adevarul

 

Ziarul adevarul de azi - adevarul de seara - adevarul online

Ziare romanesti recomandate

Programul TV de Azi

Stiri locale din Adevarul Alexandria

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret

Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 24.06.2018

Aproape 4 milioane de lei din Fondul de Rezervă al Guvernului, alocaţi Primăriei Alexandria. La ce vor fi folosiţi
Guvernul a alocat, în urma unei şedinţei, suma de 3,9 milioane lei pentru bugetul Primăriei Alexandria. Banii provin din Fondul de Rezervă Bugetară al Guvernului.

VIDEO Fericirea din spaţiile mici. De ce „mai puţin poate însemna mai mult“
Scriitorul şi jurnalistul american Graham Hill călătoreşte prin lume şi scrie, pe platformele sale TreeHugger.com şi LifeEdited, poveştile oamenilor care au învăţat să trăiască cu mai puţine lucruri, în spaţii mici şi asta nu-i face nefericiţi.

UPDATE Convocare de protest în Teleorman: „Ieşiţi şi spuneţi DA democraţiei, domniei legii şi luptei anticorupţie“
Un protest în Alexandria a fost anunţat pe Facebook pentru miercuri, 20 iunie. La eveniment, creat de mai multe grupuri civice, au luat parte trei persoane.

Spitalul din Alexandria, fără curent timp de două ore. Manager: „A intrat generatorul în funcţiune imediat, dar nu pentru toate secţiile“
Spitalul Judeţean din Alexandria a suferit marţi, 19 iunie, o pană de curent timp de circa două ore, în vremea prânzului. Unii oameni s-au adresat unei comunităţi online pe Facebook declarând că stau la triaj de două ore că ”nu se poate scrie o internare cu pixul”.

VIDEO Casă din Roşiorii de Vede, distrusă de flăcări. Pagubele se ridică la circa 15.000 de euro
Un incendiu a izbucnit marţi dis-de-dimineaţă, la o casă din oraşul Roşiorii de Vede din judeţul Teleorman. Apelul la 112 s-a făcut în jur de ora 5.36.

VIDEO Povestea unui câine rău în ochii oamenilor, chinuit de soartă, care oferă afecţiune necondiţionată celor în nevoie
Aladdin sau Laddy, cum îi zice femeia care l-a adoptat dintr-un adăpost, este un patruped din rasa Pitbull care are certificat de câine de terapie şi a câştigat un premiu naţional în SUA. Patrupedul nu poate sta aşezat ca orice alt câine din pricina chinurilor îndurate.

Percheziţii la membrii unei grupări specializate în reciclarea deşeurilor din Teleorman, Ilfov şi Bucureşti. Prejudiciul: circa 550.000 de euro
O grupare specializată în reciclarea deşeurilor a fost prinsă luni, 18 iunie, în urma a patru percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman. Prejudiciul adus bugetului de stat se ridică la circa 550.000 de euro.

Prăpăd într-o localitate din Teleorman: apele au inundat 3 maşini, 6 case, 60 de gospodării şi 30 de anexe
Pompierii din Teleorman au intervenit, weekendul trecut, în localitatea Izvoarele, unde apa, provenită de la precipitaţii abundente, şi de la scurgerile de pe dealuri au inundat 6 case, 3 maşini, 60 de gospodării şi 30 de anexe.

Parcare plătită prin SMS şi aplicaţie în centrul Alexandriei. Cine beneficiază de gratuitate
Un nou sistem de plată a parcărilor din centrul Alexandria va fi pus în practică din 2 iulie. Plata se va putea face şi prin SMS, parcometru, aplicaţie, dar şi în baza unui abonament.

Ultimele date ale Institutului Naţional de Statistică: Teleorman, judeţul unde sunt 16 pensionari la 10 salariaţi
Ultimele date publicate de Institutul Naţional de Statistică arată că, în primul trimestru al anului în curs, numărul mediu al pensionarilor din România a fost de 5,223 milioane, iar raportul dintre numărul mediu de pensionari de asigurări sociale de stat şi cel al salariaţilor a rămas 9 la 10. Însă, în judeţe precum teleorman, Giurgiu, Vaslui, Botoşani şi Călăraşu, raportul amintit mai sus arată cu tot altfel.

Evaluare Naţională 2018. Circa 2.400 de absolvenţi de gimnaziu din Teleorman, în febra examenelor. Niciun elev eliminat la Română
Peste 2.400 de elevi de absolvenţi de gimnaziu susţin, zilele acestea, Evaluarea Naţională. În judeţul Teleorman sunt 93 de centre de examen.

Federaţia Românilor de Pretutindeni, lansată oficial la Bruxelles. Lider: „Vrem să-i punem în dificultate pe cei din România când greşesc“
Federaţia Românilor de Pretutindeni, condusă de Emanuel Cioacă, originar din Teleorman, s-a lansat oficial, zilele trecute, în Belgia. La eveniment au participat români din mai multe state ale Europei.

Pagube de circa 6.000 de euro la un bloc din Roşiorii de Vede. Zece persoane au fost evacuate de pompieri
Un incendiu a distrus, duminică după-amiază, 10 iunie, bunuri în valoare de circa 6.000 de euro la un bloc din Roşiorii de Vede. Zece oameni au fost evacuaţi. Nimeni nu a fost rănit.

Un băiat de 14 ani a murit la banchetul de absolvire a clasei a opta
Un băiat de 14 ani a murit în seara banchetului de terminare a clasei a opta. Colegii lui au chemat ambulanţa, iar medicii au încercat în zadar să îl resusciteze.

VIDEO Evenimentul de pe un aeroport din SUA care a lăsat călătorii fără grai: „Când e vorba de căţei, orice altceva mai poate aştepta“
Diane Van Atter se afla pe aeroportul din Tampa, statul american Florida, cu cei doi câini însoţitori, când căţeluşa sa a intrat în travaliu.