adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Arad

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 25.06.2017

UPDATE: Adolescentul care s-a pierdut într-o pădure din judeţul Arad a fost găsit aproape de frontiera cu Ungaria, la 42 de kilometri distanţă
Adolescentul de 14 ani care s-a pierdut într-o pădure din judeţul Arad a fost găsit sâmbătă seară, după aproximativ zece ore de la dispariţia sa, în judeţul Timiş, în apropierea localităţii de frontieră Cenad, la o distanţă de 42 de kilometri. Copilul este nevătămat şi a primit sprijin de la un echipaj al Poliţiei de Frontieră.

Zece angajaţi de la Leoni au fost răniţi, după ce o uşă de mari dimenisuni a fost smulsă de furtună
Furtuna de vineri după-amiază a provocat şi rănirea a zece angajaţi ai fabricii Leoni. Toţi au fost transportaţi la spital.

UPDATE Furtuna a făcut prăpăd. Peste 50 de copaci căzuţi şi TIR-uri răsturnate
Furtuna de vineri seara a făcut prăpăd în judeţul Arad. Mai multe drumuri din judeţ sunt blocate, iar pe diferite tronsoane de drum TIR-urile au fost răsturnate de vijelie.

Ziua Mondială a Serviciilor Publice
Ziua de 23 iunie a fost aleasă de către Naţiunile Unite pentru a sărbători Ziua Mondială a Serviciilor Publice. Scopul acestei zile mondiale aste acela de a creşte vizibilitatea şi impactul serviciilor publice în dezvoltarea socială.

Filmul„ Frânturi de speranţă”, gata de vizionare VIDEO
Filmul „Frânturi de speranţă”, după 10 luni de producţie, este gata pentru marele public. Turnat în Arad şi împrejurimi, filmul spune povestea unui pictor de succes, cu şcoală la Roma, care luptă pentru a-şi face o carieră în ţară şi străinătate.

Mulţumiri aduse poliţistului erou. Marius Ţîrle a salvat o fetiţă de la încec
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Sergiu Bîlcea, spune că a fost iniţiată campania „Arădeni cu care ne mândrim”, prin care se doreşte să  se scoată în evidenţă faptele bune, lucrurile speciale pe care le fac unii cetăţeni.

Un bărbat tăiat de tren a rămas fără picioare
Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a rămas fără picioare după ce o garnitură de tren i le-a retezat. Acesta era conştient după impact.

Tabăra de la Căsoaia are parc tematic de educaţie montanistică. Copiii vor învăţa şi tehnici de supravieţuire FOTO
La Căsoaia (judeţul Arad) a fost inaugurat astăzi, Parcul Tematic de Educaţie Montanistică, un proiect unicat în partea de vest a ţării.

Un bunic s-a rătăcit cu cei doi nepoţi în pădure. Pompierii i-au găsit după două ore
Pompierii arădeni au fost solicitaţi, miercuri seara, să caute într-o pădure din judeţ, un bărbat şi doi copii. Este vorba despre un bunic care se afla cu nepoţeii lui la plimbare şi care s-a rătăcit.

Capacitate 2017 Arad. Examen la Limba şi literatura maternă
Evaluarea Naţională 2017 va continua astăzi cu examenul la Limba şi literatura maternă - probă scrisă, după ce ieri a avut loc examenul la Matematică.

Expo Arad găzduieşte în aceste zile Demo Plast Vest FOTO
Expo Arad găzduieşte, până pe data de 24 iunie, Demo Plast Vest, eveniment dedicat specialiştilor din industria de prelucrare a maselor plastice.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad va avea aparat de rezonanţă magnetică nucleară (RMN)
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad va avea aparat de rezonanţă magnetică nucleară (RMN). Aparatura, în valoare de 4.200.700 de lei a fost achiziţionată prin fonduri provenite de la Consiliul Judeţean Arad şi din veniturile proprii ale spitalului.

Capacitate 2017 Arad. Baremul subiectelor la matematică, în Evaluarea Naţională
Peste 3.000 de elevi din judeţul Arad au participat la examenele Evaluării Naţionale, iar miercuri a avut loc proba de matematică.

Capacitate 2017. Absolvenţii arădeni spun că subiectele la matematică au fost mai uşoare decât credeau
Absolvenţii din Arad care au susţinut, astăzi, examenul de matematică din cadrul Evaluării Naţionale 2017 s-au arătat încântaţi de subiecte.

Primul tren electric care a circulat vreodată pe teritoriul României a fost repus în circulaţie
Turiştii, dar şi arădenii nostalgici, au ocazia în fiecare duminică până la data de 1 octombrie să circule cu Săgeata Verde.  Plecarea se face din staţia de tramvai Maximilian (Kaufland - Micălaca) din Arad, în fiecare duminică de la ora 9.00.