adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 31.10.2014

Vrednicul domn Dragnea Vicepremierul a primit de la Patriarhul Daniel ordinul  ”Sfinţii Martiri Brâncoveni
Liviu Dragnea ESTE VREDNIC, în opinia înaltelor feţe bisericeşti. În Teleorman, judeţul de unde vine vicepremierul, politicienii nu primesc titluri de la prelaţi, dar sunt pictaţi alături de sfinţi pe pereţii bisericilor.

Primul contract de voluntariat la Alexandria. O profesoară de muzică vrea să înfiinţeze un cor de copii
27 de alexăndreni au depus deja cereri la Primăria Alexandria pentru a deveni voluntari, în baza Regulamentului de organizare a activităţii de voluntariat aprobat recent de autorităţi. Primul contract de voluntariat s-a semnat astăzi,  între Alina Stoican şi municipalitatea reprezentată de Victor Drăguşin.

150 de tineri din Alexandria au primit diplome de cetăţeni ai oraşului
Câteva zeci de tineri sunt, începând de astăzi, oficial, cetăţeni ai oraşului. Primăria Alexandria a acordat diplome tinerilor care au împlinit 18 ani, în perioada iunie-octombrie 2014.

Linkuri Sponsorizate

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu cei 65 de primari pesedişti din Teleorman. A ciocnit un pahar de ziua lui şi i-a mobilizat pentru alegeri
Liviu Dragnea a poposit în weekendul trecut pe meleaguri teleormănene. În data de 26 octombrie vicepremierul a venit în judeţ pentru a se întâlni cu cei 65 de primari ai PSD .  Vizita a avut pe de o parte un scop electoral, edilii PSD fiind mobilizaţi în vederea alegerilor prezidenţiale din data de 2 noiembrie. Pe de altă parte, Dragnea a vrut să îi cunoască pe noii veniţi în partid.

Peste 2000 de elevi teleormăneni vor primi bani de liceu
Peste 2000 de elevi din Teleorman vor primi lunar câte 180 de lei drept bursă pentru susţinerea studiilor liceale. Numărul beneficiarilor din acest an este mai mic decât cel de anul trecut.

Proiect transfrontalier de peste 5 milioane de euro lansat la Consiliul Judeţean Teleorman
Consiliul Judeţean Teleorman este principalul beneficiar al proiectului transfrontalier ” Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră” (IMES), în valoare de peste 5 milioane de euro. Parteneri în proiect sunt municipalitatea din Svishtov-Bulgaria  şi Fundaţia pentru Democraţie, Cultură şi Libertate Filiala Călăraşi.

La Botoroaga s-au împărţit materiale electorale şi bere. S-a întocmit dosar penal pentru coruperea alegătorilor
Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale este pe ultima sută de metri şi în Teleorman au început să apară primele incidente electorale cu iz penal. În urma unei sesizări făcute de un cetăţean organelor de poliţie cu privire la faptul că, într-o localitate din judeţ, reprezentanţii unei formaţiuni politice împărţeau bere şi materiale de propagandă, s-a întocmit un dosar penal.

ACL Teleorman  a depus două plângeri la Biroul Electoral Judeţean
Alianţa Creştin Liberală Teleorman a depus vineri, 24 octombrie, două plângeri la Biroul Electoral Judeţean Teleorman. Organizaţia reclamă modul în care au fost desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din Alexandria şi alte localităţi. În plus, ACL atrage atenţia asupra faptului că unul dintre preşedinţii secţiilor de votare din Alexandria , Eana Cristian Silviu este ”cunoscut” ca fiind apropiat al PSD.

Peste 1400 de cereri pentru ajutoarele de încălzire
1450 de cereri pentru acordarea ajutoarelor de încălzire s-au depus la Primăria Alexandria, până în prezent. Procesul este în continuare în desfăşurare.

Primaria Alexandria a oficializat voluntariatul
Primăria Alexandria dă de lucru alexăndrenilor. Cetăţenii cu mult timp liber şi spirit civic pot încheia contracte de voluntariat cu municipalitatea. Regulamentul de organizare şi funcţionare a activităţii de voluntariat la nivelul municipiului Alexandria a fost aprobat în Consiliul local Alexandria, la finalul săptămânii trecute.

Cursuri de iniţiere în utilizarea calculatorului la Biblioteca ” Marin Preda” din Alexandria
Adulţii care vor să descifreze tainele calculatorului pot face acest lucru la Biblioteca Judeţeană ” Marin Preda” din Alexandria. Insituţia organizează cursuri gratuite de iniţiere în utilizarea calculatorului.

FOTO Accident pe DE 70 Două maşini avariate, patru victime la spital
Patru victime au ajuns la spital după ce două maşini s-au lovit pe DE 70, în apropiere de Alexandria. Cele două maşini implicate în accident au fost grav avariate.

Prima ninsoare la Alexandria
La Alexandria s-a înregistrat, astăzi, cea mai scăzută temperatură din acest sezon rece. Tot astăzi, peste oraş a căzut prima ninsoare.

Social-democraţii teleormăneni îl vor sprijini pe Dragnea să ajungă preşedinte al PSD
Cu sau fără tandemul cu Sebastian Ghiţă, organizaţia PSD Teleorman îl va sprijni pe Liviu Dragnea în cazul unei candidaturi pentru preluarea şefiei PSD la congresul de după alegerile prezidenţiale.

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al Românei a donat cărţi elevilor din Teleorman
Peste o mie de elevi şi profesori din şase sate ale judeţului Teleorman  s-au întâlnit, astăzi cu Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al Românei, în cadrul programului naţional de lectură 'Cărţile copilăriei' iniţiat de Asociaţia Curtea Veche.