adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Mutari Internationale

Stiri locale din Adevarul Alexandria

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 30.04.2017

FOTO Mii de credincioşi au venit să se închine la moaştele Sfânului Spiridon aduse din Insula Corfu la Mănăstirea Pantocrator din Teleorman
Mâna dreaptă a Sfântului Ierarh Spiridon din Insula Corfu a ajuns în Teleorman, la Mănăstirea Pantocrator din Drăgăneşti Vlaşca. Sfintele moaşte au fost aduse vineri de o delegaţie Mitropoliei de Kerkyra şi au fost aşezate spre închinare credincioşilor la Mănăstirea Pantocrator. Mii de oameni au stat la coadă pentru a se închina.

Povestea lui Panait Istrati, scriitorul vagabond care a avut 14 meserii
Scriitorul Panait Istrati a lucrat ca zugrav, servitor, muncitor, portar, infirmier, valet. A avut doar patru clase şi, ajuns în Franţa, a reuşit să devină un scriitor celebru învăţând singur limba franceză din dicţionar.

Starea copilului salvat din puţ : ”Nu putem spune că este în afara oricărui pericol”
Băieţelul de 1 an şi 8 luni, salvat din puţ la Balta Sărată a fost detubat, dar respiră cu mască de oxigen. Potrivit medicilor,starea critică se menţine până când el va fi mai bine pulmonar”

Marea dramă a poetului George Coşbuc. A murit distrus de pierderea unicului fiu într-un cumplit accident de maşină
George Coşbuc a murit la vârsta de 51 de ani, distrus de pierderea unicului său fiu. După ce Alexandru a pierit la 19 ani într-un accident cumplit de maşină, poetul a refuzat să mai mănânce şi s-a stins din viaţă, trei ani mai târziu.

Copilul salvat din puţ este în stare gravă: „Într-o săptămână putem să spunem dacă apare vreo ameliorare“
Dănuţ Pascu, bebeluşul de aproape 2 ani din Teleorman care a stat blocat aproximativ 11 ore într-un puţ, la 16 metri adâncime, se află în continuare în stare gravă, tratamentul de reanimare fiind unul de durată.

Viaţa amoroasă a politicianului Take Ionescu: la 60 de ani s-a îndrăgostit de o femeie cu 33 de ani mai tânără decât el
Take Ionescu şi-a pierdut capul, la vârsta de 60 de ani, pentru o femeie mai tânără cu 33 de ani. Pentru pasiunea fulgerătoare care l-a lovit la bătrâneţe, marele om politic a fost la un pas să-şi compromită cariera.

Mama şi bunicii paterni ai copilului salvat din puţ, audiaţi la Poliţie
Mama copilului care marţi a căzut într-un puţ, în localitatea teleormăneană Balta Sărată, a fost externată, miercuri, din spitalul din Roşiorii de Vede şi a fost audiată la Poliţie, în dosarul in rem deschis în urma incidentului, pentru vătămare corporală din culpă. Şi bunicii din partea tatălui au fost chemaţi la audieri, tot miercuri, tatăl fiind cu băieţelul la spital, în Bucureşti.

Anchetă de la Protecţia Copilului  la familia băieţelului din Balta Sărată
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman a demarat o anchetă în cazul copilului de un an şi opt luni căzut în puţ la Balta Sărată.

Dosar penal în cazul copilului căzut în fântână. A început cercetarea in rem
Cazul copilului căzut în puţ la Balta Sărată se află în atenţia poliţiştilor. S-a început cercetarea penală în REM asupra faptei într-un dosar penal de vătămare din culpă.

Cum s-au luptat salvatorii să scoată copilul de 2 ani din puţul îngust de 30 centimetri: „Era fixat ca un dop în tubulatură“
Salvarea băieţelului de 2 ani de la Balta Sărată, care a stat peste 10 ore la o adâncime de 16 metri, într-un puţ extrem de îngust, a fost cea mai dificilă intervenţie din ultimii 10 ani. Salvatorii au făcut eforturi supraomeneşti pentru a scoate băieţelul la suprafaţă, intervenţia fiind una extrem de riscantă.

FOTO VIDEO Copilul salvat din puţ se află în stare gravă, din cauza problemelor pulmonare. Bebeluşul a făcut stop cardiac şi a avut nevoie de resuscitare
Copilul de 2 ani care a căzut într-un puţ în judeţul Teleorman a fost salvat de echipele de intervenţie după mai mult de zece ore, el fiind în viaţă şi dus cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu“ din Capitală.

Un copil de 3 ani a fost spulberat de o maşină, chiar sub ochii părinţilor
Tragedia s-a produs, astăzi, pe o şosea din Teleorman. Micuţul de 3 ani a murit, după ce a scăpat de sub ochii părinţilor şi a fost lovit de o maşină. Părinţii opriseră maşina pe şosea, pentru a fotografia un lan de rapiţă.

O nouă vizionare de film la Biblioteca Judeţeană ”Marin Preda”, sub genericul “E carte, e film la bibliotecă”.
Biblioteca Judeţeană ”Marin Preda” organizează în data de 25 aprilie, ora 10.00, o nouă proiecţie de film sub genericul  “E carte, e film la bibliotecă”.

Noua Sală polivalentă din Alexandria, la un pas de inaugurare
Sala polivalentă din Alexandria, obiectiv finanţat prin Compania Naţională de Investiţii, este aproape finalizată.

Crima în localitatea Păru Rotund.  Un bărbat de 48 de ani a fost înjunghiat
Doi consăteni au ajuns de la o altercaţie la crimă. Victima a decedat în urma loviturilor de cuţit, agresorul este internat la un spital din Bucureşti.