adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 02.09.2014

Un tânăr a murit la spitalul din Arad după ce a fost tăiat de polizor
În cursul serii de luni, 1 septembrie, un tânăr în vârstă de 36 de ani, din localitatea, Galşa (comuna Şiria) a făcut o greşeală care l-a costat viaţa.

FOTO Trei străzi din Cărand au fost modernizate
Trei străzi din comuna Cărad au fost inaugurate astăzi de autorităţile locale şi judeţene. 95% din investiţie a reprezentat contribuţia Consiliului Judeţean Arad, instituţia alocând în acest sens suma de 480.000 lei, diferenţa fiind aportul comunităţii locale.

FOTO „Cântec, Joc şi Voie Bună”, la poalele Bârsei
Comuna Bârsa, din judeţul Arad, a fost gazda Festivalului Concurs Naţional „Cântec, Joc şi Voie Bună la poalele Bârsei”, ediţia I. Un eveniment care se va repeta în fiecar an, de acum încolo în localitatea arădeană, în organizarea administraţiei publice locale.

Linkuri Sponsorizate

Asociaţia Arad 2021, gata de drum
Reprezentanţii Asociaţiei Arad 2021 au prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, paşii pe care urmează să îi facă pentru ca aceasta să devină funcţională.

Voluntarii şi-au arătat munca desfăşurată prin intermediul unei expoziţii
Voluntarii din cadrul Proiectului GAIA au pregătit o nouă expoziţie foto pentru a-şi prezenta într-o manieră dinamică munca depusă în cadrul proiectului derulat în Arad.

REZULTATE Bacalaureat de toamnă 2014. 16,41% dintre candidaţii judeţului Arad au promovat examenul maturităţii din a doua etapă
Înainte de contestaţii 16, 41 la sută dintre candidaţii din Arad au promovat bacalaureatul de toamnă înainte de contestaţii, conform rezultatelor afişate de Inspectratul Şcolar Judeţean (ISJ), în timp ce la patru licee niciun candidat nu a obţinut media de trecere.

FOTO Staţiunea Moneasa, luată cu asalt la final de sezon estival
Staţiunea Moneasa este şi acum, la finalul sezonului estival, asaltată de turişti. Deşi vremurile în care Parada Clătitelor, Zilele Staţiunii şi Parada Portului Popular umpleau Moneasa par departe, arădenii şi numai preferă să petreacă sfârşiturile de săptămână la staţiunea de la poalele Munţiulor Codru-Moma.

Cimitirul Pomenirea va avea capelă cu aer condiţionat
Municipalitatea vrea să construiască o capelă nouă în incinta cimitirului Pomenirea, iar pentru a găsi o ofertă bună, a organizat o licitaţie.

Locuitorii din Cuied au reţea de apă în sat. Până acum aveau apă când ploua
Reţeaua de apă din comuna Buteni, satul Cuied din judeţul Arad a fost ianugurată. Beneficiarii sunt cei 777 de locuitori ai satului, locuitori care până acum foloseau în special apa de ploaie pentru cele necesare traiului

Jurnal de vacanţă: Una dintre rezervaţiile naturale din România care poate fi parcursă cu bicicleta
Parcul Natural Lunca Mureşului oferă mai multe trasee turistice care pot fi parcurse cu bicicleta. Astfel, în cadrul campaniei „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“ vă prezentăm o zonă cu adevărat spectaculoasă.

Descinderi la membrii unei reţele de tâlhărie şi trafic de droguri
Poliţiştii arădeni au descins în cursul dimineţii de miercuri la mai multe locaţii din Arad. De aici au ridicat opt persoane suspecte de tâlhării şi trafic de droguri.

Un poliţist băut s-a răsturnat cu maşina de serviciu. În autoturism se afla şi mama sa
Un poliţist de la Poliţia oraşului Sebiş din judeţul Arad s-a răsturnat cu maşina de serviciu pe un câmp. Agentul avea o alcoolemie de 1,05 la mie, iar în maşina pe care o conducea se afla şi mama sa, care a fost rănită şi dusă la spital.

Iluminat stradal cu LED-uri pentru localitatea Zimandu Nou
Primăria comunei arădene Zimandu Nou pregăteşte modernizarea sistemului de iluminat public. Administraţia locală, condusă de Dorel Vidran, a lansat o licitaţie pentru furnizarea şi montarea de aparate de iluminat echipate cu surse LED.

Peste cinci kilometri de drumuri vor fi  modernizaţi la Fântânele
Primăria comunei arădene Fântânele demarează o amplă lucrare de modernizare a străzilor. Administraţia locală pune la bătaie aproape patru milioane de lei pentru modernizarea a 5,5 kilometri de drum.

2,5 milioane de lei pentru canalizarea din Socodor
Primăria din Socodor a finalizat o licitaţie care se referă la realizarea unui sistem de canalizare în comună. Suma estimată pentru lucrările ce urmează să fie făcute a fost de aproape 3 milioane de lei.