adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Arad

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 04.12.2016

Cum preparăm cele mai delicioase sosuri pentru fripturi. Secretul care face sosul mai gustos
Fripturile sunt nelipsite de pe masa românului, cu atât mai mult acum, când se apropie perioada sărbătorilor de iarnă. Cele mai mâncate fripturi sunt cele de porc, vită şi pui. Bucătarul arădean Adrian Pop ne spune secretele câtorva sosuri care merg de minune cu fiecare dintre felurile de friptură amintite.

Campionul moto Ionel Pascotă: „Părinţii greşesc atunci când le cumpără copiilor bombe de motociclete”
Cei mai buni piloţi din România au fost premiaţi sâmbătă la Arad în cadrul Galei Campionilor 2016.  Evenimentul a fost organizat de către Federaţia Română de Motociclism, la Arad.

Cei mai buni piloţi din România, premiaţi la Gala Campionilor 2016 FOTO
În oraşul de pe Mureş a avut loc festivitatea în care au fost premiaţi cei mai buni piloţi din România, printre care se află şi numeroşi arădeni.

Familia româncei moarte în Canada are nevoie de bani pentru a o înmormânta în ţară
Familia arhitectei din Arad care a murit, în urmă cu o săptămână,  într-un accident de circulaţie produs în Canada are nevoie de ajutor financiar.  Arădeanca Susana Dumitru avea 29 de ani.

Au ajuns renii lui Moş Crăciun. Rudolf şi Negruţa îşi aşteaptă vizitatorii
Doi reni au apărut şi în acest an în Piaţa Avram Iancu din municipiul Arad, acolo unde se desfăşoară Târgul de Iarnă. Este vorba despre Rudolf şi Negruţa, în vârsta de 8 luni.

Prima ninsoare a blocat drumurile în judeţ. Copac căzut pe carosabil la intrare în staţiunea Moneasa
Drumurile din judeţul Arad au început să fie împracticabile după prima ninsoare. Un copac căzut pe carosabil a blocat intrarea în staţiunea Moneasa, iar maşinile mari nu au putut urca un deal.

Poliţiştii arădeni au dat sfaturi şi au prezentat tehnică, cu ocazia Zilei Naţionale a României (FOTO)
O parte dintre poliţiştii arădeni s-au aflat, joi, timp de câteva ore în faţa Teatrului de Stat unde au stat de vorbă cu cetăţenii, le-au arătat tehnica de lucru şi au împărţit pliante  cu sfaturi privind „Sărbătorile în siguranţă”.

Ioan Matiuţ, poetul care a înfiinţat prima editură arădeană după 1989, a crescut vipere şi a fost tradus în chineză
Prins între Timişoara şi Oradea, două centre culturale puternice, Aradul nu avut editură nici revistă de cultură în perioada comunismului deşi aici a existat o grupare de scriitori valoroşi.

Expoziţie de trenuleţe, de Ziua Naţională a României FOTO
Arădenii sunt aşeptaţi la expoziţia de trenuleţe, care se desfăşoară, în perioada, 1-3 decembrie, la Galeria de Artă „Delta“, din Arad. Expoziţia  a fost deschisă de Ziua Naţională a României.

UPDATE Ziua Naţională a adus şi prima ninsoare la Arad
Ziua Naţională a României aduce şi prima ninsoare în Arad. Zăpada a început să se aşterne din cursul nopţii de miercuri spre joi.

17 sfaturi de la psiholog pentru oamenii care rămân singuri de Sărbători. „Nimeni nu vă face fericit sau nefericit“
Tot mai mulţi români îşi petrec sărbătorile singuri. Psihologii au câteva sfaturi pentru a-i ajuta să traverseze în linişte perioada sfârşitului de ani.

Ce cozi au avut de înfruntat românii care au ales să-şi petreacă Ziua Naţională în Ungaria sau în Austria
Imaginea a fost suprinsă de unul dintre românii care au decis să-şi petreacă în afara României mini-vacanţa prilejuită de Ziua Naţională.

Povestea eroilor din Macea, care s-au ascuns cu dibăcie şi au reuşit să ajungă la Alba Iulia pe 1 decembrie 1918
Comuna arădeană Macea are o poveste aparte în istoria zilei de 1 Decembrie 1918, atunci când zeci de mii de români s-au adunat la Alba Iulia pentru a celebra Marea Unire.

Timp de două zile se întrerupe circulaţia tramvaiele între Podgoria şi Piaţa Romană
Compania de Transport Public Arad anunţă publicul călător că timp de două zile tramvaiele nu vor mai circula pe un tronson.

Lucian Zadic, interpretul provenit dintr-o familie de artişti. Arădeanul are cântări în toată Europa
Provine dintr-o familie de artişti şi de ani de zile se află printre interpreţii preferaţi ai românilor şi nu numai. Este vorba despre Lucian Zadic.