adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 24.10.2014

Majorarea burselor pentru elevi a picat în faţa majorităţii din Consiliul local Alexandria
Cuantumului burselor acordate elevilor din unităţile de învatamant preuniversitar de stat din municipiul Alexandria, aferente semestrului I pentru anul scolar 2014-2015 a reprezentat subiectul unui proiect de hotărâre dezbătut în plenul Consiliului local Alexandria.

Social-democraţii teleormăneni îl vor sprijini pe Dragnea să ajungă preşedinte al PSD
Cu sau fără tandemul cu Sebastian Ghiţă, organizaţia PSD Teleorman îl va sprijni pe Liviu Dragnea în cazul unei candidaturi pentru preluarea şefiei PSD la congresul de după alegerile prezidenţiale.

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al Românei a donat cărţi elevilor din Teleorman
Peste o mie de elevi şi profesori din şase sate ale judeţului Teleorman  s-au întâlnit, astăzi cu Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al Românei, în cadrul programului naţional de lectură 'Cărţile copilăriei' iniţiat de Asociaţia Curtea Veche.

Linkuri Sponsorizate

Dosar de fraudă cu fonduri europene în Teleorman
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor-IPJ Teleorman au instrumentat un caz de fraudă cu fonduri europene în care au fost implicate două firme din comunele Brânceni şi Frumoasa. Dosarul a fost înaintat Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Joc de glezne pentru şefia PSD. Traseul lui Liviu „Teroristul“ Dragnea de la baron local la lider naţional
Drumul lui Liviu Dragnea de la baron de provincie la lider al PSD înseamnă 20 de ani de politică, 14 ani de administraţie locală, doi ani de guvernare, o avere impresionantă, scandaluri cu fonduri europene şi un proces penal. Şi-a căpătat porecla de „Teroristul“ de la Traian Băsescu, pe vremea când activa în PD, a creat legende despre morţii care votează şi a atras atenţia Comisiei Europene, pe vremea când gestiona fondurile la CJ Teleorman.

Ruperea unui afiş electoral, singurul incident din campania electorală în Teleorman
Campania electorală decurge în Teleorman fără probleme, după cum a declarat Daniela Carmen Dan, prefectul judeţului, în cadrul videoconferinţei de astăzi. Singurul incident electoral din judeţ a constat în ruperea unui afiş electoral de către un cetăţean.

Un Audi Q7 a fost incendiat în Alexandria
Un Audi Q 7 a fost incendiat, azi dimineaţă, pe strada Mihail Kogălniceanu din Alexandria. Focul a fost pus intenţionat.

Autorul tâlhăriilor din Alexandria a fost trimis în judecată
Autorul tâlhăriilor din Alexandria a fost trimis în judecatăAutorul tâlhăriilor comise la şapte magazine alimentare din Alexandria a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Tânărul a recunoscut că a comis tâlhăriile ca să facă rost de bani pentru jocuri de noroc.

Cu ce s-a ales PSD Teleorman în urma OUG 55: 18 primari, 14 viceprimari, 105 consilieri locali şi doi consilieri judeţeni
PSD Teleorman a făcut bilanţul racolărilor de aleşi locali, în urma apariţiei şi aplicării OUG 55/2014. În barca social demcrată au intrat 104 consilieri locali aflaţi în funcţie în comune, 23 de consilieri locali supleanţi, doi consilieri judeţeni , un consilier municipal de la Turnu Măgurele, 18 primari şi 14 viceprimari.

Liviu Dragnea şi Adrian Simionescu, cei doi parlamentari de Teleorman puşi sub urmărire penală
Liviu Dragnea, deputat de Teleorman, vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, este inculpatul principal în procesul ” Fraudă la referendum”. Dosarul împlineşte luna viitoare un an de când a ajuns la Curtea Supremă. Deputatul Adrian Simionescu, administrator al Fan Speed Nikopole a fost pus sub urmărire penală, acuzat de efectuare de acte de comerţ incompatibile cu funcţia deţinută şi complicitate la evaziune fiscală.

Primăria invită alexăndrenii la curăţenie în cimitirele din oraş
Primaria  Alexandria organizeaza săptămâna aceasta o acţiune de curăţenie în cele trei cimitire din oraş şi face apel la voluntari pentru a contribui la iniţiativă.

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile în ţări din Uniunea Europeană
Peste 1.000 de locuri de muncă  sunt puse la dispoziţia românilor, în această perioadă, prin serviciul Eures. Cele mai multe dintre joburile disponibile în spaţiul european provin din Spania.

VIDEO Centru multifuncţional pe ruinele fostului cinematograf din Alexandria
Primăria Alexandria are planuri mari cu ruinele cinematografului Patria, clădire aflată în paragină de aproape zece ani. Planurile municipalităţii vizează transformarea spaţiului aflat acum în paragină într-un Centru multifuncţional pentru tineret. Concretizarea  proiectului care va costa peste 2 milioane de euro depinde de bani  europeni.

Microbuz şcolar personalizat la Ţigăneşti Primăria a înmatriculat maşina pentru transportul elevilor cu numărul TR 16 PSD
Elevii din Ţigăneşti merg la şcoală cu un microbuz marca PSD. Microbuzul este Opel, însă primarul comunei Ţigăneşti a ţinut să-l personalizeze dându-i drept număr de înmatriculare numele partidului de la care provine el însuşi. Elevii merg la şcoală cu maşina TR 16 PSD.

FOTO Târgul Colecţionarilor la Muzeul Judeţean Teleorman
În cadrul Proiectului expoziţional „ Octombrie - luna colecţionarului”, Muzeul Judeţean Teleorman găzuieşte, astăzi, Târgul colecţionarilor. Evenimentul a adunat în holul instituţiei zeci de colecţionari şi colecţii, care mai de care mai inedite şi variate.