adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Arad

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 26.03.2017

Afacerea cărţilor textile senzoriale pentru copii fabricate la Arad: „Ne inspirăm din desene animate“
Soţii Cristina (42 de ani) şi Cristian Tomescu (47 de ani) au părăsit Bucureştiul în urmă cu cinci ani şi au decis să se stabilească în Arad, unde au demarat o afacere cu cărţi senzoriale destinate copiilor.

Peste 1.500 de arădeni participă la un marş de susţinere a familiei tradiţionale, organizat de biserici neoprotestante
Peste 1.500 de arădeni participă, sâmbătă, la un marş de susţinere a familiei tradiţionale, organizat de biserici neoprotestante din oraş şi care se desfăşoară timp de două ore pe străzile din centrul municipiului. Această acţiune va fi urmată de un marş pentru viaţă organizat de Arhiepiscopia Aradului.

Credinţe şi superstiţii în poporul român legate de animale. Cum prevesteşte cucul câţi ani mai are de trăit omul
Credinţele şi superstiţiile poporului român legate de animale vin din negura timpurilor, peste veacuri, şi sunt o componentă importantă a identităţii naţionale.

Istoricul arădean Antoniu Martin, primit la Preşedinţia Republicii Moldova
Preşedintele pentru România al Centrului Interregional de Advocacy şi Diplomaţie, dr.Antoniu Martin a efectuat o vizită în Republica Moldova, prilej cu care a avut o suită de întâlniri cu politicieni, oameni de afaceri şi jurnalişti.

Lui Ovidiu Tender i se reduc anii de închisoare. A fost anulată pedeapsa de 6 ani şi 9 luni
Tribunalul Arad a anulat, joi, pedeapsa la care a fost iniţial condamnat Ovidiu Tender pentru instigare la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată.

Osemintele nepotului lui Slavici au fost aduse în localitatea unde s-a născut FOTO
Osemintele scriitorilor Ioan Russu Şirianu şi Vintilă Russu Şirianu au fost reînhumate în localitatea lor de origine, Şiria (judeţul Arad). Ioan Russu Şirianu a fost nepotul lui Ioan Slavici.

Chilli con carne, după reţeta unui bucătar din Arad participant la Chefi la Cuţite
Bucătarul arădean Raul Vidican, care participă la show-ul TV culinar „Chefi la Cuţite“ ne-a dezvăluit secretul mâncării chilli con carne sau tocana mexicană.

O  cunoscută actriţă din Arad a pus pe picioare proiectul Fabrika de teatru: „Eu învăţ de la ei în fiecare zi“
Are pasiunea pentru teatru din liceu, a fost membra trupei Poesis, mai apoi a urmat cursurile facultăţii de actorie din Timişoara, iar după terminarea studiilor a debutat ca actor al teatrului din Arad, având colaborări cu televiziunea locală, la emisiunea pentru copii. Recent, a pus pe picioare un proiect independent inedit, intitulat „Fabrika de teatru“.

Grevă spontană la CFR. Mai multe trenuri au fost oprite în staţii
Grevă spontană în această dimineaţă în regionala CFR. Angajaţii au intrat în grevă spontană şi sute de trenuri sunt oprite, inclusiv în Arad.

A demarat cea mai mare campanie de ajutorare a copiilor la care nu ajunge iepuraşul
Cea mai mare campanie umanitară de ajutorare a copiilor proveniţi din familii cu venituri reduse a început la Arad. Este vorba despre „Coşul Iepuraşului” amplasat de ieri în Hypermarketului Real Arad

Un copil de 8 ani a murit după ce a căzut de pe un deal în timp ce se juca împreună cu fratele său
Un copil de 8 ani a murit, marţi, după ce a căzut de la înălţime, de pe dealul Cetăţii Şoimoş din oraşul arădean Lipova, unde se juca împreună cu un frate mai mare. Băiatul s-a lovit la cap de un bolovan şi a suferit o hemoragie masivă, iar medicii au încercat mai mult de o oră să îl resusciteze.

Nicolae Ioţcu, fost preşedinte al CJ Arad, condamnat la închisoare cu executare
Fostul preşedinte al CJ Arad Nicolae Ioţcu a fost condamnat de Tribunalul Timişoara la 4 ani de închisoare cu executare. Ioţcu a fost acuzat de trafic de influenţă. Decizia dată astăzi nu este una definitivă.

Târgul de Primăvară se va desfăşura în faţa Primăriei Arad
Centrul Municipal de Cultură Arad şi Primăria Municipiului Arad organizează în intervalul 6-18 aprilie ediţia 2017 a Târgului de Primăvară. Târgul, deja un eveniment de tradiţie în Arad, va fi amenajat pe platoul din faţa Palatului Administrativ Arad.

Soare uman de Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, la Arad FOTO VIDEO
Un soare uman a fost realizat astăzi la Arad cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, un eveniment promovat de către Naţiunile Unite şi de către Federaţia Internaţională a Asistenţilor Sociali.

Un bărbat şi-a dat foc pe motiv că nu a primit un paşaport nou
Un bărbat de 45 de ani din Galaţi şi-a dat astăzi foc în faţa Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Arad. A făcut acest gest, deoarece nu i s-a eliberat un paşaport nou.