adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Alexandria

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 24.07.2014

FOTO Moromeţii de la Siliştea Gumeşti, inundaţi pentru a şasea oară anul acesta
Peste moromeţii lui Preda de la Siliştea Gumeşti a venit iar apa, azi noapte. Este pentru a şasea oară anul acesta când zeci de familii îşi văd curţile sub apele pârâului Câinelui. 10 case au fost inundate în urma ploilor torenţiale de azi-noapte,  iar 20 de oameni au fost evacuaţi. Apa a intrat în 40 de anexe, făcând prăpăd în gospodăriile siliştenilor.

Percheziţii la Buzescu Mascaţii au descins în vila lui Dan Finuţu
Mascaţii au descins azi dimineaţă la Buzescu, în cadrul unei acţiuni de amploare care vizează destructurarea unei grupări infracţionale specializată în evaziune fiscală. Oamenii legii s-au oprit la vila lui Dan Finuţu unde efectuează şi la această oră percheziţii.

Animalele de companie şi bicicliştii nu vor mai avea voie în parcurile din Alexandria
Regulamentul de convieţuire socială, document elaborat de municipalitate pe modelul vechii Ekstrucţii care a stat la baza fondării Alexandria va fi modificat. Intenţia de modificare a fost anunţată deja de Primăria Alexandria care va organiza în data de 6 august şi o dezbatere publică pe marginea acestui subiect.

Linkuri Sponsorizate

Microbuzele de la ministerul lui Dragnea ajung şi în Teleorman
30 de microbuze pentru transportul elevilor către şcoală vor ajunge, anul acesta, în Teleorman. Predarea primului lot de 100 de microbuze şcolare achiziţionate în conformitate cu O.U.G. nr. 12/04.07.2013, de către Ministerul Dezvoltării a avut loc astăzi, în prezenţa primului ministru Victor Ponta şi a vicepremierului Liviu Dragnea şi în prezenţa autorităţilor beneficiare.

Doar 123 de locuri de muncă disponibile în Teleorman
Oferta locurilor de muncă disponibile în Teleorman continuă să fie una scăzută. Doar 18 agenţi economici au anunţat la AJOFM Teleorman intenţia de angajare.

Cod galben de furtună în Teleorman
Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi toreţiale, vijelii şi grindină pentru 27 de judeţe. Atenţionarea este valabila şi pentru judeţul Teleorman.

”Opera de artă” care se ridică la intrarea în Alexandria costă 1,7 miliarde de lei vechi
Alexandria este singurul municipiu din reşedinţa de judeţ  care nu are porţi de intrare. Edilii se ”chinuie” de mai bine de cinci ani să pună în aplicare proiectul de hotărâre privind realizarea a patru porţi la cele patru intrări în municipiul Alexandria. Lucrarea  a început, în sfârşit, anul acesta. Costul unei porţi este de 1, 7 miliarde de lei vechi.

Primarii de la Bujoreni şi Crângeni au trecut în barca social-democraţilor PSD Teleorman are acum 55 de primari
Conducerea organizaţiei PSD Teleorman a anunţat, astăzi, noi racolări.  Doi edili de la PDL au ales să treacă în barca social-democraţilor şi anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PSD Teleorman de vicepreşedintele Adrian Gâdea.

La combinatul de la Turnu Măgurele se lucrează
Combinatul de la Turnu Măgurele nu s-a închis. Liderul de sindicat de la societatea patronată de magnatul Ioan Niculae respinge zvonurile apărute în presa centrală, referitoare la închiderea combinatului de la malul Dunării.

Floarea Alesu, şefa de la Protecţia Copilului aflată sub control judiciar, nu poate fi schimbată
Şeful Consiliului Judeţean Teleorman, instituţie care are în subordine Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului Teleorman, susţine că nu a primit nicio sesizare în legătură cu eventuale ilegalităţi desfăşurate în direcţie. Deocamdată, nu se pune problema schimbării directoarei suspectată de abuz în serviciu, pentru că legea nu permite acest lucru.

Proiect de cinci milioane de euro la Consiliul Judeţean Teleorman
Consiliul Judeţean Teleorman este principalul beneficiar al proiectului ” Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră”, finanţat din fonduri europene.

Trei absolvenţi teleormăneni cu 10.00 la Evaluarea Naţională au fost premiaţi de Ministerul Educaţiei
Trei elevi din Teleorman au luat media 10.00 la Evaluarea Naţională din 2014 . Ei au fost premiaţi cu câte 2000 de lei de Ministerul Educaţiei.

Cornel Bleajă este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman
Consilierii judeţeni au ales , în şedinţa de astăzi,  un nou vicepreşedinte pentru Consiliul Judeţean Teleorman. Cornel Bleajă are 39 de ani şi este din Zimnicea.

FOTO O maşină de pompieri solicitată la un incendiu a fost lovită de o autoutilitară. Un autoturism Range Rover a ars complet
Maşina de pompieri se afla în misiune , îndreptându-se către satul Prunaru unde un Range Rover ardea. Şoferul unei autoutilitare nu a respectat semnalele acustice emise de maşina ISU care se îndrepta către intervenţie şi autoutilitara s-a izbit în plin de vehiculul aflat în misiune.

FOTO Poveste din Teleorman: Cum au descoperit ţăranii de la Cervenia că izvoarele lor au efectul Viagra
În localitatea Cervenia zace o comoară: o salbă de opt izvoare cu proprietăţi vindecătoare. Mai mult, susţin localnicii, apa ar avea şi proprietăţi afrodiziace.