adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag amafashion ecco tinar
fashionup otter mycloset matar matar
Ziare romanesti recomandate

Stiri locale din Adevarul Alexandria

Abonare newsletter ziarele.com

Adresa de e-mail:


(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 30.08.2014

FOTO Expoziţie de automobile de epocă la Alexandria
Pentru prima dată la Alexandria, astăzi, s-a organizat  o expoziţie de automobile de epocă. Iniţiativa îi aparţine deputatului teleormănean Valentin Boboc, un pasionat al automobilelor de epocă, proprietar al unui astfel de autoturism. Evenimentul a fost inclus în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Alexandriei

FOTO Endurocross la Alexandria
Endurocross, un eveniment fără precedent la Alexandria, a adunat astăzi zeci de alexăndreni în Pădurea Vedea, în zona amenajată special pentru cursa de motociclete.

Medicul stomatolog Andrei Ionel şi arbitrul Cristina Babadac au devenit Cetăţeni de onoare ai Alexandriei
Şedinţa festivă a Consiliului local Alexandria s-a desfăşurat într-o astmosferă de sărbătoare, astăzi, în Aula Universităţii Valahia din Alexandria . Conform tradiţiei, în prezenţa aleşilor locali, a autorităţilor judeţene şi a altor oficialităţi, în plenul şedinţei s-au aprobat proiectele referitoare la acordarea titlului de ” Cetăţean de onoare”.

Linkuri Sponsorizate

Victor Ponta atacă: „Politrucii Blaga, Iohannis şi Udrea ne-au arătat ce ştiu ei să facă: scandal”
Victor Ponta şi-a catalogat opozanţii care au protestat împotriva ordonanţei privind migrarea primarilor drept „politruci”. Premierul i-a acuzat de ipocrizie pe Iohannis  şi Blaga, reamintind că ei înşişi au migrat de la un partid la altul.

Ponta, pus pe glume la Beiu: „Mie să-mi spuneţi «Fă, Ponta»”
Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au revenit la Beiu, localitatea pe uliţele căreia s-au plimbat cu barca la inundaţiile de Paşte. De data aceasta, premierul s-a întors în mijlocul sătenilor pus pe glume A amintit de episorul „Fă, Doino” şi a adus cadou primăriţei de aici o barcă pneumatică pe care a dat un autograf.

„Ideo Ideis“ a pus Alexandria pe harta românească a culturii
Alexandru Ion (27 de ani) şi Andreea Borţun (24 de ani), din Alexandria, sunt cofondatorii Festivalului naţional de teatru tânăr „Ideo Ideis“, ajuns la a IX-a ediţie şi care tocmai a avut loc în perioada 18-26 august. Din 2006 şi până în prezent, festivalul a crescut şi s-a transformat într-un eveniment de referinţă.

Consilierii locali PNL şi PDL nu vor participa la şedinţa festivă a Consiliului local Alexandria
Consilierii locali PNL şi PDL nu vor participa la şedinţa festivă a Consiliului local Alexandria din data de 30 august. Anunţul a fost făcut astăzi de conducerea ACL Alexandria, prin intermediul unui comunicat de presă.

FOTO Târgul Agralimex s-a deschis la Alexandria
Cea de-a  XXIV-a a Târgului pentru Agricultură, Agralimex, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman în parteneriat cu primăria Alexandria a fost deschisă astăzi, 28 august, în Pădurea Vedea.

Ruby, DJ Sava&Raluca, Paraziţii, Connect-R , Pasărea Rock şi Mircea Baniciu la Zilele Alexandriei
Seria de spectacole pregătite de municipalitate cu ocazia Zilelor Alexandriei debutează mâine, 29 august. Prima seară va fi dedicată folclorului.

Titlul de ”Cetăţean de onoare” al Alexandriei pleacă, anul acesta, către un medic stomatolog
Medicul stomatolog Ionel Andrei este propunerea municipalităţii pentru titlul de ” Cetăţean de onoare” care va fi conferit şi în acest an, cu prilejul Zilelor Alexandriei. Proiectul de hotărâre care prevede acordarea titulului va fi supus votului consilierilor locali alexăndreni cu prilejul unei şedinţe festive care va avea loc în Aula Univeristăţii Valahia, în data de 30 august, ora 11.00.

Ponta, pus pe glume la Beiu: „Mie să-mi spuneţi: Fă Ponta!”
Victor Ponta şi Liviu Dragnea au venit vineri în Teleorman, la Beiu, la recepţia digului construit aici cu bani de la Guvern. Tot vineri, cei doi oficiali urmează să înmâneze cheile micobuzelor şcolare care au fost distribuite în Teleorman de la ministerul patronat de Dragnea.

Floarea Alesu, directoarea de la Protecţia Copilului Teleorman, a fost arestată preventiv
Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis ca directoarea Floarea Alesu de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman să rămână în arest pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă.

Agralimex se deschide mâine
Agralimex se deschide, mâine, la Alexandria. Zeci de firme de profil din toată ţara îşi vor expune utilajele agricole în Pădurea Vedea.

Liviu Dragnea este aşteptat în Teleorman Vicepremierul vine să aducă cinci microbuze şi să inaugureze digul de la Beiu
Vicepremierul Liviu Dragnea este aşteptat, vineri, în Teleorman. Vizita acestuia ar avea, se pare, dublu scop. Pe de o parte ministerul Dezvoltării Regionale vine să aducă în Teleorman primele cinci microbuze şcolare care au fost distribuite judeţului Teleorman de la ministerul pe care îl conduce.

A fost prins autorul celor şapte spargeri petrecute în Alexandria
Poliţiştii teleormăneni au reuşit să prindă autorul celor şapte tâlhării petrecute în Alexandria, de la începutul acestui an, tâlhării a căror ţintă au reprezentat-o magazinele de cartier. Tânărul de 28 de ani a fost prins cu ajutorul poliţiştilor din Sebeş.