adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 28.11.2014

UPDATE Teodor Niţulescu: ” Au fost nişte percheziţii ale DNA. Au ridicat documente, nu mi s-a adus la cunoştinţă nicio acuzaţie”
Mascaţii şi procurorii DNA au descins azi dimineaţă la domiciliul şi firmele fostului prefect de Teleorman, Teodor Niţulescu, co-preşedinte al PNL Teleorman. Mascaţii au descins, de asemenea, la Spitalul din Roşiorii de Vede şi trei primării din Teleorman. Au mai fost percheziţii la firma omului de afaceri Eugen Pîrvulescu.

Recepţie la DJ 504 B Trivalea Moşteni-Talpa
Obiectivul de investiţii „Reabilitarea drumului judeţean DJ 504 B, Trivalea Moşteni – Talpa” a fost recepţionat astăzi .

Fasole cu cârnaţi, vin fiert şi concerte de 1 Decembrie la Alexandria
Alexăndrenii vor avea parte de o zi specială, de 1 Decembrie. Fasole cu cârnaţi, vin fiert şi o seară plină de concerte. Primăria Alexandria invită cetăţenii oraşului să sărbătorească Ziua Naţională.

Linkuri Sponsorizate

Agresorul Elizei Dragne a fost arestat pentru 30 de zile
Nicu Alin Cristea, bărbatul de 29 de ani din Calomfireşti acuzat că a bătut-o cu bestialitate pe Eliza Dragne a primit 30 de zile de arest preventiv. Fata a murit luni la un spital din Bucureşti.

Promisiunile făcute de Ponta teleormănenilor: diguri, hidrocentrală şi autostradă
Diguri de protecţie împotriva inundaţiilor, o megahidrocentrală şi o autostradă care să lege Alexandria de Bucureşti. Acestea au fost principalele promisiuni făcute teleormănenilor de premierul Victor Ponta şi de vicepremierul Liviu Dragnea în scurtele popasuri făcute prin judeţul Teleorman. Cu excepţia digurilor, inaugurate prea devreme şi aflate încă în lucru, restul promisiunilor n-au prins contur.

1724 de burse pentru elevii alexăndreni
Doar 1724 de elevi alexăndreni vor primi burse şcolare, potrivit unui proiect de hotărăre propus spre dezbaterea consilierilor locali alexăndreni în şedinţa care va avea loc mâine.

FOTO O tânără de 30 de ani a murit după ce a fost bătută cu bestialitate de un individ cunoscut pe Facebook
Viaţa tinerei Eliza Dragne de 30 de ani din Alexandria s-a sfârşit tragic. A fost bătută cu bestialitate, înţepată cu cuţitul şi strangulată cu şnurul de la hanorac de un bărbat cu care începuse o relaţie pe Facebook. Fata a fost găsită la marginea unui câmp, în stare gravă, şi a decedat la un spital din Bucureşti. Bărbatul care i-a distrus viaţa este căsătorit şi are copii. Poliţiştii l-au reţinut ieri.

Primăria Alexandria a trimis o dubiţă de documente la DNA. Unele reclamaţii sunt încă în lucru
Din 2008 şi până în prezent, Primăria Alexandria a trimis o dubiţă de documente la Direcţia Naţională Anticorupţie. Unele reclamaţii sunt încă în lucru.

Peste 2000 de cereri pentru ajutoare de căldură la Alexandria
2167 de familii din Alexandria au depus cereri şi au primit aprobare pentru obţinerea ajutoarelor de căldură. Depunerea cererilor continuă pe toată perioada sezonului rece.

”Garanţii pentru TINEri”-târg judeţean de locuri de muncă
Peste 100 de tineri din judeţul Teleorman au participat la Târgul judeţean al locurilor de muncă, organizat în Alexandria în cadrul proiectului Garanţii pentru Tineri. Tinerii. Tinerii aflaţi într-un stagiu de calificare pentru a-şi putea găsi un loc de muncă, au avut ocazia să stea faţă în faţă cu mai mulţi angajatori din judeţ în vederea unei posibile colaborări, după încheierea cursurilor.

Weekend prelungit pentru elevii din zonele Alexandria şi Zimnicea
Unii elevi din Teleorman vor avea parte de weekend prelungit, în condiţiile în care ziua de luni, 24 noiembrie va fi zi liberă, dedicată cercurilor pedagogice.

Teodor Niţulescu, co-preşedinte PNL Teleorman despre traseişti : ”Niciun primar nu va fi primit înapoi”
Primarii traseişti care au plecat din PDL sau PNL pentru a urca în barca social-democraţilor dau ”semnale” că regretă mişcarea şi ar vrea să se întoarcă. Liderii noului PNL Teleorman au o veste proastă pentru ei : ”Niciun primar nu va fi primit înapoi”.

Patru viceprimari din Teleorman acuzaţi de incompatibilitate
Un nou lot de aleşi locali, primari, viceprimari sau consilieri locali au intrat în vizorul Agenţiei Naţionale pentru Integritate pentru incompatibilitate cu funcţiile deţinute. Printre cei 14 se numără şi 4 viceprimari din Teleorman.

Un tânăr a fost tâlhărit în plină stradă la Alexandria
Poliţiştii din municipiul Alexandria au identificat autorii tâlhăriei în urma căreia un tânăr din reşedinţa de judeţ a fost vătămat în plină stradă.

Drumurile din Teleorman vor fi deszăpezite şi iarna aceasta tot de Tel Drum. Autorităţile susţin că sunt pregătite pentru iarnă
Iarna bate la uşă şi prognoza meteo anunţă ninsori în acest weekend inclusiv  în zona judeţului Teleorman. Potrivit autorităţilor judeţene, zăpadă poate să vină, pentru că s-au luat toate măsurile în aşa fel încât drumurile judeţene fie deszăpezite în timp util. De deszăpezire se va ocupa şi iarna aceasta tot Tel Drum.