adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 29.08.2015

FOTO Iubitul Mihaelei Borcea a protestat plantând flori pe un drum judeţean
Nemulţumit de starea drumului judeţean care face legătura între Lipova – Neudorf – Timişoara, iubitul Mihaelei Borcea,  primarul comunei Zăbrani, Marian Toader,  a dorit să îşi exprime  dezacordul  faţă de autorităţile judeţene. Acesta a plantat flori.

FOTO Aproape 170 de cupluri au primit „Diplome de Aur” pentru 50 de ani de căsătorie
Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost sărbătorite, joi seara, în Parcul Eminescu. Anul acesta au fost premiate 168 de cupluri care au împlinit 50 de ani de viaţă împreună.

Peste 1.000 de locuri de muncă disponibile. Se caută agenţi de vânzări, muncitori şi programatori
De la o lună la alta creşte numărul locurilor de muncă disponibile în judeţul Arad. Astfel, în această lună peste 1.000 de locuri de muncă au fost anunţate ca disponibile de angajatorii arădeni, la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Arad (AJOFM).

Linkuri Sponsorizate

Un arădean a obligat două tinere să se prostitueze în Germania şi Austria
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au descins în această dimineaţa la locuinţa unui arădean bănuit că ar fi exploatat pe teritoriul Austriei şi Franţei două tinere recrutate din România.

Podul Traian va avea iluminat arhitectural
Compania ELBA a finalizat proiectul tehnic pentru iluminatul arhitectural al podului Traian din municipiul Arad.Primarul Gheorghe Falcă a anunţat că urmează să fie primit avizul Comisiei de Cultură şi Patrimoniu, iar mai apoi implementarea proiectului.

FOTO Afacere cu o căruţă şi cai. Câştig de 1.100 de lei pe zi pentru o familie de birjari
O familie de arădeni profită din plin de Zilele Aradului. Şi-au înhămat caii la o trăsură atent îngrijită şi le oferă doritorilor un scurt tur al oraşului. Preţul de 30 de lei cursa poate creşte, în funcţie de dorinţa clientului de a urma un anumit traseu.

FOTO Camera obscură şi pozele instant, un adevărat succes la Zilele Aradului
Arădenii pot vizita în aceste zile camera obscură din faţa Palatului Administrativ. Cei care au avut ocazia să o viziteze până acum au fost încântaţi de ineditul experiment. Astfel, au păşit cu mic, cu mare înăuntrul ei pentru a privi prin lentila special prevăzută şi a asculta un scurt istoric al fotografiei şi a modului în care aceasta a revoluţionat arta vizuală.

Cum ne curăţăm sângele de grăsimi. Metoda prin care reducem colesterolul şi trigliceridele, ferindu-ne de accidentul vascular cerebral sau infarct
„Suntem ceea ce mâncăm“, spune un proverb. Alimentele grase şi un stil de viaţă sedentar sunt principalii factori de creştere a nivelului grăsimilor din sânge: colesterolul şi trigliceridele.

Accident în Vama Nădlac. A intrat cu maşina în punctul de control de pe autostradă
Un şofer din judeţul Galaţi a intrat cu maşina pe care o conducea în punctul de trecere a frontierei din Nădlac. Se pare că oboseala a fost cauza producerii accidentului.

Cele mai frumoase învăţături despre iubire ale duhovnicilor României: „Crede şi iubeşte! Credinţa te face liber, iubirea te uneşte“
Marii duhovnici ai României au lăsat în urma lor învăţături, fie că vorbesc despre fericire, inţelepciune, iubire, credinţă sau multe altele.

Şeful Evidenţei Persoanelor din Primăria Lipova a fost împuşcat mortal la vânătoare. Acesta avea 35 de ani
Un tânăr de 35 de ani, Alexandru Stei, angajat al Primăriei Lipova, a fost ucis în urma unei partide de vânătoare. Aceasta era una autorizată şi s-a desfăşurat pe dealurile dintre Păuliş şi Miniş.

Preşedintele CJ Arad, Nicolae Ioţcu, a fost eliberat. El va sta în arest la domiciliu
Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, a ieşit din închisoare, după ce judecătorii Curţii de Apel Timişoara i-au admis acţiunea prin care contestase măsura privativă de libertate.

Afacere cu mirodenii, din dragoste pentru plante. Doi soţi din Arad au învăţat de pe internet să cultive busuioc şi oregano
O familie din localitatea arădeană Păuliş se ocupă de o afacere fără concurenţă în zonă. Cultivă şi vând mirodenii precum salvie, rosmarin, busuioc, coriandru, echinaceea, oregano, iar îndeletnicirea le aduce venituri frumoase.

UPDATE Un şofer român a dispărut în mod suspect. A lăsat TIR-ul descuiat acum 12 zile, în Germania
Un bărbat de 33 de ani din oraşul arădean Sebiş, Sergiu Ilica, a fost dat dispărut în Munchen în urmă cu mai bine de 10 zile, când autorităţile germane au început să-l caute. Acesta a fost găsit astăzi, pe marginea unui drum din Austria, iar poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Începe Târgul Estival. Circulaţia maşinilor în centrul Aradului, restricţionată
Şoferii vor trebui să evite o parte din zona centrală a municipiului Arad, în următoarea perioadă, pentru că se deschide Târgul Estival, eveniment organizat în cadrul Zilelor Aradului.