adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Alexandria

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 24.04.2014

Pompierii şi jandarmii din Teleorman lucrează la întărirea liniilor de apărare, după ce s-a instituit un nou cod portocaliu de inundaţii
Autorităţile din Teleorman menţin starea de mobilizare generală , după ce hidrologii au emis noi avertizări de cod galben şi portocaliu pentru râurile Vedea, Teleorman şi Câinelui, cele care au făcut ravagii în 27 de sate şi două municipii din judeţ la inundaţiile venite de Paşte.

Cod portocaliu de inundaţii în Teleorman
Potrivit unei avertizări emise de ANM, judeţul Teleorman intră de mâine dimineaţă, din nou, sub avertizare de cod portocaliu de inundaţii.

Traian Băsescu despre plimbarea premierului cu barca la inundaţii :” Când te duci la inundaţii trebuie să ştii că te poţi uda până la chiloţi
Prezent la Adevărul Live, presedintele Traian Basescu a declarat că ar fi venit şi el în Teleorman, de Paşte, dar s-a temut că gestul va fi interpretat ca unul politic.

Linkuri Sponsorizate

900 de fântâni au fost inundate în localităţile teleormănene lovite de viituri
Direcţia de Sănătate Publică Teleorman distribuie primăriilor din localităţile afectate de inundaţii substanţe dezinfectante şi var cloros. 900 de fântâni au fost inundate şi DSP avertizează populaţia să nu consume apă, decât după ce probele vor demonstra că poate fi consumată, fără niciun pericol

În Teleorman se face evaluarea pagubelor produse de inundaţii
Pericolul de inundaţii pare să fi trecut în judeţul Teleorman. Potrivit ultimelor informări făcute de hidrologi, apele râurilor care au creat probleme, bat în retragrere. În urma apelor rămân însă pagube însemnate.

FOTO VIDEO Doi într-o barcă: Ponta şi Dragnea, în vizită după inundaţii
PROMISIUNI Victor Ponta şi Liviu Dragnea au vizitat satul Beiu, unde viitura de pe râul Teleorman a intrat în aproape un sfert dintre case. Premierul le-a spus sătenilor că Guvernul va aloca bani pentru realizarea unui dig care să îi apere de inundaţii.

FOTO Vicepremierul Liviu Dragnea a venit la inundaţii cu cizme de firmă
Victor Ponta şi Liviu Dragnea au vizitat astăzi satul inundat Beiu echipaţi corespunzător. În vreme ce premierul s-a mulţumit cu o pereche de cizme comună, Dragnea a ales să calce pe uliţele înămolite , încălţat cu o pereche de cizme de firmă.

FOTO VIDEO Victor Ponta şi Liviu Dragnea au venit să evalueze dezastrul din Teleorman. Cei doi s-au plimbat  cu barca împinsă de pompieri
Victor Ponta şi Liviu Dragnea au poposit, astăzi, la Beiu, una dintre cele mai afectate localităţi din Teleorman. Premierul a aterizat pe stadionul din Alexandria şi a ajuns în satul din Ştorobăneasa cu maşina. Pentru a ajunge la sinistraţi, Ponta s-a urcat alături de Dragnea în barca pneumatică împinsă de pompierii de la ISU.

Râul Vedea a inundat şi Alexandria. 24 de localităţi din Teleorman se luptă cu apele
Dezastrul produs de inundaţii în Teleorman ia proporţii. Alexandria a fost inclusă pe lista localităţilor inundate, după ce apele râului Vedea au intrat în curţile localnicilor de la marginea oraşului. Un pod din Alexandria a fost afectat de apă, iar circulaţia a fost închisă. 24 de localităţi se luptă cu apele.

Vicepremierul Gabriel Oprea: Inundaţiile au făcut patru victime
Numărul victimelor făcute de inundaţiile din ultimele zile a ajuns la patru. Potrivit declaraţiei făcute de vicepremierul Gabriel Oprea în această după-amiază, patru persoane şi-au pierdut viaţa încercând să traverseze cursurile de apă. Printre cele patru victime s-ar afla, după spusele vicepremierului, şi ciobanul dat dispărut în Teleorman.

FOTO VIDEO Liviu Dragnea s-a plimbat cu barca pneumatică pe uliţele inundate din Teleorman
Vicepremierul Liviu Dragnea a venit în Teleorman pentru a vedea dezastrul produs de inundaţii în localităţile din sudul judeţului. Dragnea a stat de vorbă cu localnicii din Beiu, satul în care apa a inundat aproape un sfert dintre case şi a monitorizat lucrările de consilidare a digului de la Cervenia.

UPDATE O localitate din Teleorman este izolată din cauza apelor Peste 100 de case au fost inundate. Codul Roşu a fost prelungit
Sute de teleormăneni din opt localităţi ale judeţului şi-au petrecut Paştele sub teroarea apelor umflate ale rîurilor. În acest moment sunt 130 de case inundate, iar Codul Roşu a fost prelungit.

Cod roşu de inundaţii în Teleorman: case inundate, săteni evacuaţi şi bătrâni izolaţi în gospodării în mai multe comune
Inundaţiile ameninţă localităţile aflate pe cursul pârâului Câinelui. Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, după datele de la SGA, s-a instituit cod roşu de inundaţii pe pârâul Câinelui, până mâine, la ora 12.00. Autorităţile din Vârtoape, Beuca, Ciolăneşti, Siliştea Gumeşti sunt în alertă, pentru aici viitura ameninţă să facă ravagii.

FOTO Hristos a Înviat! Mii de alexăndreni au luat Lumina Sfântă
Mii de alexăndreni au ieşit din case azi-noapte pentru a participa la slujba de Înviere şi a lua Lumina Sfântă. Majoritatea s-au îndreptat, la miezul nopţii, către Catedrala ” Sf. Alexandru” unde slujba de Înviere a fost oficiată de PS Galaction Stângă, Episcopul Alexandriei şi Teleormanului.

Cod roşu de inundaţii pe Teleorman şi Vedea, până duminică la prânz
Sectoare din râurile Teleorman şi Vedea se află sub cod roşu de inundaţii, până duminică la ora 12.00, informează Administraţia Naţională "Apele Române".