adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Arad - Ultimele stiri Adevarul Arad - 30.05.2015

Centura în regim de autostradă va fi închisă pentru instalarea unor panouri
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale anunţă că sâmbătă şi duminică traficul rutier va fi închis pe autostrada A1 – By Pass Arad (A11), pentru scurte perioade de timp, în vederea montării a panourilor şi portalurilor care fac parte din proiectul de semnalizare a autostrăzii Arad – Nădlac.

Aradul primeşte 3,25 milioane de franci elveţieni. Vor fi montate sute de corpuri de iluminat cu tehnologie LED
Peste 580 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED vor fi montate în municipiul Arad în urma unui proiect care se va derula pe o perioadă de 36 luni. Proiectul are un buget total de 3.249.469 CHF, din care 2.762.049 CHF reprezintă grantul acordat de Elveţia.

Galleria, mallul părăsit din Arad. O investiţie de peste 65 de milioane de euro se clatină serios
Mallul părăsit din Arad. Mall-ul arădean Galleria suferă o lovitură cumplită după ce mai multe firme care funcţionau aici au decis să îşi închidă porţile.

Linkuri Sponsorizate

Un bărbat şi-a omorât din greşeală colega de serviciu
Greşeală fatală la un depozit din localitatea arădeană Nădab, acolo unde o femeie de 57 de ani şi-a pierdut viaţa după ce un coleg de serviciu a omorât-o. Bărbatul a fost trimis în judecată de către procurori.

Iubitul Mihaelei Borcea, în arest la domiciliu
Primarul comunei arădene Zăbrani, Marian Toader, a fost plasat în arest la domiciliu în dosarul de fraudare a unor fonduri europene. Acesta este iubitul Mihaelei Borcea, fosta soţie a acţionarului dinamovist Cristian Borcea.

Ieşirea din România pe la Vama Nădlac, blocată de sute de TIR-uri. Circulaţia, deviată pe autostradă
Din pricina sărbătorii de Rusalii a maghiarilor, vehiculele de peste 7,5 tone nu pot intra în ţara vecină. Astfel, drumul ce leagă Nădlacul de municipiul Arad este blocat de sute de TIR-uri.

UPDATE Iubitul Mihaelei Borcea, primar al unei comune arădene, dus la DNA. Prejudiciul fraudei cu fonduri europene: trei milioane de euro
Marian Toader, primarul comunei arădene Zăbrani, nimeni altul decât iubitul Mihaelei Borcea, este în atenţia procurorilor DNA.

Arădenii sunt invitaţi să chefuiască la Sărbătoarea Vecinilor
Arădenii sunt aşteptaţi să-şi petreacă ziua de vineri, 29 mai, la mici petreceri organizate în curţile blocurilor sau în faţa caselor, în cadrul evenimentului intitulat Sărbătoarea Vecinilor 2015.

O cisternă plină cu păcură s-a răsturnat pe DN 79, în judeţul Arad. Traficul, blocat două ore
O cisternă care transporta păcură s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe DN 79, în judeţul Arad, traficul fiind blocat pentru aproximativ două ore, timp în care pompierii au izolat perimetrul din cauză că exista pericol de explozie.

Percheziţii în judeţul Arad într-un dosar de evaziune fiscală şi fraudare de fonduri europene
Procurorii DNA din Timişoara au descins, marţi dimineaţă, la locuinţele unor oameni de afaceri din judeţul Arad şi la locuinţa primarului din localitatea Zăbrani, într-un dosar de evaziune fiscală şi fraudare de fonduri europene, cu un prejudiciu estimat la trei milioane de euro.

Caravana Revistei 22 începe la Arad
La un sfert de veac de existenţă, Revista 22 porneşte într-un turneu prin ţară pentru a se reîntâlni cu cititorii săi. Între 28 şi 30 mai, echipa Revistei 22 se va întâlni cu publicul din Arad. Ideea a venit de la Asociaţia „Arad-Capitală europeană a culturii 2021“, care a invitat  Revista 22 să se asocieze proiectului de candidatură a Aradului.

Un nou-născut a murit subit la 44 de ore după ce a venit pe lume. Acesta a primit nota nouă la naştere
Un bebeluş a murit la 44 de ore după naştere, la Maternitatea din Arad. Acesta era primul copil al unui cuplu arădean. Acum, la spital se derulează o anchetă.

Furtuna a făcut ravagii în municipiu. Pompierii au intervenit toată noaptea
Furtuna de duminică noaptea a făcut ravagii în municipiul Arad. Au fost case inundate, brazi căzuţi pe fire de curent, stâlpi şi pomi căzuţi pe şosea, maşini avariate de crengile smulse de vântul puternic şi chiar incendii.

VIDEO Un bărbat a ameninţat timp de două ore că se aruncă de pe pod
Un bărbat trecut de 30 de ani a ameninţat  timp de două ore că se aruncă de pe podul Traian din municipiul Arad. Acesta este cunoscut în rândul arădenilor ca având probleme psihice.

Doi judecători, membri ai CSM, jefuiţi într-o cameră de hotel. Paguba este de peste 7.000 de euro
Doi judecători, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), au fost jefuiţi în camera celui mai mare şi cunoscut hotel din municipiul Arad. Magistraţii erau prezenţi la Arad pentru a participa la o întâlnire a preşedinţilor de tribunale din ţară cu reprezentanţii CSM.