adevarul

 

Ziarul adevarul - adevarul de seara - adevarul online

emag evomag ecco tinar fashionup otter matar

(P) Asigurari RCA - cel mai bun pret *** Haine online


Ziarul Adevarul Alexandria - Ultimele stiri Adevarul Alexandria - 20.12.2014

Agresorul Elizei Dragne va mai sta încă 30 de zile în arest preventiv
Alin Nicu Cristea a fost dus astăzi la Tribunalul Teleorman. Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a propus prelungirea perioadei de arest preventiv pentru agresorul Elizei Dragne cu încă 30 de zile.

Liceul Pedagogic ” Mircea Scarlat” a câştigat menţiune la concursul de proiecte Lider European
Liceul Pedagogic ” Mircea Scarlat” din Alexandria a câştigat  o menţiune în cadrul concursului de proiecte ” Lider European”.

ATI şi UPU de la Spitalul Judeţean primesc finanţare prin Direcţia de Sănătate Publică Teleorman
Direcţia de Sănătate Publică Teleorman a reuşit, anul acesta, o premieră în istoria sistemului sanitar teleormănean : finanţarea din bugetul ministerului a secţiilor UPU şi ATI din Spitalul Judeţean Teleorman.

Linkuri Sponsorizate

Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman vor lucra de sărbători pentru dezinfecţia fântânilor
Valul de inundaţii a trecut, dar pentru angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman greul abia acum începe. În condiţiile în care în judeţ sunt peste 3000 de fântâni afectate de inundaţii, salariaţii DSP care vor participa la activitatea de dezinfecţie îşi vor sacrifica sărbătorile şi zilele libere pentru rezolvarea problemei.

O nouă operaţiune de căutare a copilului dispărut în râul Dâmbovnic
O amplă operaţiune de căutare a copilului dispărut în râul Dâmbovnic, va fi demarată mâine, 18 decembrie , începând cu ora 08.30, pe raza satului Banov, comuna Poeni, din judeţul Teleorman.

Autorităţile din Teleorman cer fonduri de la Guvern pentru diguri, regularizări şi baraje care să apare populaţia de inundaţii
Ultimul val de inundaţii abătut asupra judeţului Teleorman a scos la iveală, încă o dată, deficienţele din sistemele de apărare de-alungul râurilor şi pârâurilor din judeţ.

A început evaluarea pagubelor produse de inundaţii
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a aprobat începerea de urgenţă a evaluării pagubelor provocate de inundaţii. Comisiile au plecat, începând de astăzi, pe teren, în localităţile afectate de viituri.

Sportivii şi antrenorii premiaţi de Primăria Alexandria
Peste 200 de elevi şi profesori, sportivi şi antrenori, care au obţinut rezultate bune la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale din acest an au fost premaţi de Primăria Alexandria. Municipalitatea a acordat diplome şi premii în bani în valoare de 20.000 de lei.

Primăria Alexandria premiază tinerii artişti, sportivii şi antrenorii cu rezultate deosebite
Copiii şi tinerii care au obţinut rezultate deosebite la concursuri naţionale şi internaţionale de pictură, muzică, desen, grafică, dans sau folclor au fost premiaţi azi de primărie.

Inundaţiile au lăsat în urmă prăpăd
Deşi apele bat în retragere,  în multe localităţi din judeţ situaţia rămâne una gravă. Potopul a lăsat în urmă un adevărat dezastru.

Pagube uriaşe în urma inundaţiilor: o casă a fost distrusă şi alte 246 au fost avariate
Timp de aproape o săptămână zeci de localităţi din Teleorman s-au aflat sub ape. Pagubele provocate de inundaţii în 38 de localităţi din judeţ sunt uriaşe.

Fetiţa de 3 ani dispărută în apele râului Dâmbovnic este căutată de 70 de persoane
O amplă operaţiune de căutare a copilului dispărut în râul Dâmbovnic, a fost demarată astăzi, începând cu ora 08.30, pe raza satului Banov, comuna Poeni, din judeţul Teleorman.

Digul lui Ponta de la Beiu a rămas în picioare. Satul a fost la un pas de inundare, după ce s-a deschis o stavilă de siguranţă
Digul construit de Guvernul Ponta la Beiu a făcut faţă ultimului val de inundaţii venit peste Teleorman. Satul a fost însă la un pas de inundare, după ce o vană a digului s-a deschis şi apa râului a invadat terenurile de la marginea satului. Incidentul este privit diferit. Autorităţile susţin că a fost mâna unui sătean. Unii localnici cred că „vina“ e din construcţie şi vana a cedat singură. Cazul a fost preluat de poliţie pentru cercetări.

Avertizările de inundaţii pe râurile Vedea şi Teleorman au fost prelungite
Avertizările de cod galben şi portocaliu de inundaţii au fost prelungite până vineri, 12 decembrie,  ora 18.00. Autorităţile din Teleorman rămân în alertă. Apele au inundat 264 de case din 42 de localităţi.

Apele au acoperit mai multe drumuri judeţene din Teleorman Unele tronsoane au fost închise circulaţiei
Apele au acoperit mai multe şosele din judeţ şi mai multe drumuri judeţene au devenit impracticabile . ISU Teleorman avertizează cetăţenii care vor să plece la drum,să se informeze în prealabil dacă rutele alese sunt deschise circulaţiei.