adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Alexandria

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 19.03.2018

Ce spune iniţiatoarea legii anti-fumat despre funcţionarii publici care fumează la birou: „Arată doar dispreţ al şefilor de instituţii faţă de respectarea legii“
Iniţiatoarea legii anti-fumat, fostul deputat clujean Aurelia Cristea, spune că în ciuda cazurilor prezentate de media, persoane fizice sau postate pe Facebook, legea anti-fumat e respectată în proporţie de peste 90%.

VIDEO De la maidanez la vedetă pe Facebook. Povestea minunatei Wendy, căţeluşa adoptată de pe străzile din Peru
Stephen Glover, Steve-O după numele de scenă, e un actor, comediant şi producător de documentare şi show-uri TV care a adoptat o căţeluşă de pe străzile din Peru. Povestea patrupedului i-a inspirat pe mulţi oameni să adopte câini.

Reacţia Finanţelor din Ploieşti după incidentul angajatului din Teleorman surprins fumând în birou
Reprezentanţii Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti au trimis un comunicat privind angajatul de la Finanţele din Alexandria, judeţul Teleorman, surprins fumând în instituţie.

VIDEO Reportaj filmat în sărăcia cruntă a Teleormanului: „Aici nu-l avem decât pe Dragnea“
Doi tineri jurnalişti au realizat un documentar filmat în judeţul Teleorman, urmărind un traseu al proprietăţilor mediatizate ca aflându-se în proprietatea liderului PSD, Liviu Dragnea.

VIDEO Angajat al Finanţelor din Teleorman, filmat fumând la birou. Şeful bărbatului: „Nu e filmat azi că are altă îmbrăcăminte“
Un filmuleţ cu un angajat al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Teleorman, surprins fumând în timpul serviciului, a fost dat publicităţii de presa locală. Contactat de „Adevărul“, şeful Finanţelor din Teleorman a declarat, după ce a văzut înregistrarea, că omul din imagini este angajatul instituţiei, că se va face o anchetă şi că ar fi fost mai simplu „dacă se vedea pe filmare când a fost filmat“.

Bilaţul inundaţiilor din Teleorman: 18 localităţi încă afectate şi apă pe sute de hectare de teren, păşuni şi fâneţe
Pompierii teleormăneni informează că traficul rutier se desfăşoară normal pe DJ 503, între localităţile Drăgăneşti Vlaşca şi Videle, şi pe E 70, în Drăgăneşti Vlaşca. Apele sunt în retragere.

Românul din Teleorman care munceşte 14 ore pe zi în Anglia: „Vrei să faci o schimbare? Dă tu exemplu!“
La 15 ani după ce a plecat din Zimnicea, Adrian Bulibaşa (33 de ani) are o mică afacere în construcţii în Anglia, e căsătorit cu o braziliancă şi, printr-un site dedicat oraşului natal, şi-a propus să schimbe un pic lucrurile.

Păgubiţi de inundaţii în Teleorman: 24 de localităţi afectate, sute de hectare de terenuri şi păşuni sub ape, o parte din parcul oraşului Videle inundat
Drumul Judeţean 503, care trece prin localitatea teleormăneană Drăgăneşti Vlaşca, este inundat şi a fost închis traficului rutier. Se circula greu pe Drumul European E 70 deoarece pe o porţiune apa are 20 de centimetri. În judeţ, au fost afectate de inundaţii 24 de localităţi, 20 de locuinţe, 327 de curţi şi circa 1.700 de hectare de teren, păşuni şi fâneţe, o bază sportivă a unei şcoli şi 500 de metri pătraţi din parcul oraşului Videle.

VIDEO Gestul copleşitor al unui japonez pentru a-şi face soţia oarbă să zâmbească
Familia Kuroki locuieşte într-o zonă rurală din Japonia. De câţiva ani încoace, în lunile martie şi aprilie, circa 7.000 de turişti vin să-i viziteze.

FOTO VIDEO Inundaţii în Teleorman: 16 locuinţe şi 203 gospodării afectate. S-a circulat greu pe DJ 504
Pompierii teleormăneni intervin marţi, 13 martie, în satele Lăceni şi Orbeasca de Sus, din comuna Orbeasca, afectate de inundaţii. Pe DJ 504 se circulă cu dificultate. 16 locuinţe şi 203 de gospodării au fost afectate.

Prejudiciu de peste 100.000 de lei prin metoda „accidentul“ în Teleorman. Cele mai des întâlnite scenarii ale escrocilor
De la începutul anului, în Alexandria, judeţul Teleorman, au fost înregistrate 10 dosare penale de înşelăciuni comise prin metoda „accidentul“. Prejudiciul se ridică la peste 100.000 de lei.

Cinci suprafeţe pe care uleiul de măsline le curăţă perfect. „E un detergent foarte puternic pentru o varietate de obiecte“
Dacă beneficiile uleiului de măsline în cosmetică şi medicină sunt deja cunoscute, prea puţin se ştie de întrebuinţarea sa în curăţarea unor obiecte uzuale din casă.

Un pompier paramedic din Teleorman a intervenit la un accident în timpul liber. Nu este prima dată când face asta
Un pompier din judeţul Teleorman, care este şi paramedic, a intervenit sâmbătă, 10 martie, la un accident rutier, deşi se afla în timpul liber. Colegii îl laudă pe Facebook şi spun că nu e prima dată când camaradul lor dă o mână de ajutor, deşi nu se află în timpul programului.

Drumul Judeţean 503, ce trece prin cea mai afectată localitate de inundaţii din Teleorman, redeschis traficului rutier
Drumul Judeţean 503, în centrul localităţii Drăgăneşti Vlaşca, judeţul Teleorman, s-a redeschis circulaţiei sâmbătă, 10 martie. Pompierii spun că apele sunt în retragere în toate zonele afectate de inundaţii.

Gestul aparent banal al unor voluntari dintr-un oraş unde se agaţă harta în cui: „Aşa ceva în Zimnicea nu s-a mai văzut!“
Mai mulţi voluntari din Zimnicea, elevi şi adulţi, s-au gândit să dea o mână de ajutor vârstnicilor din oraş. S-au organizat şi au trecut la treabă.