adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 26.02.2015

Nereguli descoperite de Curtea de Conturi Primăria Zâmbreasca a plătit aproape 400.000 de lei către Tel Drum pentru lucrări nefectuate
Curtea de Conturi a efectuat anul trecut o serie de controale la mai multe primării din judeţ. Controalele s-au lăsat în cazul unor unităţi cu cercetări penale, iar în cazul altora, cu amenzi Una dintre primăriile unde Curtea de Conturi a descoperit nereguli este Zâmbreasca. Aproximativ 4 miliarde de lei a plătit Primăria Zâmbreasca pentru lucrări nefectuate. Banii au ajuns în conturile Tel Drum.

Droguri în liceele din Teleorman 234 de elevi recunosc că au consumat etnobotanice
234 de elevi din liceele teleormănene şi din clasele a VII-a şi a VIII-a recunosc că au consumat sau consumă etnobotanice. Cifra a ieşit la iveală în urma unui studiu iniţiat de Prefectura Teleorman.

Angajări în instituţii bugetare: AJOFM caută consilier, Inspectoratul Judeţean de Poliţie angajează fochişti
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman angajează consilier, iar Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman caută fochişti. Primăria Scurtu a anunţat scoaterea la concurs a trei posturi.

Linkuri Sponsorizate

Primării din Teleorman ajunse în vizorul organelor de cercetare penală
Primăria Băbăiţa a vândut unei firme private iazul din comună şi drepturile de exploatare aferente  contra sumei de 127.000 de lei. Patru luni mai târziu cumpărătorul  a revândut iazul la un preţ de şapte ori mai mare. Fapta cu iz penal de care este suspectată instituţia a ieşit la iveală în urma unui control efectuat de  Curtea de Conturi, anul trecut . Instituţia a sesizat Parchetul

La Smârdioasa s-au cheltuit bani din buget pentru sucuri şi ţigări, la Zimnicea, angajaţii primăriei au primit sporuri nelegale
Controalele efectuate de Curtea de Conturi, anul trecut, în visteriile locale ale primăriilor din Teleorman s-au soldat cu amenzi, în urma descoperirii mai multor nereguli.

Doi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi băuţi la volan
Doi şoferi teleormăneni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de poliţişti conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Proiectul ”Tele-Job” a ajuns la final
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman a organizat astăzi, la Alexandria, conferinţa de închidere a proiectului ” Tele-Job-Organizarea pieţei muncii adiacente Municipiului Bucureşti”.Proiectul a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi s-a derulat pe o perioadă de 36 de luni, având un buget total de 21.348.882 lei.

Încă o lună de arest preventiv pentru Nicu Cristea, bărbatul acuzat de uciderea tinerei de 30 de ani, Eliza Dragne
După trei luni de arest preventiv Nicu Cristea, bărbatul din Calomfireşti acuzat de uciderea tinerei de 30 de ani Eliza Dragnea, a mai primit încă 30 de zile.

Anchete sociale la beneficiarii de alimente de la Uniunea Europeană
Instituţia Prefectului judeţului Teleorman efectuează anchete sociale în rândul beneficiarilor de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană, deoarece există suspiciuni că unii dintre beneficiari nu  întrunesc condiţiile impuse de lege.

Două candidaturi pentru funcţia de inspector general al IŞJ Teleorman
Valeria Gherghe, actualul inspector general al IŞJ Teleorman şi Eliza Sotirescu , profesor de informatică  la Liceul Pedagogic ” Mircea Scarlat” sunt cele două candidate care şi-au depus dosarul pentru concursul de inspector general al IŞT Teleorman. Ambele candidate şi-au depus dosarele pe ultima sută de metri , în ultima zi de înscriere la concurs.

Şcoala din Ciuperceni, în pericol să fie închisă în următorul an şcolar
Aproximativ 60 de copii sunt înscrişi la şcoala din comuna Ciuperceni. Unitatea este în pericol să fie închisă din cauza unor neînţelegeri la nivelul administraţiei locale.

Conferinţa finală a proiectului care a vizat dotarea Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din şapte judeţe
Consiliul Judeţean Teleorman a găzduit, astăzi, conferinţa finală a proiectului ” Achiziţie echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat în regiunea Sud-Muntenia”.

Îţi rozi unghiile sau scrâşneşti din dinţi? Ai unul dintre ticurile care pot deveni periculoase. Ce boli te ameninţă şi cum ar trebui să te tratezi
Clipitul des, rosul unghiilor, legănatul de pe un picior pe altul sau scrâşnitul din dinţi sunt ticuri în spatele cărora se ascunde o problemă emoţională sau medicală. Indiferent de cauză, specialiştii susţin că ticurile se pot trata. În cazul ticurilor care pun în pericol sănătatea, tratarea este mai mult decât necesară.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria angajează asistenţi
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria angajează 20 de asistenţi medicali. Concursul este programat pentru luna martie.

Primăria Alexandria scoate la concurs 20 de posturi
20 de posturi vor fi scoase la concurs de Primăria Alexandria, în luna aprilie . Posturile scoase la concurs provin din aparatul de specialitate, dar şi din serviciile din subordine.