adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 21.04.2014

Pastorala la Învierea Domnului a Arhiepiscopului Timotei: „Ospăţul Împărăţiei Cerurilor”
† Timotei, din mila lui Dumnezeu arhiepiscop al Eparhiei Aradului: Iubitului cler, cinului monahal şi dreptcredincioşilor creştini, binecuvântare, bucurie şi pace de la Dumnezeu Tatăl şi de la Domnul nostru Iisus Hristos

UPDATE Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge şi la Arad
Reprezentanţii Arhiepiscopiei Aradului cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad vor aduce pentru al patrulea an consecutiv Sfânta Lumină a Învierii de la Ierusalim.

FOTO Tradiţii păstrate în Arad în preajama sărbătorilor de Paşte
Şi în judeţul Arad în preajama sărbătorilor de Paşte se respectă o serie de tradiţii.  De exemplu, în Joia Mare sau ziua în care ucenicii adunaţi lângă Iisus Hristos se pregăteau pentru Cina cea de taină, este ziua în care în toate lăcaşurile de cult ortodoxe din Arad se scoate toaca.

Linkuri Sponsorizate

FOTO Proprietarii care şi-au reabilitat clădirile istorice pe bani proprii au primit diplome de apreciere
Proprietarii a 12 clădiri declarate monument istoric au primit diplome de apreciere pentru că şi-au reabilitat imobilele din fonduri proprii.

Biroul Electoral Judeţean nr. 2 Arad a afişat lista candidaturilor la alegerile europarlamentare
Reprezentanţii Prefecturii Arad au anunţat că Biroul Electoral Central a publicat în cursul zilei de miercuri, 16 aprilie, Procesul verbal privind constatarea rămânerii definitive a candidaturilor la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din data de 25 mai 2014.

Dansatorii arădeni, campioni în Serbia. S-au întors acasă cu opt locuri I
Dansatorii de la Palatul Copiilor Arad a obţinut opt locuri I la Concursul Internaţional de Dans „Grand Prix 2014”, desfăşurat recent în Subotica – Serbia.

Se caută logo şi mascotă care să definească Aradul ca o comunitate dinamică
Asociaţia Arad – Capitală Culturală Europeană 2021, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, anunţă organizarea unei competiţii pentru stabilirea logoului şi a mascotei Asociaţiei.

Patru tineri au fost prinşi cu trei kilograme de droguri
Patru tineri au fost prinşi, marţi, de către procurori ai DIICOT din Arad şi Timişoara cu trei kilograme de canabis. Printre cei patru tineri se afla şi un marocan.

Ilarion Felea, preotul care a fost condamnat la 20 de ani de temniţă grea pentru că s-a împotrivit comunismului
Părintele Ilarion Felea se numără printre cei care au suferit în perioada comunistă ca să-şi apere credinţa şi religia.

Ana Sereş, cea mai longevivă femeie din judeţul Arad, a murit
Ana Sereş, cea mai în vârstă femeie din judeţul Arad, a murit la venerabila vârstă de 106 ani. În altimii ani, ea a fost vizitată constant de europarlamentarul Iosif Matula.

FOTO Carnea de miel se vinde în pieţe cu 25 de lei kilogramul
Arădenii pot cumpăra carne de miel din pieţele municipiului sau din supermarketuri. În pieţe un kilogram de miel la carcasă se vinde cu 25 de lei, în timp ce în localităţile din judeţul Arad se vinde cu 11, 12, 13 lei kilogramul de miel în viu.

Jandarmii vor fi la datorie de sărbători
Jandarmii arădeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor dedicate sărbătorii pascale.

Membrii Clubului Sportiv Experienţa Multisport, la Maratonul de la Cluj. Gheorghe Moşion a făcut şi de această dată senzaţie
Reprezentanţii Clubul Sportiv Experienţa Multisport au participat zilele trecute, la Maratonul Internaţional de la Cluj-Napoca la următoarele curse: maraton individual, semimaraton, ştafetă – masculin şi ştafetă – feminin.

FOTO Casă Memorială Adam Müller Guttenbrunn a devenit punct de atracţie pentru turişti
Casa Memorială Adam Müller Guttenbrunn a celui care a fost un scriitor, romancier şi om de cultură şvab a devenit un punct de atracţie pentru turişti.

FOTO Lucrări de modernizare finanţate cu bani europeni, la Complexul Curcubeu
Lucrările din cadrul proiectului de modernizare al „Complexului de educaţie interculturală pentru copii şi tineret Curcubeu” Arad au fost finalizate.