în acest an gazda celei mai de succes campanii umanitare a Asociaţiei Cetatea Voluntarilor. Cei interesaţi pot dona cutii-cadou pentru copiii defavorizaţi.

Alegeri prezidenţiale 2014. Nu se poate bea vin... la Festivalul Vinului
Arădenii care se pregătesc să meargă la spectacolul organizat în această seară în faţa primăriei, unde are loc Festivalul Vinului nu vor putea consuma alcool până după ora 21:00.  Acest lucru se întâmplă, deoarece la mai puţin de 500 de metri se află o secţie de votare amenajată pentru alegerile prezidenţiale 2014.

Alegeri prezidenţiale 2014. Un arădean a murit în drum spre casă la scurt timp după ce a votat
Un bărbat din Arad a murit în drum spre casă la scurt timp după ce a votat la alegerile prezidenţiale 2014. Acesta şi-a exercitat votul la Secţia de votare nr.73 amenajată în incinta Şcolii Generale Nr.8, de pe strada Ilarion Felea din Arad.

FOTO Alegeri prezidenţiale 2014. Liderii politici au ieşit la vot
Parlamentarii arădeni au început să meargă la vot la alegeri prezidenţiale 2014. Până la această oră au votat deputaţii Claudia Boghicevici (PDL) şi Flavius Măduţa (PSD).

UPDATE VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014 ACL Arad: „La Sânpaul, un consilier PSD s-a «instalat» ilegal în secţia de votare”
Reprezentanţii Alianţei Creştin Liberale Arad (ACL) sunt primii şi la alegerile prezidenţiale 2014 (turul doi) care au trimis un comunicat de presă în care îi acuză pe cei de la PSD că împart „pliante mincinoase”.

FOTO UPDATE Alegeri prezidenţiale 2014. Turul doi. Arădenii plecaţi în Anglia stau la rând la vot
Secţiile de votare din judeţul Arad au fost deschise la ora 7,00. Pe parcursul acestei zile la alegeri prezidenţiale 2014 sunt aşteptaţi la vot 394.121 de arădeni înscrişi pe listele electorale permanente.