adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 26.01.2015

Cursa pentru un loc de muncă la cules de căpşuni, în Spania Pentru 40 de euro pe zi au bătut sute de kilometri şi au dormit în gară
Peste 500 de persoane din 22 de judeţe s-au adunat, astăzi, la Alexandria pentru a participa la selecţia pentru locurile de muncă disponibile în Spania. Pentru un loc de muncă la cules de căpşuni, plătit cu aproape 40 de euro pe zi,  şomeri din Vaslui, Iaşi, Constanţa sau Timiş au bătut sute de kilometri cu trenul şi şi-au petrecut o noapte în gara din Alexandria sau la Sala Polivalentă.

Un tânăr de 18 ani a murit, după ce a fost lovit cu maşina de un şofer băut şi fără permis
Accidentul s-a petrecut pe DJ 601 F în comuna Nenciuleşti. Un şofer băut şi fără permis a lovit un tânăr de 18 ani, care a decedat în urma impactului. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului şi s-a ascuns într-o locuinţă dintr-un sat vecin.

Cod galben de inundaţii pe râurile Călmăţui şi Vedea
La nivelul judeţului Teleorman, se instituie cod galben pe râurile Călmăţui, Vedea – bazin superior şi afluenţii săi, pentru intervalul 25.01.2015, ora 18.00 – 26.01.2015, ora 16.00.

Linkuri Sponsorizate

500 de cazuri de evaziune fiscală în Teleorman Peste 200 de persoane urmărite penal
500 de cazuri de evaziune fiscală în Teleorman. Peste 200 de persoane urmărite penal2014 a fost anul în care s-a înregistrat o creştere a infracţiunilor din domeniul criminalitatăţii economico-financiare. De altfel, potrivit bilanţului pe 2014 prezentat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman, acesta este singurul segment în care s-a constatat o creşterea a infracţiunilor, la nivelul judeţului.

Proiectul ”Personal competent pentru o administraţie modernă şi eficientă”a ajuns la final
Proiectul destinat îmbunătăţirii competenţelor personalului în scopul modernizării şi eficientizării serviciilor furnizate cetăţenilor, derulat de Instituţia Prefectului judeţului Teleorman a ajuns la final. Conferinţa de închidere a proiectului de care au beneficiat 286 de funcţionari teleormăneni a avut loc, astăzi, la Restaurantul Rustic din Pădurea Vedea.

20,5 milioane de lei pentru reabilitarea Sălii Polivalente din Alexandria
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va investi 103 milioane de euro în realizarea a 52 de obiective sportive, până în 2017. Unul dintre obiectivele pentru care vor veni bani de la Ministerul Dezvoltării este Sala Polivalentă din Alexandria.

FOTO Accident în Alexandria Patru maşini au fost avariate
Patru maşini au fost avariate şi un copil a ajuns la spital, în urma unui grav accident de circulaţie produs aseară în Alexandria.

Teleorman, de la judeţul Moromeţilor la judeţul morţilor care votează
Moromeţii lui Marin Preda au fost vreme de decenii elementul de unicitate al Teleormanului. Vocea şi muzica lui Liviu Vasilică au făcut, vreme de ani buni, judeţul Teleorman cunoscut în întreaga ţară. Mai nou, Teleormanul a ajuns renumit pentru minunea cu uz de fraudă de la referendumul din 2012, fiind recunoscut drept ”judeţul lui Dragnea” şi ajungând subiect de bancuri cu morţi care votează.

Cele 55 de apartamente ANL de pe şoseaua Turnu Măgurele vor fi repartizate abia în aprilie
Octombrie 2014 a fost termenul de finalizare pentru cele 55 de apartamente ANL care se ridică în Alexandria, pe şoseaua Turnu Măgurele. Apartamentele vor fi recepţionate cu întârziere, la finalul lunii aprilie,după cum a anunţat primarul Alexandriei.

Elevii şi părinţii au dreptul să conteste notele de la lucrările scrise Ce spun elevii şi profesorii despre noua prevedere
Noul regulament de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar aduce veşti bune pentru elevi: notele de la lucrările scrise pot fi contestate, dacă cel evaluat se consideră nedreptăţit de profesor.

Teleormanul a fost lovit de opt unde de viituri în 2014
Opt unde de viituri s-au înregistrat pe cursurile de apã din judeţul Teleorman, pe parcursul anului 2014 a precizat miercuri prefectul judeţului, Carmen Daniela Dan, cu prilejul prezentãrii activitãţii desfãşurate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţã (CJSU) Teleorman, pe anul 2014.

Agricultura, afacere de succes în Teleorman: cum a ajuns un teleormănean să-şi vândă legumele la hipermarket
Agricultura s-a dovedit a fi o afacere de succes pentru un teleormănean de 36 de ani din comuna Crângu. Mircea Bujor a ajuns să-şi vândă legumele în marile lanţuri de hipermarketuri, graţie Programului ” Dor de gust”.

95 de accidente rutiere soldate cu 25 de morţi în 2014, pe şoselele din Teleorman
95 de accidente grave s-au produs, în 2014, pe şoselele din Teleorman. Potrivit statisticii prezentate de şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, Valentin Dumitraşcu în cadrul conferinţei de prezentare a bilanţului IPJ, 25 de persoane şi-au pierdut viaţa anul trecut, în urma accidentelor.

Campania de microcipare a câinilor se mişcă greu în Teleorman
Campania de microcipare a câinilor cu stăpân avansează cu greu în judeţ, din cauza reticenţei proprietarilor de animale. Potrivit reglementărilor în vigoare, microciparea câinilor cu stăpân este obligatorie şi trebuie finalizată până la sfârşitul lunii februarie 2015.

Bariere de acces pe strada Carpaţi
Municipalitatea intenţionează să finanţeze în acest an o serie de obiective din excedentul bugetar rămas anul trecut. Un astfel de obiectiv constă în instalarea a doua bariere de acces la intrarea în cartierul de pe strada Carpaţi.