adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 21.10.2014

Cu ce s-a ales PSD Teleorman în urma OUG 55: 18 primari, 14 viceprimari, 105 consilieri locali şi doi consilieri judeţeni
PSD Teleorman a făcut bilanţul racolărilor de aleşi locali, în urma apariţiei şi aplicării OUG 55/2014. În barca social democrată au intrat 104 consilieri locali aflaţi în funcţie în comune, 23 de consilieri locali supleanţi, doi consilieri judeţeni , un consilier municipal de la Turnu Măgurele, 18 primari şi 14 viceprimari.

Liviu Dragnea şi Adrian Simionescu, cei doi parlamentari de Teleorman puşi sub urmărire penală
Liviu Dragnea, deputat de Teleorman, vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, este inculpatul principal în procesul ” Fraudă la referendum”. Dosarul împlineşte luna viitoare un an de când a ajuns la Curtea Supremă. Deputatul Adrian Simionescu, administrator al Fan Speed Nikopole a fost pus sub urmărire penală, acuzat de efectuare de acte de comerţ incompatibile cu funcţia deţinută şi complicitate la evaziune fiscală.

Primăria invită alexăndrenii la curăţenie în cimitirele din oraş
Primaria  Alexandria organizeaza săptămâna aceasta o acţiune de curăţenie în cele trei cimitire din oraş şi face apel la voluntari pentru a contribui la iniţiativă.

Linkuri Sponsorizate

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile în ţări din Uniunea Europeană
Peste 1.000 de locuri de muncă  sunt puse la dispoziţia românilor, în această perioadă, prin serviciul Eures. Cele mai multe dintre joburile disponibile în spaţiul european provin din Spania.

VIDEO Centru multifuncţional pe ruinele fostului cinematograf din Alexandria
Primăria Alexandria are planuri mari cu ruinele cinematografului Patria, clădire aflată în paragină de aproape zece ani. Planurile municipalităţii vizează transformarea spaţiului aflat acum în paragină într-un Centru multifuncţional pentru tineret. Concretizarea  proiectului care va costa peste 2 milioane de euro depinde de bani  europeni.

Microbuz şcolar personalizat la Ţigăneşti Primăria a înmatriculat maşina pentru transportul elevilor cu numărul TR 16 PSD
Elevii din Ţigăneşti merg la şcoală cu un microbuz marca PSD. Microbuzul este Opel, însă primarul comunei Ţigăneşti a ţinut să-l personalizeze dându-i drept număr de înmatriculare numele partidului de la care provine el însuşi. Elevii merg la şcoală cu maşina TR 16 PSD.

FOTO Târgul Colecţionarilor la Muzeul Judeţean Teleorman
În cadrul Proiectului expoziţional „ Octombrie - luna colecţionarului”, Muzeul Judeţean Teleorman găzuieşte, astăzi, Târgul colecţionarilor. Evenimentul a adunat în holul instituţiei zeci de colecţionari şi colecţii, care mai de care mai inedite şi variate.

Varujan Vosganian: „Am încercat să descifrez această maladie prin care trece poporul român şi câteva dintre concluzii se găsesc în carte“
Varujan Vosganian, economist, om politic şi scriitor a fost prezent la Alexandria pentru lansarea cărţii sale „Jocul celor o sută de frunze şi povestiri“.

PSD Teleorman ţine primarii traseişti, deocamdată, la secret
Organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat Teleorman ţine la secret numărul şi numele primarilor traseişti, care dă voie edililor să-şi schimbe formaţiunea.

Târgul Colecţionarilor la Muzeul Judeţean Teleorman
În cadrul Proiectului expoziţional „ Octombrie - luna colecţionarului”, Muzeul Judeţean Teleorman va găzui în acest weekend un eveniment inedit.

Scandal la Moşteni. DSP Teleorman a suspendat temporar activitatea cabinetului medical din comună, după ce a descoperit aici o serie de nereguli
Cabinetul medical din comuna Moşteni care deserveşte aproximativ 1500 de pacienţi din localitate a fost închis temporar, la decizia Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, care a constatat aici o serie de nereguli, în urma unui control. Primarul localităţii şi cetăţenii din comună sunt revoltaţi şi cer redeschiderea unităţii.

Începe Festivalul ” Pe deal la Teleormănel”
Festivalul “Pe deal la Teleormanel” debutează, astăzi, la Alexandria.  În urma preselectiilor desfasurate la Centrul Judeţean pentru Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman au ramas in concurs 20 de candidati.

Se fac demersuri pentru mutarea Poliţiei Alexandria în alt sediu
Municipalitatea a început demersurile pentru mutarea sediului Poliţiei Alexandria într-un alt spaţiu. În blocul în care funcţionează în prezent Poliţia Alexandria, primăria vrea să amenajeze garsoniere sociale.

Varujan Vosganian vine la Alexandria să lanseze ”Jocul celor o sută de frunze şi alte povestiri”
Varujan Vosganian va fi prezent, joi, 16 octombrie, la Alexandria, cu prilejul lansării cărţii ” Jocul celor o sută de frunze şi alte povestiri”.

FOTO Case ANL prin credit ipotecar la Alexandria. Doritorii trebuie să se adreseze primăriei până la 15 noiembrie
16 locuinţe tip Duplex vor fi construite la Alexandria, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Municipalitatea a prezentat cele trei tipuri de case pe care Agenţia Naţională pentru Locuinţe le va construi pe terenurile de la fosta unitate militară. Se estimează că rata lunară pentru un credit ipotecar la o asemenea casă este de aproximativ 900 de lei.