adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Alexandria

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 18.02.2019

Angajaţi trimişi acasă câteva zile. De ce a luat această decizie cel mai mare angajator privat din Teleorman
Koyo România S.A., cel mai mare angajator privat din Teleorman, va trimite o parte dintre angajaţi acasă câteva zile. Unele zile vor fi libere neplătite, iar pentru altele oamenii vor primi 75% din salariul de bază.

VIDEO Legenda râului care te fierbe de viu. Cercetător: izvorul lui este rece
Un râu din pădurea amazoniană a trezit uimirea oamenilor de ştiinţă: el fierbe la propriu, iar asta fără să fie în apropierea vreunui vulcan. Cercetătorul Andres Ruzo, original din Peru, a căutat explicaţii.

De Sfântul Valentin, doi tineri din Teleorman s-au răsturnat cu maşina în şanţ
Doi tineri s-au răsturnat joi noaptea, 14 februarie, în jurul orei 22.00, cu maşina într-un şanţ din localitatea Peretu, Teleorman. Poliţiştii au clasat cazul drept tamponare şi au amendat conducătorul auto.

Într-un magazin din Teleorman s-au furat ţigări şi whisky de circa 11.000 de lei
Un magazin din comuna Orbeasca, Teleorman, a fost furat în noaptea de miercuri spre joi, 13 spre 14 februarie. Hoţii au luat vreo 300 de lei, 10 sticle de whisky şi 600 de pachete de ţigări.

Primarul din Talpa, Teleorman, despre secretarul care s-ar fi sinucis: „De 22 de ani era lângă mine“
Secretarul primăriei din Teleorman, găsit spânzurat la începutul săptămânii, va fi înmormântat joi, 14 februarie. Lumea din comună este şocată de nenorocire. Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Secretarul unei primării din Teleorman, găsit spânzurat în magazia de lemne a unei şcoli din comună
Secretarul primăriei din comuna Talpa, Teleorman, a fost găsit spânzurat într-o anexă a unei şcoli din comună. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

VIDEO Pisica „ucigaşă“ care a adoptat o întreagă staţie de salvatori din New York. De ce primeşte cadouri din toată lumea
În urmă cu patru ani, o pisică s-a aciuat într-o staţie de pompieri şi ambulanţieri din New York. I-a scăpat de soareci şi nu a mai plecat. Acum este o mică vedetă cu circa 42.000 de urmăritori pe Instagram şi fani pe întreg globul care-i trimit cadouri.

UPDATE Două TIR-uri s-au ciocnit pe E70, în Drăgăneşti Vlaşca, Teleorman. Şoferul unuia a fost scos din cabină abia după circa 40 de minute
Un accident rutier între două TIR-uri a avut loc marţi dimineaţa, 12 februarie, pe E70, drumul ce leagă Alexandria de Bucureşti, în zona localităţii Drăgăneşti Vlaşca.

Încercând să stingă flăcările care i-au cuprins gospodăria, un bărbat din Teleorman s-a ales cu arsuri de gradul I la nivelul feţei şi gâtului
Un bărbat din Vităneşti, Teleorman, s-a ales cu arsuri de gradul I la nivelul feţei şi gâtului încercând să stingă focul izbucnit în gospodăria sa.

Scrisoare din Teleorman către Alexandru Ioan Cuza. Ce i-au scris locuitorii în urmă cu 160 de ani
În colecţia de documente a Muzeului Judeţean Teleorman se află o scrisoare trimisă din Alexandria pe 9 februarie 1859 domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Un BMW seria 7 a ars ca o torţă în faţa casei proprietarului. Poliţia Teleorman a deschis un dosar penal
O maşină parcată în faţa casei proprietarului a ars vineri noaptea, 8 februarie, în jurul orei 3.50, în localitatea Frăsinet.

Poliţiştii au pichetat sediul MAI. Lider de sindicat din Poliţia Teleorman: „Noi am depus un jurământ de credinţă patriei, nu politicului“
Circa 50 de poliţişti din Teleorman, membri ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, au pichetat joi, 7 februarie sediul MAI cerându-şi drepturile. Protestul lor continuă şi vineri, 8 februarie. Oamenii legii cer o „salarizare echitabilă“ şi o măsuri legislative care să protejeze poliţiştii din punct de vedere juridic.

O nouă întâlnire în ograda lui Moromete. Cum s-au pregătit organizatorii din Talpa
Sâmbătă, 9 februarie, va avea loc un nou brunch în ograda lui Moromete din comuna Talpa, Teleorman. Se vor degusta bucate tradiţionale de iarnă.

FOTO Românul care s-a întors din Canada să cumpere un conac odinioară superb. „Când am ajuns eu acolo, în jurul lui era efectiv o platformă de gunoi“
Sorin Rizeanu, un profesor din Canada, a cumpărat un conac care a aparţinut familiei celebrului filosof Constantin Noica. Clădirea în paragină se află în inima satului Beiu din Teleorman.

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, despre scandalul din Braşov: „Îmi pun întrebarea: cum gândeşte un copil ce are 8,40 şi nu 8,50?“
Liderul Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, teleormăneanul Iulian Cristache, declară, în situaţia celor trei licee din Braşov, unde părinţii cu copii ce au medii sub 8,50 sunt obligaţi să-şi mute copii la alte şcoli, că „era, în primul rând, obligativitatea directorului să respecte legea“.