adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Alexandria

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 01.08.2014

Alexandria devine capitala teatrului tânăr în august Festivalul ”Ideo Ideis” începe pe 18 august
Festivalul Naţional de Teatru Tânăr ”Ideo Ideis” , unul dintre cele mai impresionante evenimente culturale din ultimii ani, va începe pe 18 august, la Alexandria.

Dreapta strânge rândurile şi în Teleorman
PNL şi PDL Teleorman au avut astăzi o primă întâlnire a birourilor politice de după fuziune. Copreşedinţii organizaţiei, Marin Almăjanu şi Teodor Niţulescu şi-au propus ca prima obiectiv câştigarea alegerilor de la toamnă.

FOTO Pârâul Câinelui a lovit pentru a treia oară la Vârtoape
Pârâul Câinelui aflat sub avertizare de cod roşu de inundaţii a făcut pentru a treia oară ravagii la Vârtoape. De la Paşti, de  trei ori au fost inundaţi localnicii aflaţi în zonele vulnerabile ale comunei  şi pârâul Câinelui a ajuns cel mai negru coşmar al sătenilor.

Linkuri Sponsorizate

Vedea, sub cota de inundaţii. Cod roşu  pe pârâul Câinelui
În Alexandria, râul Vedea avea în această dimineaţă 477 cm, aflându-se  sub cota de inundaţii care este de 500 cm. Râul are un debit de 408 metri cubi pe secundă, sub cota de inundaţii. Cotele sunt în scădere, după informaţiile furnizate de ISU Teleorman.

FOTO În aşteptarea viituri pe Vedea, oamenii din serviciile primăriei lucrează la întărirea digului
Mobilizare fără precedent la Alexandria, după ce hidrologii au emis previziuni îngrijorătoare privind creşterea nivelului apei de pe râul Vedea. În urma apelului lansat de Primăria Alexandria, în această seară s-a intervenit în forţă pentru întărirea liniei de apărare de-alungul râului Vedea.

Zilele Alexandriei Bani mai mulţi pentru artificii, decât pentru olimpicii oraşului
Organizarea manifestărilor dedicate Zilelor Alexandriei a făcut obiectul unui proiect de hotărâre dezbătut în şedinţa Consiliului local de astăzi. Sumele alocate pentru diverse acţiuni din cadrul manifestărilor al căror cost total a fost estimat la 400.000 de lei au fost îndelung discutate.

Cod roşu de inundaţii Primăria Alexandria cheamă în ajutor voluntari pentru întărirea digului de pe Vedea
Hidrologii au instituit cod roşu pe Vedea. Potrivit estimărilor, cotele râului vor fi mai mare decât cele înregistrate în primăvara acestui an, când au avut loc inundaţii.

Cod roşu de inundaţii pe Vedea
Vedea se află sub avertizare de cod roşu de inundaţii, potrivit ultimei actualizări făcute astăzi de INHGA. Codul roşu se menţine până mâine la ora 8.00.

UPDATE Codul roşu de inundaţii pe Vedea a fost prelungit  până vineri
Inundaţiile au afectat 10 localităţi din Teleorman. Au fost inundate 53 de case. 29 de persoane din satul Beuca sunt izolate. Au fost evacuate 5 persoane din Ciolăneşti.

Cinci comune din Teleorman au fost afectate de inundaţii
În cinci comune din Teleorman, ploile abundente au provocat inundaţii. Culturile de pe o suprafaţă de 2380 de ha din Dobroteşti au fost distruse în proporţie de 75%.

Cod portocaliu de inundaţii în Teleorman
Potrivit ultimei avertizări emise de hidrologi, începând de astăzi,  judeţul Teleorman se află sub incidenţă de cod portocaliu de inundaţii.

PNL Alexandria are un nou preşedinte
Organizaţia PNL Alexandria are un nou preşedinte. În şedinţa Biroului Permanent Judeţean a PNL Teleorman, desfăşurată săptămâna trecută la Vârtoape, George Drăghici a fost desemnat preşedinte interimar al organizaţiei Alexandria.

Patru comune din Teleorman au fost afectate de ploile abundente
Ploile căzute aseară au provocat inundaţii nu numai în Alexandria, ci şi în patru comune din judeţ. Mai multe gospodării din Perii Broşteni, Tătărăştii de Sus, Tătărăştii de Jos şi Trivalea Moşteni au fost inundate.

FOTO Furtuna a făcut ravagii în Alexandria: acoperişuri smulse de vânt, maşini avariate, străzi inundate
O furtună a făcut ravagii în această seară în Alexandria. Mai multe acoperişuri de bloc au fost luate de vânt şi unele au aterizat pe maşini, producând avarii serioase. Pe multe străzi din oraş circulaţia a fost îngreunată din cauza şoselelor inundate.

Promovabilitate de 73, 32%   la titularizare în Teleorman
316 profesori teleormăneni au obţinut note peste 5.00 la concursul de titularizare. Doar 160 de candidaţi au luat peste 7.00 şi au şanse să se titularizeze. Un singur dascăl a reuşit să obţină la examen nota 10.00