adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Alexandria

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 12.12.2018

O femeie de 47 de ani a murit pe E70 la ieşire din Peretu, Teleorman. Care ar fi cauza accidentului
O femeie de 47 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut marţi, 11 decembrie, în prima parte a zilei, pe drumul E 70, pe raza localităţii Peretu.

VIDEO Până unde poate duce încăpăţânarea unui om: să facă o autostradă să treacă printr-o clădire
În Japonia există o clădire prin care trece, la propriu, o autostradă. Proprietarul a refuzat să dea clădirea autorităţilor care intentionau să modernizeze zona şi, după cinci ani de negocieri, şi-a păstrat clădirea, dar a apărut autostrada.

Gestul făcut de un şofer din Teleorman care a văzut o persoană întinsă pe carosabil
Poliţiştii din Teleorman au fost anunţaţi prin 112 că un bărbat a fost văzut întins pe carosabilul Drumului Judeţean 503, în zona comunei Blejeşti.

Accident rutier pe E 70, între Nanov şi Buzescu, în Teleorman. Două persoane, duse la spital. Traficul, reluat
Un accident rutier a avut loc, duminică, 9 decembrie, în jurul orei 18.00, între localităţile Nanov şi Buzescu. Din primele date, au fost implicate două autoturisme şi patru oameni. Două persoane au fost duse la spital.

Imagini de la proiecţiile „Moromeţii 2“ din Siliştea Gumeşti şi Alexandria. „Am auzit poveşti memorabile ale sătenilor care au trăit pe viu vremurile din film“
La acest sfârşit de săptămână, filmul ”Moromeţii 2” a fost proiectat în Siliştea Gumeşti, comună din Teleorman, şi în recentul cinematograf deschis în Alexandria.

Incendiu la o magazie dintr-o gospodărie din Teleorman. Pagubele se ridică la circa 5.000 de lei
Flăcările au ars o parte din acoperişul unei anexe gospodăreşti din Teleorman şi mai multe materiale într-o curte din comuna Scrioaştea, Teleorman.

Un TIR s-a răsturnat pe marginea drumului în Teleorman. Trei oameni implicaţi, niciunul rănit
Un accident rutier s-a petrecut vineri , 7 decembrie, pe Drumul Judeţean 504 între localităţile Alexandria şi Cernetu.

Diplome pentru oamenii ce fac voluntariat la pompierii din Teleorman. „Atitudinea voastră ar trebui să fie un îndemn pentru ceilalţi“
De Ziua Internaţională a Voluntariatului, pompierii din Teleorman au acordat diplome celor 12 oameni ce salvează vieţi ca voluntari. De doi ani, ISU Teleorman organizează programul de voluntariat „Salvator din pasiune”.

Un tânăr de 28 de ani, din Teleorman, a ajuns la spital în urma unui accident rutier. Cauza impactului
Un accident rutier s-a petrecut în Roşiorii de Vede, la intersecţia Drumului European 70 cu Drumul Judeţean 612A. Din primele date, un om este rănit.

Cum vrea să valorifice un primar din Teleorman moştenirea Moromeţilor: „Turismul nu se face numai la Braşov“
Primarul din comuna Talpa, Teleorman, unde s-au turnat ambele filme „Moromeţii“, nu a stricat platoul de filmare şi are planuri mari în speranţa că va atrage turişti şi lumea nu va uita de acest loc aşa cum s-a întâmplat după prima peliculă.

Bucăţi de carne de porc şi resturi alimentare aruncate pe şosea. Veterinarii din Teleorman: „Noi nu am găsit nimic“
Fotografii cu bucăţi de carne de porc şi resturi alimentare aruncate pe o şosea din Teleorman au fost publicate pe contul de Facebook al unui grup public din judeţ. Cei ce au postat imaginile susţin că au fost surprinse la intersecţia drumului european cu centura oraşului Alexandria. Veterinarii afirmă că au verificat marţi, 4 decembrie, locul indicat şi nu au găsit nimic.

Alte proiecţii speciale ale „Moromeţilor 2“ în Teleorman. În ce localităţi va rula filmul
După ce a fost proiectat la Alexandria, Talpa şi Videle filmul ”Moromeţii 2” va fi proiectat săptămâna asta din nou în Teleorman. Va fi prezentă şi echipa.

Tânărul om de afaceri care a donat o statuie oraşului natal de Centenar. „Nu caut nici injurii, nici aplauze“
Un om de afaceri din Teleorman a donat oraşului Alexandria o statuie în anul Centenarului. Despre gestul său a scris pe contul de Facebook. Statuia a fost dezvelită de Ziua Naţională.